Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 169

Käräyttäisitkö murtovarkaan näillä kriteereillä?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 169

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1167 (1183 ääntä)
   Leikkaa sormi kahtia.

   Lainaa

  2. Tulos: -109 (283 ääntä)
   Miksi postimies pyrki avaimella sisään?

   Lainaa

  3. Tulos: +607 (631 ääntä)
   perperi: Miksi postimies pyrki avaimella sisään?
   Kerrostalon rappuun, veikkaisin.

   Lainaa

  4. Tulos: -79 (193 ääntä)
   Aleksin läpändeerus on ihan stand-up komedia matskua :O

   Lainaa

  5. Tulos: +189 (227 ääntä)
   Minkäköhän ikäinen tuo aleksi nyt on...? :D

   Lainaa

  6. Tulos: -34 (124 ääntä)
   Toi Aleksi on mentaalisavuke YouTubesta : D

   Lainaa

  7. Kapteeni koukku 31.10.2013 7:53
   Tulos: -326 (368 ääntä)
   Eläimet ei ajattele, koska tietoisuus ei ole aineen ominaisuus. Tietoisuus on ihmiselle annetun sielun ominaisuus.

   Lainaa

  8. Tulos: +176 (208 ääntä)
   En tahdo samoja lääkkeitä kuin Aleksi.

   Lainaa

  9. Tulos: -95 (127 ääntä)
   Eikös sanomalehden jaa joku muu taho kuin posti?

   Lainaa

  10. Tulos: +51 (91 ääntä)
   pulipuli: Minkäköhän ikäinen tuo aleksi nyt on…?
   20 jos se oikeest on mentsukka :*

   Lainaa

  11. Tulos: +128 (140 ääntä)
   uuuuu: Eikös sanomalehden jaa joku muu taho kuin posti?
   Ainakin täällä meillä päin sanomalehdetkin jakaa Itella.

   Lainaa

  12. Tulos: +86 (162 ääntä)
   Jani: Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow! Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow! Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow!

   Lainaa

  13. Miten niin? 31.10.2013 9:23
   Tulos: +50 (60 ääntä)
   uuuuu: Eikös sanomalehden jaa joku muu taho kuin posti?
   Ei :o Meillä ainakin sanomalehti tulee postiautosta..

   Lainaa

  14. Tulos: +96 (106 ääntä)
   kolme: Kerrostalon rappuun, veikkaisin.
   No sit sais kyllä olla koko ajan soittamassa poliisille, koska kyllä yöaikaankin kerrostalon ulko-ovesta kulkee väkeä.

   Lainaa

  15. tuli vaan mieleen 31.10.2013 9:40
   Tulos: -69 (85 ääntä)
   Minua ei oikeastaan koskaan kiinnosta tuollaisissa "hassuiksi tarinoiksi" tarkoitetuissa tilapäivityksissä se onko tarina totta vai täysin keksitty juttu. Tärkeintä on vain ja ainoastaan jutun hauskuus. Nyt haluaisin kuintenkin nipottaa Eevan jutussa tuosta "Postin logosta". Jos minun oveni takana keskellä yötä hääräisi joku hyypiö tunkemassa jotain palavaksi luokiteltavaa materiaalina postiluukustani sisään oranssissa takissa, jossa lukisi "Posti" niin varmasti soittaisin poliisit paikalle.

   Lainaa

  16. Tulos: -47 (67 ääntä)
   CeilingFan: Ainakin täällä meillä päin sanomalehdetkin jakaa Itella.
   Vetää hiljaiseksi. .

   Lainaa

  17. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Miu Mau näitä kommentteja taas......

   Lainaa

  18. Tulos: +147 (163 ääntä)
   Mun mielestä suurin moka näissä sekalaisissa on että Aleksin kommentista tykkää 743 henkilöä...

   Lainaa

  19. Tulos: +52 (110 ääntä)
   Ring ding ding ding dingeringeding. Wa pa pa pa pa pa pow! Hatee hatee hatee ho. Kun nyt satuit Jani kysymään...

   Lainaa

  20. Tulos: +140 (158 ääntä)
   Aleksille terveiset: Oletko koskaan kuullut käsitettä "symbolifunktio"? Et sinäkään varsinaisesti sanoilla ajattele, vaan mielikuvilla, jotka aivosi muuntaa nopeasti myös verbaaliseen muotoon tarvittaessa. Kun alastonta naista ajattelet, näet mielessäsi alastoman naisen kuvan, et tekstiä "alaston nainen".

   Lainaa

  21. Seppo Saviniemi 31.10.2013 16:00
   Tulos: +26 (64 ääntä)
   Eiköhän Jani nimenomaan tarkoituksellisesti viitannut kyseiseen renkutukseen, arvon nokkelat vastailijat.

   Lainaa

  22. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Voiko tähän nyt sanoa muuta kuin miau?

   Lainaa

  23. *naamapalmu* 31.10.2013 16:20
   Tulos: -25 (39 ääntä)
   uuuuu: Eikös sanomalehden jaa joku muu taho kuin posti?
   Et ihan oikeesti oo noin tyhmä?..... Pahempi facepalm ku yhellekkää "mokalle"

   Lainaa

  24. Tulos: -17 (27 ääntä)
   kolme: Kerrostalon rappuun, veikkaisin.
   Onko postimiehellä avain aina joka rappuun että voi viedä postin?

   Lainaa

  25. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Kyseinen Aleksi on Aleksi Rantamaa aka Mentaalisavuke, vlogaaja youtubesta. :)

   Lainaa

  26. Tulos: +85 (91 ääntä)
   perperi: Onko postimiehellä avain aina joka rappuun että voi viedä postin?
   -_- Yleisavain alueen rappuihin kyllä. Eihän se sen oven läpikään tule

   Lainaa

  27. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Mä en tajunnu tota kettu vitsiä? Voisko joku selittää tyhmälle, jäi häirittee :)

   Lainaa

  28. Tulos: +4 (20 ääntä)
   ihme amis-sakkia

   Lainaa

  29. Tulos: +42 (46 ääntä)
   perperi: Miksi postimies pyrki avaimella sisään?
   Tai olisko postipate vaikka tunkenu sitä lehteä luukusta, ja blondit luuli että se pyrkii sisälle..

   Lainaa

  30. Tulos: +41 (41 ääntä)
   viimmesen olis pitäny varmaa hakea apteekista amputaatio ylimääräiseen sormeen...

   Lainaa

  31. Tulos: +42 (50 ääntä)
   Ylläri, Aleksilla taas tollanen niin kulunut ja käytetty juttu jonka jälleen oon nähnyt ihan pari päivää ennen esim 9gagissa enkuksi. Viimekertainenkin Aleksin päivitys täällä feissarimokissa oli joku suoraan enkun kielestä käännetty juttu joka oli juuri ollut 9gagissa. Kiva toi tykkäysten kerääminen esittämällä netissä nähtyjä juttuja omiksi. Viimeksi tilapäivitykseen pari kommentoikin että just näin netissä ton saman ja kas kummaa, Aleksi poisti nämä kommentit...

   Lainaa

  32. deep facepalm 31.10.2013 21:29
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Kapteeni koukku: Eläimet ei ajattele, koska tietoisuus ei ole aineen ominaisuus. Tietoisuus on ihmiselle annetun sielun ominaisuus.
   Nii, paitsi sieluahan ei oo pitävästi todistettu olemassaolevaksi asiaksi, ja ajattelu tapahtuu aivoissa, jotka myös eläimiltä löytyy. Eläinten ajattelumalli vaan on huomattavasti yksinkertaisempi. Jos taas sielun olemassaolo ihmisellä todistettaisiin olemassaolevaksi, miksei myös eläimillä voisi sitä olla O_o

   Lainaa

  33. Tulos: +15 (27 ääntä)
   How does the fox think!

   Lainaa

  34. No morosoro 31.10.2013 22:07
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   Aivan pakko kommentoida, että tuo liittymä mitä asiakas "ei ole irtisanonut" on DNA-mokkulaliittymän numero. Onpa sitten irtisanottu vahingossa tai tahallaan...

   Lainaa

  35. säger bara 31.10.2013 22:59
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   *naamapalmu*: Et ihan oikeesti oo noin tyhmä?….. Pahempi facepalm ku yhellekkää “mokalle”
   mikä tässä nyt oli tyhmää? Sekö, että jossain päin suomea itella jakaa myös sanomalehdet, vai se, että jossain muualla päin Suomea on erilliset sanomalehden jakajat?

   Lainaa

  36. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Ainut hauska oli naapurin morsian. Aleksi kelaa tollasta mitä mä oon funtsinut joskus ala-asteella. Mutta siis, eihän eläimet tietenkään ajattele sillä "kielellä" mitä ne "puhuu" vaan enemmän kuvina, muistoina, tunteina. Siis ylipäätään sanattomasti.

   Lainaa

  37. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Kapteeni koukku: Eläimet ei ajattele, koska tietoisuus ei ole aineen ominaisuus. Tietoisuus on ihmiselle annetun sielun ominaisuus.
   En kyllä nyt ole ihan varmakaan siitä, että eläimillä ei olisi tietoisuutta. Tässä sä lähdet jotenkin ajatuksesta, että tietoisuus on lähtökohtaisesti kielellistä. En usko että se on, kieli on vaan meidän tapa jäsentää ajatuksia ja tuoda ne ulos. Ja jotenkin outoa miten sitten liität täysin tarpeettomasti tähän sielun käsitteen. Yleensä teorioissa sielun korvaa nimenomaan tietoisuus. Ja mä tiedän tästä ihan semi paljon. Olen filosofian opiskelija, trust me.

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (15 ääntä)
   ihmisen tietoisen ajattelun ja tekemistensä tiedostamisen mahdollistaa aivo kaori joka on evoluutiossa kehittynyn pinta-alaltaan syuremmaksi kuin vaikka kissalla. en siis sano etteikö kissa pystyisi ajattelemaan, mutta siltä puuttuu kyky moraaliin ja tietoisuuteen sillä tasolla kuin ihmisellä. eläimethän eivät myös ymmärrä kuolemaa tai vaikkapa korkeuden käsitettä samalla tavalla kuin ihmiset. niiltä puuttuu taito pohtia miksi ne kukenevät vain miten ajatteluun. näin saan ruokaa näin selviän hengissä, ei miksi teen näin tai miksi olen olemassa.

   Lainaa

  39. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Kapteeni koukku: Eläimet ei ajattele, koska tietoisuus ei ole aineen ominaisuus. Tietoisuus on ihmiselle annetun sielun ominaisuus.
   Ootko vaan tyhmä vai pidätkö itteäs kenties jonkinlaisena jumalana? Eläimillä on ihan yhtälailla tietoisuus, kuin meillä ihmisilläkin. Vain koska me osaamme puhua, ei tee meistä mitenkään ihmeellisempiä, kuin muut eläimet.

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Ei 17 vuotias voi enää olla noin tyhmä. Jumalauta.

   Lainaa

  41. näin sen näin 1.11.2013 14:58
   Tulos: -7 (29 ääntä)
   Heh, mua toi Aleksin juttu kyllä ihan ääneen nauratti, ja tulee naurattamaan varmasti vielä monet kerrat kun kattelen kissaani ja veikkailen sen ajatuksia. Siis mun käsittääkseni toi oli huumoria, jotkut täällä on näköjään käsittäneet sen tyhmyytenä. Eiks joitain muka oikeesti naurata toi mielikuva? :D

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Itken Aleksin tilapäivitykselle. Joskin olen hänen Youtube-videoillekkin itkenyt. Miten joku vielä nykypäivänä ajattelee että ihminen ei olisi eläin. Kyllä, meillä on kieliä kuten suomi, englanti, venäjä. Mutta niin on muillakin eläinlajeilla. En ole joskaan aiheeseen täysin perehtynyt, mutta voisin väittää että kaikki koiralajit eivät osaa kommunikoida keskenään, tai kissalajit. Joskin muut eläimet viesti huomattavasti enemmän kehollaan, kuin äänellä, toisin kuin ihmiset. On erittäin alkeellista väittää, että koirat tai kissat muka ajattelisi sillä äänellä millä ne verbaalisesti viestii (joskaan eihän tämäkään mikään perusteltu asia ole, oma koirani usein nukkuessaan haukahtelee ja murisee). Ja sinällään on validia väittää, että voit oppia tulkistemaan koiraa yhtälailla kuin voit opetella vaikka japania. Joskin koska nyt kyseessä on kahden eri eläinlajin välinen kommunikointi, niin tuskin koskaan opit täydellisesti ymmärtämään kaikkea mitä koira viestii. Joskin ainakin meidän ihmisten käsityksessä koiran ajatusmaailma on yksinkertaisempi kuin ihmisen. Jos meillä on vaikka lemmikkikoira, jolle opetamme istumista, niin tottakai se ajattelee, että kun teen tämän toiminnon, saan palkkaa. Jos taas teen jotain muuta, se jätetään huomiotta. Jestas miten vaikeaa koiraharrastus olisikaan jos koirat eivät osaisi ajatella. Ja kuten Live sanoi, niin ajatellessasi et sinäkään mieti sitä sanaa, vaan sitä asiaa. Joskin sinulla saattaa pälkähtää mieleen asiaa kuvaava sana jollain tuntemallasi kielellä.

   Lainaa

  43. Tulos: -9 (9 ääntä)
   toi aleksi on mentaalisavuke youtubessa

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (6 ääntä)
   säger bara: mikä tässä nyt oli tyhmää?Sekö, että jossain päin suomea itella jakaa myös sanomalehdet, vai se, että jossain muualla päin Suomea on erilliset sanomalehden jakajat?
   Samaa mietin. Esim. täällä Tampereella Aamulehdellä on omat jakajansa.

   Lainaa

  45. Robottinaama 2.11.2013 10:38
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   näin sen näin: Heh, mua toi Aleksin juttu kyllä ihan ääneen nauratti, ja tulee naurattamaan varmasti vielä monet kerrat kun kattelen kissaani ja veikkailen sen ajatuksia. Siis mun käsittääkseni toi oli huumoria, jotkut täällä on näköjään käsittäneet sen tyhmyytenä.Eiks joitain muka oikeesti naurata toi mielikuva?
   Ei naurata. Mun kissani ajattelee mitä ajattelee, mutta olen melko varma ettei se ajattele "mau" tai miau"

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (1 ääni)
   Toi puhelinoperaattori DNA:han liittyvä Feissarimoka ei yllättänyt yhtään, vaihdoin omani TeleFinlandiin jo aikaa sitten. Otti niin päähän jatkuvat mainosviestit ja asiakaspalvelu joka ei nostanut sormeaankaan auttaakseen sen poistamisessa. Sitten kun vaihdoin, niin vielä piinasivat mua kerjuusoitoilla palaamaan asiakkaaksi! >:(

   Lainaa

  47. Kapteeni koukku 3.11.2013 21:20
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   epo: En kyllä nyt ole ihan varmakaan siitä, että eläimillä ei olisi tietoisuutta. Tässä sä lähdet jotenkin ajatuksesta, että tietoisuus on lähtökohtaisesti kielellistä. En usko että se on, kieli on vaan meidän tapa jäsentää ajatuksia ja tuoda ne ulos. Ja jotenkin outoa miten sitten liität täysin tarpeettomasti tähän sielun käsitteen. Yleensä teorioissa sielun korvaa nimenomaan tietoisuus. Ja mä tiedän tästä ihan semi paljon. Olen filosofian opiskelija, trust me.
   Vaikka olisit Aristoteleen oppipoika, et olisi yhtään sen ihmeellisempi. Toivottavasti teet suuria läpimurtoja urallasi, kuten filosofeilla on nykymaailmassa tapana. Sitä ennen, osoittaisitko ystävällisesti kohdan, jossa puhun tietoisuuden kielellisyydestä? Kiitos.

   Lainaa

  48. Kapteeni koukku 3.11.2013 21:28
   Tulos: -19 (23 ääntä)
   Kipsu__: Ootko vaan tyhmä vai pidätkö itteäs kenties jonkinlaisena jumalana? Eläimillä on ihan yhtälailla tietoisuus, kuin meillä ihmisilläkin. Vain koska me osaamme puhua, ei tee meistä mitenkään ihmeellisempiä, kuin muut eläimet.
   En ja en, kiitos kysymästä. Jos tutkit tarkkaan, huomaat eläimen olevan atomikasa, jossa sen eläessä kulkee sähköimpulsseja. Samoin tietokonekin on atomikasa, ja se toimii virtapiiriin kytkettynä, eikä kumpikaan näistä kasoista ole tietoinen tai ajattele. Toiminta ympäristön vaatimusten mukaan, olivatpa ne sitten verensokerin alhaisuus tai Google-haku, on eri asia kuin ajattelu, mikä on ilmeistä. Näin ollen ihminen ei kuulu samaan "kastiin" muun luonnon kanssa.

   Lainaa

  49. Voin selittää. 3.11.2013 23:49
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   minttu: Mä en tajunnu tota kettu vitsiä? Voisko joku selittää tyhmälle, jäi häirittee
   Kirjoita Youtubeen Ylvis - The Fox

   Lainaa

  50. Tulos: +3 (3 ääntä)
   perkele: Itken Aleksin tilapäivitykselle. Joskin olen hänen Youtube-videoillekkin itkenyt. Miten joku vielä nykypäivänä ajattelee että ihminen ei olisi eläin. Kyllä, meillä on kieliä kuten suomi, englanti, venäjä. Mutta niin on muillakin eläinlajeilla. En ole joskaan aiheeseen täysin perehtynyt, mutta voisin väittää että kaikki koiralajit eivät osaa kommunikoida keskenään, tai kissalajit. Joskin muut eläimet viesti huomattavasti enemmän kehollaan, kuin äänellä, toisin kuin ihmiset. On erittäin alkeellista väittää, että koirat tai kissat muka ajattelisi sillä äänellä millä ne verbaalisesti viestii (joskaan eihän tämäkään mikään perusteltu asia ole, oma koirani usein nukkuessaan haukahtelee ja murisee).
   Live: Aleksille terveiset: Oletko koskaan kuullut käsitettä “symbolifunktio”? Et sinäkään varsinaisesti sanoilla ajattele, vaan mielikuvilla, jotka aivosi muuntaa nopeasti myös verbaaliseen muotoon tarvittaessa. Kun alastonta naista ajattelet, näet mielessäsi alastoman naisen kuvan, et tekstiä “alaston nainen”.
   Asiallista kommentointia Live ja perkele! Näinhän se on että ihminen ja kaikki muutkin eläimet ajattelevat asioita mielessään kuvina ja toimintoina. En minäkään tässä kirjoittaessani ajattele jokaista näppäintä painaessani että "siirrän sormeni p-kirjaimen kohdalle ja painan sitä" vaan se vain tapahtuu. Oikeastaan sitä toimintoa ei ehdi edes kunnolla miettiä. Kai tämä liittyy jonkinlaiseen liikemuistiin ja pikkuaivoihin. No en rupea enempää selostamaan kun mikään neurologi tai filosofi en ole. Asiasta kolmanteen! Kokeilkaa joskus ajatella normaalisti verbaalisesti suomen kielellä ajattelemianne asioita englanniksi (jos siis osaatte sitä hyvin), tai jollain muulla osaamallanne kielellä. Se jää nopeasti päälle, ja huomaat pian ajattelevasi automaattisesti sillä kielellä STOI!

   Lainaa

  51. aamu alkaa aalla 7.11.2013 1:17
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Aleksi on elävä esimerkki siitä, että alko todella pistää nauramaan tyhmille jutuille, varsinkin jos on sen vaikutuksen alaisena.

   Lainaa

  52. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Kipsu__: Ootko vaan tyhmä vai pidätkö itteäs kenties jonkinlaisena jumalana? Eläimillä on ihan yhtälailla tietoisuus, kuin meillä ihmisilläkin. Vain koska me osaamme puhua, ei tee meistä mitenkään ihmeellisempiä, kuin muut eläimet.
   Eläimillä on kyllä tietoisuus, mutta alkeellisempi kuin ihmisellä. Kasveillakin onjonkin tasoinen tietoisuus (ympäristöstä) jne. Lisäksi eräät kasvit pystyvät kommunikoimaan keskenään.

   Lainaa

  53. Johannes Kostaja 8.11.2013 18:49
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Kapteeni koukku: En ja en, kiitos kysymästä. Jos tutkit tarkkaan, huomaat eläimen olevan atomikasa, jossa sen eläessä kulkee sähköimpulsseja. Samoin tietokonekin on atomikasa, ja se toimii virtapiiriin kytkettynä, eikä kumpikaan näistä kasoista ole tietoinen tai ajattele. Toiminta ympäristön vaatimusten mukaan, olivatpa ne sitten verensokerin alhaisuus tai Google-haku, on eri asia kuin ajattelu, mikä on ilmeistä. Näin ollen ihminen ei kuulu samaan “kastiin” muun luonnon kanssa.
   Tässäpä Koukkuliini kieltää korottavansa itseään jumalan kaltaiseksi, ja heti paria riviä myöhemmin murskaa oman aiemman argumenttinsa yksisoluisen älykkäällä kehäpäätelmällä... Tässä haiskahtaa pahasti kreationistinen maailmankatsomus, jolta Lentävä Spagettihirviö kaikkia teitä lapsukaisia suojelkoon...

   Lainaa

  54. Tulos: +1 (3 ääntä)
   pistää miettimään, montakohan sormee tolla viimesellä tytsyllä on ku yks jäi yli...? :D

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (2 ääntä)
   *naamapalmu*: Et ihan oikeesti oo noin tyhmä?….. Pahempi facepalm ku yhellekkää “mokalle”
   Sanomalehtiä jakaa täälläpäin sanomalehden jakaja-yöllä! Sillä ole mitään tekemistä Postin kanssa.

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (1 ääni)
   Ehheheh: Sanomalehtiä jakaa täälläpäin sanomalehden jakaja-yöllä! Sillä ole mitään tekemistä Postin kanssa.
   Näin on: Jakelu

   Lainaa

  57. Tulos: +1 (1 ääni)
   uuuuu: Eikös sanomalehden jaa joku muu taho kuin posti?
   Joo; Sanomalehtien liitto kertoo:
   Suomessa jaetaan varhaisjakelussa päivittäin keskimäärin noin 1,5 miljoonaa sanomalehteä. Varhaisjakelu on tyypillisesti taajamissa käytettävä jakelutapa. Tilattavista sanomalehdistä noin 70 prosenttia jaetaan varhaisjakeluna.
   Ja eiköhän jakajilla ole avain porraskäytävään, koska muutoin nuo olisi hankala jakaa huoneistojen postiluukuista sisään aamuyöstä.

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ei helvata! Mitä koulussa opetetaan 9 vuodessa jos ei osaa laskea paljonko on puolet 70:stä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: posti, itella, murtovaras, hätäpuhelu, sää, DNA, liittymä, kissa, koira, kettu, ajatella, laskea