Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kummallinen puhelinlasku

Puhelinlaskun tarkkailu paljastaa yllättäviä asioita.
kummallinen-puhelinlasku

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 20 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +310 (594 ääntä)
      Nyt on ilmassa selittelyn makua.... Jarno, seksilinjat ovat olemassa soittamista varten, eikä niiden käyttöä tarvitse hävetä. Moni mies löytää apua yksinäisyyteensä kyseisten linjojen palveluista, ei niitä muuten niin montaa olisi. Jos jatkossa vielä hävettää, voit vaikka tutuille sanoa, että soitit saadaksesi neuvoa kodinhoitoon liittyvissä asioissa. Koska kaikkihan sen tietää, että kukaan ei hoida asuntoa yhtä tehokkaasti ja yhtä halvalla, kuin perseaukinen yh-äiti.

      Lainaa

    2. Tulos: +362 (434 ääntä)
      Nyt on kyllä Jarnolla niin selityksen makua että vois eduskuntaan hakea.

      Lainaa

    3. Tulos: -56 (198 ääntä)
      Mitä jäbä selittää...

      Lainaa

    4. Tulos: -28 (72 ääntä)
      Tiinan kommentti :DD Arvasin jo jutun alussa, että Jarnon puhelin on vahingossa soittanut...

      Lainaa

    5. Tulos: +131 (141 ääntä)
      Santerin jutussa tulevaisuuden malli asiakaspalveluun. :D

      Lainaa

    6. Tulos: +245 (267 ääntä)
      Mutta miksi Jarnolla olis jotain syytä selitellä facebookissa suuria puhelinlaskujaan? :D

      Lainaa

    7. Jarno Jarno Jarno 11.2.2014 9:10
      Tulos: -24 (52 ääntä)
      Aijai Jarno aikamoisen selityksen äkkäsit. Enskertalla voisit olla kirjottamatta vaikka facebookkiin niin jää ihmisten ihmettelyt, kuin myös naurettavan huonot selitykset vähemmälle :D bu-dum-tss!!!!

      Lainaa

    8. Tulos: +51 (61 ääntä)
      Mutta miksi Jarnolla olis jotain syytä selitellä facebookissa suuria puhelinlaskujaan?
      Vaimo lienee ihmetellyt? :D

      Lainaa

    9. Tulos: +53 (55 ääntä)
      Miksi tuollaista edes selittelemään, olis vaan poistanu koko päivityksen?

      Lainaa

    10. Tulos: +137 (143 ääntä)
      Mä taas uskon tarinan. iPhonen ääniohjaus on jotain niin kamalaa, etten mä oikeasti edes tajua miten se voi toimia niin. Joskus painoin vahingossa ääniohjausta, en sanonut mitään, mutta puhelin valitsi umpimähkään hammaslääkärini numeron (nimi alkaa yyllä) ja rupesi soittamaan siihen. Toisella kertaa yhden amerikkalaisen ystäväni nimen (alkaa ämmällä), enkä ollut tälläkään kertaa sanonut mitään. Siinä se sitten iloisesti yrittää soittaa, kun meikä hakkaa lopeta-nappulaa aivan raivona. Kaiken kruunasi se, että kun ääniohjausta painaa, se vie johonkin valikkoon epämääräiseksi ajaksi, ja sitten yhtäkkiä rupeaa soittamaan.

      Lainaa

    11. Tulos: +94 (114 ääntä)
      Moi. Olen tuon jälkimmäisen päivityksen Jarno ja nyt kun joku pölvästi "kaverini" tuon oli tuonne lisännyt, niin täytyy tehdä pari asiaa selväksi: Ensinnäkin, jopelle pointsit. Nimenomaan, miksi ihmeessä olisin maininnut koko asiasta, jos tuo olisi vain selittelyä? Enhän minä nyt tietenkään olisi koko päivtystä laittanut, jos olisi ollut mitään tarkoitusta soittaa. Lorksu: Sehän ei olisi toki herättänyt mitään huomiota, että ensin lailtan tuollaisen päivityksen ja seuraavana päivänä poistan sen? Koska asia varmasti ihmetytti muitakin, niin mieluummin selitin asian kaikille. dollyboy: Kiva kuulla, etten ole ainoa vastaavien ongelmien kanssa :) MInulla ei kylläkään ole iPhonea, vaan Samsung, mutta tuntuu tuo puheohjaus toimivan ihan miten sattuu. Eikä tämä tosiaankaan ollut ensimmäinen kerta, kun se soittaa johonkin aivan muuhun numeroon kuin oli tarkoitus. Olen ollut Samsungiin yhteydessä, mutta täytyy vielä yrittää jälleenmyyjän kautta saada korvauksia tapahtuneesta. Muuten tämä voi kyllä hyvin jäädä viimeiseksi Samsungikseni. Ja kovasti muuten suosittelen kaikkia laittamaan viihdenumeroeston päälle operaattorilta. Itsekin ajattelin aiemmin, että enhän minä tuollaiseen soita, joten ei sitä tarvitse laittaa, mutta heti tämän tapahtuman jälkeen kävin kyllä laittamassa.

      Lainaa

    12. Tulos: +34 (38 ääntä)
      "Oho" <- Repesin!

      Lainaa

    13. Tulos: -85 (109 ääntä)
      Jarno 25+: Moi. Olen tuon jälkimmäisen päivityksen Jarno ja nyt kun joku pölvästi “kaverini” tuon oli tuonne lisännyt, niin täytyy tehdä pari asiaa selväksi:
      who cares? Nämä mokiin tehdyt selitykset on lähinnä noloja - ihan oikeesti.

      Lainaa

    14. Tulos: -54 (58 ääntä)
      Mitä jäbä duunaa?

      Lainaa

    15. Tulos: +89 (103 ääntä)
      japi420: Mitä jäbä duunaa?
      Pää kii. Oikeesti.

      Lainaa

    16. Bubbles DeVere 11.2.2014 21:47
      Tulos: -15 (37 ääntä)
      Jarnonhan selittelyt kuulostaa kuin suoraan Pikku-Britannian kansanedustaja Norman Fryn selostuksilta.....

      Lainaa

    17. Tie, totuus ja elämä 12.2.2014 8:46
      Tulos: -33 (47 ääntä)
      Jarnon selitys ontuu edelleen. Miten ihmeessä hän muka sai selville, mistä puhelin on kaivanut kyseisen aikuisviihdenumeron? Kävikö hän läpi kaikkien Skype/mese-kontaktiensa yhteystiedot läpi yksi kerrallaan, kunnes löysi numeron? En usko. Jarno, ei masturbaatioharrastuksessa ole mitään hävettävää.

      Lainaa

    18. Tulos: +37 (39 ääntä)
      Tie, totuus ja elämä: Jarnon selitys ontuu edelleen. Miten ihmeessä hän muka sai selville, mistä puhelin on kaivanut kyseisen aikuisviihdenumeron? Kävikö hän läpi kaikkien Skype/mese-kontaktiensa yhteystiedot läpi yksi kerrallaan, kunnes löysi numeron? En usko. Jarno, ei masturbaatioharrastuksessa ole mitään hävettävää.
      Kaikilla ei ehkä ole seitsemääsataa yhteystietoa, ja vaikka olisikin niin itse ainakin luultavasti kävisin ne läpi selvittääkseni asian, yöunethan siinä menisi.

      Lainaa

    19. Tulos: +43 (51 ääntä)
      Tie, totuus ja elämä: Ensinnäkin, ei minulla niitä kontakteja paljon ole. Mutta ei, en selvittänyt sitä siten. Kun puhelulokeista painan yhteystiedon kohdalta "Tarkastele yhteystietoa", niin siellä tiedoissa on kohta "Yhteys", jossa näkyy, onko henkilö esim. puhelimen luettelossa, SIM-kortilla, Facebookissa vai mitä kautta se siellä luettelossa on mukana. Tuosta kohtaa näin, että kyseinen henkilö on Skype-kontakti. Sitten Skypen kautta kävin katsomassa kontaktini ja huomasin, että kyseisellä henkilöllä tosiaankin on profiilissaan eri aikuisviihdenumeroita omina numeroinaan. Sinälläänhän voisin toki vain antaa asian olla, sillä kukaan ei minua tunne ja saa uskoa mitä vain, kun itse tiedän, miten asia oikeasti menee. Olen vain sen luonteinen ihminen, että haluan korjata ihmisten väärinkäsityksiä. Siksi tämän tänne lisääminen aikalailla ärsyttääkin, kun moneen paikkaan saan samoja asioita selitellä.

      Lainaa

    20. Tulos: +10 (18 ääntä)
      wiljami: who cares? Nämä mokiin tehdyt selitykset on lähinnä noloja – ihan oikeesti.
      Sanoo henkilö, jonka nimi on Wiljami. Ei ole kauhean vakuuttavaa... :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lasku, puhelinlasku, puhelin, kännykkä, Sonera