Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vitsisota: Miehet vs. naiset

Sukupuolten taistelu vitsien muodossa.
Vitsisota: Miehet vs. naiset

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1008 (1080 ääntä)
   Olipas pitkäveteistä luettavaa. Muutama hyvä toki löyty joukosta.

   Lainaa

  2. Tulos: -81 (331 ääntä)
   MYÖNNÄN, naurahdin tolle "kolmion takaa" -jutulle.

   Lainaa

  3. Tulos: +184 (332 ääntä)
   "Kumpaa sukupuolta sukset ovat", saatoin naurahtaa ääneen. Hups.

   Lainaa

  4. Tulos: +518 (626 ääntä)
   voi jeesus.. vieläkö ihmiset jaksaa näitä?

   Lainaa

  5. Tulos: +47 (259 ääntä)
   Virhe, Ikean huonekalut eivät ole hyvännäköisiä.

   Lainaa

  6. Tulos: +175 (201 ääntä)
   Muutama hyvä oli joukossa mutta muutenki kaikki tämmöset on aika tylsiä.

   Lainaa

  7. Tulos: +270 (298 ääntä)
   Hieman petyin, kun odotin tämän huipentuvan kunnon sukupuolten väliseen veriseen taistoon, jossa olisivat vitsit olleet vähissä. Mutta olihan tuolla pari ihan helmeä juttua. :D

   Lainaa

  8. Tulos: +384 (412 ääntä)
   Miksi Odysseuksen harharetket kestivät 10 vuotta? Hän kieltäytyi pysähtymästä kysymään reittiohjeita.

   Lainaa

  9. Mulukkukukko 18.2.2014 9:28
   Tulos: +417 (461 ääntä)
   Hyvä homma, Niko ja Toni tykkää selvästi enemmän toisistaan kuin naisista. Jääpähän enemmän naisia meille jotka niistä tykkää!

   Lainaa

  10. Tulos: +61 (121 ääntä)
   Muuten hyviä, mutta yksi vitsi on selvästi kerrottu väärin. Kolmion takaa tulevat autot eivät ole vaarallisia vaan ne ovat varovaisia. Siksi naisen pieru on varovaisempi kuin miehen. Ei vaarallisempi (yhtä vaarallisia ovat siis molempien tuhnut).

   Lainaa

  11. Tulos: +114 (152 ääntä)
   Suurin osa vitseistä on blondivitsejä, joten ne eivät koske muita kuin blondeja x)

   Lainaa

  12. Hörhöjä kaikkialla 18.2.2014 10:26
   Tulos: +143 (167 ääntä)
   odel: voi jeesus.. vieläkö ihmiset jaksaa näitä?
   Ne jaksavat jotka eivät saa...tiedät mitä tarkoitan..

   Lainaa

  13. Tulos: -23 (31 ääntä)
   :D hyvä!

   Lainaa

  14. Tulos: +46 (60 ääntä)
   Huonoja ja vanhoja.

   Lainaa

  15. Asennevamma 18.2.2014 11:18
   Tulos: +24 (68 ääntä)
   Onhan nää tiettyyn pisteeseen asti aika hauskoja ja joskus itekin heittelen täysin paskoja blondi- ja naisvitsejä (ja toki myös täysin surkeita miesvitsejä) vaikka olen nainen ja vielä blondikin... Mutta ai saatana sitä riemun määrää kun tällainen leikkimielinen kilvoittelu saa oikeasti joiltakin hihat palamaan ja sitten raukkaparat ihan tosissaan taistelee siitä, kumpi sukupuoli viekään voiton. Jestas. Yleensä kamppailu päättyy siihen kun kysyn, miksei herra X tai neiti Y sitten ole homoseksuaali jos kerran toinen sukupuoli niin sitä persettä kutittaa. Tämä toimii siksi kun tuppaa olemaan porukka niin kakaraa sakkia että sitten alkavat kuorossa vinkuminen että "kyllä mää oon iha hetero heiiiii!!!!1". Just. :)

   Lainaa

  16. Tulos: +101 (121 ääntä)
   Miksi blondin napa on mustelmilla? - Hänen poikaystävänsäkin on blondi.

   Lainaa

  17. Tulos: -11 (19 ääntä)
   Miksei keskustelu näy kokonaisuudessaan täällä

   Lainaa

  18. Tulos: +177 (207 ääntä)
   Mies meni kirjakauppaan ostamaan kirjaa: - Mistä löytäisin kirjan 'Mies, talon herra' - Satukirjat löytyvät lasten osastolta, naismyyjä vastasi. Miksi miehet eivät voi saada hullun lehmän tautia? - Koska ne ovat kaikki sikoja. Miksi tarvitaan miljoona siittiötä hedelmöittämään yksi munasolu? - Nekään eivät pysähdy kysymään tietä. Miksi naisilla ei ole miesten aivoja? - Ei ole kivespusseja niiden säilyttämiseen. Miksi miehet kuorsaavat selällään nukkuessaan? - Kivekset tukkivat alapään ilmanottoaukon. Mitä yhteistä on leikkisähköjunalla ja rinnoilla? - Kumpikin on tarkoitettu lapsille, mutta isit niillä kuitenkin eniten leikkivät. Mitä yhteistä on miehellä ja siittiöllä yhteistä? - Kummankin todennäköisyys kasvaa aikuiseksi on yksi miljoonasta. Miksi kutsutaan miestä, joka on menettänyt 90 % aivokapasiteetistaan? - Leskeksi. Kuinka estät miestäsi lukemasta sähköpostiasi? - Nimikoit kansion uudelleen nimellä "Käyttöohjeet". Miksi blondivitsit ovat niin lyhyitä? - Jotta miehet muistavat ne. Miksi on niin vaikeaa löytää miehiä, jotka ovat herkkiä, välittäviä ja hyvän näköisiä? - Koska heillä kaikilla on jo poikaystävä. Miksi naimisissa olevat naiset ovat lihavampia kuin sinkut? - Kun sinkkunainen tulee kotiin, hän katsoo mitä on jääkaapissa ja menee sänkyyn. Kun naimisissa oleva nainen tulee kotiin, hän katsoo mitä on sängyssä ja menee jääkaapille. (lähteet: googlettamalla)

   Lainaa

  19. Tulos: +43 (57 ääntä)
   Fedoraa käyttävät kaulaparrat taas päässeet vauhtiin. Viitsi vitsi.

   Lainaa

  20. asdsdsdasdasd 18.2.2014 12:48
   Tulos: -82 (104 ääntä)
   vai että naise älykkäitä. tässä se vitsi.

   Lainaa

  21. Tulos: -25 (41 ääntä)
   yllättävää, koko mokan ja fm-sivuston kommenteista löyty vain yksi "hyvä" vitsi. Vinkki mitä tarkoitan...
   Manny: “Kumpaa sukupuolta sukset ovat”, saatoin naurahtaa ääneen. Hups.

   Lainaa

  22. Semiootikko 18.2.2014 15:47
   Tulos: +114 (124 ääntä)
   Nikon ja Jennin vitsit ovat ronskeja mutta enimmäkseen myös nokkelia. Julma ja epäkorrekti huumori on hauskaa, jos se perustuu vitsikkääseen oivallukseen eikä pelkkään tylsän negatiivisen stereotyypin vahvistamiseen. Tonin "vitsit" eivät ole kovin hauskoja ja ne löyhkäävät epätoivoisen ja saamattoman miehen katkeralta naisvihalta. Jos naisiin suhtautuu tuollaisella pelonsekaisella inholla, ei niitä naisia myöskään saa - ei ainakaan fiksuja, kauniita ja lempeitä.

   Lainaa

  23. Tulos: -80 (100 ääntä)
   Mun mielestä moka tässä oli se, että tuon tytön lähettämät vitsit oli paljon huonompia, kuin nuo poikien laittamat ^^

   Lainaa

  24. Tulos: +85 (89 ääntä)
   murjantu: Mun mielestä moka tässä oli se, että tuon tytön lähettämät vitsit oli paljon huonompia, kuin nuo poikien laittamat ↑↑
   Mun mielestä vitsit oli yhtä hyviä, tosin Tonin vitseissä oli ehkä hieman katkera sävy (en tiedä miksi). Murjantun kannattaisi muuten lukea juttu siitä miksi miehet koetaan yleensä hauskemmaksi, siitä huolimatta että kumpikin kertoisi saman vitsin (vielä samalla tavoinkin). Naisen täytyy yrittää paljon enemmän kuin miehen jotta hänet katsottaisiin yhtä hauskaksi, sen huomaa kun asiaan kiinnittää huomiota.

   Lainaa

  25. Tulos: -23 (39 ääntä)
   Mikä vitun Q?

   Lainaa

  26. Tulos: +90 (108 ääntä)
   Miehet näyttää tosiaan heittävän aika katkeraa läppää :D On se naisten vapautuminen (etenkin seksuaalinen vapautuminen, blondivitseistä päätellen) miehille kova paikka!

   Lainaa

  27. Tulos: -8 (12 ääntä)
   erno rukäs parhaan

   Lainaa

  28. Tulos: +17 (25 ääntä)
   zibadizup: Hieman petyin, kun odotin tämän huipentuvan kunnon sukupuolten väliseen veriseen taistoon, jossa olisivat vitsit olleet vähissä. Mutta olihan tuolla pari ihan helmeä juttua.
   se "verinen taisto" tuli vielä näiden vitsien jälkeen :::D

   Lainaa

  29. Tulos: +39 (45 ääntä)
   rrrrr: Miksei keskustelu näy kokonaisuudessaan täällä
   -: se “verinen taisto” tuli vielä näiden vitsien jälkeen :::D
   Meille lähetetty versio loppui tähän :(

   Lainaa

  30. Arthur Brown 18.2.2014 19:16
   Tulos: -3 (21 ääntä)
   J-P: Muuten hyviä, mutta yksi vitsi on selvästi kerrottu väärin. Kolmion takaa tulevat autot eivät ole vaarallisia vaan ne ovat varovaisia. Siksi naisen pieru on varovaisempi kuin miehen. Ei vaarallisempi (yhtä vaarallisia ovat siis molempien tuhnut).
   Et ole tainnut koskaan ajaa autolla tai (polku)pyörällä? Kolmion takaa tulevat autoilijat ovat niitä kaikista vaarallisimpia, koska heidän mielestään kolmio on vain kehoitus eikä määräys. Sama koskee myös suojatien ylittämistä.

   Lainaa

  31. Tulos: +67 (93 ääntä)
   Tuo "juota blondi känniin niin saat" oli kyllä mauttomin. Ei hirveesti iske tuollaset date rape -vitsit.

   Lainaa

  32. Tulos: -16 (38 ääntä)
   "...miehiä symbolisoi kirjain Q" Mitä vittua?

   Lainaa

  33. Tulos: -18 (52 ääntä)
   Mitä pitää tehdä kun nainen tulee keittiöstä? Lyhentää kettinkiä.

   Lainaa

  34. pete työmiäs 19.2.2014 2:30
   Tulos: -47 (59 ääntä)
   Axu: Mies meni kirjakauppaan ostamaan kirjaa: - Mistä löytäisin kirjan ‘Mies, talon herra’ - Satukirjat löytyvät lasten osastolta, naismyyjä vastasi. Miksi miehet eivät voi saada hullun lehmän tautia? - Koska ne ovat kaikki sikoja. Miksi tarvitaan miljoona siittiötä hedelmöittämään yksi munasolu? - Nekään eivät pysähdy kysymään tietä. Miksi naisilla ei ole miesten aivoja? - Ei ole kivespusseja niiden säilyttämiseen. Miksi miehet kuorsaavat selällään nukkuessaan? - Kivekset tukkivat alapään ilmanottoaukon. Mitä yhteistä on leikkisähköjunalla ja rinnoilla? - Kumpikin on tarkoitettu lapsille, mutta isit niillä kuitenkin eniten leikkivät. Mitä yhteistä on miehellä ja siittiöllä yhteistä? - Kummankin todennäköisyys kasvaa aikuiseksi on yksi miljoonasta. Miksi kutsutaan miestä, joka on menettänyt 90 % aivokapasiteetistaan? - Leskeksi. Kuinka estät miestäsi lukemasta sähköpostiasi? - Nimikoit kansion uudelleen nimellä “Käyttöohjeet”. Miksi blondivitsit ovat niin lyhyitä? - Jotta miehet muistavat ne. Miksi on niin vaikeaa löytää miehiä, jotka ovat herkkiä, välittäviä ja hyvän näköisiä? - Koska heillä kaikilla on jo poikaystävä. Miksi naimisissa olevat naiset ovat lihavampia kuin sinkut? - Kun sinkkunainen tulee kotiin, hän katsoo mitä on jääkaapissa ja menee sänkyyn. Kun naimisissa oleva nainen tulee kotiin, hän katsoo mitä on sängyssä ja menee jääkaapille. (lähteet: googlettamalla)
   Mitäs hauskaa näissä oli? Aika epätasa-arvoista eikö vain?

   Lainaa

  35. ei naurattanu.. 19.2.2014 13:25
   Tulos: -7 (23 ääntä)
   Okei, tää ei ollu edes hauska.. ainoo mille nauroin, oli se mitä yhteistä on plondilla ja ikean huonekaluilla. muuten oli niin miesten kun naistenkin vitsit ontuvia ja surkeita. lähinnä tuli myötähäpeän tunne, että miten kukaan kehtaa kutsua tollasta kuraa vtisiksi.. opettelis edes keksimään kunnollisia vitsejä..

   Lainaa

  36. Tulos: +25 (27 ääntä)
   pete työmiäs: Mitäs hauskaa näissä oli? Aika epätasa-arvoista eikö vain?
   Selitettäköön nyt vielä: Kyllä, tarkoitus oli vain "muka(?)-hauskasti" jatkaa mokan vitsiketjua, ei sen kummempaa. Ja totta, en onnistunut löytämään joukkoon mukaan kovin montaa oikeasti hauskaa vitsiä.

   Lainaa

  37. Tulos: +23 (45 ääntä)
   Evo: Mitä pitää tehdä kun nainen tulee keittiöstä? Lyhentää kettinkiä.
   vitun sairas

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (30 ääntä)
   Mitä yhteistä on blondilla ja sanomalehdellä? -Molempia painetaan yöllä ja laitetaan aamulla jakoon.

   Lainaa

  39. Tulos: -25 (39 ääntä)
   En nauranut yhdellekään naisten vitseille.

   Lainaa

  40. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Hahha! Jutuista päätellen Tonilla pihi ruma muija ja parhaas tapauksessa lapsi tai pari. Kyllä se vituttaa pistää

   Lainaa

  41. Tulos: -17 (25 ääntä)
   Ai jai jai, Jennillä oli vuosi aikaa miettiä ja silti se sai vain yhden edes semihyvän vastaiskun aikaiseksi. :/

   Lainaa

  42. Tulos: -12 (22 ääntä)
   Mitä yhteistä on naisen logiikalla ja Ikean kasaus ohjeella? -molemmat ovat yhtä vaikeasti ymmärrettävissä!

   Lainaa

  43. Tulos: +20 (30 ääntä)
   Hei! Mähän oon lukenu tän keskustelun aikasemminki! Likka muuten vei lopussa nokkelasti ihan 1-0 ;-) Harmi ettei ole täällä kokonaan tämä "sota". Poikien vitsit vaikuttaa katkerilta vaikka leikkiähän tämä. Jennillä ei mee mauttomaksi

   Lainaa

  44. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Netistä löydettyä... Mikä saa miehen ajattelemaan illallista kynttilänvalossa? -Sähkökatkos. Mitä eroa on miehellä ja viinillä? -Viini paranee vanhetessaan.

   Lainaa

  45. Just saying 6.2.2019 23:11
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Miestä, joka solvaa ja ylenkatsoo naisia kutsutaan sovinistiksi. Miksi kutsutaan naista, joka solvaa ja ylenkatsoo miehiä? -Realistiksi.

   Lainaa

  46. Siirretty nektariini 11.4.2021 5:47
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Eka ei oo kyllä Härmän murretta nähnytkään.

   Lainaa

  47. Tulos: -1 (1 ääni)
   asdsdsdasdasd: vai että naise älykkäitä. tässä se vitsi.
   Tämä. Ja kaiken lisäksi se paras vitsi.

   Lainaa

  48. Karvaton Nauris 23.7.2023 22:36
   Tulos: -1 (1 ääni)
   sphn: Tuo "juota blondi känniin niin saat" oli kyllä mauttomin. Ei hirveesti iske tuollaset date rape -vitsit.
   Tuliko pitkä vankilakeikka date rapesta? Kannattaa varmaan lopettaa niitten tekeminen, jos ei edes vitsit aiheesta iske.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vitsi, blondi, mies, nainen, blondivitsi