Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Reilukerho kokoontuu, osa 2

Vastustamattoman ilkeää.
Reilukerho kokoontuu, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +729 (841 ääntä)
   Haha, ihana isä! :D

   Lainaa

  2. Tulos: +1740 (1802 ääntä)
   Pöh, tiiä sitte mikä on tylyttämisen taustalla tossa ekassa, mut tulipa pahamieli äitin puolesta :(

   Lainaa

  3. Tulos: +489 (517 ääntä)
   "Mee pois iskä"... hajottaa

   Lainaa

  4. Tulos: +873 (959 ääntä)
   Veikkaisin että ainaki osaksi on mamin rahoilla päässy saksaan nii vähän kiitollisuutta senki itsekäs kakara.

   Lainaa

  5. awojaloincesällä 20.2.2014 2:56
   Tulos: +488 (542 ääntä)
   Vai että ihan Awo-Waimoke... Tartteeks mun ees sanoo enempää? :D

   Lainaa

  6. Tulos: +630 (652 ääntä)
   Niin että tossa ekassa on itse päättänyt lähettää tämän feissarimokiin?

   Lainaa

  7. Tulos: +777 (805 ääntä)
   Huoh toi eka, tosi fiksuu käytöstä... Sitte viel tytär lähettää tän ite feissarimokii 'heh heh kattokaas ku oon hauska' oikee hävettää toisen puolesta.. Noh toivottavast muistaa tän sitte ku ei ehkä oo enää äitiä kyselemässä asioista:)

   Lainaa

  8. Tulos: +237 (269 ääntä)
   Noi tuplavee ihmiset on maailman raskaimpia olentoja!

   Lainaa

  9. Puolikiero_savolainen 20.2.2014 7:47
   Tulos: +418 (430 ääntä)
   Äiti olisi voinut kirjoittaa seuraavaksi: "suljin muuten kakkosluottokorttisi, ettei vaan rosvot vie..".

   Lainaa

  10. Tulos: -39 (101 ääntä)
   awojaloincesällä: Vai että ihan Awo-Waimoke… Tartteeks mun ees sanoo enempää?
   Täs on varmaan taustalla joku semmoi ku kaikki tosi vanhat mestat pointataan tuplaveellä, kuten vaikka Wanha Mylly...

   Lainaa

  11. Tulos: -52 (344 ääntä)
   Huono paha mieli tuli ekaa lukiessa, mutta vielä huonompi toisessa. On joo tosi hauskaa kuittailla perheen sisäisestikin toisilleen joskus, mutta ei tuollasta kommenttia pitäs kenenkään nuoren tytön saada isältään. Haloo vanhemmat! Ällöttävää.Teini-ikäsen isänä täytyy itsekin olla jo suunnilleen kolmikymppinen vähintään, joten pitäs siinä vaiheessa elämää ymmärtää, miten nuoret reagoi pilkkaamiseen, varsinkin kun se tulee siltä tärkeimmältä miehen mallilta, jonka perusteella luodaan käsitys kaikista miehistä. Mä saarnaan, koska mua todella kuvottaa tuo kommentti.

   Lainaa

  12. Tulos: +447 (469 ääntä)
   Ei ollu kiva lukee tota ekaa. Äiti selvästi kiinnostunut kuulemaan miten menee (kuten hyviä äitejä kiinnostaakin!) ja mukula on tuollane mulkvisti joka ei paria kirjainta enempää osaa kirjottaa. Törkeää!

   Lainaa

  13. Tulos: +151 (167 ääntä)
   Thrill: Täs on varmaan taustalla joku semmoi ku kaikki tosi vanhat mestat pointataan tuplaveellä, kuten vaikka Wanha Mylly…
   Wituttaa sellainen.

   Lainaa

  14. Tulos: +313 (323 ääntä)
   Tosta ekasta ei tullut kuin lähinnä paha mieli, miks pitää olla omalle äitillekin noin vittumainen?

   Lainaa

  15. Tulos: +289 (305 ääntä)
   Toivottavasti tuon ensimmäisen "mokan" tyttö tajuaa näitä kommetteja lukiessaan millainen ääliö oikeastaan onkaan ja oppii arvostamaan äitiään enempi. Kyllä pistää vihaksi tollaiset...

   Lainaa

  16. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Juho on varmaan Beggah:lle sukua... paitsi, ettei sentään kirjoittanut Awo Waimoge

   Lainaa

  17. Tulos: +197 (207 ääntä)
   Siis eka on selvästi lähettäny ton ite tänne ja kuvittelee olevansa niiiiiin hauska.

   Lainaa

  18. Tulos: +148 (154 ääntä)
   Voi, miten käy sääliks äitiä, ekassa mokassa :(

   Lainaa

  19. Tulos: +255 (275 ääntä)
   Viesti tuolle ekan mokan kakaralle (varmaan näitä luet kun kerran oman juttusikin lähetit): kasva aikuiseksi ja opettele kunnioittamaan vanhempiasi. Oot nolo.

   Lainaa

  20. Tulos: -220 (250 ääntä)
   ja mikäköhän syy ekassa oli päästä tänne? ihan normaalia viestintää. Ainakin itselläni. Useampaankin kysymykseen voi vastata lyhyesti yhdellä kertaa jos vastaus kaikkeen on muutenkin sama. Voihan se toki olla, että ekan retkeilijä on ollut jossain paikassa jossa ei ole voinut kirjoittaa pitkää viestiä tai sitten ollaan teini joka ei kehtaa viestitellä äitilleen pitemmin sanoin. Mutta silti, en näe itse lyhyellä viestittämisellä mitään vikaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +83 (95 ääntä)
   hmm: ja mikäköhän syy ekassa oli päästä tänne? ihan normaalia viestintää. Ainakin itselläni. Useampaankin kysymykseen voi vastata lyhyesti yhdellä kertaa jos vastaus kaikkeen on muutenkin sama. Voihan se toki olla, että ekan retkeilijä on ollut jossain paikassa jossa ei ole voinut kirjoittaa pitkää viestiä tai sitten ollaan teini joka ei kehtaa viestitellä äitilleen pitemmin sanoin. Mutta silti, en näe itse lyhyellä viestittämisellä mitään vikaa.
   Vai kiire... eikö siinä tapauksessa voisi lisätä yhden kirjaimen, ja vastata "joo"?

   Lainaa

  22. Tulos: +61 (101 ääntä)
   Kyl vähän tuntuu pahalta tuon äitin puolesta ja sitten vielä tuon Nancyn puolesta. Omaa lasta voi vähän arvostaa myös. Ulkonäköpaineet koska iskä sano et alan muistuttaa tuksua? Kuin ihanaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +113 (127 ääntä)
   Jos sitä keretään kenties shoppailla tai bilettää mahdollisesti äidin rahoilla, niin kyllä silloin pitäisi keretä vähän pidemmin äidilleen vastata. Muutama vaivainen lausekin olisi ollut jo parempi kuin tuo.

   Lainaa

  24. Tulos: +28 (46 ääntä)
   Olisi ehkä kannattanut sutata myös Nancyn etunimi, tai jättää sen lisäksi myös kasvot suttaamatta. Ei nimittäin vaadi Sherlock Holmesin taitoja löytää tuo kuva Facebookista suttaamattomana. Kivan näköinen tyttö kyllä, ei siinä mitään...

   Lainaa

  25. Tulos: +81 (135 ääntä)
   vieras: Huono paha mieli tuli ekaa lukiessa, mutta vielä huonompi toisessa. On joo tosi hauskaa kuittailla perheen sisäisestikin toisilleen joskus, mutta ei tuollasta kommenttia pitäs kenenkään nuoren tytön saada isältään. Haloo vanhemmat! Ällöttävää.Teini-ikäsen isänä täytyy itsekin olla jo suunnilleen kolmikymppinen vähintään, joten pitäs siinä vaiheessa elämää ymmärtää, miten nuoret reagoi pilkkaamiseen, varsinkin kun se tulee siltä tärkeimmältä miehen mallilta, jonka perusteella luodaan käsitys kaikista miehistä. Mä saarnaan, koska mua todella kuvottaa tuo kommentti.
   Siis herranjumala, eiköhän tääkin oo ihan perhekohtaista. Mun isällä on tapana heittää juuri tuollaista läppää, enkä ole itse kertaakaan siitä loukkaantunut, saanut traumoja tai potenut huonoa itsetuntoa. En usko, että tuokaan isä kirjoitti noin nimenomaan LOUKATAKSEEN tytärtään, kunhan antoi pientä piikkiä liiallisesta meikistä. :D Kyllä munkin isäni heitti juuri vähän aikaa sitten, kun meikkasin ennen kauppaan lähtöä, että "Ei siellä mitään missikisoja järjestetä, turhaan naamaas maalaat". Eri sitten jos on ihan tosikkovanhemmat, niinkuin ilmeisesti sulla, joiden suusta kaikki piikittely on loukkaavaa ilkeilyä...

   Lainaa

  26. Tulos: +94 (112 ääntä)
   Ensimmäinen, olet mulkku ja toivottavasti tajuat sen itsekin.

   Lainaa

  27. Tulos: -28 (66 ääntä)
   tosi on: Noi tuplavee ihmiset on maailman raskaimpia olentoja!
   Ei ole. Raskaimpia ovat ne jotka aina tarttuvat noihin. "Ei enää kuulu käyttää tuplaveetä koska 2014" etc.etc

   Lainaa

  28. yötiäinen 20.2.2014 17:29
   Tulos: +86 (108 ääntä)
   huhhuh: Siis herranjumala, eiköhän tääkin oo ihan perhekohtaista. Mun isällä on tapana heittää juuri tuollaista läppää, enkä ole itse kertaakaan siitä loukkaantunut, saanut traumoja tai potenut huonoa itsetuntoa. En usko, että tuokaan isä kirjoitti noin nimenomaan LOUKATAKSEEN tytärtään, kunhan antoi pientä piikkiä liiallisesta meikistä. Kyllä munkin isäni heitti juuri vähän aikaa sitten, kun meikkasin ennen kauppaan lähtöä, että “Ei siellä mitään missikisoja järjestetä, turhaan naamaas maalaat”. Eri sitten jos on ihan tosikkovanhemmat, niinkuin ilmeisesti sulla, joiden suusta kaikki piikittely on loukkaavaa ilkeilyä…
   Samaa mietin. Mullekin faija kuittaili kun teininä opettelin meikkaamaan, ja kyllähän se varmasti vaikutti käsitykseeni miehistä ja naisten kauneusnormeista tavalla joka edelleen helpottaa elämääni. Viesti oli: et tarvitse sotamaalausta, näytät fiksummalta ihan omana itsenäsi.

   Lainaa

  29. Tulos: +31 (45 ääntä)
   Tähän nancy itkuun: Voisi se myös olla, että tyttö ei välitä paskaakaan

   Lainaa

  30. Härkäruoska 20.2.2014 20:03
   Tulos: +1 (69 ääntä)
   vieras: Huono paha mieli tuli ekaa lukiessa, mutta vielä huonompi toisessa. On joo tosi hauskaa kuittailla perheen sisäisestikin toisilleen joskus, mutta ei tuollasta kommenttia pitäs kenenkään nuoren tytön saada isältään. Haloo vanhemmat! Ällöttävää.Teini-ikäsen isänä täytyy itsekin olla jo suunnilleen kolmikymppinen vähintään, joten pitäs siinä vaiheessa elämää ymmärtää, miten nuoret reagoi pilkkaamiseen, varsinkin kun se tulee siltä tärkeimmältä miehen mallilta, jonka perusteella luodaan käsitys kaikista miehistä. Mä saarnaan, koska mua todella kuvottaa tuo kommentti.
   Minua taas kuvottavat kaltaisesi mielensäpahoittajat ja tissiposkiulisijat. Menehän wc-pyttyyn seisomaan ja kiskaise kahvasta.

   Lainaa

  31. Tulos: -9 (41 ääntä)
   Onko viimeisessä jutussa Mikon kommentti huumoria vai totta? Näin ulkopuolisille, jotka eivät tiedä mitä vaimokkeelle on käynyt, se on aika rankkaa vitsiä. Ei olisi mitenkään epätavallista että hakkaava mies itse odottaa naista.

   Lainaa

  32. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Onpahan ärsyttävä kersa ensimmäisessä kuvassa, vähän kunnioitusta äitiä kohtaan!!

   Lainaa

  33. Napanöyhtä 21.2.2014 10:47
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   tosi on: Noi tuplavee ihmiset on maailman raskaimpia olentoja!
   Niin ovat, mutta vielä raskaampia ovat nuo yhdyssanavammaiset!

   Lainaa

  34. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Mulle tuli paha mieli tuosta ensimmäisestä :(

   Lainaa

  35. KUITTIRULLA69 21.2.2014 18:18
   Tulos: +16 (80 ääntä)
   Kaikki täällä ihan innoissaan paasaa, miten törkee toi ekan tyttö oli (ja myönnän että olikin), mut sitte tollasta kommenttii heittävä iskä on ''ihana iskä :D''. Sori vaan, mutta tuossa iässä on muutenkin epävarma itsetään, ja pahimmalta tuntuu omalta perheeltä tuleva arvostelu, varsinkin, kun 12 tykkää kommentista = 12 on samaa mieltä isäsi kanssa, että näytän kohta ihan tuksulta. Vaikka ois meikkiä liikaa, ni vois siitä vaikka vihjasta, että ei meikkiä tarvitse käyttää noin paljoa, ettei tartteis julkisesti kommentoida.

   Lainaa

  36. Tulos: +43 (53 ääntä)
   tuli aivan kauheen paha mieli tuon äidin puolesta tossa ekassa julkaisussa :( minkä takia tytär on noin ilkeä varmasti ihan hyvää tarkoittaneelle äidilleen ?

   Lainaa

  37. Tulos: -86 (104 ääntä)
   No läpä läpä. Ette te mistään tiedä ekan taustatarinaa, joten ihan turha syyllistää sitä tytärtä. Onko ne edes väleissä? Kyseleekö äiti aina samanlaista roskaa? Eikä epäkohteliasta ollut muutenkaan, kuka hiekkakyrpä nyt tollasesta loukkaantuisi.

   Lainaa

  38. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Saari: No läpä läpä. Ette te mistään tiedä ekan taustatarinaa, joten ihan turha syyllistää sitä tytärtä. Onko ne edes väleissä? Kyseleekö äiti aina samanlaista roskaa? Eikä epäkohteliasta ollut muutenkaan, kuka hiekkakyrpä nyt tollasesta loukkaantuisi.
   "samanlaista roskaa "? ihan normaalistihan se tossa kuulumisia kyseli ? Uskoisin jos eivät ois väleissä niin ei äiti tollasia kyselis.

   Lainaa

  39. Tulos: +47 (63 ääntä)
   Tavallaan tän palstan keskusteluista on luettavissa, että on ok vanhempana vitsailla (ja samalla vähän loukatakin) teinin ulkonäöstä, mutta auta armias jos oot ilkee äidilles ja vastaat lyhyesti kun se kyselee. Siis en nyt millään tavalla puolustele tuota ensimmäisessä tapahtuvaa, tosi tympeää settiä omalle äidille, mutta ei toi kakkosena olevakaan ole mun mielestä mitenkään hauska. Teininä on muutenkin rankkaa, joudut kuuntelemaan naljailuja vastakkaisen sukupuolen edustajilta ja kanssa"kavereilta", niin ois ihan mukava, jos oma isä kaikesta pakkelista ja tuksumaisuudesta huolimatta näkisi sen kauneuden lapsessaan. Tai ei ainakaan kalastelisi facebookissa hauskan isän statusta lapsen kustannuksella. Kyllä mulla ainakin ois teininä tuntunu ikävältä, jos isä olisi huumorin varjolla pilkannut mun ulkonäköä, vieläpä julkisesti.

   Lainaa

  40. Tulos: +60 (68 ääntä)
   flyb: Kyl vähän tuntuu pahalta tuon äitin puolesta ja sitten vielä tuon Nancyn puolesta. Omaa lasta voi vähän arvostaa myös. Ulkonäköpaineet koska iskä sano et alan muistuttaa tuksua? Kuin ihanaa.
   Löysin tän kuvan facebookista ja siinä tää keskustelu jatku vielä näin. Sirpa: Minäkään en ymmärrä, miksi niin nätti tyttö kuin Nancy, piilottaa itsensä tuollaisen meikin alle. Nancy: En minä kaunis ole ... Niko: ___No et tietenkään oo___ mut hommahan paranis puolella jos ei vetäis koko purkkia pakkelia laakista tauluun :O (Alleviivasin itse) Voiko noin omalle tyttärelleen sanoa, varsinkin jos hänellä on ulkonäköpaineita? Tosin ehkä tää on jotain perheen sisäistä omituista läppää...

   Lainaa

  41. Tulos: -18 (48 ääntä)
   vieras: Huono paha mieli tuli ekaa lukiessa, mutta vielä huonompi toisessa. On joo tosi hauskaa kuittailla perheen sisäisestikin toisilleen joskus, mutta ei tuollasta kommenttia pitäs kenenkään nuoren tytön saada isältään. Haloo vanhemmat! Ällöttävää.Teini-ikäsen isänä täytyy itsekin olla jo suunnilleen kolmikymppinen vähintään, joten pitäs siinä vaiheessa elämää ymmärtää, miten nuoret reagoi pilkkaamiseen, varsinkin kun se tulee siltä tärkeimmältä miehen mallilta, jonka perusteella luodaan käsitys kaikista miehistä. Mä saarnaan, koska mua todella kuvottaa tuo kommentti.
   Ei millään pahalla mutta näiden teinipissulissujen olisi jo aika oppia että huorahtavasti pukeutuminen ja litra maalia naamassa ynnä töröhuuliselfiet eivät ole fiksua käytöstä. Mutta minkäs teet kun se "naisen malli" otetaan näistä Miley Cyruksista ym. USA:n sairaan viihdeteollisuuden naispuolisista markkinointivälineistä.

   Lainaa

  42. Tulos: -15 (25 ääntä)
   Kettuli: Pöh, tiiä sitte mikä on tylyttämisen taustalla tossa ekassa, mut tulipa pahamieli äitin puolesta
   Sitä varten me äidit kai olemme?

   Lainaa

  43. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Sunshine: Ei millään pahalla mutta näiden teinipissulissujen olisi jo aika oppia että huorahtavasti pukeutuminen ja litra maalia naamassa ynnä töröhuuliselfiet eivät ole fiksua käytöstä.
   Ei millään pahalla, mutta sun kaltaisten ihmisten olisi jo aika oppia, että se ei kuulu sulle mitenkään, miten muut ihmiset pukeutuvat (eivätkä he pukeudu sinua varten). Ei ole kauhean fiksua käytöstä huoritella ihmisiä. Jos niin paljon ahdistaa, sulje netti ja juokse metsään.

   Lainaa

  44. Harvasanainen tyttö 22.2.2014 21:38
   Tulos: -14 (50 ääntä)
   Hirveesti kommentteja jotka on on äidin puolella, mutta ite taas samaistun tyttöön. Omalle äidille en enää kerro yhtään mitään, koska paria tuntia myöhemmin mun asioista tietää koko kylä kun se juoruaa eteenpäin...

   Lainaa

  45. Tulos: +55 (67 ääntä)
   Harvasanainen tyttö: Hirveesti kommentteja jotka on on äidin puolella, mutta ite taas samaistun tyttöön. Omalle äidille en enää kerro yhtään mitään, koska paria tuntia myöhemmin mun asioista tietää koko kylä kun se juoruaa eteenpäin…
   Jos äiti kysyy miten menee reissussa niin siihen vois vastata ees "Ihan mukavasti, ollaan shoppailtu "jnejne. Jos kylällä kiertää "juorut" siitä miten on tytär shoppaillu reissussa niin huhhuh, aika kovaa kamaa.. Eihä tuossa mitään yksityiskohtia kyselty, yleisesti vaan reissukuulumisia. Kyllä, äitille vois ees sen verran kertoo miten menee, kun kerran kyselee. Kaikilta kun ei katsos kysele, kyllä se on huolehtimista. Itselläni ei oo parhaat maholliset välin äitin kanssa, ei oo ollu ikinä, mut silti vaik miten turhauttaa kun kyselee miten menee niin vastaan silti kokonaisilla lauseilla,niin ettei tarvi huolehtia. Ja siks, et tiijän äitille tulevan hyvä mieli siitä, kun kerron kuulumisia. Pieni ele saattaa olla iso juttu noille vanhemmille, etenki kun ei niin usein tavata.

   Lainaa

  46. Tulos: -62 (72 ääntä)
   Ite oon vaihdossa ulkomailla ja voin sanoa samaistuvani tohon tyttöön. Mulla ei todellakaan oo 24/7 semmoinen fiilis, et huvittais alkaa vetään jotain smalltalkkia iskän kanssa, Jos kaikki on hyvin niin mulla on muutakin tekemistä kuin olla facessa ja sit jos kaikki jo valmiiksi ärsyttää, niin toi keskustelunaloitus on vaan jotain niin sietämätöntä. Mulle facebook on paikka, jossa mä oon chattaamassa sillä mielialalla kuin oon irl ja jos mä irl oon vetäytynyt omaan huoneeseeni, niin en halua mun isää sinne puhumaan mukavia. Jos kuulumisia haluaa välttämättä kysellä sen voi tehdä muuten kuin chatissa, kuten vaikkapa s-postin avulla. Silloin vastaanottaja voi vastata silloin kun on aikaa ja kiinnostusta. Face kuitenkin paikkana on semmoinen jossa jutellessa pitäis osata olettaa, että sillä toisella ei välttämättä oo aikaa tai kiinnostusta viihdyttää sua matkakertomusten muodossa.

   Lainaa

  47. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Fiona: Ite oon vaihdossa ulkomailla ja voin sanoa samaistuvani tohon tyttöön. Mulla ei todellakaan oo 24/7 semmoinen fiilis, et huvittais alkaa vetään jotain smalltalkkia iskän kanssa, Jos kaikki on hyvin niin mulla on muutakin tekemistä kuin olla facessa ja sit jos kaikki jo valmiiksi ärsyttää, niin toi keskustelunaloitus on vaan jotain niin sietämätöntä. Mulle facebook on paikka, jossa mä oon chattaamassa sillä mielialalla kuin oon irl ja jos mä irl oon vetäytynyt omaan huoneeseeni, niin en halua mun isää sinne puhumaan mukavia. Jos kuulumisia haluaa välttämättä kysellä sen voi tehdä muuten kuin chatissa, kuten vaikkapa s-postin avulla. Silloin vastaanottaja voi vastata silloin kun on aikaa ja kiinnostusta. Face kuitenkin paikkana on semmoinen jossa jutellessa pitäis osata olettaa, että sillä toisella ei välttämättä oo aikaa tai kiinnostusta viihdyttää sua matkakertomusten muodossa.
   Pitäsköhän tässä alkaa olee huolissaan siitä että tahtookohan kaikki jotka on facebookissa/skypessä/tms onlinessa sittenkään jutella ollenkaan, vaikka se että on onlinessa miten viittais siihen että sillon myös saa jutella, hmm!

   Lainaa

  48. Tulos: -33 (49 ääntä)
   johan nyt: Pitäsköhän tässä alkaa olee huolissaan siitä että tahtookohan kaikki jotka on facebookissa/skypessä/tms onlinessa sittenkään jutella ollenkaan, vaikka se että on onlinessa miten viittais siihen että sillon myös saa jutella, hmm!
   Se, et on netissä ei meinaa, että haluais jutella kaikkien siellä olevien ihmisten kassa. Valitettavasti siel nyt vaan sattuu näkyy se onlinessä olo kaikille eikä vaan niille keille on asiaa. Toki siis juttelemaan saa aina tulla, mut jos toista ei kiinnosta vastata niin ei siitä pidä loukkaantua. Voi vaikka yrittää joku toinen kerta paremmalla ajalla.

   Lainaa

  49. Tulos: +32 (54 ääntä)
   Fiona: Se, et on netissä ei meinaa, että haluais jutella kaikkien siellä olevien ihmisten kassa. Valitettavasti siel nyt vaan sattuu näkyy se onlinessä olo kaikille eikä vaan niille keille on asiaa. Toki siis juttelemaan saa aina tulla, mut jos toista ei kiinnosta vastata niin ei siitä pidä loukkaantua. Voi vaikka yrittää joku toinen kerta paremmalla ajalla.
   Tää on taas näitä itsekkäitä pikkulapsia jotka ei oo oppinu käytöstapoja. Se on varmasti HYVIN rankkaa kirjoittaa vaikkapa kaksi lausetta äidilleen, tai jollekin muulle, samalla kun siellä facebookissa on. Toivottavasti te kaikki jotka ajattelette noin katotte joku päivä itteenne peiliin ja häpeette suuresti itsekkyyttänne !!

   Lainaa

  50. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Fiona: Se, et on netissä ei meinaa, että haluais jutella kaikkien siellä olevien ihmisten kassa. Valitettavasti siel nyt vaan sattuu näkyy se onlinessä olo kaikille eikä vaan niille keille on asiaa. Toki siis juttelemaan saa aina tulla, mut jos toista ei kiinnosta vastata niin ei siitä pidä loukkaantua. Voi vaikka yrittää joku toinen kerta paremmalla ajalla.
   Sen chatin saa myös offlineen, sieltä voi valita ihan itse ne ihmiset keille haluaa näkyä onlinessä. Eipähän sitten häiritse tyypit keille ei jaksa jutella. Viestit menee inboxiin sähköpostin tyyppisesti, eikä toinen oletakaan että vastaat heti sillä sekunnilla, sillä näyt olevan offlinessä.

   Lainaa

  51. pirttihirmu 25.2.2014 15:07
   Tulos: +39 (47 ääntä)
   Fiona: Ite oon vaihdossa ulkomailla ja voin sanoa samaistuvani tohon tyttöön. Mulla ei todellakaan oo 24/7 semmoinen fiilis, et huvittais alkaa vetään jotain smalltalkkia iskän kanssa, Jos kaikki on hyvin niin mulla on muutakin tekemistä kuin olla facessa ja sit jos kaikki jo valmiiksi ärsyttää, niin toi keskustelunaloitus on vaan jotain niin sietämätöntä. Mulle facebook on paikka, jossa mä oon chattaamassa sillä mielialalla kuin oon irl ja jos mä irl oon vetäytynyt omaan huoneeseeni, niin en halua mun isää sinne puhumaan mukavia. Jos kuulumisia haluaa välttämättä kysellä sen voi tehdä muuten kuin chatissa, kuten vaikkapa s-postin avulla. Silloin vastaanottaja voi vastata silloin kun on aikaa ja kiinnostusta. Face kuitenkin paikkana on semmoinen jossa jutellessa pitäis osata olettaa, että sillä toisella ei välttämättä oo aikaa tai kiinnostusta viihdyttää sua matkakertomusten muodossa.
   Meillä on töissä yksi isä, joka otti pankista lainaa ja söi töissä lounasravintolan sapuskojen sijaan ainakin vuoden verran joka päivä itse kotona tehtyä lämmitettyä makaronimössöä jne. jotta tyttö pääsisi vuodeksi vaihtoon Australiaan. Tyttö kuulemma niin kovasti halusi ja iskä halusi tytön saavan kokea tämän vaikka maksoi iskälle muistaakseni yli 10k yhteensä. Eli Fiona jos oma tilanteesi on edes murto-osan samanlainen kuin tässä työkaverini tilanteessa, niin SINUN kuuluisi mielestäni kyllä huolehtia siitä, että SINÄ puhut ISKÄLLESI mukavia aina kuin hän on online-tilassa ja tämän lisäksi lähetät hänelle kortin jouluna sekä syntymäpäivänä ja tuot tuliaisia runsaalla kädellä aina kun vierailet Suomessa ja kiität joka fb keskustelun alussa ja lopussa siitä, että hän on tämän lystin sinulle maksanut... Nancyn tapauksessa olen tytön puolella. On ihan ok olla hassu iskä mutta sitä huumoria voisi olla parempi repiä jostain muualta kuin itsetuntoasioissa harvinaisen liipasinherkässä iässä olevan tytön ulkonäöstä... Jos kyseessä olisivat oma ukkoni sekä teini-ikäinen tyttäreni voitte olla varmoja, että 5 min isännän ensimmäisestä hassunhauskasta kommentista seuraisi samaisen koomikon nöyrä ja julkinen anteeksipyyntö (tai saisi mies itse rapsuttaa omaa selkäänsä seuraavat pari viikkoa..).

   Lainaa

  52. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Fiona: Se, et on netissä ei meinaa, että haluais jutella kaikkien siellä olevien ihmisten kassa. Valitettavasti siel nyt vaan sattuu näkyy se onlinessä olo kaikille eikä vaan niille keille on asiaa. Toki siis juttelemaan saa aina tulla, mut jos toista ei kiinnosta vastata niin ei siitä pidä loukkaantua. Voi vaikka yrittää joku toinen kerta paremmalla ajalla.
   Se että on online, nyt kuitenkin viestittää muille, että nimenomaan olet siinä juttelun etäisyydellä. Ja kyllä minusta nyt on ihan ok vähän loukkaantuakin, jos oikein tarkoituksella sanoo mahdollisimman töykeästi ja selvästi että ei todellakaan kiinnosta nyt jutella just sun kanssa. Kuinka usein kuvittelet, että sellaiset ihmiset enää viitsivät edes yrittää jutella kanssasi? Tosin nähtävästi se on tarkoituskin.

   Lainaa

  53. Tulos: -37 (53 ääntä)
   pirttihirmu: Meillä on töissä yksi isä, joka otti pankista lainaa ja söi töissä lounasravintolan sapuskojen sijaan ainakin vuoden verran joka päivä itse kotona tehtyä lämmitettyä makaronimössöä jne. jotta tyttö pääsisi vuodeksi vaihtoon Australiaan. Tyttö kuulemma niin kovasti halusi ja iskä halusi tytön saavan kokea tämän vaikka maksoi iskälle muistaakseni yli 10k yhteensä. Eli Fiona jos oma tilanteesi on edes murto-osan samanlainen kuin tässä työkaverini tilanteessa, niin SINUN kuuluisi mielestäni kyllä huolehtia siitä, että SINÄ puhut ISKÄLLESI mukavia aina kuin hän on online-tilassa ja tämän lisäksi lähetät hänelle kortin jouluna sekä syntymäpäivänä ja tuot tuliaisia runsaalla kädellä aina kun vierailet Suomessa ja kiität joka fb keskustelun alussa ja lopussa siitä, että hän on tämän lystin sinulle maksanut… Nancyn tapauksessa olen tytön puolella. On ihan ok olla hassu iskä mutta sitä huumoria voisi olla parempi repiä jostain muualta kuin itsetuntoasioissa harvinaisen liipasinherkässä iässä olevan tytön ulkonäöstä… Jos kyseessä olisivat oma ukkoni sekä teini-ikäinen tyttäreni voitte olla varmoja, että 5 min isännän ensimmäisestä hassunhauskasta kommentista seuraisi samaisen koomikon nöyrä ja julkinen anteeksipyyntö (tai saisi mies itse rapsuttaa omaa selkäänsä seuraavat pari viikkoa..).
   En nyt välttäs ois kummemmin halunnut asiaan palata, kun ihmiset ei kuitenkaan ymmärrä mitä sanon ja asioiden selittäminen tuntuu aika turhalta. Tää kommentti nyt kuitenkin huvitti mua siinä määrin, että oli pakko vastata. Okei kyl mä sillein tiiän, miten paljon tää vuos ulkomailla maksaa, mut silti toi kiittäminen jokaisen keskustelun alussa ja lopussa on jo todella naurettavaa. En aijo kuvitella jääväni ikuiseen kiitollisuuden velkaan vanhemmilleni tästä. Ei ne tätä pelkästeen mun huviks kustantanut, vaan niilläkin oli omat odotuksensa mun kielitaidon paranemisen suhteen. Enkä mä siis yleensä chattaa tolla tyylillä mun vanhempien kanssa, (Normaalisti jätän vaan huomioimatta, jos vastaus ois väistämättä tyly tai ilkeä) mut kyl mukaan on mahtunut vähintään yksi tota tylympikin hermostuminen, kun isä tuli kyseleen fiiliksiä perheen vaihdosta paikallista aikaa kello 4 aamulla mun valvottua yön läpi, kun en saanut nukuttua itkettyäni ja pakattuani koko yön. Enkä nää tylyssä tai ilkeässä vastaamisessa mitään väärää, jos oikeesti fiilis on semmonen ettei kykene kohteliaseen vastaamiseen. Vanhempien tehtävä nyt on kuitenkin ees joskus koettaa ymmärtää, että sillä lapsella on kans muitakin mielialoja kuin positiivinen.

   Lainaa

  54. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Neljättä tuntia... ja vitut mie oottelin yhtenä juhannuksena kaheksan tuntia että pääsin tikattavaksi kun olin vahingossa viiltänyt itteä sormeen... HUOM.selvinpäin!!! :) :D

   Lainaa

  55. Tulos: -9 (25 ääntä)
   Kiva mulkku tää saksanmatkalainen... Nancyn isälle tosin yläpeukkua.

   Lainaa

  56. novoinyttaas 22.10.2015 16:07
   Tulos: -27 (31 ääntä)
   Oonko ainut jonka mielestä kaikki, jotka käyttää teini-iän seutuun sanaa "iskä" tuntuu olevan järestään pilallelellittyjä kakaroita? Sitä en kyllä tiedä mistä tää johtuu.

   Lainaa

  57. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Oispa oma äiti vielä kyselemässä

   Lainaa

  58. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Fiona: En nyt välttäs ois kummemmin halunnut asiaan palata, kun ihmiset ei kuitenkaan ymmärrä mitä sanon ja asioiden selittäminen tuntuu aika turhalta. Tää kommentti nyt kuitenkin huvitti mua siinä määrin, että oli pakko vastata. Okei kyl mä sillein tiiän, miten paljon tää vuos ulkomailla maksaa, mut silti toi kiittäminen jokaisen keskustelun alussa ja lopussa on jo todella naurettavaa. En aijo kuvitella jääväni ikuiseen kiitollisuuden velkaan vanhemmilleni tästä. Ei ne tätä pelkästeen mun huviks kustantanut, vaan niilläkin oli omat odotuksensa mun kielitaidon paranemisen suhteen. Enkä mä siis yleensä chattaa tolla tyylillä mun vanhempien kanssa, (Normaalisti jätän vaan huomioimatta, jos vastaus ois väistämättä tyly tai ilkeä) mut kyl mukaan on mahtunut vähintään yksi tota tylympikin hermostuminen, kun isä tuli kyseleen fiiliksiä perheen vaihdosta paikallista aikaa kello 4 aamulla mun valvottua yön läpi, kun en saanut nukuttua itkettyäni ja pakattuani koko yön. Enkä nää tylyssä tai ilkeässä vastaamisessa mitään väärää, jos oikeesti fiilis on semmonen ettei kykene kohteliaseen vastaamiseen. Vanhempien tehtävä nyt on kuitenkin ees joskus koettaa ymmärtää, että sillä lapsella on kans muitakin mielialoja kuin positiivinen.
   Dont be a fucking cunt... Olen itsekkin vaihdossa, mutta todellaki vastaan enemmän, kun sanalla jo iskä tai äiti kysyy kuinka menee. Ja jos ei juuri sillähetkellä ole aikaa vastata, SEN VOI KERTOA. Sanomalla yksinkertaisesti, että kerron kuulumisista, sitten kun on paremmin aikaa. Ja idiootti vielä ite lähettänt, luullessan olevan kovinkin hulvaton.

   Lainaa

  59. Tyylikäs hai 2.4.2021 14:50
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   novoinyttaas: Oonko ainut jonka mielestä kaikki, jotka käyttää teini-iän seutuun sanaa "iskä" tuntuu olevan järestään pilallelellittyjä kakaroita? Sitä en kyllä tiedä mistä tää johtuu.
   Olet.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: äiti, matka, saksa, kuva, Tuksu, Johanna Tukiainen, meikki, pahoinpitely, pahoinpidellä, sairaala