Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kun pinna palaa

  Suurenna näkymä

  Taustatietoja: Lapun on kirjoittanut Ritan äiti.

  68 kommenttia

  1. Heinähattu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +850 (904 ääntä)

   Ihan oikein tehty, Voldemort.

     Lainaa

  2. mo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -112 (366 ääntä)

   No nyt oli huono.

     Lainaa

  3. essi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +800 (852 ääntä)

   Perhe? Pikemminkin solukämpältä vaikuttaa…

     Lainaa

  4. meikä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +393 (437 ääntä)

   mo:
   No nyt oli huono.

   tarkoitit varmaan paska.

     Lainaa

  5. viiksisanna kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -51 (89 ääntä)

   huoh

     Lainaa

  6. tuoreliha kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +208 (240 ääntä)

   Se paskankäry tuskin Voldemortia haittaisi..

     Lainaa

  7. lol kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +420 (440 ääntä)

   Missä ne sitä vessapaperia säilyttää?! Siivouskomerossa? Ehkä kannattais siirtää 1-2 rullaa vessan kaappiin ja lopettaa tämmönen hulluus.

     Lainaa

  8. Tunnen tapauksen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +386 (426 ääntä)

   Tiedän tän tapauksen ja voin kertoa, että tuo äiti on sekopäiden sekopää ja junteista juntein! Voi että, pitääkin alkaa kaivaa sieltä fabosta näitä muita toilailuja, jos löytyis muita yhtä helmiä…

     Lainaa

  9. hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +232 (250 ääntä)

   Koko uskottavuus meni kaikkien ärräämisien seurauksena.
   Voldemortin ei tarvitse vittua hokea ollakseen pelottava.

     Lainaa

  10. Turhake kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +158 (168 ääntä)

   Asia on vakava.

     Lainaa

  11. Mok kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +199 (215 ääntä)

   Ja sitten ihmetellään yhdessä, että mistähän ihmeestä nuoriso oppii rumia sanoja…

     Lainaa

  12. Lootushka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +305 (321 ääntä)

   Okei, ymmärrän sen, että ei onnellisinkaan perhe-elämä mitään ruusuilla tanssimista ole ja kaikki vanhemmat vittuuntuvat joskus lastensa takia, mut ton viestin asettelu sai mielen todella surulliseksi. Ihana äiti, kun tytärtään haukkuu vⅰtun idiootiksi ja kusipääksi. Ritalla mahtaa olla sellainen olo, että kotiin saa aina tulla ja äiti välittää hänestä tosissaan.

     Lainaa

  13. surulliseksi tuosta tuli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +112 (152 ääntä)

   Ritan äidillä on loppunut jaksaminen. Loppuun palaminen.

   Kyllä, käytös on väärin. Ehdottomasti väärin. Ainakin on liikaa kirosanoja.

   Mutta auttakaa nyt joku teistä lähimmäisistä. Ei tästä vielä voi sanoa, että mikä on loppuun palamisen syynä. Mutta aina on jokin taustalla, että ihminen on ärtynyt pienistäkin asioista ja on “vittumainen” kaikille.

   Näinä aikoina ihmisillä on vaarassa mennä työpaikka, koti.. kaikki… Auttakaa lähimmäisiänne. Ilkkuminen ei auta.

   Itse menetin omaisuuteni ja terveyteni hometalon vuoksi joitakin vuosia sitten. Silloin se talouspaperin loppuminenkin sai itkemään.

     Lainaa

  14. Noinkintietty kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +162 (168 ääntä)

   Tämä kyllä selittää, miksi Tom Valedro päätti kääntyä pimeyden puolelle ja ryhtyä Voldemortiksi.

     Lainaa

  15. J kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +74 (88 ääntä)

   Äiti on vähän väsynyt.

     Lainaa

  16. Saara kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +164 (180 ääntä)

   Millainen äiti kutsuu lastaan vⅰtun idiootiksi?!?!?!?!?!

     Lainaa

  17. pikku hitleri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -35 (163 ääntä)

   Kaikki pojot ja kunnioitus Ritan äidille. Hänene kotonaan mitä ilmeisimmin loisii Rita-niminen pikku pissis joka kuvittelee ettei hänen tarvise tehdä elämisen eteen mitään.
   Toi wc-paperi nyt vissiin vaan katkaisi kamelin selän. Rita ei varmaan tee kotonaan mitään muutakaan.

     Lainaa

  18. Huh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +98 (106 ääntä)

   Itseänikin ärsyttää suunnattomasti tuo jos ei voi vaihtaa sitä vessapaperirulla, mutta tuo kielenkäyttö vei tehon koko hommasta. Mutta joskus vaan tietty napsahtaa…

     Lainaa

  19. Jenny kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (35 ääntä)

   Ehkä tuo olikin huumoria?

     Lainaa

  20. H kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +94 (96 ääntä)

   essi:
   Perhe? Pikemminkin solukämpältä vaikuttaa…

   Jess. Joissain soluissa asukkailla on omat rullat, jotka otetaan mukaan vessaan ja joita säilytetään lukon takana omassa huoneessa. Ehkä sama toimisi myös Voldemortin perheessä?

     Lainaa

  21. H kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -52 (80 ääntä)

   Ehkä toimisi paremmin jos tekisi eikä vain uhkailisi. WC-rullateline on helppo ruuvata irti ja pakkeloida proppujen reiät umpeen. Kannattaa samalla huolehtia siitä, ettei oma kylpytakki, pyyhe tai hammasharja jää alttiiksi uusille hyötykäyttösovelluksille.

   Olen joskus opetusmielessä pessyt pytyn rusketusraidat tekijöidensä hammasharjoilla.

     Lainaa

  22. Punikki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +68 (78 ääntä)

   Tiedän perheen, tämän äidin kielenkäyttö on aina yhtä somaa! Ja muukin käytös.

     Lainaa

  23. Jay kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (36 ääntä)

   totaalinen hajoaminen tähän. :D on siinä roolimalli kohdillaan…

     Lainaa

  24. Wiltsu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -72 (98 ääntä)

   Osantot jokaiselle perheenjäsenelle. Toivottavasti mamma tajuaa pistää kuulan kalloonsa mahdollisimman nopeasti.

     Lainaa

  25. Tunnen tapauksen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +51 (65 ääntä)

   Tuossa perheessä on siis kuvan postaajan lisäksi aikuinen poika ja 1-vuotias vauva. Sääliksi käy koko perhettä!

     Lainaa

  26. Eeti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (10 ääntä)

   Are you mad? :D

     Lainaa

  27. pimpelipom kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +50 (56 ääntä)

   Hullu äiti kun haukkuu omaa lasta v*tun kusipääksi.

     Lainaa

  28. Punikki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (18 ääntä)

   Tunnen tapauksen:
   Tiedän tän tapauksen ja voin kertoa, että tuo äiti on sekopäiden sekopää ja junteista juntein! Voi että, pitääkin alkaa kaivaa sieltä fabosta näitä muita toilailuja, jos löytyis muita yhtä helmiä…

   Sama pujahti mieleeni!

     Lainaa

  29. hah kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (26 ääntä)

   Haha, joku on tainnu pyhkiä persseen käellä ko on nuin äkänen :)

     Lainaa

  30. Nipa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +20 (24 ääntä)

   Turhake:
   Asia on vakava.

   Asia on sekava

     Lainaa

  31. Herne kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +51 (55 ääntä)

   Saara:
   Millainen äiti kutsuu lastaan vⅰtun idiootiksi?!?!?!?!?!

   Minun siskopuoleni käyttää tuollaista kieltä vanhemmalle pojalleen. On muuten melkoisen ikävää käydä kylässä. Onneksi poika pääsi jo muuttamaan pois kotoa.

     Lainaa

  32. Kuusmetrinenkaulahuivi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +44 (58 ääntä)

   Mä en ymmärrä tätä haloota mikä pitää nostaa tommoista pikkuasioista. Mä ainaki tarkistan ennenku edes lasken housujani onko sielä sitä vessapaperia. Ja kuten useimmilla ihmisillä sitä säilytetään yleensä heti siinä vessan kaapeissa ja kellään tuskin niin isoa vessaa on että ehtii hengästyä matkalla hakemaan uutta rullaa. Sama sen pöntön kannen kanssa. Sulla on varmasti itelläki kädet eikä siinä mene kahta sekuntia kauempaa pökätä se kansi siitä alas. Ja ennenku joku ehtii valittaa siitä välirenkaasta joka katkaisee kynnet kun sitä yrittää nyppiä sieltä päällimmäisen kannen sisältä, voin antaa ilmasen niksin että ei tarvi ku vähä heilauttaa sitä päälliskantta niin se putoaa sieltä ihan itsestään siihen paikalleen. Pääset paljon vähemmällä ja nopeammalla jos teet itse etkä valita ja odota että muut tekee.

     Lainaa

  33. kjajs kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -20 (30 ääntä)

   Mistä kaikki tämä viha? pⅰIIupuhelin lötyy varmaan joka vessasta :3

     Lainaa

  34. JPT kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -20 (46 ääntä)

   Ritan äidillä tuntuu olevan kestomenkat päällä ja hiekkaa vaginassa. Surullisia tapauksia nää tämmöset…

     Lainaa

  35. lkr kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -14 (40 ääntä)

   Mikä ihmeen voldemort?

     Lainaa

  36. kake kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (17 ääntä)

   sormi pyllyy ja leikkikööt muumia!

     Lainaa

  37. Ihme tosikkoja kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -18 (54 ääntä)

   Kyllä täällä heti jaksetaan haukkua kuvassa olevan viestilapun kirjoittajaa “juntiksi” ja “sekopääksi” ja säälitään Ritaa, äiti kun on “hullu”, “loppuun palanut” ja salee käyttäytyy niin että “tytär ei varmasti tunne itseään tervetulleeksi kotiin”.

   Täällä puhuu 16v tyttö, ja mua huolestuttaa kun tuntuu että oon ainoo liikenteessä, jolla ainakin tuli mieleen että mitä jos tässä on vaan kumminkin kyse jostain perheen sisäisestä, vähän vaan kierommasta huumorista? :D Musta kuva oli hauska, ja en usko että Ritakaan niin pieni enää on, että jotenkin häiriintyisi äidin kiroilusta.

   Jäitä hattuun älkääkä ottako niin tosissaan. Varmaan jo jotkut kukkahattutädit ehtineet soittaa “hyvillekilteillesossutädeille” asian tiimoilla. 8)

     Lainaa

  38. Naa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +18 (18 ääntä)

   Jos näin pienestä asiasta pillastuu, mitähän tapahtuu jotain vähän isompaa? :P

     Lainaa

  39. ansku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +43 (45 ääntä)

   Kuusmetrinenkaulahuivi:
   Sama sen pöntön kannen kanssa. Sulla onvarmasti itelläki kädet eikä siinä mene kahta sekuntia kauempaa pökätä se kansi siitä alas.

   Minusta jokaisen vessankäyttäjän velvollisuus on pökätä ne molemmat kannet alas ja nimenomaan ennen kuin vetävät vessan sitä käytettyään. Vessaa vetäessä sieltä pöntöstä tulee valtava määrä bakteereja ja ellei sitä päällyskantta ole edessä estämässä edes osaa niistä, kaikki bakteerit leijuvat vapaasti samassa huoneilmassa missä yleensä säilytetään myös hammasharjoja.

   Meillä ei ole ikinä käyty tätä “kumman kuuluu laskea vessankansi”-riitaa, koska se kuuluu molemmille aina vessaa vetäessä.

     Lainaa

  40. Epo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (5 ääntä)

   :DD rage oli tylsä, mut lisäys hauska

     Lainaa

  41. moimoi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -4 (24 ääntä)

   Lootushka:
   Okei, ymmärrän sen, että ei onnellisinkaan perhe-elämä mitään ruusuilla tanssimista ole ja kaikki vanhemmat vittuuntuvat joskus lastensa takia, mut ton viestin asettelu sai mielen todella surulliseksi. Ihana äiti, kun tytärtään haukkuu vⅰtun idiootiksi ja kusipääksi. Ritalla mahtaa olla sellainen olo, että kotiin saa aina tulla ja äiti välittää hänestä tosissaan.

   Joillakin on vaan musta huumorintaju. Mun omat vahnemmat eivät kauheasti tollasta kieltä käytä, mutta yhen kaverini isä haukkuu jatkuvasti poikiansa idiooteiksi jne. ja ihan hyvä perhehenki heillä on, kun he tietävät sen olevan vain tollasta leikkisää vittuilua.

     Lainaa

  42. käpy kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (17 ääntä)

   Kuulostaa kyllä tyhmältä ku akat hokee vittua koko aja. Varsinki semmoset 13-17-vuotiaat pissikset. Paitsi kyllä seki ku jätkät.

     Lainaa

  43. Minä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +20 (32 ääntä)

   Kiitoksia! Tässä oli täsmällinen esimerkki huonosta vanhemmuudesta. Äiti on tehnyt itsestään vuosisadan marttyyrin! On todella säälittävää että henkilö, joka uhraa noin paljon aikaa ja energiaa huonojen tapojen opettamiseen lapsilleen kykenee olemaan niin typerä ettei älyä säilyttää vessapaperipakettia lähempänä pönttöä.Halleluja!

     Lainaa

  44. Kii kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (15 ääntä)

   Eipä tässä mitään muuta tule mieleen, kuin että valkoinen roskaväki taas vauhdissa. Ihan uskomatonta käytöstä äidiltä. Toivottavasti ymmärtää hävetä.

     Lainaa

  45. kummadtunu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -17 (29 ääntä)

   On se kumma miten porukka ottaa asioita tosissaan. Tätä noin tosissaan kannata ottaa. Kukkahattu äidit, jotka on olevinaan todella hyviä äitejä kun eivät kiroile lapsilleen tai hauku heitä yms, kyllä teilläkin jossain kohtaa pinna palaa. Lellikää vaan lapsianne miten tahdotte ja kohdelkaa kun jotain kukkaa kämmenellä ja suojelkaa jokaiselta pikkunaarmulta ja antakaa tämmösen olla.

     Lainaa

  46. Punikin exän uusi nuorempi emäntä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -22 (28 ääntä)

   Punikki taas pyörittelee paskaansa, tälläkin kertaa vanhemman tyttärensä avustuksella, joka käynyt stalkkaamassa siskopuolensa sivuilta kyseisen läppäviestin, joka ei tod ollut edes Ritalle suunnattu, liki pari vuotta sitten, jolloin sen kirjoittelin. Sen tarkoitus oli nimenomaan vessassa puhutella näitä huushollin itsekkäimpiä otuksia, juuri sillä teinikielenkäytöllä, jota tuohon aikaan kuuntelin sekä oman että Punikin tyttären suusta, kun mitään ei voida ääneen kertoa ilman vittusitä ja vittutätä vⅰtun kusipäät.

   Punikin suuri ongelma on hänen suuri suunsa, jonka takia rouva Punikki on jatkuvasti ongelmissa. Meidän vessapaperiongelma pari vuotta sitten oli ja meni yhden päivän vitsinä. Säälittävää, että katkeroituneella Punikilla ei ole lainkaan muuta elämää, kuin stalkata milloin kenenkin tuttunsa kautta perhettäni facebookin avulla. Ja Feissarisn tarinoista riemastuneena tämä neropatti sai meikäläisen oikeuden eteen asti viime vuoden elokuussa syytettynä kunnianloukkauksesta. Oikeus hylkäsi syytteet todeten Punikin olleen kaikissa väitetyissä loukkaavissa viesteissä aloitteentekijä, ja näin rva Punikin vaatimat viisi tonnia vahingonkorvauksia ja 4900e asianajokulujaan jäiuvät hänen omaksi tappiokseen. Punikki itse siipeilee vanhan varakkaan juopon elättinä ja pummina ja odottelee, koska äijän pää kellistyy, että pääsee omaisuuteen käsiksi. Ukkopas ei olekaan mikään tyhmä, vaan pitelee suitsia melkoisen tiukasti lapasessaan, ja Punikilla meinaa hermo mennä, kun joutuu äijän nurkissa matelemaan ja mielistelemään. Ja turhautuneena elämäänsä keksii siihen sisältöä sitten vaikka väkisin, kuten täältä hänen kommenteistaan voidaan lukea… säälin Punikkia. Tylsä, ankea, angistinen elämä tällä narsistilla, jonka elämän ainoat herkkuhetket ovat käsillä, kun lähipiirissä tapahtuu jotain mehukkaan ikävää millä voi mellastaa. Punikilla on narsisteille tyypillisesti erittäin työllistävä vaikutus yhteiskuntaan: viranomaiset kuten poliisit, sossut ja KELAn väki ovat tämän paskanpyörittäjän sotkuja kaiken aikaa selvittelemässä, tuomareita myöten. Punikki kärkkyy tilaisuuksia kotisohvaltaan punkkulasi kädessä odotellen, jos saisi jotain herhiläispesää sohaistua, ja sen myötä taas sirkuksen pystyyn ja kunniaa (kyseenalaista sellaista ) keräämään.

     Lainaa

  47. :P kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (1 ääni)

   Se on kyllä tiedät kai kuka

     Lainaa

  48. J kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -21 (25 ääntä)

   Ihmettelen typeriä ja lapsellisia kommentejanne, joissa ette ollenkaan ota huomioon, mitä kaikkea hyvää Ritan äiti on saanut aikaiseksi. Ritan äiti on uranuurtaja ja sinnikäs nainen. Hän on auttanut monia. Olen omin silmin nähnyt kuinka hän on ruokkinut puoli Lielahtea ja pelastanut puoliorvon. Joskus tilanteet vain kehittyvät äärimmilleen ja silloin äidit joutuvat kirjoittamaan mustaa valkoiselle. Eikö teistä kenelläkään muka ole koskaan palanut pinnat?

     Lainaa

  49. Kakkapallo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (18 ääntä)

   Kyseisen äidin välinpitämättömyys ilmenee “Punikki-täti”-kommentista. On todella pöyristyttävää, että AIKUINEN IHMINEN kiusaa tuolla tavoin kasvavaa nuorta kriittisessä iässä! Nuorta, jolle on tapahtunut kovia ja jonka kamalaan kohtaloon kyseinen äiti on ollut osallaan syyllinen. Nuorta, joka kaipaisi tukea ja turvaa. Nuorta, joka joutuu vain ilkeän äitipuolen ja sisarpuolen pilkan kohteeksi. Herää äiti! Herää! Vielä voit kääntää kelkan niin, että kaikkien on hyvä olla!

   On totta ettei kaikkien kanssa voi tulla toimeen, mutta tarviiko näihin aikuisten typerääkin typerimpiin riitoihin sekoittaa lapsia?!

   Ps. On aika tyhmää kirjoittaa perhejutuista julkisesti, tai no ei tyhmää, mutta noloa.

     Lainaa

  50. pelleily kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (21 ääntä)

   Jos joku tässä on typerää niin se, että aikuinen nainen kirjoittaa tänne perhe-elämästään.

     Lainaa

  51. tassuilija kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (20 ääntä)

   Todella pellemäinen avautuminen “uudelta emännältä”. Tyhmää avautua harmittomasta FEISSARIMOKASTA, hauskan puolestahan tämä kaikki on? Täytyy olla aika hauras itsetunto, jos tähän kompastuu.

   Vielä nolompaa on se, että alkaa haukkua muiden perhe-elämää julkisesti. Joskus asiat kannattaa jättää niin kuin ovat ja antaa liukua pois elämästä omalla painollaan. Sääli etteivät kaikki siihen pysty!

     Lainaa

  52. Kensei kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (7 ääntä)

   hullujen ei saisi hankkia lapsia

     Lainaa

  53. Punikki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (12 ääntä)

   Punikin exän uusi nuorempi emäntä:
   Punikki taas pyörittelee paskaansa, tälläkin kertaa vanhemman tyttärensä avustuksella, joka käynyt stalkkaamassa siskopuolensa sivuilta kyseisen läppäviestin, joka ei tod ollut edes Ritalle suunnattu, liki pari vuotta sitten, jolloin sen kirjoittelin. Sen tarkoitus oli nimenomaan vessassa puhutella näitä huushollin itsekkäimpiä otuksia, juuri sillä teinikielenkäytöllä, jota tuohon aikaan kuuntelin sekä oman että Punikin tyttären suusta, kun mitään ei voida ääneen kertoa ilman vittusitä ja vittutätä vⅰtun kusipäät.

   Punikin suuri ongelma on hänen suuri suunsa, jonka takia rouva Punikki on jatkuvasti ongelmissa. Meidän vessapaperiongelma pari vuotta sitten oli ja meni yhden päivän vitsinä. Säälittävää, että katkeroituneella Punikilla ei ole lainkaan muuta elämää, kuin stalkata milloin kenenkin tuttunsa kautta perhettäni facebookin avulla. Ja Feissarisn tarinoista riemastuneena tämä neropatti sai meikäläisen oikeuden eteen asti viime vuoden elokuussa syytettynä kunnianloukkauksesta. Oikeus hylkäsi syytteet todeten Punikin olleen kaikissa väitetyissä loukkaavissa viesteissä aloitteentekijä, ja näin rva Punikin vaatimat viisi tonnia vahingonkorvauksia ja 4900e asianajokulujaan jäiuvät hänen omaksi tappiokseen. Punikki itse siipeilee vanhan varakkaan juopon elättinä ja pummina ja odottelee, koska äijän pää kellistyy, että pääsee omaisuuteen käsiksi. Ukkopas ei olekaan mikään tyhmä, vaan pitelee suitsia melkoisen tiukasti lapasessaan, ja Punikilla meinaa hermo mennä, kun joutuu äijän nurkissa matelemaan ja mielistelemään. Ja turhautuneena elämäänsä keksii siihen sisältöä sitten vaikka väkisin, kuten täältä hänen kommenteistaan voidaan lukea… säälin Punikkia. Tylsä, ankea, angistinen elämä tällä narsistilla, jonka elämän ainoat herkkuhetket ovat käsillä, kun lähipiirissä tapahtuu jotain mehukkaan ikävää millä voi mellastaa. Punikilla on narsisteille tyypillisesti erittäin työllistävä vaikutus yhteiskuntaan: viranomaiset kuten poliisit, sossut ja KELAn väki ovat tämän paskanpyörittäjän sotkuja kaiken aikaa selvittelemässä, tuomareita myöten. Punikki kärkkyy tilaisuuksia kotisohvaltaan punkkulasi kädessä odotellen, jos saisi jotain herhiläispesää sohaistua, ja sen myötä taas sirkuksen pystyyn ja kunniaa (kyseenalaista sellaista ) keräämään.

   Nyt kyllä Punikki putosi kärryiltä, mutta elämäsi kuulostaa aika sotkuiselta!

     Lainaa

  54. Brunikki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -11 (13 ääntä)

   Tunnen tän Punikin usemman vuoden takaa enkä yhtään hämmästyis et on pistäny vanhemman likkansa asialle ja uusia soppia tänne keittelee ku oma elämä yhtä tylsyyttä ja kurjuutta. Hän ei tunnu jättävän Ritan perhettä rauhaan vaan sorkkii heitä koko ajan aina tilaisuuden tullen solvaamalla Ritan äitiä, Odottelee tilaisuuksii et pääsee nettii arvostelee ja haukkuu ja luo tänne tämmösii virityksii…hakee säälii ja pisteit itelleen. Hauskast jutust on hauskuus kaukana ku sen takana on iha muut motiivit ku julkasta jotai hauskaa. Punikki käyttää tällasii keppihevosii et pääsee ruotii tän yhden perheen elämää ja tekee heille siit helvettii. Vessapaperihomma oli täs alkuperäisideassa täys sivuseikka.

     Lainaa

  55. Vieresstä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (13 ääntä)

   Järkyttyneenä luen näitä, miten tuo perhe on noin sekaisin??? Hehän haukkuvat muita ja omat ongelmat tuntuvat olevan aika isoja.

     Lainaa

  56. WC paperi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (17 ääntä)

   J:
   Ihmettelen typeriä ja lapsellisia kommentejanne, joissa ette ollenkaan ota huomioon, mitä kaikkea hyvää Ritan äiti on saanut aikaiseksi. Ritan äiti on uranuurtaja ja sinnikäs nainen. Hän on auttanut monia. Olen omin silmin nähnyt kuinka hän on ruokkinut puoli Lielahtea ja pelastanut puoliorvon. Joskus tilanteet vain kehittyvät äärimmilleen ja silloin äidit joutuvat kirjoittamaan mustaa valkoiselle. Eikö teistä kenelläkään muka ole koskaan palanut pinnat?

   Ai oikein uranuurtaja. Ja millähän alalla? Varmaan lastenkasvatuksessa..

     Lainaa

  57. tassuilija kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (18 ääntä)

   voi tollot perheen edustajat. ei TÄÄLLÄ fbmokissa ole mitään sivuseikkoja. ketään EI KIINNOSTA teidän perhesotkut! Yksi postaus ei tarkoita, että nyt on pakko avata kaikki taustat tänne!

   Kenelläkään ei näytä tulevan mieleenkään, että tämä Puniikki olisi joku muu, kuin henkilö jota tulette lopun ikäänne syyttämään omasta kurjuudestanne.

   H E R Ä T K Ä Ä Ä ! ! !

     Lainaa

  58. Jimmyboy kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (6 ääntä)

   Ton on kirjottanut joku kakara, ettei olis tän perheen Rita?

     Lainaa

  59. Kotilo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (7 ääntä)

   Ei ehkä kandeepuhua tuollaista säälitarinaa, vaikka Ritan äidin puoliso oletkin, kun ei toi uppoo kehennee.

     Lainaa

  60. taptapsu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (18 ääntä)

   Hyvät ihmiset. tämä ei ole punnitus Ritan äidin hyvyydestä.

   Tämä ei ole kilpailu, kuka on hyvä, kuka paha.

   Tässä ei mitata nyt, onko Ritan äiti tehnyt enemmän hyvää vai pahaa, vaiko mitkä on “Punikin” ja mamman välit.

   Hyvät ihmiset, tämä on postaus feissarimokilta. Ei paikka tapella oikeudenkäynneistänne, ei todisteiden hakupaikka tuomareita varten. Tämä ei ole palsta, jolla nyt perheenne sisällä päätätte, kuka siellä on sopiva huoltaja ja kelle. Tämä ei ole paikka haukkua muiden valintoja elämästä.

   Täällä ketään ei kiinnosta, montako sossua vaadittiin saada kuvionne noin sekaisin.

   Täällä ihmiset nauravat pikku kilahdukselle vessapaperista.

   Lopettakaa paavin leikkiminen ja jatkakaa lutkutusta.

     Lainaa

  61. .__. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (7 ääntä)

   Noinkintietty:
   Tämä kyllä selittää, miksi Tom Valedro päätti kääntyä pimeyden puolelle ja ryhtyä Voldemortiksi.

   :D:D:D:D::D::DD:DDDD:D::DD::D::D:D:D:D:D:D:D::D

     Lainaa

  62. Säälin tota perhettä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +10 (12 ääntä)

   Ihan hysteeristä luettavaa, joku mammero on seonnut kakrulleen ja sitten se mammero sekoaa täysin, kuka on tuo punikki kenen syyksi tätä vessapaperia kaataa? Ihan sekaavaa…Ritan äiti, varmaan melekos mielenkiintoinen härppy!

     Lainaa

  63. Nastya kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (11 ääntä)

   Natsi-Saksa soitti, se haluaa sääntönsä takaisin.

     Lainaa

  64. irokeesiankka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (10 ääntä)

   Asuvat samassa talossa, ja teinille jätetään lappu sanomisen sijaan? Melko etäinen äiti.

     Lainaa

  65. Tunnettu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -6 (10 ääntä)

   haha satunpas tuntemaan tämän perheen todella hyvin, ja tuo on aivn normaalia perheeltä, älkääpäs yhtään motkottako heidän kotioloista ku ette niistä mitään tiedäkkään todellisuudessa :D!

     Lainaa

  66. tomfeltonisgod kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (1 ääni)

   Slytherin.

     Lainaa

  67. hormonipiikki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (3 ääntä)

   surulliseksi tuosta tuli:
   Ritan äidillä on loppunut jaksaminen. Loppuun palaminen.

   Kyllä, käytös on väärin. Ehdottomasti väärin. Ainakin on liikaa kirosanoja.

   Mutta auttakaa nyt joku teistä lähimmäisistä. Ei tästä vielä voi sanoa, että mikä on loppuun palamisen syynä. Mutta aina on jokin taustalla, että ihminen on ärtynyt pienistäkin asioista ja on “vittumainen” kaikille.

   Näinä aikoina ihmisillä on vaarassa mennä työpaikka, koti.. kaikki… Auttakaa lähimmäisiänne. Ilkkuminen ei auta.

   Itse menetin omaisuuteni ja terveyteni hometalon vuoksi joitakin vuosia sitten. Silloin se talouspaperin loppuminenkin sai itkemään.

   Noinkin. Mutta kyllä tiedän myös näitä keski-ikään ehtineitä mammoja, joilla ei ole hätäpäivää toimeentulon suhteen – vaan suurin ongelma on hormonitasapainon muutokset. Oikeasti, keski-ikäiset voivat olla käytöstavoiltaan ihan kuin teinejä (feissarimokissakin näitä olemme nähneet).

     Lainaa

  68. Spessu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (3 ääntä)

   Mahtava perhe, tuolta tulee maailmalle vain menestyjiä

     Lainaa

  69. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , , ,