Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huono häviäjä

Karaokelaulaja putoaa kisasta ja pimahtaa täysin.
Huono häviäjä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1440 (1488 ääntä)
   Kerranki joku ymmärtää ihan ite ettei osaa laulaa. Hienoa Miranda! Voisivat ihmiset ottaa oppia.

   Lainaa

  2. Tulos: +415 (459 ääntä)
   22-v lapsi :/

   Lainaa

  3. Tulos: +493 (513 ääntä)
   Eipä tuossa tilanteessa osaa Mirandalle enää mitään sanoa, kun ei tarjottu sääli kelpaa... :/

   Lainaa

  4. Tulos: +609 (617 ääntä)
   Jos on 10 kertaa jäänyt sijoitusten ulkopuolelle niin luulis siinä jo ymmärtävän ettei kannata haaveilla karaokestaran elämästä :) aikamoista itkemistä

   Lainaa

  5. Tulos: +356 (368 ääntä)
   Jos kerta Miranda ei osaa laulaa, on se hyvä, että tuli nyt selväksi. Hän on vielä nuori vaihtamaan alaa itselleen sopivammaksi. p.s. Kyllä ihminen voi osata laulaa, vaikka ei jossain kisoissa pärjäisikään.

   Lainaa

  6. Tulos: +159 (169 ääntä)
   Cynder: Eipä tuossa tilanteessa osaa Mirandalle enää mitään sanoa, kun ei tarjottu sääli kelpaa… :/
   Se ei vain saanut sitä sääliä siinä määrin ku toivoi.... Ja nämäkin heti luovutti. Eihän Mirandan oma "Älkää kukaan tulko väittämään..." on just "Hei pliis, sanokaa joku että mä oon hyvä!111!!!!1!!!" Ja tuo ensimmäinen kaverinkaan kommentti ei tuota asiaa sisältänyt. :´(

   Lainaa

  7. Tulos: +144 (154 ääntä)
   Hyvä on Miranda, sä olet aivan paska laulamaan, joten mitäpä sitä suotta enää yrittämään.

   Lainaa

  8. Tulos: +239 (243 ääntä)
   Mitähän olisi tapahtunut jos joku olisi tullut sanomaan Mirandalle, että "joo, et kyllä osaakaan laulaa". Olisikohan mahtanut enää olla samaa mieltä vai olisiko kummasti alkanut taitoa löytyä? Etenkin kommentoijaan verrattuna.

   Lainaa

  9. Tulos: +217 (229 ääntä)
   Miranda, ei sinussa tai taidoissasi ole vikaa vaan kilpailussa. Tee kuten minä, etsi kykyjäsi avostava laulukilpailu! Voitin Suomen huonoin laulaja -kisan Salon osakilpailun, lauloin tosissani (Sonata Arcticaa). En lähtenyt finaaliin enkä enää haaveillut Idolsista.

   Lainaa

  10. kiikiiconfused 8.5.2014 8:52
   Tulos: +187 (195 ääntä)
   Itse en pimahtanut kun poikaystäväni sanoi kauniisti kierrellen että en osaa laulaa. Ei se mua hidasta, laulan silti. Viimeks sain jo kuulla kehittyneeni sillä "osuin jo todella usein oilealle sävelkorkeudelle""

   Lainaa

  11. Tulos: +95 (99 ääntä)
   RouvaP: Se ei vain saanut sitä sääliä siinä määrin ku toivoi…. Ja nämäkin heti luovutti. Eihän Mirandan oma “Älkää kukaan tulko väittämään…” on just “Hei pliis, sanokaa joku että mä oon hyvä!111!!!!1!!!” Ja tuo ensimmäinen kaverinkaan kommentti ei tuota asiaa sisältänyt. :´(
   Ihan oikein tekivät kaverit, ettei menneet tuohon ruikutukseen mukaan. Jos ei kehu kelpaa, niin sitten saa olla ilman. Pönkittäköön itsetuntoaan jollain muulla tavalla.

   Lainaa

  12. Tulos: +49 (57 ääntä)
   riesa: Kerranki joku ymmärtää ihan ite ettei osaa laulaa. Hienoa Miranda! Voisivat ihmiset ottaa oppia.
   Aika ikävää kuitenkin, ettei hän ymmärtänyt sitä ennen kisaan lähtöä, saati kymmeneen kisaan. Kertoo joko huonosta kuulosta, olemattomasta sävelkorvasta tai täysin puuttuvasta itsekriittisyydestä. Kovin tyypillistä tyrkkykäytöstä.

   Lainaa

  13. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Aika tosissaan on näköjään ottanut karaokekisat...

   Lainaa

  14. Tulos: -36 (56 ääntä)
   Miranda taitaa olla vähemmistön edustaja? Tangomarkkinat olisi parempi kilpailu kuin joku kämäinen karaokekisa.

   Lainaa

  15. Tulos: +149 (151 ääntä)
   "Lopetan musiikinteon". Laulaa karaokea. WTF?

   Lainaa

  16. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Tässä on laulunäyte tuon laulamisesta https://www.youtube.com/watch?v=hcsW47MaKZg

   Lainaa

  17. Tulos: +11 (13 ääntä)
   https://www.youtube.com/watch?v=pC63WaQTQfw Dodiin x)

   Lainaa

  18. Rättisitikka 8.5.2014 14:57
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Siinä vasta "taiteilija". Meitä on moneen junaan..

   Lainaa

  19. Tulos: +89 (97 ääntä)
   En voi ymmärtää, miksi juuri laulaminen nähdään taitona, jonka joko osaa tai ei. Eikö kukaan ole kuullut harjoittelusta? Eihän kukaan täysjärkinen ihminen olettaisi osaavansa tanssia balettia ilman kurinalaista harjoittelua. Sama laulun kanssa! Tietenkin ääni voi olla "ihan kiva" jo valmiiksi, mutta todellisiin huippusuorituksiin pääsee parhaiten kun oikeasti panostaa, ottaa ammattilaiselta tunteja, treenaa ahkerasti, eikä luovuta, vaikka välillä epäonnistuisikin.

   Lainaa

  20. Hairysteed 8.5.2014 16:00
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Juuri näin! Kertoisitko vielä lisää, kuinka huono olet laulamaan, kiitos.

   Lainaa

  21. Tulos: +34 (36 ääntä)
   "Kuules Miranda, kyllä se on sillä lailla että se tuo sinun äänesi sopisi paremmin kuorolaulantaan."

   Lainaa

  22. Tulos: -14 (40 ääntä)
   Huh!: Tässä on laulunäyte tuon laulamisesta https://www.youtube.com/watch?v=hcsW47MaKZg
   Ei ees muuten paha ääni :O

   Lainaa

  23. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Olisi kiva tietää miten karaokelaulu ja musiikinteko kuuluvat yhteen? Meillä ainakin mies on se lahjakas muusikko, vaikka minä voitankin aina singstarissa... Ja laulan muutenkin, kuorossa ja itsekseni kotona, se on hauskaa. Jotenkin tulee sellainen mielikuva että sosmed sukupolvi yrittää perse edellä puuhun tai valjastella kärryjä hevosen eteen -ei ajatella että ensin harjoitellaan ja tehdään töitä niin maan hitosti, ja lopulta kun on jotain hienoa näytettävää niin mennään esittämään se, ja jengi tykkää koska esitys on niin hyvä. Vaan että ensin esiinnytään ja porukan pitäisi olla ihastuksissaan, ja elleivät ole niin heidän suosionsa puute on jotenkin pilannut asian a pitäisi suuttua, ei mennä kotiin treenaamaan lisää? Eli siis että jos haluaa osata laulaa niin ajatus että suunnistaa laulutunnille ja treenata kovasti ei ollenkaan pälkähdä päähän, vaan mennään vaikka takahikiän karaokekilpailuun ajatuksena että jos laulamisessa voittaa jotain niin naps, osaa nyt laulaa? Tunnen itseni joskus vähän vanhaksi...

   Lainaa

  24. Tulos: +21 (27 ääntä)
   eep: “Kuules Miranda, kyllä se on sillä lailla että se tuo sinun äänesi sopisi paremmin kuorolaulantaan.”
   Tai kuulovammaisten uutislähetykseen.

   Lainaa

  25. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Lyyli yrittää kaikin keinoin julkisuuteen ja kuvittelee tekevänsä taidetta.

   Lainaa

  26. Tulos: -7 (13 ääntä)
   HJK teki matukan vasta ihmeen pitkällä lisä-ajalla. No mikäs mie oon tuomitsemmaan ku en edes tuota maturkkaa nähny. Voehan se olla että lisä-aika oli ansaittunna jos joku puliveivari olisi vaikka rynnänynnä kentälle.

   Lainaa

  27. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Sannni: Jotenkin tulee sellainen mielikuva että sosmed sukupolvi yrittää perse edellä puuhun tai valjastella kärryjä hevosen eteen -ei ajatella että ensin harjoitellaan ja tehdään töitä niin maan hitosti, ja lopulta kun on jotain hienoa näytettävää niin mennään esittämään se, ja jengi tykkää koska esitys on niin hyvä. Vaan että ensin esiinnytään ja porukan pitäisi olla ihastuksissaan
   No juuri tätähän se nykyään on. Jokainen Voice of Finland, Idols jne ns. laulukilpailu on täynnä näitä keskenkasvuisia tyrkkyjä, joille äitinsä on joskus sanonut että "sulla on ihan nätti ääni" ja joille omien sanojensa mukaan "musiikki on siis niinqu mun koko elämä". Ja ikää sen verran että juuri karvat kasvaa. Ja sitten sitä ehkä jopa ihan oikeasti kuvitellaan että minusta sitä vielä tulee Maailmanluokan Tähti. Mitenkäs se meni silloin ennen vanhaan? Otetaan vaikka nuo äsken töllöstä tulleet Abba -dokumentit malliksi. Artistit höyläsivät sen 10 - 15 vuotta ruotsia ristiin rastiin kaikissa mahdollisissa kuppaisissa paikoissa, missä kokoonpanossa milloinkin. Todellakin opeteltiin se homma käytännössä ja osin ehkä jopa kantapään kautta. Siinä vaiheessa kun Abban nousu viimein alkoi, oli yhtyeen jokaisella jäsenellä taustalla niin mittava kokemus että näistä nykyisistä tähdenlennoista harva pystyy edes murto-osaan - siis edes he jotka jonkinmoista osaamista osoittavat ja ehkä jopa hieman suosiota pääsevät maistamaan. Nykyään lavat, areenat ja näyttämöt täyttyvät täysin yhdentekevistä keskinkertaisuuksista. On tietysti hyvä että annetaan mahdollisuuksia, mutta näiden tyhjänpäiväisten karaokeprinssien ja -prinsessojen hehkuttaminen mukamas lahjakkuuksina on suuri vääryys.

   Lainaa

  28. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Kerjää sääliä, mutta samalla sitten torjuu sen ilkeästi...Eli olisi vain jättänyt alkuperäisen postauksen ja unohtanut koko asiansa....Kyllä emme jokainen osaa laulaa ja jos et ilmeisesti huonotasoisissa kisoissa pärjää 11 yritykselläkään niin ei ehkä kannata laulaa "kilpaa" vaan huvikseen.

   Lainaa

  29. Tulos: +28 (30 ääntä)
   karaoke =/= musiikintekeminen

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ymmärrän täysin pointin. Mutta sitä en ymmärrä, miksi hän kiertää karaoke kilpailuja, jos kerran ei pärjää. Tiedän montakin, jotka luulevat osaavansa laulaa, vaikkeivat osaa yhtään. Sitäkin kutsutaan erääksi sairaudeksi, jos luulee olevansa joku huippu.... Ja itseä ainakin vituttaa semmoset "kaverit" eniten,jotka on silleen "hyvin meni" vaikka menis päin vttua. Itse harrastan tätä sellaisten ihmisten kanssa, kenestä en tykkää.... ;)

   Lainaa

  31. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Ja laulutunneille yms. pääsee kun maksaa. Siellä opettaja kehuu sut maasta taivaaseen, mutta sinähän sen palkan maksat :D ei se sulle sano, että "et muuten osaa laulaa yhtään kannattais lopettaa hyvän sään aikaan..." siltä loppuis työt.

   Lainaa

  32. Tulos: -20 (30 ääntä)
   Laitettiinko tämä tänne nyt vaan ihan sitä varten, että näiden mokasivujen lukijakakarat pääsee näyttään taas fiksut piirteensä?

   Lainaa

  33. pönttöpää einari 9.5.2014 16:56
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   asd: En voi ymmärtää, miksi juuri laulaminen nähdään taitona, jonka joko osaa tai ei. Eikö kukaan ole kuullut harjoittelusta? Eihän kukaan täysjärkinen ihminen olettaisi osaavansa tanssia balettia ilman kurinalaista harjoittelua. Sama laulun kanssa! Tietenkin ääni voi olla “ihan kiva” jo valmiiksi, mutta todellisiin huippusuorituksiin pääsee parhaiten kun oikeasti panostaa, ottaa ammattilaiselta tunteja, treenaa ahkerasti, eikä luovuta, vaikka välillä epäonnistuisikin.
   Ei se mene ihan noinkaan. Balettitanssijalla on poikkeuksellinen kehotyyppi ja erityinen liikunnallinen, rytminen ja taiteellinen taipumus ahkeran treenaamisen pohjalla. Kaikilla eväillä ei voi kehittyä, valitettavasti. Laulussa varmaankin klassisen puolella ahkeruus palkitaan jo paremmin, muttei siinäkään kehity, jos edellytykset eivät ole poikkeukselliset jo valmiiksi. Kevyen puolella vähempikin tekniikkatreeni riittää, muttei auta jos äänesi on, no, huono tai jos sävelkorkeuden tunnistaminen on hukassa.Erikseen ovat personallisenääniset poikkeukset, kuten vaikka Lou Reed, jonka lauluaäänestä ja säveliin osumisesta voi sanoa monta asiaa, mutta lopputulos on silti maagista ja täydellistä. Minusta on hiukan surullista luvata ihmisille, että keskinkertaisesta "ihan kiva" äänimateriaalista voi ahkeralla treenillä kehittyä vaikka mitä, kun totuus on se että treenillä jo valmiiksi hyvän äänimateriaalin omaavasta voi kehittyä vielä parempi. Karua, mutta totta. Tällähän ei ole väliä muutoin, kuin silloin kun joku, jolle arpaonni ei ole suonut riittävän hyvää materiaalia, haluaa rakentaa uran sen huonon materiaalin ympärille, jolloin pettymyksiä on luvassa.joo, tuli pitkä, mutta aihe on lähellä sydäntäni.

   Lainaa

  34. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Satuin jostain lukemaan, että kyllä jokainen voi oppia laulamaan hyvin harjoittelemalla. Riippuukin sitten äänestä, että mihin tyylilajiin se sopii. Voipi olla, että jonkun ääni kuulostaa hyvältä vaikkapa kantria laulaessa, muttei sovi rokkiin laisinkaan. Onkin sitten eri asia mistä sattuu pitämään. Jos jollekin iskelmästä pitävälle laulajalle sanottaisiin että hänen äänensä kuulostaisi hyvältä vaikkapa oopperassa, voisi olla ettei siitä uraa tule : D En ole itse perehtynyt asiaan, niin että en tiedä onko väite totta, mutta aika pätevältä vaikuttaisi. Tietty jos ei ole lainkaan sävelkorvaa, sen treenaaminen voisi olla sen verran aikaavievää puuhaa, että parempi jättää laulutähtöseksi haluaminen väliin. Samassa jutussa kerrottiin myös siitä, että laulaessa pitäisi hengittää oikein (eli "keuhkojen, ei vatsan kautta"). Jos on oppinut hengittämään väärin laulaessa, sitä on vaikea korjata. Itse mokaan jotain kommentoidakseni voisi sanoa, että paha tuonne vuodatukseen olisi ollut mennä mitään sanomaan, kun neiti kerran kivenkovaan väittää joiden karaokekisojen perusteella ettei osaa laulaa. Respectit Ronille, joka tykkäsi tuosta tilapäivityksestä : D

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (13 ääntä)
   riesa: Kerranki joku ymmärtää ihan ite ettei osaa laulaa. Hienoa Miranda! Voisivat ihmiset ottaa oppia.
   Minäki ymmärrän etten osaa laulaa. T: yläasteen laulukokeesta hylätty ;)

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Dee: Minäki ymmärrän etten osaa laulaa. T: yläasteen laulukokeesta hylätty
   Miten voi edes saada hylätyn laulukokeesta? Meillä tuosta kokeesta pääsi läpi suurinpiirtein niin, että puhui ne laulun sanat läpi. :D

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Jos ymmärtää että ei ole vielä kovin hyvä, niin pitäisi pikemminkin miettiä harjoittelua ja mitä voisi parantaa jne ennen päätöstä luovuttamisesta. Ja avautuminen 10 viestillä peräkkäin samasta asiasta menee vähän överiksi.

   Lainaa

  38. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Huh!: Tässä on laulunäyte tuon laulamisesta https://www.youtube.com/watch?v=hcsW47MaKZg
   Paitsi että tuolla videolla on Miranna eikä Miranda. Ja on tuolla facessa olevalla nimellään ollut siellä niin kauan kuin muistan. Ellei sitten Feissarimokat ole muokannut etunimeä. En ole hänen kaverinsa enkä facekaveri, vaan on tutun tuttu. Miksi väitätte Mirandaksi jotain joka ei sitä ole? Oletteko nettikiusaajia?

   Lainaa

  39. Tulos: -1 (5 ääntä)
   no voi perse, oli se feissarimokat muuttanu nimen. Ryökäleet! :P

   Lainaa

  40. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Karaoke: Ja laulutunneille yms. pääsee kun maksaa. Siellä opettaja kehuu sut maasta taivaaseen, mutta sinähän sen palkan maksat ei se sulle sano, että “et muuten osaa laulaa yhtään kannattais lopettaa hyvän sään aikaan…” siltä loppuis työt.
   Ei pidä paikkansa. Olen laulanut useammassa bändissä sadoilla keikoilla, voittanut järjestelmällisesti useita karaokekilpailuja (silloin kun se vielä kiinnosti), jne. ja kyllä pitää sanoa, että laulunopettaja on se tiukin kriitikko mitä on ikinä tullut vastaan. Tunnille mennessä tuntuu, että olen jo ehkä oppinut jotakin, ja tunnilta tullessa täysin lyöty olo kun ei taaskaan osannut yhtään mitään. Ryhti väärin, hengitys väärin, leuassa jännitystä, jne. Ja samaan aikaan kaikki muut tuntuvat olevan täysin vakuuttuneita laulutaidostani, kun itse tekisi mieli mennä komeroon piiloon ja unohtaa laulaminen.

   Lainaa

  41. Satunnainen randomi 11.5.2014 6:28
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   pönttöpää einari: Ei se mene ihan noinkaan. Balettitanssijalla on poikkeuksellinen kehotyyppi ja erityinen liikunnallinen, rytminen ja taiteellinen taipumus ahkeran treenaamisen pohjalla. Kaikilla eväillä ei voi kehittyä, valitettavasti. Laulussa varmaankin klassisen puolella ahkeruus palkitaan jo paremmin, muttei siinäkään kehity, jos edellytykset eivät ole poikkeukselliset jo valmiiksi. Kevyen puolella vähempikin tekniikkatreeni riittää, muttei auta jos äänesi on, no, huono tai jos sävelkorkeuden tunnistaminen on hukassa.Erikseen ovat personallisenääniset poikkeukset, kuten vaikka Lou Reed, jonka lauluaäänestä ja säveliin osumisesta voi sanoa monta asiaa, mutta lopputulos on silti maagista ja täydellistä.
   Luokallani oli kolmisenkymmentä vuotta sitten tyttö joka oli tosi innostunut baletista ja harrasti sitä ankarasti. Osasi kyllä tehdä liikkeet periaatteessa oikein, mutta tietty hienoinen sulavuus puuttui ja vartalon malli oli, sanoisinko, epätyypillinen ballerinalle. Äkkiseltään katsoen myös ärsyttävä hienostelija. Ihan nätti tyttö timmissä kunnossa, ja paremmin tutustuen mukava persoona, mutta ei ollut yleisen käsityksen mukaisia perusedellytyksiä menestyä baletissa. Yritys oli silti kova eikä tyttö langennut itkemään surkeuttaan kun ei menestynyt missään kisoissa alkukarsintoja pidemmälle, vaan ryhtyi sitten hieman toisenlaisen tanssin pariin jossa urheilullinen vartalo oli peräti edukseen. Sielläkään ei tullut tekniikasta papukaijamerkkejä, mutta se ei menoa haitannut. Juuri lauantaina sain myös todistaa erästä nuorisobändiä jonka naispuolisella laulajalla ei vielä näin kolmen esiintymisvuoden jälkeen ole hajuakaan nuotista. Myös rytmi ontuu välillä. Kantava ja muuten miellyttävä ääni, mutta kun nuo menevät studioon, Autotune huutaa armoa. En tunne tuota laulajaa lähemmin enkä tiedä miten suhtautuu kritiikkiin, mutta pelkään pahoin ettei ottaisi hyvällä jos joku kertoisi ettei laulaminen ole tytön ominta alaa.

   Lainaa

  42. Tulos: 0 (16 ääntä)
   asd: En voi ymmärtää, miksi juuri laulaminen nähdään taitona, jonka joko osaa tai ei. Eikö kukaan ole kuullut harjoittelusta? Eihän kukaan täysjärkinen ihminen olettaisi osaavansa tanssia balettia ilman kurinalaista harjoittelua. Sama laulun kanssa! Tietenkin ääni voi olla “ihan kiva” jo valmiiksi, mutta todellisiin huippusuorituksiin pääsee parhaiten kun oikeasti panostaa, ottaa ammattilaiselta tunteja, treenaa ahkerasti, eikä luovuta, vaikka välillä epäonnistuisikin.
   Laulaminen on kuitenkin yksi niistä asioista mitä ei voi oppia sinnikkäästä treenaamisesta huolimatta ellei ole lahjoja. Jos ei ole musikaalisuutta tipan vertaa, ei sävelkorvaa, eikä rytmitajua, ei ihmisestä kertakaikkiaan tule laulajaa eikä soittajaa vaikka miten harjoittelisi. Sama juttu piirtämisen kanssa, tiettyyn tasoon saakka pääsee harjoittelemalla ilman lahjojakin, mutta hyväksi sitä ei tule koskaan ellei ole taipumusta alalle. Urheilussa kans sama homma. Vaikka nyt esimerkiksi meikäläinen olisi laitettu tarhaikäisenä treenaamaan pikajuoksua huippuvalmentajan ohjauksessa, en pinkoisi tänä päivänä näillä töppöjaloillani yhtään sen kovempaa kun naapurin mummo karanneen koiransa perässä. Olen siis hidas kuin kilpikonna, vaikka miten harjoittelisin. Musiikin suhteen taas eri juttu, sillä saralla olen saanut lahjan ja sitä harjoittamalla olen tullut erittäin hyväksi. Mitä pikajuoksussa tai vaikka korkeushypyssä en olisi voinut saavuttaa vaikka olisin panostanut saman minkä nyt musiikkiin. Lahjoista se on kiinni kun musiikista, taiteesta (poikkeuksena abstrakti- ja nykytaide, ne eivät vaadi lahjoja) ja urheilusta puhutaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +18 (22 ääntä)
   On aika noloa nillittää etteivät taideaineet joita itse ei oikein ymmärrä (abstraktit, nyky, tai mitä onkaan) vaadi lahjoja. Tietysti ihmisillä on erilaiset kyvyt (itsekin olen kuvataiteellisesti täydellisen lahjaton); silti koko lapsuuden ja nuoruuden kestäneestä kuvataidekerhosta on paljon iloa kun käy taidenäyttelyssä tai museossa ja ainakin ymmärtää mitä tuo lahjakas on tekemässä. Olen myös liikunnallisesti "kompastuu kissaan jos samassa kaupungissa on kissa" tasoa; silti oloni on paljon parempi kun harrastan kuitenkin. Laulaa osaavat kaikki; elleivät hyvin niin joka tapauksessa paremmin, jos vain intoa riittää (kaikki tuntemani aidosti nuottikorvattomat henkilöt eivät haluakaan). Tietysti kilpailuissa kaikki eivät voi voittaa, mutta ei ole väliksikään?

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Ois varmaa suuttunu siitäki jos ois sanonu et se on iha paska laulaja :D

   Lainaa

  45. huumoriihei 13.5.2014 14:56
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   " I'll have One attention, please"

   Lainaa

  46. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Huh!: Tässä on laulunäyte tuon laulamisesta https://www.youtube.com/watch?v=hcsW47MaKZg
   No tämän perusteella ymmärrän, jottei pääse jatkoon Karaoke-kilpailuissa. Joillakin ihmisillä on luonnostaan soundi, joka sopii cover-biisien laulamiseen. Tämä ääni ei ihan äkkiä taivu keskivertobiisiin. Joku tykkää lauluäänestä, joku toinen taas ei. Itselle tuli mieleen Nylon Beatin laulajat, joiden lauluääntä - tai kappaleita en kerta kaikkiaan voi itse sietää, mutta he olivat erittäin suosittuja oman aikansa. Musiikkia tekemässä on monia ihmisiä, joku on hyvä sanoittaja, toinen kappaleentekijä ja kolmas laulajana. Joskus on hyvä tunnustaa, ettei ole Diandran tai Adelen tms. tasoinen laulajana ja keskittyä siihen, missä nämä lauluun erikoistuneet eivät välttämättä loista. Suojelusenkeli-kappaleessa olisi potentiaalia. Esim. toisenlaisella lauluäänellä tai eri sovituksella se olisi kuulostanut minun korvaani paremmalta.

   Lainaa

  47. Pahempaakin kuullut 17.5.2014 20:14
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Odotin tuolta youtubesta oikeasti jotain ihan kamalaa kuraa. Ei tuo tietty voittajamatskua ole, mutta pienellä harjoittelulla ja ohjaamisella ääni on hyvinkin kehityskelpoinen. T. Ei laulun ammattilainen, mutta ehkäpä jonkinsortin amatööriksi voisi haukkua.

   Lainaa

  48. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Sävelkorvaa voi treenata kuten myös rytmitajua -> kaikki voivat kehittyä laulajina jos on halua tarpeeksi. Toki laulamiseen liittyy myös lisää puolia kuin nuo kaksi ja toiset osaavat luonnostaan (ja/tai lapsuuden/raskausajan/geenien ansiosta) laulaa vaivattomammin. Ihan niin kuin muissakin taidoissa. Kaikki laulunopettajat eivät myöskään sovi kaikille. Kannattaa vaihtaa jos kehitystä ei tapahdu. Yläasteen laulukoetta en pidä juurikaan minään mitarina millekkään. Pitää haluta laulaa, tuollaset ovat usealle ihmiselle traumaattisia kokemuksia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: karaoke, laulaa, laulaja, kilpailu