Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Elämänkoulu riittää

Suomesta löytyy aikuisia, joiden mielestä kaikki koulut pitäisi polttaa.
Taustatietoja: Kaikki keskustelijat ovat aikuisia. Elämänkoulu riittää

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +982 (1006 ääntä)
   "-- ...mut kuhan nyt huuatan ihmisii." Jumaliide että ärsyttää toi peruskommentti sen jälkeen ku jengi tajuaa, että kaikkea ei ehkä sittekkää kannattais julkisesti möläytellä.

   Lainaa

  2. Tulos: +435 (451 ääntä)
   Kyllä tässä ihan melkein myötähäpeän itku tulee ton urpon juttuja lueskellessa. Ei hyvää päivää sanon minä! Ei siel ollukkaan ku se kuutisensataa ihmistä vaarassa ja toinen vaan vinkuu siitä miten itteään ei oo joskus muinoin huvittanut koulunkäynti (mitä kyllä suosittelen lämpimästi tän jutun luettuani...)! Kyllä pistää ite Kouvolalaisena vihaks tommonen toiminta...

   Lainaa

  3. Tulos: +142 (162 ääntä)
   "Kaikki tais selvitä lieskoista pois ilman mitään uhreja." Tästä saa käsityksen, että kirjoittajaa harmittaa henkilövahingoilta/kuolemantapauksilta välttyminen, ellei hän "uhreilla" viittaa materiaalisiin uhreihin ja irtaimistoon, jotka olisivat joutuneet tulen nielemiksi. Kaikki kuviteltavissa olevat mittasuhteet ylittävä idiotismi, miksi aina uudelleen nostat rumaa päätäsi minun näkö- tai kuulokentässäni? Vaikka toisaalta, ilman sitä ei tätäkään sivua olisi olemassa.

   Lainaa

  4. Tulos: +210 (224 ääntä)
   Ewessä elää vahvana elämäm koulu, eli perinteinen junttius.

   Lainaa

  5. Tulos: +119 (129 ääntä)
   Jo ensimmäistä lausetta lukiessani tiesin, että täällähän on taas joku elämän kovan koulun käynyt valioyksilö. Se on joko "pakko avata" tai "avattava", et voi valita kumpaakin, Ewe.

   Lainaa

  6. Tulos: +166 (170 ääntä)
   "Tai näin mulle on sanottu että mielipiteen sanominen on pätemistä." Ynnä muut välkyt tokaisut. Mitähän tuo tyttö edes koulusta tietää, kuulostaa siltä ettei oo paljoa tullu koulunpenkkiä kulutettua.

   Lainaa

  7. Tulos: +146 (152 ääntä)
   "Minuu ei liikuta tuo koulu, eikä mikään muukaan koulu" Juu huomattiin...

   Lainaa

  8. Tulos: +175 (179 ääntä)
   "Kaikki keskustelijat ovat aikuisia"
   täysi-ikäisiä olisi ehkä parempi ilmaisu tässä, en kaikkia keskustelijoita kehuisi aikuisiksi!

   Lainaa

  9. asdsdsdasdasd 18.2.2014 10:16
   Tulos: -131 (149 ääntä)
   Nainen...

   Lainaa

  10. Hörhöjä kaikkialla 18.2.2014 10:29
   Tulos: -13 (45 ääntä)
   Anttu: Ewessä elää vahvana elämäm koulu, eli perinteinen junttius.
   Usko tai älä, mutta niin se elää monessa paljon kouluja käyneessäkin.Tuo Ewe nyt vaan vaikuttaa yksinkertaiselta.

   Lainaa

  11. Tulos: +231 (237 ääntä)
   Arvatkaa mikä tässä on positiivista? Ewe ei aio lisääntyä.

   Lainaa

  12. Tulos: +17 (29 ääntä)
   "Taustatietoja: Kaikki keskustelijat ovat aikuisia."

   Lainaa

  13. Tulos: -20 (36 ääntä)
   Tää oli huono.

   Lainaa

  14. Touko Puuppanen 18.2.2014 11:52
   Tulos: +59 (65 ääntä)
   Menköö ommaa kotia tupruttelemaan

   Lainaa

  15. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Tää "Ewe" on muutenkin väläytellyt ilmoille toisinaan aika välkkyjä juttuja, et ei kyllä älyllään loista.

   Lainaa

  16. Tulos: +39 (47 ääntä)
   Anttu: Ewessä elää vahvana elämäm koulu, eli perinteinen junttius.
   Ja näkyy myös kauas. Hän näyttää juuri siltä, mitä tällaisen jutun kertojan kuvittelettekin näyttävän.

   Lainaa

  17. Tulos: +42 (48 ääntä)
   Jomna: Arvatkaa mikä tässä on positiivista? Ewe ei aio lisääntyä.
   Täysin samaa mieltä. Ja omien sanojensa mukaan Ewe siis pätee koko keskustelun ajan jos päteminen kerran on sama kuin mielipiteensä kertominen... Mua myös ihmetytti se pätkä, joka kuulosti siltä että olisi toivonut uhreja tuosta palosta... Ihme tyyppi.

   Lainaa

  18. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Vittu että pistää ärsyttämään. Itse kävin lukion ensimmäistä luokkaa kyseisessä koulussa, kunnes tulipalo iski. Tuo koulu oli parasta mitä mulle oli pitkään aikaan tapahtunut; opettajat, rehtori ja ym henkilökunta ovat todella mukavia, opetus on loistavaa, kurssitarjotin on laaja, sain paljon uusia kavereita, tilat oli todella hyvät ja avarat jnejne. En kadu hetkeäkään, että sinne hain. Nyt voin sanoa, että on ollu fiilikset melkosen maassa viimeisen viikon,vaikka onhan meillä koulu, rakennus vain uupuu, mutta sen mukana paloi niin paljon muistoja: menneitä ja tulevia. Tuollaiset vitun idiootit valkoroskat olisivat saaneet mun puolesta palaa mielummin kuin koulumme, ei heitä olisi kuitenkaan ikävöity, toisin kuin yhtäriä. Kyl kannattaa <3

   Lainaa

  19. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Jos Ewe:n mielestä mielipiteen sanominen = päteminen ja hän inhoaa pätijä-ihmisiä - niin mitä hän itse sitten mielestään juuri tekee?

   Lainaa

  20. Arthur Brown 18.2.2014 19:08
   Tulos: -3 (19 ääntä)
   Joujou: “– …mut kuhan nyt huuatan ihmisii.” Jumaliide että ärsyttää toi peruskommentti sen jälkeen ku jengitajuaa, että kaikkea ei ehkä sittekkää kannattais julkisesti möläytellä.
   No jaa.. 95% Internetin sisällöstä on joka tapauksessa aivotonta trollausta, joten jos joku joskus myöntää sen... ...niin sekin on tosiaan joo trollausta 95% todennäköisyydellä. Hmm...Kieliparadoksit saavat pääni sekaisin.

   Lainaa

  21. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Ewellä on komia tukka ja mahtavat lävärit galtsun perusteella. Nimimerkin upeus ei myöskään yllätä.

   Lainaa

  22. Naisen mysteeri 18.2.2014 21:15
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   asdsdsdasdasd: Nainen…
   Häh? :""D En haluaisi loikata pois asiasta, mutta miten kommentti "nainen" liittyy mitenkään mihinkään? Väitettähän sekä puolustaa että vastustaa sekä miehiä että naisia. Tarkoittaako tämä, että Ewe on nainen? Vai että Katja on nainen? Vai että Jenni on nainen? Ja entäs Elias ja Timo, jotka ovat asiasta erimieltä? Ovatko hekin naisia? Vai onko vain toinen nainen a toinen kenties jotain muuta? Ja kumpi on kumpi? Tämä mystinen kommentti jäänee iäisyyksiksi vaeltamaan mielemme perukoille.

   Lainaa

  23. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Ewe (oma nimi liian tavallinen) ei ole älykäs millään tavalla. Toivottavasti ei koskaan lisäänny. Valehtelematta tyhmimpiä ihmisiä joita tiedän. Itsekritiikki puuttuu kokonaan mutta eihän se oman elämänsä seksikästä kimalleprinsessaa haittaa. Huomiota kerjäävä wannabe stara.

   Lainaa

  24. Tulos: -3 (31 ääntä)
   siltane: Ewellä on komia tukka ja mahtavat lävärit galtsun perusteella. Nimimerkin upeus ei myöskään yllätä.
   on muuten ruma ämmä

   Lainaa

  25. Tulos: +17 (21 ääntä)
   ^ Liittyy mihinkään? Ihan mielenkiintoinen mielipide, että koulun olisi pitänyt palaa kokonaan siksi ettei mene verorahoja sen kunnostamiseen. No tuota, että niitä rahojako ei mene sitten siihen, kun rakennetaan KOKO koulu uudestaan? Varmuudella en osaa sanoa, mutta veikkaisin että vähemmän menee kunnostustyöhön, kuin kokonaan uusimiseen.

   Lainaa

  26. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Tulin vain tänne pätemään mielipiteeni. Ei muuta.

   Lainaa

  27. Tulos: -20 (28 ääntä)
   Naisen mysteeri: Häh? :”"D En haluaisi loikata pois asiasta, mutta miten kommentti “nainen” liittyy mitenkään mihinkään? Väitettähän sekä puolustaa että vastustaa sekä miehiä että naisia. Tarkoittaako tämä, että Ewe on nainen? Vai että Katja on nainen? Vai että Jenni on nainen? Ja entäs Elias ja Timo, jotka ovat asiasta erimieltä? Ovatko hekin naisia? Vai onko vain toinen nainen a toinen kenties jotain muuta? Ja kumpi on kumpi? Tämä mystinen kommentti jäänee iäisyyksiksi vaeltamaan mielemme perukoille.
   Nainen

   Lainaa

  28. catchprases are not funny!!! 19.2.2014 12:49
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   jfk: Nainen
   Tolla hassunhauskalla hokemalla voisit vaikka voittaa Putouksen, mies...

   Lainaa

  29. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Noh onneksi ei ole ilmeisesti hankkimassa lapsia ( jos nyt osaa edes käyttää ehkäisyä)

   Lainaa

  30. Tulos: -19 (23 ääntä)
   tuo on muuten päivitetty siinä vaiheessa iltaa, kun on jo hyvin ollut tiedossa, että henkilövahingoilta vältyttiin. ja onhan niitä lakkautettuja (kylä) kouluja tyhjillään.... onneksi me nimimerkilliset ollaan niin kauniita, että meidän on puskista hyvä kaikenlaista huudella ja osoittaa myös omaa viisauttamme....

   Lainaa

  31. Tulos: -28 (30 ääntä)
   Koulutusjärjestelmä on kehitetty tuohoamaan ihmisen itsenäinen ajattelu ja orjuuttamaan heidät järjestelmän rattaiksi. KUKAAN ei tarvitse koulunkäyntiä, jossa esitetään väärristeltyä historiaa, valheellista uskonta ym.

   Lainaa

  32. Tulos: -3 (19 ääntä)
   Naa: ↑ Liittyy mihinkään?
   Liittyy siihen, että en ole koskaan nähnyt kaunista elämäm_koululaista. Just sayin'

   Lainaa

  33. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Thc-koitin: Jos Ewe:n mielestä mielipiteen sanominen = päteminen ja hän inhoaa pätijä-ihmisiä – niin mitä hän itse sitten mielestään juuri tekee?
   Eikös tuolla lukenut että : miulle on sanottu että mielipiteen sanominen on pätemistä, eli siis JOKU muu on sanonut noin hänelle.Jja missä hän muuten kertoo tuossa inhoavansa pätijöitä? Samoin missä kohtaa hän vinkuu että ei koulunkäynti huvittanut? Jos tämä päivitys ei nyt kovin fiksu ollut, niin täytyy kyllä sanoa etteivät nämä kommentoijatkaan kyllä kovin älykästä kuvaa itsestään anna.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Eikös tuolla lukenut että : miulle on sanottu että mielipiteen sanominen on pätemistä, eli siis JOKU muu on sanonut noin hänelle.
   Kaikkea ei pidä uskoa. Ewe kyllä uskoo kaikenlaista. Sinunkaan älykkyytesi ei aivan täysillä loista. Pitäkää hauskaa jos treffaatte! :)

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (15 ääntä)
   En voi muuta sanoa kuin että nyt ei ole lempinimeä mietitty loppuun asti, ewe = uuhi.

   Lainaa

  36. Thc-koitin 20.2.2014 1:14
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   kati: Eikös tuolla lukenut että : miulle on sanottu että mielipiteen sanominen on pätemistä, eli siis JOKU muu on sanonut noin hänelle.Jja missä hän muuten kertoo tuossa inhoavansa pätijöitä? Samoin missä kohtaa hän vinkuu että ei koulunkäynti huvittanut? Jos tämä päivitys ei nyt kovin fiksu ollut, niin täytyy kyllä sanoa etteivät nämä kommentoijatkaan kyllä kovin älykästä kuvaa itsestään anna.
   Ei hän suoraan sanatarkasti sanokaan "minä inhoan pätijöitä." Mutta lauseen: "mie arvasin että joku tulee tänne pätemään jotain." tulkitsen niin.

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (7 ääntä)
   No psitiivista tossa koulun palossa on se että nyt ei tartte miettiä että kumpi lukio lakkautetaan kun toinen on jo lakkautettu Ei sillä että se koulupalo mikään hyvä juttu olisi ollut mutta sanotaan että kaikesta pitää ajatella optimistisesti... JA PASKAT... pessimisti ei pety!

   Lainaa

  38. Tulos: -13 (13 ääntä)
   asdsdsdasdasd: Nainen…
   Miksi ihmeessä tällä on näin paljon miinuksia? Aina noihin "Naiset" -kommentteihin vastataan että ei saa yleistää ja kaikki niaset ei ole tuollaisia (mistä, ihan vain selvennyksenä, olen täysin samaa mieltä), mutta sitten kun joku näistä yleistäjistä ottaa vinkistä vaarin ja päivittelee vain tämän yhden naisen käytöstä... miinuksia satelee. Menikö multa nyt jotain ohi? Vai eivätkö miinustajat erota yksikkömuotoa monikkomuodosta?

   Lainaa

  39. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Tunkekaa ne "elämäm koulut" jo pilluunne. Ette ole ketään parempia ihmisiä, pellet.

   Lainaa

  40. Tulos: +3 (3 ääntä)
   möö: Miksi ihmeessä tällä on näin paljon miinuksia? Aina noihin “Naiset” -kommentteihin vastataan että ei saa yleistää ja kaikki niaset ei ole tuollaisia (mistä, ihan vain selvennyksenä, olen täysin samaa mieltä), mutta sitten kun joku näistä yleistäjistä ottaa vinkistä vaarin ja päivittelee vain tämän yhden naisen [...]
   Jep. Sinulta meni jotain ohi. Jos aina kun jotain tapahtuu jossain, otat jonkun erityispiirteen esille johon kyseinen ihminen kuuluu ja ainoa asiasi on ilmoittaa tämä erityispiirre, niin edelleen syytät kaikkia tämä erityispiirteen omaavia tapahtuneesta. Erittäin epätaidollinen tapa puhua on kohdistaa aina johonkin ryhmään. Opettele yksilöimään puheesi, jos puhut vain yhdestä henkilöstä. Esim "kylläpä osasi hienosti..." on turvallinen ilmaisu, koska se ei kohdistu muualle kun vaan tähän tapaukseen. Ei edes viittaa, että ajateltaisiin tämän saman henkilön olevan aina tunaroimasa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: elämänkoulu, koulu, palo, tulipalo, koulupalo