Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 182

Kuinka paljon alkoholia on viinassa? + Blondi punnitsee hedelmiä.
Sekalaisia, osa 182

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 73 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +787 (815 ääntä)
   Itse nautin ruokani useinkin "aaltoilevana" satunnaisesti myös värähtelevänä.

   Lainaa

  2. Tulos: +533 (543 ääntä)
   Krisillä ei ainakaan ole sitten kuiva iho?

   Lainaa

  3. Tulos: -122 (258 ääntä)
   Hahaa eka kaveri feissarimokissa, nimittäin tuo "Kris", jonka etunimestäkin on sensuroitu osa. :D neidiltä tulee vähän väliä yhtä fiksuja päivityksiä, omalla tavallaan ihan söpö hölmöydessään! :)

   Lainaa

  4. Tulos: +613 (641 ääntä)
   En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.

   Lainaa

  5. mitä luin man 20.2.2014 2:26
   Tulos: -173 (253 ääntä)
   Aqua: En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.
   Viinaa ei tehdä silleen, että 100% tiivistettä lantrataan vedellä, vaan sitä ensin käytetään ja käyttämisen jälkeen tislataan.

   Lainaa

  6. Tulos: -35 (149 ääntä)
   piraattikieli huomattu

   Lainaa

  7. Tulos: -18 (102 ääntä)
   Veera vetäny Kossua ihan vitusti liikaa.

   Lainaa

  8. Tulos: +485 (497 ääntä)
   Niina, niistä banaaneista yms herkullisista hedelmistä kannattaa myös nyppiä ne tarrat pois, painavat paljon! Lisäksi niitä voi käyttää sukkahousujen paikkaamiseen.

   Lainaa

  9. Tulos: +472 (480 ääntä)
   Ne aallot jotka ruuan sisällä on sillä hetkellä kun mikro sammuu, jää siihen ruokaan. Myös mikron lähellä oltaessa on ehdottomasti käytettävä foliosta valmisettua suoja-asua. Myös silloin kun mikro ei ole käynnissä, tai edes töpseli seinässä.

   Lainaa

  10. Tulos: +443 (447 ääntä)
   Niksi: Niina, niistä banaaneista yms herkullisista hedelmistä kannattaa myös nyppiä ne tarrat pois, painavat paljon! Lisäksi niitä voi käyttää sukkahousujen paikkaamiseen.
   Tai vaihtoehtoisesti voi nkuoria ne banaanit ennen punnitsemista. Kuka nyt kuorista haluaa maksaa?

   Lainaa

  11. Tulos: -64 (78 ääntä)
   "Siis toi Tiian päivitys on ihan suoraa siit mainoksest ei voi olla tottaAAHhhh!!!" -Kommentteja odotellessa.

   Lainaa

  12. Tulos: -177 (399 ääntä)
   En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä "aaltoilevat ruuat" ja "Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?" on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.

   Lainaa

  13. Tulos: +243 (333 ääntä)
   Vastaavia aivoituksia on välillä myös miespuolisilla. Eivät vaan huutele niitä suureen ääneen, kun sen verran sentään tajuavat. Naiset kun tuppaavat ajattelemaan että se on jotenkin hirveen söpöä olla täysi päärynäaivo.

   Lainaa

  14. Tulos: +216 (234 ääntä)
   hlalbaba: En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä “aaltoilevat ruuat” ja “Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?”on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.
   Saman asian olen huomannut. Sellaiseen lopputulokseen olen kuitenkin tullut, että näitä vähemmän fiksuja ihmisiä löytyy suhteellisen tasapuolisesti molempien sukupuolten edustajista, naiset vaan tuntuu avautuvan asiasta helpommin facebookissa. Täytyy kyllä sanoa, että tämän kerran sekalaisia lukiessa horjui taas hieman usko ihmiskunnan tulevaisuuteen.

   Lainaa

  15. Tulos: +508 (564 ääntä)
   hlalbaba: En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä “aaltoilevat ruuat” ja “Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?”on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.
   Oletko huomannut, että nämä "känni tatuoinnit" sekä "elämän koululaiset" ovat useimmiten miehiä. Tälläisen pienen huomion vaan tein. En vihjaile mitään.

   Lainaa

  16. Tulos: -99 (169 ääntä)
   1a2b3c4d: Oletko huomannut, että nämä “känni tatuoinnit” sekä “elämän koululaiset” ovat useimmiten miehiä. Tälläisen pienen huomion vaan tein. En vihjaile mitään.
   Hyvä huomio. On itsekin tullut itseäni kännissä tatuoitua joskus kakarana. Tosin on täällä aika paljon mimmi tatuointejakin. :) Huomioni pitää silti paikkansa. 9/10 noista aivoituksista tuntuu täälläkin menevän kauniimman sukupuolen piikkiin. Ja 100% kaikki psyko mustasukkaisuus sekoilut ja kettutyttöilyt menee mimmeille. Ehdotankin että joku tekee tästä tilaston. Jos feissarimokien toimitus vaikka jaksaisi laittaa sukupuolijakauman ihan yleisesti mokista. Ja erikseen eri kategorioista. :)

   Lainaa

  17. Tulos: +121 (169 ääntä)
   Hei, ei toi "body lotion" -juttu oikeesti ole niin ihmeellinen! Tuppaan silloin tällöin saamaan sukulaisilta joulu- ja synttärilahjoiksi joitain "kauneudenhoitotuotteita" joiden käyttötarkoituksesta ei ole hajuakaan. Kerrankin päättelin, että eräs puteli sisälti jotain kevyttä kosteusvoidetta. Käyttelin sitä tyytyväisenä, kunnes äitini selvensi, että kyseessä on kuitenkin joku helevetin kuorintavoide. Yritin sitten putelin kyljestä lukea, että missä sellainen maininta esitetään, mutta ikupäivänä en sellaista tekstiä löytänyt. Ehkä "White Tea diipadaapajotainshaissearanskaksi -cream" ei kaikille ihmisille selvennä, mitä kyseinen purkki sisältää... Eikö niissä voisi vaan lukea ihan suomeksi tuotteen käyttötarkoitus edes pienenä sivumainintana?

   Lainaa

  18. Matemaatikko 20.2.2014 8:55
   Tulos: -45 (155 ääntä)
   Ekasta päivityksessä on hyvä case-esimerkki siitä, miksi kouluissa luonnontieteiden tuntimäärät tulisi moninkertaistaa kaiken musiikki ja kuvaamataito paskan sijasta.

   Lainaa

  19. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Toivon syvästi, että nämä sekalaisten mokat ovat joko trolleja tai surkeaa huomiohuorausta. Mikäli nämä ihmiset ovat täysin tosissaan, ihmiskunta on hyvin nopeasti mennyttä!

   Lainaa

  20. Tulos: -82 (144 ääntä)
   Matemaatikko: Ekasta päivityksessä on hyvä case-esimerkki siitä, miksi kouluissa luonnontieteiden tuntimäärät tulisi moninkertaistaa kaiken musiikki ja kuvaamataito paskan sijasta.
   Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +51 (109 ääntä)
   Annmarie: Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.
   Ja jälleen kerran se oli nainen joka pudotti mut tuoliltani :D :D :D

   Lainaa

  22. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Annmarie: Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.
   Oot ihana :D

   Lainaa

  23. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Annmarie: Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.
   Ja fysiikka ei kuulu luonnontieteisiin, koska...? http://fi.wikipedia.org/wiki/Luonnontiede

   Lainaa

  24. Tulos: +142 (152 ääntä)
   Annmarie: Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.
   Fysiikka on luonnontiede.

   Lainaa

  25. Tulos: +132 (136 ääntä)
   Matemaatikko: Ekasta päivityksessä on hyvä case-esimerkki siitä, miksi kouluissa luonnontieteiden tuntimäärät tulisi moninkertaistaa kaiken musiikki ja kuvaamataito paskan sijasta.
   Fysiikan tunneilla kyllä käytäis näitä läpi jos nää idiootit vaa jaksais kuunnella...

   Lainaa

  26. wilduchildu 20.2.2014 10:36
   Tulos: +135 (137 ääntä)
   mitä luin man: Viinaa ei tehdä silleen, että 100% tiivistettä lantrataan vedellä, vaan sitä ensin käytetään ja käyttämisen jälkeen tislataan.
   "Koskenkorva on saanut nimensä Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevasta 3 000 asukkaan Ilmajoen Koskenkorvan kylästä, missä tuote tislataan jatkuvatoimisessa tislauslaitoksessa Altian tehtaalla 96-prosenttiseksi alkoholiksi. Tisle laimennetaan pohjavedellä 38-prosenttiseksi." eli kyllä lantrataan

   Lainaa

  27. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Niinapa heitti hauskan vitsin, heh - ainakin toivin niin

   Lainaa

  28. Tulos: +89 (97 ääntä)
   neidiltä tulee vähän väliä yhtä fiksuja päivityksiä, omalla tavallaan ihan söpö hölmöydessään!
   Tyhmyys ei ole söpöä, tätä tosiasiaa tälläkin sivustolla on jankutettu jo aivan liikaa, mutta viesti ei mene kaikille perille.

   Lainaa

  29. Tulos: -26 (32 ääntä)
   myötähäpee siiis ei :''D mut en tienny tota viinajuttuu ? o:

   Lainaa

  30. Tulos: +46 (46 ääntä)
   jenske: Hei, ei toi “body lotion” -juttu oikeesti ole niin ihmeellinen! Tuppaan silloin tällöin saamaan sukulaisilta joulu- ja synttärilahjoiksi joitain “kauneudenhoitotuotteita” joiden käyttötarkoituksesta ei ole hajuakaan. Kerrankin päättelin, että eräs puteli sisälti jotain kevyttä kosteusvoidetta. Käyttelin sitä tyytyväisenä, kunnes äitini selvensi, että kyseessä on kuitenkin joku helevetin kuorintavoide. Yritin sitten putelin kyljestä lukea, että missä sellainen maininta esitetään, mutta ikupäivänä en sellaista tekstiä löytänyt. Ehkä “White Tea diipadaapajotainshaissearanskaksi -cream” ei kaikille ihmisille selvennä, mitä kyseinen purkki sisältää… Eikö niissä voisi vaan lukea ihan suomeksi tuotteen käyttötarkoitus edes pienenä sivumainintana?
   eikä tuo kris täysin väärässä ollutkaan käyttäessään kosteusvoidetta ihon puhdistukseen :) kosteusvoide on varsinkin hyvin kuivalle iholle hyvä meikinpoistotuote (ei toki silmämeikin yms.) Jos sitä oikein osaa käyttää, eikä läträä vedellä sen jälkeen vaan pyyhkii pois vaikka märällä pyyhkeellä :)

   Lainaa

  31. Tulos: +49 (61 ääntä)
   Tuo Veera (joka on muuten 16v.) löytyy omalta kaverilistaltani. Välillä kyllä tulee mietittyä, että onko kyseinen teinixi tosiaan noin tyhmä kun antaa ymmärtää vai onko hänellä vaan kova halu päästä Feissarimokiin? En tiedä mitä kaikkea hänen hengentuotantoaan tänne on päässytt, mutta kovasti ainakin aamulla hehkutti päässeensä tänne TAAS. Muita Veeran älynväläyksiä on olleet mm. "onko sipsit muka tehty perunasta OMG" (toki ihan heti sen jälkeen, kun vastaava moka oli täällä ollut), "eikö Jorma Uotinen olekaan Suomen presidentti OMG", ei osaa keittää perunoita jne. Nuoriso on tulevaisuus.

   Lainaa

  32. harmaahärpäke 20.2.2014 11:26
   Tulos: +103 (121 ääntä)
   Matemaatikko: Ekasta päivityksessä on hyvä case-esimerkki siitä, miksi kouluissa luonnontieteiden tuntimäärät tulisi moninkertaistaa kaiken musiikki ja kuvaamataito paskan sijasta.
   Ei tuo mikroaaltouunin toimintaperiaate niin monimutkainen ole, että vaatisi moninkertaista oppimäärää. Ne, jotka haluavat nukkua tunneilla, nukkuvat tunneilla, oli tuntimäärä mikä tahansa. Samoilla tunneilla, joilla tämä neropatti ei ole oppinut, on todennäköisesti moni muu asiat tajunnut. Kuvaamataito ja musiikki eivät ole paskoja. Niissä ongelmana monille vain on se, että niissä on pakko käyttää päätään ja koittaa tuottaa jotakin sen sijaan että sovittelee lukuja valmiisiin kaavoihin. Omilta kouluajoilta muistan myös sen, että moni juuri luonnontieteissä lahjakas oli myös musikaalinen tai kuvaamataidossa hyvä. Puhun niistä tyypeistä, jotka ratkoivat ne kinkkisimmätkin pitkän matikan tehtävät ja kyselivät opettajalta vielä haastavampia lisätehtäviä. Heillä oli kyky luovaan ajatteluun ja ongelmanratkaisuun, osasivat ajatella sen kuuluisan boksin ulkopuolelta, toisin kuin ne, jotka eivät mitään "luovaa" harrastaneet, ja joilla loppui paukut siihen kohtaan kun maolin taulukoissa ei kerrottukaan miten jokin ongelma oikeasti ratkaistaan. Koulussa pitäisi oppia käyttämään päätään, pelkillä luonnontieteillä se ei onnistu.

   Lainaa

  33. tyyppi vaan 20.2.2014 11:43
   Tulos: +23 (45 ääntä)
   Aqua: En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.
   En osaa varmana sanua et onko faktaa, mut mulle on ainaki _väitetty_ et sata prossanen alkoholi haihtus ilmaan sen siliän tien ku korkin aukasis, niin herkästi "palas" hapen kans kosketuksiin jouduttuaan, jos sen sais pulloon ilman et se pääsis ilman kans kosketuksiin...

   Lainaa

  34. Tulos: +71 (71 ääntä)
   tyyppi vaan: En osaa varmana sanua et onko faktaa, mut mulle on ainaki _väitetty_ et sata prossanen alkoholi haihtus ilmaan sen siliän tien ku korkin aukasis, niin herkästi “palas” hapen kans kosketuksiin jouduttuaan, jos sen sais pulloon ilman et se pääsis ilman kans kosketuksiin…
   Ei ole faktaa. 100 % alkoholi, siis aivan puhdas etanoli imaisee ilman kosteudesta vettä itseensä niin, että lopputulema on suunnilleen 96 % alkoholia. Tietyillä aineilla, ns. absolutointiaineilla, kosteuden imeytymistä voidaan vähentää niin, että päästään yli 99,5 % pitoisuuteen. Millään pitoisuudella etanoli ei ole itsesyttyvää niin, että se huoneenlämmössä syttyisi itsekseen tuleen. Leimahtavaa se on yli 13 asteessa, eli haihtuu niin voimakkaasti, että sen lähelle tuotu tuli sytyttää sen tuleen.

   Lainaa

  35. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Aqua: En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.
   Pirun vaikeata sitä on saadakin, kun tislaamallakin tulee vain 96% ja jos jotenkin edes saisi 100% niin siihen imeytyy heti ilman kosteutta

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (4 ääntä)
   http://www.goodhousekeeping.com/recipes/microwave-radiation-ovens-460709

   Lainaa

  37. Tulos: +32 (36 ääntä)
   @Susanna: minä olen ajatellut asian niin että aaltoilu vielä menee, mutta jos se olisi pulssimaista se liike niin sitä en enää sietäisi. Joku roti sentään.

   Lainaa

  38. Tulos: +10 (52 ääntä)
   Body lotion on se aine mitä miehestä tulee kun puristelee sopivasti oikeasta paikasta.

   Lainaa

  39. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Veera: http://www.youtube.com/watch?v=WsqJnUad7_Y 3:30 Siitä vaan.. Ehkä meni vähän ohi aiheen, mutta tuli heti mieleen KO. video, ihan hauska :D

   Lainaa

  40. Tulos: +20 (42 ääntä)
   joose: Body lotion on se aine mitä miehestä tulee kun puristelee sopivasti oikeasta paikasta.
   Eikö se ookaan vauvantekoainetta? Just sitä, jota pääsee ruiskuttelemaan, kun on ensin tarjonnut vastakappaleelle riittävästi housunpoistoainetta.

   Lainaa

  41. Tulos: +70 (86 ääntä)
   hlalbaba: En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä “aaltoilevat ruuat” ja “Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?”on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.
   Luultavasti johtuu siitä, että A) naisen fiksuutta ei arvosteta, joten naiset yrittävät vaikuttaa tyhmemmiltä kuin ovatkaan B) Feissarimokiin mokia lähettelevät ovat enemmän miehiä Toisaalta miehinen tyhmyys saattaa näyttäytyä aggressiivisemmin, tyyliin homojen vihaamisena tai maahanmuuttajia vastaan meuhkaamisena. Se ei ole ollenkaan niin harmitonta ja hauskaa kuin body lotionin hämmentävyys tai solmut hevi-pusseissa. Naiset ovat ylipäätään vähemmän aggressiivisia, kulttuurisista syistä.

   Lainaa

  42. Tulos: 0 (24 ääntä)
   eep: @Susanna: minä olen ajatellut asian niin että aaltoilu vielä menee, mutta jos se olisi pulssimaista se liike niin sitä en enää sietäisi. Joku roti sentään.
   Minä tunnen yhden Susannan ja se tykkää pulssimaisesta liikkeestä. Ei se kyllä vastaan pistä pientä aaltoiluakaan.

   Lainaa

  43. Tulos: -18 (20 ääntä)
   joose: Body lotion on se aine mitä miehestä tulee kun puristelee sopivasti oikeasta paikasta.
   Ehkä sisäisesti käytettynä niin, muuten Facial lotion tulisi ekana mieleen. Mutta onhan sitä monta reikää mitä voidella, ja naamalle, joku ruikkii selkään, rinnoille. Mahdollisuuksia on monia.

   Lainaa

  44. Tulos: +37 (47 ääntä)
   Jotenkin ristiriitainen tuo Tiian juttu. Lapsi ensin antaa ymmärtää ettei edes tajua miksi äiti meikkaa mutta kuitenkin kutsuu häntä rumaksi. Miksi kiinnitin tähän huomiota? En tiedä.

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (22 ääntä)
   1a2b3c4d: Oletko huomannut, että nämä “känni tatuoinnit” sekä “elämän koululaiset” ovat useimmiten miehiä. Tälläisen pienen huomion vaan tein. En vihjaile mitään.
   Kyllähän noita elämän koululaisia ovat suht usein ~parikymppiset ikipissikset ja muut vastaavat.

   Lainaa

  46. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Hehee, vihdoinkin kuulen että joku muukin on pelännyt pussin solmimista. Taisin tosin olla n. 6wee, kun välähti ettei se taida lisäpainoa tuoda...

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Niina tai Niinalle huomauttanut on lukenut viimeaikoina vauva.fi:n Aihe vapaa -palstaa :D Siellä on/oli viikko tai muutama sitten oikein hulvaton keskustelu aiheesta.

   Lainaa

  48. Tulos: +14 (14 ääntä)
   mitä luin man: Viinaa ei tehdä silleen, että 100% tiivistettä lantrataan vedellä, vaan sitä ensin käytetään ja käyttämisen jälkeen tislataan.
   ja 100% puhdasta ei taida saada normaaliolosuhteissa.

   Lainaa

  49. Tulos: +37 (41 ääntä)
   hlalbaba: En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä “aaltoilevat ruuat” ja “Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?”on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.
   Niin. Yhteiskunta ja median tuomat mallit kannustaa tyttöjä jo pienestä pitäen olemaan hieman hassuja ja avuttomia, oletko huomannut? Poikien saavutuksia ja tietämyksiä taas kehutaan. Tyttö joka pärjää koulussa jää taas usein sosiaalielämän ulkopuolelle. Ei muuta kuin sukupuolineutraalit kasvatustavat kehiin niin johan meilläkin alkaa olemaan enemmän älykkötyttöjä eikä mitään meikeistä ja vaatteista hullaantuvia lellittyjä ja uusavuttomia prinsessoja!

   Lainaa

  50. Trollifyysikko 21.2.2014 0:35
   Tulos: -2 (16 ääntä)
   Toi solmujuttu ei oo ihan noin yksiselitteinen. Koska ilmavirtaukset.

   Lainaa

  51. Tulos: -37 (53 ääntä)
   Mursu: Luultavasti johtuu siitä, että A) naisen fiksuutta ei arvosteta, joten naiset yrittävät vaikuttaa tyhmemmiltä kuin ovatkaan B) Feissarimokiin mokia lähettelevät ovat enemmän miehiä Toisaalta miehinen tyhmyys saattaa näyttäytyä aggressiivisemmin, tyyliin homojen vihaamisena tai maahanmuuttajia vastaan meuhkaamisena. Se ei ole ollenkaan niin harmitonta ja hauskaa kuin body lotionin hämmentävyys tai solmut hevi-pusseissa. Naiset ovat ylipäätään vähemmän aggressiivisia, kulttuurisista syistä.
   Viha on tunne. Agressiivisuus taas mahdollinen, mutta ei automaattinen reaktio siihen. Yleensä tarvitaan jokin katalyytti, vaikkapa alkoholi jonka vaikutuksesta sanat muuttuvat teoiksi. Toimii myös naisilla. Homojen vihaaminen on sallittua eikä sillä ole mitään tekemistä tyhmyyden kanssa, kyse on mielipiteistä, arvoista ja vakaumuksesta joihin meillä kaikilla on oikeus. Homovihan kohdalla syyt ovat yleensä henkilökohtaisia, mutta maahanmuuton vastustajilla on varsin päteviä yhteiskunnallisia perusteita olla sitä mieltä kuin ovat. Ehkä se miehinen tyhmyys asuu jossain muualla, tai sitten sitä on vaan oikeasti maailmassa vähemmän?

   Lainaa

  52. body lotion 21.2.2014 16:46
   Tulos: +6 (22 ääntä)
   Kyllä englantia pitäisi sen verran osata, että tietäisi mitä body lotion tarkoittaa. Ymmärrän kyllä jos vanhemmat ihmiset eivät oikein ymmärrä.

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Eipä se ilma siinä solmussa paljoa paina, että tulisi lisää hintaa.

   Lainaa

  54. Tulos: +4 (6 ääntä)
   mitä luin man: Viinaa ei tehdä silleen, että 100% tiivistettä lantrataan vedellä, vaan sitä ensin käytetään ja käyttämisen jälkeen tislataan.
   Kuten mainittiin aiemmin, joitain tosiaan lantraillaan. Lisäksi minua jäi hämmentämään, missä aiempi kommentoija näin väittää? Etaxia ei tosiaan kanssa hörppiä, ei tee hyvää ja on pirun pahaa.

   Lainaa

  55. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Aqua: En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.
   Mutta kun Veera haluaa, niin myykää nyt 100% hänelle että saa rahansa edestä viinaa!

   Lainaa

  56. Slämsänen 21.2.2014 18:24
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Itselle käyny niin että oon laittanu pari kertaa hoitoainetta kosteusvoiteena.. :) I'm genius..

   Lainaa

  57. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Se saatanan idioottiko on luullut juovansa puhdasta alkoholia kossua juodessaan?!?

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (12 ääntä)
   wilduchildu: “Koskenkorva on saanut nimensä Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevasta 3 000 asukkaan Ilmajoen Koskenkorvan kylästä, missä tuote tislataan jatkuvatoimisessa tislauslaitoksessa Altian tehtaalla 96-prosenttiseksi alkoholiksi. Tisle laimennetaan pohjavedellä 38-prosenttiseksi.” eli kyllä lantrataan
   JA KELAA, ETTÄ MÄ ASUN TÄÄLLÄ KO. KOSKENKORVALLA 8)

   Lainaa

  59. S. aivartelija 22.2.2014 6:50
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   Haluatteko kuulla "salaisuuden"? Atoopikkoja ja/tai kuivan ihon omaavia ihmisiä neuvotaan ihan lääkärissä pesemään kosteusvoiteella ja vain pari kertaa viikossa saippualla. Nut meikit ei sillä varmaankaan kovin hyvin lähde. Itsensä peseminen kosteusvoiteella siis ei ole yhtään typerää, koska lääkäritkin sitä suosittelevat. Monet lääkärit. Googleta "peseminen kosteusvoiteella" ja löydät asiasta paljon juttua.

   Lainaa

  60. Tulos: +9 (17 ääntä)
   S. aivartelija: Haluatteko kuulla “salaisuuden”? Atoopikkoja ja/tai kuivan ihon omaavia ihmisiä neuvotaan ihan lääkärissä pesemään kosteusvoiteella ja vain pari kertaa viikossa saippualla. Nut meikit ei sillä varmaankaan kovin hyvin lähde. Itsensä peseminen kosteusvoiteella siis ei ole yhtään typerää, koska lääkäritkin sitä suosittelevat. Monet lääkärit. Googleta “peseminen kosteusvoiteella” ja löydät asiasta paljon juttua.
   Typerää ei ole se, että joku pesee itsensä tarkoituksella kosteusvoiteella, vaan se, että joku käyttää sitä tahattomasti väärin ja ihmettelee vielä päälle miksei body lotion pese kunnolla.

   Lainaa

  61. Tulos: +7 (29 ääntä)
   tonyboy: Ne aallot jotka ruuan sisällä on sillä hetkellä kun mikro sammuu, jää siihen ruokaan. Myös mikron lähellä oltaessa on ehdottomasti käytettävä foliosta valmisettua suoja-asua. Myös silloin kun mikro ei ole käynnissä, tai edes töpseli seinässä.
   "Ne aallot" ovat lämpöenergiaa. Täysin liikkumattomia molekyylit ovat vain absoluuttisessa nollapisteessä. En usko, että -273,15 -asteinen ruoka tekisi vauvalle hyvää. Ruoka ei tiedä, millä menetelmällä siinä olevat vesimolekyylit on pantu liikkeelle eli lämmitetty.

   Lainaa

  62. Tulos: +2 (14 ääntä)
   kolme: Typerää ei ole se, että joku pesee itsensä tarkoituksella kosteusvoiteella, vaan se, että joku käyttää sitä tahattomasti väärin ja ihmettelee vielä päälle miksei body lotion pese kunnolla.
   Kielitaidottomuus riippuu vain hiukan älyn puutteesta. En usko, että ns. pakkoruotsin vastustajat olisivat pelkästään typeriä. Keski-iän ylittäneillä ei aina ollut mahdollisuuttakaan oppia kieliä, mutta en ymmärrä, mikä on 1970-luvulla tai sen jälkeen syntyneiden tekosyy.

   Lainaa

  63. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Annmarie: Mikro liittyy enemmänkin fysiikkaan.
   Fysiikka on luonnontiede. Luonnontieteisiin kuuluvat fysiikka, kemia, biologia ja kumma kyllä matikka. Siis kaikki se, jolla maailmankaikkeuden rakennetta ja toimintaa tutkitaan.

   Lainaa

  64. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Mari: “Ne aallot” ovat lämpöenergiaa. Täysin liikkumattomia molekyylit ovat vain absoluuttisessa nollapisteessä. En usko, että -273,15 -asteinen ruoka tekisi vauvalle hyvää. Ruoka ei tiedä, millä menetelmällä siinä olevat vesimolekyylit on pantu liikkeelle eli lämmitetty.
   Hienoa Mari, että olet kirjaviisas, mutta taisi kuitenkin jäädä kommentin alkuperäinen pointti huomaamatta. -.-

   Lainaa

  65. Arthur Brown 23.2.2014 14:28
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   julli: ...Homovihan kohdalla syyt ovat yleensä henkilökohtaisia, mutta maahanmuuton vastustajilla on varsin päteviä yhteiskunnallisia perusteita olla sitä mieltä kuin ovat.
   Tuota noin...Suurin osa maahanmuuttovihasta keskittyy oikeastaan marginaaliseen osaan maahanmuutosta, josta vedetään johtopäätöksiä kaikkia maahanmuuttajia koskien. Unohdetaan autuaasti mm. se, että mediaani maahanmuuttaja on edelleenkin valkoihoinen kristitty ja että maahanmuuttajien mediaanirikollisuus on huomattavasti alhaisempaa kuin suomalaisilla, etenkin tilastojen sukupuoli- ja ikärakennekorjausten jälkeen.

   Lainaa

  66. Tulos: +32 (34 ääntä)
   hlalbaba: En haluaisi kuulostaa sovinistilta mutta onko kukaan muu huomannut että nämä “aaltoilevat ruuat” ja “Mitä eiks viina ookkaan 100% alkoholia?”on useimmiten naisia. Tommosen hassun havainnon vaan tein. En vihjaile mitään.
   Miksi jokaikisessä feissarimokassa pitää aina joku alkaa mollaamaan naisia johon sitten vastineeksi aletaan mollata miehiä? Eikö nyt vois vaan jo pikkuhiljaa alkaa ymmärtää että ihmiset on ihan yhtä tyhmiä sukupuolesta riippumatta?

   Lainaa

  67. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Aqua: En kyllä suosittele juomaan 100% alkoholia raakana, jos semmoista onnistuu käsiinsä jostain saamaan.
   Yli 96 % löytäminen voi olla vähän hankalaa, mutta kyllä 90-95 % vielä kurkusta alas menee, mutta pistää kovasti irvistämään. Olisi ehkä ollut joku fiksumpikin keino kokeilla, onko pullossa lantattua vai raakaa pirtua, mutta kun ei muuta tullut mieleen...

   Lainaa

  68. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Hauskoja juttuja ja hauskoja kommentteja :D Noo ei muuta, ku Veeralle Virosta pari pulloo kasikymppistä niin ei oo välttämättä niin huijattu olo. Susanna taas voi lämmittää ruokansa liedellä tai vaikka trangialla, jos tuntuu paremmalta ratkaisulta :)

   Lainaa

  69. Tulos: -9 (11 ääntä)
   JUNALAUTA IHAN KUN NE MIKROAALLOT SIIRTYIS SIIHEN RUOKAAN ETTÄ VOI VITTU JUMALAUTA!!!!!! P.S MITEN SAAN CAPS LOCKIN POIS PÄÄLTÄ KUN SE NAPPI ON RIKKI :D

   Lainaa

  70. Tulos: -4 (6 ääntä)
   mitä luin man: Viinaa ei tehdä silleen, että 100% tiivistettä lantrataan vedellä, vaan sitä ensin käytetään ja käyttämisen jälkeen tislataan.
   Ootko sitten tehny... :D

   Lainaa

  71. nevermore4 10.3.2014 8:09
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Pahinta tässä on se, että Susanna on lisääntynyt......

   Lainaa

  72. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Matemaatikko: Ekasta päivityksessä on hyvä case-esimerkki siitä, miksi kouluissa luonnontieteiden tuntimäärät tulisi moninkertaistaa kaiken musiikki ja kuvaamataito paskan sijasta.
   Jos joku ei normaalilla arkijärjellä tajua että mikrottu ruoka ei "aaltoile" (mitä tuo edes tarkoittaa? Miksei se samantien mikroile? Kutistuisi vaikka mikrokokoiseksi, tai haittaisi syöjänsä pituuskasvua? Ei voi tietää...) -niin siinä ei parempikaan opetus enää mitään voi.

   Lainaa

  73. Innokas alpakka 21.11.2020 1:33
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   henekotsa: Itse nautin ruokani useinkin "aaltoilevana" satunnaisesti myös värähtelevänä.
   Tästä lähtien tilaan Irish Coffeeni aaltoilevana, ei värähtelevänä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: solmu, pussi, puntari, vaaka, paino, kauppa, hedelmä, mikro, ruoka, viina, alkoholi, kosteusvoide, voide, meikki