Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yhteys tuntemattomaan

Kun tuntematon henkilö ottaa yhteyttä Facebookissa, juokse.
Yhteys tuntemattomaan

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +900 (956 ääntä)
      Ei kyllä millään uskois, että jotkut oikeasti on tollasia, että jonkun kaverin kaverin kaverin kaverille mennään heittämään jotain juttua ihan tuttavallisesti, ja sitten ihmetellään kun ei meinaa vastakaikua tulla.

      Lainaa

    2. Tulos: +928 (976 ääntä)
      Well that escalated quickly.

      Lainaa

    3. Tulos: +551 (611 ääntä)
      _Kukaan_ näistä keskustelijoista ei saa multa pointseja :(

      Lainaa

    4. Tulos: +145 (159 ääntä)
      Menee sanat ja peukut ristiin, ihan kuin puheet ja eleet riitelivät keskenään.

      Lainaa

    5. Tulos: +260 (312 ääntä)
      Kunpa toi alempi laittaisi mullekin viestiä, anelisin kyllä, nimittäin tukehtumaan haulikon piippuun. Miska taas vaikuttaa tyhmemmältä kuin vasemman jalan saapas.

      Lainaa

    6. Tulos: +458 (492 ääntä)
      En kyllä halua tietää millanen isä jälkimmäisen keskustelun sinisellä jätkällä on, jos ajattelee että isien kuuluu käyttäytyä noin. Tiedän että kyse on vaan jostain hyvin oudosta sanontatavasta, mutta ite mieltäsin vastenmieliseksi sanoa yhtään ketään isäksi, mikäli tunnen minkäänlaista vetoa kyseiseen henkilöön. Hyi. Enkä siis ole mikään kukkahattutäti, mutta ällöttää tollaset.

      Lainaa

    7. Tulos: +337 (339 ääntä)
      Hra. Sininen on selvästi oikea naisten mies. Feissarimokat - Kun haluat menettää uskosi ihmiskuntaan :D

      Lainaa

    8. Tulos: +326 (368 ääntä)
      Vähän kyllä ihmettelen tuota Janitan suhtautumista jonkun tuntemattoman kaveripyyntöön. Sen pyynnön voi myös ohittaa ja vaikka estää koko ihmisen, ilman keskinäistä (ja melko asiatonta) kommunikointia!

      Lainaa

    9. nuoriso (?) rupattelee 22.10.2013 5:08
      Tulos: +264 (290 ääntä)
      Onpa hienoa käytöstä lähes kaikilta. Olisi varmaan ollut liian omituista todeta "kiitos mutta ei kiitos" tai hylätä pyyntö sen pahemmin kommentoimatta kun ei kerran tunne? Onko tää nyt sitä small talkia, kuka vee ja mitä veetä, hanki elämä... :-D

      Lainaa

    10. Tulos: +105 (207 ääntä)
      Kohtalaisen juntteja noi teiniakatkin kun heti vaan vittua kehiin. Eikö kapasiteetti muuhun riitä? Ei. Juntit.

      Lainaa

    11. Tulos: -40 (68 ääntä)
      vitu ilkee vic toi pinkki ei tienny kyl mitä menetti !:Dd

      Lainaa

    12. Tulos: +132 (146 ääntä)
      Marsu: _Kukaan_ näistä keskustelijoista ei saa multa pointseja
      Niinpä, ei sitä sentään tarvitse käyttäytyä kuin kusipää.

      Lainaa

    13. Tulos: +153 (179 ääntä)
      Tuon alemman "mitä vittua" -vastauksen jälkeen sympatiani olivat jätkän puolella, mutta vain hetken. Tosin en kyllä hetkeäkään ihmettelisi, jos se copypastaa tuota aloitusviestiä useammalle.

      Lainaa

    14. Tulos: -162 (172 ääntä)
      Ymmärsinköhän tämän ensimmäisen jutun oikein.. Janita on lähettänyt Miskalle kaveripyynnön ja Miska on ottanut sen vastaan, koska lisää kaikki pyytävät kavereiksi. Ja sitten Janita on ottanut hirveen kilarin siitä, ettei tunne Miskaa?

      Lainaa

    15. Tulos: +107 (109 ääntä)
      J-P väärin ymmärsit. Miska lisää kaveriksi kaikki ketä Facebook sille ehdottaa, että saattaa tuntea.

      Lainaa

    16. Tulos: +71 (73 ääntä)
      J-P: Ymmärsinköhän tämän ensimmäisen jutun oikein.. Janita on lähettänyt Miskalle kaveripyynnön ja Miska on ottanut sen vastaan, koska lisää kaikki pyytävät kavereiksi. Ja sitten Janita on ottanut hirveen kilarin siitä, ettei tunne Miskaa?
      Taisit ymmärtää väärin. Miska siis lisäilee itse kavereiksi kaikki Facebookin ehdottamat kaverit, eli "kavereiden kaverit".

      Lainaa

    17. Tulos: +40 (48 ääntä)
      J-P: Ymmärsinköhän tämän ensimmäisen jutun oikein.. Janita on lähettänyt Miskalle kaveripyynnön ja Miska on ottanut sen vastaan, koska lisää kaikki pyytävät kavereiksi. Ja sitten Janita on ottanut hirveen kilarin siitä, ettei tunne Miskaa?
      Väärin, vaan tuolla facebookissa pyörii tällaisia kaveriehdotuksia. Eli lähinnä siis kavereiden kavereita, etenkin jos on useampi yhteinen kaveri. Miska siis lisää heidät kaikki, vaikka ei tuntisi heitä, vaan he olisivat vain kaverin kavereita. Tai pahimmillaan vaikkapa jonkun etäisen sukulaisen kavereita, joita ei ole koskaan tavannut eikä koskaan tule tapaamaan.

      Lainaa

    18. Tulos: -54 (118 ääntä)
      Kaikki vaikutti vähä vajailta, mut jostain syystä varsinkin noitten muijien asenteet ärsytti eniten. Voi kyllä käyttäytyy iha asiallisestiki tai iha vaan ignoorata vaikka olis kuinka rändöm!!11

      Lainaa

    19. Tulos: +56 (56 ääntä)
      Minäkin sain joskus huudot siitä, kun en ollut hyväksynyt minulle tuntemattoman ihmisen kaveripyyntöä. Tämä kun oletti, että koska hän on mieheni kaveri, täytyy minunkin olla hänen kaverinsa :D

      Lainaa

    20. Tulos: +92 (96 ääntä)
      Ei epäilemättä ole mitenkään kohteliasta vastata kaveripyyntöihin "mitä vittua", tunsipa henkilön tai ei. Ihan "delete" pitäisi riittää. Toisaalta, kun keskustelun jatkuessa käy ilmi että sininen on selkeästi jotenkin sekaisin, niin ehkäpä vaaleanpunainen kävi vilkaisemassa sen profiilia tarkistaakseen tunteeko sen jostain, ja löysi jotain tyyliin "tällä profiililla hankin kaikki naiset, nuo v***n huorat kerjää sitä" tai jot, ja reaktio oli siten perusteltu.. Olisi ainakin hauska uskoa etteivät kaikki ole sekaisin, tylyjä, tai sekä että.

      Lainaa

    21. Tulos: +74 (84 ääntä)
      Noita kaveripyyntöjä kun välillä puskee vaikka miltä ahmedeilta ja carloksilta niin nopeasti vilkasen onko mitään tuttua, jos ei niin pyyntö hylätty -that's it. En ymmärrä miksi kirjoittaa kaveripyynnön tehneelle? Tai vastata viestiin, jos ei huvita/kiinnosta. Jos kuitenki kysyisin, että ollaanko mahollisesti tuttuja niin "Kukas vittu sä olet?" tai "Mitä vittua :D?" ei oo ne ensimmäiset sanat miten asia tulis mieleen kysyä..

      Lainaa

    22. Tulos: +81 (87 ääntä)
      Mä tosin sanoisin, että vaikka en itse käyttäisi "Mitä v****a" tervehdyksenä, niin tuo hymiö antaisi ymmärtää, että pinkki nainen oli vain yllättynyt. Ehkä korrektimpi lausahdus olisi "Mitä ihmettä". Nainen olisi voinut ollakin valmis pieneen chättiin, jos mies olisi ollut paikalla (eikä olisi osoittautunut kusipääksi).

      Lainaa

    23. Tulos: +22 (22 ääntä)
      ..Apua?

      Lainaa

    24. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Tuo toisen jutun mieshenkilö sai varmasti pillua tämän jälkeen.

      Lainaa

    25. Tulos: +17 (71 ääntä)
      Mitä ihmettä te vedätte kauheet kilarit siitä, että yksi ihminen sanoo yhden v-sanan, jessus sentäs. Itsellä olisi mitä luultavimmin samankaltainen reaktio, jos joku tuntematon mieshenkilö tulisi facessa tuolla tavalla, koska, no, mitä vittua. Sitäpaitsi jotenkin epäilen, että tuon tyyppinen kaveri olisi saattanut tulkita ystävällisemmän "kiitos, mutta ei kiitos" -vastauksen merkkinä ns. "vaikeasti tavoiteltavissa" olevasta yksilöstä. Who knows.

      Lainaa

    26. Tulos: +87 (91 ääntä)
      Joku: Kaikki vaikutti vähä vajailta, mut jostain syystä varsinkin noitten muijien asenteet ärsytti eniten. Voi kyllä käyttäytyy iha asiallisestiki tai iha vaan ignoorata vaikka olis kuinka rändöm!!11
      Eeeli odotat asiallista käytöstä keskustelun naisilta, mutta et miehiltä? Samalla viivalla ollaan kun kysyn "mitä vittua" ja vastaat "haluun tull asun naamalle"? Jep jep.

      Lainaa

    27. yötiäinen 22.10.2013 19:20
      Tulos: +68 (72 ääntä)
      jayp: Sitäpaitsi jotenkin epäilen, että tuon tyyppinen kaveri olisi saattanut tulkita ystävällisemmän “kiitos, mutta ei kiitos” -vastauksen merkkinä ns. “vaikeasti tavoiteltavissa” olevasta yksilöstä. Who knows.
      Samaa ajattelin. Itse en ikinä kehtaisi vastata noin tylysti, mutta vaaleanpunaisen neidin vaisto taisi olla oikeassa tästä jätkästä. Todellakin mitä vittua.

      Lainaa

    28. Tulos: +13 (37 ääntä)
      Turhake: Ei kyllä millään uskois, että jotkut oikeasti on tollasia, että jonkun kaverin kaverin kaverin kaverille mennään heittämään jotain juttua ihan tuttavallisesti, ja sitten ihmetellään kun ei meinaa vastakaikua tulla.
      No, suomessa kun sano päivää naapurille, niin olet pervo ahdistelija.

      Lainaa

    29. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Kumpikohan tossa ekassa on lähettänyt mokan? Miskan lopun "servaus" vaikuttaa että se olisi ollut hänen lähettämä, mutta toisaalta muut jutut tossa on sen verta noloja että en tiedä.

      Lainaa

    30. Tulos: +67 (71 ääntä)
      http://www.feissarimokat.com/2013/06/aidon-stalkkerin-ainesta/ <-- tuossa mokassa ihmiset valitti miten tyttö on niin yliherttainen ja helpostilähestyttävä ja täällä valitetaan kun tytöt oli niin tylyjä. ........ok

      Lainaa

    31. Tulos: 0 (22 ääntä)
      Näissä mokissa kyl idiootteja on sekä pojat että tytöt. :D

      Lainaa

    32. Tulos: -16 (20 ääntä)
      Tuotanoin: En kyllä halua tietää millanen isä jälkimmäisen keskustelun sinisellä jätkällä on, jos ajattelee että isien kuuluu käyttäytyä noin. Tiedän että kyse on vaan jostain hyvin oudosta sanontatavasta, mutta ite mieltäsin vastenmieliseksi sanoa yhtään ketään isäksi, mikäli tunnen minkäänlaista vetoa kyseiseen henkilöön. Hyi. Enkä siis ole mikään kukkahattutäti, mutta ällöttää tollaset.
      sanot mua isäks -juttu viittaa upean mahtavaan ja tasokkaaseen youtube-hittiin, jonka lukuisia versioita on esim. tämä http://www.youtube.com/watch?v=uIavyLM7rwQ eli ei onneksi kyse pojan henkilökohtaisesta suhteestaan isäänsä :)

      Lainaa

    33. Tulos: +57 (57 ääntä)
      Noita jälkimmäisen tapasia näkee usein, jotka ensin kehuskelee ja yrittää iskee ja heti kun ei saa toivomaansa vastausta nii alkaa huorittelemaan tosi uhkaavasti. Hyi hele.

      Lainaa

    34. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Minulle on tullut moni tuntematon nainen puhumaan netissä ja hyviä kavereita ollaan

      Lainaa

    35. Tulos: +2 (2 ääntä)
      tälläisiä legittejä on liikkeellä joka paikassa.

      Lainaa

    36. Tulos: -25 (33 ääntä)
      No kaikista näistä eniten mua vtuttaa Janita, joka paitsi on urpo ilmeisesti muutenkin, niin lähettää vielä oman yksityisviestiketjunsa feissarimokiin koska kuvittelee että keskustelu on jotenkin yyperkreisi! Go janita!

      Lainaa

    37. Tulos: -30 (42 ääntä)
      Voisin röyhkeyden perusteella melkeinpä lyödä vetoa, että tämän viimeisen keskustelun miespuolinen henkilö EI ole Suomen kantaväestöön kuuluva.

      Lainaa

    38. Tulos: +13 (25 ääntä)
      Wiggin: Eeeli odotat asiallista käytöstä keskustelun naisilta, mutta et miehiltä? Samalla viivalla ollaan kun kysyn “mitä vittua” ja vastaat “haluun tull asun naamalle”? Jep jep.
      No ei, olihan varsinki toi vika ny iha sekasin päästään, mut hain vaan sitä, et jos joku ihme random pyytää kaveriks tai muute vaan laittaa viestiä, niin miks pitää heti olla heiluttelemassa vittu sanaa? Jos mua pyytää joku kaveriks jota en tunne, niin deletaan sen tai kysyn iha vaan et "Kukas oot, pyysit mua kaveriks?" Et odotan kyllä ihan yhtä kohteliasta viestintää kaikin puolin kaikilta.

      Lainaa

    39. Tulos: +4 (34 ääntä)
      Vaikka nyt olikin kaikki vähän hölmöjä, siltikin minusta Miskan tusinamuija kommentti tuntui osuvan aika maaliinsa : D

      Lainaa

    40. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Turhake: Ei kyllä millään uskois, että jotkut oikeasti on tollasia, että jonkun kaverin kaverin kaverin kaverille mennään heittämään jotain juttua ihan tuttavallisesti, ja sitten ihmetellään kun ei meinaa vastakaikua tulla.
      Ja sitte ihmetellään ku suomalaisista sanotaan et ei olla sosiaalista sakkia

      Lainaa

    41. Arthur Brown 23.10.2013 23:33
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      Ahdistavia Internet-egoja netti täynnä.

      Lainaa

    42. pseudoavatar 24.10.2013 20:47
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      Tuollaisia sekopäitä uhoajia tullut itselläkin vastaan etenkin deittipalveluissa. Pahin oli joku tyyppi joka ilmoitti aikovansa viedä minut laivalle tai "itken ja tulen mukaan". Kun ilmoitin että en aio jatkaa keskustelua, mies totesi että "tuollaisille naisille on ennenkin näytetty kuka on pomo, parasta vaan tulla mukaan tai voi käydä huonosti." Kaikissa deittipalveluissa ei muuten pysty blokkaamaan tällaisia huonosti käyttäytyviä henkilöitä. Ja ihan tiedoksi, suurin osa tällaisista tapauksista mihin olen törmännyt on ollut ihan täysin suomalaisia...

      Lainaa

    43. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Pensseli: Voisin röyhkeyden perusteella melkeinpä lyödä vetoa, että tämän viimeisen keskustelun miespuolinen henkilö EI ole Suomen kantaväestöön kuuluva.
      Kyllä se varmasti on ihan kantaväestöä. Olen törmännyt itsekin tuollaisiin. Moni heikommalla itsetunnolla varustettu suomalainen mies käyttäytyy juuri noin saadessaan pakit, tai vähintäänkin haukkumaan.

      Lainaa

    44. Tulos: -5 (17 ääntä)
      Molemmissa mokissa kaikki ihmiset oli perseestä- Ei kannata välttämättä lisätä kaveriksi ihan tuntemattomia. Jos aloittaa keskustelun tuntemattoman kanssa, ei kannata pitää odotuksia kauhean korkealla. Mutta olisi mokan naisillakin peiliinkatsomisen paikka, tarpeetonta töykettä. Pelkkä vastaamatta jättäminen ja kaveripyynnön hylkääminen olisi riittänyt.

      Lainaa

    45. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Ja tämä alempi, hyvät vanhemmat, on syy miksi on joskus hyvä sanoa lapselleen ei.

      Lainaa

    46. Tulos: +21 (23 ääntä)
      tirpu: http://www.feissarimokat.com/2013/06/aidon-stalkkerin-ainesta/ <– tuossa mokassa ihmiset valitti miten tyttö on niin yliherttainen ja helpostilähestyttävä ja täällä valitetaan kun tytöt oli niin tylyjä. ……..ok
      Yleisesti ottaen et ole väärässä -usein näissä tilanteissa ei vaan voi voittaa teki sitten mitä tahansa. Tylyys on narttuilua ja kärsivällisyys tulkitaan että "sehän kerjää sitä". Monissa deittailupalveluissa, saati sitten ulkona maailmassa, tämä on ihan oikeasti ongelma. Mutta kun FB'ssa tosiaan on se delete&block, niin siitä pitäisi kyllä nauttia =)

      Lainaa

    47. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Ei auta fb:mokat muutenki paskas elämäs. Oon nyt hymähtänyt jo useammalle Jessican kommentille.. Enää ei voi perustella asiaa väsymyksellä tms. Huoh, pääsispä takas hoitoo

      Lainaa

    48. tytöntyllerö 4.11.2013 15:41
      Tulos: -9 (29 ääntä)
      En nyt mene syyttämään tässä tapauksessa kumpaakaan osapuolta, mutta sitä vaan usein ihmettelen näin tyttönä, kun monet toiset tytöt laittaa supersexyposebikinikuvia fb:n profiilikuvaks ja sitten ihmettelee, kun joku kauniista ulkomuodosta hullaantunut miespuolinen henkilö tulee sanomaan ''moi''. ja sitten tulee näitä: ''mitävittuuaa kuka sä oott!? YÄÄK!?'' pieni vinkki: JOS__ET__HALUA vastaavia yhteydenottoja tuntemattomilta miehiltä, laita profiilikuvaksi porkkana, tai jos sekin tuntuu liian seksuaaliselta niin vaikka tiiliskivi... En sano, että kaikki tytöt ovat tällaisia, mutta jotkut. Sama pätee tisseihin: jos sinulla on vaate, jonka kaula-aukko yltää melkein napaan ja tissit törröttää push uppien avulla kaulalla, niin sillon katson oikeutetuksi myös tuijottaa niitä. Miksi ne muuten olisi niin esillä? jos et halua, että tuntemattomat ihmiset tuijottelevat tissejäsi, käytä vaatteita, joissa tissivako ei paista sumuisessa ilmassa 10km päähän. Just saying...

      Lainaa

    49. Tulos: 0 (0 ääntä)
      koistinen: Well that escalated quickly.
      No ei kyllä, ihan hiljalleen

      Lainaa

    50. heimosenkeimo 31.5.2022 13:49
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Mies ei ollut näemmä tarpeeksi komea joten aikuismaisesti ignoreen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: viesti, yksityisviesti, pelottava, häiriintynyt, kaveripyyntö, tuntematon