Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Päivitys: Tarinan toinen puoli

Mielenkiintoinen päivitys kadonneiden henkkareiden tarinaan.
Suurenna näkymä
Päivitys: Tarinan toinen puoli

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 26 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +957 (993 ääntä)
   Ei edellenkään selvinnyt että miten ne henkkarit vaihto omistajaa. Jomman kumman on pakko olla tietämättään taikuri. TADAA!

   Lainaa

  2. Tulos: +817 (829 ääntä)
   Kunnon känni-ilta samassa baarissa ja TADAA!

   Lainaa

  3. Tulos: +494 (512 ääntä)
   En keksi mitään muuta selitystä, kuin että ovat asioineet esimerkiksi samassa kaupassa, jossa laura on unohtanu henkkarit tiskille ja hanna omalla vuorollaan napannut mukaan luulleen omakseen. Kutkuttava tarina joka tapauksessa.

   Lainaa

  4. Tulos: +372 (382 ääntä)
   ''Minne ikinä joudummekaan, löydämme aina toisemme!''

   Lainaa

  5. JokusenJaska 22.10.2013 5:29
   Tulos: +218 (226 ääntä)
   Ja niin sai tarina onnelisen lopun :)

   Lainaa

  6. Tulos: +128 (140 ääntä)
   Mitenköhän ne on vaihtanu omistajia omg?!

   Lainaa

  7. Tulos: -37 (87 ääntä)
   jollaki vic hyvä tuuri tai mitää !

   Lainaa

  8. Tulos: +171 (173 ääntä)
   Nyt olemme kyllä jännän äärellä pohtiessamme kuinka Lauran henkkarit vaihtoivat omistajaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +41 (69 ääntä)
   Laura törmättyään Hannaan: http://static.giantbomb.com/uploads/original/5/59236/2121991-4876696414_d3f62d18be_z.jpg

   Lainaa

  10. Tulos: +111 (113 ääntä)
   Ja on vain ajan kysymys milloin tämä mystinen ja ihana uutisoidaan iltalehdessä

   Lainaa

  11. Tulos: +68 (78 ääntä)
   Mister: Ei edellenkään selvinnyt että miten ne henkkarit vaihto omistajaa. Jomman kumman on pakko olla tietämättään taikuri. TADAA!
   Taikatemput perustuvat huomaamattomaan vaihtamiseen. Ensimmäinen unohti henkkarinsa kaupan kassalle sille tasolle, jossa raha vaihtaa omistajaa. Jälkimmäinen poimi ne siitä. Kummallakin oli aivoissa ns. automaattiohjaus päällä, kuten usein toistuvissa arkitilanteissa on. Siksi ei jäänyt muistikuvia. Ta-Daa!

   Lainaa

  12. Tulos: +112 (114 ääntä)
   En sinänsä ihmettelisi henkkarien vaihtumista (joskus baarissa on menneet oma maksukortti kaverin lompakkoon ja kaverin kortti omaan lompakkoon) vaan enemmän tuota omituista yhteensattumaa kun sattuvat kävelemään kadulla vastaan.

   Lainaa

  13. Löövstööry 22.10.2013 12:23
   Tulos: +145 (153 ääntä)
   .. And kids, this is how i met your mother.

   Lainaa

  14. Tulos: 0 (44 ääntä)

   Lainaa

  15. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Pienellä paikkakunnalla jos asuvat, en näe tässä kauheesti ihmeteltävää. Tai samassa kaupunginosassa vaikkapa. Kiva yhteensattuma silti.

   Lainaa

  16. Tulos: -86 (88 ääntä)
   Henkkarit eivät vaihtuneet. Laura ja Hanna olivat baarissa viettämässä iltaa samssa seurassa,jostain syystä henkkarit vaan jäi Hannalle. Ehkä Lauralta vahingossa tippui ne laukusta tjn ja Hanna otti ne, mutta jokatapauksessa Hanna tiesi kyllä kuka on laura ja siitä tiesi näiden henkkarien omistajan jäävän bussista.

   Lainaa

  17. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Asiahan eteni sillä tavalla, että L ja H olivat olleet samassa baarissa eräs ilta ja eri seurueissa. L oli tiputtanut henkkarinsa jossakin vaiheessa iltaa baarin lattialle, mutta huomasi tämän vasta päiviä myöhemmin. Ilmeisesti tämä H oli sitten luullut tiputtaneensa omat henkkarinsa baarin lattialle ja noukki ne sitten mukaansa tarkistamatta asian laitaa. Myöhemmin kuitenkin selvisi kaupassa, etteivät henkkarit kuuluneetkaan hänelle. Myöhemmin H bongasi sattumalta L:n, kun hän oli astumassa bussista pois Tampereen keskustassa. Tytöt eivät aiemmin tunteneet toisiansa, vaan H henkkareiden kuvan perusteella osasi yhdistää, että bussista astunut tyttö oli henkkareiden omistaja.

   Lainaa

  18. Tulos: +2 (18 ääntä)
   Asiahan eteni sillä tavalla, että L ja H olivat olleet samassa baarissa eräs ilta ja eri seurueissa. L oli tiputtanut henkkarinsa jossakin vaiheessa iltaa baarin lattialle, mutta huomasi henkkareidensa kadonneen vasta päiviä myöhemmin. Ilmeisesti tämä H oli sitten luullut tiputtaneensa omat henkkarinsa baarin lattialle ja noukki ne sitten mukaansa tarkistamatta asian laitaa. Myöhemmin kuitenkin selvisi kaupassa, etteivät henkkarit kuuluneetkaan hänelle. Myöhemmin H bongasi sattumalta L:n, kun hän oli astumassa bussista pois Tampereen keskustassa. Tytöt eivät aiemmin tunteneet toisiansa, vaan H henkkareiden kuvan perusteella osasi yhdistää, että bussista astunut tyttö oli henkkareiden omistaja.

   Lainaa

  19. Tulos: +14 (22 ääntä)
   I ship it!

   Lainaa

  20. Tulos: +20 (46 ääntä)
   Mutta nyt kysymys kuuluukin että miks kaupan kassa ei ottanut Hannalta henkkareita pois jotka eivät olleet hänen...

   Lainaa

  21. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Toisessa tarinassa nousi bussista, toisessa oli kävelemässä pysäkin ohi... hmmm...

   Lainaa

  22. Tulos: +26 (28 ääntä)
   jeppulis: Mutta nyt kysymys kuuluukin että miks kaupan kassa ei ottanut Hannalta henkkareita pois jotka eivät olleet hänen…
   Siksi, ettei sillä ole oikeutta. Jos myyjä näin menettelisi, syyllistyisi hän näpistykseen. Aidon, jonkun muun henkilöllisyystodistuksen näyttäminen jollekkin muulle, kuin virkamiehelle ei edes ole rikos. Petos-syytteen voi tietyissä tilanteissa tietenkin saada. Esim. kaverin henkkareilla puhelinliittymän hankkiminen, auton osto jonkun muun henkkareilla etc. Valitettavasti jokamiehenoikeudet ei salli näpistämistä.

   Lainaa

  23. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Hanna oli säilyttänyt henkkareita itsellään ainakin kaksi päivää (24.9. -> 26.9.) huomattuaan vieraan kortin kaupassa, miksei hän selvittänyt heti henkkareiden omistajan yhteystietoja tai vienyt niitä poliisin löytötavaratoimistoon??

   Lainaa

  24. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Mitä ''koska'' höpiset ? Kyllähän myyjät saavat ja pitääkin ottaa henkkarit pois, jos on joku muu ? Sama baareissakin. Muistaakseni täällä mokissakin on joku r-kioskiin liittyvä vitsi, kun paperit on otettu pois o.O Vai oonko mä nyt ihan kujalla ?

   Lainaa

  25. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Khyllä: Mitä ”koska” höpiset ? Kyllähän myyjät saavat ja pitääkin ottaa henkkarit pois, jos on joku muu ? Sama baareissakin. Muistaakseni täällä mokissakin on joku r-kioskiin liittyvä vitsi, kun paperit on otettu pois o.O Vai oonko mä nyt ihan kujalla ?
   Niinhän sitä monesti luullaan ja kuvitellaan, portsareilla ja myyjillä voi itselläänkin olla kuvitelma, että ovat oikeutettuja. Itsekin tiedän joitain vuosia sitten kaverilta lähteneen portsarille väärennetyt paperit, joten kyllä, sitä tehdään. Se taas ei tee siitä yhtään sallitumpaa, kyllähän ihmisiäkin tapetaan, muttei se silti ole sallittua. Kuitenkaan missään lakipykälässä ei anneta lupaa myyjälle ottaa henkkareita sulta pois, vaikka ne olisi selvästi jonkun muun tai selvästi väärennetyt. Jos joku vielä tahtoo väittää, että myyjällä on oikeus ottaa väärennetyt tai jonkun muun henkkarit pois, pyydän ensin antamaan lakipykälän, jonka jollain kierolla tavalla tulkitsemalla saa käsityksen, että se olisi sallittua.

   Lainaa

  26. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Ois jännä tietää minkä kokoisissa kaupungeissa nämä tapahtunu? Helsinki eri asia kuin Leppävirta. Mut joo näitähän sattuu jopa isommissa kaupungissa mutta sitte kun toivot törmääväs johonki tyyppiin nii ei varmasti tuu vastaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: henkilöllisyys, henkilötodistus, henkkarit, päivitys