Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suomi on uusi maailmanmestari

Kaikki katsojat eivät kuitenkaan ole aivan kartalla.
Suomi on uusi maailmanmestari

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 57 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -526 (1206 ääntä)
      Se tunne kun nainen yrittää päteä lätkässä...

      Lainaa

    2. Tulos: +920 (1246 ääntä)
      Papilona: Se tunne kun nainen yrittää päteä lätkässä…
      No voi hyvä luoja tätä sivustoa tänään! Mitkä hemmetin naistenalistusviikot täällä oikein on meneillään? T. Lätkäfani

      Lainaa

    3. viiksisanna 7.1.2014 6:47
      Tulos: -313 (535 ääntä)
      No voi hyvä luoja tätä sivustoa tänään! Mitkä hemmetin naistenalistusviikot täällä oikein on meneillään?
      Mua ainaki on alkanu pikkuhiljaa ottaan päästä tää naisten ja feministien "hyökkäys" toisinajattelijoita kohtaan. Ilmeisesti meitä naisia on paljon enemmän lukemassa feissarimokia. Siitä seuraa se, että jengi vähän sohasee muurahaispesään! Hyvä Suomi!

      Lainaa

    4. Tulos: +179 (263 ääntä)
      suomipojat pisti ruottalaiset psykiatrille stna!!

      Lainaa

    5. Puolikiero_savolainen 7.1.2014 8:58
      Tulos: +156 (204 ääntä)
      Jennyn päästä kuuluu *pimpelipom*. Joo, ei kannata alkaa suomalaisille. Jääkiekossa häviäjät tarvitsevat leijonien käsittelyn jälkeen ammattiapua ja saunomisessa hävinnyt velivenäläinen heittikin viimeiset löylyt.

      Lainaa

    6. Tulos: +227 (253 ääntä)
      Jaa sitä on lätkässä vaihdettu vissii arvokkain mitali johonkin timanttisee ku ei kulta enää oo arvokkain:D

      Lainaa

    7. äläläläl 7.1.2014 9:30
      Tulos: -191 (287 ääntä)
      No miksiköhän naiset yleensäkin on tämän sivun kiistattamattomia valtiaita? Jos ÄO- on tuota luokkaa mitä näillä naisilla yleensäkin on ollut niin menkää stna itteenne.

      Lainaa

    8. Tulos: -130 (152 ääntä)
      Wildes: No voi hyvä luoja tätä sivustoa tänään! Mitkä hemmetin naistenalistusviikot täällä oikein on meneillään? T. Lätkäfani
      Ai Facebookissa? Eiköhän siellä kuule ole ihan kansa itse valitsemassa mistä kommentoi tai ei kommentoi.

      Lainaa

    9. nurkkamursu 7.1.2014 10:58
      Tulos: +53 (83 ääntä)
      Den glider in den glider in i mål igen...

      Lainaa

    10. murrehirmu 7.1.2014 11:15
      Tulos: +45 (131 ääntä)
      Papilona: Se tunne kun nainen yrittää päteä lätkässä…
      älä yleistä! Tää nainen on kova lätkäfani ja tietää mistä puhuu.

      Lainaa

    11. Puolikiero_savolainen 7.1.2014 11:25
      Tulos: +142 (158 ääntä)
      ilarim: Ai Facebookissa? Eiköhän siellä kuule ole ihan kansa itse valitsemassa mistä kommentoi tai ei kommentoi.
      Taitaa olla sisälukutaidossa vikaa teikäläisellä? Kommentoija tarkoitti Feissarimokien naisten avointa halveksuntaa, jota täällä jatkuvasti esiintyy. Ei se minusta liity sukupuoleen, vaan yksilöihin, mutta en tiedä miten alkukantainen ajattelu sinulla on.

      Lainaa

    12. ruottiavietiin 7.1.2014 11:30
      Tulos: +8 (40 ääntä)
      Itkin verta koska jenny.

      Lainaa

    13. Tulos: +117 (153 ääntä)
      Papilona: Se tunne kun nainen yrittää päteä lätkässä…
      Se tunne kun mies yrittää päteä lätkätiedollaan, joka osoittautuu vääräksi ;) Ei se sukupuoli tee kenestäkään mitään tietäjää missään. Täällä nyt on vielä tämmöisiä naisia/tyttljä pelkääviä pikkupoikia heittelemässä "koviskommentteja", ja ne vähäiset täysi-ikäiset jotka tämmöistä suoltaa ovat katkeroituneita ponihomoja ;)

      Lainaa

    14. routasydän 7.1.2014 11:59
      Tulos: +100 (148 ääntä)
      Papilona: Se tunne kun nainen yrittää päteä lätkässä…
      Se tunne, kun mies luulee ettei nainen tajua lätkästä mitään ja häviääkin 6-1 naiselle

      Lainaa

    15. Tulos: +67 (71 ääntä)
      Joo nyt huvittais tietää mikä on sitä "vaan kultaa" parempi saavutus ?

      Lainaa

    16. Tulos: +48 (92 ääntä)
      Papilona: Se tunne kun nainen yrittää päteä lätkässä…
      Se tunne kun tajuaa, että miehellä ei ole muuta pätemisen aihetta kuin pieni muna...

      Lainaa

    17. Tulos: -6 (38 ääntä)
      wtf toi jenny :DD nomut ihana nimi nii ei siin mitää :>!

      Lainaa

    18. Tulos: -38 (98 ääntä)
      Ketään ei ole kiinnostanut mikään lätkän u20-sarjan maailmanmestaruus. Lätkäfanit höristivät hieman korvia, kun media alkaa myllyttää miten Suomen nuoret kukisti urheasti Kanadan. Perinteiset suomalaiset hehkuttajat haistoivat, että hei ehkä tästä saadaan jotain hehkuttamisen aihetta, jos Suomi pärjää hyvin. Suomihan kukisti Ruotsin ja media aloitti aivan älyttömän mylläkän ja nyt tuo täysin tuntematon mutadivarin u20-joukkueen äijät korotetaan joksikin kansallissankareiksi. Samanlainen on tapahtunut mm. ringeten MM-taistossa, jossa MM-tasolla on niin huono taso, että Suomi ja Kanada pelasivat suoraan toisiaan vastaan finaalissa. SItten kun Suomi sattui voittamaan niin media ottaa taas kaiken irti. Entäs Angry Birds? Suomalaiset jaksaa toitottaa sitä hamaan loppuun asti, niinkuin ikiomaa rakasta Nokiaansa. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä vain jotkut osaa ottaa kaiken irti

      Lainaa

    19. Tulos: +66 (94 ääntä)
      Epäilen että nuo naisten alistajat ovat ilkikurisia 12-vuotiaita pojankloppeja tai 19-vuotiaita neitsyydestään katkeroituneita poikia. Kyllä se noiden kommentoijien kivesten laskeutumisen aikoihin viimeistään loppuu tyhjästä meuhkaaminen. Toisaalta, netti on täynnä trolleja, jotka nauttivat muiden ärsyttämisestä. Paras tapa on olla reagoimatta niihin. Trolli-villitys ei muuten kuole. Eli jatkossa arvon naiset; jättäkää tuollaiset kommentit omaan arvoonsa. Pahimpien kohdalla - mikäli trollit menevät liian pitkälle - kannattaa olla yhteydessä sivuston ylläpitäjään. Muuten oli kyllä hauska feissarimoka.

      Lainaa

    20. Tulos: 0 (14 ääntä)
      Oonko ainoo jota huvitti ekas postaukses eniten toi tykkää-nappula?

      Lainaa

    21. Tulos: +12 (22 ääntä)
      Juupajuu: Epäilen että nuo naisten alistajat ovat ilkikurisia 12-vuotiaita pojankloppeja tai 19-vuotiaita neitsyydestään katkeroituneita poikia. Kyllä se noiden kommentoijien kivesten laskeutumisen aikoihin viimeistään loppuu tyhjästä meuhkaaminen. Toisaalta, netti on täynnä trolleja, jotka nauttivat muiden ärsyttämisestä. Paras tapa on olla reagoimatta niihin. Trolli-villitys ei muuten kuole. Eli jatkossa arvon naiset; jättäkää tuollaiset kommentit omaan arvoonsa. Pahimpien kohdalla – mikäli trollit menevät liian pitkälle – kannattaa olla yhteydessä sivuston ylläpitäjään. Muuten oli kyllä hauska feissarimoka.
      Näin juuri,itse opin saman kun pyörisin Kuvakkeen gallupeissa. Ja voin kertoo, että siellä on paljon rajumpaa menoa ja ilkeämpää meininkiä naisia kohtaan.

      Lainaa

    22. Tulos: -5 (17 ääntä)
      Tege: Ketään ei ole kiinnostanut mikään lätkän u20-sarjan maailmanmestaruus. Lätkäfanit höristivät hieman korvia, kun media alkaa myllyttää miten Suomen nuoret kukisti urheasti Kanadan. Perinteiset suomalaiset hehkuttajat haistoivat, että hei ehkä tästä saadaan jotain hehkuttamisen aihetta, jos Suomi pärjää hyvin. Suomihan kukisti Ruotsin ja media aloitti aivan älyttömän mylläkän ja nyt tuo täysin tuntematon mutadivarin u20-joukkueen äijät korotetaan joksikin kansallissankareiksi. Samanlainen on tapahtunut mm. ringeten MM-taistossa, jossa MM-tasolla on niin huono taso, että Suomi ja Kanada pelasivat suoraan toisiaan vastaan finaalissa. SItten kun Suomi sattui voittamaan niin media ottaa taas kaiken irti. Entäs Angry Birds? Suomalaiset jaksaa toitottaa sitä hamaan loppuun asti, niinkuin ikiomaa rakasta Nokiaansa. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä vain jotkut osaa ottaa kaiken irti
      Sama. Ennen 2011 ja 95 Mm-kisoja lätkää seurasi paljon vähemmän ihmisiä ja sitten kun tulee "Maailmanmestaruuskilpailujen" (eli turnauksen jossa on Euroopan sarjojen pelaajia ja muutama änärikiekkoilija) voitto, on koko kansa hulluna, kun VOITETTIIM MESTARUUS. Suomalaiset seuraavat mitä vaan, missä pärjätään. Itse tykkään kiekosta paljonkin, mutta MM-kisat ja eurohokituurit jää usein kattomatta. Olympialaiset jos voitetaan niin sitten on aihetta juhlia, koska siellä on sitten maajoukkueet vastassa parhailla kokoonpanoillaan pl. Rinne, Koivu ja Bergenheim.

      Lainaa

    23. Tulos: +34 (42 ääntä)
      viiksisanna: Mua ainaki on alkanu pikkuhiljaa ottaan päästä tää naisten ja feministien “hyökkäys” toisinajattelijoita kohtaan. Ilmeisesti meitä naisia on paljon enemmän lukemassa feissarimokia.
      pitääkö olla vaan hiljaa? ei ne "naisethellanjanyrkinväliin" ukkelit mikskään muutu jos ei tao vähän järkeä päähän. tosin en tiedä muuttuuko sillonkaan mutta suuremmalla todennäkösyydellä ainakin.

      Lainaa

    24. Tulos: -38 (68 ääntä)
      Ihme hiekkapilluja tämäkin sivusto täynnä!!

      Lainaa

    25. Tulos: -1 (21 ääntä)
      Vuosittain pelattava MM-turnaus. Jotenkin sen arvo laskee mun silmissä.

      Lainaa

    26. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Rico: Se tunne kun mies yrittää päteä lätkätiedollaan, joka osoittautuu vääräksi Ei se sukupuoli tee kenestäkään mitään tietäjää missään. Täällä nyt on vielä tämmöisiä naisia/tyttljä pelkääviä pikkupoikia heittelemässä “koviskommentteja”, ja ne vähäiset täysi-ikäiset jotka tämmöistä suoltaa ovat katkeroituneita ponihomoja
      Joo, minuakin on tullut joku iskemään yrittämällä päteä NHL:n tiedoissa. Ei edes tunnistanut pelaavia joukkueita, vaan arvasi itä- ja länsikonferenssien joukkueet, vaikka pelattiin pudotuspelejä. Taisi loukkaantua, kun huomautin asiasta. (Minä siis oikeasti seurasin peliä, joten olisikohan pikemminkin kannattanut myöntää tietämättömyytensä kuin olettaa, että minäkään en tiedä pelistä mitään.)

      Lainaa

    27. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Söpöö ku tuol ekal toril on peräti yks auto taustalla :)

      Lainaa

    28. ei mitään uutta maailmalla 7.1.2014 22:11
      Tulos: +34 (46 ääntä)
      Papilona: Se tunne kun nainen yrittää päteä lätkässä…
      se tunne kun mies jälleen käyttää laajaa halventavaa yleistystä puolesta väestöstä, huohhhh...kasva aikuseks tai kehitä huumorin tajuas vähemmän haitalliseks ja laiskaks.

      Lainaa

    29. Demokratia 7.1.2014 22:12
      Tulos: -4 (26 ääntä)
      Minä kun luulin että maana voi voittaa tai hävitä vaan yhden asian, nimittäin sodan toista maata vastaan. Sitten on erikseen nämä maata edustavat urheilujoukkueet jotka voittavat tai häviävät eri maiden keskenään sopimissa tapahtumissa. mutta onhan se hienoa sanoa että Suomi(lue me/melkein minä) voitti, sitten kun hävitään voidaankin puhua nimeltä hävinneestä urheilujoukkueesta tai urheilijasta.

      Lainaa

    30. Tulos: -35 (43 ääntä)
      Kyllähän se niin on että akka on paree pitää nyrkin alla.

      Lainaa

    31. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Eikä siinä vielä kaikki ku tää jenny oli jatkanu tätä juttuu kysymällä et miks tätä maailmanmestaruutta ei sit toitoteta nii paljon ku sillon ku suomi voitti ruottin 6-1..... ja ton 5minsan päästä jenny poisti ton päivityksen ja laitto uuen tyyliin miks ketään kiinnostas se ku nuoretleijonat voittaa maailmanmestaruuden -.-"

      Lainaa

    32. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Mvnt: Sama. Ennen 2011ja 95 Mm-kisoja lätkää seurasi paljon vähemmän ihmisiä ja sitten kun tulee “Maailmanmestaruuskilpailujen” (eli turnauksen jossa on Euroopan sarjojen pelaajia ja muutama änärikiekkoilija) voitto, on koko kansa hulluna, kun VOITETTIIM MESTARUUS.
      Täytyy muistaa, että monet Euroopan sarjojen pelaajat eivät ole vielä edenneet NHL:ään asti, vaikka omaavatkin NHL-potentiaalin. Esim. Teemu Selänne aloitti NHL-uransa 22-vuotiaana, Nämä ovat nuorten alle 20-vuotiaitten MM-kisat. Nuorten MM-kisoissa lähes jokaisella maalla on ikäluokkansa parhaimmisto pelaamassa. Lukema on paljon pienempi kuin Jääkiekon "MM"-kisoissa.

      Lainaa

    33. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Tege: Ketään ei ole kiinnostanut mikään lätkän u20-sarjan maailmanmestaruus. Lätkäfanit höristivät hieman korvia, kun media alkaa myllyttää miten Suomen nuoret kukisti urheasti Kanadan. Perinteiset suomalaiset hehkuttajat haistoivat, että hei ehkä tästä saadaan jotain hehkuttamisen aihetta, jos Suomi pärjää hyvin. Suomihan kukisti Ruotsin ja media aloitti aivan älyttömän mylläkän ja nyt tuo täysin tuntematon mutadivarin u20-joukkueen äijät korotetaan joksikin kansallissankareiksi.
      Tässä on kommentti henkilöltä, joka ei seuraa jääkiekkoa. Jokainen, joka seuraa edes jonkin verran kotimaista jääkiekkoliigaa tunnistaa kyllä nämä "mutadivarin" pelaajat.

      Lainaa

    34. täysi-ikäinen 8.1.2014 0:50
      Tulos: 0 (16 ääntä)
      Eiks nää olleet jotkut lasten kilpailut?

      Lainaa

    35. Kendohuumaa 8.1.2014 10:29
      Tulos: -6 (20 ääntä)
      Tässä on kommentti henkilöltä, joka ei seuraa jääkiekkoa. Jokainen, joka seuraa edes jonkin verran kotimaista jääkiekkoliigaa tunnistaa kyllä nämä “mutadivarin” pelaajat.
      Jääkiekko=mutadivarilaji. Ihan sama tunnistatko sieltä jonkun juntin tai et.

      Lainaa

    36. mitänyttaas 8.1.2014 11:26
      Tulos: +14 (14 ääntä)
      Tege: Ketään ei ole kiinnostanut mikään lätkän u20-sarjan maailmanmestaruus. Lätkäfanit höristivät hieman korvia, kun media alkaa myllyttää miten Suomen nuoret kukisti urheasti Kanadan. Perinteiset suomalaiset hehkuttajat haistoivat, että hei ehkä tästä saadaan jotain hehkuttamisen aihetta, jos Suomi pärjää hyvin. Suomihan kukisti Ruotsin ja media aloitti aivan älyttömän mylläkän ja nyt tuo täysin tuntematon mutadivarin u20-joukkueen äijät korotetaan joksikin kansallissankareiksi. Samanlainen on tapahtunut mm. ringeten MM-taistossa, jossa MM-tasolla on niin huono taso, että Suomi ja Kanada pelasivat suoraan toisiaan vastaan finaalissa. SItten kun Suomi sattui voittamaan niin media ottaa taas kaiken irti. Entäs Angry Birds? Suomalaiset jaksaa toitottaa sitä hamaan loppuun asti, niinkuin ikiomaa rakasta Nokiaansa. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä vain jotkut osaa ottaa kaiken irti
      Kai ymmärrät, että nimenomaan lätkäfaneja nämä kisat ovat kiinnostaneet aina. Hyvinkin arvostetut kisat jääkiekkopiireissä. MIkä ihmeen tuntematon mutadivarin joukkue? Ja tuosta huonosta tasosta sen verran, että siellä on lähes kaikki parhaat junnut mukana ja Suomi on voittanut viimeksi edes pronssia vuonna 2006, joten aika mahtava vertaus tuo ringette. Ei tietenkään nämä peruskatsojat seuranneet edes välttämättä finaalipeliä, vaikka ilmaiskanavalta tulikin, mutta edelleen ne lätkäfanit todellakin seurasivat koko turnauksen. Viestistäsi vain paistaa läpi se tosiasia, ettet tiedä yhtään mitään lajista tai näistäkään kisoista. Silloin on hieman hölmöä yrittää päteä.

      Lainaa

    37. mitänyttaas 8.1.2014 11:28
      Tulos: +18 (24 ääntä)
      täysi-ikäinen: Eiks nää olleet jotkut lasten kilpailut?
      u20, eli pääosin 18-19 vuotiaita. Eli samanikäisiä kanssasi.

      Lainaa

    38. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Heiii mut millos se hopeaottelu pelattiin?? (ja lisättäköön tähän vielä tämä, ettei kukaan kaikkea-jääkiekosta-tietävä-MIESpuolinen-lätkäfani erehdy ottamaan kommenttiani tosissaan: http://www.feissarimokat.com/2011/05/pronssi-hopea-kulta/#more-2682)

      Lainaa

    39. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Tege: Ketään ei ole kiinnostanut mikään lätkän u20-sarjan maailmanmestaruus. Lätkäfanit höristivät hieman korvia, kun media alkaa myllyttää miten Suomen nuoret kukisti urheasti Kanadan. Perinteiset suomalaiset hehkuttajat haistoivat, että hei ehkä tästä saadaan jotain hehkuttamisen aihetta, jos Suomi pärjää hyvin. Suomihan kukisti Ruotsin ja media aloitti aivan älyttömän mylläkän ja nyt tuo täysin tuntematon mutadivarin u20-joukkueen äijät korotetaan joksikin kansallissankareiksi. Samanlainen on tapahtunut mm. ringeten MM-taistossa, jossa MM-tasolla on niin huono taso, että Suomi ja Kanada pelasivat suoraan toisiaan vastaan finaalissa. SItten kun Suomi sattui voittamaan niin media ottaa taas kaiken irti. Entäs Angry Birds? Suomalaiset jaksaa toitottaa sitä hamaan loppuun asti, niinkuin ikiomaa rakasta Nokiaansa. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä vain jotkut osaa ottaa kaiken irti
      a) Kisat ovat äärimmäisen arvostetut Pohjois-Amerikassa ja arvostus nousee koko ajan myös Euroopassa. Kovin kv. jääkiekkoturnaus olympialaisten ja World Cupin jälkeen. b) Jokaisen lajin menestys houkuttelee tottakai paikalle myös ei-faneja fiilistelemään. Kaikki jääkiekkofanit seurasivat kuitenkin kisat alusta loppuun (kuten minä) ja olin suunnattoman ylpeä jo välieräpaikasta, finaalista ja mestaruudesta puhumattakaan. c) Joopajoo, jääkiekko on junttilaji ja Suomen pelaajat mutasarjasta ja diipadaapa lässynlää. Läpätiläpätiläpäti lää. Lää. Harva tuntee esim. jalkapallon tai varsinkaan koripallon U20-kisojen pelaajia, huomattavasti enemmän tunnetaan jääkiekon nuoria pelaajia. d) ottaahan se varmasti jääkiekkovihaajia koville, kun tämä "junttilaji" on suosituin Suomessa... Ps. Määritteletkö ei-junttilajin kiitos

      Lainaa

    40. pömpelipöö_ 8.1.2014 14:33
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      viiksisanna: Mua ainaki on alkanu pikkuhiljaa ottaan päästä tää naisten ja feministien “hyökkäys” toisinajattelijoita kohtaan. Ilmeisesti meitä naisia on paljon enemmän lukemassa feissarimokia. Siitä seuraa se, että jengi vähän sohasee muurahaispesään! Hyvä Suomi!
      Arvaappa kahesti että miksi on tullut tämmöinen "hyokkäys" niitä sovinisteja vastaan? Noh, varmaankin siksi, että kun nämä sovinistit ovat aloittaneet tälläisen "naisen pilkkaamisen" ... Tietenkin!

      Lainaa

    41. Tulos: -3 (5 ääntä)
      H: Se tunne kun tajuaa, että miehellä ei ole muuta pätemisen aihetta kuin pieni muna…
      Se tunne, kun vituttaa nämä se tunne päivitykset! Ja se, että todennäköisesti sarkastisella kommentilla ollaan saatu aikaan naisten ja miesten välinen sota! Ja se, että ei mullakaan oo muuta pätemisen aihetta ;(

      Lainaa

    42. Tulos: -2 (6 ääntä)
      kaali: a) Kisat ovat äärimmäisen arvostetut Pohjois-Amerikassa ja arvostus nousee koko ajan myös Euroopassa. Kovin kv. jääkiekkoturnaus olympialaisten ja World Cupin jälkeen. b) Jokaisen lajin menestys houkuttelee tottakai paikalle myös ei-faneja fiilistelemään. Kaikki jääkiekkofanit seurasivat kuitenkin kisat alusta loppuun (kuten minä) ja olin suunnattoman ylpeä jo välieräpaikasta, finaalista ja mestaruudesta puhumattakaan. c) Joopajoo, jääkiekko on junttilaji ja Suomen pelaajat mutasarjasta ja diipadaapa lässynlää. Läpätiläpätiläpäti lää. Lää. Harva tuntee esim. jalkapallon tai varsinkaan koripallon U20-kisojen pelaajia, huomattavasti enemmän tunnetaan jääkiekon nuoria pelaajia. d) ottaahan se varmasti jääkiekkovihaajia koville, kun tämä “junttilaji” on suosituin Suomessa… Ps. Määritteletkö ei-junttilajin kiitos
      Ei ne lajit niinkään nittä juntteja... Vaan ne kaverit, jotka viettävät tuntikausia sohvalla katsellen, kun joku pelaa.. Ja sitten vielä lähetään kaupungille jotaikuinkin mellakoimaan, kun se oma joukkue voittaa / ei voita

      Lainaa

    43. Tulos: +1 (7 ääntä)
      mä.: Ei ne lajit niinkään nittä juntteja… Vaan ne kaverit, jotka viettävät tuntikausia sohvalla katsellen, kun joku pelaa.. Ja sitten vielä lähetään kaupungille jotaikuinkin mellakoimaan, kun se oma joukkue voittaa / ei voita
      Ilman yleisöä/katsojia ei näitäkään pelejä pelattais.

      Lainaa

    44. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Peruna: Täytyy muistaa, että monet Euroopan sarjojen pelaajat eivät ole vielä edenneet NHL:ään asti, vaikka omaavatkin NHL-potentiaalin. Esim. Teemu Selänne aloitti NHL-uransa 22-vuotiaana, Nämä ovat nuorten alle 20-vuotiaitten MM-kisat. Nuorten MM-kisoissa lähes jokaisella maalla on ikäluokkansa parhaimmisto pelaamassa. Lukema on paljon pienempi kuin Jääkiekon “MM”-kisoissa.
      Joo, se kyllä on tiedossa, mutta pointti oli se, että lähes ketään näistä torille menijöistä ei kiinostanut "jotkut lasten kisat" mutta heti kun tuli finaalipaikka ja mestaruus niin koko kansaa kiinnostaa. Nuorten MM-kisat on vielä toki todella merkitykselliset, koska sieltä ne NHL-skoutit näkee parhaat ja kisojen taso loistava, kun miesten MM-Kisat on jokavuotiset rahantekoturnaukset, johon kukaan hyvä pelaaja ei jaksa edes tulla, eikä ketään kiinnosta kisat muualla kuin Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, V-Venäjällä yms.

      Lainaa

    45. Tulos: -26 (28 ääntä)
      Miehet kattoo lätkää koska pitävät lajista ja tietävät siitä kaiken oleellisen. Naiset kattoo lätkää koska pitävät pelaajia komeina mutta eivät tiedä lajista yhtään mitään

      Lainaa

    46. Tulos: -1 (7 ääntä)
      jaa: Vuosittain pelattava MM-turnaus. Jotenkin sen arvo laskee mun silmissä.
      Sitten sun silmissä varmaan laskee myös Stanelyn Cupin, Championship Leaguen, Wimbleonin ja muiden JOKA VUOS pelattavien turnausten/sarjojen arvo

      Lainaa

    47. Tulos: +4 (10 ääntä)
      mä.: Ei ne lajit niinkään nittä juntteja… Vaan ne kaverit, jotka viettävät tuntikausia sohvalla katsellen, kun joku pelaa.. Ja sitten vielä lähetään kaupungille jotaikuinkin mellakoimaan, kun se oma joukkue voittaa / ei voita
      Joku viisas sanoi joskus, että urheilu on maailman merkityksettömistä asoista merkityksellisin. Urheilua tehdään katsojille ja yleisölle. Joidenkin mielestä urheilun seuraaminen on junttimaista, joidenkin mielestä elämyksiä tuovaa, viihdyttävää puuhaa. Jääkiekko on mielestäni aika vähän junttilaji, jos mellakoinnista ja hihhuloinnista puhutaan. Esimerkiksi jalkapallofanit ovat kaikkein junteimpia ihmisiä. Siinä lajissa ei kyseessä tarvitse olla edes mestaruus, vaan tavallisen sarjapelin voitto/tappio voi johtaa ihmishenkien menetykseen, erityisesti Keski-Euroopassa...

      Lainaa

    48. Tulos: +3 (3 ääntä)
      mvnt: Joo, se kyllä on tiedossa, mutta pointti oli se, että lähes ketään näistä torille menijöistä ei kiinostanut “jotkut lasten kisat” mutta heti kun tuli finaalipaikka ja mestaruus niin koko kansaa kiinnostaa. Nuorten MM-kisat on vielä toki todella merkitykselliset, koska sieltä ne NHL-skoutit näkee parhaat ja kisojen taso loistava, kun miesten MM-Kisat on jokavuotiset rahantekoturnaukset, johon kukaan hyvä pelaaja ei jaksa edes tulla, eikä ketään kiinnosta kisat muualla kuin Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, V-Venäjällä yms.
      Puhut siis gloryhunttereista. Noh, niitä on koko maailma pullollaan.

      Lainaa

    49. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Kendohuumaa: Jääkiekko=mutadivarilaji. Ihan sama tunnistatko sieltä jonkun juntin tai et.
      Junttimaista on tämä tiettyjen potkupalloilijoiden putkinäköisyys.

      Lainaa

    50. Tulos: -7 (11 ääntä)
      Miks kaikki juhlii Suomen voittoa, eihän se ollut kuin joku nappulaliiga? Ja miten ihmeessä yksi laji voi sokaista yhden kansan niin totaalisesti?:D

      Lainaa

    51. anaalipora 9.1.2014 17:50
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      Alle 20-vuotiaat jääkiekkoilijat nyt on muutenkin vähemmän vakavasti otettavia.

      Lainaa

    52. Tulos: -10 (18 ääntä)
      Papilona: Se tunne kun nainen yrittää päteä lätkässä…
      Se tunne kun tuhannet hiekkapuhaltimet käynnistyivät tätä kommenttia lukiessa...

      Lainaa

    53. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Jenny oli oikassa, mitä sitten vaikka suomi voitti? mitä vitun välii, se on vain urheilua

      Lainaa

    54. Tulos: +2 (2 ääntä)
      mitä?: Jaa sitä on lätkässä vaihdettu vissii arvokkain mitali johonkin timanttisee ku ei kulta enää oo arvokkain:D
      Aikoinaan voittaja sai hopeamitallin. Niin ne ajat muuttuu :) Oli pakko päteä :p

      Lainaa

    55. Anonüümi 22.1.2014 2:43
      Tulos: -8 (10 ääntä)
      viiksisanna: Mua ainaki on alkanu pikkuhiljaa ottaan päästä tää naisten ja feministien “hyökkäys” toisinajattelijoita kohtaan. Ilmeisesti meitä naisia on paljon enemmän lukemassa feissarimokia. Siitä seuraa se, että jengi vähän sohasee muurahaispesään! Hyvä Suomi!
      Nokun se vain tahtoo olla niin että 90% idiooteista jutuista mitä täältä löytyy, on naispuolisen henkilön profiilista. Eihän sitä nyt pahalla tarkoteta, mutta näin vaan on käynyt ilmi :/

      Lainaa

    56. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Jenny, olet hyvin tyhmä. Mene takaisin kouluun. ;_;

      Lainaa

    57. Kalvoton luumu 30.7.2020 21:40
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Mvnt: Suomalaiset seuraavat mitä vaan, missä pärjätään. [...]
      Ei kakkaa Herlokki? Mitäs luulet että muun maalaiset tekevät? Seuraavat niitä lajeja missä Suomi pärjää vai kenties niitä lajeja missä itse pärjäävät? Koitas veikata.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mm-kisat, mm-kulta, Leijonat, Pikkuleijonat, jääkiekko, maailmanmestaruus, maailmanmestari, suomi