Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 182

Kuinka paljon alkoholia on viinassa? + Blondi punnitsee hedelmiä.
Sekalaisia, osa 182

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 73 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +786 (814 ääntä)
      Itse nautin ruokani useinkin "aaltoilevana" satunnaisesti myös värähtelevänä.

      Lainaa

    2. Tulos: +533 (543 ääntä)
      Krisillä ei ainakaan ole sitten kuiva iho?

      Lainaa

    3. Tulos: -122 (258 ääntä)
      Hahaa eka kaveri feissarimokissa, nimittäin tuo "Kris", jonka etunimestäkin on sensuroitu osa. :D neidiltä tulee vähän väliä yhtä fiksuja päivityksiä, omalla tavallaan ihan söpö hölmöydessään! :)

      Lainaa

    4. Tulos: +611 (639 ääntä)
      En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.

      Lainaa

    5. mitä luin man 20.2.2014 2:26
      Tulos: -171 (251 ääntä)
      Aqua: En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.
      Viinaa ei tehdä silleen, että 100% tiivistettä lantrataan vedellä, vaan sitä ensin käytetään ja käyttämisen jälkeen tislataan.

      Lainaa

    6. Tulos: -35 (149 ääntä)
      piraattikieli huomattu

      Lainaa

    7. Tulos: -18 (102 ääntä)
      Veera vetäny Kossua ihan vitusti liikaa.

      Lainaa

    8. Tulos: +484 (496 ääntä)
      Niina, niistä banaaneista yms herkullisista hedelmistä kannattaa myös nyppiä ne tarrat pois, painavat paljon! Lisäksi niitä voi käyttää sukkahousujen paikkaamiseen.

      Lainaa

    9. Tulos: +471 (479 ääntä)
      Ne aallot jotka ruuan sisällä on sillä hetkellä kun mikro sammuu, jää siihen ruokaan. Myös mikron lähellä oltaessa on ehdottomasti käytettävä foliosta valmisettua suoja-asua. Myös silloin kun mikro ei ole käynnissä, tai edes töpseli seinässä.

      Lainaa

    10. Tulos: +440 (444 ääntä)
      Niksi: Niina, niistä banaaneista yms herkullisista hedelmistä kannattaa myös nyppiä ne tarrat pois, painavat paljon! Lisäksi niitä voi käyttää sukkahousujen paikkaamiseen.
      Tai vaihtoehtoisesti voi nkuoria ne banaanit ennen punnitsemista. Kuka nyt kuorista haluaa maksaa?

      Lainaa

    11. Tulos: -64 (78 ääntä)
      "Siis toi Tiian päivitys on ihan suoraa siit mainoksest ei voi olla tottaAAHhhh!!!" -Kommentteja odotellessa.

      Lainaa

    12. Tulos: -175 (397 ääntä)
      En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä "aaltoilevat ruuat" ja "Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?" on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.

      Lainaa

    13. Tulos: +242 (332 ääntä)
      Vastaavia aivoituksia on välillä myös miespuolisilla. Eivät vaan huutele niitä suureen ääneen, kun sen verran sentään tajuavat. Naiset kun tuppaavat ajattelemaan että se on jotenkin hirveen söpöä olla täysi päärynäaivo.

      Lainaa

    14. Tulos: +216 (234 ääntä)
      hlalbaba: En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä “aaltoilevat ruuat” ja “Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?”on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.
      Saman asian olen huomannut. Sellaiseen lopputulokseen olen kuitenkin tullut, että näitä vähemmän fiksuja ihmisiä löytyy suhteellisen tasapuolisesti molempien sukupuolten edustajista, naiset vaan tuntuu avautuvan asiasta helpommin facebookissa. Täytyy kyllä sanoa, että tämän kerran sekalaisia lukiessa horjui taas hieman usko ihmiskunnan tulevaisuuteen.

      Lainaa

    15. Tulos: +508 (564 ääntä)
      hlalbaba: En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä “aaltoilevat ruuat” ja “Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?”on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.
      Oletko huomannut, että nämä "känni tatuoinnit" sekä "elämän koululaiset" ovat useimmiten miehiä. Tälläisen pienen huomion vaan tein. En vihjaile mitään.

      Lainaa

    16. Tulos: -99 (169 ääntä)
      1a2b3c4d: Oletko huomannut, että nämä “känni tatuoinnit” sekä “elämän koululaiset” ovat useimmiten miehiä. Tälläisen pienen huomion vaan tein. En vihjaile mitään.
      Hyvä huomio. On itsekin tullut itseäni kännissä tatuoitua joskus kakarana. Tosin on täällä aika paljon mimmi tatuointejakin. :) Huomioni pitää silti paikkansa. 9/10 noista aivoituksista tuntuu täälläkin menevän kauniimman sukupuolen piikkiin. Ja 100% kaikki psyko mustasukkaisuus sekoilut ja kettutyttöilyt menee mimmeille. Ehdotankin että joku tekee tästä tilaston. Jos feissarimokien toimitus vaikka jaksaisi laittaa sukupuolijakauman ihan yleisesti mokista. Ja erikseen eri kategorioista. :)

      Lainaa

    17. Tulos: +121 (169 ääntä)
      Hei, ei toi "body lotion" -juttu oikeesti ole niin ihmeellinen! Tuppaan silloin tällöin saamaan sukulaisilta joulu- ja synttärilahjoiksi joitain "kauneudenhoitotuotteita" joiden käyttötarkoituksesta ei ole hajuakaan. Kerrankin päättelin, että eräs puteli sisälti jotain kevyttä kosteusvoidetta. Käyttelin sitä tyytyväisenä, kunnes äitini selvensi, että kyseessä on kuitenkin joku helevetin kuorintavoide. Yritin sitten putelin kyljestä lukea, että missä sellainen maininta esitetään, mutta ikupäivänä en sellaista tekstiä löytänyt. Ehkä "White Tea diipadaapajotainshaissearanskaksi -cream" ei kaikille ihmisille selvennä, mitä kyseinen purkki sisältää... Eikö niissä voisi vaan lukea ihan suomeksi tuotteen käyttötarkoitus edes pienenä sivumainintana?

      Lainaa

    18. Matemaatikko 20.2.2014 8:55
      Tulos: -44 (154 ääntä)
      Ekasta päivityksessä on hyvä case-esimerkki siitä, miksi kouluissa luonnontieteiden tuntimäärät tulisi moninkertaistaa kaiken musiikki ja kuvaamataito paskan sijasta.

      Lainaa

    19. Tulos: -7 (23 ääntä)
      Toivon syvästi, että nämä sekalaisten mokat ovat joko trolleja tai surkeaa huomiohuorausta. Mikäli nämä ihmiset ovat täysin tosissaan, ihmiskunta on hyvin nopeasti mennyttä!

      Lainaa

    20. Tulos: -82 (144 ääntä)
      Matemaatikko: Ekasta päivityksessä on hyvä case-esimerkki siitä, miksi kouluissa luonnontieteiden tuntimäärät tulisi moninkertaistaa kaiken musiikki ja kuvaamataito paskan sijasta.
      Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.

      Lainaa

    21. Tulos: +51 (109 ääntä)
      Annmarie: Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.
      Ja jälleen kerran se oli nainen joka pudotti mut tuoliltani :D :D :D

      Lainaa

    22. Tulos: +42 (54 ääntä)
      Annmarie: Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.
      Oot ihana :D

      Lainaa

    23. Tulos: +76 (80 ääntä)
      Annmarie: Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.
      Ja fysiikka ei kuulu luonnontieteisiin, koska...? http://fi.wikipedia.org/wiki/Luonnontiede

      Lainaa

    24. Tulos: +142 (152 ääntä)
      Annmarie: Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.
      Fysiikka on luonnontiede.

      Lainaa

    25. Tulos: +132 (136 ääntä)
      Matemaatikko: Ekasta päivityksessä on hyvä case-esimerkki siitä, miksi kouluissa luonnontieteiden tuntimäärät tulisi moninkertaistaa kaiken musiikki ja kuvaamataito paskan sijasta.
      Fysiikan tunneilla kyllä käytäis näitä läpi jos nää idiootit vaa jaksais kuunnella...

      Lainaa

    26. wilduchildu 20.2.2014 10:36
      Tulos: +135 (137 ääntä)
      mitä luin man: Viinaa ei tehdä silleen, että 100% tiivistettä lantrataan vedellä, vaan sitä ensin käytetään ja käyttämisen jälkeen tislataan.
      "Koskenkorva on saanut nimensä Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevasta 3 000 asukkaan Ilmajoen Koskenkorvan kylästä, missä tuote tislataan jatkuvatoimisessa tislauslaitoksessa Altian tehtaalla 96-prosenttiseksi alkoholiksi. Tisle laimennetaan pohjavedellä 38-prosenttiseksi." eli kyllä lantrataan

      Lainaa

    27. Tulos: -5 (11 ääntä)
      Niinapa heitti hauskan vitsin, heh - ainakin toivin niin

      Lainaa

    28. Tulos: +88 (96 ääntä)
      neidiltä tulee vähän väliä yhtä fiksuja päivityksiä, omalla tavallaan ihan söpö hölmöydessään!
      Tyhmyys ei ole söpöä, tätä tosiasiaa tälläkin sivustolla on jankutettu jo aivan liikaa, mutta viesti ei mene kaikille perille.

      Lainaa

    29. Tulos: -26 (32 ääntä)
      myötähäpee siiis ei :''D mut en tienny tota viinajuttuu ? o:

      Lainaa

    30. Tulos: +46 (46 ääntä)
      jenske: Hei, ei toi “body lotion” -juttu oikeesti ole niin ihmeellinen! Tuppaan silloin tällöin saamaan sukulaisilta joulu- ja synttärilahjoiksi joitain “kauneudenhoitotuotteita” joiden käyttötarkoituksesta ei ole hajuakaan. Kerrankin päättelin, että eräs puteli sisälti jotain kevyttä kosteusvoidetta. Käyttelin sitä tyytyväisenä, kunnes äitini selvensi, että kyseessä on kuitenkin joku helevetin kuorintavoide. Yritin sitten putelin kyljestä lukea, että missä sellainen maininta esitetään, mutta ikupäivänä en sellaista tekstiä löytänyt. Ehkä “White Tea diipadaapajotainshaissearanskaksi -cream” ei kaikille ihmisille selvennä, mitä kyseinen purkki sisältää… Eikö niissä voisi vaan lukea ihan suomeksi tuotteen käyttötarkoitus edes pienenä sivumainintana?
      eikä tuo kris täysin väärässä ollutkaan käyttäessään kosteusvoidetta ihon puhdistukseen :) kosteusvoide on varsinkin hyvin kuivalle iholle hyvä meikinpoistotuote (ei toki silmämeikin yms.) Jos sitä oikein osaa käyttää, eikä läträä vedellä sen jälkeen vaan pyyhkii pois vaikka märällä pyyhkeellä :)

      Lainaa

    31. Tulos: +49 (61 ääntä)
      Tuo Veera (joka on muuten 16v.) löytyy omalta kaverilistaltani. Välillä kyllä tulee mietittyä, että onko kyseinen teinixi tosiaan noin tyhmä kun antaa ymmärtää vai onko hänellä vaan kova halu päästä Feissarimokiin? En tiedä mitä kaikkea hänen hengentuotantoaan tänne on päässytt, mutta kovasti ainakin aamulla hehkutti päässeensä tänne TAAS. Muita Veeran älynväläyksiä on olleet mm. "onko sipsit muka tehty perunasta OMG" (toki ihan heti sen jälkeen, kun vastaava moka oli täällä ollut), "eikö Jorma Uotinen olekaan Suomen presidentti OMG", ei osaa keittää perunoita jne. Nuoriso on tulevaisuus.

      Lainaa

    32. harmaahärpäke 20.2.2014 11:26
      Tulos: +103 (121 ääntä)
      Matemaatikko: Ekasta päivityksessä on hyvä case-esimerkki siitä, miksi kouluissa luonnontieteiden tuntimäärät tulisi moninkertaistaa kaiken musiikki ja kuvaamataito paskan sijasta.
      Ei tuo mikroaaltouunin toimintaperiaate niin monimutkainen ole, että vaatisi moninkertaista oppimäärää. Ne, jotka haluavat nukkua tunneilla, nukkuvat tunneilla, oli tuntimäärä mikä tahansa. Samoilla tunneilla, joilla tämä neropatti ei ole oppinut, on todennäköisesti moni muu asiat tajunnut. Kuvaamataito ja musiikki eivät ole paskoja. Niissä ongelmana monille vain on se, että niissä on pakko käyttää päätään ja koittaa tuottaa jotakin sen sijaan että sovittelee lukuja valmiisiin kaavoihin. Omilta kouluajoilta muistan myös sen, että moni juuri luonnontieteissä lahjakas oli myös musikaalinen tai kuvaamataidossa hyvä. Puhun niistä tyypeistä, jotka ratkoivat ne kinkkisimmätkin pitkän matikan tehtävät ja kyselivät opettajalta vielä haastavampia lisätehtäviä. Heillä oli kyky luovaan ajatteluun ja ongelmanratkaisuun, osasivat ajatella sen kuuluisan boksin ulkopuolelta, toisin kuin ne, jotka eivät mitään "luovaa" harrastaneet, ja joilla loppui paukut siihen kohtaan kun maolin taulukoissa ei kerrottukaan miten jokin ongelma oikeasti ratkaistaan. Koulussa pitäisi oppia käyttämään päätään, pelkillä luonnontieteillä se ei onnistu.

      Lainaa

    33. tyyppi vaan 20.2.2014 11:43
      Tulos: +23 (45 ääntä)
      Aqua: En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.
      En osaa varmana sanua et onko faktaa, mut mulle on ainaki _väitetty_ et sata prossanen alkoholi haihtus ilmaan sen siliän tien ku korkin aukasis, niin herkästi "palas" hapen kans kosketuksiin jouduttuaan, jos sen sais pulloon ilman et se pääsis ilman kans kosketuksiin...

      Lainaa

    34. Tulos: +71 (71 ääntä)
      tyyppi vaan: En osaa varmana sanua et onko faktaa, mut mulle on ainaki _väitetty_ et sata prossanen alkoholi haihtus ilmaan sen siliän tien ku korkin aukasis, niin herkästi “palas” hapen kans kosketuksiin jouduttuaan, jos sen sais pulloon ilman et se pääsis ilman kans kosketuksiin…
      Ei ole faktaa. 100 % alkoholi, siis aivan puhdas etanoli imaisee ilman kosteudesta vettä itseensä niin, että lopputulema on suunnilleen 96 % alkoholia. Tietyillä aineilla, ns. absolutointiaineilla, kosteuden imeytymistä voidaan vähentää niin, että päästään yli 99,5 % pitoisuuteen. Millään pitoisuudella etanoli ei ole itsesyttyvää niin, että se huoneenlämmössä syttyisi itsekseen tuleen. Leimahtavaa se on yli 13 asteessa, eli haihtuu niin voimakkaasti, että sen lähelle tuotu tuli sytyttää sen tuleen.

      Lainaa

    35. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Aqua: En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.
      Pirun vaikeata sitä on saadakin, kun tislaamallakin tulee vain 96% ja jos jotenkin edes saisi 100% niin siihen imeytyy heti ilman kosteutta

      Lainaa

    36. Tulos: +2 (4 ääntä)
      http://www.goodhousekeeping.com/recipes/microwave-radiation-ovens-460709

      Lainaa

    37. Tulos: +32 (36 ääntä)
      @Susanna: minä olen ajatellut asian niin että aaltoilu vielä menee, mutta jos se olisi pulssimaista se liike niin sitä en enää sietäisi. Joku roti sentään.

      Lainaa

    38. Tulos: +10 (52 ääntä)
      Body lotion on se aine mitä miehestä tulee kun puristelee sopivasti oikeasta paikasta.

      Lainaa

    39. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Veera: http://www.youtube.com/watch?v=WsqJnUad7_Y 3:30 Siitä vaan.. Ehkä meni vähän ohi aiheen, mutta tuli heti mieleen KO. video, ihan hauska :D

      Lainaa

    40. Tulos: +20 (42 ääntä)
      joose: Body lotion on se aine mitä miehestä tulee kun puristelee sopivasti oikeasta paikasta.
      Eikö se ookaan vauvantekoainetta? Just sitä, jota pääsee ruiskuttelemaan, kun on ensin tarjonnut vastakappaleelle riittävästi housunpoistoainetta.

      Lainaa

    41. Tulos: +70 (86 ääntä)
      hlalbaba: En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä “aaltoilevat ruuat” ja “Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?”on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.
      Luultavasti johtuu siitä, että A) naisen fiksuutta ei arvosteta, joten naiset yrittävät vaikuttaa tyhmemmiltä kuin ovatkaan B) Feissarimokiin mokia lähettelevät ovat enemmän miehiä Toisaalta miehinen tyhmyys saattaa näyttäytyä aggressiivisemmin, tyyliin homojen vihaamisena tai maahanmuuttajia vastaan meuhkaamisena. Se ei ole ollenkaan niin harmitonta ja hauskaa kuin body lotionin hämmentävyys tai solmut hevi-pusseissa. Naiset ovat ylipäätään vähemmän aggressiivisia, kulttuurisista syistä.

      Lainaa

    42. Tulos: 0 (24 ääntä)
      eep: @Susanna: minä olen ajatellut asian niin että aaltoilu vielä menee, mutta jos se olisi pulssimaista se liike niin sitä en enää sietäisi. Joku roti sentään.
      Minä tunnen yhden Susannan ja se tykkää pulssimaisesta liikkeestä. Ei se kyllä vastaan pistä pientä aaltoiluakaan.

      Lainaa

    43. Tulos: -18 (20 ääntä)
      joose: Body lotion on se aine mitä miehestä tulee kun puristelee sopivasti oikeasta paikasta.
      Ehkä sisäisesti käytettynä niin, muuten Facial lotion tulisi ekana mieleen. Mutta onhan sitä monta reikää mitä voidella, ja naamalle, joku ruikkii selkään, rinnoille. Mahdollisuuksia on monia.

      Lainaa

    44. Tulos: +37 (47 ääntä)
      Jotenkin ristiriitainen tuo Tiian juttu. Lapsi ensin antaa ymmärtää ettei edes tajua miksi äiti meikkaa mutta kuitenkin kutsuu häntä rumaksi. Miksi kiinnitin tähän huomiota? En tiedä.

      Lainaa

    45. Tulos: 0 (22 ääntä)
      1a2b3c4d: Oletko huomannut, että nämä “känni tatuoinnit” sekä “elämän koululaiset” ovat useimmiten miehiä. Tälläisen pienen huomion vaan tein. En vihjaile mitään.
      Kyllähän noita elämän koululaisia ovat suht usein ~parikymppiset ikipissikset ja muut vastaavat.

      Lainaa

    46. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Hehee, vihdoinkin kuulen että joku muukin on pelännyt pussin solmimista. Taisin tosin olla n. 6wee, kun välähti ettei se taida lisäpainoa tuoda...

      Lainaa

    47. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Niina tai Niinalle huomauttanut on lukenut viimeaikoina vauva.fi:n Aihe vapaa -palstaa :D Siellä on/oli viikko tai muutama sitten oikein hulvaton keskustelu aiheesta.

      Lainaa

    48. Tulos: +14 (14 ääntä)
      mitä luin man: Viinaa ei tehdä silleen, että 100% tiivistettä lantrataan vedellä, vaan sitä ensin käytetään ja käyttämisen jälkeen tislataan.
      ja 100% puhdasta ei taida saada normaaliolosuhteissa.

      Lainaa

    49. Tulos: +37 (41 ääntä)
      hlalbaba: En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä “aaltoilevat ruuat” ja “Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?”on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.
      Niin. Yhteiskunta ja median tuomat mallit kannustaa tyttöjä jo pienestä pitäen olemaan hieman hassuja ja avuttomia, oletko huomannut? Poikien saavutuksia ja tietämyksiä taas kehutaan. Tyttö joka pärjää koulussa jää taas usein sosiaalielämän ulkopuolelle. Ei muuta kuin sukupuolineutraalit kasvatustavat kehiin niin johan meilläkin alkaa olemaan enemmän älykkötyttöjä eikä mitään meikeistä ja vaatteista hullaantuvia lellittyjä ja uusavuttomia prinsessoja!

      Lainaa

    50. Trollifyysikko 21.2.2014 0:35
      Tulos: -2 (16 ääntä)
      Toi solmujuttu ei oo ihan noin yksiselitteinen. Koska ilmavirtaukset.

      Lainaa

    51. Tulos: -37 (53 ääntä)
      Mursu: Luultavasti johtuu siitä, että A) naisen fiksuutta ei arvosteta, joten naiset yrittävät vaikuttaa tyhmemmiltä kuin ovatkaan B) Feissarimokiin mokia lähettelevät ovat enemmän miehiä Toisaalta miehinen tyhmyys saattaa näyttäytyä aggressiivisemmin, tyyliin homojen vihaamisena tai maahanmuuttajia vastaan meuhkaamisena. Se ei ole ollenkaan niin harmitonta ja hauskaa kuin body lotionin hämmentävyys tai solmut hevi-pusseissa. Naiset ovat ylipäätään vähemmän aggressiivisia, kulttuurisista syistä.
      Viha on tunne. Agressiivisuus taas mahdollinen, mutta ei automaattinen reaktio siihen. Yleensä tarvitaan jokin katalyytti, vaikkapa alkoholi jonka vaikutuksesta sanat muuttuvat teoiksi. Toimii myös naisilla. Homojen vihaaminen on sallittua eikä sillä ole mitään tekemistä tyhmyyden kanssa, kyse on mielipiteistä, arvoista ja vakaumuksesta joihin meillä kaikilla on oikeus. Homovihan kohdalla syyt ovat yleensä henkilökohtaisia, mutta maahanmuuton vastustajilla on varsin päteviä yhteiskunnallisia perusteita olla sitä mieltä kuin ovat. Ehkä se miehinen tyhmyys asuu jossain muualla, tai sitten sitä on vaan oikeasti maailmassa vähemmän?

      Lainaa

    52. body lotion 21.2.2014 16:46
      Tulos: +6 (22 ääntä)
      Kyllä englantia pitäisi sen verran osata, että tietäisi mitä body lotion tarkoittaa. Ymmärrän kyllä jos vanhemmat ihmiset eivät oikein ymmärrä.

      Lainaa

    53. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Eipä se ilma siinä solmussa paljoa paina, että tulisi lisää hintaa.

      Lainaa

    54. Tulos: +4 (6 ääntä)
      mitä luin man: Viinaa ei tehdä silleen, että 100% tiivistettä lantrataan vedellä, vaan sitä ensin käytetään ja käyttämisen jälkeen tislataan.
      Kuten mainittiin aiemmin, joitain tosiaan lantraillaan. Lisäksi minua jäi hämmentämään, missä aiempi kommentoija näin väittää? Etaxia ei tosiaan kanssa hörppiä, ei tee hyvää ja on pirun pahaa.

      Lainaa

    55. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Aqua: En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.
      Mutta kun Veera haluaa, niin myykää nyt 100% hänelle että saa rahansa edestä viinaa!

      Lainaa

    56. Slämsänen 21.2.2014 18:24
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Itselle käyny niin että oon laittanu pari kertaa hoitoainetta kosteusvoiteena.. :) I'm genius..

      Lainaa

    57. Tulos: -9 (19 ääntä)
      Se saatanan idioottiko on luullut juovansa puhdasta alkoholia kossua juodessaan?!?

      Lainaa

    58. Tulos: 0 (12 ääntä)
      wilduchildu: “Koskenkorva on saanut nimensä Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevasta 3 000 asukkaan Ilmajoen Koskenkorvan kylästä, missä tuote tislataan jatkuvatoimisessa tislauslaitoksessa Altian tehtaalla 96-prosenttiseksi alkoholiksi. Tisle laimennetaan pohjavedellä 38-prosenttiseksi.” eli kyllä lantrataan
      JA KELAA, ETTÄ MÄ ASUN TÄÄLLÄ KO. KOSKENKORVALLA 8)

      Lainaa

    59. S. aivartelija 22.2.2014 6:50
      Tulos: +9 (17 ääntä)
      Haluatteko kuulla "salaisuuden"? Atoopikkoja ja/tai kuivan ihon omaavia ihmisiä neuvotaan ihan lääkärissä pesemään kosteusvoiteella ja vain pari kertaa viikossa saippualla. Nut meikit ei sillä varmaankaan kovin hyvin lähde. Itsensä peseminen kosteusvoiteella siis ei ole yhtään typerää, koska lääkäritkin sitä suosittelevat. Monet lääkärit. Googleta "peseminen kosteusvoiteella" ja löydät asiasta paljon juttua.

      Lainaa

    60. Tulos: +9 (17 ääntä)
      S. aivartelija: Haluatteko kuulla “salaisuuden”? Atoopikkoja ja/tai kuivan ihon omaavia ihmisiä neuvotaan ihan lääkärissä pesemään kosteusvoiteella ja vain pari kertaa viikossa saippualla. Nut meikit ei sillä varmaankaan kovin hyvin lähde. Itsensä peseminen kosteusvoiteella siis ei ole yhtään typerää, koska lääkäritkin sitä suosittelevat. Monet lääkärit. Googleta “peseminen kosteusvoiteella” ja löydät asiasta paljon juttua.
      Typerää ei ole se, että joku pesee itsensä tarkoituksella kosteusvoiteella, vaan se, että joku käyttää sitä tahattomasti väärin ja ihmettelee vielä päälle miksei body lotion pese kunnolla.

      Lainaa

    61. Tulos: +7 (29 ääntä)
      tonyboy: Ne aallot jotka ruuan sisällä on sillä hetkellä kun mikro sammuu, jää siihen ruokaan. Myös mikron lähellä oltaessa on ehdottomasti käytettävä foliosta valmisettua suoja-asua. Myös silloin kun mikro ei ole käynnissä, tai edes töpseli seinässä.
      "Ne aallot" ovat lämpöenergiaa. Täysin liikkumattomia molekyylit ovat vain absoluuttisessa nollapisteessä. En usko, että -273,15 -asteinen ruoka tekisi vauvalle hyvää. Ruoka ei tiedä, millä menetelmällä siinä olevat vesimolekyylit on pantu liikkeelle eli lämmitetty.

      Lainaa

    62. Tulos: +2 (14 ääntä)
      kolme: Typerää ei ole se, että joku pesee itsensä tarkoituksella kosteusvoiteella, vaan se, että joku käyttää sitä tahattomasti väärin ja ihmettelee vielä päälle miksei body lotion pese kunnolla.
      Kielitaidottomuus riippuu vain hiukan älyn puutteesta. En usko, että ns. pakkoruotsin vastustajat olisivat pelkästään typeriä. Keski-iän ylittäneillä ei aina ollut mahdollisuuttakaan oppia kieliä, mutta en ymmärrä, mikä on 1970-luvulla tai sen jälkeen syntyneiden tekosyy.

      Lainaa

    63. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Annmarie: Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.
      Fysiikka on luonnontiede. Luonnontieteisiin kuuluvat fysiikka, kemia, biologia ja kumma kyllä matikka. Siis kaikki se, jolla maailmankaikkeuden rakennetta ja toimintaa tutkitaan.

      Lainaa

    64. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Mari: “Ne aallot” ovat lämpöenergiaa. Täysin liikkumattomia molekyylit ovat vain absoluuttisessa nollapisteessä. En usko, että -273,15 -asteinen ruoka tekisi vauvalle hyvää. Ruoka ei tiedä, millä menetelmällä siinä olevat vesimolekyylit on pantu liikkeelle eli lämmitetty.
      Hienoa Mari, että olet kirjaviisas, mutta taisi kuitenkin jäädä kommentin alkuperäinen pointti huomaamatta. -.-

      Lainaa

    65. Arthur Brown 23.2.2014 14:28
      Tulos: +19 (23 ääntä)
      julli: ...Homovihan kohdalla syyt ovat yleensä henkilökohtaisia, mutta maahanmuuton vastustajilla on varsin päteviä yhteiskunnallisia perusteita olla sitä mieltä kuin ovat.
      Tuota noin...Suurin osa maahanmuuttovihasta keskittyy oikeastaan marginaaliseen osaan maahanmuutosta, josta vedetään johtopäätöksiä kaikkia maahanmuuttajia koskien. Unohdetaan autuaasti mm. se, että mediaani maahanmuuttaja on edelleenkin valkoihoinen kristitty ja että maahanmuuttajien mediaanirikollisuus on huomattavasti alhaisempaa kuin suomalaisilla, etenkin tilastojen sukupuoli- ja ikärakennekorjausten jälkeen.

      Lainaa

    66. Tulos: +32 (34 ääntä)
      hlalbaba: En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä “aaltoilevat ruuat” ja “Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?”on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.
      Miksi jokaikisessä feissarimokassa pitää aina joku alkaa mollaamaan naisia johon sitten vastineeksi aletaan mollata miehiä? Eikö nyt vois vaan jo pikkuhiljaa alkaa ymmärtää että ihmiset on ihan yhtä tyhmiä sukupuolesta riippumatta?

      Lainaa

    67. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Aqua: En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.
      Yli 96 % löytäminen voi olla vähän hankalaa, mutta kyllä 90-95 % vielä kurkusta alas menee, mutta pistää kovasti irvistämään. Olisi ehkä ollut joku fiksumpikin keino kokeilla, onko pullossa lantattua vai raakaa pirtua, mutta kun ei muuta tullut mieleen...

      Lainaa

    68. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Hauskoja juttuja ja hauskoja kommentteja :D Noo ei muuta, ku Veeralle Virosta pari pulloo kasikymppistä niin ei oo välttämättä niin huijattu olo. Susanna taas voi lämmittää ruokansa liedellä tai vaikka trangialla, jos tuntuu paremmalta ratkaisulta :)

      Lainaa

    69. Tulos: -9 (11 ääntä)
      JUNALAUTA IHAN KUN NE MIKROAALLOT SIIRTYIS SIIHEN RUOKAAN ETTÄ VOI VITTU JUMALAUTA!!!!!! P.S MITEN SAAN CAPS LOCKIN POIS PÄÄLTÄ KUN SE NAPPI ON RIKKI :D

      Lainaa

    70. Tulos: -4 (6 ääntä)
      mitä luin man: Viinaa ei tehdä silleen, että 100% tiivistettä lantrataan vedellä, vaan sitä ensin käytetään ja käyttämisen jälkeen tislataan.
      Ootko sitten tehny... :D

      Lainaa

    71. nevermore4 10.3.2014 8:09
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      Pahinta tässä on se, että Susanna on lisääntynyt......

      Lainaa

    72. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Matemaatikko: Ekasta päivityksessä on hyvä case-esimerkki siitä, miksi kouluissa luonnontieteiden tuntimäärät tulisi moninkertaistaa kaiken musiikki ja kuvaamataito paskan sijasta.
      Jos joku ei normaalilla arkijärjellä tajua että mikrottu ruoka ei "aaltoile" (mitä tuo edes tarkoittaa? Miksei se samantien mikroile? Kutistuisi vaikka mikrokokoiseksi, tai haittaisi syöjänsä pituuskasvua? Ei voi tietää...) -niin siinä ei parempikaan opetus enää mitään voi.

      Lainaa

    73. Innokas alpakka 21.11.2020 1:33
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      henekotsa: Itse nautin ruokani useinkin "aaltoilevana" satunnaisesti myös värähtelevänä.
      Tästä lähtien tilaan Irish Coffeeni aaltoilevana, ei värähtelevänä

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: solmu, pussi, puntari, vaaka, paino, kauppa, hedelmä, mikro, ruoka, viina, alkoholi, kosteusvoide, voide, meikki