Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 27

Tästä tiedät kulahtaneesi ja pahasti.
Suurenna näkymä
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 27
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 25 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +473 (499 ääntä)
   FACEPALM ja.... mullekin on käynyt noin. Onneks se oli sähköhammasharja. Mut sekunnin murto-osan ajan mä oikeasti mietin et onko joku tehny mulle jekun ja tunkenu laukkuun aikuisten vempeleitä. :D voi juma

   Lainaa

  2. yövuorolainen 22.4.2014 6:07
   Tulos: +121 (469 ääntä)
   Oli niin noloa, että päätin heti tulla kertomaan facebookiin, että mulla on dildo?

   Lainaa

  3. Tulos: +576 (676 ääntä)
   yövuorolainen: Oli niin noloa, että päätin heti tulla kertomaan facebookiin, että mulla on dildo?
   Eipä siinä dildon omistamisessa mitää ihmeellistä ole.

   Lainaa

  4. Tulos: -273 (355 ääntä)
   Kai se nyt oli pessy sen dildon edes? Hyi saatana jos ei ole..

   Lainaa

  5. Niinpä moom 22.4.2014 7:44
   Tulos: +98 (272 ääntä)
   Jaa: Eipä siinä dildon omistamisessa mitää ihmeellistä ole.
   No ei ehkä olekaan, mutta ei siitä tarvitse kaikille suureen ääneen aina kailottaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +339 (369 ääntä)
   Itse taisin kerran pelastaa erään naisen häpeältä, tai ainakin hän sai lainata minun selitystäni. Täydessä Moskovan junan hytissä alkoi yllättäen jonkun laukusta kuulua surinaa. Muistin, että mukanani on sähköhammasharja, joten kiljaisin heti, että tuo on varmaan minun hammasharjani. Ääni ei kuulunutkaan minun vaan toisen naisen laukusta. Nainen katsoi minua silmiin ja hymyillen totesi, että se onkin varmaan hänen _hammasharjansa_ . Virne kasvoilla tosin viittasi johonkin muuhun vempeleeseen.

   Lainaa

  7. Päivän satu... 22.4.2014 8:36
   Tulos: +409 (427 ääntä)
   Mr. Jouko: Kai se nyt oli pessy sen dildon edes? Hyi saatana jos ei ole..
   Ei kun laittoi dildonsa pesemättömänä laukkuun, joka hänellä oli ollut edellisenä päivänä rannalla matkassa ja otti dildon myös pois laukusta pesemättä suoraan käyttöön ja huomasi siinä laukkua penkoessa, että laukun pohjalla oli salmiakkipastilli viime joulukuulta ja söi sen... Hyvää päivänjatkoa!

   Lainaa

  8. Kapteeni koukku 22.4.2014 8:42
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Kohtaamme jälleen, punainen ellipsi!

   Lainaa

  9. Tulos: +125 (145 ääntä)
   Nyt en oikein ymmärrä mitä ihme noloa ja 'pelastamista' noissa jutuissa on? Jos jonkun laukusta, taskusta tai muovipussista kuuluu jotain surinaa, tuskin se hirveästi kiinnostaa puolta bussillista/vaunullista vieraita ihmisiä! Ja jos kiinnostaa, niin mitä hittoa sen on väliä? Eihän ne tunne sua eikä varmaan nappaa susta kuvia lähettääkseen niitä jonkun lehden etusivulle "dildo-nainen nähty bussissa!". ;)

   Lainaa

  10. Tulos: +84 (96 ääntä)
   Mr. Jouko: Kai se nyt oli pessy sen dildon edes? Hyi saatana jos ei ole..
   sun juttus on aika älyttömiä..

   Lainaa

  11. Tulos: +85 (87 ääntä)
   Hiphei: Itse taisin kerran pelastaa erään naisen häpeältä, tai ainakin hän sai lainata minun selitystäni. Täydessä Moskovan junan hytissä alkoi yllättäen jonkun laukusta kuulua surinaa. Muistin, että mukanani on sähköhammasharja, joten kiljaisin heti, että tuo on varmaan minun hammasharjani. Ääni ei kuulunutkaan minun vaan toisen naisen laukusta. Nainen katsoi minua silmiin ja hymyillen totesi, että se onkin varmaan hänen _hammasharjansa_ . Virne kasvoilla tosin viittasi johonkin muuhun vempeleeseen.
   Hammasharja on uusi dildo.

   Lainaa

  12. Tulos: -37 (77 ääntä)
   Onkohan Elina kenties tämän vaeltajakansan jäseniä? Eikös ne kaikki siirry oppivelvoitteesta eläkeläisiksi?

   Lainaa

  13. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Perus eläkeläinen.

   Lainaa

  14. miks te puhutte dildoista ku se on vibra 22.4.2014 18:40
   Tulos: +52 (64 ääntä)
   kk: Hammasharja on uusi dildo.
   Pienillä lisävarusteilla sähköhammasharjaa voi käyttää vibraattorina. Kyllä köyhä keksii.

   Lainaa

  15. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Mr. Jouko: Kai se nyt oli pessy sen dildon edes? Hyi saatana jos ei ole..
   Ai mitä, lainasitko kenties sitä samana päivänä?

   Lainaa

  16. Tulos: -8 (22 ääntä)
   Päivän satu…: Ei kun laittoi dildonsa pesemättömänä laukkuun, joka hänellä oli ollut edellisenä päivänä rannalla matkassa ja otti dildon myös pois laukusta pesemättä suoraan käyttöön ja huomasi siinä laukkua penkoessa, että laukun pohjalla oli salmiakkipastilli viime joulukuulta ja söi sen… Hyvää päivänjatkoa!
   LOL

   Lainaa

  17. Tulos: +28 (38 ääntä)
   Lain koura: Onkohan Elina kenties tämän vaeltajakansan jäseniä? Eikös ne kaikki siirry oppivelvoitteesta eläkeläisiksi?
   Juu, en ole. :D

   Lainaa

  18. Tulos: +7 (27 ääntä)
   Ensinnäkään, en ymmärrä mitä niin noloa on kun laukku surisee, mistä ne muut matkustajat tietää mikä surisee...? Noloa tässä oli lähinnä se, että hän facebookissa kailottaa omistavansa dildon. Eihän siin mitään, mut ehkä aika yksityinen väline silti...? Jos siis niin paljon nolotti se, et laukussa surisee, niin eikö sit nolota et fb-kaverit tietää vielä paremmin mitä siellä laukussa oli kuin matkustajat? :D

   Lainaa

  19. Tulos: -21 (27 ääntä)
   Mr. Jouko: Kai se nyt oli pessy sen dildon edes? Hyi saatana jos ei ole..
   151 tykkää pitää likaista dildoa laukussa. ja tykkää muutenkin koko ajatuksesta :)

   Lainaa

  20. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Elina: Juu, en ole.
   Toi oli hauska juttu (toisin kuin ylempi) :) Otan osaa kuitenkin siitä, että olet nuori neito saanut eläkeläisalennuksen - käytithän edes huivia huonon tukkapäivän takia ja olit hieman kalvakka flunssan jäljiltä? Joohan? Koska muuten mitä mahiksia tällaisella kolmekymppisellä sitten enää on? :D

   Lainaa

  21. Tulos: +2 (10 ääntä)
   DeLeon: Nyt en oikein ymmärrä mitä ihme noloa ja ‘pelastamista’ noissa jutuissa on? Jos jonkun laukusta, taskusta tai muovipussista kuuluu jotain surinaa, tuskin se hirveästi kiinnostaa puolta bussillista/vaunullista vieraita ihmisiä! Ja jos kiinnostaa, niin mitä hittoa sen on väliä? Eihän ne tunne sua eikä varmaan nappaa susta kuvia lähettääkseen niitä jonkun lehden etusivulle “dildo-nainen nähty bussissa!”.
   Onneksi huomion puutetta voi yrittää korjata kertomalla asiasta Facebookissa.

   Lainaa

  22. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Se on kiva saada lipunmyynnistä eläkeläislippu kun ei ole esittää eläkeläiskorttia konduktöörille lipun yhteydessä. Tosin aika harvakseltaan nuo tuntuu niitä kyselevän (mikäli ei oma-alotteisesti esitä), mutta jos sattuu huono päivä konnarille, niin saattaa ostattaa uuden lipun, vaikka alennusprosenttihan on sama opiskelijalla ja eläkeläisellä.

   Lainaa

  23. Justus-Jooseppi 24.4.2014 21:20
   Tulos: -14 (24 ääntä)
   Lain koura: Onkohan Elina kenties tämän vaeltajakansan jäseniä? Eikös ne kaikki siirry oppivelvoitteesta eläkeläisiksi?
   Miksiköhän sait noin paljon miinusta? Itselleni kun tuli heti sama mieleen. Miksiköhän? No siksi etteivät stereotypiat tule tyhjästä.

   Lainaa

  24. Justus-Jooseppi 24.4.2014 21:22
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Elina: Juu, en ole.
   Niin en sitä kuvitellut, vaikka mielleyhtymä pääsi syntymään. Luultavasti ne alennukset ovat jotenkin vierekkäin ja näppihäiriö.

   Lainaa

  25. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Päivän satu…: Ei kun laittoi dildonsa pesemättömänä laukkuun, joka hänellä oli ollut edellisenä päivänä rannalla matkassa ja otti dildon myös pois laukusta pesemättä suoraan käyttöön ja huomasi siinä laukkua penkoessa, että laukun pohjalla oli salmiakkipastilli viime joulukuulta ja söi sen… Hyvää päivänjatkoa!
   Rannalla, joka on julkinen paikka, on masturbointi lailla kielletty.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: juna, junalippu, alennus, opiskelija, vanhus, VR, kuva, vibra, laukku, bussi, väristä, värinä