Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mammapalstalta päivää, osa 2

  Äitylit käyvät taas kuumina.
  Suurenna näkymä
  Mammapalstalta päivää, osa 2

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +739 (751 ääntä)
   Unohdin ostaa halpoja postimerkkejä :( Sen siitä saa, kun ei lue mammapalstoja.

   Lainaa

  2. Tulos: +292 (430 ääntä)
   Äidin osallistuva toiminta minkä tahansa mammapalstan hyväksi voisi olla peruste lapsen huostaanotolle.

   Lainaa

  3. Tulos: -38 (104 ääntä)
   Ei vauvaa teille! <3

   Lainaa

  4. Tulos: +279 (333 ääntä)
   Sarin tyyppiset ihmiset on juuri se, mikä ihmiskunnassa on eniten vialla.

   Lainaa

  5. Tulos: +340 (366 ääntä)
   Luin koko biisin. Jäljelle jäi vaan vähän hämmentyny olo. Aika...öö.. kekseliästä toki :D

   Lainaa

  6. Tulos: -15 (75 ääntä)
   Ihan holjaa väkeähän siellä tuntuu aikaansa kuluttavan. Ainahan ne on äidit kokenu tarvetta toistensa kanssa jutella päivät pääksytysten, kahvipöytä vaihtunu näköjää someen. En nyt taas tajua mitä paheksumisen aihetta siinäkin on, varmaan se kun on naiset asialla, ja joku siellä yritti vähän haastaakin. Ei mitään uutta internetissä?

   Lainaa

  7. Tulos: -23 (127 ääntä)
   En tiedä nostaisinko hattua Hennille kekseiliäisyydestä ja viitseliäisyydestä, vai tuntisinko hieman jotain inhon-/säälintapaista. Olen onnistuneesti välttänyt alkuperäisen biisin, tiedän juuri "se saa mun levikset repeemään"-renkutuksen siitä. Raivostuttava biisi, mutta itseltäni ei irtoisi tuon vertaa hupaisaa sanoitusta omasta päästäni - ja sitten taas, kauanko tuota tulikaan väännettyä ja olisiko kenties ollut parempaakin tekemistä? Toisaalta, mitäpä tuo haittaa jos vähän hauskaa pitää. Kuten sanoin, I'm torned.

   Lainaa

  8. Tulos: +38 (42 ääntä)
   "Miks" Mä en osaa laulaa

   Lainaa

  9. Tulos: +160 (166 ääntä)
   Onko ne TAAS nostaneet postimaksuja?? Voihan...!

   Lainaa

  10. Tulos: +140 (142 ääntä)
   Joskus tekisi ihan mielenkiinnosta lukee äityleitä, mutta perkele suljettu ryhmä eikä vittinä liittyä.

   Lainaa

  11. Tulos: +65 (77 ääntä)
   Miss K.: En tiedä nostaisinko hattua Hennille kekseiliäisyydestä ja viitseliäisyydestä, vai tuntisinko hieman jotain inhon-/säälintapaista. Olen onnistuneesti välttänyt alkuperäisen biisin, tiedän juuri “se saa mun levikset repeemään”-renkutuksen siitä. Raivostuttava biisi, mutta itseltäni ei irtoisi tuon vertaa hupaisaa sanoitusta omasta päästäni – ja sitten taas, kauanko tuota tulikaan väännettyä ja olisiko kenties ollut parempaakin tekemistä? Toisaalta, mitäpä tuo haittaa jos vähän hauskaa pitää. Kuten sanoin, I’m torned.
   Niin no, onko parempaa tekemistä tuon matskun kirjoittaminen vai feissarimokien lukeminen?

   Lainaa

  12. Tulos: +8 (130 ääntä)
   Naiset tappelee mammapalstalla, naiset tappelee kirpparilla, etc. etc. Opetelkaa vihdoin jo olemaan.

   Lainaa

  13. Tulos: -156 (174 ääntä)
   Rauno: Sarin tyyppiset ihmiset on juuri se, mikä ihmiskunnassa on eniten vialla.
   Tai sitten sinun tyyppiset. Keksipä vaihteeksi jotain myönteistä lähimmäisistäsi. Ainakin nuo ämmät ovat tuottaneet lajin säilymiselle välttämättömiä jälkeläisiä, vaikkeivät ehkä kovin älykkäitä ja innovatiivisia. Oletko itse?

   Lainaa

  14. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Emma: Ihan holjaa väkeähän siellä tuntuu aikaansa kuluttavan. Ainahan ne on äidit kokenu tarvetta toistensa kanssa jutella päivät pääksytysten, kahvipöytä vaihtunu näköjää someen. En nyt taas tajua mitä paheksumisen aihetta siinäkin on, varmaan se kun on naiset asialla, ja joku siellä yritti vähän haastaakin. Ei mitään uutta internetissä?
   Holjaa?

   Lainaa

  15. Tulos: -14 (28 ääntä)
   Miss K.: En tiedä nostaisinko hattua Hennille kekseiliäisyydestä ja viitseliäisyydestä, vai tuntisinko hieman jotain inhon-/säälintapaista. Olen onnistuneesti välttänyt alkuperäisen biisin, tiedän juuri “se saa mun levikset repeemään”-renkutuksen siitä. Raivostuttava biisi, mutta itseltäni ei irtoisi tuon vertaa hupaisaa sanoitusta omasta päästäni – ja sitten taas, kauanko tuota tulikaan väännettyä ja olisiko kenties ollut parempaakin tekemistä? Toisaalta, mitäpä tuo haittaa jos vähän hauskaa pitää. Kuten sanoin, I’m torned.
   ei tos vrm kauaa menny :DDDD iha helppoo

   Lainaa

  16. Puolikiero_savolainen 9.1.2014 12:23
   Tulos: +165 (171 ääntä)
   Minua aina naurattaa nämä tuppukylien "kovat mammat", joiden mies on yleensä ex-nisti tai muu retku/linnakundi ja sitten sitä uhkaillaan "kovilla seurauksilla", kun ei pärjätäkään enää verbaalisesti. Sari, teikäläiset eivät ole koskaan pelottaneet, ei pelota nytkään, eikä tule koskaan pelkoa olemaankaan.

   Lainaa

  17. Tulos: -28 (54 ääntä)
   Eikö kukaan nyt ole puuttunut tähän, vai olenko vain vajaa? Siis saako sen kirjeen tosiaan lähetettyä vanhalla postimerkillä? Ainakin vanhoja halvempia joulumerkkejä käyttäessäni olen joutunut ostamaan 5 tai 10 sentin lisämerkkejä, jotta kokonaishinnaksi tulee sitten se oikea (eli vaikka 0,55+0,05=0,60). Jos 1. lk:n kirje maksaa nykyään euron niin ei kai sitä voi saada 0,85 sentin merkillä lähetettyä?

   Lainaa

  18. jennipenni 9.1.2014 14:00
   Tulos: +80 (88 ääntä)
   Itse liityin Äityleihin ihan vain viihteen vuoksi. Kiva seurata kuinka äidit nolaa itsensä. Samat naamat aamusta iltaan tappelemassa ja arvostelemassa toisia äityleitä. Olen huomannut, että monet kun saavat lapsia niin elämä loppuu. Ruvetaan haukkumaan muita ihmisiä, juoruumaan, arvostelemaan. Itse ollaan niin täydellisiä. Mitäs teki lapsia jos vituttaa jokapäivä ja kadehditaan muiden elämää?

   Lainaa

  19. Tulos: +52 (52 ääntä)
   jaahsa: Eikö kukaan nyt ole puuttunut tähän, vai olenko vain vajaa? Siis saako sen kirjeen tosiaan lähetettyä vanhalla postimerkillä? Ainakin vanhoja halvempia joulumerkkejä käyttäessäni olen joutunut ostamaan 5 tai 10 sentin lisämerkkejä, jotta kokonaishinnaksi tulee sitten se oikea (eli vaikka 0,55+0,05=0,60). Jos 1. lk:n kirje maksaa nykyään euron niin ei kai sitä voi saada 0,85 sentin merkillä lähetettyä?
   Kannattaa tutustua postin sivuilla ikimerkkeihin. Esimerkiksi 1 luokan ikimerkin hinta oli 31.12. 0,85€ ja 1.1. 1,00€. Ikimerkissä ei kuitenkaan lue mitään euromääräistä arvoa vaan ainoastaan "1 lk". Niinpä esimerkiksi vuonna 2002 silloisella hinnalla ostettu ikimerkki kelpaa edelleen 1 luokan kirjeen postimaksun maksamiseksi kokonaan. Itse tilaisin ikimerkkejä uudenvuoden aattona illalla postin nettisivuilta vähän reilummasti, kun kuitenkin edelleen peruspostia lähettelen.

   Lainaa

  20. Tulos: +29 (53 ääntä)
   Toi biisi oli hauska! Kai sitä äiditkin saa omaa hauskaa pitää joskus tai vähän lapsettaakin? P.S. Mulla ei ole lapsia eikä varmaan tulekaan. En siis puolustele ketään, kerroin mielipiteeni.

   Lainaa

  21. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Mä peukutan Henniä! Vaikka onneksi en alkuperäisen renkutuksen "säveltä" hirveästi muistanutkaan.

   Lainaa

  22. Tulos: -27 (53 ääntä)
   Sain syövän ton biisin sanoista. Ja itse biisistä.

   Lainaa

  23. Kuusmetrinenkaulahuivi 9.1.2014 16:03
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Kyllä mammat ny jaksaa riidellä.

   Lainaa

  24. Henaattori 9.1.2014 17:44
   Tulos: +129 (143 ääntä)
   :D Ei mua tarvitse sääliä. :DD Biisin tekoon meni ehkä puolisen tuntia, sängyssäni kieriskelin enkä saanut unta niin ihan iltahepuleissani sen tein. :DDD Valitsin "levikset repee"-kappaleen, koska suuri osa sen (valitettavasti?) tietää. Biisi ei valitettavasti ryhmän ulkopuolisille aukea, koska tunkaisin sinne ne legendaarisimmat puheenaiheet, jotka Äityleissä vuosi vuoden jälkeen ihastuttavat ja vihastuttavat. Joku nyt olisi voinut käyttää sen puoli tuntia vaikka kynsiensä lakkaamiseen, kivestensä rapsutteluun tai Sinkkulaivan katsomiseen, minä nyt näin. :) Piis!

   Lainaa

  25. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Kyllä minulle biisi aukesi, vaikken ryhmässä olekaan. Ollaanhan me saatu täällä Feissarimokissa maistiaisia. Sitäpaitsi aika universaaleja juttuja naisten kesken.

   Lainaa

  26. Tulos: +15 (15 ääntä)
   muomo: Luin koko biisin. Jäljelle jäi vaan vähän hämmentyny olo. Aika…öö.. kekseliästä toki
   Noh. Ei luovuudesta voi tuomita. ;)

   Lainaa

  27. Tulos: -23 (55 ääntä)
   Henaattori: Ei mua tarvitse sääliä. D Biisin tekoon meni ehkä puolisen tuntia, sängyssäni kieriskelin enkä saanut unta niin ihan iltahepuleissani sen tein. DD Valitsin “levikset repee”-kappaleen, koska suuri osa sen (valitettavasti?) tietää. Biisi ei valitettavasti ryhmän ulkopuolisille aukea, koska tunkaisin sinne ne legendaarisimmat puheenaiheet, jotka Äityleissä vuosi vuoden jälkeen ihastuttavat ja vihastuttavat. Joku nyt olisi voinut käyttää sen puoli tuntia vaikka kynsiensä lakkaamiseen, kivestensä rapsutteluun tai Sinkkulaivan katsomiseen, minä nyt näin. Piis!
   Pelottavaa jos joku "äiti" käyttää puoli tuntia kivestensä rapsutteluun :o

   Lainaa

  28. LasseViren 9.1.2014 21:59
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Mammapalstaltahan on tullut jäätävää settiä tänne viime aikoina! Hyvä mutsit.

   Lainaa

  29. Tulos: +6 (12 ääntä)
   No awww...miss me :P

   Lainaa

  30. Tulos: +3 (15 ääntä)
   Haha, mahtava biisi! :D

   Lainaa

  31. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Postimerkeistä.... RLY?

   Lainaa

  32. Tulos: -25 (41 ääntä)
   Naisilla on omituinen tapa saada kaikesta keskustelusta riita-aihe mutta mitäpä muutakaan heidän elämällä olisi tarkoitusta,miinuksia kiitos !

   Lainaa

  33. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Ihmekään, että joistakin lapsistakin tulee mitä sattuu, kun aikuiset ovat noin esimerkillisiä.

   Lainaa

  34. Tulos: +1 (5 ääntä)
   :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD kyllä oli pakko

   Lainaa

  35. Tulos: +7 (23 ääntä)
   H: Tai sitten sinun tyyppiset. Keksipä vaihteeksi jotain myönteistä lähimmäisistäsi. Ainakin nuo ämmät ovat tuottaneet lajin säilymiselle välttämättömiä jälkeläisiä, vaikkeivät ehkä kovin älykkäitä ja innovatiivisia. Oletko itse?
   No, nyt kun lähdetään tolle linjalle niin nämä "ämmät" ovat ylikansoittaneet Maapalloa yhä enemmän. Ylikansoittaminen puolestaan lisää köyhyyttä ja nälkää...

   Lainaa

  36. Tulos: -8 (10 ääntä)
   En tiedä kuin yhden henkilön maailmassa kenellä on noin surullinen elämä. Eikö tosiaan parempaa tekemistä keksi?

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (15 ääntä)
   H: Tai sitten sinun tyyppiset. Keksipä vaihteeksi jotain myönteistä lähimmäisistäsi. Ainakin nuo ämmät ovat tuottaneet lajin säilymiselle välttämättömiä jälkeläisiä, vaikkeivät ehkä kovin älykkäitä ja innovatiivisia. Oletko itse?
   Joo ku sehän onkin niin tärkeetä tuottaa lisää lapsia tähän ylikansoitettuun maailmaan?

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Mua vähän pelottaa, että sitten kun itse pyöräytän muksuja niin mustakin tulee tommonen naarasleijona, joka saa tappelun aikaan postimerkeistäkin.

   Lainaa

  39. Tulos: +10 (10 ääntä)
   meh: No, nyt kun lähdetään tolle linjalle niin nämä “ämmät” ovat ylikansoittaneet Maapalloa yhä enemmän. Ylikansoittaminen puolestaan lisää köyhyyttä ja nälkää…
   no ei piä paikkaasa :D suomessa menee nii paljo ruokaa roskiin päivitäi et sillä ruokkis pari kehitysmaan kylää päivässä. Kyl se on ihmisten itsekkyys joka lisää köyhyyttä ja nälkää.

   Lainaa

  40. Tulos: 0 (0 ääntä)
   LOL’d: Joskus tekisi ihan mielenkiinnosta lukee äityleitä, mutta perkele suljettu ryhmä eikä vittinä liittyä.
   Sama juttu!!! :D

   Lainaa

  41. Tulos: -3 (3 ääntä)
   ....miksi ihmeessä pitää käyttää näin paljon... pisteitä...? ...Saan kohta varmaan syövän...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: äitylit, äityli, äidit, Levikset repee, rap, laulu, sanat, postimerkit, posti