Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kun pinna palaa

Äitin pinna palaa ja lapset saavat kuulla kunniansa... vessassa.
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Lapun on kirjoittanut Ritan äiti. Kun pinna palaa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Heinähattu 7.1.2014 5:53
   Tulos: +880 (940 ääntä)
   Ihan oikein tehty, Voldemort.

   Lainaa

  2. Tulos: -116 (382 ääntä)
   No nyt oli huono.

   Lainaa

  3. Tulos: +834 (886 ääntä)
   Perhe? Pikemminkin solukämpältä vaikuttaa...

   Lainaa

  4. Tulos: +407 (453 ääntä)
   mo: No nyt oli huono.
   tarkoitit varmaan paska.

   Lainaa

  5. viiksisanna 7.1.2014 6:49
   Tulos: -51 (95 ääntä)
   huoh

   Lainaa

  6. tuoreliha 7.1.2014 7:08
   Tulos: +217 (249 ääntä)
   Se paskankäry tuskin Voldemortia haittaisi..

   Lainaa

  7. Tulos: +443 (465 ääntä)
   Missä ne sitä vessapaperia säilyttää?! Siivouskomerossa? Ehkä kannattais siirtää 1-2 rullaa vessan kaappiin ja lopettaa tämmönen hulluus.

   Lainaa

  8. Tunnen tapauksen 7.1.2014 7:49
   Tulos: +408 (448 ääntä)
   Tiedän tän tapauksen ja voin kertoa, että tuo äiti on sekopäiden sekopää ja junteista juntein! Voi että, pitääkin alkaa kaivaa sieltä fabosta näitä muita toilailuja, jos löytyis muita yhtä helmiä...

   Lainaa

  9. Tulos: +246 (264 ääntä)
   Koko uskottavuus meni kaikkien ärräämisien seurauksena. Voldemortin ei tarvitse vittua hokea ollakseen pelottava.

   Lainaa

  10. Tulos: +162 (172 ääntä)
   Asia on vakava.

   Lainaa

  11. Tulos: +217 (233 ääntä)
   Ja sitten ihmetellään yhdessä, että mistähän ihmeestä nuoriso oppii rumia sanoja...

   Lainaa

  12. Lootushka 7.1.2014 9:49
   Tulos: +327 (343 ääntä)
   Okei, ymmärrän sen, että ei onnellisinkaan perhe-elämä mitään ruusuilla tanssimista ole ja kaikki vanhemmat vittuuntuvat joskus lastensa takia, mut ton viestin asettelu sai mielen todella surulliseksi. Ihana äiti, kun tytärtään haukkuu vitun idiootiksi ja kusipääksi. Ritalla mahtaa olla sellainen olo, että kotiin saa aina tulla ja äiti välittää hänestä tosissaan.

   Lainaa

  13. surulliseksi tuosta tuli 7.1.2014 10:40
   Tulos: +120 (160 ääntä)
   Ritan äidillä on loppunut jaksaminen. Loppuun palaminen. Kyllä, käytös on väärin. Ehdottomasti väärin. Ainakin on liikaa kirosanoja. Mutta auttakaa nyt joku teistä lähimmäisistä. Ei tästä vielä voi sanoa, että mikä on loppuun palamisen syynä. Mutta aina on jokin taustalla, että ihminen on ärtynyt pienistäkin asioista ja on "vittumainen" kaikille. Näinä aikoina ihmisillä on vaarassa mennä työpaikka, koti.. kaikki... Auttakaa lähimmäisiänne. Ilkkuminen ei auta. Itse menetin omaisuuteni ja terveyteni hometalon vuoksi joitakin vuosia sitten. Silloin se talouspaperin loppuminenkin sai itkemään.

   Lainaa

  14. Noinkintietty 7.1.2014 11:20
   Tulos: +166 (172 ääntä)
   Tämä kyllä selittää, miksi Tom Valedro päätti kääntyä pimeyden puolelle ja ryhtyä Voldemortiksi.

   Lainaa

  15. Tulos: +79 (93 ääntä)
   Äiti on vähän väsynyt.

   Lainaa

  16. Tulos: +175 (191 ääntä)
   Millainen äiti kutsuu lastaan vitun idiootiksi?!?!?!?!?!

   Lainaa

  17. pikku hitleri 7.1.2014 12:34
   Tulos: -43 (175 ääntä)
   Kaikki pojot ja kunnioitus Ritan äidille. Hänene kotonaan mitä ilmeisimmin loisii Rita-niminen pikku pissis joka kuvittelee ettei hänen tarvise tehdä elämisen eteen mitään. Toi wc-paperi nyt vissiin vaan katkaisi kamelin selän. Rita ei varmaan tee kotonaan mitään muutakaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +105 (113 ääntä)
   Itseänikin ärsyttää suunnattomasti tuo jos ei voi vaihtaa sitä vessapaperirulla, mutta tuo kielenkäyttö vei tehon koko hommasta. Mutta joskus vaan tietty napsahtaa...

   Lainaa

  19. Tulos: +3 (37 ääntä)
   Ehkä tuo olikin huumoria?

   Lainaa

  20. Tulos: +96 (98 ääntä)
   essi: Perhe? Pikemminkin solukämpältä vaikuttaa…
   Jess. Joissain soluissa asukkailla on omat rullat, jotka otetaan mukaan vessaan ja joita säilytetään lukon takana omassa huoneessa. Ehkä sama toimisi myös Voldemortin perheessä?

   Lainaa

  21. Tulos: -57 (85 ääntä)
   Ehkä toimisi paremmin jos tekisi eikä vain uhkailisi. WC-rullateline on helppo ruuvata irti ja pakkeloida proppujen reiät umpeen. Kannattaa samalla huolehtia siitä, ettei oma kylpytakki, pyyhe tai hammasharja jää alttiiksi uusille hyötykäyttösovelluksille. Olen joskus opetusmielessä pessyt pytyn rusketusraidat tekijöidensä hammasharjoilla.

   Lainaa

  22. Tulos: +73 (83 ääntä)
   Tiedän perheen, tämän äidin kielenkäyttö on aina yhtä somaa! Ja muukin käytös.

   Lainaa

  23. Tulos: +29 (39 ääntä)
   totaalinen hajoaminen tähän. :D on siinä roolimalli kohdillaan...

   Lainaa

  24. Tulos: -79 (105 ääntä)
   Osantot jokaiselle perheenjäsenelle. Toivottavasti mamma tajuaa pistää kuulan kalloonsa mahdollisimman nopeasti.

   Lainaa

  25. Tunnen tapauksen 7.1.2014 17:37
   Tulos: +55 (69 ääntä)
   Tuossa perheessä on siis kuvan postaajan lisäksi aikuinen poika ja 1-vuotias vauva. Sääliksi käy koko perhettä!

   Lainaa

  26. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Are you mad? :D

   Lainaa

  27. pimpelipom 7.1.2014 17:37
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Hullu äiti kun haukkuu omaa lasta v*tun kusipääksi.

   Lainaa

  28. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Tunnen tapauksen: Tiedän tän tapauksen ja voin kertoa, että tuo äiti on sekopäiden sekopää ja junteista juntein! Voi että, pitääkin alkaa kaivaa sieltä fabosta näitä muita toilailuja, jos löytyis muita yhtä helmiä…
   Sama pujahti mieleeni!

   Lainaa

  29. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Haha, joku on tainnu pyhkiä persseen käellä ko on nuin äkänen :)

   Lainaa

  30. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Turhake: Asia on vakava.
   Asia on sekava

   Lainaa

  31. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Saara: Millainen äiti kutsuu lastaan vitun idiootiksi?!?!?!?!?!
   Minun siskopuoleni käyttää tuollaista kieltä vanhemmalle pojalleen. On muuten melkoisen ikävää käydä kylässä. Onneksi poika pääsi jo muuttamaan pois kotoa.

   Lainaa

  32. Kuusmetrinenkaulahuivi 7.1.2014 22:26
   Tulos: +46 (64 ääntä)
   Mä en ymmärrä tätä haloota mikä pitää nostaa tommoista pikkuasioista. Mä ainaki tarkistan ennenku edes lasken housujani onko sielä sitä vessapaperia. Ja kuten useimmilla ihmisillä sitä säilytetään yleensä heti siinä vessan kaapeissa ja kellään tuskin niin isoa vessaa on että ehtii hengästyä matkalla hakemaan uutta rullaa. Sama sen pöntön kannen kanssa. Sulla on varmasti itelläki kädet eikä siinä mene kahta sekuntia kauempaa pökätä se kansi siitä alas. Ja ennenku joku ehtii valittaa siitä välirenkaasta joka katkaisee kynnet kun sitä yrittää nyppiä sieltä päällimmäisen kannen sisältä, voin antaa ilmasen niksin että ei tarvi ku vähä heilauttaa sitä päälliskantta niin se putoaa sieltä ihan itsestään siihen paikalleen. Pääset paljon vähemmällä ja nopeammalla jos teet itse etkä valita ja odota että muut tekee.

   Lainaa

  33. Tulos: -19 (33 ääntä)
   Mistä kaikki tämä viha? pillupuhelin lötyy varmaan joka vessasta :3

   Lainaa

  34. Tulos: -23 (49 ääntä)
   Ritan äidillä tuntuu olevan kestomenkat päällä ja hiekkaa vaginassa. Surullisia tapauksia nää tämmöset...

   Lainaa

  35. Tulos: -17 (43 ääntä)
   Mikä ihmeen voldemort?

   Lainaa

  36. Tulos: -9 (19 ääntä)
   sormi pyllyy ja leikkikööt muumia!

   Lainaa

  37. Ihme tosikkoja 8.1.2014 17:59
   Tulos: -24 (62 ääntä)
   Kyllä täällä heti jaksetaan haukkua kuvassa olevan viestilapun kirjoittajaa "juntiksi" ja "sekopääksi" ja säälitään Ritaa, äiti kun on "hullu", "loppuun palanut" ja salee käyttäytyy niin että "tytär ei varmasti tunne itseään tervetulleeksi kotiin". Täällä puhuu 16v tyttö, ja mua huolestuttaa kun tuntuu että oon ainoo liikenteessä, jolla ainakin tuli mieleen että mitä jos tässä on vaan kumminkin kyse jostain perheen sisäisestä, vähän vaan kierommasta huumorista? :D Musta kuva oli hauska, ja en usko että Ritakaan niin pieni enää on, että jotenkin häiriintyisi äidin kiroilusta. Jäitä hattuun älkääkä ottako niin tosissaan. Varmaan jo jotkut kukkahattutädit ehtineet soittaa "hyvillekilteillesossutädeille" asian tiimoilla. 8)

   Lainaa

  38. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Jos näin pienestä asiasta pillastuu, mitähän tapahtuu jotain vähän isompaa? :P

   Lainaa

  39. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Kuusmetrinenkaulahuivi: Sama sen pöntön kannen kanssa. Sulla onvarmasti itelläki kädet eikä siinä mene kahta sekuntia kauempaa pökätä se kansi siitä alas.
   Minusta jokaisen vessankäyttäjän velvollisuus on pökätä ne molemmat kannet alas ja nimenomaan ennen kuin vetävät vessan sitä käytettyään. Vessaa vetäessä sieltä pöntöstä tulee valtava määrä bakteereja ja ellei sitä päällyskantta ole edessä estämässä edes osaa niistä, kaikki bakteerit leijuvat vapaasti samassa huoneilmassa missä yleensä säilytetään myös hammasharjoja. Meillä ei ole ikinä käyty tätä "kumman kuuluu laskea vessankansi"-riitaa, koska se kuuluu molemmille aina vessaa vetäessä.

   Lainaa

  40. Tulos: -1 (5 ääntä)
   :DD rage oli tylsä, mut lisäys hauska

   Lainaa

  41. Tulos: -6 (26 ääntä)
   Lootushka: Okei, ymmärrän sen, että ei onnellisinkaan perhe-elämä mitään ruusuilla tanssimista ole ja kaikki vanhemmat vittuuntuvat joskus lastensa takia, mut ton viestin asettelu sai mielen todella surulliseksi. Ihana äiti, kun tytärtään haukkuu vitun idiootiksi ja kusipääksi. Ritalla mahtaa olla sellainen olo, että kotiin saa aina tulla ja äiti välittää hänestä tosissaan.
   Joillakin on vaan musta huumorintaju. Mun omat vahnemmat eivät kauheasti tollasta kieltä käytä, mutta yhen kaverini isä haukkuu jatkuvasti poikiansa idiooteiksi jne. ja ihan hyvä perhehenki heillä on, kun he tietävät sen olevan vain tollasta leikkisää vittuilua.

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Kuulostaa kyllä tyhmältä ku akat hokee vittua koko aja. Varsinki semmoset 13-17-vuotiaat pissikset. Paitsi kyllä seki ku jätkät.

   Lainaa

  43. Tulos: +24 (36 ääntä)
   Kiitoksia! Tässä oli täsmällinen esimerkki huonosta vanhemmuudesta. Äiti on tehnyt itsestään vuosisadan marttyyrin! On todella säälittävää että henkilö, joka uhraa noin paljon aikaa ja energiaa huonojen tapojen opettamiseen lapsilleen kykenee olemaan niin typerä ettei älyä säilyttää vessapaperipakettia lähempänä pönttöä.Halleluja!

   Lainaa

  44. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Eipä tässä mitään muuta tule mieleen, kuin että valkoinen roskaväki taas vauhdissa. Ihan uskomatonta käytöstä äidiltä. Toivottavasti ymmärtää hävetä.

   Lainaa

  45. kummadtunu 9.1.2014 23:04
   Tulos: -23 (37 ääntä)
   On se kumma miten porukka ottaa asioita tosissaan. Tätä noin tosissaan kannata ottaa. Kukkahattu äidit, jotka on olevinaan todella hyviä äitejä kun eivät kiroile lapsilleen tai hauku heitä yms, kyllä teilläkin jossain kohtaa pinna palaa. Lellikää vaan lapsianne miten tahdotte ja kohdelkaa kun jotain kukkaa kämmenellä ja suojelkaa jokaiselta pikkunaarmulta ja antakaa tämmösen olla.

   Lainaa

  46. Punikin exän uusi nuorempi emäntä 10.1.2014 1:47
   Tulos: -23 (31 ääntä)
   Punikki taas pyörittelee paskaansa, tälläkin kertaa vanhemman tyttärensä avustuksella, joka käynyt stalkkaamassa siskopuolensa sivuilta kyseisen läppäviestin, joka ei tod ollut edes Ritalle suunnattu, liki pari vuotta sitten, jolloin sen kirjoittelin. Sen tarkoitus oli nimenomaan vessassa puhutella näitä huushollin itsekkäimpiä otuksia, juuri sillä teinikielenkäytöllä, jota tuohon aikaan kuuntelin sekä oman että Punikin tyttären suusta, kun mitään ei voida ääneen kertoa ilman vittusitä ja vittutätä vitun kusipäät. Punikin suuri ongelma on hänen suuri suunsa, jonka takia rouva Punikki on jatkuvasti ongelmissa. Meidän vessapaperiongelma pari vuotta sitten oli ja meni yhden päivän vitsinä. Säälittävää, että katkeroituneella Punikilla ei ole lainkaan muuta elämää, kuin stalkata milloin kenenkin tuttunsa kautta perhettäni facebookin avulla. Ja Feissarisn tarinoista riemastuneena tämä neropatti sai meikäläisen oikeuden eteen asti viime vuoden elokuussa syytettynä kunnianloukkauksesta. Oikeus hylkäsi syytteet todeten Punikin olleen kaikissa väitetyissä loukkaavissa viesteissä aloitteentekijä, ja näin rva Punikin vaatimat viisi tonnia vahingonkorvauksia ja 4900e asianajokulujaan jäiuvät hänen omaksi tappiokseen. Punikki itse siipeilee vanhan varakkaan juopon elättinä ja pummina ja odottelee, koska äijän pää kellistyy, että pääsee omaisuuteen käsiksi. Ukkopas ei olekaan mikään tyhmä, vaan pitelee suitsia melkoisen tiukasti lapasessaan, ja Punikilla meinaa hermo mennä, kun joutuu äijän nurkissa matelemaan ja mielistelemään. Ja turhautuneena elämäänsä keksii siihen sisältöä sitten vaikka väkisin, kuten täältä hänen kommenteistaan voidaan lukea... säälin Punikkia. Tylsä, ankea, angistinen elämä tällä narsistilla, jonka elämän ainoat herkkuhetket ovat käsillä, kun lähipiirissä tapahtuu jotain mehukkaan ikävää millä voi mellastaa. Punikilla on narsisteille tyypillisesti erittäin työllistävä vaikutus yhteiskuntaan: viranomaiset kuten poliisit, sossut ja KELAn väki ovat tämän paskanpyörittäjän sotkuja kaiken aikaa selvittelemässä, tuomareita myöten. Punikki kärkkyy tilaisuuksia kotisohvaltaan punkkulasi kädessä odotellen, jos saisi jotain herhiläispesää sohaistua, ja sen myötä taas sirkuksen pystyyn ja kunniaa (kyseenalaista sellaista ) keräämään.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Se on kyllä tiedät kai kuka

   Lainaa

  48. Tulos: -29 (33 ääntä)
   Ihmettelen typeriä ja lapsellisia kommentejanne, joissa ette ollenkaan ota huomioon, mitä kaikkea hyvää Ritan äiti on saanut aikaiseksi. Ritan äiti on uranuurtaja ja sinnikäs nainen. Hän on auttanut monia. Olen omin silmin nähnyt kuinka hän on ruokkinut puoli Lielahtea ja pelastanut puoliorvon. Joskus tilanteet vain kehittyvät äärimmilleen ja silloin äidit joutuvat kirjoittamaan mustaa valkoiselle. Eikö teistä kenelläkään muka ole koskaan palanut pinnat?

   Lainaa

  49. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Kyseisen äidin välinpitämättömyys ilmenee "Punikki-täti"-kommentista. On todella pöyristyttävää, että AIKUINEN IHMINEN kiusaa tuolla tavoin kasvavaa nuorta kriittisessä iässä! Nuorta, jolle on tapahtunut kovia ja jonka kamalaan kohtaloon kyseinen äiti on ollut osallaan syyllinen. Nuorta, joka kaipaisi tukea ja turvaa. Nuorta, joka joutuu vain ilkeän äitipuolen ja sisarpuolen pilkan kohteeksi. Herää äiti! Herää! Vielä voit kääntää kelkan niin, että kaikkien on hyvä olla! On totta ettei kaikkien kanssa voi tulla toimeen, mutta tarviiko näihin aikuisten typerääkin typerimpiin riitoihin sekoittaa lapsia?! Ps. On aika tyhmää kirjoittaa perhejutuista julkisesti, tai no ei tyhmää, mutta noloa.

   Lainaa

  50. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Jos joku tässä on typerää niin se, että aikuinen nainen kirjoittaa tänne perhe-elämästään.

   Lainaa

  51. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Todella pellemäinen avautuminen "uudelta emännältä". Tyhmää avautua harmittomasta FEISSARIMOKASTA, hauskan puolestahan tämä kaikki on? Täytyy olla aika hauras itsetunto, jos tähän kompastuu. Vielä nolompaa on se, että alkaa haukkua muiden perhe-elämää julkisesti. Joskus asiat kannattaa jättää niin kuin ovat ja antaa liukua pois elämästä omalla painollaan. Sääli etteivät kaikki siihen pysty!

   Lainaa

  52. Tulos: +3 (7 ääntä)
   hullujen ei saisi hankkia lapsia

   Lainaa

  53. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Punikin exän uusi nuorempi emäntä: Punikki taas pyörittelee paskaansa, tälläkin kertaa vanhemman tyttärensä avustuksella, joka käynyt stalkkaamassa siskopuolensa sivuilta kyseisen läppäviestin, joka ei tod ollut edes Ritalle suunnattu, liki pari vuotta sitten, jolloin sen kirjoittelin. Sen tarkoitus oli nimenomaan vessassa puhutella näitä huushollin itsekkäimpiä otuksia, juuri sillä teinikielenkäytöllä, jota tuohon aikaan kuuntelin sekä oman että Punikin tyttären suusta, kun mitään ei voida ääneen kertoa ilman vittusitä ja vittutätä vitun kusipäät. Punikin suuri ongelma on hänen suuri suunsa, jonka takia rouva Punikki on jatkuvasti ongelmissa. Meidän vessapaperiongelma pari vuotta sitten oli ja meni yhden päivän vitsinä. Säälittävää, että katkeroituneella Punikilla ei ole lainkaan muuta elämää, kuin stalkata milloin kenenkin tuttunsa kautta perhettäni facebookin avulla. Ja Feissarisn tarinoista riemastuneena tämä neropatti sai meikäläisen oikeuden eteen asti viime vuoden elokuussa syytettynä kunnianloukkauksesta. Oikeus hylkäsi syytteet todeten Punikin olleen kaikissa väitetyissä loukkaavissa viesteissä aloitteentekijä, ja näin rva Punikin vaatimat viisi tonnia vahingonkorvauksia ja 4900e asianajokulujaan jäiuvät hänen omaksi tappiokseen. Punikki itse siipeilee vanhan varakkaan juopon elättinä ja pummina ja odottelee, koska äijän pää kellistyy, että pääsee omaisuuteen käsiksi. Ukkopas ei olekaan mikään tyhmä, vaan pitelee suitsia melkoisen tiukasti lapasessaan, ja Punikilla meinaa hermo mennä, kun joutuu äijän nurkissa matelemaan ja mielistelemään. Ja turhautuneena elämäänsä keksii siihen sisältöä sitten vaikka väkisin, kuten täältä hänen kommenteistaan voidaan lukea… säälin Punikkia. Tylsä, ankea, angistinen elämä tällä narsistilla, jonka elämän ainoat herkkuhetket ovat käsillä, kun lähipiirissä tapahtuu jotain mehukkaan ikävää millä voi mellastaa. Punikilla on narsisteille tyypillisesti erittäin työllistävä vaikutus yhteiskuntaan: viranomaiset kuten poliisit, sossut ja KELAn väki ovat tämän paskanpyörittäjän sotkuja kaiken aikaa selvittelemässä, tuomareita myöten. Punikki kärkkyy tilaisuuksia kotisohvaltaan punkkulasi kädessä odotellen, jos saisi jotain herhiläispesää sohaistua, ja sen myötä taas sirkuksen pystyyn ja kunniaa (kyseenalaista sellaista ) keräämään.
   Nyt kyllä Punikki putosi kärryiltä, mutta elämäsi kuulostaa aika sotkuiselta!

   Lainaa

  54. Tulos: -14 (16 ääntä)
   Tunnen tän Punikin usemman vuoden takaa enkä yhtään hämmästyis et on pistäny vanhemman likkansa asialle ja uusia soppia tänne keittelee ku oma elämä yhtä tylsyyttä ja kurjuutta. Hän ei tunnu jättävän Ritan perhettä rauhaan vaan sorkkii heitä koko ajan aina tilaisuuden tullen solvaamalla Ritan äitiä, Odottelee tilaisuuksii et pääsee nettii arvostelee ja haukkuu ja luo tänne tämmösii virityksii...hakee säälii ja pisteit itelleen. Hauskast jutust on hauskuus kaukana ku sen takana on iha muut motiivit ku julkasta jotai hauskaa. Punikki käyttää tällasii keppihevosii et pääsee ruotii tän yhden perheen elämää ja tekee heille siit helvettii. Vessapaperihomma oli täs alkuperäisideassa täys sivuseikka.

   Lainaa

  55. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Järkyttyneenä luen näitä, miten tuo perhe on noin sekaisin??? Hehän haukkuvat muita ja omat ongelmat tuntuvat olevan aika isoja.

   Lainaa

  56. Tulos: +17 (19 ääntä)
   J: Ihmettelen typeriä ja lapsellisia kommentejanne, joissa ette ollenkaan ota huomioon, mitä kaikkea hyvää Ritan äiti on saanut aikaiseksi. Ritan äiti on uranuurtaja ja sinnikäs nainen. Hän on auttanut monia. Olen omin silmin nähnyt kuinka hän on ruokkinut puoli Lielahtea ja pelastanut puoliorvon. Joskus tilanteet vain kehittyvät äärimmilleen ja silloin äidit joutuvat kirjoittamaan mustaa valkoiselle. Eikö teistä kenelläkään muka ole koskaan palanut pinnat?
   Ai oikein uranuurtaja. Ja millähän alalla? Varmaan lastenkasvatuksessa..

   Lainaa

  57. Tulos: +16 (20 ääntä)
   voi tollot perheen edustajat. ei TÄÄLLÄ fbmokissa ole mitään sivuseikkoja. ketään EI KIINNOSTA teidän perhesotkut! Yksi postaus ei tarkoita, että nyt on pakko avata kaikki taustat tänne! Kenelläkään ei näytä tulevan mieleenkään, että tämä Puniikki olisi joku muu, kuin henkilö jota tulette lopun ikäänne syyttämään omasta kurjuudestanne. H E R Ä T K Ä Ä Ä ! ! !

   Lainaa

  58. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Ton on kirjottanut joku kakara, ettei olis tän perheen Rita?

   Lainaa

  59. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ei ehkä kandeepuhua tuollaista säälitarinaa, vaikka Ritan äidin puoliso oletkin, kun ei toi uppoo kehennee.

   Lainaa

  60. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Hyvät ihmiset. tämä ei ole punnitus Ritan äidin hyvyydestä. Tämä ei ole kilpailu, kuka on hyvä, kuka paha. Tässä ei mitata nyt, onko Ritan äiti tehnyt enemmän hyvää vai pahaa, vaiko mitkä on "Punikin" ja mamman välit. Hyvät ihmiset, tämä on postaus feissarimokilta. Ei paikka tapella oikeudenkäynneistänne, ei todisteiden hakupaikka tuomareita varten. Tämä ei ole palsta, jolla nyt perheenne sisällä päätätte, kuka siellä on sopiva huoltaja ja kelle. Tämä ei ole paikka haukkua muiden valintoja elämästä. Täällä ketään ei kiinnosta, montako sossua vaadittiin saada kuvionne noin sekaisin. Täällä ihmiset nauravat pikku kilahdukselle vessapaperista. Lopettakaa paavin leikkiminen ja jatkakaa lutkutusta.

   Lainaa

  61. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Noinkintietty: Tämä kyllä selittää, miksi Tom Valedro päätti kääntyä pimeyden puolelle ja ryhtyä Voldemortiksi.
   :D:D:D:D::D::DD:DDDD:D::DD::D::D:D:D:D:D:D:D::D

   Lainaa

  62. Säälin tota perhettä 18.1.2014 15:05
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ihan hysteeristä luettavaa, joku mammero on seonnut kakrulleen ja sitten se mammero sekoaa täysin, kuka on tuo punikki kenen syyksi tätä vessapaperia kaataa? Ihan sekaavaa...Ritan äiti, varmaan melekos mielenkiintoinen härppy!

   Lainaa

  63. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Natsi-Saksa soitti, se haluaa sääntönsä takaisin.

   Lainaa

  64. irokeesiankka 11.8.2014 22:02
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Asuvat samassa talossa, ja teinille jätetään lappu sanomisen sijaan? Melko etäinen äiti.

   Lainaa

  65. Tulos: -7 (11 ääntä)
   haha satunpas tuntemaan tämän perheen todella hyvin, ja tuo on aivn normaalia perheeltä, älkääpäs yhtään motkottako heidän kotioloista ku ette niistä mitään tiedäkkään todellisuudessa :D!

   Lainaa

  66. tomfeltonisgod 5.1.2015 21:13
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Slytherin.

   Lainaa

  67. hormonipiikki 10.8.2016 15:02
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   surulliseksi tuosta tuli: Ritan äidillä on loppunut jaksaminen. Loppuun palaminen. Kyllä, käytös on väärin. Ehdottomasti väärin. Ainakin on liikaa kirosanoja. Mutta auttakaa nyt joku teistä lähimmäisistä. Ei tästä vielä voi sanoa, että mikä on loppuun palamisen syynä. Mutta aina on jokin taustalla, että ihminen on ärtynyt pienistäkin asioista ja on “vittumainen” kaikille. Näinä aikoina ihmisillä on vaarassa mennä työpaikka, koti.. kaikki… Auttakaa lähimmäisiänne. Ilkkuminen ei auta. Itse menetin omaisuuteni ja terveyteni hometalon vuoksi joitakin vuosia sitten. Silloin se talouspaperin loppuminenkin sai itkemään.
   Noinkin. Mutta kyllä tiedän myös näitä keski-ikään ehtineitä mammoja, joilla ei ole hätäpäivää toimeentulon suhteen - vaan suurin ongelma on hormonitasapainon muutokset. Oikeasti, keski-ikäiset voivat olla käytöstavoiltaan ihan kuin teinejä (feissarimokissakin näitä olemme nähneet).

   Lainaa

  68. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Mahtava perhe, tuolta tulee maailmalle vain menestyjiä

   Lainaa

  69. heimosenkeimo 4.10.2021 0:55
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   jos olisin tossa taloudessa nii kävisin varasteleen niitä paskapaperirullia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vessa, vessapaperi, äiti, lappu, viesti, kuva, WC, WC-paperi, Voldemort