Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Karmeimmat kämppäkaverit

  Nuoret huligaanit leveilevät teoillaan Facebookissa.
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: "Postauksen juuri ja juuri täysi-ikäiset nulikat ovat pistäneet ranttaliksi jo riittävän kauan. Olen seurannut heidän typeryyksiään jo jonkin aikaa, mutta tämä päivitys ja keskustelu oli viimeinen niitti! He ovat tuhonneet ja varastaneet omaisuutta, pyöriä ja autoja, rikkoneet paikkoja ja sijoittaneet sossun rahat pitkäkestoisesti päihteisiin. Heille baarista ja tapahtumasta ulos lentäminen on kunnia, ja muutenkin arvostelukyky on olematonta. Tällä kertaa he ovat kuitenkin vaikeuttaneet toisen ihmisen elämää niin paljon, että ei ole oikein päästää heitä pälkähästä. Lähetän päivityksen Feissarimokiin, koska haluan, että keskustelun henkilöitä karkuun muuttanut kämppis (opiskelijasoluasunto) tunnistaisi naapurinsa ja voisi lähestyä poliisia ja entistä vuokranantajaansa todisteiden kanssa. Haluan, että postauksen idiootit joutuvat vihdoinkin vastuuseen teoistaan, ja että syyllinen irtisanotaan asunnostaan. Keskustelijat eivät ole ulkomaalaisia, vaan käyttävät 'taiteilijanimiä'." Päivitys: Kaikki keskustelijat eivät ole olleet mukana asunnon ikävissä tapahtumissa. Keskustelijat kertovat oman näkemyksensä kommenteissa. Karmeimmat kämppäkaverit Lähettänyt: Mustanaamio

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 248 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -2547 (2657 ääntä)
   Luuletteko oikeesti että o tosissaa??? Just tollasta teinien leikkiuhoomista, oikeesti ovat parhaita kavereita. Ja mitäs sitten jos ovat kaiken tuon tehneet jollain vaan ei ole huumorintajua jos tommosest suuttuu??? Läksyjäkö siellä kämpässi pitäis kaiket illat tehä pää hajoo ainakin itel???

   Lainaa

  2. Tulos: +2301 (2361 ääntä)
   Tämän takia jotkut tappaa ihmisiä.

   Lainaa

  3. Tulos: +1382 (1432 ääntä)
   jos mulla olis tollaset kämppikset niin lentäs kummatkin niskaperse otteella niin parvekkeelta alas =)

   Lainaa

  4. Tulos: +1571 (1607 ääntä)
   Toivottavasti karmanlaki toteutuu ja seuraava kämppis näyttää näille neroille kaapin paikan.

   Lainaa

  5. Tulos: +1187 (1245 ääntä)
   Juuri tuon takia en voi kuvitellakaan asuvani solukämpässä tuntemattomien kanssa, koska näemmä näitä vähä-älyisiä jonneja ei ole koskaan liian vähän. Eiköhän nuokin jonnet joskus vielä väärälle tyypille tee "mukahauskaa" jäynää ja saa opetuksen.

   Lainaa

  6. Tulos: +1007 (1039 ääntä)
   Kommentoinnin aloittanut aatu vaikuttaa vahvasti omaavan samankaltaisen maailmankatsomuksen, kuin mokassa mainitut "taiteilijanimi"-nuorukaiset. Vinkinä vaan, että "veitsellä uhkailu" ei normaaliin ihmiseen huumorina uppoa.

   Lainaa

  7. Tulos: +723 (755 ääntä)
   Ja just tollasten idareitten takia jotkut tappaa ittensä..

   Lainaa

  8. Tulos: +564 (584 ääntä)
   Vittu mitä urpoja.. Voi luoja sentään! Asun itse rintamamiestalossa, missä asui mua ennen vähän samanlainen urpo kuin noi tän tarinan pellet.. se hajotti paikat, ei maksanu vuokraa, ei maksanu vesiä eikä sähköjä ja uhkaili mukavia naapureita ja sit kun tuli sen aika lähtee oikeudenpäätöksellä, niin se haasto vielä vuokraisännän oikeuteen ja vielä sen jälkeen, pyyteli vuokraisännältä anteeksi ja aneli päästä takas.. huoh!

   Lainaa

  9. Tulos: +408 (426 ääntä)
   Ai että nautin, että asun opiskelijayksiössä. Toivottavasti jäävät kiinni ja joutuvat vastaamaan teoistaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +461 (481 ääntä)
   Mun ei ole lainkaan vaikea uskoa että tällaisia ihmisiä on. Voin sanoa omakohtaisesta kokemuksesta, että tällaista tapahtuu. Ite olin silloin niin nuori että asia jäi hoitamatta ja ajattelin osin että vika on minussa ja olemassaolossani. Toivon totisesti, että nämä kauhukämppikset joutuvat edesvastuuseen ja ulos savustettu kykenee vielä pitämään puoliaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +287 (413 ääntä)
   hyi vittuu voimii vaa sil joka ton koki :* pus

   Lainaa

  12. Tulos: +240 (248 ääntä)
   Aatu: Luuletteko oikeesti että o tosissaa??? Just tollasta teinien leikkiuhoomista, oikeesti ovat parhaita kavereita. Ja mitäs sitten jos ovat kaiken tuon tehneet jollain vaan ei ole huumorintajua jos tommosest suuttuu??? Läksyjäkö siellä kämpässi pitäis kaiket illat tehä pää hajoo ainakin itel???
   "Sul ei vaan oo huumorintajuu." Paras puolustus ikinä. Mutta niin, toivottavasti eivät olleet tosissaan...

   Lainaa

  13. Puolikiero_savolainen 29.10.2013 8:07
   Tulos: +333 (345 ääntä)
   Tälläisissä tilanteissa toivoisi, että tuo olisi sattunut vaikka serkkupojalle. Ei sillä, että hän olisi tuota ansainnut, mutta olisi muuten pojat saaneet vieraita hyvin pian.. Kyllä näillekin pojille paikka löytyy vielä. Valitettavasti, v:n loiset..

   Lainaa

  14. Tulos: +166 (230 ääntä)
   Tietää mihin nämä tyypit tulee elämäsään päätymään. Villi veikkaus, että istumaan joutuvat josain vaiheesa elämäänsä. Ps: Minkä vitun takia annatte Jessicalle aina miinus pojoja ihan sama mitä hän kommentoi. Noilla pojoilla yhtään mitään väliä oo, mutta kummastuttaa vain teidänkin käytös.

   Lainaa

  15. Tulos: +419 (433 ääntä)
   Aatu: Luuletteko oikeesti että o tosissaa??? Just tollasta teinien leikkiuhoomista, oikeesti ovat parhaita kavereita. Ja mitäs sitten jos ovat kaiken tuon tehneet jollain vaan ei ole huumorintajua jos tommosest suuttuu??? Läksyjäkö siellä kämpässi pitäis kaiket illat tehä pää hajoo ainakin itel???
   Huumorintaju källeissä menee niin että tehdään vähän vuorotellen ja se on kaikille asianosaisille ok. Jos joku ei halua että shampooseen kustaan, niin sitten sen shampooseen ei kusta.

   Lainaa

  16. leijuvattissit 29.10.2013 8:39
   Tulos: +473 (481 ääntä)
   Tulipas paha mieli lukiessa... Uskomatonta, että tällasia ihmisiä voi todella olla olemassa. Omasta mielestäni tollanen huumori ei edes ole kovin nokkelaa, ainakaan noin pitkälle vietynä. Varastelu ja toisen tavaroiden hajottaminen = not funny.

   Lainaa

  17. Puolikiero_savolainen 29.10.2013 8:48
   Tulos: -11 (137 ääntä)
   Tonzo: Tietää mihin nämä tyypit tulee elämäsään päätymään. Villi veikkaus, että istumaan joutuvat josain vaiheesa elämäänsä.Ps: Minkä vitun takia annatte Jessicalle aina miinus pojoja ihan sama mitä hän kommentoi. Noilla pojoilla yhtään mitään väliä oo, mutta kummastuttaa vain teidänkin käytös.
   Minä ainakin annan Jessicalle aina plussat, kun mahdollista. Jessica on ihQ! <3 :) En ole vaan aivan varma, onko Jessica for real vai näytteleekö hän vaan höppänä-tyttöä.. Noh, väliäkö tuolla!

   Lainaa

  18. Tulos: +109 (171 ääntä)
   Tonzo: Ps: Minkä vitun takia annatte Jessicalle aina miinus pojoja ihan sama mitä hän kommentoi. Noilla pojoilla yhtään mitään väliä oo, mutta kummastuttaa vain teidänkin käytös.
   Muista en tiedä. Mutta itse annan miinusta sen takia että useimmiten Jessican kommentit on mauttomia provoja.

   Lainaa

  19. Tulos: +300 (306 ääntä)
   Toivon kyllä että näitten ''jätkien'' seuraava kämppis on semmonen mulkku, että nämä lähtee sieltä seuraavaks pihalle.

   Lainaa

  20. Tulos: +102 (112 ääntä)
   Suosiili: Muista en tiedä. Mutta itse annan miinusta sen takia että useimmiten Jessican kommentit on mauttomia provoja.
   Eikä ne provot tule ikinä loppumaan, kun huomioitte sitä tuollain. Kyllä, miinustaminenkin on huomioimista. Parhaiten toimii, kun annatte nuo trollit olla ihan omissa oloissaan, että miinusta/plussaa taikka kommentoi edes heidän nimistään mitään.

   Lainaa

  21. Tulos: +331 (333 ääntä)
   Propsit tän lähettäjälle. Sympatiat kämppikselle joka on joutunut sietämään tuollasta paskaa. Onnea uuteen kämppään. Kaikki tiedetään minne tuollaisten sankareiden elämä tulee menemään. Parin vuoden päästä on "kovat jätkät" sossun luukulla ongelmien kanssa ja tulevaisuus vedetty vessasta alas. Melkein säälittää pojat, mutta ei kuitenkaan.

   Lainaa

  22. kiikiiconfused 29.10.2013 10:04
   Tulos: +182 (204 ääntä)
   Pakko myöntää että vaikka olen pienikokoinen nainen, nii varmaan lennättäisin iteki nuo parvekkeelta (tai parvekkeen puutteessa ikkunasta)

   Lainaa

  23. Old Dirty Bastard 29.10.2013 10:05
   Tulos: +247 (267 ääntä)
   Vaikka ois puolet läppää niin saunan taakse vaan. Maailma ei hyödy mitään näin alkeellisesta yksilöstä. Tyhmyys on syöpä.

   Lainaa

  24. Tulos: +235 (251 ääntä)
   Juuh, ja nämä kyseiset sankarit syyllistyvät myös julmaan nettikiusaamiseen. Ainakin "JOEY" Tuli tavattua jätkät tossa kesäkuussa, ja ei helvetti mitä meininkiä. Tää Sidney, juoksee Hartwall Areenalla miltein puolialasti, ilkosillaan ja pettää oikein lahjakkaasti silloista tyttöystäväänsä. Toivottavasti nää jätkät aikuistuu pian..Tai tajuaa muuttaa jonnekkin, mihin aurinko ei paista!!!

   Lainaa

  25. Tulos: +170 (180 ääntä)
   Nuo ei varmaan tajua, että jokainen pystyy tappamaan ihmisen, ja saattaa jopa tehdä sen, jos kohtelevat sitä tuolla tavalla.

   Lainaa

  26. Tulos: +180 (188 ääntä)
   Pienellä haulla facebookissa löytyy kyseiset tyypit, että ilmiantakaa vaan poliisille.

   Lainaa

  27. Tulos: -644 (714 ääntä)
   Hei! Olen yksi niistä joka mainitaan tuossa keskustelussa. Haluan korostaa paria pientä seikkaa: Kohta 1. Siellä ei ole KOSKAAN varastettu pyöriä taikka autoja Kohta 2. Itse en ole varastanut tuolta ikinä mitään mikä ei minulle kuulu, tein yleisen kysymyksen kuulemani perusteella, että olisi jotain viety "Joeyn" kämppikseltä ja en ole ollut paikalla kun muita rikoksia on tapahtunut Kohta 3. Otan vastuun mainitusta "Majoneesilla seinän töhrimisestä" MUTTA olen jälkeni sen perään "Raadon" kanssa heti siivonnut, voi olla lapsellista, mutta jokainen saa sitä ajatella oman harkintansa mukaan silti osoitimme selkärankaa sen siivoamalla Kohta 4. Kyseinen henkilö joka tänne on tämän linkittänyt ei ilmeisesti ole kuin kuulemansa ja huhujen perusteella tämän linkannut jossei olisi jopa "kämppis itse" ja on minusta turha sen perusteella tuomita ketään ennenkuin on kunnon todisteita kenestäkin että kuka teki mitä ym. Tällaisiahan FB mokat ovatkin. Kaikki tyrii välillä ja jokainen kantaa oman vastuunsa asiaan kuuluen! -Kiitos ja Kuittaus," Eddie"

   Lainaa

  28. Tulos: +84 (110 ääntä)
   tonyboy: Huumorintaju källeissä menee niin että tehdään vähän vuorotellen ja se on kaikille asianosaisille ok. Jos joku ei halua että shampooseen kustaan, niin sitten sen shampooseen ei kusta.
   En ole eri mieltä, mutta on siis olemassa ihmisiä jotka haluavat että shampooseen kustaan? Täällä kyllä oppii aina uusia asioita =D (Muuten toivon kuten kaikki muutkin että nämä saavat seuraavaksi kämppikseksi jonkun superhyperkilarin joka opettaa heidät olemaan. Itsekin arvostan tervettä jäynää -ei shampooseenkusemistasolla -mutta jos kotonaan haluaa olla rauhassa niin pitää saada olla).

   Lainaa

  29. Tulos: +162 (168 ääntä)
   Nää kaks nulikkaa on taas tämmösiä ketkä on koko elämänsä saanu kohdella toisia tolla tavalla ilman kostoa. Varmasti jos laittas joku samalla mitalla takaisin nii vikisis noikin kakarat ittesä takas äidin helmoihin.

   Lainaa

  30. Tulos: +382 (398 ääntä)
   Eddie: Hei! Olen yksi niistä joka mainitaan tuossa keskustelussa. Haluan korostaa paria pientä seikkaa: Kohta 1. Siellä ei ole KOSKAAN varastettu pyöriä taikka autoja Kohta 2. Itse en ole varastanut tuolta ikinä mitään mikä ei minulle kuulu, tein yleisen kysymyksen kuulemani perusteella, että olisi jotain viety “Joeyn” kämppikseltä ja en ole ollut paikalla kun muita rikoksia on tapahtunut Kohta 3. Otan vastuun mainitusta “Majoneesilla seinän töhrimisestä” MUTTA olen jälkeni sen perään “Raadon” kanssa heti siivonnut, voi olla lapsellista, mutta jokainen saa sitä ajatella oman harkintansa mukaan silti osoitimme selkärankaa sen siivoamalla Kohta 4. Kyseinen henkilö joka tänne on tämän linkittänyt ei ilmeisesti ole kuin kuulemansa ja huhujen perusteella tämän linkannut jossei olisi jopa “kämppis itse” ja on minusta turha sen perusteella tuomita ketään ennenkuin on kunnon todisteita kenestäkin että kuka teki mitä ym. Tällaisiahan FB mokat ovatkin. Kaikki tyrii välillä ja jokainen kantaa oman vastuunsa asiaan kuuluen! -Kiitos ja Kuittaus,” Eddie”
   Mites nämä muut sankarit sitten? Lyön mutsini pantiks että kukaan, joka on ottanut osaa näihin idioottimaisiin tempauksiin, on katunut tai edes harkinnut pyytävänsä anteeksi "ulos savustetulta" kämppikseltä. Ei millään pahalla (mutta ei vitussa millään hyvälläkään) anteeksipyyntö SUORAAN hänelle olis ihan paikallaan. Ite tuossa vaiheessa alkaisin perimään vahingonkorvauksia joko oman käden kautta tai sitten ottamalla virkavaltaan kontaktia. Toivon syvästi että teidän pienessä mahtailevassa maailmassanne tapahtuu jotain niin ikävää, jonka jälkeen alatte ymmärtämään kuinka noloa toi teidän "I can do whatever I want to" -asenne ja perseily on. Jätkät ei ole edes vielä kahtakymmentä? Herätys, nyt ne vitun valot päälle! Me täällä pidetään sillä aikaa hiljainen minuutti per säälittävä pojankloppi (todellisuudessahan jokainen näistä koviksista on äidin pieni räkäposki, joka saisi tupenrapinat kun vain kuulisi mitä se meidän pikku Eetvartti on tehnyt taas..)

   Lainaa

  31. Tulos: +166 (178 ääntä)
   Juu kiitettävästi näkyvät jätkät selittelevän profiileissa, julkisilla teksteillä. Voi morjens, kasvakaa aikuisiksi ja ottakaa vastuu idiotismistanne.

   Lainaa

  32. Tulos: +25 (67 ääntä)
   Sannni: En ole eri mieltä, mutta on siis olemassa ihmisiä jotka haluavat että shampooseen kustaan? Täällä kyllä oppii aina uusia asioita =D (Muuten toivon kuten kaikki muutkin että nämä saavat seuraavaksi kämppikseksi jonkun superhyperkilarin joka opettaa heidät olemaan. Itsekin arvostan tervettä jäynää -ei shampooseenkusemistasolla -mutta jos kotonaan haluaa olla rauhassa niin pitää saada olla).
   Eipä siitä varsinaisesti varmaankaan kukaan tykkää. Tarkotin lähinnä sitä että joissain kaveripiireissä on tapana tehdä toisilleen varsin brutaalejakin jäyniä, eikä kukaan siitä pahota mieltään. Homma kiertää. Ei ole kyse kiusaamisesta, niinkuin tässä tapauksessa. Lähinnä se on joillekkin "harrastus" joka ulkopuolisen silmin saattaa näyttää järkyttävältä ja tyhmältä.

   Lainaa

  33. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Susu: Juu kiitettävästi näkyvät jätkät selittelevän profiileissa, julkisilla teksteillä. Voi morjens, kasvakaa aikuisiksi ja ottakaa vastuu idiotismistanne.
   Miten te löysitte profiilit? Vai tunnetko? No mutta toivottavasti joutuvat vastuuseen, lapsellista touhua!

   Lainaa

  34. Tulos: +120 (136 ääntä)
   Voi voi, pikkupojat elää niin kovaa rokkielämää. Kasvakaa nyt viimeistään tämän johdosta edes sen verran kuin tupeeratut tukkanne.

   Lainaa

  35. Tulos: -357 (419 ääntä)
   Ensinnäkin, koko keskustelu menny aivan överiks ja turhaks läpänheitoksi. toiseksi, ottakoot rauhassa yhteyttä, oon jo jutellu kyseisen henkilön kanssa, pahoitellut asiaa ja hänsanoi iha itse ettei jaksa tuhlata aikaansa tälläiseen, josta päästäänkin kohtaan kolme, meininki rauhoittunu aikaa sitten ja vuokranantajan kanssa keskusteltu asiasta. sossun rahat päihteisiin, what? elän kelan rahoilla mitkä ei tosiaankaan suurimmilta osin edes mene päihteisiin. varastaneet pyöriä ja autoja? kukaan tästä porukasta ei ole yhtäkään pyörää tai autoa varastanut, päinvastoin, multa itseltäni kyllä on pyörä viety. tän paskan julkaisija voisi kyllä hieman noita muutamia väitteitään tulla perustelemaan! Aikamoista paskaa nuo taustatiedot, totuuden muuntelua ja tuo autojuttu onn täysin päästä keksitty. Minä myöskään en kämppikseltäni mitään ole vienyt, ainoa joka jotain on tehnyt sen tavaroile ilmiantoi ittensä aika nätisti tuolla. terv. "Joey"

   Lainaa

  36. F*ckingSunshine 29.10.2013 12:31
   Tulos: +325 (359 ääntä)
   Eddie: Hei! Olen yksi niistä joka mainitaan tuossa keskustelussa. Haluan korostaa paria pientä seikkaa: Kohta 1. Siellä ei ole KOSKAAN varastettu pyöriä taikka autoja Kohta 2. Itse en ole varastanut tuolta ikinä mitään mikä ei minulle kuulu, tein yleisen kysymyksen kuulemani perusteella, että olisi jotain viety “Joeyn” kämppikseltä ja en ole ollut paikalla kun muita rikoksia on tapahtunut Kohta 3. Otan vastuun mainitusta “Majoneesilla seinän töhrimisestä” MUTTA olen jälkeni sen perään “Raadon” kanssa heti siivonnut, voi olla lapsellista, mutta jokainen saa sitä ajatella oman harkintansa mukaan silti osoitimme selkärankaa sen siivoamalla Kohta 4. Kyseinen henkilö joka tänne on tämän linkittänyt ei ilmeisesti ole kuin kuulemansa ja huhujen perusteella tämän linkannut jossei olisi jopa “kämppis itse” ja on minusta turha sen perusteella tuomita ketään ennenkuin on kunnon todisteita kenestäkin että kuka teki mitä ym. Tällaisiahan FB mokat ovatkin. Kaikki tyrii välillä ja jokainen kantaa oman vastuunsa asiaan kuuluen! -Kiitos ja Kuittaus,” Eddie”
   Seliseli, blaablaa, hyvä se on nyt vinkua ja vikistä siellä kun on tekemiset tullu julkiseks. Selkärankaa kun putsasit omat sotkus? Voi pyhä v*ttu, haluatko mitalin oikein tosta? Järki päähän, menee ittees ja aikuistu.

   Lainaa

  37. Tulos: +74 (108 ääntä)
   Nää jätkät on olevinaan tosi kovia rokkistaroja. Gläm forever!!! JA MÖTLI CRUU ON PARAS!

   Lainaa

  38. Tulos: +257 (263 ääntä)
   Aatu: Luuletteko oikeesti että o tosissaa??? Just tollasta teinien leikkiuhoomista, oikeesti ovat parhaita kavereita. Ja mitäs sitten jos ovat kaiken tuon tehneet jollain vaan ei ole huumorintajua jos tommosest suuttuu??? Läksyjäkö siellä kämpässi pitäis kaiket illat tehä pää hajoo ainakin itel???
   Niin no.. Yllätyt ehkä. mutta Hoasin oppari solussa aika moni tekee niitä läksyjä ja lukee tentteihin. Silloin saa katos parempia numeroita ja pääsee läpi tenteistä. Sitten voi valmistua vaikka johonkin ammattiin ja ruveta maksamaan veroja. Niillä euroilla sitten maksellaan ne sunkin sossurahat. Ole hyvä vaan!

   Lainaa

  39. Tulos: +230 (254 ääntä)
   Eddie: Hei! Olen yksi niistä joka mainitaan tuossa keskustelussa. Haluan korostaa paria pientä seikkaa: Kohta 1. Siellä ei ole KOSKAAN varastettu pyöriä taikka autoja Kohta 2. Itse en ole varastanut tuolta ikinä mitään mikä ei minulle kuulu, tein yleisen kysymyksen kuulemani perusteella, että olisi jotain viety “Joeyn” kämppikseltä ja en ole ollut paikalla kun muita rikoksia on tapahtunut Kohta 3. Otan vastuun mainitusta “Majoneesilla seinän töhrimisestä” MUTTA olen jälkeni sen perään “Raadon” kanssa heti siivonnut, voi olla lapsellista, mutta jokainen saa sitä ajatella oman harkintansa mukaan silti osoitimme selkärankaa sen siivoamalla Kohta 4. Kyseinen henkilö joka tänne on tämän linkittänyt ei ilmeisesti ole kuin kuulemansa ja huhujen perusteella tämän linkannut jossei olisi jopa “kämppis itse” ja on minusta turha sen perusteella tuomita ketään ennenkuin on kunnon todisteita kenestäkin että kuka teki mitä ym. Tällaisiahan FB mokat ovatkin. Kaikki tyrii välillä ja jokainen kantaa oman vastuunsa asiaan kuuluen! -Kiitos ja Kuittaus,” Eddie”
   Voi Eddie. Minkätakia te käytette tollasia kamalia taiteilijanimiä? Luuletteko olevanne tosi koviakin jätkiä. Osoitatte vaan sen, miten säälittäviä teidän koko porukka on. Ja toi Sidneyhän, on potkittu kotoa pois. Enkä kyllä yhtään ihmettele tollasella meinigillä löytää ittensä vaan jostain kylmäkosken vankilasta. Oli aika säälittävää kattella tota touhua "Mä oon polttanu jo 72 röökii ja oon vitun kännissä!" Onneks tää jätkä heitettiin pihalle KISSin keikalta! Kato Sid, aina tota sun sekoilua ei katota hyvällä! Ja sen blogissahan ihan selvästi mainostetaan, kuinka he ovat henkilön TOMMY ZACATE kanssa varastaneet ihmisten vaatteita ja polkupyöriä 8). Kaikkea ei kannata kirjoittaa nettiin, luulis jo tässä vaiheessa elämää tajuavan. Mitä muuten ajattelitte tehdä elämällänne? Rampata vittu loppuelämänne sossunluukulla, kun porukat on heittäneet veivin ja perintö on toivonmukaan mennyt jollekkin hyväntekeväisyyssäätiölle! Teidät kaikki pitäisi laittaa katkaisuun, tai jonnekkin, missä teidän päänypit tutkitaan perinpohjin. Tai ehkä te nyt ootte saanu sen 5minuuttia "julkisuudessa" ja voitte painua helvettiin. Miltä kuulostaa? :) Minun korviini - ERITTÄIN mahtavalta idealta!!

   Lainaa

  40. Tulos: -171 (197 ääntä)
   noi taustatiedotha on iha vääristeltyjä : D toki pieni totuudensiemen löytyy mut esimerkiks toi autojen ja pyörien pöllimine on iha tuulesta temmattua.

   Lainaa

  41. Tulos: +116 (142 ääntä)
   Arvasin ihan heti että kyseessä on pari "rokkaria"... Eli pikkupojat jotka ovat perustaneet bändin ja yrittävät elää kuin Nikki Sixx ja muut muinoin. Hoh hoijaa...

   Lainaa

  42. Tulos: +58 (92 ääntä)
   Tämäkö on nyt tätä vapaan kasvatuksen tulosta? Jos ikinä minulla olisi lapsia, niin tällaista ei todellakaan sallittaisiin, ei edes ajatuksena.

   Lainaa

  43. jokuheppuVaann 29.10.2013 13:56
   Tulos: +123 (141 ääntä)
   Jumalauta mitä paskasakkia!!!

   Lainaa

  44. Tulos: +179 (197 ääntä)
   Eddie: Hei! Olen yksi niistä joka mainitaan tuossa keskustelussa. Haluan korostaa paria pientä seikkaa: Kohta 1. Siellä ei ole KOSKAAN varastettu pyöriä taikka autoja Kohta 2. Itse en ole varastanut tuolta ikinä mitään mikä ei minulle kuulu, tein yleisen kysymyksen kuulemani perusteella, että olisi jotain viety “Joeyn” kämppikseltä ja en ole ollut paikalla kun muita rikoksia on tapahtunut Kohta 3. Otan vastuun mainitusta “Majoneesilla seinän töhrimisestä” MUTTA olen jälkeni sen perään “Raadon” kanssa heti siivonnut, voi olla lapsellista, mutta jokainen saa sitä ajatella oman harkintansa mukaan silti osoitimme selkärankaa sen siivoamalla Kohta 4. Kyseinen henkilö joka tänne on tämän linkittänyt ei ilmeisesti ole kuin kuulemansa ja huhujen perusteella tämän linkannut jossei olisi jopa “kämppis itse” ja on minusta turha sen perusteella tuomita ketään ennenkuin on kunnon todisteita kenestäkin että kuka teki mitä ym. Tällaisiahan FB mokat ovatkin. Kaikki tyrii välillä ja jokainen kantaa oman vastuunsa asiaan kuuluen! -Kiitos ja Kuittaus,” Eddie”
   Haha, vai että oikein siivous osoittaa selkärankaa. Jos teillä olisi edes selkärangan tynkää, niin ette olisi tehneet mitään tuosta mainitusta paskakäytöksestä. Jokainen joo tyrii, mutta tyrimistä ei todellakaan ole mikään puukolla uhkailu ja tahallaan toisen omaisuuden tuhoaminen. Se on rikollista ja täyttä kusipäisyyttä. Menkää vielä äidin luo kasvamaan, selvästikään teillä ei ihan tuo järki pelitä niin kuin sen tuossa iässä jo pitäisi.

   Lainaa

  45. Tulos: -275 (317 ääntä)
   Asianosaisena sanon vain että tuo veitsellä uhkaamis tapaus voi saada todella väärän kuvan täällä, korjatakseni väärin käsityksen tässä teille tapahtuman lyhyt kuvaus: Istuin penkillä odottamassa että Jim saapuu ja kelasin että kun hän tulee otan veitsen esiin ja yllätän hänet, loppujenlopuksi ekana sieltä tuli kämppis jota sitten hetken harhaluulossa osotin veitsellä jonka jälkeen tajutessani että kyseessä ei ole Jim, vedin veitsen pois ja vetäännyin tilanteesta...

   Lainaa

  46. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Karkas: Pienellä haulla facebookissa löytyy kyseiset tyypit, että ilmiantakaa vaan poliisille.
   Ei ainakaan enää haulla löytynny....

   Lainaa

  47. Puolikiero_savolainen 29.10.2013 15:19
   Tulos: +152 (182 ääntä)
   Tommy: Asianosaisena sanon vain että tuo veitsellä uhkaamis tapaus voi saada todella väärän kuvan täällä, korjatakseni väärin käsityksen tässä teille tapahtuman lyhyt kuvaus:Istuin penkillä odottamassa että Jim saapuu ja kelasin että kun hän tulee otan veitsen esiin ja yllätän hänet, loppujenlopuksi ekana sieltä tuli kämppis jota sitten hetken harhaluulossa osotin veitsellä jonka jälkeen tajutessani että kyseessä ei ole Jim, vedin veitsen pois ja vetäännyin tilanteesta…
   Seli, seli, seli. Aiotko elää koko elämäsi vaan selitellen tekemisiäsi? Ehkä se elämä vielä opettaa, mutta ei tuo teidän käytös kyllä siltä näytä, että teistä tulisi joksus roskasakkia kummempaa.

   Lainaa

  48. Tulos: +114 (144 ääntä)
   Eddie: Hei! Olen yksi niistä joka mainitaan tuossa keskustelussa. Haluan korostaa paria pientä seikkaa: Kohta 1. Siellä ei ole KOSKAAN varastettu pyöriä taikka autoja Kohta 2. Itse en ole varastanut tuolta ikinä mitään mikä ei minulle kuulu, tein yleisen kysymyksen kuulemani perusteella, että olisi jotain viety “Joeyn” kämppikseltä ja en ole ollut paikalla kun muita rikoksia on tapahtunut Kohta 3. Otan vastuun mainitusta “Majoneesilla seinän töhrimisestä” MUTTA olen jälkeni sen perään “Raadon” kanssa heti siivonnut, voi olla lapsellista, mutta jokainen saa sitä ajatella oman harkintansa mukaan silti osoitimme selkärankaa sen siivoamalla Kohta 4. Kyseinen henkilö joka tänne on tämän linkittänyt ei ilmeisesti ole kuin kuulemansa ja huhujen perusteella tämän linkannut jossei olisi jopa “kämppis itse” ja on minusta turha sen perusteella tuomita ketään ennenkuin on kunnon todisteita kenestäkin että kuka teki mitä ym. Tällaisiahan FB mokat ovatkin. Kaikki tyrii välillä ja jokainen kantaa oman vastuunsa asiaan kuuluen! -Kiitos ja Kuittaus,” Eddie”
   HANKKIKAA VITTU ELÄMÄ!!!! Eiks sul oo munaa mennä pyytää anteeks???

   Lainaa

  49. Tulos: +205 (225 ääntä)
   Sen verran, ku tätä jengiä tiedän, niin aivan vitun idiootteja jokaikine. Tuol kämpässä kerran kävin ja voi vittu mitä perseilyä osan näistä mainituista henkilöistä toimesta. Eivät oo kovin pidettyä porukkaa ja syystä. Pyyhkisin mielelläni pois maailmankartalta, tai ainakin jonnekin, missä tajuaisivat olevansa vitun lapsellisia paskiaisia.

   Lainaa

  50. Tulos: +158 (178 ääntä)
   Näillä jätkillä ei ole munaa, koska eivät uskalla käyttää oikeita nimiään! Voi kuulkaas nyt pienet glämärit, kyllä te ehkä 2 vuoden päästä tajuatte miten typeriä te olette olleet. Lainaus SIDNEYN blogista! "Dölläsimme itsellemme fillarit, omassa ei ollut edes helvetti satulaa. Siin oli vaa anaalitappi. Noh olin mielummi siin tarakal. Sitte ajeltii ympäri Forssaa ja leikittii ajavamme Harley Davidsonilla ja kuunneltii Girls, Girs, Girlsiä. 5/5 1. Kähvellä ajoneuvo. Complete. 2. Aja ulos tieltä. Complete. 3. Aja autotiellä. Complete. 4. Huudata pahatahtoista/halveksuttavaa musiikkia. Complete." Tämä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, right? :) http://www.diaryofsidneymadman.blogspot.fi/2013/06/dead-moon-rising.html Varoitan, toi blogi pitää sisällään ERITTÄIN huonoa suomen_kieltä.

   Lainaa

  51. Tulos: +80 (96 ääntä)
   Ja minä luulin että siivousfriikit ja lestat ovat pahimpia mahdollisia kämppiksiä. Nämä kusipäät ovat kaikkein pahimmat! Toivottavasti saavat ansaitsemansa rangaistuksen tuosta. Ja mietin suuresti miksi joku asuntolanvalvoja ei ole saanut tuosta tietää, Hehän pistäisivät poikaporukan hajalle pitkin asuntola-aluetta. :D

   Lainaa

  52. Tulos: +119 (133 ääntä)
   Eddie: Hei! Olen yksi niistä joka mainitaan tuossa keskustelussa. Haluan korostaa paria pientä seikkaa: Kohta 1. Siellä ei ole KOSKAAN varastettu pyöriä taikka autoja Kohta 2. Itse en ole varastanut tuolta ikinä mitään mikä ei minulle kuulu, tein yleisen kysymyksen kuulemani perusteella, että olisi jotain viety “Joeyn” kämppikseltä ja en ole ollut paikalla kun muita rikoksia on tapahtunut Kohta 3. Otan vastuun mainitusta “Majoneesilla seinän töhrimisestä” MUTTA olen jälkeni sen perään “Raadon” kanssa heti siivonnut, voi olla lapsellista, mutta jokainen saa sitä ajatella oman harkintansa mukaan silti osoitimme selkärankaa sen siivoamalla Kohta 4. Kyseinen henkilö joka tänne on tämän linkittänyt ei ilmeisesti ole kuin kuulemansa ja huhujen perusteella tämän linkannut jossei olisi jopa “kämppis itse” ja on minusta turha sen perusteella tuomita ketään ennenkuin on kunnon todisteita kenestäkin että kuka teki mitä ym. Tällaisiahan FB mokat ovatkin. Kaikki tyrii välillä ja jokainen kantaa oman vastuunsa asiaan kuuluen! -Kiitos ja Kuittaus,” Eddie”
   Eiköhän tässä riittävän ilmiselvästi ole materiaaleja oikeusjuttuun. En tiedä millainen huumorintaju teillä on, mutta mun huumorintajuun ei oikein istu veitsellä uhkailu. Eipä kyllä tosiaan tahallinen sotkeminen ja tavaroiden tuhoaminenkaan. Toivottavasti kannattekin vastuunne, nimittäin oikeussalissa.

   Lainaa

  53. Tulos: -209 (235 ääntä)
   elpe: Mites nämä muut sankarit sitten? Lyön mutsini pantiks että kukaan, joka on ottanut osaa näihin idioottimaisiin tempauksiin, on katunut tai edes harkinnut pyytävänsä anteeksi “ulos savustetulta” kämppikseltä. Ei millään pahalla (mutta ei vitussa millään hyvälläkään) anteeksipyyntö SUORAAN hänelle olis ihan paikallaan. Ite tuossa vaiheessa alkaisin perimään vahingonkorvauksia joko oman käden kautta tai sitten ottamalla virkavaltaan kontaktia.
   totta on se että eddie on ainoa päälle 20 v mutta muistan monessa tilanteessa itsekin pyytäneeni anteeksi kämppikseltä meluamistani. Tosin, minun mielestäni minä, Jim ja Eddie ja Tommy olemme ainoat käytännössä syyttömät ja aina kun olemme tyrineet, me olemme sen korvanneet toisin kuin muut. Tommy esimerkiksi on moneen otteeseen siivonnut koko asunnon kiiltäväksi(ja se ei varnasti ole ollut helppoa) ja kiitokseksi hän on kämppikseltä saanut vain ylimielisiä katseita. Minusta siinä pitäisi jo kiittää kun kokonaan ulkopuolinen ihminen jättää koulupäivän välistä siivotakseen _sinun_ paskasi vessasta. Mutta joo, itsekin solussa asuvana....en minäkään aina tuota menoa katsoisi. Ja tosiaan puukkoleikeille on edelleen hyvä selitys, jonka jo tähän laitoinkin mutta viestini merkittiin roskapostiksi. p.s. Se ei edelleenkään ole minulla "taiteilijanimi" vaan lempinimi. Toivon syvästi että teidän pienessä mahtailevassa maailmassanne tapahtuu jotain niin ikävää, jonka jälkeen alatte ymmärtämään kuinka noloa toi teidän “I can do whatever I want to” -asenne ja perseily on. Jätkät ei ole edes vielä kahtakymmentä? Herätys, nyt ne vitun valot päälle! Me täällä pidetään sillä aikaa hiljainen minuutti per säälittävä pojankloppi (todellisuudessahan jokainen näistä koviksista on äidin pieni räkäposki, joka saisi tupenrapinat kun vain kuulisi mitä se meidän pikku Eetvartti on tehnyt taas..)

   Lainaa

  54. Tulos: +126 (136 ääntä)
   tonyboy: Eipä siitä varsinaisesti varmaankaan kukaan tykkää. Tarkotin lähinnä sitä että joissain kaveripiireissä on tapana tehdä toisilleen varsin brutaalejakin jäyniä, eikä kukaan siitä pahota mieltään. Homma kiertää. Ei ole kyse kiusaamisesta, niinkuin tässä tapauksessa. Lähinnä se on joillekkin “harrastus” joka ulkopuolisen silmin saattaa näyttää järkyttävältä ja tyhmältä.
   Ei musta kuulostanut kyllä toi mitenkään kaverien keskenäiseltä perseilyltä, vaan nimenomaan ei-halutun tyypin ulossavustamisella, kuten tuossa itsekin myöntävät.
   Joey: Ensinnäkin, koko keskustelu menny aivan överiks ja turhaks läpänheitoksi. toiseksi, ottakoot rauhassa yhteyttä, oon jo jutellu kyseisen henkilön kanssa, pahoitellut asiaa ja hänsanoi iha itse ettei jaksa tuhlata aikaansa tälläiseen, josta päästäänkin kohtaan kolme, meininki rauhoittunu aikaa sitten ja vuokranantajan kanssa keskusteltu asiasta. sossun rahat päihteisiin, what? elän kelan rahoilla mitkä ei tosiaankaan suurimmilta osin edes mene päihteisiin. varastaneet pyöriä ja autoja? kukaan tästä porukasta ei ole yhtäkään pyörää tai autoa varastanut, päinvastoin, multa itseltäni kyllä on pyörä viety. tän paskan julkaisija voisi kyllä hieman noita muutamia väitteitään tulla perustelemaan! Aikamoista paskaa nuo taustatiedot, totuuden muuntelua ja tuo autojuttu onn täysin päästä keksitty. Minä myöskään en kämppikseltäni mitään ole vienyt, ainoa joka jotain on tehnyt sen tavaroile ilmiantoi ittensä aika nätisti tuolla. terv. “Joey”
   Jos olisitte oikeasti reiluja ja järkeviä, korvaisitte tälle henkilölle henkilökohtaisesti rahallisen vahingon. Eli siis vähintäänkin rahana takaisin kaikki tavarat, jotka olette pistäneet paskaksi. Jos exkämppis ei tosiaankaan tee poliisijuttua veitsellä uhkailusta huolimatta, niin kiittäkää onneanne.
   Tommy: Asianosaisena sanon vain että tuo veitsellä uhkaamis tapaus voi saada todella väärän kuvan täällä, korjatakseni väärin käsityksen tässä teille tapahtuman lyhyt kuvaus: Istuin penkillä odottamassa että Jim saapuu ja kelasin että kun hän tulee otan veitsen esiin ja yllätän hänet, loppujenlopuksi ekana sieltä tuli kämppis jota sitten hetken harhaluulossa osotin veitsellä jonka jälkeen tajutessani että kyseessä ei ole Jim, vedin veitsen pois ja vetäännyin tilanteesta…
   Mun on nyt äärimmäisen vaikea keksiä tapausta missä veitsellä uhkailu olisi tosi hyvä läppä jne. Mietippä itekkin miltä tuntuu kun jotkut on jo jonkin aikaa säännöllisesti pistänyt sun tavaroita paskaksi ja muutenkin nokitelleet ulossavustamistarkoituksessa ja sitten vielä veitsellä uhkaillaan. Millaisenhan kuvan siitä asianomainainen saa? Eipä paljon järki päätä pakota jos toisen tyypin veitsellä uhkailu kuulosti hyvältä idealta. Tuossa kun olisi voinut vahingossa käydä huonommin, kun selkeästi ihan päissään teräaseiden kanssa riehutaan. No, te pikkunulikat varmaan aika nopeasti häviättekin hautaan tuolla sekoiluilla. Tapatte toisenne vahingossa tapaturmaisesti "hyvänä läppänä" tai väärinkäytätte päihteillä tienne hautaan.

   Lainaa

  55. Tulos: +164 (180 ääntä)
   “raato”: Tosin, minun mielestäni minä, Jim ja Eddie ja Tommy olemme ainoat käytännössä syyttömät
   Millä tavalla seinien sotkeminen majoneesille, tavaroiden paskaksi pistäminen ja veitsellä uhkailu tekee teistä tarkalleen syyttömiä?
   "Tommy esimerkiksi on moneen otteeseen siivonnut koko asunnon kiiltäväksi(ja se ei varnasti ole ollut helppoa)"
   No ei oo varmaan helppoa jos on uusavuton. Ja että ihan oikein siivonnut... Tiesitkö muuten, että siivous noin niinkun muutenkin kuuluu vuokralaisen perusvelvollisuuksiin?
   "Ja tosiaan puukkoleikeille on edelleen hyvä selitys, jonka jo tähän laitoinkin mutta viestini merkittiin roskapostiksi"
   Joo selitys toki, muttei erityisen hyvä. Kännissä (tai ilmankaan jos on tollasessa syntymähumalassa) teräaseiden kanssa riehuminen ei ole KOSKAAN hyvä idea. Me muuten opimme tämän tosin jo tarhaikäisinä kun äiti kielsi leikkimästä veitsillä.

   Lainaa

  56. rocknrollrocks 29.10.2013 15:59
   Tulos: -255 (279 ääntä)
   Mitä vittuu, vitun runkkarit ettekste tajuu et pidettii vaa hauskaa???? ei maailmas ois mitää ilma meitä

   Lainaa

  57. Tulos: -262 (310 ääntä)
   Pakko sanoo et harvatpa täällä osoittaa mitään järkevän keskustelun merkkejä. Ehkä olen typerä esittävä pelle sitten mutta oli se kiva hetken pitää kivaa ja heittää läpäks koko juttu. Suoraansanottuna itteä on alusta asti hävettänyt että kämppis muuttaa omien tolailujeni takia. Pahoittelin asiaa hänelle mutta syy lähtöön oli nimenomaan "tavaroiden katoaminen", miks helvetissä varastaisin naapuriltani tavaraa, jäisin kuitenkin heti kiinni? Eikä ole kyllä yhtään tapaistani muutenkaan. Johan tuossa itse henkilö myönsi typeryytensä. Ei mun ois sitä sallia pitäny mutta oon yksinkertainen, hyväuskoinen ja typerä. Kaikkee sitä voi oppia, kannan kyllä kämpän vuokralaiseni vastuuni jos tästä jotain tulee.

   Lainaa

  58. Tulos: -212 (240 ääntä)
   On täällä minunkin tavaroita rikottu yhtä lailla...

   Lainaa

  59. Tulos: +136 (154 ääntä)
   Joey: Pakko sanoo et harvatpa täällä osoittaa mitään järkevän keskustelun merkkejä. Ehkä olen typerä esittävä pelle sitten mutta oli se kiva hetken pitää kivaa ja heittää läpäks koko juttu. Suoraansanottuna itteä on alusta asti hävettänyt että kämppis muuttaa omien tolailujeni takia. Pahoittelin asiaa hänelle mutta syy lähtöön oli nimenomaan “tavaroiden katoaminen”, miks helvetissä varastaisin naapuriltani tavaraa, jäisin kuitenkin heti kiinni? Eikä ole kyllä yhtään tapaistani muutenkaan. Johan tuossa itse henkilö myönsi typeryytensä.Ei mun ois sitä sallia pitäny mutta oon yksinkertainen, hyväuskoinen ja typerä. Kaikkee sitä voi oppia, kannan kyllä kämpän vuokralaiseni vastuuni jos tästä jotain tulee.
   Toivottavasti on myös kivaa maksaa sakkoja ja kantaa merkintää rikosrekisterissä tästä hetken huvista. Toivon todella, että entinen kämppiksenne tekee tästä poliisiasian. "miks helvetissä varastaisin naapuriltani tavaraa, jäisin kuitenkin heti kiinni?" Empä mä ainakaan näistä kommenteista ja alkuperäisestä mokasta ole saanut sellaista kuvaa, että kukaan teistä mitenkään järkevästi toimisi. Voitaisiin myös kysyä miksi kertoisit tavaroiden paskaksi pistämisestä facebookissa, koska jäisit heti kiinni. Mutta senkin kuitenkin teit. No, toivottavasti opitte jotain ja jatkossa olette kaikki vastuullisempia kämppiksiä. Jotenkin kyllä epäilen näiden viestejen puolustelevasta sävystä että mikään on oikeasti mennyt perille, mutta saahan sitä toivoa.

   Lainaa

  60. Tulos: -57 (71 ääntä)
   Jos päivityksessä esiintyvien henkilöiden kommentteja on uskominen, niin osoittaa kokolailla lapsellista, tyhmää ja jästipäistä käytöstä heille vastanneilta tyypeiltä, nimiä mainitsematta

   Lainaa

  61. Tulos: -102 (192 ääntä)
   epo: Toivottavasti on myös kivaa maksaa sakkoja ja kantaa merkintää rikosrekisterissä tästä hetken huvista. Toivon todella, että entinen kämppiksenne tekee tästä poliisiasian. “miks helvetissä varastaisin naapuriltani tavaraa, jäisin kuitenkin heti kiinni?” Empä mä ainakaan näistä kommenteista ja alkuperäisestä mokasta ole saanut sellaista kuvaa, että kukaan teistä mitenkään järkevästi toimisi. Voitaisiin myös kysyä miksi kertoisit tavaroiden paskaksi pistämisestä facebookissa, koska jäisit heti kiinni. Mutta senkin kuitenkin teit. No, toivottavasti opitte jotain ja jatkossa olette kaikki vastuullisempia kämppiksiä. Jotenkin kyllä epäilen näiden viestejen puolustelevasta sävystä että mikään on oikeasti mennyt perille, mutta saahan sitä toivoa.
   Puhutaans meistä jokaisesta YKSILÖNÄ eikä lähdetä sotkemaan mua Esim. Sidneyhin Pidetään myös mielessä että minä olen ainoa kämppiksen lisäksi kuka täällä asuu, ei kukaan noista. Ja viesti mennyt perille jo ennen tätä koko jutua, MUTTA JUMALAUTA, TARTTEEKO TOTUUTTA LÄHTEE MUUTTELEE TAUSTATIEDOISSA. Käytännössä ainoa rike mitä oon tehny itse on vandalismin salliminen kämpässä. Vuokranantajan kanssa käyty asiasta 4vko sitten, jolloin sain myös kirjallisen varoituksen. Sen jälkeen kämppä ollut hiljainen eikä mitään enää tapahtunut. Nuo asiat mitä päivityksessä on ovat sattuneet huhtikuu-syyskuu -välisenä aikana. Itse opin läksyni ainakin, ja kannan vastuuni. Ja olihan tuo typerää huomionhakemista koko päivitys.

   Lainaa

  62. Tulos: +26 (50 ääntä)
   Ei vittu, muuta en osaa sanoa. Jessicasta sen verran, että on hauska provo eikä onneksi laita kuin yhden hauskan kommentin per moka, en kyllä yleensä klikkaa mihinkään suuntaan mutta naureskelen miinusten määrälle. Taitava tyyppi. Ja tämä on ehkä ainoa moka ikinä, jossa Jessican kommentti on plussan puolella! Älä lopeta ikinä tai itku tulee <3

   Lainaa

  63. Tulos: +143 (153 ääntä)
   Joey: Puhutaans meistä jokaisesta YKSILÖNÄ eikä lähdetä sotkemaan mua Esim. Sidneyhin Pidetään myös mielessä että minä olen ainoa kämppiksen lisäksi kuka täällä asuu, ei kukaan noista. Ja viesti mennyt perille jo ennen tätä koko jutua, MUTTA JUMALAUTA, TARTTEEKO TOTUUTTA LÄHTEE MUUTTELEE TAUSTATIEDOISSA. Käytännössä ainoa rike mitä oon tehny itse on vandalismin salliminen kämpässä. Vuokranantajan kanssa käyty asiasta 4vko sitten, jolloin sain myös kirjallisen varoituksen. Sen jälkeen kämppä ollut hiljainen eikä mitään enää tapahtunut. Nuo asiat mitä päivityksessä on ovat sattuneet huhtikuu-syyskuu -välisenä aikana. Itse opin läksyni ainakin, ja kannan vastuuni. Ja olihan tuo typerää huomionhakemista koko päivitys.
   Minähän en tiedä mitä siellä kämpässä on tapahtunut, lähinnä pelkästään näiden tänne lähettämienne kommenttien perusteella olen päätellyt, että olette kaikki ihan vitun idiootteja. Myöskään taustatietoihin en ota kantaa, koska en tiedä mitä on oikeasti tapahtunut ja mitä ei. Enkä ole myöskään mokan lähettäjä. Pidetäänpä kuitenkin mielessä, että juuri sinä Joey tuolla mokassa tunnustat mm. kämppiksen tahallisen ulossavustamisen. Tässä vaiheessa on tosiaan aika turha vetää takaisin sitä mitä tuolla on jo sanottu. Ja tosiaan, oli aika tyhmää retostella tuollaisella facebookissa. Ja tässä nyt maksatte seurauksia typerästä retostelusta. Toivottavasti tapaus on opettanut jotain muillekkin osapuolille.

   Lainaa

  64. Tulos: +95 (107 ääntä)
   Tommy: Asianosaisena sanon vain että tuo veitsellä uhkaamis tapaus voi saada todella väärän kuvan täällä, korjatakseni väärin käsityksen tässä teille tapahtuman lyhyt kuvaus: Istuin penkillä odottamassa että Jim saapuu ja kelasin että kun hän tulee otan veitsen esiin ja yllätän hänet, loppujenlopuksi ekana sieltä tuli kämppis jota sitten hetken harhaluulossa osotin veitsellä jonka jälkeen tajutessani että kyseessä ei ole Jim, vedin veitsen pois ja vetäännyin tilanteesta…
   Mutta et pyytänyt anteeksi tai muutenkaan pahoitellut tilannetta? Kenen mielestä yleensä on hauskaa "yllättää" kaveri veitsen kanssa? Ihan oikeasti? Tuon tempauksen jälkeen olisin itse soittanut poliisille, veitsen kanssa leikkiminen ei ikinä ole "hauska vitsi". Voi olisipa kämppis soittanut poliisille, mutta tuskin silloinkaan olisitte tajunneet millä asioilla kannattaa leikkiä ja millä ei. Toivon mukaan joskus opitte elämään järkevän aikuisen ihmisen tavoin. -Ja kuka kirjottaa caps lockilla? Karseen näköstä.

   Lainaa

  65. Tulos: +153 (163 ääntä)
   Ei jukoliste miten noloa. Eih. Täysi-ikäiset ihmiset leikkimässä kovista ja "rokkistaraa" - sotkemalla majoneesia ja varastelemalla kaverilta ruokaa, kynttilöitä ja pesuaineita. Samanlaista touhua kuin naapurin kuusivuotiailla natiaisilla (ne tosin käyttää nimiä Donatello, Michelangelo ja mitä niitä Turtleseja nyt oli). Tipuitteko kaikki päällenne lapsena? Mun ehdotus on jälkiabortti.

   Lainaa

  66. Tulos: -114 (136 ääntä)
   hei noni, kauhee rage tällasilta netin hyviltä ihmisiltä : D

   Lainaa

  67. Tulos: -111 (147 ääntä)
   Nore: Mutta et pyytänyt anteeksi tai muutenkaan pahoitellut tilannetta? Kenen mielestä yleensä on hauskaa “yllättää” kaveri veitsen kanssa? Ihan oikeasti? Tuon tempauksen jälkeen olisin itse soittanut poliisille, veitsen kanssa leikkiminen ei ikinä ole “hauska vitsi”. Voi olisipa kämppis soittanut poliisille, mutta tuskin silloinkaan olisitte tajunneet millä asioilla kannattaa leikkiä ja millä ei. Toivon mukaan joskus opitte elämään järkevän aikuisen ihmisen tavoin. -Ja kuka kirjottaa caps lockilla? Karseen näköstä.
   Kuten sanoin "tapahtuman lyhyt kuvaus", pyysin myös tältä "uhkauksen" kohteeksi joutuneelta henkilöltä anteeksi, koska tapaus ei ollu mitenkään alunperin häneen kohdattu vaan oli silkka vahinko, jonka kämppiskin lopulta tajusi.. Sun kaveriporukassa ei varmaan mitään tempauksia ole joten teillä ei näitä yllätyksiä tule...

   Lainaa

  68. Tulos: -115 (129 ääntä)
   epo: Millä tavalla seinien sotkeminen majoneesille, tavaroiden paskaksi pistäminen ja veitsellä uhkailu tekee teistä tarkalleen syyttömiä?
   myönnän majoneesin olleen vain tyhmä idea, mutta siivosimme sen toki myös. Sidney on ainoa joka on tavaroita hajottanut. itse en edes ollut paikalla kun veitsellä uhkailu tapahtui. tiedän että se tapahtui kun kaikki olivat selviä, päihteillä ei mitään osuutta asiaan, tulin itse paikalle n 2h sen jälkeen. No ei oo varmaan helppoa jos on uusavuton. Ja että ihan oikein siivonnut… Tiesitkö muuten, että siivous noin niinkun muutenkin kuuluu vuokralaisen perusvelvollisuuksiin? tässä niinkun varmaan pitäisi selventää että ainoa joka porukasta kyseisessä asunnossa asustaa on Joey. ja se on myös kämppiksen osalta hirveässä kunnossa. Joo selitys toki, muttei erityisen hyvä. Kännissä (tai ilmankaan jos on tollasessa syntymähumalassa) teräaseiden kanssa riehuminen ei ole KOSKAAN hyvä idea. Me muuten opimme tämän tosin jo tarhaikäisinä kun äiti kielsi leikkimästä veitsillä. vastasin jo tähän.

   Lainaa

  69. Tulos: -106 (148 ääntä)
   Näillä jätkillä ei ole munaa, koska eivät uskalla käyttää oikeita nimiään!
   joo, totta... lempinimiähä ei saa käyttää missään tapaukses sosiaalisesmedias :O kyl jokasen suomalaisen täytyy olla seppo, kalervo tai jukka.

   Lainaa

  70. Tulos: +32 (78 ääntä)
   joo, totta… lempinimiähä ei saa käyttää missään tapaukses sosiaalisesmedias :O kyl jokasen suomalaisen täytyy olla seppo, kalervo tai jukka.
   teoriassahan se on ainakin facebookissa on kiellettyä, yolo jne

   Lainaa

  71. Tulos: +164 (172 ääntä)
   Huomaa mokienkin kommenteista, ettei pojilla paljon järki päätä pakota. Pelleilyt herättävät katumusta vasta, kun niistä tulee jotain ikävää seuraamusta itselle, ei puhettakaan, että otettaisiin toinen ihminen huomioon. Puhutaan selkärangan näyttämisestä, mutta perushenki on kuitenkin "En minä mutta kaverit". Ja olevinansa aikuisia miehiä, oi voi. Miettikää vähän, mitä tuollaisella käytöksellä voitte saavuttaa ja miten pitkälle se teitä kantaa. Ihan hävettää oman ikäpolveni puolesta.

   Lainaa

  72. Tulos: +107 (113 ääntä)
   Kämppiksellä on ollut yllättävän pitkä pinna. Kannattaa pojat ensi kerralla miettiä mitä tekee, suurin osa ei ole noin säyseää sakkia.

   Lainaa

  73. Tulos: +118 (126 ääntä)
   No onko näillä apinoilla edes mitään bändiä? Tää pikkupoikien Mötley Crüe -larppi on kyllä surullisinta mitä olen aikoihin lukenut.

   Lainaa

  74. Mustanaamio 29.10.2013 17:51
   Tulos: -3 (57 ääntä)
   Miks mun kommentit laitetaan suoraan roskapostiksi? Koska oon lähettänyt tän "mokan"?

   Lainaa

  75. Tulos: -61 (95 ääntä)
   Mustanaamio: Miks mun kommentit laitetaan suoraan roskapostiksi? Koska oon lähettänyt tän “mokan”?
   et ole ainoa, rakas vihamieheni

   Lainaa

  76. Seppokalervojukka 29.10.2013 18:13
   Tulos: +113 (133 ääntä)
   Saatanan kovia jätkiä, juovat teet kaapista... Ja vielä sitruunamehutki! Helevetin säälittäviä ihmisperseitä. Toivottavasti saavat maksaa perseilystään koko rahan eestä.

   Lainaa

  77. Seppokalervojukka 29.10.2013 18:15
   Tulos: +72 (90 ääntä)
   Apinaorkesterin nimi näkyis olevan Blitzstreet. Pitäkää nimi mielessä...

   Lainaa

  78. Tulos: +30 (38 ääntä)
   bob: No onko näillä apinoilla edes mitään bändiä? Tää pikkupoikien Mötley Crüe -larppi on kyllä surullisinta mitä olen aikoihin lukenut.
   https://soundcloud.com/raato-w-n-m-tl-w/rock-bitches Onhan pojilla bändi. Kuulostaa enemmän todella, todella paskalta punkilta kuin minkääsortin glamilta.

   Lainaa

  79. Mies Hervannasta 29.10.2013 18:24
   Tulos: -202 (266 ääntä)
   Ensinnäkin te "saunantaaksejaniskalaukaus" huorat voisitte olla puuttumatta sellaisten henkilöitten asioihin, joista ette tiedä mitään. Itse Hervannan metsissä jo 41 vuotta juoskennelleena erotan oikean naapureitten häirinnän tällaisita pikkupoikien pienistä kaljailloista. Ja todella ajankohtainen aihe tämä on, koska jos vähän jaksaa lukea, niin huomaa kämpän omistajan, tai ainakin niin väittävän, Joeyn olevan pahoillaan ja hoitaneen asiansa kunnolla, toisin kuin te räkänokkapellet ruutujenne takana. Jos poikien kertomuksiin on uskomista ja nyt puhun kommenteista, niin asia on ymmärretty loistavasti. Ja nyt puhuu kokemus. Noi varkaus syytteet vaikuttavat perättömiltä ja muutenkin jutun lietsominen on turhaa paskaa. Olen kokenut auto ikkunan läpi-naapuri riidat ja tämä vaikuttaa vain esileikiltä niihin verrattua, mitä olen elämässäni joutunut kokemaan. JA VIELÄKÄÄN OLE TÄÄLTÄ MUUTTANUT! Joten jos teillä on jotain valittamista niin tervetuloa vaan tänne, niin vietetään oikein ihana valitusten ja asioitten ratkomis-ilta niin teidän ei tarvitse sitten enään vaivaantua näin pienistä asioista. Fuck the neighbours, this is Hervanta, henkeen ja vereen.

   Lainaa

  80. Tulos: -2 (36 ääntä)
   Hahahah...LoL... mä ns. tunnen muutaman noist :D haha. julkkiksia juuh. nytpä tunnen paremmin vielä!

   Lainaa

  81. Tulos: -47 (85 ääntä)
   Seppokalervojukka: Apinaorkesterin nimi näkyis olevan Blitzstreet. Pitäkää nimi mielessä…
   sorge mut ollaa lopetettu jo :s

   Lainaa

  82. Tulos: -97 (141 ääntä)
   "Puhutaan selkärangan näyttämisestä, mutta perushenki on kuitenkin “En minä mutta kaverit”. " En vähättele omaa osuuttani yhtään, olen ollut asiassa mukana ja myöntänyt virheeni joka on noussut suureksi puheenaiheeksi koko palstalla. On myös hassua huomata että täälä käy kommentoimassa ihmiset jotka tietävät meidät, tuntevat meidät, ovat facebook kavereitamme tai lukevat blogejamme. Ja juuri he sanovat ja haukkuvat täällä sanovat kuinka olemme lapsellisia ja naurettavia samalla kun itse asetatte itsenne naurunalaiseksi, julkaisemalla haukkuvia ja irvailevia kommentteja muulla kuin nimellänne. Esimerkiksi minä ottaisin kommenttinne ja asianne paljon paremmin ja asiallisemmin vastaan jos tulisitte antamaan ne omalla nimellänne. Teille jokaiselle jotka meidät tuntevat tai tietävät, tulkaa puhumaan meille suoraan itsellemme, silloin tavoitatte sen joka on oikeasti asianomainen. //Tommy

   Lainaa

  83. Tulos: +55 (57 ääntä)
   onneksi suurin konflikti täällä oli se kun oman kämppiksen tyttöystävä yritti tulla kylppäriin kun olin itse täysistunnolla ja ovi oli siten lukossa, hetken se sitä ovea rynkytti ennen kun uskoi että se ovin on lukossa eikä jumissa.

   Lainaa

  84. Tulos: -73 (139 ääntä)
   Seppokalervojukka: Apinaorkesterin nimi näkyis olevan Blitzstreet. Pitäkää nimi mielessä…
   eiköhän siinä vaiheessa mennä ihan liian pitkälle kun täällä ruvetaan jakamaan bändin nimiä ja blogin osotteita. ja vielä bändin nimi, jonka jäsenistä suurin osa ei liity juttuun ollenkaan. alkaa menemään aika henkilökohtaiseks tää meininki täällä ja tämä juttu on aiheuttanu jo monelle mielipahaa. pojat varmaan on aikoja sitten tajunnut tehneensä väärin ja jossei ole niin toivottavasti viimeistään nyt.

   Lainaa

  85. Tulos: -83 (99 ääntä)
   Mmm: Juuh, ja nämä kyseiset sankarit syyllistyvät myös julmaan nettikiusaamiseen. Ainakin “JOEY” Tuli tavattua jätkät tossa kesäkuussa, ja ei helvetti mitä meininkiä. Tää Sidney, juoksee Hartwall Areenalla miltein puolialasti, ilkosillaan ja pettää oikein lahjakkaasti silloista tyttöystäväänsä. Toivottavasti nää jätkät aikuistuu pian..Tai tajuaa muuttaa jonnekkin, mihin aurinko ei paista!!!
   varmaan jokainen ihmisen yhtään paremmin tunteva tietää, että vaan yks ja ainoa ihminen kirjoittaa Sidistä näin....

   Lainaa

  86. Tulos: -89 (105 ääntä)
   joku: eiköhän siinä vaiheessa mennä ihan liian pitkälle kun täällä ruvetaan jakamaan bändin nimiä ja blogin osotteita. ja vielä bändin nimi, jonka jäsenistä suurin osa ei liity juttuun ollenkaan. alkaa menemään aika henkilökohtaiseks tää meininki täällä ja tämä juttu on aiheuttanu jo monelle mielipahaa. pojat varmaan on aikoja sitten tajunnut tehneensä väärin ja jossei ole niin toivottavasti viimeistään nyt.
   ollaas ny kaikki nätisti ja käykääs vaa tsiigaa minkälaista komeutta on Blitzstreet :3

   Lainaa

  87. Tulos: +100 (118 ääntä)
   olen valitettavasti noiden tyyppien kaverin kaveri fb:ssä ja siellä ne nyt vaihteeks uhoilee tälle asialle. ei helkutti ku on niin lapsellista porukkaa, uhmaikä vieläkin päällä..

   Lainaa

  88. Tulos: +84 (100 ääntä)
   Jakoon vaan nii ehkä tää ihminen löytyy ja pistää nää "wnb gunnari"looserit isompaan kuseen ku ne luuleekaaån. Oikeesti joo ihmiset voi tappaa tollasesta, myös itsensä.. vittu miettikää ny milt tuntuu ol koulukiusattu 7h päiväs mut mitä sitte ku kiusaamine tapahtuu kotonas etkä pääse mihinkää karkuu ja saat pelätä mitä tällaset pikku narkkarit keksii seuraavaks sun kiusaamiseks. Koko vitun blizstreet boikottii, ne huimat 150 fb tykkääjää käy peruu tykkäykses...

   Lainaa

  89. Tulos: +63 (77 ääntä)
   joku: eiköhän siinä vaiheessa mennä ihan liian pitkälle kun täällä ruvetaan jakamaan bändin nimiä ja blogin osotteita. ja vielä bändin nimi, jonka jäsenistä suurin osa ei liity juttuun ollenkaan. alkaa menemään aika henkilökohtaiseks tää meininki täällä ja tämä juttu on aiheuttanu jo monelle mielipahaa. pojat varmaan on aikoja sitten tajunnut tehneensä väärin ja jossei ole niin toivottavasti viimeistään nyt.
   Joey äiti kommentoi? "Ei minun pikku poikani.. nyt kun se on bustattu feissarimokissa joutuu keksii itselles uuden ihan vitun omaperäsen taitailijanimen"

   Lainaa

  90. Tulos: +66 (82 ääntä)
   Sidney ja joey: ettepä arvaakaan, mitä teidän majoneesipurkista löytyy... Osaa sitä muutkin nimittäin.

   Lainaa

  91. Tulos: -71 (97 ääntä)
   Pirkko: Sidney ja joey: ettepä arvaakaan, mitä teidän majoneesipurkista löytyy… Osaa sitä muutkin nimittäin.
   Sidneyllä ja Joeyllä ei oo ollut koskaan ollut rahaa käytettävksi mihinkään majoneesiin, hyvä yritys "pirkko"

   Lainaa

  92. Tulos: +117 (125 ääntä)
   Kun te pojat puhutte kantavanne vastuunne, niin jäi vähän epäselväksi millaiset korvaukset olette kämppikselle tuhotöistänne maksaneet?

   Lainaa

  93. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Sidney on kirjoittanut mokassa olleesta tapauksesta myös blogissaan (jonka löysin kommenteista): http://www.diaryofsidneymadman.blogspot.fi/2013/05/end-of-road.html Reaktioni voin tiivistää lainaukseen: "En näe mitään hauskaa tässä" -Timon (Leijonakuningas, 1994)

   Lainaa

  94. Tulos: +93 (111 ääntä)
   Jätkillä tuli itku kurkkuun ku täällä tälleen haukutaan, niin oli pakko tulla puolustelemaan. Nyyh! Hukkukaa kuseenne.

   Lainaa

  95. Tulos: +114 (122 ääntä)
   Kävikö niin, että vasta feissarimokien kommenttien jälkeen nämä rajoittuneissa - monilla tavalla rajoittuneissa - pyörivissä piireissä selkeästi alle ikätasonsa käyttäytyvissä porukoissa pyörivät kakarat huomaavaat, että siellä rajoittuneiden piirien ulkopuolella tavalliset ihmiset eivät anna idooteille mitään respektiä. Siltä vähän vaikuttaa. Niinhän se koulussakin on, että sitä luokan kingiä suurin osa luokalla pitää idioottina, mutta se pieni ahterinnuolija porukka pitää ympärillä niin kovaa ääntä, että rajoittuneella älyllä ei huomaa, miten pieni se piiri oikeasti on.

   Lainaa

  96. Tulos: -69 (81 ääntä)
   kaikoo: Joey äiti kommentoi? “Ei minun pikku poikani.. nyt kun se on bustattu feissarimokissa joutuu keksii itselles uuden ihan vitun omaperäsen taitailijanimen”
   Nyt on kyllä pakko sanoa että ei se ihan noin mene, jos tietäisit asiat vähän paremmin niin jo tuossa julkaisussa ensimmäinen kommentoija "Maarit" on hänen äitinsä...

   Lainaa

  97. Tulos: -61 (71 ääntä)
   Tuossa ei kylläkään ole kaikki mitä siellä on tapahtunut, mutta antaa toisten tehdä mitä tekee, koska kuuluuko se niille jotka eivät edes tunne heitä?

   Lainaa

  98. Tulos: +62 (74 ääntä)
   raato: teoriassahan se on ainakin facebookissa on kiellettyä, yolo jne
   Silti kuljet facebookissa nimellä "RAATO VON MÖTLÖW"?

   Lainaa

  99. Tulos: -64 (82 ääntä)
   JOEY VITUN PÄÄLLIKKÖ! PULLAVA! PULLAVA!

   Lainaa

  100. Tulos: +61 (71 ääntä)
   joku: varmaan jokainen ihmisen yhtään paremmin tunteva tietää, että vaan yks ja ainoa ihminen kirjoittaa Sidistä näin….
   Eiköhän se oli Sidneyn oma vika? Mitä antaa itsestään niin kusisen vaikutelman :D

   Lainaa

  101. Tulos: +6 (22 ääntä)
   "...ja muutenkin arvostelukyky on olematonta..." - tarkoitat arviointikykyä

   Lainaa

  102. Tulos: +55 (55 ääntä)
   Joey: Lainaa
   Miksi olet sitten sellaisten ihmisten kaveri, jotka hajottavat omaisuuttasi? Minä.En.Ymmärrä.

   Lainaa

  103. Tulos: +51 (57 ääntä)
   Voi luoja mitä paskaa tuo blogikin... Te, jotka tunnette nuo tyypit ja tiedätte paremmin, niin tehkää nyt jo jotain ilmotusta noista ääliöistä. Tuosta kun vielä vähän kasvavat ja keksivät jotain vieläkin idioottimaisempaa, niin jippii...

   Lainaa

  104. Tulos: +86 (94 ääntä)
   Mä en oo ikinä aiemmin tänne mitään kommentoinu vaikka palstan vakituinen asiakas olenkin, mutta nyt en voi pitää mölyjä mahassani, sillä on pojat (ja tytöt? en saa noista teidän fb kuvista edes selvää) on ylittäny rajan. Lapsellista, säälittävää ja aivan hemmetin tyhmää. Itellä ois reilun vuoden kuluttua muutto edessä (hyvin todennäkösesti soluasuntoon) ja mä niin toivon, että tälläsiä kavereita ei sieltä löydy. Pisteet mokan lähettäjälle ja sympatiat kämppikselle. Ja te ääliöt (Joey, Sidney ja mitä teitä nyt oli), mä todellakin toivon, että joudutte vastuuseen teoistanne ja saatte maksaa kämppikselle (ja sille aikaisemmalle?) korkojen kera! Aamen.

   Lainaa

  105. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Onko nää sankarit Kouvolasta? ainakin blogin sijainti viittaa siihen.

   Lainaa

  106. Tulos: +27 (33 ääntä)
   MMA: Onko nää sankarit Kouvolasta? ainakin blogin sijainti viittaa siihen.
   Sidney on alunperin Kouvostoliitosta, mutta heitettiin pihalle himasta. Ja ilmeisesti asustelee nyt Tampereella?

   Lainaa

  107. Tulos: -114 (188 ääntä)
   Juuh elikkäs, täällä 95 % kommenteista on haukkuja tapauksen pojista. Hauskan siitä tekee se, että lähes kukaan täällä ei tiedä mitä oikeasti tapahtui - en minäkään - mutta on helppoa uskoa anonyyminä esiintyvän mokan lähettäjän "taustatietoja". Olen itse tuntenut Joeyn ties kuinka kauan ja tiedän että nuo ns. taustatiedot ovat aivan täyttä paskaa, mitään autoja ei ole koskaan varastettu eikä Joey "käytä sossun rahoja päihteisiin" vaan saa ainoastaan opinto- ja asumistukea Kelalta kuten hän itsekin sanoi. Ja mitä sitten vaikka pojat käyttäisivätkin "kaikki sossun rahat pitkäkestoisesti päihteisiin"? Eiköhän se ole jokaisen oma asia mihin rahansa käyttää. En väitä etteivätkö (mokassa hyvin liioitellut) tapahtumat olisi olleet tyhmiä ja harkitsemattomia, mutta kukapa meistä ei olisi joskus tehnyt virheitä? Lisättäköön vielä että juttu on toukokuulta asti ja asiaa on puitu niin kämppäkaverin kuin vuokraisännänkin kanssa sekä pyydetty anteeksi, vittuako huutelette täällä että "TEHKÄÄ RIKOS ILMOTUS LAITETAAN HULIGAANIT MAKSAMAAN KORVAUKSIA!!!!!". Heti kun pojat tulivat tänne itse omalla nimellään (toisin kuin kukaan täällä kommentoivista) kertomaan miten asiat ovat, täällä itketään että "YHYY KYLLÄ NYT SITTEN JÄLKIKÄTEEN SELITELLÄÄN YYH TOMMOSET NILKIT VASTUUSEEN TEOISTAAN!!!!!1111" Internet on kyllä ehdottomasti maailman paras paikka moraalisaarnalle ja tuntemattomien ihmisten tuomitsemiseen. Sain hyvät naurut näistä "ilmiantakaa poliisille" -huuteluista, aika moni kommentti tässäkin keskustelussa lähentelee kunnianloukkausta :D Että hyvää päivänjatkoa vaan itse kullekin!

   Lainaa

  108. Tulos: +67 (91 ääntä)
   Kyllä mua ainakin vituttaa maksaa veroa enemmän joka vuosi että jotkut tämmöset nulikat saa viettää 21 päivän "känniainesekoilukiertueita" sossun rahalla. Mut ehkä olen sitten ainoa.

   Lainaa

  109. Tulos: +90 (106 ääntä)
   "Heti kun pojat tulivat tänne itse omalla nimellään (toisin kuin kukaan täällä kommentoivista) kertomaan miten asiat ovat, täällä itketään että “YHYY KYLLÄ NYT SITTEN JÄLKIKÄTEEN SELITELLÄÄN YYH TOMMOSET NILKIT VASTUUSEEN TEOISTAAN!!!!!1111″ " "Omalla nimellähän" tosiaan. Voihan Perkele. Voi kun voisin kusta partavetees.

   Lainaa

  110. Tulos: -71 (103 ääntä)
   Joanna: Kyllä mua ainakin vituttaa maksaa veroa enemmän joka vuosi että jotkut tämmöset nulikat saa viettää 21 päivän “känniainesekoilukiertueita” sossun rahalla. Mut ehkä olen sitten ainoa.
   Ja pysytäänpä totuudessa. Minä en edelleenkään elä sossun rahoilla vaan Kelan. Ja toiseksi Sidney on ainoa joka tuollaisen kiertueen piti, ja itse hän oli rahat tienannut käymällä rehellisesti töissä , tekemällä töitä vaatealan painohommissa :)

   Lainaa

  111. Tulos: -129 (163 ääntä)
   Ja eipäs lähdetä liioittelemaan juttua, josta te idiootit ette tiedä mitään kuin tuon tilapäivityksen. Internetissä on vaikea juttuja lukiessaan todeta mm. äänensävyjä ja huumorin ja todellisuuden rajoja. Tuossa päivityksessä on paljon INSIDE HUUMORIA, ja kaikki jutut eivät edes päde. Eivätkä etenkään sen jälkeen kun se tänne jaettiin. Todellisuudessa kadonneita/tuhottuja tavaroita ovat kaksi-kolme teemukia ja tuo partavaahto. MINUN EIKÄ JOEYN TIETÄÄKSI MITÄÄN EI OLE VARASTETTU. Rikkoutuneita mukejakaan ei olla tuhottu “huviksemme” vaan kännissä suutuspäissään tuli tempaistua pöydältä alas. Että siinä ne teiän “tuhotyöt” jos se jumalauta siitä on kiinni niin minähän korvaan kämppikselle partavaahtonsa ja mukit.

   Lainaa

  112. kikki hiiri 30.10.2013 2:47
   Tulos: +102 (114 ääntä)
   En tahdo uskoa että tollasia ihmisperseitä on olemassa. Vasta kommenttivirran jälkeen tajuaa, että oho, on taidettu tehdä pari virhettä, mutta vielä yritetään selitellä tapahtunutta itselle parhain päin. Jos vielä palaa katsomaan kuvakaappausta, "MINÄ RYÖSTIN KÄMPPIKSENI HUONEESTA KYNTTILÖITÄ", "MINÄ KUSIN KÄMPPIKSENI KOLMIOMALJAAN", vittu oon sanaton. Ei vain se että tekee jotain noin typerää, vaan vielä, ikäänkuin, rehvastelee sillä. Minulla ei ole mitään varmaa tietoa siitä, mitä oikeasti on tapahtunut/on jäänyt tapahtumatta, mut oon aivan varma kommenttien perusteella, että nää apinat olis laitettava pikimmiten jonnekin viidakkoon kauas kaikesta sivistyksestä.

   Lainaa

  113. Tulos: -139 (161 ääntä)
   Lisäksi minkäänlaisesta kiusaamisesta ei ole ollut kyse, te ihmiset jotka ette tiedä asioista edes mitään olette itse paisutelleet asian tuohon. Ja noille huuteluille miten tää pitäs viiä poliisille sun muuta totean vaan saman kun eräs jo tuossa aiemmin. Miettikää omia puheitanne ja sitä että vedätte tän kunnianloukkaus tason lähelle! Älkää alkako enää kitisee mitään ja väittään vastaan tässä totuus ja sillä selvä.

   Lainaa

  114. Tulos: -114 (142 ääntä)
   Sotkettuhan täällä on runsaastikkin, mutta aina siivottu vahinkoa aiheuttamatta. En lähtisi sanomaan että se on teidän asia lähteä arvostelemaan meidän selkärankaa tai huumoria asioihin. Onko sillä mitään kitkua teille jos käytämme päivämme sotkien ja illan siivoten. Meidänhän asia se on?

   Lainaa

  115. Tulos: +90 (100 ääntä)
   Huolimatta siitä, kuinka moni noista syytöksistä on totta, niin jo pelkästään jätkien itse myöntämät teot ovat täydellisen piittaamatonta ja kusipäistä kamaa. Jos tällainen kommenttivyöry on tosiaan tyyppien mielestä jotenkin kohtuutonta heitä kohtaan, niin onneksi olkoon: olette ilmeisesti päässeet elämässänne kuin koira veräjästä. Saisitte luvan avata silmänne ja tajuta kuinka onnekkaita olette, kun ette vielä ole tappaneet ketään ja olette vielä itsekin hengissä. Todennäköisyydet tuolla meiningillä eivät nimittäin ole mitenkään hyvät. En sano tätä mitenkään moitteena tai vittuiluna; kukaan meistä ei ole kuolematon, vaikka siinä harhassa ehkä elääkin. Voitte ehkä pitää omaa menoanne jotenkin hurjana, mutta uskokaa pois: tässä maailmassa on sen sortin "hurjia" ihmisiä kolmetoista tusinassa, joiden omaisuutta ette halua mennä tuhrimaan.

   Lainaa

  116. Tulos: -51 (93 ääntä)
   Toi Eddie on kyl komee

   Lainaa

  117. Tulos: +115 (125 ääntä)
   Sidney: Lisäksi minkäänlaisesta kiusaamisesta ei ole ollut kyse, te ihmiset jotka ette tiedä asioista edes mitään olette itse paisutelleet asian tuohon. Ja noille huuteluille miten tää pitäs viiä poliisille sun muuta totean vaan saman kun eräs jo tuossa aiemmin. Miettikää omia puheitanne ja sitä että vedätte tän kunnianloukkaus tason lähelle! Älkää alkako enää kitisee mitään ja väittään vastaan tässä totuus ja sillä selvä.
   Kommenttien perusteella on. Tämä on hyvin tyypillinen kiusaajan vastaus - kun jää kiinni ja varsinkin kun huomaa, että kannattajajoukko onkin murto-osa siitä, mitä on. Ilmseisesti olette ajatelleet, että facebook-kaverinne nauravat jutuilllenne, nekin jotka ei kommen toi. Nyt tajusitte, että eikös me ollakaan suosittuja kaveripiirin ulkopuolella. Ette ole.

   Lainaa

  118. Tulos: +114 (120 ääntä)
   Sidney: Rikkoutuneita mukejakaan ei olla tuhottu “huviksemme” vaan kännissä suutuspäissään tuli tempaistua pöydältä alas. Että siinä ne teiän “tuhotyöt” jos se jumalauta siitä on kiinni niin minähän korvaan kämppikselle partavaahtonsa ja mukit.
   Normaali vastuuntuntoinen ihminen korvaa rikkomansa esineet välittömästi anteeksipyyntöjen kera. Ja ymmärtää, ettei esineiden rahallinen korvaaminen ole kuin vähimmäisvaatimus. Korvaaminen ja siivoaminen eivät ole asioita, jotka jotenkin oikeuttavat rikkomisen ja sotkemisen tai pyyhkivät ilkivallanteot pois. Anteeksipyyntö ja hyvittäminen on myös aina tarpeen. Se, että et ole yli puoleen vuoteen edes korvannut rikkomiasi esineitä, on käsittämättömän vastuutonta. Jos olisin äitisi tai edes etäistä sukua, häpeäisin sinunkaltaistasi selkärangatonta nahjusta silmät päästäni.

   Lainaa

  119. Tulos: +89 (95 ääntä)
   Sidney: Sotkettuhan täällä on runsaastikkin, mutta aina siivottu vahinkoa aiheuttamatta. En lähtisi sanomaan että se on teidän asia lähteä arvostelemaan meidän selkärankaa tai huumoria asioihin. Onko sillä mitään kitkua teille jos käytämme päivämme sotkien ja illan siivoten. Meidänhän asia se on?
   Jos asunnossa asuu muitakin ihmisiä, ei todellakaan ole. Siivoaminen ei korvaa sotkemista.

   Lainaa

  120. Tulos: +73 (83 ääntä)
   Huvittaisi tietää, mikä tästä kämppiksestä on tehnyt ''ulos savustamisen'' arvoisen. Ihmettelen kun kukaan muu ei ole sitä miettinyt. Voisko pojat kertoa?

   Lainaa

  121. Tulos: +14 (40 ääntä)
   Jalat poikki tommosilta paskakämppiksiltä.

   Lainaa

  122. Tulos: -81 (109 ääntä)
   Pääpoikki tommosilta paskoilta jotka puututte toisten asioihin ja ette kuuntele, mitä asioista jotain tietävät sanovat.

   Lainaa

  123. tralalalaaa 30.10.2013 11:08
   Tulos: +62 (70 ääntä)
   Miten Raato ja Joey selitätte sen "Mimmi" nimisen tytön profiilissa olevan kiusaamisen? Onneks on edes joitain järkeviä tyyppejä. Propsit Mikolle ja Onnille!

   Lainaa

  124. hölölölööö 30.10.2013 11:18
   Tulos: -92 (102 ääntä)
   ei kukaaan jaksa selittää mitään teille :DDDDD Ei tää ole mikään vitun yleinen kyselypalsta! En kommentoi muutakun et lifes hard buy a helmet! mee muualle vinkuuun! t joku

   Lainaa

  125. Tulos: +44 (58 ääntä)
   Kaikenlaisia naurettavia pentuja sitä oikeesti on olemassa. En tiiä pitäskö sääliä näitä pellejä vai nauraa vai itkee vai mitä. Hyvähän sitä nyt on näiden Sid Viciousia ja Nikki Sixxiä ja Ramoneseja leikkievien pikkukovisten selitellä kun jutusta on tullu näinki julkinen. Mutta kaikkea hyvää toivon tälle kämppikselle :)

   Lainaa

  126. Tulos: +22 (84 ääntä)
   sisko: Huvittaisi tietää, mikä tästä kämppiksestä on tehnyt ”ulos savustamisen” arvoisen. Ihmettelen kun kukaan muu ei ole sitä miettinyt. Voisko pojat kertoa?
   Vakavasti puhuen, kämppis oli ihan jees tyyppi ja hänen vanhempansa todella mukavia. Ajan kuluessa vaan alko huomaa soluasumisen haitat ja kahden erilaisen ihmisen yhteisasumisen haitat, erimielisyyksiä tuli paitsi siisteydestä (myönnän itse aina olleeni huono siivoamaan a paikoin jopa täysin laiminlyöneeni siivouksen tai hoitanut sen muutenvaan huolimattomasti), myös tavaroiden järjestyksestä ja käytännön asioista kuten musiikin voimakkuus PÄIVÄSaikaan ja pesuaineiden säilytys. Kesän aikana aloin tajuamaan että ei tästä tule mitään, kämppiksellä kun oli tapana heitellä tavaroitani, mm pesuaineita ja hiuslakkoja roskiin vaikka niissä olisi jotain ja siirrellä tavaroitani huvikseen pois suihkutelineestä tai jopa astiakaapista. Pientä tuo oli sivouksen laiminlyöntiin verrattuna mutta nuo asiat + täällä järjestetyt bileet + Sidneyn satunnainen kämppääminen täällä ja niiden aiheuttamat ongelmat, saivat lopulta MINUT harkitsemaan muuttoa, ehdin jo lähettää asuntohakemuksia mutta äitini herätti todellisuuteen, mulla ei ole varaa muuttaa kunnolliseen vuokrayksiöön, ja että mun on pakko vaan välttää bileiden pitämistä ja vahinkoja. Sen jälkeen kielsin bileiden pitämisen ja ryyppäämisen tällä, ja aloin rajoittaa jopa tavallista kyläilyä. Täällä oli aivan hiljaista ja rauhallista kulunut kuukausi ja lopulta kämppis aloitti muuton. Hakemus on ollut pakko pistää jo kesällä , TOASin jonoilla kuitenkin senverta mittaa. Joten, jos itse satut lukemaan tätä, olen pahoillani kaikesta mitä minun välinpitämättömyyteni aiheutti. Ei me kyllä muutenkaan oltu mitkään maailman sopivimmat kämppikset, mutta kaikkea hyvää uuteen kotiin ja toivottavasti saat paitsi sopivamman, myös siistimmän, fiksumman ja hiljasemman kämppiksen.

   Lainaa

  127. Tulos: -19 (45 ääntä)
   edellisen viestin lähettäjä siis "Joey", väärä tunnus unohtui.

   Lainaa

  128. Tulos: -63 (79 ääntä)
   tralalalaaa: Miten Raato ja Joey selitätte sen “Mimmi” nimisen tytön profiilissa olevan kiusaamisen? Onneks on edes joitain järkeviä tyyppejä. Propsit Mikolle ja Onnille!
   Ylimennyttä läppää. Mulla ei oikeasti ole mitään kyseistä henkilöä vastaan, ihan mukava ja hyväntahtoinen ihminen kyseessä. Huumori meni vaan pahasti yli hyvän maun rajojen.

   Lainaa

  129. Tulos: -38 (64 ääntä)
   hölö: Vakavasti puhuen, kämppis oli ihan jees tyyppi ja hänen vanhempansa todella mukavia. Ajan kuluessa vaan alko huomaa soluasumisen haitat ja kahden erilaisen ihmisen yhteisasumisen haitat, erimielisyyksiä tuli paitsi siisteydestä (myönnän itse aina olleeni huono siivoamaan a paikoin jopa täysin laiminlyöneeni siivouksen tai hoitanut sen muutenvaan huolimattomasti), myös tavaroiden järjestyksestä ja käytännön asioista kuten musiikin voimakkuus PÄIVÄSaikaan ja pesuaineiden säilytys. Kesän aikana aloin tajuamaan että ei tästä tule mitään, kämppiksellä kun oli tapana heitellä tavaroitani, mm pesuaineita ja hiuslakkoja roskiin vaikka niissä olisi jotain ja siirrellä tavaroitani huvikseen pois suihkutelineestä tai jopa astiakaapista. Pientä tuo oli sivouksen laiminlyöntiin verrattuna mutta nuo asiat + täällä järjestetyt bileet + Sidneyn satunnainen kämppääminen täällä ja niiden aiheuttamat ongelmat, saivat lopulta MINUT harkitsemaan muuttoa, ehdin jo lähettää asuntohakemuksia mutta äitini herätti todellisuuteen, mulla ei ole varaa muuttaa kunnolliseen vuokrayksiöön, ja että mun on pakko vaan välttää bileiden pitämistä ja vahinkoja. Sen jälkeen kielsin bileiden pitämisen ja ryyppäämisen tällä, ja aloin rajoittaa jopa tavallista kyläilyä. Täällä oli aivan hiljaista ja rauhallista kulunut kuukausi ja lopulta kämppis aloitti muuton. Hakemus on ollut pakko pistää jo kesällä , TOASin jonoilla kuitenkin senverta mittaa. Joten, jos itse satut lukemaan tätä, olen pahoillani kaikesta mitä minun välinpitämättömyyteni aiheutti. Ei me kyllä muutenkaan oltu mitkään maailman sopivimmat kämppikset, mutta kaikkea hyvää uuteen kotiin ja toivottavasti saat paitsi sopivamman, myös siistimmän, fiksumman ja hiljasemman kämppiksen.
   Ja painotan päivityksen olleen pelkkää typerää uhoa ja läppää, tarkoituksenomaisesti täältä ei tosiaan oltu ketään ulos ajamassa, vaikka suoraan tuossa sanoinkin niin. Netissä kun on äänensävyjä vaikea tulkita, mutta lyön vaikka vetoa että ihan kuka vaan olisi tajunnut tuon huumoriksi in real life!

   Lainaa

  130. Tulos: +61 (81 ääntä)
   Tää moka itsessään jo rupesi suututtamaan ja poikien hölmöys tuotti suurta myötähäpeää, joka sitten vain vahvistui kun menin avaamaan tuon blogin. Sieltä tuijotti vastaan lapsenkasvoinen, pörrötukkainen pikkupoika, jonka kirjoitukset aiheuttivat rankimmat säälin aallot. Kyllä noista teksteistä näkee että tän mokan henkilöt ovat aivan lapsen tasolla, teinejä, jotka retostelevat, kun ovat niin kovia bad asseja, pöllivät pyöriä ja joutuvat poliisi tv:seen, juovat kaljaa ja polttavat tupakkaa, ja voi vitsi kun siistiä, oon seksuaalisesti niiiiin kokenut ja tuleva armeija on perseestä. Apua. Mä haluaisin nähdä kun nää jätkät laitetaan armeijaan, naurettavat tukat veke ja 50km marssille 70kg taakat selässä, kaksi päivää ja pojat itkien kotiin kun ei pää kestä kun on jotain auktoriteettia. . Tääkin kaveri blogissaan haukkuu teinejä, mutta ei tajua itse olevansa aivan samanlainen perusteini.. Ps. Se kämpän siivous ei ole mikään ylpeilynaihe, se on ihmisen perusvelvollisuus. Pojat voi tulla tänne siivoomaan meidän talon, tekemään pihatyöt ja kotityöt ja pyörittämään vauvaperheen arkea, niin tulee vähän kuvaa mitä se elämä oikeasti on..

   Lainaa

  131. Tulos: -41 (59 ääntä)
   argh: Tää moka itsessään jo rupesi suututtamaan ja poikien hölmöys tuotti suurta myötähäpeää, joka sitten vain vahvistui kun menin avaamaan tuon blogin. Sieltä tuijotti vastaan lapsenkasvoinen, pörrötukkainen pikkupoika, jonka kirjoitukset aiheuttivat rankimmat säälin aallot. Kyllä noista teksteistä näkee että tän mokan henkilöt ovat aivan lapsen tasolla, teinejä, jotka retostelevat, kun ovat niin kovia bad asseja, pöllivät pyöriä ja joutuvat poliisi tv:seen, juovat kaljaa ja polttavat tupakkaa, ja voi vitsi kun siistiä, oon seksuaalisesti niiiiin kokenut ja tuleva armeija on perseestä. Apua. Mä haluaisin nähdä kun nää jätkät laitetaan armeijaan, naurettavat tukat veke ja 50km marssille 70kg taakat selässä, kaksi päivää ja pojat itkien kotiin kun ei pää kestä kun on jotain auktoriteettia. . Tääkin kaveri blogissaan haukkuu teinejä, mutta ei tajua itse olevansa aivan samanlainen perusteini.. Ps. Se kämpän siivous ei ole mikään ylpeilynaihe, se on ihmisen perusvelvollisuus. Pojat voi tulla tänne siivoomaan meidän talon, tekemään pihatyöt ja kotityöt ja pyörittämään vauvaperheen arkea, niin tulee vähän kuvaa mitä se elämä oikeasti on..
   Tulossa! Annas osoite vain.

   Lainaa

  132. Tulos: -21 (81 ääntä)
   Joey: Tulossa! Annas osoite vain.
   Vakavasti, ajattelematon voin olla mutta rikollinen en. Ja puhutaanpa blogista: kyseessä on YHDEN tähän juttuun osallistuneen henkilön blogi missä hän kirjoittaa mietteitään ja kuvaa elämäänsä, ei sillä ole mitään tekemistä meidän muiden kanssa. Puhukaa yksilöinä, lopettakaa yleistys ja olkaa niitä "aikuisia" ihmisiä mitä te kommenteissanne tunnutte olevan tai ainakin esittävän.

   Lainaa

  133. Tulos: +68 (86 ääntä)
   Siis ei jumalauta ihan oikeesti. Kyllä me kaikki kommentoijat tiedetään että netissä mikään ei ole miltä näyttää (edes aina valokuvat) mutta epäilen että tämä keissi on. Nuo teidän puolustuspuheet on niin heikkoja ja järkyttäviä että en tiedä miten päin täällä niitä lukisin, syyttelette toinen toisianne kilpaa ja kukaan ei ota vastuuta teoistaan. Siis mitä vittua, "ei me tahalleen mitään rikottu, me vaan KÄNNISSÄ SUUTUSPÄISSÄMME heitettiin sen mukit lattialle", NO VITTU OSTAKAA UUDET SAMANTIEN TILALLE jos oikeasti asiat on näin, mutta rehvastelusta päätellen enpä usko tuotakaan. Ja sinä jolla on tuo blogi, tee naamalles jotain, vähemmän botoxia tms. PS: En usko että teistä tykkää oikeasti kukaan, ne vaan esittää ettette kiusais niitäkin.

   Lainaa

  134. Tulos: -47 (77 ääntä)
   Ja kyllä minä tässä vastaan vain itsestäni tässä TAPAUKSESSA, en siitä mitä Sidney on blogissaan kirjoittanut, en ole ollut osallisena blogissa mainittuihin pyörävarkauksiin, enk minä käsitääkseni edes vitsillä retostele olevani mikään alkoholiongelmainen, saati huumeisiin edes koskenut. Tupakkaa en edes polta enää. Joten puhukaahan yksilöinä. Siäpaitsi, täällä on porukkaa ketkä muutenkin vetää koko juttua sivuraiteille. Senkun jaatte bändisivua, jota ei kohta enää ole, mutta nimien huutelu ja blogienkaivelu on kohtuutonta ja typerää yhtä lailla kun itse mokan tapahtumakin.

   Lainaa

  135. Tulos: -46 (76 ääntä)
   Snowman: Siis ei jumalauta ihan oikeesti. Kyllä me kaikki kommentoijat tiedetään että netissä mikään ei ole miltä näyttää (edes aina valokuvat) mutta epäilen että tämä keissi on. Nuo teidän puolustuspuheet on niin heikkoja ja järkyttäviä että en tiedä miten päin täällä niitä lukisin, syyttelette toinen toisianne kilpaa ja kukaan ei ota vastuuta teoistaan. Siis mitä vittua, “ei me tahalleen mitään rikottu, me vaan KÄNNISSÄ SUUTUSPÄISSÄMME heitettiin sen mukit lattialle”, NO VITTU OSTAKAA UUDET SAMANTIEN TILALLE jos oikeasti asiat on näin, mutta rehvastelusta päätellen enpä usko tuotakaan. Ja sinä jolla on tuo blogi, tee naamalles jotain, vähemmän botoxia tms. PS: En usko että teistä tykkää oikeasti kukaan, ne vaan esittää ettette kiusais niitäkin.
   En väitä kyllä sunkaan olevan järjellä selvästikään pilattu.

   Lainaa

  136. Tulos: +57 (73 ääntä)
   Siäpaitsi, täällä on porukkaa ketkä muutenkin vetää koko juttua sivuraiteille. Senkun jaatte bändisivua, jota ei kohta enää ole, mutta nimien huutelu ja blogienkaivelu on kohtuutonta ja typerää yhtä lailla kun itse mokan tapahtumakin.
   Ettekös te julkkiksia halunnut olla? :)

   Lainaa

  137. Ihme touhua 30.10.2013 14:05
   Tulos: +98 (104 ääntä)
   Joey, TOAS:n järjestyssääntöjen mukaan olet vastuussa myös siitä, että vieraasi noudattavat sääntöjä. Periaatteessa olet siis vastuussa heidän aiheuttamistaan vahingoista, ja on sinun vastuullasi huolehtia siitä, että tällaiset henkilöt eivät asunnossa vieraile ainakaan ensimmäisen kerran jälkeen, kun he ovat osoittaneet, etteivät osaa käyttäytyä. Ymmärrän kyllä, että käytännössä se voi olla vaikeaa, ja jos kyse on hyvistä kavereista, sinulla voi olla suuri halu luottaa heihin ja siihen, että he parantavat tapansa. Tietyntyyppiset ihmiset ovat taitavia käyttämään kavereitaan hyväksi. Harmittaa puolestasi, että sinulla on noin kusipäisiä kavereita, jotka ovat sotkeneet ja mellastaneet sinun kodissasi sinun piikkiisi. Kertoo paljon ihmisistä, jos he eivät kunnioita edes ystäviensä koteja, ja eivät toimiessaan yhtään välitä mahdollisista seurauksista ystävälle. Monet nuo itensäpuolusteluviestit ovat todella kummallisia. Ihan kuin omien jälkien siivous olisi minkäänlainen anteeksipyyntö. Keskiverrolla esikoululaisellakin on paremmat käytöstavat. Reilu sanallinen anteeksipyyntö, omien jälkien siivous ja lisäksi hyviin tapoihin kuuluva mahdollinen hyvitys (esim. yhteisten tilojen oma-aloitteinen ja perusteellinen siivous pidemmän aikaa tai pizzojen ja kaljojen tarjoaminen) olisivat jo jotakin.

   Lainaa

  138. AitoAlkoholisti 30.10.2013 14:19
   Tulos: +2 (46 ääntä)
   Oke, oke ny rauha. Luettuani kaikki kommentit olen huomannut että tässä on nyt vähän jokaista mieltä mutta kukaan ei ajattele että vikaahan on nyt vähän jokaisella ja joillain enemmän mutta anteeksi ovat ihan kaikki nätisti pyytäneet. Ei varmaan parhaita naapureita mutta uskon että jos olisi oikeasti ollut niin vakavaa kuin mitä monet täällä on manannut niin olisi se naapuri jo ajat sitten poliisille ilmoittanut. Tai itse ainakin olisin. Ja jos naapuri on jo muuttanut ja ei itse halua mitään suurempaa tästä tehdä niin mikä tässä enään on ongelma. Itse en hyväksyisi tälläistä käytöstä asunnossani että respectit vaan henkilölle joka näitä on kestänyt.

   Lainaa

  139. Tulos: -37 (65 ääntä)
   Ihme touhua: Joey, TOAS:n järjestyssääntöjen mukaan olet vastuussa myös siitä, että vieraasi noudattavat sääntöjä. Periaatteessa olet siis vastuussa heidän aiheuttamistaan vahingoista, ja on sinun vastuullasi huolehtia siitä, että tällaiset henkilöt eivät asunnossa vieraile ainakaan ensimmäisen kerran jälkeen, kun he ovat osoittaneet, etteivät osaa käyttäytyä. Ymmärrän kyllä, että käytännössä se voi olla vaikeaa, ja jos kyse on hyvistä kavereista, sinulla voi olla suuri halu luottaa heihin ja siihen, että he parantavat tapansa. Tietyntyyppiset ihmiset ovat taitavia käyttämään kavereitaan hyväksi. Harmittaa puolestasi, että sinulla on noin kusipäisiä kavereita, jotka ovat sotkeneet ja mellastaneet sinun kodissasi sinun piikkiisi. Kertoo paljon ihmisistä, jos he eivät kunnioita edes ystäviensä koteja, ja eivät toimiessaan yhtään välitä mahdollisista seurauksista ystävälle. Monet nuo itensäpuolusteluviestit ovat todella kummallisia. Ihan kuin omien jälkien siivous olisi minkäänlainen anteeksipyyntö. Keskiverrolla esikoululaisellakin on paremmat käytöstavat. Reilu sanallinen anteeksipyyntö, omien jälkien siivous ja lisäksi hyviin tapoihin kuuluva mahdollinen hyvitys (esim. yhteisten tilojen oma-aloitteinen ja perusteellinen siivous pidemmän aikaa tai pizzojen ja kaljojen tarjoaminen) olisivat jo jotakin.
   Kiitos tästä! Kiteytti aika hyvin totuuden. Paitsi että loppujenlopuksi huonostipa mä bilesotkut ja tälläset itse olen siivonnut. Kyllä etnkin Eddie, Raato ja Tommy jälkiään ovat siivonneet ja Sidneykin useamman kertaa, ja loppujenlopuksi en edes omia arkipäiväisiä jälkiäni siivoa pahemmin. Että pojat, kämpän huolenpidosta olette te huolehtinet jopa paremmin kuinn minä, vaikka sotkuakin tulee runsaasti. Tavaroiden häviämisestä olen kämpän vuokralaisena vastuussa, jos tänne tulee ihminen/ihisiä jotka niitä rikkoo ja hävittää. Siihen en itse ole osallistunut, mutta en myöskään saisi sallia sellaista, tiedän. Joskus jos on humalatilassa., taji vaikka ihan selvänä muta eri huoneessa, on hankala pitää silmällä mitä kaveri tekee.

   Lainaa

  140. Tulos: -38 (50 ääntä)
   Perkele: Heti kun pojat tulivat tänne itse omalla nimellään (toisin kuin kukaan täällä kommentoivista) kertomaan miten asiat ovat, täällä itketään että “YHYY KYLLÄ NYT SITTEN JÄLKIKÄTEEN SELITELLÄÄN YYH TOMMOSET NILKIT VASTUUSEEN TEOISTAAN!!!!!1111″
   Omilla nimillään? :D eiks nää ollukaa näide taiteilijanimii.. sitäpaitsi kun netis ollaan kuka tahansa voi kommentoida millä nimellä tahansa.. ymmärräks mun esimerkin? ;) mist tietää kuka on joey ja kuka sidney.. naurettavaa puolussettii muutenki.. tää keskustelu on oikeestaa parempaa mokaa ku koko julkaisu itsessään :D Internet on kyllä ehdottomasti maailman paras paikka moraalisaarnalle ja tuntemattomien ihmisten tuomitsemiseen. Sain hyvät naurut näistä “ilmiantakaa poliisille” -huuteluista, aika moni kommentti tässäkin keskustelussa lähentelee kunnianloukkausta Että hyvää päivänjatkoa vaan itse kullekin!

   Lainaa

  141. Tulos: +7 (55 ääntä)
   HANKI OMA NIMI! T. real Joey

   Lainaa

  142. Tulos: +42 (50 ääntä)
   Joey: Tulossa! Annas osoite vain.
   Joo annan osoitteen ja sen jälkeen meidän talo on paskana?:D mä ihan oikeasti ottaisin teidät mielelläni vaikka viikoksi tänne elämään sellasta perusarkea niin huomaisit että se opiskelija boksin imurointi kerran kuujauteen ja kaljapullojen pois kerääminen on aika pientä, tai mitä se kämpän perusteellinen siivoaminen teille tarkottaakaan.. oppisitte ehkä kunnioittamaan muita ihmisiä samalla.

   Lainaa

  143. Tulos: -34 (56 ääntä)
   Maailman lapasesta lähtenein internet keskustelu ikinä! :DD kovin monta oman elämänsä poliisia, -psykologia, -lääkäriä, -uhria, - äitiä, -psykologia, -tuomaria ja mitä vielä ja kaikki samassa keskustelussa. :DD Tottakai pojat joutuu linnaan ja katkasuun ja tapetuks ja ojaan ja SE, se on teidän ongelma, teidän asia. Teidän kuuluu puuttua siihen, koska tehän tiedätte kaiken parhaiten. :DD Terveisin. Jeesus Ps. Tekstin lopussa pyydän kaikkia teitä yllämainittuja ammattilaisia kääntämään käänteispsykologia mittarinne katkaisijan ON asentoon.

   Lainaa

  144. Tulos: -32 (54 ääntä)
   jokuraja: Jätkillä tuli itku kurkkuun ku täällä tälleen haukutaan, niin oli pakko tulla puolustelemaan. Nyyh! Hukkukaa kuseenne.
   Ja itsekö et puolustaisi, jos sinua moitittaisiin?

   Lainaa

  145. Jeesus hervantalainen 30.10.2013 16:47
   Tulos: -24 (42 ääntä)
   Koo: Maailman lapasesta lähtenein internet keskustelu ikinä! D kovin monta oman elämänsä poliisia, -psykologia, -lääkäriä, -uhria, – äitiä, -psykologia, -tuomaria ja mitä vielä ja kaikki samassa keskustelussa. D Tottakai pojat joutuu linnaan ja katkasuun ja tapetuks ja ojaan ja SE, se on teidän ongelma, teidän asia. Teidän kuuluu puuttua siihen, koska tehän tiedätte kaiken parhaiten. D Terveisin. Jeesus Ps. Tekstin lopussa pyydän kaikkia teitä yllämainittuja ammattilaisia kääntämään käänteispsykologia mittarinne katkaisijan ON asentoon.
   Anteeksi jos häiritsen mutta oikea "Jeesus" ilmottautuu. Mutta vitsit sikseen, asiaa tämä on. En hyväksy kaikkia jätkien tekemiä virheitä mutta turha jankutus "linnaan, linnaan" mielipiteistä kiintiö alkaa olla jo täynnä. Rakentavan palautteen ymmärrän mutta suoranaisen vittuilun en. Antakaa poikien leikkiä, vielä ne joskus tajuaa mikä on oikein ja mikä ei

   Lainaa

  146. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Niin, kyllä mä laittaisin kaikki rahani yksiöön kuin asuisin solussa tollaisen roskasakin kanssa. Oon kyllä iloinen että mulla on mahtavat kämppäkaverit.

   Lainaa

  147. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Tollasta keskenkasvusten räpellystä. Millähän konsteilla tälläsiä nuoria kotona kasvatetaan.. HUOH....

   Lainaa

  148. Kossu (Taiteilijanimi) 30.10.2013 18:31
   Tulos: +44 (60 ääntä)
   Tunsin suurta myötätuntoa tuota jannua kohtaan... ja kommentit alkoivat enemmän vaan toinen toistaan huvittamaan, kun asianosaiset pellet tulevat vielä ihan täpinöissä selittelemään tekojaan, kun se imago ja "maine" on niin saamarin tärkeää :D Ja jos tämä 'Joey' on osoittanut edes vähäistä katumusta, niin mä uskon pääsiäispupuun. Ei huolta, teidän maine mihinkään ole mennyt, nyt vain moni muukin tässä maassa tietää sen (Että olette säälittäviä idiootteja) ja onneksi ei ole hirveästi ihmisiä, jotka ihannoi tuota teidän meininkiä. Mä olen kans oppareilla perseillyt omiani mun silloisen kämppikseni kanssa, koska se kuuluu nuoruuteen ja kännispäissä kaikki on kivaa, mutta meidän moraali ei olisi riittänyt tuollaiseen, mun huumorintajun rajoilla mennään siinä vaiheessa, kun puhutaan ilkivallasta tai alennutaan vetämällä toisen köyhän opiskelin eväät. ps. Guys, you look like a bunch of fags

   Lainaa

  149. Tulos: -38 (54 ääntä)
   Kossu (Taiteilijanimi): Tunsin suurta myötätuntoa tuota jannua kohtaan… ja kommentit alkoivat enemmän vaan toinen toistaan huvittamaan, kun asianosaiset pellet tulevat vielä ihan täpinöissä selittelemään tekojaan, kun se imago ja “maine” on niin saamarin tärkeää Ja jos tämä ‘Joey’ on osoittanut edes vähäistä katumusta, niin mä uskon pääsiäispupuun.
   Usko tai älä, kyllä olen. Usko vaikka rauhassa iihe pääsiäispupuun, siihen aiokapasiteettisi ehkä riitääkin.

   Lainaa

  150. Tulos: 0 (48 ääntä)
   Kossu (Taiteilijanimi): Ei huolta, teidän maine mihinkään ole mennyt, nyt vain moni muukin tässä maassa tietää sen (Että olette säälittäviä idiootteja) ja onneksi ei ole hirveästi ihmisiä, jotka ihannoi tuota teidän meininkiä. Mä olen kans oppareilla perseillyt omiani mun silloisen kämppikseni kanssa, koska se kuuluu nuoruuteen ja kännispäissä kaikki on kivaa, mutta meidän moraali ei olisi riittänyt tuollaiseen, mun huumorintajun rajoilla mennään siinä vaiheessa, kun puhutaan ilkivallasta tai alennutaan vetämällä toisen köyhän opiskelin eväät.
   Sun moraalilla on silti ok sanoa että jannu kavereineen näyttää aivan homoilta? Asiallista ja fiksua käytöstä sanoisinko!

   Lainaa

  151. Tulos: +9 (45 ääntä)
   Minä: Kävikö niin, että vasta feissarimokien kommenttien jälkeen nämä rajoittuneissa – monilla tavalla rajoittuneissa – pyörivissä piireissä selkeästi alle ikätasonsa käyttäytyvissä porukoissa pyörivät kakarat huomaavaat, että siellä rajoittuneiden piirien ulkopuolella tavalliset ihmiset eivät anna idooteille mitään respektiä. Siltä vähän vaikuttaa. Niinhän se koulussakin on, että sitä luokan kingiä suurin osa luokalla pitää idioottina, mutta se pieni ahterinnuolija porukka pitää ympärillä niin kovaa ääntä, että rajoittuneella älyllä ei huomaa, miten pieni se piiri oikeasti on.
   Toivotaan jotain sen suuntaista, ja eiköhän pojat ota virheistään oppia. Ihan fiksusti kommentoivat ja kertoivat omaa kantaansa. Viittaa siihen että taitaa siellä päässä lainehtia kusen lisäksi ihan sitä järjenpoikastakin rahtu, pari, jota nyt onkin hyvä tilaisuus lähteä kasvattamaan. Veikkaan että pojatkin sen jo ihan itse hoksasi. Vaikuttavat vallan mainioilta veitikoilta, kunhan saavat kohdistettua intressinssä (paljonkin) järkevämmin. Toivoa ei suinkaan ole menetetty. Ja nämä päätä vadille vaativat vois miettiä sitä että onko tämä kommentti, jonka ylemmyydentunteessani aion lähettää, sittenkään niin järkevä ja asiallinen...heittäköön se ekan kiven joka..... Jannut pyysi jo anteeksi, annetaan nyt jo armoa.

   Lainaa

  152. Tulos: +48 (62 ääntä)
   Kiitos nauruista. Tästäkin paskamyrskystä tuli entistä riemukkaampi kun paljastui että kyseessä on typerä riekkuva wannabe-glämisjengi hölmöine blogeineen. Niin ja kiitokset vielä huutonauruista: "Kuten moni tietää oon monel taval aika poikkeuksellinen tyyppi. " "Tykkään hiustenlaittamisesta ja meikkaamisest tosi paljon ja ne korostaa mun omaa persoonallisuutta erikoisena ihmisenä. Mul on paljon vahvoi omia periaatteita ja tapoja, joita joidenkin on vaikee ymmärtää ja ei se mitään. Oon tottunu jo monen vuoden aikaan oleen omaitteni ja olemaan välittämättä muiden mielipiteistä paskan vittuakaan." " Päihteet on osa mun elämää. Mä diggaan adrenaliinista ja vaarasta. Haluun tehä jonkunlaisia tutkimusmatkoja. Mä rakastan sitä miten esim kalja nostaa fiilistä ja hyvää oloo." "Oon räväkkä ja vähän äkkipikanen ihminen mut en todellakaa agressiivinen, oon tosi hyväntahtoin tyyppi." "Mä aiheutan tahallani pahennusta, en tosiaa välil tiiä miks, koska kerjään sillä vaan verta nenästäni, mut silti en sitä oo lopettanu." Ja jossa juttu olisi vieläkin kauniimpi vielä pitää lisätä EN OO HOMO EN OO HOMO EN OO TRANSU EN EN EN disclaimer koska homous ja transuus on ilmeisesti jotain äklöä jopa niinkin poikkeukselliselle tyypille kuin Sid: "Tällee kaikille uusille tyypeille tiedoks ja niille, jotka ei vielä oo ymmärtäny ni olen suuntautumiseltani ihan hetero ja onnellisessa parisuhteessa tytön kanssa, joka oikeasti tekee mut todella iloiseksi. Ja ulkonäön omaan itelleni kasarirokista ja glämistä en ollakseni transu tai muuta seksikästä. " Niin ja "Oon kokenu mun elämäs tosi traagisii ja traumasoivia juttuja, jotka tulee seuraamaa mua koko mun loppuelämän." Ei siis sillä että haluaisin olla keittiöpsykologi tai vetää liikaa johtopäätöksiä yhdestä lauseesta, mutta Sid kuule, kyllä susta oikeesti joku pitää vaikket yrittäisikään olla liikaa mitään :) Usko ittees.

   Lainaa

  153. Tulos: -8 (78 ääntä)
   Voisko se lynkkaus pikkuhiljaa loppua? Nää jäbät on typeriä, mutta olis varmaan kaikkien parhaaksi jos niitä odottaisi tulevaisuus eikä toivoteltaisi kilpaa helvettiin. Ja jos he pyysivät anteeksi niin asian julkinen käsittely on ohi. Satun tietämään pari näistä hemmoista, voin kertoa ettei ole kovin hedelmällinen maa ollut niillä kasvaa, turpaansa ovat saaneet jo. Ei taida auttaa enää muu kuin kanssaeläjien hyvä tahto, niin vaikeeta kuin se onkin uskoa.

   Lainaa

  154. Tulos: -33 (51 ääntä)
   jos mie saisin päättä tollaset ihmiset tapettaisiin julkisella paikalla niskalaukausella!

   Lainaa

  155. Tulos: +15 (43 ääntä)
   Vittu. Mitä. Pellejä. Noi on just tollasia ihmisiä, jotka vois vaan heittää roskikseen, koska ei niistä tuu koskaan olemaan kenellekkään mitään iloa. Ei näköjään edes omille vanhemmilleen, kun yks on kommenteista päätellen heitetty pihalle kotoo.

   Lainaa

  156. Luikihärö 31.10.2013 2:05
   Tulos: +26 (40 ääntä)
   Ajokortin ja äänioikeuden ikärajaa tulisi muka laskea? Ei helv.. Terveisiä niille tietyille eduskunnan tyypeille. Ps. ilman yleistystä.

   Lainaa

  157. Tulos: +39 (55 ääntä)
   Se, että on ollut kova lapsuus ei kyllä merkkaa mitään. Turpaa tässä maassa on tullut aika monelle muullekkin nimittäin. Eiköhän se paska lähe sieltä pään sisältä.

   Lainaa

  158. Tulos: -29 (65 ääntä)
   Kiva kun täällä on ihmisiä jotka näköjään tietää näittenkin tyyppien elämästä ihan kaiken vaikkei ole ikinä tavannutkaa. Tää menee jo yliluonolliseks. Ps. Tää arvostelu ja haukkuminen ei tee teistä yhtään parempia ihmisiä kuin nää "syytetytkään".

   Lainaa

  159. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Joey: Siäpaitsi, täällä on porukkaa ketkä muutenkin vetää koko juttua sivuraiteille. Senkun jaatte bändisivua, jota ei kohta enää ole, mutta nimien huutelu ja blogienkaivelu on kohtuutonta ja typerää yhtä lailla kun itse mokan tapahtumakin.
   blogit on ihan julkisia ja niiden jakamisessa ei ole mitään väärää

   Lainaa

  160. kommentoija 31.10.2013 12:15
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   Hauska lueskella näiden sankareiden epätoivoista pyristelyä. Jokainen kiillottaa omaa kuvaansa muiden kustannuksella. "En minä, mutta kaikki muut! Ite olin vaan vähän tyhmä, älkää sekottako mua tohon toiseen!" Kusessa ootte joka jannu. Nyt ei auta yhtään yrittää vierittää syytä kavereiden niskoille, ihan yhtä vastuussa olette jokainen jokaisesta vittumaisuudesta.

   Lainaa

  161. Tulos: +19 (35 ääntä)
   S**tanan apinat. Nykyteineillä ei vaan ole yhtään mitään tapoja. Loistavana esimerkkinä tää, että mäkkärissä ei voida edes viedä roskia pois, vaan ne jätetään siihen pöytään. Sit vedetään ES:sää ja poltetaan ja syljeskellään "tosi cooleina" Kampin ovien edessä. Pissis prinsessat ja amisjonnet sietäis saada selkäänsä.

   Lainaa

  162. Tulos: +18 (38 ääntä)
   Ei saakeli mitä settiä! Pojat tosissaan luulee että kaikki on hyvin kun puolen vuoden päästä tapahtumista aletaan selittelemään. Ainoa hyvä asia teissä pikku nulikoissa on se, että ette osaa itse korjausliikettä elämäänne tehdä ja päädytte ennenaikaiseen hautaan joko omankäden tai päihteiden kautta. Säälittäviä ihmisperseitä.

   Lainaa

  163. Tulos: +35 (55 ääntä)
   Emilia–: Kiva kun täällä on ihmisiä jotka näköjään tietää näittenkin tyyppien elämästä ihan kaiken vaikkei ole ikinä tavannutkaa. Tää menee jo yliluonolliseks. Ps. Tää arvostelu ja haukkuminen ei tee teistä yhtään parempia ihmisiä kuin nää “syytetytkään”.
   Tekeepäs. Jokainen ihminen joka ei tee tuollaisia tyhmyyksiä on parempi ihminen kuin nämä Elämän Koulun kasvatit.

   Lainaa

  164. kommentoija 31.10.2013 13:42
   Tulos: +34 (48 ääntä)
   Jumalauta, nyt jokainen lopettaa kommentoimisen tähän ja just nyt! Tai Sidney haastaa meijät KAIKKI oikeuteen kunnianloukkauksesta!

   Lainaa

  165. Tulos: +6 (34 ääntä)
   Aatu: Luuletteko oikeesti että o tosissaa??? Just tollasta teinien leikkiuhoomista, oikeesti ovat parhaita kavereita. Ja mitäs sitten jos ovat kaiken tuon tehneet jollain vaan ei ole huumorintajua jos tommosest suuttuu??? Läksyjäkö siellä kämpässi pitäis kaiket illat tehä pää hajoo ainakin itel???
   Liity persuihin, siellä tuollainen huumori on suorastaan menestymisen edellytys. Samalla voitkin sitten varautua lentämään ulos laillisesta yhteiskunnasta, mahdollisesti myös poistumaan kehostasi lopullisesti. Joskus törmäät johonkuhun, joka vastaa huumoriisi omallaan; se on sitten kirves tai ampuma-ase.

   Lainaa

  166. Vanha kuin taivas 31.10.2013 14:40
   Tulos: +34 (48 ääntä)
   Joey: Ja pysytäänpä totuudessa. Minä en edelleenkään elä sossun rahoilla vaan Kelan. Ja toiseksi Sidney on ainoa joka tuollaisen kiertueen piti, ja itse hän oli rahat tienannut käymällä rehellisesti töissä , tekemällä töitä vaatealan painohommissa
   Kelan rahat maksetaan myös työtä tekevien rehellisten ihmisten verotuloista.

   Lainaa

  167. Tulos: 0 (42 ääntä)
   Vanha kuin taivas: Kelan rahat maksetaan myös työtä tekevien rehellisten ihmisten verotuloista.
   Opiskelijoille, ketkä ei muutakaan rahaa saa :)

   Lainaa

  168. Tulos: -28 (70 ääntä)
   Ihmeen tekopyhää porukkaa :/ Jokainen on mokaillut elämässään ja jokaisella on jossain vaiheessa läppää heittäessä karannu mopo käsistä, niin kuin pojilla tässä mokassa. Liioittelu ja vitsin yliheitto ei ole kuolemansynti, kuten ei ole nuoruuskaan. Ja ihme touhua tuo jatkuva alas peukuttaminen, "hui kauheaa, he ilmaisevat oman näkökantansa ja mielipiteensä sekä pyytävät anteeksi, äkkiä miinuksia jakoon ettei vaan joudu mahdollisesti muuttamaan omaa mielipidettä D:" Ja kyllä on jotakuinkin jokaisella kommentoijalla syytä katsoa peiliin, aika lapsellista raivoamista täynnä koko homma :/

   Lainaa

  169. Tulos: -42 (50 ääntä)
   Tepi: Ei saakeli mitä settiä! Pojat tosissaan luulee että kaikki on hyvin kun puolen vuoden päästä tapahtumista aletaan selittelemään. Ainoa hyvä asia teissä pikku nulikoissa on se, että ette osaa itse korjausliikettä elämäänne tehdä ja päädytte ennenaikaiseen hautaan joko omankäden tai päihteiden kautta. Säälittäviä ihmisperseitä.
   tietenkin selitämme puolen vuoden jälkeen kun meitä syytetään puolen vuoden jälkeen.
   YÄK: S**tanan apinat. Nykyteineillä ei vaan ole yhtään mitään tapoja. Loistavana esimerkkinä tää, että mäkkärissä ei voida edes viedä roskia pois, vaan ne jätetään siihen pöytään. Sit vedetään ES:sää ja poltetaan ja syljeskellään “tosi cooleina” Kampin ovien edessä. Pissis prinsessat ja amisjonnet sietäis saada selkäänsä.
   tosiaan, suurin osa tästä porukasta on niitä jotka vievät mäkkärissä roskansa, ei juo es ja ei hengaa missään koskarissa, duossa tai keskustorilla (tampereella kampin vastineet) olemme melkein kaikki amiksia kyllä, sen myönnän. ja ihan btw vaan kävimme heittämässä törkeästä kunnianloukkauksesta rikosilmoituksen menemään näistä saunantaaksekommenteistanne, joten kuulemme n. puolen vuoden päästä teistä. terveisin: porukan fiksut

   Lainaa

  170. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Lukiessani koko tekstin - kommentteineen päivineen - en voi todeta, että kuin "ei vittu sentään". EN puolusta ketään tällä statementillä. EN syytä ketään tällä statementillä. Voin vain todeta tämän kokonaisuuden helvetin turhaksi. Jättäkää tunteet pois ja lukekaa analyyttisesti. Voitte todeta tämän kaiken puolustelun ja syyttelyn vastavaiheet ihan helvetin turhaksi. Voitte todeta myös sen, että hukkasin juuri n.3 minuuttia elämäni kallisarvoisesta ajasta tämän(kin) helvetin turhan kommentin kirjoittamiseen. Menen tekemään nyt jotain hyödyllistä.

   Lainaa

  171. Tulos: +11 (27 ääntä)
   Toivottavasti eivät lisäänny ja toivottavasti hyppäävät katolta.

   Lainaa

  172. Tulos: +19 (41 ääntä)
   Toivottavasti ei tartte ikinä olla tommosten ihmisten kanssa tekemisissä.

   Lainaa

  173. Tulos: +33 (45 ääntä)
   Srsly?: Ihmeen tekopyhää porukkaa :/ Jokainen on mokaillut elämässään ja jokaisella on jossain vaiheessa läppää heittäessä karannu mopo käsistä, niin kuin pojilla tässä mokassa. Liioittelu ja vitsin yliheitto ei ole kuolemansynti, kuten ei ole nuoruuskaan. Ja ihme touhua tuo jatkuva alas peukuttaminen, “hui kauheaa, he ilmaisevat oman näkökantansa ja mielipiteensä sekä pyytävät anteeksi, äkkiä miinuksia jakoon ettei vaan joudu mahdollisesti muuttamaan omaa mielipidettä D:” Ja kyllä on jotakuinkin jokaisella kommentoijalla syytä katsoa peiliin, aika lapsellista raivoamista täynnä koko homma :/
   Ei oo edes puolet tehnyt tuon tason typeryyksiä. Vain typeryyksien tekijät itse selittävät tätä jokainen. on -mantraa. Tavalliset ihmiset eivät tahallaan aiheuta harmia muille, ei selvinpäin eikä kännissä, ei edes teini-iässä.

   Lainaa

  174. lopetetaas jo. 31.10.2013 23:18
   Tulos: -12 (34 ääntä)
   Juuh, eli tää moka on periaatteessa jo "vanhentunut" ja uusia tulee aina vain lisää. Eiköhän haudata tää juttu jo? Ei sillä, että hyväksyisin näiden kyseisten herrojen toimia, mutta silti. Jos kämppis pyytää korvausta hajotetuista kamoista, niin eiköhän näillä herroilla sen verran nyt ole selkärankaa, että sen korvaavat. Vai? Mun mielestä tästä ei kannata nostaa tämän suurempaa hälyä. Koko juttu on lähteny käsistä. Ja juu, minäkin olin todistamassa tätä KISS:in keikkaa ja sanonpahan vaan, että eivät näiden herrojen (Joey & Sidney) sekoilu kamalasti vaikuttanut. Ainut vaan, että sitä musiikkia olis voinu soittaa pikkasen hiljemmalla, muuten erittäin kätevä kapistus tuo minivahvarisoitin. 8). Ja juu, kyllähän tuo pikkusen ärsytti kun Sidney alko rynnimään ihmisten ohi, koska pinna oli kireellä, sillä Hartwallin takana olin ollu sen 27 tuntia ja kun vielä tällästä tapahtuu, niin alkais teilläkin keittämään. Toivon sydämmestäni, että nää herrat löytää vielä jonkun mukavan opiskelupaikan tmv :) Ei mulla muuta!

   Lainaa

  175. Tulos: -34 (42 ääntä)
   Minä: Ei oo edes puolet tehnyt tuon tason typeryyksiä. Vain typeryyksien tekijät itse selittävät tätä jokainen. on -mantraa.Tavalliset ihmiset eivät tahallaan aiheuta harmia muille, ei selvinpäin eikä kännissä, ei edes teini-iässä.
   ja kukaanhan ei tahallaan mitään ole aiheuttanut

   Lainaa

  176. Tulos: -27 (35 ääntä)
   raato: ja kukaanhan ei tahallaan mitään ole aiheuttanut
   harmia i mean

   Lainaa

  177. Tulos: -14 (24 ääntä)
   Jee Jee rocknroll vedetään jackii ja kuunnellan mötlii ja ollaan dorkia

   Lainaa

  178. Tulos: +22 (48 ääntä)
   Ja mitä sitten vaikka pojat käyttäisivätkin “kaikki sossun rahat pitkäkestoisesti päihteisiin”? Eiköhän se ole jokaisen oma asia mihin rahansa käyttää.
   Sossun rahat = Kelan rahat = veronmaksajien = tavallisten työssäkäyvien ihmisten rahat. Mistä oikeesti jengi kuvittelee, että se raha oikein Kelaan kävelee? Avaruudestako? Ehei suinkaan, vaan teidän isänne, äitinne ja meidän kommentoijiemme työssäkäynnillämme tienaamista verorahoista. Joku myös valisti, kuinka opiskelijoille kuuluu aina ja itsestäänselvästi opintotuki, asumistuki jne, ja että näitä tuloja ei saa kutsua sossun rahoiksi. Wtf? Siis jo pelkästään opiskelijoiden saama maksuton koulutus (tai siis eihän se maksuton ole, vaan työssäkäyvien suomalaisten maksama) on arvoltaan kymmeniä tuhansia euroja per naama, vähintään! Siihen vielä lisäksi satoja euroja tukia per kuukausi. En sano että se olisi paljon, olen itsekin opiskellut, mutta minäpä en tukia nostanut vaan kävin töissä samalla. Toki dokaaminen jäi vähän vähemmälle, mutta sen on jäätävä, jos oma taloudellinen tilanne ei sitä salli!

   Lainaa

  179. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Mä en ainakaan hauku jätkiä sen takia että kuvittelisin olevani heitä parempi, olen minäkin elämässäni perseillyt. Haukun ihan vaan vittumaisuuksissani. Häähähää

   Lainaa

  180. Tulos: -6 (38 ääntä)
   Iidaliisa: Sossun rahat = Kelan rahat = veronmaksajien = tavallisten työssäkäyvien ihmisten rahat. Mistä oikeesti jengi kuvittelee, että se raha oikein Kelaan kävelee? Avaruudestako? Ehei suinkaan, vaan teidän isänne, äitinne ja meidän kommentoijiemme työssäkäynnillämme tienaamista verorahoista. Joku myös valisti, kuinka opiskelijoille kuuluu aina ja itsestäänselvästi opintotuki, asumistuki jne, ja että näitä tuloja ei saa kutsua sossun rahoiksi. Wtf? Siis jo pelkästään opiskelijoiden saama maksuton koulutus (tai siis eihän se maksuton ole, vaan työssäkäyvien suomalaisten maksama) on arvoltaan kymmeniä tuhansia euroja per naama, vähintään! Siihen vielä lisäksi satoja euroja tukia per kuukausi. En sano että se olisi paljon, olen itsekin opiskellut, mutta minäpä en tukia nostanut vaan kävin töissä samalla. Toki dokaaminen jäi vähän vähemmälle, mutta sen on jäätävä, jos oma taloudellinen tilanne ei sitä salli!
   Öö opintotuki nimenomaan ei ole sossun rahoja koska sossun rahat tulee sosiaalitoimistosta (sossu, sosiaalitoimisto, ehkä tajuat tän jutun jujun) ja opintotuki tulee kelasta, mikä siis on toki tukea mutta ei sossun eli sen sosiaalitoimiston jos pitää vieläkin muistuttaa. Niin ja ps opintotuestakin menee osa summasta veroihin, opintoraha on veronalaista tuloa. Pellenaama.

   Lainaa

  181. Tulos: +1 (35 ääntä)
   Iidaliisa: Sossun rahat = Kelan rahat = veronmaksajien = tavallisten työssäkäyvien ihmisten rahat. Mistä oikeesti jengi kuvittelee, että se raha oikein Kelaan kävelee? Avaruudestako? Ehei suinkaan, vaan teidän isänne, äitinne ja meidän kommentoijiemme työssäkäynnillämme tienaamista verorahoista. Joku myös valisti, kuinka opiskelijoille kuuluu aina ja itsestäänselvästi opintotuki, asumistuki jne, ja että näitä tuloja ei saa kutsua sossun rahoiksi. Wtf? Siis jo pelkästään opiskelijoiden saama maksuton koulutus (tai siis eihän se maksuton ole, vaan työssäkäyvien suomalaisten maksama) on arvoltaan kymmeniä tuhansia euroja per naama, vähintään! Siihen vielä lisäksi satoja euroja tukia per kuukausi. En sano että se olisi paljon, olen itsekin opiskellut, mutta minäpä en tukia nostanut vaan kävin töissä samalla. Toki dokaaminen jäi vähän vähemmälle, mutta sen on jäätävä, jos oma taloudellinen tilanne ei sitä salli!
   Noh, onhan tossa pointteja, mutta se mitä tällä palstalla on sanottu ei päde meihin kaikkiin..Esimerkiksi Sidney teki viime keväällä kuukauseja duunia ja niillä rahoilla sitten "perseili". Noh, se mitä voin omastapuolestani sanoa on että näillä mun 36€ opintotukirahoilla ei paljoa perseillä, siksi minä käyn koulunlisäks kahdessakin eri työssä joilla sitten muunmuassa rahoitan tämän "perseilyn". Kuvauksessa mainittu "sijoittaneet sossun rahat pitkäkestoisesti päihteisiin" ei pidä paikkaansa sitten ollenkaan, sillä kaikki opintotuki rahani menevät samantien Tampereensisäiseen bussikorttiin, ja niillä töillä mitä teen rahoitan muun haluamani toiminnan ja maksan itsekkin veroja kummastakin työstä, enkä mitään pimeitä töitä tee. Tällä juuri tarkoitan sitä että kun joku ihminen joka meidät muka tuntee, kirjoittaa tuollaisen kuvauksen joka ei edes pidä paikkaansa niin se saa teidät kaikki uskomaan sen paskapuheen meistä joka on mielestäni aika harmillista. Ja vielä lisätäkseni MINÄ EN KIISTÄ ettenkö olisi ollut mukana tässä kaikessa, en siirrä syitä muiden niskoille vaan myönnän tekemäni virheet ja olen itseni ja kämppiks kanssa kutakuinkin tämän asian kanssa sujut. Tulevaisuudessa tällä palstalle voi tulla muiden ihmisten ja tilanteiden kanssa vastaavanlaisia tilanteita ja miettikää sillon pitääkö nämä "taustatiedot" paikkaansa kaikkien osalta ketä siinä on mainittu..

   Lainaa

  182. Tulos: +12 (34 ääntä)
   Onko tätä räkänokkien koviskerhon käyntiosoitetta nähtävillä missään? Kävisin mielelläni toteamassa omin silmin, että kuinka kovia äijiä nämä märkäkorvat oikein ovatkaan, jos vaikka asuvat lähistöllä. Tiedä vaikka keittäisivät kahvit!

   Lainaa

  183. Tulos: +6 (22 ääntä)
   On pojat tyhmyyksissään käyttäytyneet lapsellisesti ja ajattelemattomasti! Mielestäni heidän kuuluu kantaa vastuu niinkuin mies eikä täällä selitellä. Rahallinen korvaus ex-kämppikselle olis asiaa. Toivotaan että arvomaailma ja käyttäytymistavat kääntyy parempaan suuntaan! ja p.s. Kommentoijat, sossu ja Kela ovat kaksi eri asiaa. Sossu eli sosiaalitoimisto on kunnan järjestämä palvelu kun taas Kela on valtion. Kelastahan lähes jokainen suomalainen saa rahaa, sossusta taas vain tietyt.

   Lainaa

  184. Tulos: 0 (44 ääntä)
   Iidaliisa: Sossun rahat = Kelan rahat = veronmaksajien = tavallisten työssäkäyvien ihmisten rahat. Mistä oikeesti jengi kuvittelee, että se raha oikein Kelaan kävelee? Avaruudestako? Ehei suinkaan, vaan teidän isänne, äitinne ja meidän kommentoijiemme työssäkäynnillämme tienaamista verorahoista. Joku myös valisti, kuinka opiskelijoille kuuluu aina ja itsestäänselvästi opintotuki, asumistuki jne, ja että näitä tuloja ei saa kutsua sossun rahoiksi. Wtf? Siis jo pelkästään opiskelijoiden saama maksuton koulutus (tai siis eihän se maksuton ole, vaan työssäkäyvien suomalaisten maksama) on arvoltaan kymmeniä tuhansia euroja per naama, vähintään! Siihen vielä lisäksi satoja euroja tukia per kuukausi. En sano että se olisi paljon, olen itsekin opiskellut, mutta minäpä en tukia nostanut vaan kävin töissä samalla. Toki dokaaminen jäi vähän vähemmälle, mutta sen on jäätävä, jos oma taloudellinen tilanne ei sitä salli!
   Idiootti. Töissäkäynti kieltämättä olisi idea , mutta mä en itse pystyisi tekemään koulua ja duunia samaan aikaan. Jotkut pystyy, jotkut ei, eikä mielestäni kaikille samoja odotuksia voida asettaa. Mulla on esimerkiksi paha keskittymishäiriö ja kärsin jatkuvasti haastavasta käytöksestä sekä joitain masennuksenpoikasia näkynyt. Koulujuttujen hoitaminen yksistäänkin tuottaa mulle valtavia haasteita ja stressiä, enkä sille mitään voi. Eli miksi tehä asioista vieläkin vaikeampia. Sitähän te älypäät ette tunnu ymmärtävän, joten painukaa vittuun. Kaikilla ei ole yhtä helppoa. Kaikki me ei olla samanlaisia. Plus kelan rahoilla: tottakai alkoholinkäytöstä on nipistettävä, mullakun tekee erittäin tiukkaa muutenkin. Juon ehkä yhtenä kahtena iltana kuussa ja se mitä Sidneyn blogissa lukee päihteidenkäytöstä edustaa HÄNTÄ, ei meitä muita. Se ei oo mikään ryhmäblogi vaan henkilön henkilökohtainen kuvaus elämästään ja ajatuksistaan ja turha sitä on meihin muihin linkittää. Pitää kai itekin aloittaa blogi . ja voin sanoa että teksti olisi "hiukan" erilaista.

   Lainaa

  185. Tulos: +4 (24 ääntä)
   kukas näiden poikien vuokraisäntä on? mielestäni yhtiökin ansaitsee vähän "ilmaista mainostusta" jos sallii tällaisen toiminnan asunnoissaan eikä tästä sirkuspellelaumasta päästä eroon.

   Lainaa

  186. Oma nimi kunniaan 1.11.2013 19:09
   Tulos: +6 (24 ääntä)
   Eddie: Hei! Olen yksi niistä joka mainitaan tuossa keskustelussa. Haluan korostaa paria pientä seikkaa: Kohta 1. Siellä ei ole KOSKAAN varastettu pyöriä taikka autoja Kohta 2. Itse en ole varastanut tuolta ikinä mitään mikä ei minulle kuulu, tein yleisen kysymyksen kuulemani perusteella, että olisi jotain viety “Joeyn” kämppikseltä ja en ole ollut paikalla kun muita rikoksia on tapahtunut Kohta 3. Otan vastuun mainitusta “Majoneesilla seinän töhrimisestä” MUTTA olen jälkeni sen perään “Raadon” kanssa heti siivonnut, voi olla lapsellista, mutta jokainen saa sitä ajatella oman harkintansa mukaan silti osoitimme selkärankaa sen siivoamalla Kohta 4. Kyseinen henkilö joka tänne on tämän linkittänyt ei ilmeisesti ole kuin kuulemansa ja huhujen perusteella tämän linkannut jossei olisi jopa “kämppis itse” ja on minusta turha sen perusteella tuomita ketään ennenkuin on kunnon todisteita kenestäkin että kuka teki mitä ym. Tällaisiahan FB mokat ovatkin. Kaikki tyrii välillä ja jokainen kantaa oman vastuunsa asiaan kuuluen! -Kiitos ja Kuittaus,” Eddie”
   Jos vaikka alkaisit osoittamaan selkärankaa sillä että käyttäisit ihan oikeaa nimeäsi etkä tuollaista "taiteilijanimeä" joka itsessään on aika lapsellisen ihmisen merkki... Ja sitten vaan odottelemaan "nasevaa comebackiä" :)

   Lainaa

  187. Alku se on jokin 1.11.2013 19:17
   Tulos: -5 (21 ääntä)
   Emma: Voisko se lynkkaus pikkuhiljaa loppua? Nää jäbät on typeriä, mutta olis varmaan kaikkien parhaaksi jos niitä odottaisi tulevaisuus eikä toivoteltaisi kilpaa helvettiin. Ja jos he pyysivät anteeksi niin asian julkinen käsittely on ohi. Satun tietämään pari näistä hemmoista, voin kertoa ettei ole kovin hedelmällinen maa ollut niillä kasvaa, turpaansa ovat saaneet jo. Ei taida auttaa enää muu kuin kanssaeläjien hyvä tahto, niin vaikeeta kuin se onkin uskoa.
   Siinä vaiheessa kun ovat täysi-ikäisiä, se on enää siinä vaiheessa turha syyttää enää vanhempia nykyisistä ongelmista. Silloin on "aikuisena" vain ja ainoastaan vastuussa itsestään.. Eli jannut syyttäkööt itseään jos eivät osaa selättää menneisyyden haamujaan ja jatkaa elämäänsä eteenpäin uusin kuvioin.

   Lainaa

  188. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Alku se on jokin: Siinä vaiheessa kun ovat täysi-ikäisiä, se on enää siinä vaiheessa turha syyttää enää vanhempia nykyisistä ongelmista. Silloin on “aikuisena” vain ja ainoastaan vastuussa itsestään.. Eli jannut syyttäkööt itseään jos eivät osaa selättää menneisyyden haamujaan ja jatkaa elämäänsä eteenpäin uusin kuvioin.
   Meinaatko että sillä sekunnilla kun täyttää 18, kaikki lapsuuden/nuoruuden ongelmat noin vaan häviää mielestä? Joillain on oikeasti voinut olla rankka lapsuus, sitä ei varmaan kaikki kultalusikka suussa syntyneet ymmärrä. Tottakai täytyy olla vastuussa itsestään, mutta mielestäni se ei liity mitenkään siihen millainen menneisyys on ollut tai onko sitä vielä tuossa vaiheessa osannut käsitellä kunnolla. En tietenkään tarkoita että tuollaisen perseilyn voi tämän piikkiin laittaa kokonaan, sanon vain että se voi olla/hyvin usein on suuri osasyy..

   Lainaa

  189. Asiallinen kommenttiko? 1.11.2013 21:19
   Tulos: +8 (32 ääntä)
   Joey: Pakko sanoo et harvatpa täällä osoittaa mitään järkevän keskustelun merkkejä. Ehkä olen typerä esittävä pelle sitten mutta oli se kiva hetken pitää kivaa ja heittää läpäks koko juttu. Suoraansanottuna itteä on alusta asti hävettänyt että kämppis muuttaa omien tolailujeni takia. Pahoittelin asiaa hänelle mutta syy lähtöön oli nimenomaan “tavaroiden katoaminen”, miks helvetissä varastaisin naapuriltani tavaraa, jäisin kuitenkin heti kiinni? Eikä ole kyllä yhtään tapaistani muutenkaan. Johan tuossa itse henkilö myönsi typeryytensä.Ei mun ois sitä sallia pitäny mutta oon yksinkertainen, hyväuskoinen ja typerä. Kaikkee sitä voi oppia, kannan kyllä kämpän vuokralaiseni vastuuni jos tästä jotain tulee.
   Asiallista tekstiä? Ei ainakaan sinulta. Monta kymmentä viestiä kertoo, kuinka toimitte todella asiattomasti. Mikään, mitä emme ole nähneet niin emme voi todistaa teidän niin tekeneen, mutta... Tämä facebookseinän teksti todistaa tarpeeksi. Oli kyseessä läppä tai ei, se tukee sitä, mitä täällä monet epäilevätkin; ette ymmärrä sitä mitä teette. Koska me emme ole oikeita ihmisiä arvioimaan, missä on mennyt vikaan (itse veikkaisin kasvatusta), kun tälläinen toiminta on teidän mielestä ok. En tiedä, oletteko ikinä kuulleet ihmisarvosta tai siitä, miten kohdellaan ja kunnioitetaan vieraita ihmisiä? Toivon sydämeni pohjasta, että teidät irtisanotaan tästä asunnosta. Miksi? Siksi, että mielestäni se olisi erittäin opettavaa teille. Itse lähtökohtaisesti en toivo kenelekään mitään pahaa, mutta toivon tätä sen takia, että uskoisin sen kasvattavan teitä. Kerran HOASilta irtisanottu tuskin saanee uutta asuntoa. Toivottavasti myöskään vanhempanne eivät tue teitä, niin opitte tulemaan omillanne ja käyttäytymään kuin aikuiset. Miksi väitän, että ette käyttäydy kuin aikuiset (en tunne teitä, joten miten voin silloin arvostella teitä?) Tämän feissarimokiin laitetun tekstin perusteella. Toivon todella, että teillä on tästä asiasta huono omatunto ja tunnette katumusta. Valitettavasti olen todella pessemistimen (siis negatiivinen) tämän asian suhteen. Tietyntyyppisillä ihmisillä kaikki menee pieleen jo vähän turhan varhaisessa vaiheessa ja elämän suuntaa on enää hankala kääntää. Miksi tälläinen kielenkäyttö? Siksi, että mikään teksti ei mielestäsi ole ollut tällä kommenttipalstalla asiallinen, joten oletan, että ymmärtänet tämän olevan asiallinen palauta, joka koskee käytöstänne eikä sitä, millaisia ihmisiä olette. Olen todennäköisesti jeesusteleva kusipää mielestänne, kun kirjoitan tälläistä ettekä kenties ymmärrä mitään, mitä olen kirjoittanut, mutta tämän te ymmärrätte: Teidän pitää muuttua ja kasvaa, mikäli haluatte pärjätä elämässä. Tuollainen käytös EI OLE OK. Opetelkaa pojat vähän nöyryyttä elämässä. Ps. Jos olisin teidän kämppis, minun kävisi sääliksi teitä tällä hetkellä. Voin kertoa, että olisitte lentänyt ulos jo ajat sitten. Olisitte aiheuttaneet itsenne aikamoiseen kuseen.

   Lainaa

  190. Helikopteri 2.11.2013 10:25
   Tulos: -4 (20 ääntä)
   Kyllä ite olisin iskeny jo näitten tyyppien päätä seinään vähä enemmänkin. Ei tälläsiä tamppooneja voi olla, tainno pittäis olla.

   Lainaa

  191. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Alussa kommenteissa joey selitteli vielä tekojaan, mutta täällä loppupuolella on ihan selvästi jo katumuksen merkkejä. Se anteeksipyyntökin (vaikkakin netin välityksellä.. henkilökohtainen olisi parempi) ja omien virheiden myöntäminen on hyvä asia, vaikka se vähän myöhässä tulikin... Vielä kun muut "sankarit" tajuaisivat..

   Lainaa

  192. Tulos: 0 (20 ääntä)
   TRE: Voi voi, pikkupojat elää niin kovaa rokkielämää. Kasvakaa nyt viimeistään tämän johdosta edes sen verran kuin tupeeratut tukkanne.
   Niin siis eihän nää pojat saa tästäkään julkisuudesta muuta kun lisää potkua uusin tyhmyyksiin! Aivan turha olettaa, että nuo idiootit kasvaisivat aikuiseksi! Yhdelle on saavutus lentää kotoo pihalle ja toiselle on saavutus lentää isoilta keikoilta eturivistä pihalle (ennen kun bändi edes aloittaa soittaan). Nää on maailman säälittävimmät rokkaria esittävät tapaukset kun vaan voi olla! Liikaa tullu poikien luettua Nikki Sixxin Heroiinipäiväkirjaa yms... Jätkät nauttii siitä, kuinka he saavat tyhmyydellään huomiota ja julkisuutta suomen suurimmissa keikkakaupungeissa. Täytyy vain todella toivoa että tämä ex-kämppis oikeasti uskaltaisi ottaa yhteyttä virkavaltaan, jolloin EHKÄ mahdollisesti nämä vastuuttomat, huomiota kerjäävät teinit saisi jonkinlaisen rangaistuksen teoistaan.

   Lainaa

  193. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Niin siis eihän nää pojat saa tästäkään julkisuudesta muuta kun lisää potkua uusin tyhmyyksiin! Aivan turha olettaa, että nuo idiootit kasvaisivat aikuiseksi! Yhdelle on saavutus lentää kotoo pihalle ja toiselle on saavutus lentää isoilta keikoilta eturivistä pihalle (ennen kun bändi edes aloittaa soittaan). Nää on maailman säälittävimmät rokkaria esittävät tapaukset kun vaan voi olla! Liikaa tullu poikien luettua Nikki Sixxin Heroiinipäiväkirjaa yms... Jätkät nauttii siitä, kuinka he saavat tyhmyydellään huomiota ja julkisuutta suomen suurimmissa keikkakaupungeissa. Täytyy vain todella toivoa että tämä ex-kämppis oikeasti uskaltaisi ottaa yhteyttä virkavaltaan, jolloin EHKÄ mahdollisesti nämä vastuuttomat, huomiota kerjäävät teinit saisi jonkinlaisen rangaistuksen teoistaan.

   Lainaa

  194. Tulos: +4 (26 ääntä)
   DEDE: Niin siis eihän nää pojat saa tästäkään julkisuudesta muuta kun lisää potkua uusin tyhmyyksiin! Aivan turha olettaa, että nuo idiootit kasvaisivat aikuiseksi! Yhdelle on saavutus lentää kotoo pihalle ja toiselle on saavutus lentää isoilta keikoilta eturivistä pihalle (ennen kun bändi edes aloittaa soittaan). Nää on maailman säälittävimmät rokkaria esittävät tapaukset kun vaan voi olla! Liikaa tullu poikien luettua Nikki Sixxin Heroiinipäiväkirjaa yms… Jätkät nauttii siitä, kuinka he saavat tyhmyydellään huomiota ja julkisuutta suomen suurimmissa keikkakaupungeissa. Täytyy vain todella toivoa että tämä ex-kämppis oikeasti uskaltaisi ottaa yhteyttä virkavaltaan, jolloin EHKÄ mahdollisesti nämä vastuuttomat, huomiota kerjäävät teinit saisi jonkinlaisen rangaistuksen teoistaan.
   Kuinka helvetin kovapäistä porukkaa täällä on? Edelleen vain YKSI ihminen täällä on kotoaan lentänyt ja keikoilta poistetu. Yleinen käsitys näyttää olevan "Joey ja Sidney lensivät yhessä KISSin keikalta pihalle", mulla ei edelleenkään ollut lippua edes ostettuna ja olin jonossa tyttöystävääni ja helsinkiläisiä kavereitani katsomassa, ja keikan alkaessa lähdin pois Hartwallilta. Ja minä lähdin kotoa aivan omasta halustani, kun halusin opiskelemaan muualle. Ikinä en ole Dirtiä, Heroiinipäiväkirjaa enkä muita näitä edes lukenutkaan. Mötley Crue on helvetin yliarvostettu bändi.

   Lainaa

  195. Tulos: -5 (19 ääntä)
   DEDE: Niin siis eihän nää pojat saa tästäkään julkisuudesta muuta kun lisää potkua uusin tyhmyyksiin! Aivan turha olettaa, että nuo idiootit kasvaisivat aikuiseksi! Yhdelle on saavutus lentää kotoo pihalle ja toiselle on saavutus lentää isoilta keikoilta eturivistä pihalle (ennen kun bändi edes aloittaa soittaan). Nää on maailman säälittävimmät rokkaria esittävät tapaukset kun vaan voi olla! Liikaa tullu poikien luettua Nikki Sixxin Heroiinipäiväkirjaa yms… Jätkät nauttii siitä, kuinka he saavat tyhmyydellään huomiota ja julkisuutta suomen suurimmissa keikkakaupungeissa. Täytyy vain todella toivoa että tämä ex-kämppis oikeasti uskaltaisi ottaa yhteyttä virkavaltaan, jolloin EHKÄ mahdollisesti nämä vastuuttomat, huomiota kerjäävät teinit saisi jonkinlaisen rangaistuksen teoistaan.
   Lopeta yleistäminen.

   Lainaa

  196. Tulos: +1 (29 ääntä)
   Asiallinen kommenttiko?: Asiallista tekstiä? Ei ainakaan sinulta. Monta kymmentä viestiä kertoo, kuinka toimitte todella asiattomasti. Mikään, mitä emme ole nähneet niin emme voi todistaa teidän niin tekeneen, mutta… Tämä facebookseinän teksti todistaa tarpeeksi. Oli kyseessä läppä tai ei, se tukee sitä, mitä täällä monet epäilevätkin; ette ymmärrä sitä mitä teette. Koska me emme ole oikeita ihmisiä arvioimaan, missä on mennyt vikaan (itse veikkaisin kasvatusta), kun tälläinen toiminta on teidän mielestä ok. En tiedä, oletteko ikinä kuulleet ihmisarvosta tai siitä, miten kohdellaan ja kunnioitetaan vieraita ihmisiä? Toivon sydämeni pohjasta, että teidät irtisanotaan tästä asunnosta. Miksi? Siksi, että mielestäni se olisi erittäin opettavaa teille. Itse lähtökohtaisesti en toivo kenelekään mitään pahaa, mutta toivon tätä sen takia, että uskoisin sen kasvattavan teitä. Kerran HOASilta irtisanottu tuskin saanee uutta asuntoa. Toivottavasti myöskään vanhempanne eivät tue teitä, niin opitte tulemaan omillanne ja käyttäytymään kuin aikuiset. Miksi väitän, että ette käyttäydy kuin aikuiset (en tunne teitä, joten miten voin silloin arvostella teitä?) Tämän feissarimokiin laitetun tekstin perusteella. Toivon todella, että teillä on tästä asiasta huono omatunto ja tunnette katumusta. Valitettavasti olen todella pessemistimen (siis negatiivinen) tämän asian suhteen. Tietyntyyppisillä ihmisillä kaikki menee pieleen jo vähän turhan varhaisessa vaiheessa ja elämän suuntaa on enää hankala kääntää. Miksi tälläinen kielenkäyttö? Siksi, että mikään teksti ei mielestäsi ole ollut tällä kommenttipalstalla asiallinen, joten oletan, että ymmärtänet tämän olevan asiallinen palauta, joka koskee käytöstänne eikä sitä, millaisia ihmisiä olette. Olen todennäköisesti jeesusteleva kusipää mielestänne, kun kirjoitan tälläistä ettekä kenties ymmärrä mitään, mitä olen kirjoittanut, mutta tämän te ymmärrätte: Teidän pitää muuttua ja kasvaa, mikäli haluatte pärjätä elämässä. Tuollainen käytös EI OLE OK. Opetelkaa pojat vähän nöyryyttä elämässä. Ps. Jos olisin teidän kämppis, minun kävisi sääliksi teitä tällä hetkellä. Voin kertoa, että olisitte lentänyt ulos jo ajat sitten. Olisitte aiheuttaneet itsenne aikamoiseen kuseen.
   Tottakai arvostan noin asiallista tekstiä. Toissapäivänä minä, Raato ja Jim pyysimmekin kämppikseltä rehellisesti anteeksi. Ja asia on täysin ok, kukaan ei jäänyt muistelemaan pahalla. Miksi lentäisin asunnostani pihalle, kun täälä pidemmän aikaa on ollut jo täyin hiljaista? Sain syyskuussa kirjallisen varoituksen TOASilta ja sen jälkeen olen pitäny säännöistä kiinni. Eli toisinsanon: bileitä ei ole pidetty ja ihmisiä on jopa kyläilemässä käynyt rutkasti vähemmän. Suurin osa kommenteista on jälkiviisastelua parhaimmillaan. Julkaisu itsessään on kyllä typerä ja varsin lapsellista huomionhakua. Sidneyn vihaajlle: tutustukaa ensin muhun henkilökohtasesti ja tuomitkaa sit. Ärsyttävää miten te automaattisesti linkitätte mut ja mun tekemiset Sidiin, en edes ole sekoilijatyyppiä.

   Lainaa

  197. Tulos: -3 (17 ääntä)
   ^¨ tai enemmänkin Sidin tekemiset muhun...

   Lainaa

  198. Tulos: +1 (23 ääntä)
   Ja kerrataas vielä: turha teititellä, mä olen ainoa koko porukasta joka tässä asunnossa asuu. Eli jos häätö tulisi, vain minä jäisin asunnottomaksi.

   Lainaa

  199. Tulos: 0 (20 ääntä)
   jokuvain: Alussa kommenteissa joey selitteli vielä tekojaan, mutta täällä loppupuolella on ihan selvästi jo katumuksen merkkejä. Se anteeksipyyntökin (vaikkakin netin välityksellä.. henkilökohtainen olisi parempi) ja omien virheiden myöntäminen on hyvä asia, vaikka se vähän myöhässä tulikin… Vielä kun muut “sankarit” tajuaisivat..
   mokassa mainituista Jim, minä ja Joey ovat käyneet ihan livenä pyytämässä anteeksi, jokainen vuorollaan, eddie ei kerennyt mutta ilmeisesti netin kautta aikoo pyytää myös anteeksi.

   Lainaa

  200. pentumötleyfanirokkari 2.11.2013 17:56
   Tulos: -29 (61 ääntä)
   te saatanan idioottikommentoijat nyt perkele. jättäkää nää ihmiset jo rauhaan,suurinosa näistä teidän ''hyvien ihmisten'' kommenteista on menny enemmän yli ku edes toi koko juttu. te rakkaat aikuiset ja niin virheettömät paskat voitte tukehtua omaan okseennukseenne sillä se on hieman luonnollisempaa kuin kuseen tukehtuminen :) näitä ''pentumötleyfanirokkareita'' haukutaan lapsellisiksi ja ketkäs ne täällä huutelee kaikkea aivan helvetin kehittävää. tää ei liity keneenkään teihin millään tavalla,joten mitä jos kaivaisitte ne kepit pois sieltä perseestänne. kyllä,nämä ''pentumötleyfanirokkarit'' tekivät väärin,mutta et voi väittää olevasi itsekkään virheetön,right? anteeksi on pyydetty,asiat sovittu joten vitun vittu rauhottukaa nyt oikeesti saatana jo XD ja kyllä olen itsekkin ''pentumötleyfanirokkari'' ja kuten kirjoitustyylistäni huomaatte,olen aivan helvetin keskenkasvuinen ja nolo koska se vaan menee niin. ja miten helvetissä muuten henkilöiden ulkonäkö liittyy tähän keissii mitenkään? :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ootte kaikki saatanan iso kasa skeidaa ja tuutte aina olemaan (8 KEEP ON ROCKING GUYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rock n roll never dies. GO HERVANTA!

   Lainaa

  201. Tulos: +23 (39 ääntä)
   Törkeästä kunnianloukkauksesta laki sanoo: »Jos 9 §:n 1 momentissa tarkoitetussa kunnianloukkauksessa 1) rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville taikka 2) aiheutetaan suurta tai pitkäaikaista kärsimystä taikka erityisen suurta tai tuntuvaa vahinkoa ja kunnianloukkaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.» (Rikoslain 24 luku 10 §[4]) Ilmeisesti nämä 'taiteilijanimet' omaavat tahot uskovat että jonne-maine ja tirskunta internetissä käytöksestä jolla itse ovat kerskailleet on "pitkäaikaista kärsimystä" ja "erityisen suurta ja tuntuvaa vahinkoa" kun pitää törkeää kunnianloukkaussyytettä jo vaatia. Erityisesti kun yksikään ei ole edes käyttänyt omaa nimeään johon kyseiset 'kunnianloukkaukset' voisi kohdistua niin että oikeasti asiasta olisi muuta haittaa kuin paha mieli. Nyt hei haloo. Jos ei kestä halveksuntaa tai muuta negatiivista huomiota netissä sen jälkeen kun itse on julkisesti perseillyt, oli jutut totta tai ei, kannattaa varmaan miettiä sitä nettimaineen hommaamista ja uhoamista uudelleen. Ps. Sinällään aika hauskaa tämä järkytys siitä miten ihmiset huutelevat nimimerkkien takaa asioita. Mitä itse olette tämän koko ajan tehneet taitelijanimienne takaa?

   Lainaa

  202. Tulos: -9 (29 ääntä)
   oikeesti: Törkeästä kunnianloukkauksesta laki sanoo: »Jos 9 §:n 1 momentissa tarkoitetussa kunnianloukkauksessa 1) rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville taikka 2) aiheutetaan suurta tai pitkäaikaista kärsimystä taikka erityisen suurta tai tuntuvaa vahinkoa ja kunnianloukkaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.» (Rikoslain 24 luku 10 §[4]) Ilmeisesti nämä ‘taiteilijanimet’ omaavat tahot uskovat että jonne-maine ja tirskunta internetissä käytöksestä jolla itse ovat kerskailleet on “pitkäaikaista kärsimystä” ja “erityisen suurta ja tuntuvaa vahinkoa” kun pitää törkeää kunnianloukkaussyytettä jo vaatia. Erityisesti kun yksikään ei ole edes käyttänyt omaa nimeään johon kyseiset ‘kunnianloukkaukset’ voisi kohdistua niin että oikeasti asiasta olisi muuta haittaa kuin paha mieli. Nyt hei haloo. Jos ei kestä halveksuntaa tai muuta negatiivista huomiota netissä sen jälkeen kun itse on julkisesti perseillyt, oli jutut totta tai ei, kannattaa varmaan miettiä sitä nettimaineen hommaamista ja uhoamista uudelleen. Ps. Sinällään aika hauskaa tämä järkytys siitä miten ihmiset huutelevat nimimerkkien takaa asioita. Mitä itse olette tämän koko ajan tehneet taitelijanimienne takaa?
   Mitäs merkitystä tällä on kun oma KOKO nimenikin on jaettu tänne? Minun kohalla ei enää yhtään mitään. Plus, täällä on minua, Eddietä, Raatoa ja Tommya haukuttu niilläperustein mitä Sidney on itse mennyt blogiinsa kirjoittamaan. Täällä on esim. jaettu mun oikeaa nimeä ja syytettu MINUA mm. autovarkaaksi ja päihdeongelmaiseksi. Mokan asiasta olen vastuussa, mun kämppä kuitenkin., mut helvetti vie, mä en mikään varas ole..... saati päihdeongelmainen.

   Lainaa

  203. Miihkali Peräänajo 2.11.2013 22:09
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Työnnän sinulle nyrkin - siis oman nyrkkisi - perseeseen. Turha suuttua, kun kerran kavereita ollaan.
   Aatu: Luuletteko oikeesti että o tosissaa??? Just tollasta teinien leikkiuhoomista, oikeesti ovat parhaita kavereita. Ja mitäs sitten jos ovat kaiken tuon tehneet jollain vaan ei ole huumorintajua jos tommosest suuttuu??? Läksyjäkö siellä kämpässi pitäis kaiket illat tehä pää hajoo ainakin itel???

   Lainaa

  204. ItkuPitkästäIlosta 2.11.2013 22:18
   Tulos: +8 (38 ääntä)
   Jaah Maarit on Joeyn äiti. No mistä muualtakaan roskasakkia sikiäisi, kuin roskasakista. Onnea valitsemallenne tielle.

   Lainaa

  205. Tulos: +17 (43 ääntä)
   Heihei, jaksoin lukea lähes koko viestiketjun läpi.. Ymmärtääkseni Joey on lopulta aika tiedostava kaveri ja ymmärtää tekojensa seurauksia, joten ainakin omasta mielestäni hän on jo tarpeeksi kärsinyt rangaistusta. Tilapäivitys näytti olevan aika karrikoitua uhoamista, johon itse kukin on joskus nuorena syyllistynyt.. Helvetin tyhmäähän tuo touhu on ja eniten harmittaa edellisen vuokralaisen puolesta, mutta kuitenkin kohtuus tässäkin suhteessa.. Netti on julma paikka ja tuomareita on joka lähtöön. Ainakin mun puolesta tää juttu on jo vähän kansankielellä sanottuna WANHA ja läpikoluttu! Varsinkin kun jengi tulee moralisoimaan opintotuen käyttämisestä alkoholiin.. Yeah right. Peace, love and understanding!

   Lainaa

  206. Tulos: +3 (27 ääntä)
   Tämän takia Suomessa pitäisi olla vielä voimassa Siperiaan karkoitus.

   Lainaa

  207. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Joey: Mitäs merkitystä tällä on kun oma KOKO nimenikin on jaettu tänne? Minun kohalla ei enää yhtään mitään. Plus, täällä on minua, Eddietä, Raatoa ja Tommya haukuttu niilläperustein mitä Sidney on itse mennyt blogiinsa kirjoittamaan. Täällä on esim. jaettu mun oikeaa nimeä ja syytettu MINUA mm. autovarkaaksi ja päihdeongelmaiseksi. Mokan asiasta olen vastuussa, mun kämppä kuitenkin., mut helvetti vie, mä en mikään varas ole….. saati päihdeongelmainen.
   Missä kohtaa sun nimi on täällä mainittu?

   Lainaa

  208. Tulos: +45 (57 ääntä)
   Hetkinen. Liittyykö tämä tapaus Wäinölä 3:een? W3 on paikallisen opiskelijasäätiön, TOASin, omistama kerrostalo Hervannassa, jossa on mm. opiskelijasoluja. W3:n lähellä sijaitsee Tampereen ammattiopisto, jossa ainakin osa näistä sankareista opiskelee. Talon kerhohuone vandalisoitiin hiljattain remonttikuntoon (mm. keittiön kalusteita tuhottiin ja wc-tilat hajotettiin, hyvä ettei talolle aiheutunut vesivahinkoa ilkivallan vuoksi). Säätiö päätti tuhansia euroja maksaneen remontin valmistuttua sulkea sen käytöltä - kerhohuone oli palvellut tätä ennen vuosikymmeniä asukkaita, pääasiassa korkeakouluopiskelijoita. Asukkaat kertoivat, että kerhohuoneelle tapasi kerääntyä alaikäisten rokkihenkisten teinien joukko (se tavallinen kuvio: yksi teini asuu omillaan ja koko kaveripiiri bilettää sen luona, tässä tapauksessa kerhohuoneella). Syyllisiä ei tietenkään saatu kiinni, mutta joku talon asukkaista tai asukkaiden kavereista oli kyseessä. Muistutetaan vielä, että TOAS on Tampereen kaupungin hallinnoima säätiö, joten ilkivallan maksaa viime kädessä paitsi asukkaat vuokrassaan, myös kaupungin veronmaksajat. Jos joku tietää asiasta, suosittelen ottamaan TOASiin yhteyttä. Heitä kiinnostaisi tietää kovasti, kenelle laskun remontista voi lähettää ja kuka samalla häädetään asian vuoksi. Talon asukas kun on vastuussa myös vieraidensa käyttäytymisestä.

   Lainaa

  209. vittu mitä sakkia 3.11.2013 15:37
   Tulos: -7 (21 ääntä)
   Eddie: Hei! Olen yksi niistä joka mainitaan tuossa keskustelussa. Haluan korostaa paria pientä seikkaa: Kohta 1. Siellä ei ole KOSKAAN varastettu pyöriä taikka autoja Kohta 2. Itse en ole varastanut tuolta ikinä mitään mikä ei minulle kuulu, tein yleisen kysymyksen kuulemani perusteella, että olisi jotain viety “Joeyn” kämppikseltä ja en ole ollut paikalla kun muita rikoksia on tapahtunut Kohta 3. Otan vastuun mainitusta “Majoneesilla seinän töhrimisestä” MUTTA olen jälkeni sen perään “Raadon” kanssa heti siivonnut, voi olla lapsellista, mutta jokainen saa sitä ajatella oman harkintansa mukaan silti osoitimme selkärankaa sen siivoamalla Kohta 4. Kyseinen henkilö joka tänne on tämän linkittänyt ei ilmeisesti ole kuin kuulemansa ja huhujen perusteella tämän linkannut jossei olisi jopa “kämppis itse” ja on minusta turha sen perusteella tuomita ketään ennenkuin on kunnon todisteita kenestäkin että kuka teki mitä ym. Tällaisiahan FB mokat ovatkin. Kaikki tyrii välillä ja jokainen kantaa oman vastuunsa asiaan kuuluen! -Kiitos ja Kuittaus,” Eddie”
   Vitun narkkari mee takas Joeyn ja Sidneyn kämpille imemään niitä benjamiineja niin voin haaveilla pistäväni kaikki kolme nippuun yhdellä kertaa

   Lainaa

  210. vittu mitä sakkia 3.11.2013 15:50
   Tulos: +10 (26 ääntä)
   vittu mitä sakkia: Vitun narkkari mee takas Joeyn ja Sidneyn kämpille imemään niitä benjamiineja niin voin haaveilla pistäväni kaikki kolme nippuun yhdellä kertaa
   Anteeksi. Pienen stalkkailun jälkeen selvis, että nää onki jotain wnb. Guns n Roseseja, Mike Monroeita ja Andy McCoyta, eikä narkkareita. Kasvakaa aikuisiksi

   Lainaa

  211. Tulos: -10 (28 ääntä)
   asf: Hetkinen. Liittyykö tämä tapaus Wäinölä 3:een? W3 on paikallisen opiskelijasäätiön, TOASin, omistama kerrostalo Hervannassa, jossa on mm. opiskelijasoluja. W3:n lähellä sijaitsee Tampereen ammattiopisto, jossa ainakin osa näistä sankareista opiskelee. Talon kerhohuone vandalisoitiin hiljattain remonttikuntoon (mm. keittiön kalusteita tuhottiin ja wc-tilat hajotettiin, hyvä ettei talolle aiheutunut vesivahinkoa ilkivallan vuoksi). Säätiö päätti tuhansia euroja maksaneen remontin valmistuttua sulkea sen käytöltä – kerhohuone oli palvellut tätä ennen vuosikymmeniä asukkaita, pääasiassa korkeakouluopiskelijoita. Asukkaat kertoivat, että kerhohuoneelle tapasi kerääntyä alaikäisten rokkihenkisten teinien joukko (se tavallinen kuvio: yksi teini asuu omillaan ja koko kaveripiiri bilettää sen luona, tässä tapauksessa kerhohuoneella). Syyllisiä ei tietenkään saatu kiinni, mutta joku talon asukkaista tai asukkaiden kavereista oli kyseessä. Muistutetaan vielä, että TOAS on Tampereen kaupungin hallinnoima säätiö, joten ilkivallan maksaa viime kädessä paitsi asukkaat vuokrassaan, myös kaupungin veronmaksajat. Jos joku tietää asiasta, suosittelen ottamaan TOASiin yhteyttä. Heitä kiinnostaisi tietää kovasti, kenelle laskun remontista voi lähettää ja kuka samalla häädetään asian vuoksi. Talon asukas kun on vastuussa myös vieraidensa käyttäytymisestä.
   Hyvin samanlainen kuvio kylä, mutta ei liity tuohon tapaukseen, en edes asu Wäinölässä. Eikä me sentään paikkoja olla alettu remonttikuntoon laittaa...

   Lainaa

  212. Tulos: -4 (14 ääntä)
   asf: Hetkinen. Liittyykö tämä tapaus Wäinölä 3:een? W3 on paikallisen opiskelijasäätiön, TOASin, omistama kerrostalo Hervannassa, jossa on mm. opiskelijasoluja. W3:n lähellä sijaitsee Tampereen ammattiopisto, jossa ainakin osa näistä sankareista opiskelee. Talon kerhohuone vandalisoitiin hiljattain remonttikuntoon (mm. keittiön kalusteita tuhottiin ja wc-tilat hajotettiin, hyvä ettei talolle aiheutunut vesivahinkoa ilkivallan vuoksi). Säätiö päätti tuhansia euroja maksaneen remontin valmistuttua sulkea sen käytöltä – kerhohuone oli palvellut tätä ennen vuosikymmeniä asukkaita, pääasiassa korkeakouluopiskelijoita. Asukkaat kertoivat, että kerhohuoneelle tapasi kerääntyä alaikäisten rokkihenkisten teinien joukko (se tavallinen kuvio: yksi teini asuu omillaan ja koko kaveripiiri bilettää sen luona, tässä tapauksessa kerhohuoneella). Syyllisiä ei tietenkään saatu kiinni, mutta joku talon asukkaista tai asukkaiden kavereista oli kyseessä. Muistutetaan vielä, että TOAS on Tampereen kaupungin hallinnoima säätiö, joten ilkivallan maksaa viime kädessä paitsi asukkaat vuokrassaan, myös kaupungin veronmaksajat. Jos joku tietää asiasta, suosittelen ottamaan TOASiin yhteyttä. Heitä kiinnostaisi tietää kovasti, kenelle laskun remontista voi lähettää ja kuka samalla häädetään asian vuoksi. Talon asukas kun on vastuussa myös vieraidensa käyttäytymisestä.
   Ei ole kyseessä tämä Wäinölä 3.. eikä kyllä mikään muukaan Wäinölä :))

   Lainaa

  213. Tulos: -9 (29 ääntä)
   asf: Hetkinen. Liittyykö tämä tapaus Wäinölä 3:een? W3 on paikallisen opiskelijasäätiön, TOASin, omistama kerrostalo Hervannassa, jossa on mm. opiskelijasoluja. W3:n lähellä sijaitsee Tampereen ammattiopisto, jossa ainakin osa näistä sankareista opiskelee. Talon kerhohuone vandalisoitiin hiljattain remonttikuntoon (mm. keittiön kalusteita tuhottiin ja wc-tilat hajotettiin, hyvä ettei talolle aiheutunut vesivahinkoa ilkivallan vuoksi). Säätiö päätti tuhansia euroja maksaneen remontin valmistuttua sulkea sen käytöltä – kerhohuone oli palvellut tätä ennen vuosikymmeniä asukkaita, pääasiassa korkeakouluopiskelijoita. Asukkaat kertoivat, että kerhohuoneelle tapasi kerääntyä alaikäisten rokkihenkisten teinien joukko (se tavallinen kuvio: yksi teini asuu omillaan ja koko kaveripiiri bilettää sen luona, tässä tapauksessa kerhohuoneella). Syyllisiä ei tietenkään saatu kiinni, mutta joku talon asukkaista tai asukkaiden kavereista oli kyseessä. Muistutetaan vielä, että TOAS on Tampereen kaupungin hallinnoima säätiö, joten ilkivallan maksaa viime kädessä paitsi asukkaat vuokrassaan, myös kaupungin veronmaksajat. Jos joku tietää asiasta, suosittelen ottamaan TOASiin yhteyttä. Heitä kiinnostaisi tietää kovasti, kenelle laskun remontista voi lähettää ja kuka samalla häädetään asian vuoksi. Talon asukas kun on vastuussa myös vieraidensa käyttäytymisestä.
   emme ole vastuussa siitä, ja kukaan meistä ei wäinölässä asu. mutta tiedämme syylliset, ja suoraan sanottuna olisimme varmaan nähneet tämmöisen perseilyn jos olisimme olleet heidän kanssaan väleissä siihen aikaan. mutta älä huoli, ei hänkään enää wäinölässä asu. ja muista toki että mukeja isompaa vahinkoa kukaan meistä ei ole saanut aikaan, ja nekin rajoittuvat aikalailla yhden henkilön aikaansaannokseksi.

   Lainaa

  214. Tulos: -18 (32 ääntä)
   asf: Hetkinen. Liittyykö tämä tapaus Wäinölä 3:een? W3 on paikallisen opiskelijasäätiön, TOASin, omistama kerrostalo Hervannassa, jossa on mm. opiskelijasoluja. W3:n lähellä sijaitsee Tampereen ammattiopisto, jossa ainakin osa näistä sankareista opiskelee. Talon kerhohuone vandalisoitiin hiljattain remonttikuntoon (mm. keittiön kalusteita tuhottiin ja wc-tilat hajotettiin, hyvä ettei talolle aiheutunut vesivahinkoa ilkivallan vuoksi). Säätiö päätti tuhansia euroja maksaneen remontin valmistuttua sulkea sen käytöltä – kerhohuone oli palvellut tätä ennen vuosikymmeniä asukkaita, pääasiassa korkeakouluopiskelijoita. Asukkaat kertoivat, että kerhohuoneelle tapasi kerääntyä alaikäisten rokkihenkisten teinien joukko (se tavallinen kuvio: yksi teini asuu omillaan ja koko kaveripiiri bilettää sen luona, tässä tapauksessa kerhohuoneella). Syyllisiä ei tietenkään saatu kiinni, mutta joku talon asukkaista tai asukkaiden kavereista oli kyseessä. Muistutetaan vielä, että TOAS on Tampereen kaupungin hallinnoima säätiö, joten ilkivallan maksaa viime kädessä paitsi asukkaat vuokrassaan, myös kaupungin veronmaksajat. Jos joku tietää asiasta, suosittelen ottamaan TOASiin yhteyttä. Heitä kiinnostaisi tietää kovasti, kenelle laskun remontista voi lähettää ja kuka samalla häädetään asian vuoksi. Talon asukas kun on vastuussa myös vieraidensa käyttäytymisestä.
   ja huomautan vielä että me olisimme _nähneet_ perseilyn. emme olisi olleet mukana.

   Lainaa

  215. Tulos: +10 (30 ääntä)
   xdddd: Pääpoikki tommosilta paskoilta jotka puututte toisten asioihin ja ette kuuntele, mitä asioista jotain tietävät sanovat.
   Eihän niitä asioita tarvitse kuunnella vaan lukea tuon kuvan kommenteista??? :DD
   Perkele: Juuh elikkäs, täällä 95 % kommenteista on haukkuja tapauksen pojista. Hauskan siitä tekee se, että lähes kukaan täällä ei tiedä mitä oikeasti tapahtui – en minäkään – mutta on helppoa uskoa anonyyminä esiintyvän mokan lähettäjän “taustatietoja”. Olen itse tuntenut Joeyn ties kuinka kauan ja tiedän että nuo ns. taustatiedot ovat aivan täyttä paskaa, mitään autoja ei ole koskaan varastettu eikä Joey “käytä sossun rahoja päihteisiin” vaan saa ainoastaan opinto- ja asumistukea Kelalta kuten hän itsekin sanoi. Ja mitä sitten vaikka pojat käyttäisivätkin “kaikki sossun rahat pitkäkestoisesti päihteisiin”? Eiköhän se ole jokaisen oma asia mihin rahansa käyttää.
   onko se reilua että me (samanikäiset) nuoret käymme koulun ohella 3-4 kertaa viikossa töissä että saamme maksettua ruuan ja vuokran? sitte tollaiset idiootit pummit saavat ilmaiseksi rahaa ja käyttää sen johonkin aivan typerään kuten alkoholiin..

   Lainaa

  216. jokutyttelivain 4.11.2013 1:49
   Tulos: -33 (57 ääntä)
   Kylläpä ihmiset jaksaa jauhaa toisten asioista :'DD naurettavampaa on haukkua näitä jätkiä täällä. Ja hei, tää on jo vanha juttu ! Ketä jaksaa kiinnostaa ? XD No, antaa ihmisten jauhaa, antakaa paskojen olla ja jatkakaa rällästystä :)) Eiköhän nyt oo jo haukuttu tarpeeks. P.s! Mua ei kiinnosta pätkääkään paljonko plussia tai miinuksia tähän mun kommenttiin tulee ;)

   Lainaa

  217. Tulos: +13 (39 ääntä)
   Nuoret miehet on tottunu siihen että kaikki on aina naisten syytä eikä opi käyttäytymään (liian lyhyt hame oli pakko raiskata tyhmä nainen, äiti kasvatti huonosti paska nainen, join liikaa vaimo ei tehny mitään kusipää nainen) sitten tulee tämmösiä mies kakaroita jotka luulee olevansa ylijumalia.

   Lainaa

  218. Tulos: 0 (40 ääntä)
   Unbelieveble! Aluks ku luki mokan nii tuntu ett onpa kusipäistä touhua ja niin on ollutki. Mutta ku koitti lukee kommenttei nii mitä helvettii. Kuin paljo voi yhestä asiasta jauhaa. Ja takertua oikeesti hitto vie pikku seikkoihin millä ei oo asian kans mitään merkitystä. Miten liittyy mihinkään miten ihminen käyttää rahansa. Jos näitä jätkiä ei kiinnostais hevon paskaa mitä ne on tehny eikä olis pahoillaan nii ei ne varmaa ois toistamiseen tääl kirjottamas (mun mielest jopa fiksuja kommentteja välillä) ja ihmiset vaa jaksaa syytellä. Ja se kuin tuol on jotain lakipykäliä miten asian pitäis mennä, nii sehän on täysin up to poismuuttanu naapuri eikä kuulu kellekkää muulle jos ei näist jutuist oo halunnu mitää virallista valitusta tehä. Niin miks! Miks pitää olla niin tuomitseva ja moni tuntuu pitävän omana oikeutenaan sanoo mitä näille jätkille pitäis aiheutua tosta. Joopajoo. Jos jätkät väittää rauhottuneensa ja silleen nii uskotaan niin. Sittehän sen näkee jos riehuvat ja jatkaa ilkivaltalinjalla nii eiköhän siitä seuraamuksia tuu. Eiköhän täsä ny jonkunnäkönen varotus oo jätkille tullu kuitenki. Everyone gets a second chance ;)

   Lainaa

  219. Tulos: -16 (34 ääntä)
   ee: Arvasin ihan heti että kyseessä on pari “rokkaria”… Eli pikkupojat jotka ovat perustaneet bändin ja yrittävät elää kuin Nikki Sixx ja muut muinoin. Hoh hoijaa…
   U mad? Rokkarit ♥

   Lainaa

  220. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Ja asiallisilla kommenteill tarkoitan enimmäkseen Joeyn kommentteja.

   Lainaa

  221. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Joey. Kun kerran tiedät, kuka on vastuussa Wäinölä 3:n tuhoista, mikset ole tehnyt hänestä ilmoitusta? Se osoittaisi oikeanlaista fiksuutta ja vastuunkantoa.

   Lainaa

  222. Tulos: +22 (30 ääntä)
   jokutyttelivain:Ja hei, tää on jo vanha juttu
   Onneksi Suomessa rikokset eivät vanhene puolessa vuoodessa. Ja, ottamatta kantaa siihen, mikä on totta ja mikä ei, on ilahduttavaa nähdä, että tässä itsekeskeisyyden ajassa suurin osa ihmisistä on uhrin (olkoon sitten todellinen tai ei) puolella. P. S. Huomasitteko: kommentti, jossa ei haukuta ketään.

   Lainaa

  223. Mansikkapallo 5.11.2013 7:27
   Tulos: +8 (26 ääntä)
   Tommy: Nyt on kyllä pakko sanoa että ei se ihan noin mene, jos tietäisit asiat vähän paremmin niin jo tuossa julkaisussa ensimmäinen kommentoija “Maarit” on hänen äitinsä…
   Tää selittää siis jotain, idiotismia jo kotikasvatuksessa. Kusta päässä jo toisessa, vai monennessako(?) polvessa.

   Lainaa

  224. Tulos: -22 (32 ääntä)
   mammutti: Joey. Kun kerran tiedät, kuka on vastuussa Wäinölä 3:n tuhoista, mikset ole tehnyt hänestä ilmoitusta? Se osoittaisi oikeanlaista fiksuutta ja vastuunkantoa.
   Enhän minä missään sanonut että tiedän, raatohan siitä tiesi. Ja vaikka tietäsinkin niin tuskin tekisin, eihän se minun asia ole.

   Lainaa

  225. Tulos: -13 (29 ääntä)
   Tässä teille mietittävää. http://sinofsidney.blogspot.fi/2013/11/eazy-livin.html

   Lainaa

  226. Tulos: -20 (38 ääntä)
   Sidney puhuu kyllä tuossa blogissaan asiallisesti ja asiaa. Kerrankin! Ps. oot kuuma!

   Lainaa

  227. Irma-Jooseppi 6.11.2013 14:24
   Tulos: +11 (27 ääntä)
   Jätkät hei, jos tää häly on teidän mielestä täysin ylimitoitettu ja epäoikeudenmukainen, ni tässä olis mahdollisuus kattoo peiliin ja miettiä et mitä olis voinu tehdä toisin ja jatkossa toimia eri tavalla. Kaikki me kämmitään, toiset vaan vähän näkyvämmin. Mut jos vaikka jotkut noista syytöksistä oliskin vääriä, ni tietysti voi kans miettiä et miksi jengi keksii niitä? Jotain syytä niillä on oltava, muutakin "ku ne on nii v...n kyyliä". Rock n roll forever, mut ei muiden täydy joutua kärsimään teidän elämäntyylistä, ja vaikka syyt mielestänne olis jossain muualla ni te voitte muuttaa vaan itseänne.

   Lainaa

  228. Tulos: -29 (47 ääntä)
   Jengi keksii niitä koska omassa elämässään ei oo tarpeeks tekemistä. Ihmisil on niin tylsäelämä, et pitää puuttuu niiden, joilla on yhtään värikkäämpi.

   Lainaa

  229. Josh of Brynolf 7.11.2013 10:00
   Tulos: -7 (29 ääntä)
   Kämppiksen ulossavustaminen ei ole kyllä kivaa. Hiukan vastaavaa kuin jos joku savustaisi ihmisen ulos Facebookista: Vaikka ilmiantamalle henkikön joka käyttää käyttöehtojen vastaisesti keksittyä nimeä oikean nimen sijaan. Ratasnapin alta.

   Lainaa

  230. yli keittää tämmönen touhu 7.11.2013 12:51
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Olenkin aina ihmetellyt että miksi porukka katsoo aina nenän vartta pitkin ja haukkuu ylimieliseks mulkuks bändi unelmien , pitkien hiusten ja nahkatakin takia mutta tää vastaakii tähän polttavaan kysymykseen. Ja voin sanoo että vituttaa kun tälläiset mulkut pilaa jopa mun maineen vaikken edes heitä tunne. Mutta asialla on kääntö puolensa jos pari rokki kukkoo sikoo ja hölmöilee nii haloo ihmiset totta kai tälläinen stereotypia pitkä tukista tulee mutta se ei oikeuta tuomitsemaan kaikkia rokkareilta näyttäviä kokemuksesta voin kertoa että rokkareita on tälläsiä Vitun spedejä jotka haluaa elää sitä "rokkistara elämää" ja niitä jotka oikeesti haluu sitä musiikkia tehdä eikä vaan olla Vitun kova "rokki kukko" Kiitos

   Lainaa

  231. Tulos: +19 (29 ääntä)
   hensq: Meinaatko että sillä sekunnilla kun täyttää 18, kaikki lapsuuden/nuoruuden ongelmat noin vaan häviää mielestä? Joillain on oikeasti voinut olla rankka lapsuus, sitä ei varmaan kaikki kultalusikka suussa syntyneet ymmärrä. Tottakai täytyy olla vastuussa itsestään, mutta mielestäni se ei liity mitenkään siihen millainen menneisyys on ollut tai onko sitä vielä tuossa vaiheessa osannut käsitellä kunnolla. En tietenkään tarkoita että tuollaisen perseilyn voi tämän piikkiin laittaa kokonaan, sanon vain että se voi olla/hyvin usein on suuri osasyy..
   Ei, ne traumat ja muut ei häviä, kun täyttää 18, mutta ei se jumalauta anna mitään oikeutta purkaa sitä kokemaansa paskaa muihin ihmisiin! Ne traumat käsitellään psykologien luona, tai jotain muuta kautta ja siihen on Suomessa ihan jokaisella varsinkin alle 18-vuotiaalla mahdollisuus, jos vain KIINNOSTAA ottaa se apu vastaan. Minä muutin asumaan itsekseni 16-vuotiaana laitoksen kautta traumaattisista oloista, joiden takia kärsin edelleen, mutta en ikinä, en koskaan ole käyttäytynyt muita kohtaan tahallaan paskamaisesti, koska "paska lapsuus". Se ei ole mikään syy, jokainen valitsee ihan itse sen, miten muita, viattomia ihmisiä kohdellaan. En ole myöskään örveltänyt niin, että järki lähtee, ei paska lapsuus anna oikeutta örveltää miten sattuu. Päin vastoin, pyrin kohtelemaan muita ihmisiä jopa keskivertoa huomattavasti paremmin, koska tiedän, mitä paskalla saadaan aikaiseksi. Ja ei ole todellakaan helppoa tehdä sitä työtä päänsä sisällä, että pysyy mukana yhteiskunnassa kaiken kokemansa jälkeen, mutta se työ on vain tehtävä, jos tulevaisuus kiinnostaa! Sillä kukaan muu kuin ihminen itse ei sitä tulevaisuuttaan voi muuttaa. Joten aivan turha piiloutua paska lapsuus_matran taakse aikusiällä. Aikuisenakin saa apua, minä käyn edelleen psykoterapiassa. Ikää lähemmäs 30. Kyllähän sitä jo laitoksessa asuessa näki näitä "nokun paska lapsuus"-tyyppejä, osa ei ole enää tässä vaiheessa elossa, joten siitä vähän osviittaa, mihin tuollainen ajattelu voi johtaa.

   Lainaa

  232. Tulos: -3 (39 ääntä)
   Miksi te kommentoijat moralisoitte poikia kiusaamisesta ja teette itse sitä aivan samaa täällä? On kyllä harvinaisen surkeaa keskustelua ja naurettavia henkilöön meneviä argumentteja, esim. ulkonäön kommentointia. Taitaa olla peiliin katsomisen paikka aika monella..

   Lainaa

  233. Tulos: +6 (20 ääntä)
   tuolla ne pojat taas leveilee teoillaan... ei vittu mitä paskasakkia.

   Lainaa

  234. Tulos: -6 (14 ääntä)
   mitä jos kokeilisit työntekoa? Siitä saa palkkaa ja samalla voit tukea omaa opiskeluasi. =)
   Joey: Opiskelijoille, ketkä ei muutakaan rahaa saa
   mitä jos koittaisit työntekoa?
   Joey: Opiskelijoille, ketkä ei muutakaan rahaa saa

   Lainaa

  235. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Valitettavasti tälläiset ihmiset jotka ovat vaikutuksille alttiita, aiheuttavat maailmaan kaikkea turhaa työtä ja paskaa.

   Lainaa

  236. Sairasta!!!!!!!!!!!! 22.8.2014 1:22
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Mua ei kyllä naurattanut pätkän vertaa! Toivon ettei tuollaista kukaan joutuisi kokemaan, ihan sairasta! Voi sitä raukkaa.. Pikku veljeni opiskelee kaukana ja asuu opiskelijaasunnossa kämppiksensä kanssa, ei ole siellä samanlaista meininkiä mutta jos olisi niin olisin mennyt niskat vääntämään nurin tuollaisilta kusipäiltä. Mun mielestä kenenkään ei tarvisisi kärsiä tollasesta.

   Lainaa

  237. PallojalkaHoligaani 17.5.2015 6:33
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   jeppp: Kaikenlaisia naurettavia pentuja sitä oikeesti on olemassa. En tiiä pitäskö sääliä näitä pellejä vai nauraa vai itkee vai mitä. Hyvähän sitä nyt on näiden Sid Viciousia ja Nikki Sixxiä ja Ramoneseja leikkievien pikkukovisten selitellä kun jutusta on tullu näinki julkinen. Mutta kaikkea hyvää toivon tälle kämppikselle
   Itselleni ainakin selviää tämän kommentin lähettäjän loogisuus. Ai etta iha Ramones olisi riehuvien kakaroiden suurin idoli? Pls kill your self

   Lainaa

  238. Tulos: +3 (3 ääntä)
   /Itäne Länsi\

   Lainaa

  239. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Aatu: Luuletteko oikeesti että o tosissaa??? Just tollasta teinien leikkiuhoomista, oikeesti ovat parhaita kavereita. Ja mitäs sitten jos ovat kaiken tuon tehneet jollain vaan ei ole huumorintajua jos tommosest suuttuu??? Läksyjäkö siellä kämpässi pitäis kaiket illat tehä pää hajoo ainakin itel???
   Myötähäpeän määrää.. et ole tosissas D;;

   Lainaa

  240. rökenröll 12.3.2018 21:04
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Mahtaakohan Joey, Sidney ja muut hassunhauskat veijarit viettää ebin rök en röll bilelaifffffiii kelan rahoilla? :D

   Lainaa

  241. Tulos: -1 (1 ääni)
   rökenröll: Mahtaakohan Joey, Sidney ja muut hassunhauskat veijarit viettää ebin rök en röll bilelaifffffiii kelan rahoilla?
   Toivottavasti ne on haudattu jo vuosia sitten. Vaikka sitten Kelan rahoilla, eipähän enää loisi.

   Lainaa

  242. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Joku päivitys poikien kuulumisista voisi piristää monen päivää. Tuliko tästä mitään oikeudellisia seuraamuksia? Kaikki tietysti ovat valmistuneet ammattiin ja kunnon kansalaisia, kun ottivat opikseen näistä nuoruuden sekoiluista... PS. Olen aina ihmetellyt poliisisarjoissa, että miten kukaan on niin idiootti, että menee päivän eristyksessä istumisen jälkeen tunnustamaan rikoksen, kunhan saa käännettyä sen vähän enemmän toisten osallisten kontolle. Ilmeisesti tämä kumminkin ON toimiva poliisimetodi. Joka ikinen alkuperäisessä FB-jutussa ilmi tuoduista rikoksista laulettiin todeksi poikien kommenteissa, kun osoiteltiin, etten itse tehnyt sitä vaan tuo toinen. Oikein innolla vuoron perään kerrottiin, kuka teki mitäkin, ettei itse tulisi syytetyksi juuri siitä asiasta, minkä tekemistä vain vierestä seurasi. Poliisille jää vaan tehtäväksi kirjata asiat ylös. Ei ole rikollisten kanssa toimiminen kovin hankalaa, kun huomaavat olevansa alakynnessä.

   Lainaa

  243. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Käsitykseni mukaan näistä pojista tuli kuin tulikin ihan järkeviä aikuisia ja tuosta "rokkarisekoilusta" kasvettiin yli. Yhteen heistä törmäsin sattumalta työpaikallaan hetki sitten ja hyvin kuulosti menevän. Yhteen toiseenkin heistä aina välillä olen törmännyt yhteisten kavereiden kautta ja on ollut fiksun ja rauhallisen oloinen aina. Sidneystä en osaa sanoa mitään, en koskaan tuntenut kyseistä jannua erityisemmin, mitä nyt pari kertaa tapasin. Hän tuntuu kadonneen ainakin somesta eikä enää käsittääkseni ole näiden muiden kanssa väleissä.

   Lainaa

  244. Tulos: +1 (3 ääntä)
   123: Käsitykseni mukaan näistä pojista tuli kuin tulikin ihan järkeviä aikuisia ja tuosta “rokkarisekoilusta” kasvettiin yli. Yhteen heistä törmäsin sattumalta työpaikallaan hetki sitten ja hyvin kuulosti menevän. Yhteen toiseenkin heistä aina välillä olen törmännyt yhteisten kavereiden kautta ja on ollut fiksun ja [...]
   Jos heistä tuli asiallisia ihmisiä, niin varmaankin pyysivät anteeksi tuhoamiaan tavaroita ja korvasivat tekemänsä sotkut. Jostain syystä tällaiset tyypit tuntuvat aina kuvittelevan, että "menneet on menneitä" ja sen jälkeen voi loistavasti jatkaa elämää niinkun mitään ei oliisi tapahtunut. Olen törmännyt vastaaviin tyyppeihin. En tosin tiedä mitä heistä tuli.

   Lainaa

  245. Tulos: -1 (1 ääni)
   Mitä sisäpiiristä huhua nyt olen kuullut niin harvat heistä keskenään ainakaan tekemisissä ovat enää. Tampereella käsittääkseni asuvat vielä, useampi heistä on töissä ja muutama vakiintuneessa parisuhteessa. Ainakin pari heistä myös jossain bändissä ovat soitelleet jossain vaiheessa. Tuosta Sidneystä ei täälläkään päässä mitään tiedetä. Tuntuu että kaveri on kadonnut ihan maan alle.

   Lainaa

  246. Neljän tuulen 11.9.2019 20:38
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Kungfu: tuolla ne pojat taas leveilee teoillaan… ei vⅰttu mitä paskasakkia.
   Tulee näin kuusi vuotta myöhässä, mutta... Eikö kukaan tosiaan huomannut, että tuon viestin kirjoittajalla on sama kuvake kuin Joeylla ja Sidneylla aikaisemmin? Eli on tässä nyt vielä lopussakin tarkoitushakuista provokaatiota ollut - toki olisi hauska tietää, miten kaikille loppujen lopuksi kävi.

   Lainaa

  247. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Täällähän analyytikot pätevät miltei 7-vuotta vanhassa artikkelissa ja kaipailevat tiedonmurusia meidän asianomistajien elämästä. Onhan se hauskaa, ettei tapaus ole vaipunut unholaan, mutta kummastuttaa silti tuo omituinen intressi elämästämme. Tapauksesta on yli puoli vuosikymmentä.. Mitään seurauksia ei tietääkseni kenellekkään asianomistajalle tullut (harmiksenne vitun vasikat). Eikä ihme kun suurinosa jutun "tapahtumista" on läpänheittoa kännissä Facebookissa tai mielensäpahoittajien provokaatiota. Jos juttu olisi edes puolet totta niin voisi luulla, että kämppis olisi poliisiin ottanutkin yhteyttä ja jotkut meistä saaneet syytteitä. Tietämäni mukaan olemme lähes kaikki jatkaneet elämää omia polkujamme ja vain harvat, jos ketkään ovat enää yhteyksissä. Ei sitä kännäämistä kauaa jaksa, kun on värikäs persoonallisuus, niin sitä kyllästyy nopeasti johonkin juttuun ja keksii jotain uutta tilalle. Alkoholi nyt muutenkin on vitun paska huume. Itse olen sitä mieltä, että pitää olla aika vajaat tavoitteet elämässä jos vuosikymmenestä toiseen tärvelee päätään päihteillä. Tai sit pitää olla paha riippuvuus ja heikko itsekuri. Muutamilla oli psyyke varmaan jo tuolloin huono ja tämä mokajuttu ajoi heidät varmasti psykoosin partaalle ja muuttamaan elämäänsä "aikuisempaan" suuntaan. Sitten nää tyypit just myi soittovehkeet ja leikkas lettinsä, korvansa (ehkä voineet leikata kyrpänsäkkin, tätä harkitsivat jo tuolloin 2013) ja menivät normaaliin töihin... Amatöörit, kamaa vetivät väärin ja tulivat parikymppisinä kaapista ulos. Ei ollu pojilla uravalinta kohillaan. Itse olen suht sama mies kuin tuolloinkin, mitä nyt lopettanut alkoholin ja sosiaalisen median käytön. Siinä kaksi asiaa, jotka lopettamalla alkaa elämä hymyillä.

   Lainaa

  248. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kilokalori: Joku päivitys poikien kuulumisista voisi piristää monen päivää. Tuliko tästä mitään oikeudellisia seuraamuksia? Kaikki tietysti ovat valmistuneet ammattiin ja kunnon kansalaisia, kun ottivat opikseen näistä nuoruuden sekoiluista… PS. Olen aina ihmetellyt poliisisarjoissa, että miten kukaan on niin idiootti, että [...]
   Eiköhän sulle muutama vastaus suoda. Oikeudellisia seuraamuksia ei ikinä tästä johtunut, eikä asiaa enää sen koommin puitu. Mitä itsestäni voin sanoa; 6 vuotta päivittäistä työelämää takana ja oppimassa yrittämisen saloja. Nykyään palvelen työssäni vuoden aikana satoja jopa ehkä tuhansia henkilöitä heidän asunnoissaan ja työpaikoillaan. Vaikka monen kommentoijan mukaan meistä ei ikinä pitänyt tulla mitään muuta kun nopeasti kuolevia hulttioita niin onneksi voin nykyään sanoa että moni asia ei valmistuisi ajallaan ilman minua. On hauska huomata miten lähes 7 vuoden jälkeen joku tänne vielä eksyy, jaksaa muistella ja miettiä miten kaikki mahtaa olla muuttunut. Ehkä tämäkin oli vain hyvä esimerkki että kuka tahansa voi muuttua ja hänelle täytyy antaa siihen mahdollisuus. "Tommy"

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kämppis, kämppäkaveri, asunto, ilkivalta, varastaa