Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakas, sinusta on tullut pulla

Kaverit kuittailevat ryhmän läskille.
Suurenna näkymä
Rakas, sinusta on tullut pulla

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -245 (629 ääntä)
   Laitatte tommosen läskin kuvakkeen sille mutta sitten sanotte että hän on siro?

   Lainaa

  2. Tulos: +972 (1074 ääntä)
   bethos: Laitatte tommosen läskin kuvakkeen sille mutta sitten sanotte että hän on siro?
   Menikö vitsi jotenkin ohi?

   Lainaa

  3. Tulos: -145 (351 ääntä)
   jumppasalin syöpöt, pino hampurilaisia suuhun xD hahha :D totaalinen repeeminen :D personal wiener xDDDDDDDDDDD

   Lainaa

  4. Tulos: -74 (678 ääntä)
   Tää on aika alhainen "moka" ylläpidolta. Tuon siron ruoan ystävän voi käsittää sarkastisena vittuiluna ja kuvake päälle tai sitten hän on oikeasti siro. Selventäkää enskerralla vähemmän epäselvästi koska tällä hetkellä mietin vaan montako normaalipainoista fmteamin jäsentä teiltä löytyy jolla on näin vähän älyä kun postaa tällästä shaibaa. Jos selvennettäisi varmuudella että kyseessä ei ole kiusaaminen joko kavereiden ( tässä tapauksessa myös ylläpidon kohdalta) ei asia haittaisi mutta nyt en tiedä onko tämä vaan vinoilua lihavalle joka haluaa muuttaa elämäntapaansa vai letkeä sarkasminen veto. Confused

   Lainaa

  5. Tulos: -86 (278 ääntä)
   ^ no nyt meni kyllä sun ANALyysi päin ANALia, jos sait lauseesta "Jasmin on todellisuudessa siro ruuan ystävä" jotenkin sarkastista vittuilua...

   Lainaa

  6. yövuorolainen 29.10.2013 3:42
   Tulos: +216 (304 ääntä)
   Toi pikkukuva on loistava.

   Lainaa

  7. huumorintajuton 29.10.2013 3:54
   Tulos: +426 (692 ääntä)
   juu tää nyt ei ollut ollenkaan hauska, jos tää Jasmin oikeasti on alottamassa terveemmät elämäntavat. ja sitä taas sitten mietitään miks on syömishäiriötä niin paljon. tää moka meni yli ymmärryksen, dislike.

   Lainaa

  8. ei näin nipot 29.10.2013 5:26
   Tulos: +696 (790 ääntä)
   Näköjään meni parilla ihmisellä "aamumurot väärästä reijästä sisään". Tosiaan statuksen kirjottajalla on hevosen ruokahalu ja kroppa mallin luokkaa, eikä edes liho. Ihan rakas ystävä on vaikka turpoiskin tuosta. Ja ihan kaveripiirin yleinen juttu pistää tommonen härdelli toisen statukseen t. Yksi kommentoijista

   Lainaa

  9. Tulos: +236 (314 ääntä)
   Huumori on mustempaa, kuin sossun jono..

   Lainaa

  10. Tulos: -70 (174 ääntä)
   Missä se moka oli? Musta tässä on vähän kiusaamisen vivahteita. ;)

   Lainaa

  11. youngsthesedays 29.10.2013 7:12
   Tulos: +57 (217 ääntä)
   Olenkin aina ihmetellyt että miten anoreksia oikein syntyy...? Mikä saa hoikan ihmisen tuntemaan itsensä lihavaksi?

   Lainaa

  12. Tulos: +61 (199 ääntä)
   ihme hiekkapimppoja. Kaverit tekee tämmösiä toisilleen. "KAUHEETA KU NYT SITÄ KIUSATAA, PAHA PAHA FMTEAM!!!!!1"

   Lainaa

  13. Puolikiero_savolainen 29.10.2013 7:13
   Tulos: +57 (185 ääntä)
   Jaa, ihan p*ska! Inside-juttuna menis mut ei näin julkisesti. Joillekin nämä on isoja ongelmia, ja jotkut voivat kärsiä tuosta kiusaamisesta koko ikänsä. Skarpatkaa!

   Lainaa

  14. Puolikiero_savolainen 29.10.2013 7:34
   Tulos: +152 (210 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Jaa, ihan p*ska! Inside-juttuna menis mut ei näin julkisesti. Joillekin nämä on isoja ongelmia, ja jotkut voivat kärsiä tuosta kiusaamisesta koko ikänsä. Skarpatkaa!
   Tai karpatkaa..

   Lainaa

  15. Tulos: -51 (155 ääntä)
   Erittäin mautonta läppää. Ei itellä tulisi mieleenkään sanoa tuollaisia asioita omille kavereille.

   Lainaa

  16. Tulos: +87 (101 ääntä)
   Vaikuttaisi olevan kavereiden välistä kiusoittelua, tiedä sitten oliko Jasminista hauskaa.

   Lainaa

  17. Kikkuskakkus 29.10.2013 8:52
   Tulos: +35 (65 ääntä)
   "jasminilla on oma personal wiener" Ja nyt vain odotetaan itse Mr. Ällöä.

   Lainaa

  18. Tulos: +17 (81 ääntä)
   huumorintajuton: juu tää nyt ei ollut ollenkaan hauska, jos tää Jasmin oikeasti on alottamassa terveemmät elämäntavat. ja sitä taas sitten mietitään miks on syömishäiriötä niin paljon. tää moka meni yli ymmärryksen, dislike.
   Samaa miltä, ihmisiä tulisi kannustaa eikä mollata.

   Lainaa

  19. Tulos: +31 (69 ääntä)
   valot päälle ja huumoria kehiin

   Lainaa

  20. Tulos: +88 (120 ääntä)
   Tosiaan ensimmäinen vaikutelma että kiusataan, hyvä jos niin kerran ei ole -mutta sisäpiirivitseissä on se "sisäpiiri"osa koska ne eivät oikein avaudu piirin ulkopuolisille. "Kutsuimme hoikkaa kaveria lihavaksi! LOL *reps*!" "...aha?"

   Lainaa

  21. Tulos: +29 (83 ääntä)
   Toi on just samanlaista läppää, mitä mä heitän kavereiden kanssa. Ehkä sitä ei vaan kaikki ymmärrä, mut mä pidän tätä hauskana. Ja helvetti, älkää nyt ainakaa FMteamia syyttäkö, idiootit. Jos te ootte noin huumorintajuttomia, niin ehkei kannata tulla tänne ollenkaa. Muutenki samat ihmiset joka kerta keksii jotain vinkumista uusista mokista. Huoh.

   Lainaa

  22. Tulos: +15 (39 ääntä)
   ´´personal wiener´´ toi oli kyllä ultra hyvä juttu! :D

   Lainaa

  23. Tulos: +20 (52 ääntä)
   Sannni: Tosiaan ensimmäinen vaikutelma että kiusataan, hyvä jos niin kerran ei ole -mutta sisäpiirivitseissä on se “sisäpiiri”osa koska ne eivät oikein avaudu piirin ulkopuolisille. “Kutsuimme hoikkaa kaveria lihavaksi! LOL *reps*!” “…aha?”
   Käsitinkö väärin ite sit jotenkin, mut ei omasta mielestä tossa ketään lihavaks oo kutsuttu, vaan kaverin ruokailutottumuksia.

   Lainaa

  24. Tulos: -4 (14 ääntä)
   ..pilkattu

   Lainaa

  25. HuonojaKavereita 29.10.2013 11:42
   Tulos: -36 (64 ääntä)
   Aika ilkeää kun toinen on kuitenkin päättänyt tehdä asialle jotain. Olisivat kaverinsa tukena.

   Lainaa

  26. Tulos: -25 (93 ääntä)
   Hahah, tosi hauskaa kun tutut pilkkaa painosta (mikä taitaa olla naisimmeisille suht tiukka paikka), Jasmin pyytää asiallisesti lopettamaan kettuilun, aletaan kiusaamaan oikein porukalla, ja lopuksi homma laitetaan nettiin kaikkien nähtäväksi FM-tiimin piilovittuilun saattelemana. Tuli oikein hyvä mieli, selvästi kaikilla osapuolilla on ratkiriemukkaan hauskaa...

   Lainaa

  27. Tulos: +28 (84 ääntä)
   Juujuu: Erittäin mautonta läppää. Ei itellä tulisi mieleenkään sanoa tuollaisia asioita omille kavereille.
   Sulla ei taida olla tarpeeksi hyviä kavereita :p

   Lainaa

  28. -Ttumainen oululainen 29.10.2013 13:33
   Tulos: +54 (94 ääntä)
   Nyt pudistelkaa hiekat sieltäniinniin. Vähän kallistuu aliarvioimisen puolelle, kun kuvitellaan, että olisi yleistä kommentoida toisen (yli)painoa tosissaan tuolla tavoin. Kuinka usein muuten törmäätte ihmiseen, joka vetäisi yhtä massiiviset herneet raiskatusta pulkannarusta tai tuulen nussimasta vinkuheinästä? Mutta anna, kun joku heittää selkeän sarkastisesti tuollaista pulla päivässä-läppää, niin paskamyrsky on taattu. Oikeasti toimivissa ihmissuhteissa se huumori voi olla mustaakin mustempaa, ja ainakin pohjois-pohjanmaalaiseen kulttuuriin kuuluu toverillinen vittuileminen- usein naama peruslukemilla ja jonkun mielestä hyvinkin herkistä aiheista. Onhan tämä toki henkilökohtaista, mutta väitänpä, että suurin osa oikeita kavereista ymmärtävät kyllä olla hiljaa, jos ko. hlö ei oikeasti ole sinut asian kanssa. Kiusaaminen on sitten asia erikseen, mutta veikkaan villisti, että siinä tapauksessa FM-tiimi olisi toiminut hiukan eri tavoin.

   Lainaa

  29. Tulos: +17 (63 ääntä)
   Niinkuin joku jo sanoikin, ei enää sisäpiirivitsit oikeen avaudu ulkopuolisille. En nyt nää tässä mitään hauskaa. Jos olis yks niistä kavereista, asia saattais ehkä naurattaakin, mut ei tää kyllä ole fb-mokan arvoinen.

   Lainaa

  30. esko mörkö 29.10.2013 14:07
   Tulos: -9 (47 ääntä)
   tässä ei ole kyllä mitään hauskaa.

   Lainaa

  31. Tulos: -5 (25 ääntä)
   Aika ilkeeltä kuulosti. Onneksi lopussa paljastettiin totuus niin selvisi nämä kavereidenkin kommentit sarkasmiksi

   Lainaa

  32. Tulos: -16 (52 ääntä)
   Meikkis: Sulla ei taida olla tarpeeksi hyviä kavereita :p
   Ei, vaan me ei yksinkertasesti ymmärretä tuollaista mollaamista edes vitsillä.

   Lainaa

  33. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Ymmärrän et kyseessä on kaveriporukan vitsailua, mut laiha ei aina tarkoita terveellisesti elävää. Veikkaan ja toivon että Jasmin on vaihtamassa ruokavaliota monipuolisemmaksi ja liikkumaan säännöllisesti aivan muista syistä kuin mitä tässä nyt haetaan.

   Lainaa

  34. Tulos: +22 (58 ääntä)
   Hei ihmiset nyt oikeasti :D 1. Tämä ei ole vittuilua yhtään kellekkään, eikä FMTiimi oo tarkottanut tätä kettuiluna. Ilmeisesti kommentoijat tai jopa itse tilan kirjoittaja on laittanut tämän tänne. 2. TÄMÄ ON NYT TAKASIVULLA, joka siis tarkoittaa sitä että tänne julkaistaan KAIKKI ennen kuin ne menee viralliselle etusivulle!!! 3. Tässä on nyt inside juttu. Kaverit heittää läppää ihan hyvä kuntoiselle nuorelle kauniille naiselle tässä päivityksestä, joka ottaa sen vastaan tyylillä "Älkää nyt viittikö kaverit :D" Mutta ilmeisesti joidenkin päähän se ei iskostu millään... Jos ette oikeesti näin pientä läppää ymmärrä, kannattaa miettiä tuleeko selamaan takasivua FM:ssä. Terveisin ihminen, joka vihaa kiusaamista ja eritoten "läskiksi" haukkujia. Ps. Puolustan ja tuen kaikin keinon kavereitani, joilla on oikeasti paino-ongelmia, mutta ei niitä haittaa samankaltainen läppä kuin tässä julkaisussa.

   Lainaa

  35. Tulos: -17 (35 ääntä)
   Saamarin akka jättäis työ ukoillekki ruokaa raskaan työpäivän jälkee! kjeh kjeh

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (39 ääntä)
   Siitä tietää olevansa hyvässä ja turvallisessa seurassa, kun pystyy vittuilemaan toiselle niin, että se vittuilee takas eikä kumpikaan loukkaannu. Siihen, onko tää juttu fm-statuksen arvoinen, en ota kantaa.

   Lainaa

  37. Tulos: -62 (62 ääntä)
   youngsthesedays: Olenkin aina ihmetellyt että miten anoreksia oikein syntyy…? Mikä saa hoikan ihmisen tuntemaan itsensä lihavaksi?
   Anoreksia on autismia, ei puhkea noin vain kenelle tahansa. Tavikselle olisikin aika extremeä näännyttää itsensä nälkäkuoleman partaalle... Autismia normaalisti esiintyy enemmän miehillä, naisilla anoreksiaa.

   Lainaa

  38. Tulos: -1 (31 ääntä)
   Rinja: Menikö vitsi jotenkin ohi?
   Meni.

   Lainaa

  39. Tulos: -9 (31 ääntä)
   Kyllähän tämmöstä läppää voi heittää kavereiden kesken, mutta on kyllä erikoinen veto ylläpidolta ettei oo mitään taustatietoo millanen ihminen on kyseessä ja onko nää kaikki kommentoijat sen hyviä ystäviä jotka heittää vaan sarkastista vitsiä asiasta. Varsinkin kun selvemmissäkin helpommin tajuttavissa mokissa on tarkat taustatiedot, vaikkei niitä välttämättä edes tarvis. Itse oon ainakin ajatellu osaavani tulkita sarkasmia niin oikeessa elämässä kun internetin hurjassa maailmassakin, mutta itelle tästä kyllä lukemisen jälkeen jäi vaan negatiivinen kiusaamisfiilis. Skarppia ny ylläpito.

   Lainaa

  40. Tulos: -9 (15 ääntä)
   bethos: Laitatte tommosen läskin kuvakkeen sille mutta sitten sanotte että hän on siro?
   Ihminen on aina siro läskiensä alla, ja päinvastoin kuin äitinne aina väittää, hänellä ei ole isot luut. Mitä jykevämpi tantta, sitä pienempi riski sairastua vanhana osteoporoosiin, sillä jatkuva luuston kuormittaminen ylipainoa siirtelemällä ja kannattelemalla helpottaa kalsiumin sitoutumista luustoon ja hintelyys taas altistaa kalsiumkadolle.

   Lainaa

  41. Tulos: -5 (31 ääntä)
   ärsyttäviä kavereita jasminilla ainakin on..

   Lainaa

  42. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Voi pahus: Anoreksia on autismia, ei puhkea noin vain kenelle tahansa. Tavikselle olisikin aika extremeä näännyttää itsensä nälkäkuoleman partaalle… Autismia normaalisti esiintyy enemmän miehillä, naisilla anoreksiaa.
   Siis vertaatko sä nyt oikeesti autismia ja anoreksiaa?:D niillähän on melkein yhtä paljo tekemistä keskenään, ku peräpukamilla ja päänsäryllä... Mistäköhän oot tietos lukenu?

   Lainaa

  43. Istukaa miekkaa 21.11.2013 21:25
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Se on hyvä et kaverit jaksaa kannustaa.. :D

   Lainaa

  44. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Voi pahus: Anoreksia on autismia, ei puhkea noin vain kenelle tahansa. Tavikselle olisikin aika extremeä näännyttää itsensä nälkäkuoleman partaalle… Autismia normaalisti esiintyy enemmän miehillä, naisilla anoreksiaa.
   Ohhoh, aikamoinen väite. Onko sulla perusteita tälle näkemyksellesi?

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (3 ääntä)
   ei näin nipot: Näköjään meni parilla ihmisellä "aamumurot väärästä reijästä sisään". Tosiaan statuksen kirjottajalla on hevosen ruokahalu ja kroppa mallin luokkaa, eikä edes liho. Ihan rakas ystävä on vaikka turpoiskin tuosta. Ja ihan kaveripiirin yleinen juttu pistää tommonen härdelli toisen statukseen t. Yksi kommentoijista
   No ulkopuolisten vaikea tietää mitä todellisuudessa on taustalla, jos on kerran yleistä ja normaalia kiusoittelua, niin miksi Jasmin sitten useita kertoja pyytää lopettamaan? Sanotko siis, että hän nauraen noita lopettamispyyntöjä laitellut? Ei ole kiva moka, inside-läppien tulisi pysyä inside-läppinä juuri siksi, että ulkopuolisten on vähän vaikea tietää että onko se "uhri" oikeasti mukana vai ei, tuossa tekstissä kun ei valitettavasti ole mitään viitteitä sellaisesta mukanaolosta, enkä halua osallistua kiusaamiseen nauramalla mukana (vaikka yksi kiusaajista tulikin selittelemään tekostaan, se ei vielä mitään tarkoita).
   Olen näitä vanhoja mokia tässä lukenut ja tämä menee kyllä inhottavimpien joukkoon.

   Lainaa

  46. Sisälukutaitoinen lohi 12.2.2022 8:38
   Tulos: +1 (1 ääni)
   ei näin nipot: Näköjään meni parilla ihmisellä "aamumurot väärästä reijästä sisään". Tosiaan statuksen kirjottajalla on hevosen ruokahalu ja kroppa mallin luokkaa, eikä edes liho. Ihan rakas ystävä on vaikka turpoiskin tuosta. Ja ihan kaveripiirin yleinen juttu pistää tommonen härdelli toisen statukseen t. Yksi kommentoijista
   Eli tuollaisia hihihi läski -kommentteja on ok heitellä, jos kohde on hoikka? 
   Suuresti ihmettelen kaveriporukan älykkyyttä, mokan lähettäjän huumorintajua ja feissarimokien ylläpitoa, että tämä on jpnkun mielestä jotenkin hauska. Mites nauretaanko rasistisille jutuille seuraavaksi? Kunhan kohde onkin oikeasti kikakika valkoinen!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: läski, pullukka, lihava, kuntosali, ruoka, hampurilainen, syödä, laihduttaa