Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lottorahat hyötykäyttöön

Näin voisit muuttaa maailmaa voittamalla lotossa.
Lottorahat hyötykäyttöön

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +974 (1114 ääntä)
   No ei ihan kyllä muutamalla miljoonalla noita toteuteta.

   Lainaa

  2. Tulos: -235 (545 ääntä)
   Pitäisikö loton ostamiseen säätää rajoitus että vain tavalliset duunarit ja tervejärkiset voisivat sellaisen ostaa halutessaan, eikä tällaiset suuruudenhullut?

   Lainaa

  3. Tulos: +167 (371 ääntä)
   Ainakin joku rajotus, että et voi tehä lottoa jos on jo helvetisti paalua. Meinaa yleensä tuo raha mennä rahan tykö. Esim. Entisen työkaverin naapuri oli voittanut loton pääpotin kaks kertaa. Ja ovat just semmosia tyyppejä, että rahat pidetään tilillä. Mitään ei tehä tai osteta.

   Lainaa

  4. Tulos: +579 (763 ääntä)
   Täytyy kyllä olla täydellinen ihmisperse, jos ei maksa velkojaan silloin kun siihen on mahdollisuus.

   Lainaa

  5. Tulos: +712 (760 ääntä)
   No kylläpä te nyt jaksatte ottaa Pasin puheet tosissaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +127 (227 ääntä)
   Mulle on oikeestaan ihan v*itun sama mitä jengi tekee lottovoiton jälkeen.. mitä se muille kuuluu, jos jotkut vaikka haluukin palata takas duuniin..?

   Lainaa

  7. Tulos: +653 (719 ääntä)
   Hei suomalaiset yrmykommentoijat ottakaa ylläkirjoitettu huumorilla on meinaan harvinaisen hyvää läppää keksinyt repesin jo purkuräjäytyksen kohdalla kunnes mieskuoro työkkärissä tiputti lopullisesti:D siis ihan mahtavan luovaa settiä, ei mitää ostaisin ferrarin ja huvijahdin jne. Toki siis hän mainitsi ostavansa veneen mutta pitääkseen sitä parkkipaikalla ihan vain mahdollisille pätijöille (ja ei, vene ja jahtikin ovat eri asioita, tavallaan)

   Lainaa

  8. Niinpä moom 22.4.2014 7:42
   Tulos: +170 (204 ääntä)
   No olen kyllä itsekin ihmetellyt suuresti näitä "jatkan tavallista elämää" -lottovoittajia. Toki niistä rahoista voivat perillisetkin hyötyä.

   Lainaa

  9. Tulos: +249 (311 ääntä)
   Luu: Täytyy kyllä olla täydellinen ihmisperse, jos ei maksa velkojaan silloin kun siihen on mahdollisuus.
   Täytyy kyllä olla hieman vajaa, jos ottaa tuon kirjoituksen tosissaan.

   Lainaa

  10. Bottinrunny 22.4.2014 8:20
   Tulos: +91 (179 ääntä)
   Suomalaiset lottovoittajat kuvastavat hyvin suomen kansaa. Mielikuvituksettomia vässyköitä, jotka kantavat kortensa kekoon vaikka kuinka valtiovalta kaataa paskaa niskaan.

   Lainaa

  11. Tulos: -131 (161 ääntä)
   Herranjestas Pasi, miten ilkeää! Eikö olisi kivempi vitsailla vaikka siitä että alkaisi rakentaa orpokoteja köyhiin maihin tai tukea merien pelastusta, tai sitten sillä henkilökohtaisella saralla siitä miten ostaisi ison talon ja sinne paljon tavaraa tai kävisi vaikka töissä heittämässä heipat?

   Lainaa

  12. Tulos: -63 (127 ääntä)
   Joo joo, läppää oli ja tavallista elämää viettävät lottovoittajat ovat hanurista. Silti en toivoisi tämän jäbän voittavan yhtään mitään.

   Lainaa

  13. Tulos: +126 (170 ääntä)
   en kyllä tekis enää päivääkään töitä jos lotosta päävoiton saisin. elämässä voisi olla paljon muutakin kuin se että 7 vanhasta alat kouluputken joka kestää noin 12-17 vuotta riippuen miten kouluttautuu ja sen jälkeen painat duunia 40 vuotta jos et saa ennen eläkeikää sydänkohtausta tai jotain syöpää.. sitten saatkin ehkä muutaman vuoden "nauttia" elämästä tekemättä mitään ja rahaakin pitäisi olla jos on ollut työteliäs pieni muurahainen koko ikänsä. mutta mitä sitä enää sitten tekee kun on lähemmäks 70 ikää. ottaa päähän nämä yhteiskunnan normit.

   Lainaa

  14. Tulos: +46 (138 ääntä)
   Itsellähän ne rahat menis huoriin ja huumeisiin.

   Lainaa

  15. Ei ainakaan Mr.Ällö 22.4.2014 9:03
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Tonzo: Ainakin joku rajotus, että et voi tehä lottoa jos on jo helvetisti paalua. Meinaa yleensä tuo raha mennä rahan tykö. Esim. Entisen työkaverin naapuri oli voittanut loton pääpotin kaks kertaa. Ja ovat just semmosia tyyppejä, että rahat pidetään tilillä. Mitään ei tehä tai osteta.
   Nii ja sit ne pöllitään sieltä. Ei naurattais, enemmänkin vituttais.

   Lainaa

  16. Tulos: +47 (73 ääntä)
   Toi Lauri Tähkä ja Cheek-juttu oli hyvä. :D:D Cheekki savuna ilimaa, nii ei ennee tule kamalata mussaa ulos!

   Lainaa

  17. Puolikiero_savolainen 22.4.2014 9:18
   Tulos: -50 (114 ääntä)
   Ja lopulta kävi näin: Pasi heräsi räkäisestä majakastaan pahasta hakattuna, kun mieskuorolle ei riittänyt palkkiorahoja enää, niin he hakkasivat tämän kuspiän oikein huolella. Veneen on vienyt ulosottomies ja päivän Hesarissa on isolla etusivu: "Pasi kuskaa! Haista sinä vittu!". Tuulipuku-Pertti ajaisi uudella Mersullaan Pasin paskaisen Majakan ohi ja vinkkaisi silmää pilke silmäkulmassa.

   Lainaa

  18. Tulos: +28 (38 ääntä)
   Tuo stadionkeikka kuulosti melko makialta :)

   Lainaa

  19. Tulos: +68 (120 ääntä)
   Mua taas ihmetyttää tällaset ihmiset, jotka eivät ymmärrä, että joku ihan oikeasti voi NAUTTIA työstään, eli käy siellä jostain muustakin syystä kuin vain rahaa saadakseen. Jatkaisin itsekin töiden tekoa, vaikka lotossa voittaisin.

   Lainaa

  20. Tulos: -11 (23 ääntä)
   Siellä on jo majakka, sen nimi on Lakeuden Torni. Tosin en usko että myyvät sitä, vaikka lottomiljonääri olisikin.

   Lainaa

  21. Tulos: +86 (88 ääntä)
   Maailman suurin GMO-peruna on varmaan aika hyvä investointi. :D

   Lainaa

  22. Tulos: +54 (64 ääntä)
   En kestä tätä!:D voihan tosikot. Mutta jos itekki miettii niin voi olla että duunit kyl jatkuis mutta ehkä vähän itse työpäiviä säädellen, kai elämässä pitää olla jotaki rutiineja baikka miljoonat paukkuis tilillä..

   Lainaa

  23. pakko pätee 22.4.2014 11:12
   Tulos: +57 (57 ääntä)
   Juomari: Siellä on jo majakka, sen nimi on Lakeuden Torni. Tosin en usko että myyvät sitä, vaikka lottomiljonääri olisikin.
   Itse asiassa Risti, Lakeuden Risti!

   Lainaa

  24. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Kyllä mäkin jatkaisin töitä, ellen keksisi niillä rahoilla itelleni niin paljon tekemistä, etten tylsistyisi.. Ja ehkä nämä tehdastyöläiset rakastavat työtään niin paljon :)

   Lainaa

  25. jamppaperusjamppa 22.4.2014 11:52
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Arvostan kyrillisia kirjaimia lähettäjältä!

   Lainaa

  26. Tulos: +45 (67 ääntä)
   Joko hirveä määrä epäonnistuneita röllejä tai sitten täysin vajavaisilla luetunymmärtämistaidoilla varustettuja persoonia. En ole varma kumpia. Naurakaa nyt ihmiset kun on mahdollisuus.

   Lainaa

  27. Tulos: +85 (89 ääntä)
   No kyllä muakin ärsyttää hetken, kun lottovoittaja (ja oikeasti monta milj. voittanut) sanoo että "eipä tää elämä tästä paljon muutu". Kyllä minulla muuttuisi. En nyt mitään hulluuksia ostais, mutta eipä tarttis enää kituuttaa ja miettiä miten pärjää kuun loppuun. En varmaan palkkatöihin menisi, koska ei olis tarvetta. Vapaaehtoistyötä tekisin eläinten parissa, tukisin hyväntekeväisyyttä. niin ja muuten, sais Pasi varmaan ostaa koko Hesarin että sais tollasen lauseen sinne laitettua.

   Lainaa

  28. Tulos: +25 (31 ääntä)
   nauroin tolle patsaalle! loistavaa huumoria!

   Lainaa

  29. yli opistö hörhö 22.4.2014 15:31
   Tulos: -19 (57 ääntä)
   Paskaa huumoria. Ja miinusta ropisee.

   Lainaa

  30. Tulos: +88 (92 ääntä)
   Veikkaan kyllä että aika monet näistä "jatkan ihan normaalia elämää" lottovoittajista sanoo noin vaan vaikuttaakseen nöyriltä ja saadakseen arvostusta. Todellisuudessa ne siellä samaan aikaan naureskelee ja valikoi millaisen ferrarin ostaa ja kuinka kalliin huvilan hommaa ulkomailta :p

   Lainaa

  31. Rikas paskiainen 22.4.2014 15:49
   Tulos: -27 (47 ääntä)
   Tonzo: Ainakin joku rajotus, että et voi tehä lottoa jos on jo helvetisti paalua. Meinaa yleensä tuo raha mennä rahan tykö. Esim. Entisen työkaverin naapuri oli voittanut loton pääpotin kaks kertaa. Ja ovat just semmosia tyyppejä, että rahat pidetään tilillä. Mitään ei tehä tai osteta.
   Tapa ittes, ettet vaan pääse jatkamaan sukua. Raha tulee rahan luo, jos osaa sijoittaa. Meinaatko, että kun on miljoonia tilillä se lottovoiton todennäköisyys kasvaa?

   Lainaa

  32. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Bottinrunny: Suomalaiset lottovoittajat kuvastavat hyvin suomen kansaa. Mielikuvituksettomia vässyköitä, jotka kantavat kortensa kekoon vaikka kuinka valtiovalta kaataa paskaa niskaan.
   No jos tykkää työstään, niin miksei sitä saisi jaksaa vaikka olisi mikä miljardööri?

   Lainaa

  33. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Niinpä moom: No olen kyllä itsekin ihmetellyt suuresti näitä “jatkan tavallista elämää” -lottovoittajia. Toki niistä rahoista voivat perillisetkin hyötyä.
   Jatkan tavallista elämää ei tarkoita, etteikö kyseinen henkilö voisi ostaa uutta televisiota, autoa, puhelinta, maksaa lainan tai lainat, jne. jne. Ja mikä nyt on kenellekin tavallista elämää.

   Lainaa

  34. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Toi nauratti mua :D Mä hoitaisin ulosottovelat hittoon, pitäisin sapattivuoden kierrellen maailmaa, lahjoittaisin hyväntekeväisyyteen isoja summia, ostaisin loma-asunnon Yhdysvalloista ja hankkisin taloudenhoitajan, jolle heittelisin hyvästä työstä bonuksia <3

   Lainaa

  35. Tulos: +37 (41 ääntä)
   seinäjoki mainittu, torilla tavataan

   Lainaa

  36. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Rikas paskiainen: Tapa ittes, ettet vaan pääse jatkamaan sukua. Raha tulee rahan luo, jos osaa sijoittaa. Meinaatko, että kun on miljoonia tilillä se lottovoiton todennäköisyys kasvaa?
   Haha voi pienisielusta ihmis polosta.

   Lainaa

  37. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Rikas paskiainen: Tapa ittes, ettet vaan pääse jatkamaan sukua. Raha tulee rahan luo, jos osaa sijoittaa. Meinaatko, että kun on miljoonia tilillä se lottovoiton todennäköisyys kasvaa?
   Milläs sinä teinari sijottelet? Isin rahoilla tietenkin.

   Lainaa

  38. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Miten musta tuntuu että tää Pasi on mun filosofian opettaja!?

   Lainaa

  39. Tulos: +20 (24 ääntä)
   itse ostaisin asunnon, ehkä jopa talon jos tulee oikein iso potti, lisäksi ostaisin kaksi autoa; UAZin sekä jonkun bemarin tai audin, ei toki mitään uutta mutta uudehkon, kutsuisin kaikki kenelle olen velkaa kylään ja ojentaisin jokaiselle kirjekuoren jossa on rahasumma satasen ja tonnin väliltä ja toteaisin "siino velat korkoineen", sitten laatisin budjetin lopuille rahoille ja eläisin suht. hissukseen, ellei päiväkänneihin liittyvää örvellystä lasketa.

   Lainaa

  40. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Niin, meillä on paljon työttömiä, mutta sitten meillä on miljonääreiksi muuttuneita duunareita, ilman muuta juuri he edelleen tarvitsevat ne työpaikat.

   Lainaa

  41. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Muuttaas vaa seinäjoelle tuohon paikkaan mihin kehuu,, ni saisin rikkaan naapurin ja varmasti ois hyvät näkymät sen kasvimaahan. Go seinäjoki.

   Lainaa

  42. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Ajattelin aluksi, että tämä on taas joku tällainen kateellinen peruspallinaama, mutta Pasillahan olikin hyvät suunnitelmat voittorahoille. Nyt minuakin ärsyttää, että Pasi ei ole voittanut lotossa. :D

   Lainaa

  43. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Piristävää että jollain on noin paljon mielikuvitusta :D

   Lainaa

  44. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Luu: Täytyy kyllä olla täydellinen ihmisperse, jos ei maksa velkojaan silloin kun siihen on mahdollisuus.
   Täytyy olla aika tyhmä jos ei ymmärrä tuollaista tekstiä humoristiseksi.

   Lainaa

  45. Tulos: +9 (9 ääntä)
   pakko pätee: Itse asiassa Risti, Lakeuden Risti!
   Minun pahani.

   Lainaa

  46. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Perhana, täytyy varmaan laittaa lotto vetämää :D

   Lainaa

  47. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Persvako: Itsellähän ne rahat menis huoriin ja huumeisiin.
   Ja loput vaan hauskanpiitoon?

   Lainaa

  48. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Luu: Täytyy kyllä olla täydellinen ihmisperse, jos ei maksa velkojaan silloin kun siihen on mahdollisuus.
   Eihän se ole taloudellisesti järkevää millään perusteella maksaa velkojaan saman tien.. kuvitellaanpa jos sulla on 10 000 euroa lainaa ja maksat sen samantien takas, se on 10 000 euroa sulta pois. Kuvitellaanpa jos sijoitat sen 10 000 euroa ja maksat normaalisti lainan takas, hyvällä onnella voit netota +10k € pelkillä sijoituksilla samaan aikaan kun maksat saman 10k € hiljalleen takas. Yleinen harhaluulo tuo että on järkevää maksaa lainat samantien takas, taloudellisesti miinustahan siinä tulee.

   Lainaa

  49. Tulos: -18 (22 ääntä)
   Tukee GMO:ta, haistattaa kaikille köyhille vitun, saatanan lisko. Tuon ku kirjotit niin karma varmistaa että sinä et ainakaan missään lotossa voita ja lisäksi täältä manataan ;)

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (17 ääntä)
   juls: En kestä tätä!:D voihan tosikot. Mutta jos itekki miettii niin voi olla että duunit kyl jatkuis mutta ehkä vähän itse työpäiviä säädellen, kai elämässä pitää olla jotaki rutiineja baikka miljoonat paukkuis tilillä..
   Aidon aivopestyjen puhetta, vaikkei töissä tarvisi käydä, käydään silti :)

   Lainaa

  51. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Nää feissarimokien kommentit on kyllä nykysin sellasta luettavaa että huhhuh. Hirveää kiusaamista, nillitystä ja oman paremmuuden tunteen pönkittämistä. Milloin tästä tuli tällaista? Miksei voida kirjoittaa hyvässä hengessä?

   Lainaa

  52. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Sirdu: Niin, meillä on paljon työttömiä, mutta sitten meillä on miljonääreiksi muuttuneita duunareita, ilman muuta juuri he edelleen tarvitsevat ne työpaikat.
   tiesithän sen, että monet duunarin paikat vaatii koulutuksen siihen ko. duunarin hommaan. Ja kaikki työttömät eivät välttämättämättä ole juuri siihen paikkaan itse kouluttaneet. Vai pitäiskö Vale-sarjaa (valelääkärit jne.) kasvattaa nyt myös vale-duunareilla?

   Lainaa

  53. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Ihminen voittaa monta miljoonaa lotossa.Törsätä voi minkä huvittaa. Miten olisi kattohuoneisto Manhattanilla, tiilitalo tois puol' jokkee Big Benistä, tai kokonainen kerros Montmartrelta? Kenties linna alpeilta, metsästyshuvilakompleksi Serengetistä, tai oma saari Tyyneltämereltä? Mutta ei Pasi, ei. Pasi menee Seinäjoelle.

   Lainaa

  54. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Minä laittaisin kunnon tekopolvet, ei mitään kunnallisten paskoja joilla on tarkoitus vain selvitä työelämässä eläkeikään. Samaten hampaat viimeisen päälle. En enää milloinkaan astuisi sulalle maalle, muuttaisin kesäksi aina pohjoiseen lumirajan yläpuolelle. Enkä enää eläessäni joutuisi itse kajoamaan auton hallintalaitteisiin.

   Lainaa

  55. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Repesin siinä vaiheessa, kun mainitsi Lauri Tähkän ja Cheekin :D

   Lainaa

  56. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Jos ei lasketa tota velkojenmaksupolitiikkaa, niin myönnettäköön, että harvinaisen hieno mies! :D:D:D

   Lainaa

  57. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Niinpä moom: No olen kyllä itsekin ihmetellyt suuresti näitä “jatkan tavallista elämää” -lottovoittajia. Toki niistä rahoista voivat perillisetkin hyötyä.
   Jotkut ehkä pitävät tavallisesta elämästään.

   Lainaa

  58. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Ilman Eurojackin voittoa ei edes seinäjoen kaupungintalo menis maantasalle. Joku täysin tuntematon Alvar Aalto kun on sen homepurren menny suunnittelemaan, niin sitä lappaa melkein viikottain pari bussilastillista turisteja ihan kiinasta asti mulkoilemassa. Kuvaavat kiinnostuneina irti pränähtäneet listat(seinät turpoaa kosteudesta), vesijäljet katoista(homeessa koko paska) ja yksikerroslasien alla talvisin tärisevät toimistovirkailijat(Ulkonäkö muuttuis jos lasit vaihdettais ja tiivistettäis). Yhteiskunnalle palveluksen tekisi, jos sen pois lanaisi, mutta ei välttämättä ihan halvalla siitä perinnehomeesta eroon pääsisi.

   Lainaa

  59. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Persvako: Itsellähän ne rahat menis huoriin ja huumeisiin.
   Ja loput tuhlaisit?

   Lainaa

  60. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Sanna: Mua taas ihmetyttää tällaset ihmiset, jotka eivät ymmärrä, että joku ihan oikeasti voi NAUTTIA työstään, eli käy siellä jostain muustakin syystä kuin vain rahaa saadakseen. Jatkaisin itsekin töiden tekoa, vaikka lotossa voittaisin.
   Tämähän se on monella. Voi kun olis semmosessa työssä missä tykkäis olla( Vaikka lotossa voittas). Itsellä loppus työnteko lottovoittoon. Mut minä en tykkääkkään työstäni yhtään. Jokainenhan tekee varmaankin juuri niin kuin itsestä hyvälle tuntuu; Jatkaa töitä, aloittaa villin riehakkaan elämän, lahjoittaa hyväntekeväisyyteen yms.

   Lainaa

  61. Belladonna 26.4.2014 9:14
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Kyllä mä sinänsä olen itsekin samoilla linjoilla Pasin kanssa, että miksi edes lotota, jos päävoiton osuessa kohdalle ei meinaa muuttaa elämäänsä yhtään helpommaksi. Kun mulle (huom: KUN) se osuu kohdalle, niin heti seuraavana arkipäivänä irtisanoudun työstäni. Miksi jatkaa oravanpyörässä kun ei ole pakko? Itsehän siis käyn töissä vain palkan takia, en ajankuluksi enkä siksi että se olisi kivaa. Sitten kun ne rahat kolmen viikon kuluttua olisi tilillä, niin maksaisin kaikki omat ja puolison velat pois, samaten auttaisin isää ja äitiä ja siskoa perheineen, että heidän elämänsä helpottuisi. Seuraava luonnollinen hankinta olisi talo ja pari autoa. Sitten muutama matka kohteisiin, joista tähän asti on voinut vaan haaveilla. Ja kun nuo on toteutettu, niin sit voisi rauhoittua miettimään, että kuinka saisi rahan poikimaan vielä lisää, että tuotoilla ja jäljellä olevalla rahalla eläisi mukavasti loppuelämänsä, ja että lapsellani olisi myös taloudellisesti helppo elämä edessä. Oikeasti kuumotti lukea esim näistä toijalalaisista Eurojackpot-voittajista, jotka kaikki meinaa jatkaa normaalisti duunissa, vaikka päälle 5 miltsiä riihikuivaa makaa tilillä. Mikseivät jäisi pois töistä ja tekisi 10 uutta duunipaikkaa oikeasti tarvitseville?? Ei pysty käsittämään.

   Lainaa

  62. suffeliduudeli 26.4.2014 11:18
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   No nyt on kyllä mahtavat suunnitelmat. Jos toteuttaisiki oikeesti niin sponssaisin tämän koko sirkuksen mikäli yhtään ylimääräistä omaisin..

   Lainaa

  63. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Olipa huonoa mukahassuttelua, mutta ostan ajatuksen ja ärsyynnyn kans. Kyllä saa olla melko mielikuvitukseton ihminen jos jatkaa samaa rataa. Ei nyt tarvi rueta sikailemaan, mutta mutta...

   Lainaa

  64. Tulos: 0 (2 ääntä)
   mörkö: Jatkan tavallista elämää ei tarkoita, etteikö kyseinen henkilö voisi ostaa uutta televisiota, autoa, puhelinta, maksaa lainan tai lainat, jne. jne. Ja mikä nyt on kenellekin tavallista elämää.
   miten niin ei tarkoita? nimenomaan kun "tavallinen elämä" on subjektiivista, kyllä siinä yhteydessä kun sanoo "jatkan tavallista elämää" voi olettaa että henkilö x viittaa juuri omaan elämäänsä, koska mitään "tavallista elämää" konkreettisena asiana ei ole olemassa. tuntuu siis että oletat itse että "tavallisella elämällä" on joku standardi, vaikka lopussa sanot "mikä nyt onkin kenellekin tavallista elämää". koska jos voittaja olisi oikeasti vähävarainen ja sanoisi noin, niin kyllä se kalskahtaisi hieman oudolta. joo, kyllä sitä edelleen ottaisi kirjeitä perintätoimistolta ja olisi iloinen kun panttipulloja on päässyt kertymään. että ostaisi uuden auton?! kaikilla ei ole edes korttia, jotkut jopa laskee niitä bussikillinkejään. jos on jo valmiiksi toimeentuleva, ja nauttii lähinnä esim. sosiaalisista suhteistaan, mihinpä se raha sitä keikauttaa? saati jos on rahaa käydä silloin tällöin reissussa. on se iso telkkari ja auto ja omistusasunto. mutta kyllä oma elämä muuttuisi suhteellisenkin pienestäkin voitosta, muutamasta tuhannestakin. äh, voi päätellä että itseäni nyppii monen lailla tuo "jatkan tavallista elämää".

   Lainaa

  65. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Itse pyrkisin lottovoiton saadessani miettimään tarkkaan miten rahat käytän. En ostaisi venettä parkkipaikalle naapureiden kiusaksi, jättäisi laskuja maksamatta, ostaisi majakkaa tai suunnitella Cheekin ja Lauri Tähkän päänmenoksi ansan. Raha pistää ihmiset sekaisin ja he kuvittelevat voivansa tehdä mitä mieli tekee, koska "mä vaan voin, mullon rahaa". Sama kun kalliilla autolla ajelevat kaahailevat, parkkeeraavat invapaikalle ja eivät välitä liikennesäännöistä, sillä he kuvittelevat rikkaina ihmisinä olevansa muiden yläpuolella kalliine hienoine autoineen. Ennemmin pitää siis järjen päässä ja miettii muitakin kuin itseään. Itse ostaisin kerrostalo-asunnon, remontoisin vanhempien omakotitalon, säästäisin mm. tulevien lapsieni varalle. Vaikka panostaisin kotona huonekaluihin, en silti haluaisi kullattuja hanoja tai timanttisia sängyn jalkoja. Olisi myös hyvä elellä hiljaksiin ja rauhallista elämää, ettei yhtäkkiä naapurit ja muut randomit ala superhyväksi ystäväksi kysyen aina "voitko tarjoo" tai vihjailemalla "mullon tää puhelin ihan rikki, et tarvis kyl ny uuden, muttei oo rahaa". Lisäksi työnteko; se tekee elämästä mielekästä ja tuo rutiinia. Työssä saadaan onnistumisen, tärkeyden ja saavuttamisen tunteita. Toki lottovoittajana voi ainakin huoletta valita mielekkään alan ilman, että tarvitsee palkkaa miettiä. Etenkin vanhemmille ihmisille työ vakautta ja nautintoa :) Työn ei tarvitse olla pakkopullaa, mutta nuorille se helposti on siksi, ettei heillä riitä vielä osaaminen, eivät välttämättä tiedä mitä haluavat tehdä ja nuoret joutuvat aloittamaan pohjalta.

   Lainaa

  66. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Edelliseen kommenttiini on pakko lisätä, että olen itse myös kuntouttavassa työtoiminnassa, mutten siksi, että työkkäri pakottaa vaan siksi, että saisin itsestäni työkykyisen. Jos saisin lottovoiton, niin haluaisin silti tulla kunnialliseksi kansalaiseksi ja kyetä normaaliin päivärytmiin ja normaaliin elämään :)

   Lainaa

  67. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Tala svenska eller dö!

   Lainaa

  68. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Tonzo: Ainakin joku rajotus, että et voi tehä lottoa jos on jo helvetisti paalua. Meinaa yleensä tuo raha mennä rahan tykö. Esim. Entisen työkaverin naapuri oli voittanut loton pääpotin kaks kertaa. Ja ovat just semmosia tyyppejä, että rahat pidetään tilillä. Mitään ei tehä tai osteta.
   Voikun sitä voittoa ei voi ostaa. Jos rikas pelaa 2 riviä ja köyhä pelaa 2 riviä molemmilla on yhtäläiset mahdollisuudet voittaa, siksi lotto on niin hyvä peli. Miksi aina pitää olla aivan saatanan kateellinen? Terveisin opiskelija

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: lotto, miljonääri, raha, Lauri Tähkä, Cheek