Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kuvakooste, osa 36

  Pääsiäinen pilalla + uskomaton avautuminen auton kyljessä
  Suurenna näkymä
  Kuvakooste, osa 36

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +578 (618 ääntä)
   Aww tuo Fidi :D ♥

   Lainaa

  2. Tulos: +443 (523 ääntä)
   Vaikka kielioppimokista nillittäminen on niin last season, haluaisin nyt sanoa, että jos avautuu, niin huolehtisi ettei sen homman uskottavuus/hauskuus kaadu yhdys sanoihin tai kijroitusvihreisiin.

   Lainaa

  3. Tulos: -252 (328 ääntä)
   Oliko toi vika niinku mämmii vai? :D

   Lainaa

  4. Tulos: +136 (210 ääntä)
   Hei, mäkin haluan magustikissan!

   Lainaa

  5. Tulos: -63 (189 ääntä)
   Jäi mietityttämään, että oliko Kaisun kuvassa pääsiäisruohoa vai epäonnistunut mämmi?

   Lainaa

  6. Tulos: +256 (290 ääntä)
   Asd: Oliko toi vika niinku mämmii vai?
   Hgge: Jäi mietityttämään, että oliko Kaisun kuvassa pääsiäisruohoa vai epäonnistunut mämmi?
   Multaahan tuo selvästi on.

   Lainaa

  7. Timpesteri 8.5.2014 9:01
   Tulos: -74 (144 ääntä)
   Hieno phoshoppi tuo shitroenin kylki kun on tekstien kohdalta pitkän matkaa taaksekin päin eri värinen.

   Lainaa

  8. Tulos: +131 (141 ääntä)
   Siinä on multaa josta on kasvanu tasan yksi rairuohon korsi.

   Lainaa

  9. Tulos: +118 (122 ääntä)
   Voi mikä mangusti :3

   Lainaa

  10. Tulos: +31 (43 ääntä)
   Asd: Oliko toi vika niinku mämmii vai?
   Kyllä se tais ihan rairouhoa olla?

   Lainaa

  11. Tulos: +55 (71 ääntä)
   Suvie: Kyllä se tais ihan rairouhoa olla?
   Vittu ku rairuohoa****

   Lainaa

  12. Mangustin omistaja 8.5.2014 10:10
   Tulos: +147 (157 ääntä)
   Sopuli: Voi mikä mangusti :3
   Kissa pystyy kävelemään takajaloillaan yllättävänkin pitkiä matkoja. Riippuu tietysti ihan siitä kuinka hyvää tonnikalaa ihminen pitelee kädessään kisun pään yläpuolella!

   Lainaa

  13. Tulos: +69 (73 ääntä)
   Mangustin omistaja: Kissa pystyy kävelemään takajaloillaan yllättävänkin pitkiä matkoja. Riippuu tietysti ihan siitä kuinka hyvää tonnikalaa ihminen pitelee kädessään kisun pään yläpuolella!
   Joo, itsekin oon huomannut, oma kissa tykkää kurottaa roikkumaan mun käteen mut ei se kyllä tuolla lailla istu. On kyllä söpö tuo sun otus ! :D

   Lainaa

  14. Tulos: +31 (45 ääntä)
   Lasipalasti? :-D (1. kuvan 2. viim. rivi)

   Lainaa

  15. Tulos: +85 (121 ääntä)
   lirbo: Vaikka kielioppimokista nillittäminen on niin last season, haluaisin nyt sanoa, että jos avautuu, niin huolehtisi ettei sen homman uskottavuus/hauskuus kaadu yhdys sanoihin tai kijroitusvihreisiin.
   Kielioppimokista nillittäminen ei ole last season ennenkuin väki oppii kirjoittamaan. Meillä on yleinen pakollinen oppivelvollisuus vuodesta 1912, eli yli sata vuotta. Jotenkin sitä olettaa, että väki olisi siinä ajassa jo oppinut edes äidinkielisen ilmaisun, mutta ilmeisesti pitää paikkansa, että ihmiskunta vain tyhmistyy.

   Lainaa

  16. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Mä oon nähny ton saman citroen-pakun livenä pari vuotta sitten :)

   Lainaa

  17. Tulos: +70 (76 ääntä)
   Timpesteri: Hieno phoshoppi tuo shitroenin kylki kun on tekstien kohdalta pitkän matkaa taaksekin päin eri värinen.
   Mutta jos se on tarrassa tuo teksti, ja tarra on vähän eri sävyä kuin auton maali?

   Lainaa

  18. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Albino: Kielioppimokista nillittäminen ei ole last season ennenkuin väki oppii kirjoittamaan. Meillä on yleinen pakollinen oppivelvollisuus vuodesta 1912, eli yli sata vuotta. Jotenkin sitä olettaa, että väki olisi siinä ajassa jo oppinut edes äidinkielisen ilmaisun, mutta ilmeisesti pitää paikkansa, että ihmiskunta vain tyhmistyy.
   No näin minäkin asiaa katson, mutten aina jaksa kuunnella kuittailla pilkunviilaamisestakaan. Aion nillittää jatkossakin.

   Lainaa

  19. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Timpesteri: Hieno phoshoppi tuo shitroenin kylki kun on tekstien kohdalta pitkän matkaa taaksekin päin eri värinen.
   Jos meinaat tuota vaaleampi/tummempi-eroa niin eiköhän siinä ole kyse kohoumista tuossa auton kyljessä. Mun silmään näyttää kyllä muuten aika epäaidolta mutta en välitä, olkoon aito tai ei, hauska on ihan!

   Lainaa

  20. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Kyllä se aito taitaa olla: https://www.riemurasia.net/kuva/Huollolle-terveisi%C3%A4/84388

   Lainaa

  21. Erään toisen magnustikisun (ei kuvassa) itselleen adoptoinut! 8.5.2014 15:03
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Sopuli: Joo, itsekin oon huomannut, oma kissa tykkää kurottaa roikkumaan mun käteen mut ei se kyllä tuolla lailla istu. On kyllä söpö tuo sun otus !
   Voi ei! Taisin kirjoittaa nimimerkkinin hieman hutaisten. Nyt en voi kyllä ottaa kunniaa toisen kissan suorituksista! Tuo kuvassa esiintynyt söpöliini ei siis asu minulla vaan eräs toinen samanlaisia taitoja omaava kisu. Pahoittelen! Kuvan kissa on kyllä kieltämättä erittäin söpö!

   Lainaa

  22. Tulos: -29 (37 ääntä)
   Tuo sakun teksti on kyl säälittävän surkea kuvamanipulaatio, ja vielä kyseinen kuva ollu jossain riemurasiassa jo vuonna 2004. Hienosti teksti vaan menee kaikissa peltien taitekohdissa tasaisesti. Ellei sitten kyseinen kirjoittaja oo vähä harjotellu 3d-maalausta.

   Lainaa

  23. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Joujou: Tuo sakun teksti on kyl säälittävän surkea kuvamanipulaatio, ja vielä kyseinen kuva ollu jossain riemurasiassa jo vuonna 2004. Hienosti teksti vaan menee kaikissa peltien taitekohdissa tasaisesti. Ellei sitten kyseinen kirjoittaja oo vähä harjotellu 3d-maalausta.
   Ihan selkeästi siellä näkyy kuinka jotkut tarrat ovat vinossa tai rutussa. Esim. toiseksi viimeinen rivi: Lasipalastista (tuossa viimeinen a-kirjain), ja ensimmäinen nolla luvussa 26 000 000. Ja ovat muutkin nähdeen tuon pakun.

   Lainaa

  24. Parhaat saa grilliltä 8.5.2014 16:16
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Miten joku voi edes yllättyä, että Shitikka, tai muu ranskis leipoo? Kyllähän näistä kauhutarinoita on kiertänyt jo isältä pojalle.

   Lainaa

  25. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Joujou: Tuo sakun teksti on kyl säälittävän surkea kuvamanipulaatio, ja vielä kyseinen kuva ollu jossain riemurasiassa jo vuonna 2004. Hienosti teksti vaan menee kaikissa peltien taitekohdissa tasaisesti. Ellei sitten kyseinen kirjoittaja oo vähä harjotellu 3d-maalausta.
   Eihän se nyt itse asiassa mene tasaisesti, kun silmällä katsoo. Korjaamoon-sanan k-kirjain, 26 000 000 ensimmäinen nolla, moottori-sanan t-kirjaimet... Kyllä ne pellin muotoja seurailee. Kuvakulmasta johtuu, että noiden pellissä olevien "syvennysten" takareunoissa oleva teksti näyttää suoralta.

   Lainaa

  26. Tulos: -6 (20 ääntä)
   Fidin valjaat näyttää vähän kinkyiltä

   Lainaa

  27. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Asd: Oliko toi vika niinku mämmii vai?
   Oho nyt tajusin :) Mut onks toi niinku rairuohoo?

   Lainaa

  28. Tulos: -18 (18 ääntä)
   Mites tuo teksti menee edessä olevan auton antennin päältä??

   Lainaa

  29. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Miuku: Lasipalasti? (1. kuvan 2. viim. rivi)

   Lainaa

  30. Tulos: -18 (28 ääntä)
   lirbo: Vaikka kielioppimokista nillittäminen on niin last season, haluaisin nyt sanoa, että jos avautuu, niin huolehtisi ettei sen homman uskottavuus/hauskuus kaadu yhdys sanoihin tai kijroitusvihreisiin.
   sä olet tylsä . ei se ole last season, sä vaan olet tylsä.

   Lainaa

  31. Tulos: -20 (30 ääntä)
   Albino: Kielioppimokista nillittäminen ei ole last season ennenkuin väki oppii kirjoittamaan. Meillä on yleinen pakollinen oppivelvollisuus vuodesta 1912, eli yli sata vuotta. Jotenkin sitä olettaa, että väki olisi siinä ajassa jo oppinut edes äidinkielisen ilmaisun, mutta ilmeisesti pitää paikkansa, että ihmiskunta vain tyhmistyy.
   ja tämä on oikea paikka nillittää siitä? tämä on viihdettä. ärsyttää jatkuva nillittäminen kielioppivirheistä viihdepalstalla. lukekaa vaikkka kielikelloa. toistan, tämä on viihdettä.

   Lainaa

  32. Tulos: -17 (29 ääntä)
   Albino: Kielioppimokista nillittäminen ei ole last season ennenkuin väki oppii kirjoittamaan. Meillä on yleinen pakollinen oppivelvollisuus vuodesta 1912, eli yli sata vuotta. Jotenkin sitä olettaa, että väki olisi siinä ajassa jo oppinut edes äidinkielisen ilmaisun, mutta ilmeisesti pitää paikkansa, että ihmiskunta vain tyhmistyy.
   henkilö ei ole välttämättä fiksu, vaikka osaisi kirjoittaa täydellistä tekstiä kieliopillisesti oikein. tiedän parikin tyyppiä jotka ovat älykkäämpiä kuin kaikki nillittäjät yhteensä. lukihäiriö on alettu tunnistamaan/myöntämään vasta viime vuosina, ainakin maaseudulla näin. edelleen korostan ettei tänne viihdepalstalle ole kai tarkoitus cv? itse en ole lukihäiriöinen, en jaksa kelailla niin tarkkaan sääntöjä, sama kuin tekstaria vääntäis. puhekieltä. eri asia duunissa, kirjoitan tarkasti sääntöjen mukaan. tämä on viihdettä! kun käyn täällä, voin ottaaa rennosti, ellei teitä nillittäjiä olisi. kai teilläkin joku ilo sit irtoaa tuosta nilllittämisestä? hyvä elämä?

   Lainaa

  33. Tulos: +15 (25 ääntä)
   teme6: ja tämä on oikea paikka nillittää siitä? tämä on viihdettä. ärsyttää jatkuva nillittäminen kielioppivirheistä viihdepalstalla. lukekaa vaikkka kielikelloa. toistan, tämä on viihdettä.
   Ei naurata kun porukka ei osaa äidinkieltä. Alkaa ainoastaan harmittamaan.

   Lainaa

  34. Tulos: +7 (25 ääntä)
   teme6: henkilö ei ole välttämättä fiksu, vaikka osaisi kirjoittaa täydellistä tekstiä kieliopillisesti oikein. tiedän parikin tyyppiä jotka ovat älykkäämpiä kuin kaikki nillittäjät yhteensä. lukihäiriö on alettu tunnistamaan/myöntämään vasta viime vuosina, ainakin maaseudulla näin. edelleen korostan ettei tänne viihdepalstalle ole kai tarkoitus cv? itse en ole lukihäiriöinen, en jaksa kelailla niin tarkkaan sääntöjä, sama kuin tekstaria vääntäis. puhekieltä. eri asia duunissa, kirjoitan tarkasti sääntöjen mukaan. tämä on viihdettä! kun käyn täällä, voin ottaaa rennosti, ellei teitä nillittäjiä olisi. kai teilläkin joku ilo sit irtoaa tuosta nilllittämisestä? hyvä elämä?
   Jos kerra on niin fiksu, ja haluaa silti avautua julkisesti tietäen että on lukihäiriö, niin kannattaisko oikoluettaa se teksti ensin jollakulla? Ihan vaan tälleen keskivertoälykkäänä tuli mieleen. Ei kai se kaikille fiksuille pälkähdä päähän. Minäkin käyn täällä ja voin ottaa rennosti, mutta voisi sitä silti vaivautua kirjoittamaan oikein jos haluaa avautua. Se antaa vain huono kuvan ja hauskuus katoaa.

   Lainaa

  35. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Haluaisin painaa "tykkää" tuolle Fidi-kisu kuvalle ^_^ suloinen <3

   Lainaa

  36. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Albino: Kielioppimokista nillittäminen ei ole last season ennenkuin väki oppii kirjoittamaan. Meillä on yleinen pakollinen oppivelvollisuus vuodesta 1912, eli yli sata vuotta. Jotenkin sitä olettaa, että väki olisi siinä ajassa jo oppinut edes äidinkielisen ilmaisun, mutta ilmeisesti pitää paikkansa, että ihmiskunta vain tyhmistyy.
   Suomen oppivelvollisuuslaki säädettiin vuonna 1921.

   Lainaa

  37. Satunnainen randomi 9.5.2014 3:56
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Asd: Oliko toi vika niinku mämmii vai? Hgge: Jäi mietityttämään, että oliko Kaisun kuvassa pääsiäisruohoa vai epäonnistunut mämmi? ----------- Olihan siinä.

   Lainaa

  38. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Ei oo kokemusta citikasta mutta saa kai olla aika sankari että saa auton moottorin leikkaamaan kiinni :D

   Lainaa

  39. Pasi Kuikka 9.5.2014 6:37
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Kyllä on taas parhaat mokat kommenteissa. Miten tuo citikka voi näyttää feikiltä jonkun silmään? Miksi joku photoshoppaisi tuollaisen, ja ainakin kahteen kertaan eri kuvakulmista (ks aiempi riemurasia-linkki)? En ole kyseistä autoa nähnyt, mutta kieliasusta päättelisin sen kuuluvan eräälle timanttiporaus- ja purkuliikkeelle, jonka muissa autoissa olen nähnyt samanlaisia noloja avautumisia. Kyllä hävettäisi mennä töihin tuollaisella.

   Lainaa

  40. Auton omistaja 9.5.2014 6:54
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Timpesteri: Hieno phoshoppi tuo shitroenin kylki kun on tekstien kohdalta pitkän matkaa taaksekin päin eri värinen.
   Äitis oli photoshop kun sua teki xD

   Lainaa

  41. Tulos: +26 (30 ääntä)
   odel: Fidin valjaat näyttää vähän kinkyiltä
   kuka ajattelee kissasta kinkyjä?

   Lainaa

  42. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Parhaat saa grilliltä: ran
   Latelan pojat sanoivat hienosti, että Ranskasta ei tule muuta hyvää kuin spagetti...

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (1 ääni)
   Kissan ilme 5/5! :D - Whaaaaaat... http://www.quickmeme.com/img/06/06eae35666bb6148260e577b3435e7e05bbf540aaba1c7d84c876d9b6521aba2.jpg

   Lainaa

  44. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Timpesteri: Hieno phoshoppi tuo shitroenin kylki kun on tekstien kohdalta pitkän matkaa taaksekin päin eri värinen.
   Jos olisit kattonu tarkasti, nii olisit huomannu myös punasen auton takalasissa olevan heijastuksen. Noin surkeen "photoshoppauksen" tekijä ei varmana olis osannu/vaivautunu mitään heijastuksia vääntämään. Aito se on.

   Lainaa

  45. Deep Anal-Ice 9.5.2014 20:37
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Albino: Kielioppimokista nillittäminen ei ole last season ennenkuin väki oppii kirjoittamaan. Meillä on yleinen pakollinen oppivelvollisuus vuodesta 1912, eli yli sata vuotta. Jotenkin sitä olettaa, että väki olisi siinä ajassa jo oppinut edes äidinkielisen ilmaisun, mutta ilmeisesti pitää paikkansa, että ihmiskunta vain tyhmistyy.
   Mikä parasta kieliopista nillittämisessä on omat kieli_oppi virheet joita en tässä tekstissä jaksa korjata. Toinen mahtava asia on päteminen, jota ei hallitse esim. "Meillä on yleinen pakollinen oppivelvollisuus vuodesta 1912, eli yli sata vuotta.". Voin olla väärässä mutta mielestäni oppivelvollisuuslaki tuli voimaan 1921 ja tuleva aikamuoto ei sovi lauseeseen, sekä lauserakenteessa on vähän vikaa. Itse ilmaisisin: "Meillä on ollut pakollinen/yleinen oppivelvollisuus jo vuodesta 1921 lähtien." Kyseisen puhujan virheitä toistaen nillitys menettää merkityksensä, esim. "Meillä on itsenäinen suomi vuodesta 1971, eli alle sata vuotta." En itse jaksa nillittää kieliopista kun en sitä välttämättä kirjoita, mutta näille nillittäjille on pakko päteä kun he tekevät vielä nätimpiä virheitä kuin pelkän puhekielen kirjoittamisen.

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Se kuvan pakettiauto ei edes ole Citikka vaan Renault. En tiedä, onko tilanne yhtään parempi. :-D Kyseisen nimeltämainitsemattoman yrityksen aiemmat Citikat leipoivat liian aikaisin ja maahantuojan kanssa olivat aika tiukasti napit vastakkain. Asia on sovittu jo vuosia sitten, mutta edelleen tuo teipattu paku pompsahtelee esiin. Pitkä voi olla viha. Nykyään firman pojat ajelevat kuulemma Volkkareilla.

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (7 ääntä)
   käpy: Ei oo kokemusta citikasta mutta saa kai olla aika sankari että saa auton moottorin leikkaamaan kiinni
   Ei se mitään sankaruutta vaadi. Työpaikan Chittarissa check engine valo palaa koko ajan. Siitä viis, ajetaan kunnes hajoaa, katsastuksen ajaksi se nollattiin OBD mittarilla, sitten syttyi taas. Välillä ei lähde käyntiin, alkaa nykiä milloin sattuu, hyytyy niin ettei kulje kun 30kmh max. Sitten pitää auto sammuttaa ja startata uudestaan, matka jatkuu varoitusvalojen loisteessa. Ja kyllä, sitä on korjattu monesti ja isolla rahalla, kuntoon ei tule. Tuossa nyt tuli mainittua vain ne isoimmat viat, lisää löytyy. Firman auto, ei mitään väliä vaikka räjähtäisi.

   Lainaa

  48. Tulos: +2 (12 ääntä)
   vai niin: Jos kerra on niin fiksu, ja haluaa silti avautua julkisesti tietäen että on lukihäiriö, niin kannattaisko oikoluettaa se teksti ensin jollakulla? Ihan vaan tälleen keskivertoälykkäänä tuli mieleen. Ei kai se kaikille fiksuille pälkähdä päähän. Minäkin käyn täällä ja voin ottaa rennosti, mutta voisi sitä silti vaivautua kirjoittamaan oikein jos haluaa avautua. Se antaa vain huono kuvan ja hauskuus katoaa.
   jos vaikka iltamyöhällä näitä lueskelee, ei ehkä ole mahdollista oikoluettaa kenelläkään. olet siis sitä mieltä, että lukihäiriöiset pitäköön vaan mölyt mahassaan. ei saa osallistua kun ei osaa kirjoittaa täydellisesti? nämä feissarimokat olisivat hauskoja jos ei kommenteissa olisi näitä täydellisen kirjoitustaidon vaativia nillittäjiä. ja vaikka ei olisi lukihäiriötä, meidän jotka ei osata/jakseta/viitsitä kirjoittaa oikein pitäisi vain pysyä poissa kommentoimasta?

   Lainaa

  49. Tulos: -2 (8 ääntä)
   ja p.s. aika tylsä olisi tämä netin ihmeellinen maailma, jos vain nillittäjille sallittaisiin kommentointi:).

   Lainaa

  50. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Antenni: Mites tuo teksti menee edessä olevan auton antennin päältä??
   Mitenkäs selität sen että teksti heijastuu saman auton tuulilasista niin aidosti kuvan laatuun nähden??

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Deep Anal-Ice: Mikä parasta kieliopista nillittämisessä on omat kieli_oppi virheet joita en tässä tekstissä jaksa korjata. Toinen mahtava asia on päteminen, jota ei hallitse esim. “Meillä on yleinen pakollinen oppivelvollisuus vuodesta 1912, eli yli sata vuotta.”. Voin olla väärässä mutta mielestäni oppivelvollisuuslaki tuli voimaan 1921 ja tuleva aikamuoto ei sovi lauseeseen, sekä lauserakenteessa on vähän vikaa. Itse ilmaisisin: “Meillä on ollut pakollinen/yleinen oppivelvollisuus jo vuodesta 1921 lähtien.” Kyseisen puhujan virheitä toistaen nillitys menettää merkityksensä, esim. “Meillä on itsenäinen suomi vuodesta 1971, eli alle sata vuotta.” En itse jaksa nillittää kieliopista kun en sitä välttämättä kirjoita, mutta näille nillittäjille on pakko päteä kun he tekevät vielä nätimpiä virheitä kuin pelkän puhekielen kirjoittamisen.
   (Y) ASIAA :) Näemmä asiavirheethän on pikkujuttuja 1921 1912. Pääasia että kitjoittaa oikein. Ihte en kirjoita oikein ja en ala edes tämmösiin juttuihin oikeinkirjoitusta tarkistamaan. Mutta jos jotain faktana laitan, niin se on tarkistettua tietoa.

   Lainaa

  52. Satunnainen randomi 11.5.2014 14:41
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   vai niin: Jos kerra on niin fiksu, ja haluaa silti avautua julkisesti tietäen että on lukihäiriö, niin kannattaisko oikoluettaa se teksti ensin jollakulla? Ihan vaan tälleen keskivertoälykkäänä tuli mieleen. Ei kai se kaikille fiksuille pälkähdä päähän. Minäkin käyn täällä ja voin ottaa rennosti, mutta voisi sitä silti vaivautua kirjoittamaan oikein jos haluaa avautua. Se antaa vain huono kuvan ja hauskuus katoaa.
   Päästään jälleen sen ääreen, että on ihan eri asia kirjoittaa muutama sana sieltä täältä väärin, tehdä muutama yhdys sana virhe ja oikoa hiukan lauseopissa jos asia on rautaa ja tulee selväksi. Sitten on niitä kirjoittajia jotka eivät tee sanojen tasolla välttämättä yhtään virhettä mutta lauseista ei pääse asian kylkeen kiinni kummastakaan päästä käsin. Se laittaa välillä miettimään että minkähänlaista puuroa mahtaa olla kirjoittajan pään sisäinen tajunnanvirta.

   Lainaa

  53. Hörhöjä kaikkialla 12.5.2014 9:04
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ihana Fidi.

   Lainaa

  54. Hörhöjä kaikkialla 12.5.2014 9:07
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Tässä sen taas näkee, että ranskalainen auto on vaan patonki.

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kaisun rairait tais päästä hukkumaan, ensi vuonna vähemmän vettä :P

   Lainaa

  56. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Fidi pelasti päivän :D ♥

   Lainaa

  57. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Fidi: Whatta HELL is dat?! O____________O

   Lainaa

  58. Mun siskon veli 29.9.2014 17:25
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Hgge: Jäi mietityttämään, että oliko Kaisun kuvassa pääsiäisruohoa vai epäonnistunut mämmi?
   Kai sä tiesit että nimenvaihdos ei auta, kuvahan pysyy samana?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, auto, Citroën, avautuminen, pääsiäinen, rairuoho, kissa, fasaani