Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Yllätä vaimosi

  Suurenna näkymä

  73 kommenttia

  1. Shoon kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1767 (1853 ääntä)

   Äiti availemassa oletettavasti päälle parikymppisen naisen kirjeitä? Sanoisin, ettei nolo välikohtaus ollut Henrin vika.

     Lainaa

  2. yks kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1017 (1069 ääntä)

   Kannattasko Saran vaikka avata itse hänelle osoitetut kirjekuoret. Eipä tulis mieleeni laittaa äitiäni avaamaan minulle osoitettua kirjettä, jos se olis tarkoitettu kaikille ni miks ei olis jättänyt vaan pöydälle lappua..

     Lainaa

  3. riesa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +330 (428 ääntä)

   Indeed. No toivottavasti Suvi ja Suvin äiti oppivat tästä jotakin.

     Lainaa

  4. nii... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +846 (892 ääntä)

   Sara, noloa. Kasva aikuiseksi.

   Omassa keittiössä oleva kirjekuori, sinun nimelläsi. En oikein usko, että koskaan kukaan mies on jättänyt kirjettä naiselle, jotta naisen äiti sen saa avata.

   Pisteet Henrille. Tänä päivänä kaikki vaan lähettää tekstareita tai meilejä.

     Lainaa

  5. Pöö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +704 (728 ääntä)

   “Mitä vittua sä ajattelit” no eipä tulisi mullekaan mieleen että aikuisen naisen äiti availisi tyttärensä puolesta henkilökohtaiset kirjeet… Henri parka.

     Lainaa

  6. karhu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -150 (254 ääntä)

   haha. cum dumpsters 4. just lepsoille sopiva lehva :D

     Lainaa

  7. luojanne kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +483 (515 ääntä)

   Sääliksi käy Henriä. Anoppi hengailee kämpillä ja availee henkilökohtaisia kirjeitä. Ei kuulosta kovin lupaavalta moinen arki…

     Lainaa

  8. jep kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +301 (347 ääntä)

   Pitäisikö Henrin vetää tästä johtopäätökset ja hankkia aikuinen puoliso, joka osaa itse avata kirjekuorensa?

     Lainaa

  9. Rawr kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -360 (464 ääntä)

   Eiköhän typerintä tässä ole aIastοnkuva lahjaksi.

     Lainaa

  10. ansku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -41 (393 ääntä)

   Mitä ihmeellistä siinä nyt on, jos äiti käy kylässä ja pyynnöstä avaa kirjeen jos itsellä on kädet sillä hetkellä märät tomaattien pilkkomisesta? Ei kai se nyt ole mikään aikuisuuden mittari, tuskinpa se äiti siellä käy joka päivä avaamassa tyttärensä kirjeet, niin että jos sen nyt kerran tekee, ei se vielä kerro mitään kenenkään kehitystasosta. Ja tuskinpa se tyttökään olisi äitiään pyytänyt avaamaan jos olisi arvannut mitä siellä kirjeessä oli.

   Varmaan oli noloa, mutta vahinkoja sattuu. Se siitä.

     Lainaa

  11. HK kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +250 (264 ääntä)

   ansku:
   Mitä ihmeellistä siinä nyt on, jos äiti käy kylässä ja pyynnöstä avaa kirjeen jos itsellä on kädet sillä hetkellä märät tomaattien pilkkomisesta? Ei kai se nyt ole mikään aikuisuuden mittari, tuskinpa se äiti siellä käy joka päivä avaamassa tyttärensä kirjeet, niin että jos sen nyt kerran tekee, ei se vielä kerro mitään kenenkään kehitystasosta. Ja tuskinpa se tyttökään olisi äitiään pyytänyt avaamaan jos olisi arvannut mitä siellä kirjeessä oli.

   Varmaan oli noloa, mutta vahinkoja sattuu. Se siitä.

   Jos avomies jättää kirjeen, niin en varmasti antais oman äitini sitä avata! :D Oli siellä sitten mitä vaan.

     Lainaa

  12. pete kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -172 (286 ääntä)

   Ne on nämä nykyajan naiset ku niillä roikkuu napanuora vielä kolmikymppisenäki äitisä kiinni. Kaikki saatanan asiat pittää ÄITILLE selvittää, tilin saldosta lähtien puhumattakaan töistä. Ja jos ÄITI sanoo jotain niin se on se ainoa totuus. Kiitos ja anteeksi naiset yleistys

     Lainaa

  13. Öh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -166 (218 ääntä)

   Kuka sanoo avovaimostaan tolla lailla kuvauksena että “miesmäinen”? Ite oisin ainakin, että kiitos vaan rakas!

     Lainaa

  14. Lilja kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -77 (223 ääntä)

   Eiköhän typerintä tässä ole aIastοnkuva lahjaksi

   KYLLÄ! Jos mies jättää kirjekuoren pöydälle, itse ainakin ajattelisin, että siellä on jokin söpö kortti tms. Aika karua olisi löytää munakuva. Sori vaan miehet, mutta ette ole kovin seksikkäitä munasilleen. Miehen seksikkyys on kyllä jossain ihan muualla..

     Lainaa

  15. Rehtori kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -52 (112 ääntä)

   Henri: Dumppaa se “irma” mahdollisimman nopeasti. Sillä on sairas äitisuhde.

     Lainaa

  16. Lobo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +182 (264 ääntä)

   Öh:
   Kuka sanoo avovaimostaan tolla lailla kuvauksena että “miesmäinen”? Ite oisin ainakin, että kiitos vaan rakas!

   Satuitko huomaamaan, että suhteessa on kaksi avovaimoa, ei siis avomies ja avovaimo. Monesti tämmöisissä suhteissa, oli sitten nainen+nainen tai mies+mies on ikäänkuin “roolit”, toinen on naisellisempi ja toinen miehisempi. Stereotypiaa tiedän, mutta kun se nyt vaan sattuu olemaan niin. Sitäpaitsi jos toinen nyt sattuu olemaan sen verran kundimainen, että menisi äkkivilkaisulla hyvinkin miehestä, niin olisihan se vähän valheellista mainontaa tyrkyttää häntä naisellisena naisena johonkin rooliin. Eikä hän välttämättä edes tykkäisi, jos joutuisi mainokseen pullantuoksuisen äidin rooliin, kun mieluummin olisi sitten vaikka rassaamassa autoa.

     Lainaa

  17. mok kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +125 (133 ääntä)

   riesa:
   Indeed. No toivottavasti Suvi ja Suvin äiti oppivat tästä jotakin.

   Mutta mitä Suvin äidin pitäisi oppia siitä, jos tytär pyytää avovaimolleen pientä avustusroolia? Heko heko

     Lainaa

  18. kotonakomeamies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +126 (132 ääntä)

   Oma mieheni ainaki on varsinainen komistus aIastⅰ, joten aIastοn kuva vois olla toimiva juttu! Ei tietenkään mikään lähikuva sukupuolielimistä olis mieleen täälläkään :D

     Lainaa

  19. Joanna kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +55 (205 ääntä)

   Siis mitä? Miten Saralla on “sairas äitisuhde” jos hänellä on itsellään kädet märkänä tomaateista, äiti on kylässä, pöydällä on viattoman näköinen kirje ja Sara huikkaa “hei avaisitko ton kirjeen kun mä pilkon tässä tomaatteja”? Mikä tässä nyt oli niin hirveätä kun yli puolet kommenteista pitää tätä hirveen järkyttävänä? Itsekkin olen moisessa tilanteessa ollut, että olen pyytänyt jotakuta muuta avaamaan kirjeen puolestani kun just sillä hetkellä olin tekemässä muuta, en nyt kyllä uusavuttomaksi itseäni sen vuoksi kutsuisi taikka noista henkilöistä riippuvaiseksi. Valoja päälle ihmiset.

     Lainaa

  20. p kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +131 (135 ääntä)

   Voin kyllä ymmärtää että on ollut kädet täynnä ja ei pysty itse avaamaan kirjettä…. Mutta toisaalta, haluaisin kyllä aina itse avata ensin kaverilta tms. tulleet kirjeet (kelat ja verot jne, ne voi melkein avata vaikka postimies…). Vaikkei ne mitään aIastοnkuvia sisältäisikään niin silti.

     Lainaa

  21. koikoi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -47 (131 ääntä)

   Saralla on synttärit. Äiti tuli kylään. Sara pilkkoo tomaatteja ja pyytää äitiään aukaisemaan kirjekuoren joka oli jätetty pöydälle.

   Kirjekuori ei ollut tullut postissa, eikä se ollut virallista postia, joten onpa hirveetä, että synttärivierasta pyydetään auttamaan. Kyseessä on kuitenkin oma äiti.

   “Kuka avaa toisen henkilökohtaisia kirjeitä?” – Saran äiti, kun tytär pyysi!
   “Kirje?” -valokuva kirjekuoressa!
   “napanuoran varassa roikkuva tytär” -oma äiti tuli synttäreille?!

   Harmi, että kommentoijilla on välit noin poikki vanhempiinsa, että edes syntymäpäivänä ei tulla toimeen. On teillä huono elämä, kun noin sieppas sydämestä.

   Hirveintä on aIastοnkuva, joten pitäisiköhän Saran dumpata toi Henri?

   Anyway: Jos saa omalta mieheltään kirjekuoren syntymäpäivänä, kannattaa se AINA AUKAISTA IHAN ITSE.

     Lainaa

  22. vaimo ja tytär kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +78 (90 ääntä)

   Joanna:
   Siis mitä? Miten Saralla on “sairas äitisuhde” jos hänellä on itsellään kädet märkänä tomaateista, äiti on kylässä, pöydällä on viattoman näköinen kirje ja Sara huikkaa “hei avaisitko ton kirjeen kun mä pilkon tässä tomaatteja”? Mikä tässä nyt oli niin hirveätä kun yli puolet kommenteista pitää tätä hirveen järkyttävänä? Itsekkin olen moisessa tilanteessa ollut, että olen pyytänyt jotakuta muuta avaamaan kirjeen puolestani kun just sillä hetkellä olin tekemässä muuta, en nyt kyllä uusavuttomaksi itseäni sen vuoksi kutsuisi taikka noista henkilöistä riippuvaiseksi. Valoja päälle ihmiset.

   Mikä kirje on niin tärkeä, että se on pakko ihan sillä samalla sekunnilla avata, jos itse sattuu kirjeen saapumis-/havaitsemishetkellä olemaan hetkellisesti estynyt? Ymmärrän sen, että pyytää äitiä avaamaan joitain täkeänoloisia kirjeitä, jos on itse vaikka lomamatkalla mutta mikä kirje on oikeasti niin kiireellinen, ettei se olisi ihan hyvin joutanut odottamaan vaikka ruokailun loppuun astikin?

   Tuossa lomamatka esimerkissänikin olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos äidille on sanottu, että voisitko avata kirjeen joka saapuu yliopistolta X pääsykokeeni lopputuolksista ja äiti avaisi sitten sellaisen epämääräisen partavedessä uitetun kyhäelmän ja löytäisi sieltä kuvan jonkun sukukalleuksista, niin vastuu näkemästään on silloinkin kirjeen avaajalla eikä lähettäjällä saati sillä jolle kyseinen kirje on osoitettu.

     Lainaa

  23. Hello kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +94 (98 ääntä)

   Itelle ei tulis mieleenkään antaa äidin avata kirjekuoriani jos kyseessä on kirje tms. avokkilta… Jos avokilla on jotain ei-niin-salaista-asiaa , viestintä olisi todennäköisesti hoidettu post-it lapulla..

     Lainaa

  24. käpy kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -29 (73 ääntä)

   eikö Sara osaa ite avata kirjekuoriaan ku pitää olla äiti mukana? säälittävä.

     Lainaa

  25. Zkdkxnw kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +50 (94 ääntä)

   Olenko ainoa joka kiinnitti huomiota tohon “noloin hetki mun elämässä” kohtaan? Siis ihan oikeasti? Onko sara 11?
   Ei minäkään mun seksielämääni julista koko ajan mun vanhemmille mutta ihan pystyn puhumaan seksistä niille enkä nolostuis vaikka he löytäisivätkin puolison nakukuvan. AIastοn aikuisen vartalohan se on vaan, ei oo ensimmäinen jonka joku ois nähnyt!
   Ihmeen sulkeutunutta porukkaa jos nolostuu vanhempien kanssa seksistä puhumisesta.

     Lainaa

  26. Mau kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +39 (123 ääntä)

   Lobo: Satuitko huomaamaan, että suhteessa on kaksi avovaimoa, ei siis avomies ja avovaimo. Monesti tämmöisissä suhteissa, oli sitten nainen+nainen tai mies+mies on ikäänkuin “roolit”, toinen on naisellisempi ja toinen miehisempi. Stereotypiaa tiedän, mutta kun se nyt vaan sattuu olemaan niin. Sitäpaitsi jos toinen nyt sattuu olemaan sen verran kundimainen, että menisi äkkivilkaisulla hyvinkin miehestä, niin olisihan se vähän valheellista mainontaa tyrkyttää häntä naisellisena naisena johonkin rooliin. Eikä hän välttämättä edes tykkäisi, jos joutuisi mainokseen pullantuoksuisen äidin rooliin, kun mieluummin olisi sitten vaikka rassaamassa autoa.

   Jos et enää puhuisi asiasta, josta et ilmeisesti tiedä oikein mitään. Lesbosuhteessa toisen osapuolen rooli on nainen ja myös toisen osapuolen rooli on nainen. Älkää viitsikö vetää niitä miehiä joka asiaan mukaan. “Perinteisiä” butch/femme-suhteita on ainakin oman kokemukseni mukaan PALJON vähemmän kuin annetaan ymmärtää, joten jos lakataan levittämästä tätä stereotypiaa tästä eteenpäin? Vai onko homo- ja lesbosuhteet vaan heteroille helpompi tajuta ja hyväksyä jos ajattelee että toinen niistä on suhteen mies?

     Lainaa

  27. Noppa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -2 (28 ääntä)

   pete:
   Ne on nämä nykyajan naiset ku niillä roikkuu napanuora vielä kolmikymppisenäki äitisä kiinni. Kaikki saatanan asiat pittää ÄITILLE selvittää, tilin saldosta lähtien puhumattakaan töistä. Ja jos ÄITI sanoo jotain niin se on se ainoa totuus. Kiitos ja anteeksi naiset yleistys

   Ei muuten pidä kaikkien kohdalla paikkaansa! Itse muutin 8 vuotta sitten pois kotoa nykyisen aviomieheni luokse ollessani n. 17-vuotias, ja monet kerrat äidille sanonut ettei tarvitse soitella joka päivä ja kysyä mitä teen ja kenen kanssa, kerta viikkoon jos on pakko ja aivan mainiosti pärjännyt! :)

     Lainaa

  28. jtk kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (45 ääntä)

   Kuva päätynyt kuitenkin lopulta Saran äidin taskuun, joka sitä aina välillä vilkuilee…

     Lainaa

  29. Kale kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +50 (52 ääntä)

   Joo, en varmaan minäkään pyytäisi äitiäni avaamaan siipalta saatua kirjekuorta. Mutta jos pyytäisin ja siellä olisi kuva mieheni sukukalleuksista, niin ei sekään kyllä maailmanloppu olis :D Varmaan nauraa hekotettas yhdessä mutsin kanssa.

   Ja kyllä mulla ja mun miehellä ainakin on tapana jättää sekä Rakastan sua -lappusia tai jotain tuhmempiakin kuvia, pöydälle, e-mailiin jne. vaikka ollaan oltu yhdessä jo useampi vuosi. Se on hauskaa ja piristää päivää :)

     Lainaa

  30. lobo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (41 ääntä)

   Mau: Jos et enää puhuisi asiasta, josta et ilmeisesti tiedä oikein mitään.

   Ja mistä sinä tiedät mitä minä tiedän? :D Taisinpa heittää kalikan liiankin tarkasti.

     Lainaa

  31. muona kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +43 (77 ääntä)

   Itse olen lesbo ja naimisissa ja kuvailisin täysin samoin vaimoani. Ja kyllä on todettava että ehkei aina ulkonäöllisesti mutta ainakin henkisesti kaikkien tuntemieni samaa sukupuolta olevien parien kesken muodostuu roolit. Toinen on aina se miehisempi osapuoli.

     Lainaa

  32. Sara kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +121 (167 ääntä)

   näköjään olen saanut aika paljon palautetta tästä mun “sairaasta äitisuhteesta”. vähän nyt perspektiiviä tapahtumiin:

   henrillä on tapana aina silloin tällöin jätellä ylläreitä keittiöön piristämään mun päivää. välillä tulee lahjakortti johonkin, toisinaan kuva nicolas cagesta. koskaan ei tiedä mitä sieltä tulee, mutta aina se piristää vähintäänkin naurun verran.

   mutta koskaan ei ole tullut mitään ns “sopimatonta”

   nämä yllärit on aina ihan tavallisessa valkoisessa kirjekuoressa eikä niitä ole koskaan edes nuoltu kiinni. päällä lukee vain “sara”. ei mitää överihienoa eikä tarvitse ollakaan.

   nyt sattumoisin äiti tuli lounaalle (ei, en hengaa äitini kanssa 24/7 mutta meillä on läheinen suhde) ja siinä jossain vaiheessa huomasin, että taas olen saanut kuoren. kerroin äitille tästä perinteestä ja pyysin häntä avaamaan sen, koska käteni olivat märät. ihan vaan rennosti, että “katotaan mitä sieltä nyt tulee”. ja lopun tiedättekin.

   jos siellä olisi ollutkin vaikka se nicolas cage, niin olisimme nauraneet yhdessä. jos siellä olisi ollut lahjakortti, niin äiti olisi ihastellut kuinka romanttista. mutta tämä oli kiusallista. äitini huumoriin kun eivät koskaan ole kuuluneet likaiset jutut. hänelle voi kyllä puhua seksistä ihan asiallisesti, mutta seksivitsit eivät uppoa. jos hän löytäisi vahingossa vaikka sohvan välistä diIdon, hän pitäisi sen omana tietonaan eikä koskaan hiiskahtaisikaan asiasta. minkäänlainen likainen huumori ei vain kuulu hänen luonteenseensa, joten tuloksena oli säikähdys, kiusallinen hiljaisuus ja sitten epätoivoinen yritys vaihtaa puheenaihetta ja siirtää kuori huomaamattomasti pois näkyvistä.

   ja sitten tuohon mun facebook kommenttiin “mitä vittuu sä ajattelit”… henri tiesi äitini olevan tulossa kylään. ensireaktioni oli tietysti syyllistää häntä, vaikka myöhemmin tarkemmin ajateltuna kyseessä oli vain inhimillinen erehdys ja vika oli osittain myös minussa.

   no niin, siinä siis koko netille sepostus perhe-elämästäni.

   nimim. “uusavuton, sairaalloisesti äitiinsä kiintynyt nainen, jonka täytyy kasvaa aikuiseksi”

     Lainaa

  33. Jessica kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -21 (63 ääntä)

   muona:
   Itse olen lesbo ja naimisissa ja kuvailisin täysin samoin vaimoani. Ja kyllä on todettava että ehkei aina ulkonäöllisesti mutta ainakin henkisesti kaikkien tuntemieni samaa sukupuolta olevien parien kesken muodostuu roolit. Toinen on aina se miehisempi osapuoli.

   eihä homot saa niiku mennä naimisii vai oonks missannu jotai? ö.o

     Lainaa

  34. skörä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +38 (54 ääntä)

   Mau: Jos et enää puhuisi asiasta, josta et ilmeisesti tiedä oikein mitään. Lesbosuhteessa toisen osapuolen rooli on nainen ja myös toisen osapuolen rooli on nainen. Älkää viitsikö vetää niitä miehiä joka asiaan mukaan. “Perinteisiä” butch/femme-suhteita on ainakin oman kokemukseni mukaan PALJON vähemmän kuin annetaan ymmärtää, joten jos lakataan levittämästä tätä stereotypiaa tästä eteenpäin? Vai onko homo- ja lesbosuhteet vaan heteroille helpompi tajuta ja hyväksyä jos ajattelee että toinen niistä on suhteen mies?

   Ei sitä hernettä ehkä olisi noin syvälle tarvinnut vetää. Minäkin heteronaisena tunnen olevani “naisellisempi” kuin osa kavereistani ja sitten taas toisia kavereitani “miehekkäämpi”. Ei kai kukaan tietoisesti mitään perheen miehen tai naisen roolia omaksu, mutta varmaan myöskin harvemmin kaksi sellaista ihmistä sattuu yhteen, joilla olisi samantasoiset mielipiteet “tyttöjen” ja “poikien” jutuista ihan vain todennäköisyyksien takia…

     Lainaa

  35. dayo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -41 (77 ääntä)

   muona:
   Itse olen lesbo ja naimisissa ja kuvailisin täysin samoin vaimoani. Ja kyllä on todettava että ehkei aina ulkonäöllisesti mutta ainakin henkisesti kaikkien tuntemieni samaa sukupuolta olevien parien kesken muodostuu roolit. Toinen on aina se miehisempi osapuoli.

   Elä höpötä. Ei lesbot ole naimisissa.

     Lainaa

  36. janina kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +74 (104 ääntä)

   dayo: Elä höpötä. Ei lesbot ole naimisissa.

   No minä ainakin olen. En asu Suomessa, vaan eräässä suvaitsevammassa maassa, joten sillä saattaa olla vaikutusta asiaan.

     Lainaa

  37. dollyboy kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +27 (31 ääntä)

   Sara:
   [pitkä lainaus leikattu]

   Kiitos tästä, oikein fiksu kommentti.

   Zkdkxnw: Ihmeen sulkeutunutta porukkaa jos nolostuu vanhempien kanssa seksistä puhumisesta.

   No hohhoijaa. Ihmeen ahdasmielinen olet, jos sun päähäsi ei mahdu mitään muita mahdollisia skenaarioita.

     Lainaa

  38. caro kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +32 (66 ääntä)

   Kyllä lesbot voivat naimisiin mennä, mikä voi ainakin minun käsitykseni mukaan tarkoittaa jonkinlaista suhteen rekisteröintiä. Avioliitto sanana on jo heteroiden epäreilusti omina niin täytyykö muutkin tasa-arvoa edistävät sanat vielä monopolisoida? Meidän hamsteri on rekisteröity ja pari suhteemme on rekisteröity. Vietimme silti hääjuhlia ja olemme onnellisesti naimisissa. Meillä ei myöskään ole stereotyyppisiä miehen ja naisen rooleja, vaan minä pukeudun hameeseen ja asennan digiboxin ja vaimollani on lyhyt tukka ja hän rakastaa leipoa. Deal With it!

     Lainaa

  39. muona kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (37 ääntä)

   Minä ja vaimoni on “siunattu” aviopareiksi maistraatissa joka tarkoittaa sitä että suomessa virallisissa papereissa olen rekisteröidyssä parisuhteessa. Tätä ennen olen avioitunut vaimoni kanssa toisaalla kuin suomessa. Kukin tulkitsee asian tavallaan ja kykenen avarakatseisuuteni vuoksi ymmärtämään myös heitä joille asia ei aukene. Minä hyväksyn hetero liitot mikset sinä homojen välisiä liittoja? No tämä on iänikuinen dilemma jonka pohdinta jatkuu loputtomiin. Tässä hetkessä, pyritään olla onnellisia siitä mitä meillä on ja siitä mikä tuo onnen :) ja älkäämme tuota ikävää mieltä muille oman itsensä huonon mielen nimissä..peace&love

     Lainaa

  40. kukkis kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (32 ääntä)

   pete:
   Ne on nämä nykyajan naiset ku niillä roikkuu napanuora vielä kolmikymppisenäki äitisä kiinni. Kaikki saatanan asiat pittää ÄITILLE selvittää, tilin saldosta lähtien puhumattakaan töistä. Ja jos ÄITI sanoo jotain niin se on se ainoa totuus. Kiitos ja anteeksi naiset yleistys

   Mutta tämähän kuulosti mnulta… :) Viimeksi eilen kerroin äidilleni tilini saldon ja vielä kaiken päälle äitini siirsi minulle viikon ruokarahat. Eikä harmita yhtään vaikka napanuoraa ei olisikaan vielä katkaistu. Ikääkin n. 30, silti tieto siitä on että äitini on viime kädessä ihminen joka minua auttaa, oli kyse työ- tai rahahuolista. Kukaan muu ei sitä apua tarjoa, on se vaan fakta. Äitini on tärkein ihminen minulle koko maailmassa.

     Lainaa

  41. opettaja kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +30 (46 ääntä)

   Lobo: Satuitko huomaamaan, että suhteessa on kaksi avovaimoa, ei siis avomies ja avovaimo. Monesti tämmöisissä suhteissa, oli sitten nainen+nainen tai mies+mies on ikäänkuin “roolit”, toinen on naisellisempi ja toinen miehisempi. Stereotypiaa tiedän, mutta kun se nyt vaan sattuu olemaan niin.

   Paitsi ettei satu. Ei päde ainakaan mun tuntemiin lesbopareihin, ja aika usein homoseksuaaleja naurattaa/ärsyttää tämä stereotypia. Se, että Suvin avovaimo on “kundimainen”, ei tarkoita, etteikö Suvikin voisi olla.

     Lainaa

  42. hen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (38 ääntä)

   Sara:

   ja sitten tuohon mun facebook kommenttiin “mitä vittuu sä ajattelit”… henri tiesi äitini olevan tulossa kylään. ensireaktioni oli tietysti syyllistää häntä, vaikka myöhemmin tarkemmin ajateltuna kyseessä oli vain inhimillinen erehdys ja vika oli osittain myös minussa.

   Vika oli nimenomaan sinussa. Ei Henrissä ollenkaan.

     Lainaa

  43. LOL'd kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (5 ääntä)

   Mistä tonne pääsee näyttelemään?

     Lainaa

  44. Mark Spenser kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +28 (40 ääntä)

   “Voitko aukasta sen kirjekuoren siinä pöydällä? Mä pilkon näitä tomaatteja.” Sara kääntyy kohti työtasoa äitinsä istuutuessa pöydän äärelle. Äiti pujottaa leipäveitsen kuoren sisään ja kirje on auki. Mikäs tämä, valokuva, oooh…. Äiti tuntee salamaniskun kulkevan koko kehonsa läpi, päästä varpaisiin ja isovarpaiden väliin. Pala nousee kurkkuun ja kurkusta pääsee epähuomiossa tukahtunut huokaisun ja korahduksen välissä oleva ääni.

   Sara kuulee äitinsä reaktion: “Mitä siellä on?” Äiti ei tiedä mitä sanoa, on hiljaa kunnes saa äänihuuliensa hallinnan takaisin. “Täällä on, täällä on tämmöinen, öh… kauhea…”

   Kohta on koko helvetti irti. Sara nappaa kirjekuoren ja repii kirjeen kuvineen, laittaa sen roskikseen. Päivittelyn ja vaivaannuttavan pastaruuan nauttimisen jälkeen äiti on takaisin toyotan ratissa, katselee kännykkää ja miettii jos olisi kuitenkin ehtinyt kuvan ottaa, olisi kerrankin tullut tälle kännykän kameralle käyttöä.

     Lainaa

  45. maari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (19 ääntä)

   Lilja: KYLLÄ! Jos mies jättää kirjekuoren pöydälle, itse ainakin ajattelisin, että siellä on jokin söpö kortti tms. Aika karua olisi löytää munakuva. Sori vaan miehet, mutta ette ole kovin seksikkäitä munasilleen. Miehen seksikkyys on kyllä jossain ihan muualla..

   kuka meistä tuntee tämän pariskunnan? nobody tähän mennessä. tällä pariskunnalla saattaa olla “just se tärkeä/kiva/hauska/inside systeemi johon kuva liittyy. jos mulla ois kädet jossain soosissa, en silti pyytäisi mutsia avaamaan sitä. ja tuskin avaisi vaikka pyytäisin. mun mies on seksikäs munasillaan:).

     Lainaa

  46. maari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (19 ääntä)

   Joanna:
   Siis mitä? Miten Saralla on “sairas äitisuhde” jos hänellä on itsellään kädet märkänä tomaateista, äiti on kylässä, pöydällä on viattoman näköinen kirje ja Sara huikkaa “hei avaisitko ton kirjeen kun mä pilkon tässä tomaatteja”? Mikä tässä nyt oli niin hirveätä kun yli puolet kommenteista pitää tätä hirveen järkyttävänä? Itsekkin olen moisessa tilanteessa ollut, että olen pyytänyt jotakuta muuta avaamaan kirjeen puolestani kun just sillä hetkellä olin tekemässä muuta, en nyt kyllä uusavuttomaksi itseäni sen vuoksi kutsuisi taikka noista henkilöistä riippuvaiseksi. Valoja päälle ihmiset.

   joo jos suoraan tietää että se on vaikka puhelinlasku tms. mutta merkkipäivänä poikaystävältä.. haloo, se on henk.koht. tyttöystävälle, ei mutsille.

     Lainaa

  47. Ei munakuvia lahjaksi, kiitos. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -18 (34 ääntä)

   Lilja: KYLLÄ! Jos mies jättää kirjekuoren pöydälle, itse ainakin ajattelisin, että siellä on jokin söpö kortti tms. Aika karua olisi löytää munakuva. Sori vaan miehet, mutta ette ole kovin seksikkäitä munasilleen. Miehen seksikkyys on kyllä jossain ihan muualla..

   harmi, että tota tykkäysnappia voi painaa vain kerran.

     Lainaa

  48. Lumi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +24 (26 ääntä)

   Eihän siinä sanottu, että olisi ollut Saran syntymäpäivä? Kai sitä vaimolle saa jättää lahjoja muinakin päivänä.

     Lainaa

  49. HALOO kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -26 (32 ääntä)

   ettekö nyt tajua että henri on laittanut kirjeen tavallaan yllätyksenä eli ilman omaa nimeään eikä sara ole tienny sen olevan mieheltään. Jos sara olis tienny että se on sen mieheltä ei sen mutsi sitä avannu…

     Lainaa

  50. Öh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (25 ääntä)

   Lobo: Satuitko huomaamaan, että suhteessa on kaksi avovaimoa, ei siis avomies ja avovaimo. Monesti tämmöisissä suhteissa, oli sitten nainen+nainen tai mies+mies on ikäänkuin “roolit”, toinen on naisellisempi ja toinen miehisempi. Stereotypiaa tiedän, mutta kun se nyt vaan sattuu olemaan niin. Sitäpaitsi jos toinen nyt sattuu olemaan sen verran kundimainen, että menisi äkkivilkaisulla hyvinkin miehestä, niin olisihan se vähän valheellista mainontaa tyrkyttää häntä naisellisena naisena johonkin rooliin. Eikä hän välttämättä edes tykkäisi, jos joutuisi mainokseen pullantuoksuisen äidin rooliin, kun mieluummin olisi sitten vaikka rassaamassa autoa.

   Satuin kyllä ite asiassa huomaamaan, mutta se, onko kyseessä kahen naisen vai miehen ja naisen suhde, ei kyllä alunperin liittyny miun mielessä mitenkään tähän asiaan. Ihan yleisesti naisena ensireaktionani aattelin, että harva nainen tykkää tulla kuvailluks kundimaisena. Edes silloin, vaikka nainen sattuiskin tykkäämään esim. auton rassaamisesta. Erreyshän tää kommentti näköjään oli, risujahan tuosta on sadellu. :D

   Tosin mielenkiintonen tää sivujuonne, mikä tästä nyt lähti liikkeelle. Oma kokemus on, että en yhtään tällasta stereotypista lesboparia oikeessa elämässä tunne – lesbous ja naisellisuus sujuvasti käsi kädessä. Mutta esim. elokuvissa tää stereotyyppi kyllä näkyy. Yliopistohörhö sanoisi että kenties valikoidusta diskurssista vääristynyt todellisuuden heijastuma?

     Lainaa

  51. mammutti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +22 (30 ääntä)

   Sara, kahden aikuisen väliset seksiviestit eivät missään tapauksessa ole LIKAISIA. Se on ainoastaan kaunista ja normaalia. Sori, mutta kilahdin tolle.

     Lainaa

  52. Silmä käteen sokko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +27 (27 ääntä)

   HALOO:
   ettekö nyt tajua että henri on laittanut kirjeen tavallaan yllätyksenä eli ilman omaa nimeään eikä sara ole tienny sen olevan mieheltään. Jos sara olis tienny että se on sen mieheltä ei sen mutsi sitä avannu…

   Kyllä tiesi. Sara kertoi jo näissä kommenteissa itsekin asiasta. Kuka muu siellä olisi ollut kirjeitä tahi lappuja jättämässä ellei mies?

   Jos sinun kämpän pöydälle jätetään nimelläsi varustettu sulkematon kirjekuori etkä löytäessäsi tiedä yhtään keneltä se on, kannattaa ehkä harkita ovien lukitsemista ynnä muita varotoimia ettei tuntemattomat pääse kirjeitä ja lappuja jättelemään.

     Lainaa

  53. Jootaas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (21 ääntä)

   Sara:
   näköjään olen saanut aika paljon palautetta tästä mun “sairaasta äitisuhteesta”. vähän nyt perspektiiviä tapahtumiin:

   Asianomaisen itsensä selitys on aina feissarimokan kohokohta.

     Lainaa

  54. Gambot kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (13 ääntä)

   Ai, noinko helposti saa pienen roolin elokuvasta, Puolisi kun pyytää. Luulisi että tarvitsisi olla kuva, eikä vain epämääräistä kuvausta ulkonäöstä. Suvi ei taida olla penaalin terävin kynä.

     Lainaa

  55. irokeesiankka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -10 (10 ääntä)

   Saaks mies sit ja vapaalipun kuvauksiin?

     Lainaa

  56. Lobo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (14 ääntä)

   Öh:
   Tosin mielenkiintonen tää sivujuonne, mikä tästä nyt lähti liikkeelle. Oma kokemus on, että en yhtään tällasta stereotypista lesboparia oikeessa elämässä tunne – lesbous ja naisellisuus sujuvasti käsi kädessä. Mutta esim. elokuvissa tää stereotyyppi kyllä näkyy. Yliopistohörhö sanoisi että kenties valikoidusta diskurssista vääristynyt todellisuuden heijastuma?

   Siis tunnenhan minäkin naisellisia lesboja, lesbous ja naisellisuus kun eivät mitenkään sodi keskenään (daa!), mutta myös niitä vähemmän naisellisia. Jostain syystä tuntemani pariskunnat sitten sattuvat muodostumaan stereotypisesti, mistä lie johtuukaan.

     Lainaa

  57. Jeesus kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (25 ääntä)

   Musta olis tosi loukkaavaa, jos tyttöystävä pyytäs sen äitiä avaamaan mun jättämän kirjekuoren. Kyllä tästä pitäs Saraa syyllistää.

     Lainaa

  58. Miss K. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (18 ääntä)

   koikoi:
   Saralla on synttärit. Äiti tuli kylään. Sara pilkkoo tomaatteja ja pyytää äitiään aukaisemaan kirjekuoren joka oli jätetty pöydälle.

   Kirjekuori ei ollut tullut postissa, eikä se ollut virallista postia, joten onpa hirveetä, että synttärivierasta pyydetään auttamaan. Kyseessä on kuitenkin oma äiti.

   “Kuka avaa toisen henkilökohtaisia kirjeitä?”– Saran äiti, kun tytär pyysi!
   “Kirje?” -valokuva kirjekuoressa!
   “napanuoran varassa roikkuva tytär” -oma äiti tuli synttäreille?!

   Harmi, että kommentoijilla on välit noin poikki vanhempiinsa, että edes syntymäpäivänä ei tulla toimeen. On teillä huono elämä, kun noin sieppas sydämestä.

   Hirveintä on aIastοnkuva, joten pitäisiköhän Saran dumpata toi Henri?

   Anyway:Jos saa omalta mieheltään kirjekuoren syntymäpäivänä, kannattaa se AINA AUKAISTA IHAN ITSE.

   Mistä halvatusta sä ees keksit että oli kyseessä syntymäpäivä :D
   Tossa nyt ei ollu mitään järkeä!

     Lainaa

  59. huvittunut kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (4 ääntä)

   siinä sai anoppiki vähä yllätystä kerraksee :D

     Lainaa

  60. Jörgen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -19 (25 ääntä)

   Pysyisit sitten siellä unelmiesi pupulandiassa, kiitos.

   janina: No minä ainakin olen. En asu Suomessa, vaan eräässä suvaitsevammassa maassa, joten sillä saattaa olla vaikutusta asiaan.

     Lainaa

  61. meh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (28 ääntä)

   Jörgen:
   Pysyisit sitten siellä unelmiesi pupulandiassa, kiitos.

   Todennäköisesti pysyykin.

   PS. Toivottavasti tasa-arvoinen avioliittolaki menee läpi eduskunnassa.

     Lainaa

  62. :) kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (13 ääntä)

   Rawr:
   Eiköhän typerintä tässä ole aIastοnkuva lahjaksi.

   sehän oli just parasta!

     Lainaa

  63. :) kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -8 (10 ääntä)

   Lobo: Siis tunnenhan minäkin naisellisia lesboja, lesbous ja naisellisuus kun eivät mitenkään sodi keskenään (daa!), mutta myös niitä vähemmän naisellisia. Jostain syystä tuntemani pariskunnat sitten sattuvat muodostumaan stereotypisesti, mistä lie johtuukaan.

   mä tunnen ainakin sellaset lesbot että niissä nimenomaan on miesmäisempi nainan ja naisellisempi nainen. toinen näyttää ja käyttäytyy kuin “mies” ja toinen tykkää pukeutuu tyttömäisesti.

     Lainaa

  64. Esa M kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (13 ääntä)

   Zkdkxnw:
   “enkä nolostuis vaikka he löytäisivätkin puolison nakukuvan.”

   Olisiko puoliso samaa mieltä, että hänen aIastοnkuviaan voi ihmetellä appivanhempien ja vaikka naapurinkin kanssa? Sinulle kuitenkin henkilökohtaisesti tarkotettu. En minäkään nolostuisi, vaikka puolison käsirautakuvat julkaistaisiin Ilta-Sanomissa. Enhän minä niissä kuvissa olisi.

     Lainaa

  65. Temehero kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (12 ääntä)

   Kyllä se vaan niin on, että ei kukaan järkevä ihminen anna toisen lukea tai avata kirjeitään. Jos haluaa mieluummin luopua yksityisyydestään ja ulkoistaa kirjeitten avaamisen, kuin pyyhkiä kädet tomaattimehusta ja avata itse kirjeen, voi samantien asentaa web-kameroita ympäri taloaan ja pistää suoran 24/7-lähetyksen nettiin.

     Lainaa

  66. Mitä just luin man kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -33 (39 ääntä)

   ärsyttävää nykypäivinä on julki lesbous/homous, kun suuntautumista tuodaan esille tavalla tai toisella esim. tuossa, kun kirjoitettu kaikkien nähtäväksi tuo juttu ja painotettu oikein avovaimo jne. Ja jos sanot jotain negatiivistä tai oman mielipiteen nuita kansanryhmiä vastaan, niin sitten alkaa ylisuvaitsevat kiihkoilijat porukalla “puolustamaan” ja lynkkäämään.

     Lainaa

  67. kiksu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +30 (32 ääntä)

   Mitä just luin man:
   ärsyttävää nykypäivinä on julki lesbous/homous, kun suuntautumista tuodaan esille tavalla tai toisella esim. tuossa, kun kirjoitettu kaikkien nähtäväksi tuo juttu ja painotettu oikein avovaimo jne. Ja jos sanot jotain negatiivistä tai oman mielipiteen nuita kansanryhmiä vastaan, niin sitten alkaa ylisuvaitsevat kiihkoilijat porukalla “puolustamaan” ja lynkkäämään.

   Tai sitten olet vain yliherkkä tälle aiheelle? Ihan yhtä usein heterot puhuvat vaimoistaan ja avokeistaan, että vaimo sitä ja vaimo tätä. Minä en tässä ainakaan huomannut mitään överiä seksuaalisen suuntautumisen tyrkytystä.

     Lainaa

  68. Kadri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -10 (10 ääntä)

   Öh:
   Kuka sanoo avovaimostaan tolla lailla kuvauksena että “miesmäinen”? Ite oisin ainakin, että kiitos vaan rakas!

   Yleensä lesbopariskunnista toinen on se “äijämäisempi”, eikä siinä ole heistä mitään loukkaavaa. Nuoremmat lesbot saattaa enemmän kiinnittää ulkonäköönsä huomiota tai/ja pyrkiä pukeutumaan mahdollisimman miesmäisesti, mutta vanhemmilla 50 vuotta lähentelevillä lesboilla on ulkonäkö aika yhden tekeväää ja enimmäkseen mukavuus on se pääasia, jolloin miesmäisyys korostuu.

     Lainaa

  69. Kadri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +20 (20 ääntä)

   Mitä just luin man:
   ärsyttävää nykypäivinä on julki lesbous/homous, kun suuntautumista tuodaan esille tavalla tai toisella esim. tuossa, kun kirjoitettu kaikkien nähtäväksi tuo juttu ja painotettu oikein avovaimo jne. Ja jos sanot jotain negatiivistä tai oman mielipiteen nuita kansanryhmiä vastaan, niin sitten alkaa ylisuvaitsevat kiihkoilijat porukalla “puolustamaan” ja lynkkäämään.

   Eikös se olisi silloin sitä korostamista, jos sanoisi erikseen “minun lesboavovaimoni”, “minä näin lesbona toivon roolia lesbovaimolleni” jne.
   Jos luet tekstin uudestaan, ja kuvittelet tuon Suvin olevan vaikka Simo, niin huomaat, ettei minkäänlaista painotusta ole vaan viesti on täysin asiallinen.

   Lopuksi huomautan, että jos “kimppuusi hyökätään” mielipideittesi vuoksi, mieti miten ne ilmaiset. Nytkin kirjoitit asiallisesti kommentin, joten tuskin minkäänlaista “lynkkausta” tulee tapahtumaan :)

     Lainaa

  70. ame kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (23 ääntä)

   Mitä just luin man:
   ärsyttävää nykypäivinä on julki lesbous/homous, kun suuntautumista tuodaan esille tavalla tai toisella esim. tuossa, kun kirjoitettu kaikkien nähtäväksi tuo juttu ja painotettu oikein avovaimo jne. Ja jos sanot jotain negatiivistä tai oman mielipiteen nuita kansanryhmiä vastaan, niin sitten alkaa ylisuvaitsevat kiihkoilijat porukalla “puolustamaan” ja lynkkäämään.

   homot… kutsumassa avovaimoja avovaimoikseen… mikä käsittämätön vääryys

     Lainaa

  71. tuiskuli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (12 ääntä)

   Mitä just luin man:
   ärsyttävää nykypäivinä on julki lesbous/homous, kun suuntautumista tuodaan esille tavalla tai toisella esim. tuossa, kun kirjoitettu kaikkien nähtäväksi tuo juttu ja painotettu oikein avovaimo jne. Ja jos sanot jotain negatiivistä tai oman mielipiteen nuita kansanryhmiä vastaan, niin sitten alkaa ylisuvaitsevat kiihkoilijat porukalla “puolustamaan” ja lynkkäämään.

   Mitä ihmettä? :D Nainen kutsuu avovaimoa avovaimoksi ja sinä loukkaannut. Eikö homot saa samalla tavalla kuin heterotkin sanoa miestä mieheksi, naista naiseksi ja vaimoa vaimoksi? Nyt sitä pipoa löysemmälle.

     Lainaa

  72. Tinka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (3 ääntä)

   Mitä Sara itse ajatteli? NIMETTY kirjekuori, miksi ihmeessä äidilleen antaa?

     Lainaa

  73. Elän nykypäivässä, kokeile sinäkin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (4 ääntä)

   Noppa: Ei muuten pidä kaikkien kohdalla paikkaansa! Itse muutin 8 vuotta sitten pois kotoa nykyisen aviomieheni luokse ollessani n. 17-vuotias, ja monet kerrat äidille sanonut ettei tarvitse soitella joka päivä ja kysyä mitä teen ja kenen kanssa, kerta viikkoon jos on pakko ja aivan mainiosti pärjännyt!

   Jee, tosissasko hehkutat sitä että muutit suoraan äidin helmoista miehen kotiin? Haloo? 50-luvullako elät? Ei paljon kehumista siinä ettei oo koskaan ollut omillaan tai tiedä itsenäisestä elämästä mitään… ”No eihän mun tarvii osata hankkia vakuutuksia tai asentaa kattolamppua ku mulla on mies joka tekee ne ihihi!” Säälittävää.

     Lainaa

  74. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , , ,