Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 45

Käytettyjä lääkkeitä Facebookista? Jep. Viisi euroa.
Kirpputorin löytöjä, osa 45

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 77 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +532 (566 ääntä)
   tän kaltasissa mokissa ois hyvä olla henkilöiden iät :)

   Lainaa

  2. Tulos: +252 (386 ääntä)
   Noihan on noita aivoveritulppapillereitä!

   Lainaa

  3. Tulos: -70 (188 ääntä)
   Mikä ihmeen postitus en ole ikinä edes kuullut semmoisesta

   Lainaa

  4. Tulos: -115 (339 ääntä)
   hgfan: Noihan on noita aivoveritulppapillereitä!
   Ei ainakaan tolle paremmalle puoliskolle kuinkaan ole käynyt, vaikka on jo pidemmän aikaa noita napsinut. Perus massahysteriaa taas vaihteeks.

   Lainaa

  5. Tulos: +87 (97 ääntä)
   Sini 13v.

   Lainaa

  6. Kapteeni koukku 8.8.2013 7:34
   Tulos: -55 (121 ääntä)
   Tän aineiston perusteella Iida sais syödä noita useemmankin liuskan...

   Lainaa

  7. Kalahevos 8.8.2013 8:21
   Tulos: +271 (337 ääntä)
   Turhake: Ei ainakaan tolle paremmalle puoliskolle kuinkaan ole käynyt, vaikka on jo pidemmän aikaa noita napsinut. Perus massahysteriaa taas vaihteeks.
   Menee nyt ohi aiheen mutta kyllä ne tosiaan tulppia aiheuttaa. Ne on vaan aika vaiettuja riskejä taas. Eikä mulla ole edes foliohattua päässä.

   Lainaa

  8. Tulos: +51 (153 ääntä)
   Kalahevos: Menee nyt ohi aiheen mutta kyllä ne tosiaan tulppia aiheuttaa. Ne on vaan aika vaiettuja riskejä taas. Eikä mulla ole edes foliohattua päässä.
   Joillekkin aiheuttaa, joillekkin ei.

   Lainaa

  9. entinen tyttöystävä 8.8.2013 8:47
   Tulos: +116 (202 ääntä)
   Kalahevos: Menee nyt ohi aiheen mutta kyllä ne tosiaan tulppia aiheuttaa. Ne on vaan aika vaiettuja riskejä taas. Eikä mulla ole edes foliohattua päässä.
   Niin... Kanadassa oli pari tyttöä saanut tulpan tuhansista käyttäjistä. Suuremmalla todennäköisyydellä voisi sanoa, että kondomi aiheuttaa sukupuolitauteja ja raskauksia sillä joskus voi mennä rikki.

   Lainaa

  10. Tulos: +137 (195 ääntä)
   Noi on noita pillereitä joista tulin raskaaksi:D

   Lainaa

  11. Tulos: +85 (99 ääntä)
   Minulle ainakin lääkäri sanoi, että noiden kohdalla veritulpan riski on vähän korkeampi kuin matalahormonisissa e-pillereissä, mutta silti vähäinen verrattaessa esim. raskauden aikaisen veritulpan riskiin.

   Lainaa

  12. Tulos: +199 (209 ääntä)
   Kalahevos: Menee nyt ohi aiheen mutta kyllä ne tosiaan tulppia aiheuttaa. Ne on vaan aika vaiettuja riskejä taas. Eikä mulla ole edes foliohattua päässä.
   No ei kyllä tosiaan ole vaiettuja riskejä, ihan selvästi kaikkien e-pillereiden pakkausselosteissa tuo tukosriski mainitaan.

   Lainaa

  13. Tulos: -12 (74 ääntä)
   entinen tyttöystävä: Niin… Kanadassa oli pari tyttöä saanut tulpan tuhansista käyttäjistä. Suuremmalla todennäköisyydellä voisi sanoa, että kondomi aiheuttaa sukupuolitauteja ja raskauksia sillä joskus voi mennä rikki.
   Niin ja raskaushan on ainakin yhtä paha juttu kuin aivoveritulppa :D

   Lainaa

  14. Tulos: -31 (155 ääntä)
   th: No ei kyllä tosiaan ole vaiettuja riskejä, ihan selvästi kaikkien e-pillereidenpakkausselosteissa tuo tukosriski mainitaan.
   Ja kuinkahan monen pillereitä syövän naisen mies lukee pakkausselosteet kun kiimoissaan ajattelee että jee ei tartte enää tuohon lerppaan kiskoa kondomia wipii wipii?

   Lainaa

  15. Tulos: -47 (67 ääntä)
   On vähän kalliita pillereitä.

   Lainaa

  16. Pillereiden käyttäjä 8.8.2013 10:10
   Tulos: -38 (64 ääntä)
   Ja edelleen ohi aiheen, mutta ne joilla on sitä riskiä suvussa, niin testataan ennen pillereiden aloittamista tietyn perinnöllisen riskitekijän varalta.

   Lainaa

  17. Tulos: +296 (308 ääntä)
   Tulpat sikseen, mielenkiintosta että ihan pokkana myydään reseptilääkkeitä facebookin kirpputorilla.

   Lainaa

  18. Tulos: +150 (184 ääntä)
   Ja vieläkin ohi aiheen, tiesikö kukaan että Kimi Räikkösen koira ja Jutta Urpilainen eivät ole sukua toisilleen?

   Lainaa

  19. Tulos: +79 (99 ääntä)
   pyh: Ja kuinkahan monen pillereitä syövän naisen mies lukee pakkausselosteet kun kiimoissaan ajattelee että jee ei tartte enää tuohon lerppaan kiskoa kondomia wipii wipii?
   Kyllä omani ne ainakin ne on moneen kertaan lukenut. Ja sillon ku oli toi kohu niiden aiheuttamista kuolemista, niin mies varmisti multa moneen kertaan, että haluunko varmasti jatkaa niiden käyttöä...

   Lainaa

  20. Tulos: +89 (111 ääntä)
   entinen tyttöystävä: Niin… Kanadassa oli pari tyttöä saanut tulpan tuhansista käyttäjistä. Suuremmalla todennäköisyydellä voisi sanoa, että kondomi aiheuttaa sukupuolitauteja ja raskauksia sillä joskus voi mennä rikki.
   Itse TUNNEN kaksi tyttöä, jotka näistä Jasmineista saivat veritulpan. Onneksi jalkaan ja saivat molemmat hoitoa ennen kuin veritulppa ehti liikkua kovinkaan paljoa.

   Lainaa

  21. Tulos: +155 (169 ääntä)
   paksuna: Noi on noita pillereitä joista tulin raskaaksi:D
   Sisältääkö ne siittiöitä?

   Lainaa

  22. Tuomiotura 8.8.2013 11:16
   Tulos: +46 (74 ääntä)
   Se että lääke voi aiheuttaa veritulppia, ei tarkota että se aiheuttas jokaselle. Ei jokainen tupakoitsijakaan sairastu keuhkosyöpään. Riskit kuitenkin nousee ja tää "mulla ei oo tullu veritulppaa" on heikko perustelu (täydelliselle) turvallisuudelle jos noin 1/10 000 tai 1/100 000 saa lääkkeestä veritulpan. Yasmin on sitä paitsi respetilääke ja reseptilääkkeiden myyminen on rikollista. Aika tyhmä pitää olla jos lähtee myymään netissä. Huumausainerikos 5€ kaupasta. Fiksua. Ylellä oli muuten just dokkari jossa oli hengenvaarallisista, netistä ostetuista väärennetyistä lääkkeistä. Pahimmillaan ongelma on Kiinassa, jossa vuosittain 300 000 ihmistä kuolee väärennettyihin lääkkeisiin, mutta kyllä noita tapauksia ilmenee muuallakin. Lääkkeet myydään ihan syystä siel apteekissa ja reseptin kanssa. Sitä paitsi yhdellä liuskalla ei kyllä tee yhtään mitään. Muistaakseni noita piti käyttää vähän aikaa ennen kuin niihin voi luottaa (en oo tästä 100% varma).

   Lainaa

  23. Tulos: +18 (54 ääntä)
   Tarkkoja jos ollaan niin buranakin aiheuttaa vuodessa enemmän kuolemia kun yhdetkään eekkoset.

   Lainaa

  24. Tulos: -8 (48 ääntä)
   Saatanan pissikset.

   Lainaa

  25. creamy cinnamon 8.8.2013 12:41
   Tulos: -69 (75 ääntä)
   Muuten hyvä, FM Team, mutta Yasmin on huono merkki. Aiheuttaa mm. pääkipua.

   Lainaa

  26. Tulos: -48 (98 ääntä)
   pyh: Ja kuinkahan monen pillereitä syövän naisen mies lukee pakkausselosteet kun kiimoissaan ajattelee että jee ei tartte enää tuohon lerppaan kiskoa kondomia wipii wipii?
   Minkä takia miehen pitäis pakkausselostetta lukea nainenhan sen pillerin ottaa jos ottaa.

   Lainaa

  27. cornflakes 8.8.2013 12:52
   Tulos: +109 (119 ääntä)
   Posti, postittaa, post.. ei kyllä soita mitään kelloja. Taitaa tyttö tarkoittaa että Itellattaa ne tavarat sinne Kemiin.

   Lainaa

  28. Tulos: +18 (36 ääntä)
   Jos menisit maailmaa ympäri niin että kello olisi kokoajan 12 päivällä, missä vaiheessa päivämäärä muuttuisi?

   Lainaa

  29. seppo kaskelotti 8.8.2013 13:38
   Tulos: -17 (35 ääntä)
   Miia99: Jos menisit maailmaa ympäri niin että kello olisi kokoajan 12 päivällä, missä vaiheessa päivämäärä muuttuisi?
   Ihan samaan aikaan kuin normaalisti. Kun palaat lähtöpisteeseesi, päivämäärä on vaihtunut kyseisessä paikassa 12 tuntia siitä hetkestä kun lähdit niiltä sijoiltasi.

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (20 ääntä)
   Jooo, ei pilleireitä kyllä kannattas kaupitella jos joku onkin niin tyhmä että ostaa ne, on meinaan sellasia ettei kikille sovi, itse söin niitä sen puolen vuotta ja mingreeni kohtaukset iski päiväittäiseks! jes:D

   Lainaa

  31. Tulos: +40 (44 ääntä)
   pyh: Ja kuinkahan monen pillereitä syövän naisen mies lukee pakkausselosteet kun kiimoissaan ajattelee että jee ei tartte enää tuohon lerppaan kiskoa kondomia wipii wipii?
   Mies ei kyllä lue, mutta minä luen ainakin joka lääkkeen selosteet

   Lainaa

  32. Tulos: +63 (75 ääntä)
   En ole asiaan perehtynyt, mutta kuinkahan laillista on myydä reseptilääkkeiksi luokiteltuja e-pillereitä nettikirpparilla...?

   Lainaa

  33. Tulos: +108 (124 ääntä)
   Turhake: Ei ainakaan tolle paremmalle puoliskolle kuinkaan ole käynyt, vaikka on jo pidemmän aikaa noita napsinut. Perus massahysteriaa taas vaihteeks.
   "koska mun vaimolle ei ole käynyt mitään niin tää on pelkkää massahysteriaa" öö? sama kuin "liikennekuolemista puhuminen on massahysteriaa, koska minäkin ajoin kolarin enkä kuollut". voikun ihmiset joskus näkis omaa mahaansa pidemmälle

   Lainaa

  34. Tulos: +66 (74 ääntä)
   E-pillerit nostaa tukosriskiä, se on jo pitkään tiedossa ollut asia. Mutta niin nostaa esimerkiksi raskauskin. Kaikella tässä maailmassa on riskinsä. Pitää vain miettiä, kuinka suuri riski missäkin asiassa ollaan valmiita ottamaan (hyödyt vs. haitat).

   Lainaa

  35. Eero Tikka 8.8.2013 15:35
   Tulos: -16 (22 ääntä)
   Se tavaroiden postitus jo yksistään maksaa 5 euroa. Kukaan täysijärkinen ei pistä samalla hinnalla vielä vaatteita ja lompakkoa, vaikka käytettyjä olisivatkin. Ellei sitten ostaja maksa postimaksua.

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (25 ääntä)
   Kalahevos: Menee nyt ohi aiheen mutta kyllä ne tosiaan tulppia aiheuttaa. Ne on vaan aika vaiettuja riskejä taas. Eikä mulla ole edes foliohattua päässä.
   En sanoisi vaiettuja riskejä, jos on vasta tullut oikeasti tietoon. Ja jos kaikista niistä hurjista määristä naisia jotka näitä käyttää, joku häviävän pieni osa on saanut veritulpan, ei ole mitään syytä hysteriaan. Kun veritulppa on harvemmin tappava. KYLLÄ, se voi tappaa, mutta ne ehditään suurimassa osassa hoitaa ennen suurempaa vahinkoa.

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (63 ääntä)
   Nyt kun näistä tulpista puhutaan, niin AIVOveritulppariskiähän nuo pillerit ei kohota. Laskimoveritulppia voi kyllä tulla, eli jalkoihin tai keuhkoihin yleensä. Ja jättäkää tuo hysteria nyt helvettiin. Ihan tosi, taas tällainen median nostama kohu tyhjästä itsestäänselvyydestä, koska kesällä ei ole muitakaan uutisaiheita. T. Lääkäri

   Lainaa

  38. Tulos: -18 (38 ääntä)
   Yäk en ymmärrä kuka haluaa kuorruttaa itseään pillereillä.

   Lainaa

  39. Tulos: +31 (41 ääntä)
   Siis mitä? onko se ostamassa sikaa itellapaketissa vai mitähä? en yymärtänyt ollenkaan tuota olisko kellään 5e myydä jotain kivaa? :o

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (29 ääntä)
   Tukosriski tosiaan e-pillereillä kasvaa, mutta sitten on mietittävä, että ottaako sen riskin vai miettiikö jotain muuta vaihtoehtoa. Normaalipainoinen, tupakoimaton, alle 35v., jolla ei ole suvussa lisääntynyttä tulppariskiä voi aika rauhassa noita popsia. Tietenkin turhaa istumista pitkän aikaa paikoillaan tulisi välttää. kyllä se nyt niin vaan on, että lihavuus ja Alkon käyttö ovat paljon suurempia terveysriskejä kuin yksikään e-pilleri. Näistä nuoret ihmiset eivät vaan tunnu olevan kovinkaan huolissaan :/

   Lainaa

  41. Tulos: +26 (34 ääntä)
   entinen tyttöystävä: Niin… Kanadassa oli pari tyttöä saanut tulpan tuhansista käyttäjistä. Suuremmalla todennäköisyydellä voisi sanoa, että kondomi aiheuttaa sukupuolitauteja ja raskauksia sillä joskus voi mennä rikki.
   Hoh, kyllähän noita tapauksia on ympäri maailmaa, eikä vain pari tyttöä Kanadassa.

   Lainaa

  42. kokokokokokokok 8.8.2013 18:42
   Tulos: +88 (110 ääntä)
   Miehillekinhän kehitettiin hormoniehkäisyä. Mutta se oli kuulemma liian vaarallista ku aiheutti finnejä sun muita samoja sivuoireita kuin naisten pillerit. Eli miehet eivät voi käyttää hormoniehkäisyä koska se on nk. vaarallista vaikka tismalleen samat oireet ku naisten pillereissä mutta naisten kyllä pitää kestää veritulpat sun muut. Reilukerho.

   Lainaa

  43. Tulos: +37 (39 ääntä)
   alo: “koska mun vaimolle ei ole käynyt mitään niin tää on pelkkää massahysteriaa” öö? sama kuin “liikennekuolemista puhuminen on massahysteriaa, koska minäkin ajoin kolarin enkä kuollut”. voikun ihmiset joskus näkis omaa mahaansa pidemmälle
   eikai sitä nää jos maha on näköesteenä.

   Lainaa

  44. Tulos: +33 (43 ääntä)
   No kyl nuo veritulppia vaan aiheuttaa, valitettavasti. Itellä oli 15 vuotiaana eikä aluksi lääkärit uskonu, että vois keuhkoveritulppa olla niin nuorella, joten hoitohan viivästyi.. Loppujen lopuksi kun sain lähetteen keskussairaalan ensiapuun niin lääkäri siellä totes vaan, et jos oisin vähäki myöhemmi tullu ni tuskin olisin selvinny hengissä. Monien verikokeiden jälkeen selvisi, että aiheuttaja oli juurikin e-pillerit ja nimenomaan nää Yasmin-merkkiset ;)

   Lainaa

  45. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Leader: Ja vieläkin ohi aiheen, tiesikö kukaan että Kimi Räikkösen koira ja Jutta Urpilainen eivät ole sukua toisilleen?
   Oho, oli kyllä aikamoinen paljastus...

   Lainaa

  46. pseudoavatar 8.8.2013 23:47
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Kyllähän näistä tulppa-asioista puhutaan, itseltäni kiellettiin jo teininä, 7 vuotta sitten, yhdistelmäpillereiden käyttö koska minulla on aurallinen migreeni. Migreeni kun on liitetty juuri tähän veritulppariskiin. Ja monet jotka näitä veritulppia saavat nuorena ovat nimenomaan nuoria naisia, jotka käyttävät pillereitä. Vaikkei uutisissa kuullakaan kuin kuolintapauksista, ei tarkoita sitä etteikö veritulpat olisi yleisiä. Luultavasti useimmiten ne kuitenkin saadaan hoidettua ennen vakavaa vahinkoa.

   Lainaa

  47. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Miia99: Jos menisit maailmaa ympäri niin että kello olisi kokoajan 12 päivällä, missä vaiheessa päivämäärä muuttuisi?
   Lähtöpaikassasi 12 tunnin kuluttua lähdöstäsi, itselläsi kv. päivämäärärajalla.

   Lainaa

  48. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Sini säikähti veritulppauutisia ja ajatteli josko pääsisi pillereistä eroon ja saisi niistä vielä pikkasen rahaakin joltain, joka ei näistä veritulppatapauksista ole vielä kuullut. Mutta mainio idea kerta kaikkiaan kaupata pillereitä fb:n kirppispalstalla...NOT.

   Lainaa

  49. Tulos: +26 (28 ääntä)
   paksuna: Noi on noita pillereitä joista tulin raskaaksi:D
   Miten mä oon ain luullu et siihe tarvitaa mies ja naine? Näköjää riittää naine ja e-pillerit :D

   Lainaa

  50. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Tuomiotura: Se että lääke voi aiheuttaa veritulppia, ei tarkota että se aiheuttas jokaselle. Ei jokainen tupakoitsijakaan sairastu keuhkosyöpään. Riskit kuitenkin nousee ja tää “mulla ei oo tullu veritulppaa” on heikko perustelu (täydelliselle) turvallisuudelle jos noin 1/10 000 tai 1/100 000 saa lääkkeestä veritulpan. Yasmin on sitä paitsi respetilääke ja reseptilääkkeiden myyminen on rikollista. Aika tyhmä pitää olla jos lähtee myymään netissä. Huumausainerikos 5€ kaupasta. Fiksua. Ylellä oli muuten just dokkari jossa oli hengenvaarallisista, netistä ostetuista väärennetyistä lääkkeistä. Pahimmillaan ongelma on Kiinassa, jossa vuosittain 300 000 ihmistä kuolee väärennettyihin lääkkeisiin, mutta kyllä noita tapauksia ilmenee muuallakin. Lääkkeet myydään ihan syystä siel apteekissa ja reseptin kanssa. Sitä paitsi yhdellä liuskalla ei kyllä tee yhtään mitään. Muistaakseni noita piti käyttää vähän aikaa ennen kuin niihin voi luottaa (en oo tästä 100% varma).
   Kyllä yhdellä liuskalla oikeaan aikaan aloitettuna ehkäisyteho alkaa välittömästi. Mitään lisäehkäisyä ei ainakaan pakkausseloste, lääkäri tai apteekkari ole suositellut ensimmäisten parin kuukauden ajaksi (yksi liuska vastaa yhtä kuukautta) kummallakaan kerralla, kun olen nuo aloittanut, silloin ensimmäisen kerran ikinä ja toisen kerran tauon jälkeen.

   Lainaa

  51. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Pääasiallisena ongelmana ehkäisypillereissä miehille on siinä että e-pilleri naiselle estää munasolun kiinnittymisen kohtuun, kerran kuukaudessa. Kun taas miehen kivekset tuottavat miljoonia siittiöitä päivittäin. On ollut ehkäisypillerikokeita miehille, mutta nämä ovat johtaneet komplikaatioihin testosteronipuutoksen takia. Tällä hetkellä kehitetään ehkäisymenetelmää miehille joka on kuin väliaikainen vasektomia: Sen sijaan että siemenjohtimet katkaistaisiin, niihin ruiskutetaan geeliä joka tukkii väylän siittiöille, mutta tämä geeli hajoaa itsestään kehossa ja hoito pitää uusia viiden vuoden välein. Tämä olisi ehdottomasti kätevämpää kuin hormonaalinen ehkäisy naisille. Mutta, vaikka tähän lankaan on kommentoinut naisia joille ehkäisypillerit ovat aiheuttaneet ongelmia, suurelle osalle naisia ne eivät aiheita mitään komplikaatioita. Kortsua pitää toki aina käyttää yhden yön kohtaamisissa.
   kokokokokokokok: Miehillekinhän kehitettiin hormoniehkäisyä. Mutta se oli kuulemma liian vaarallista ku aiheutti finnejä sun muita samoja sivuoireita kuin naisten pillerit. Eli miehet eivät voi käyttää hormoniehkäisyä koska se on nk. vaarallista vaikka tismalleen samat oireet ku naisten pillereissä mutta naisten kyllä pitää kestää veritulpat sun muut. Reilukerho.

   Lainaa

  52. Tulos: +36 (40 ääntä)
   creamy cinnamon: Muuten hyvä, FM Team, mutta Yasmin on huono merkki. Aiheuttaa mm. pääkipua.
   No minkäs fm-tiimi sille voi että sä sait niistä pääkipua......

   Lainaa

  53. Tulos: +21 (21 ääntä)
   ömnöm: Pääasiallisena ongelmana ehkäisypillereissä miehille on siinä että e-pilleri naiselle estää munasolun kiinnittymisen kohtuun, kerran kuukaudessa. Kun taas miehen kivekset tuottavat miljoonia siittiöitä päivittäin. On ollut ehkäisypillerikokeita miehille, mutta nämä ovat johtaneet komplikaatioihin testosteronipuutoksen takia. Tällä hetkellä kehitetään ehkäisymenetelmää miehille joka on kuin väliaikainen vasektomia: Sen sijaan että siemenjohtimet katkaistaisiin, niihin ruiskutetaan geeliä joka tukkii väylän siittiöille, mutta tämä geeli hajoaa itsestään kehossa ja hoito pitää uusia viiden vuoden välein. Tämä olisi ehdottomasti kätevämpää kuin hormonaalinen ehkäisy naisille. Mutta, vaikka tähän lankaan on kommentoinut naisia joille ehkäisypillerit ovat aiheuttaneet ongelmia, suurelle osalle naisia ne eivät aiheita mitään komplikaatioita. Kortsua pitää toki aina käyttää yhden yön kohtaamisissa.
   Onkohan tämä se sama, josta itsekin olen lukenut vai joku toinen suurinpiirtein vastaava..? Siinä lukemassani kerrottiin miehille kehitellystä ehkäisykeinosta, jossa vehkeisiin ruiskutettiin jotain liiman tapaista ainetta, joka ei sinänsä siis tukkinut siittiöiden kulkureittiä, mutta teki ne hedelmöityskyvyttömiksi (aka repi ne kappaleiksi), kun ne ohittivat tämän "liimakohdan". "Liima" oli siis fyysinen tapa ehkäistä, ei siis kemiallinen tai hormonaalinen, joten se ei aiheuta hormoonihäikkiä tai muita. Lisäksi se ei aiheuttanut mitään pysyvää haittaa, vaan aineen poistuttua kehosta lapsentekoon pitäisi olla ihan samat mahdollisuudet kuin ilman aineen käyttöä olisi ollut. Mielestäni mahdollisuus tällaiseen ehkäisykeinoon on ollut jo jonkin aikaa, mutta jotenkin markkinoita ei ole ollut...

   Lainaa

  54. Tulos: -3 (9 ääntä)
   paksuna: Noi on noita pillereitä joista tulin raskaaksi:D
   sama täällä :D

   Lainaa

  55. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Itseänikin on ketuttanut että naisten hormonaalinen ehkäisy aiheuttaa vaikka minkälaista sivuoiretta, mutta se koetaaan (lääketeollisuudelta) hyväksyttäväksi niin kauan kuin oireet ovat vähemmän vakavia kuin raskauden aiheuttamat. Mutta raskaanahan ollaan naisen koko elämästä 9-18 kk yleensä nykyään, pilleireitä sensijaan vedetään hyvinkin koko aikuisikä. Joten ajatus siitä että "mitä noista sivuvaikutuksista naisille koska raskaana on pahempaa, miehille sensijaan pitää olla jotain miellyttävää" on umpikusipäinen. Itse saan hankalia mielialavaihteluja hormonaalisesta ehkäisystä -gynekologini tuputti sitä siitä huolimatta sillä, lainaan "miehen täytyy saada luonnollista seksiä, kyllä sinä voit masennusta kestää, avioero varmaan masentaisi enemmän". (Mieheni on hyvä tyyppi ja käytti kumia kunnes löysin täysjärkisen lääkärin, onneksi).

   Lainaa

  56. Eero Tikka 10.8.2013 1:35
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Sannni: Itseänikin on ketuttanut että naisten hormonaalinen ehkäisy aiheuttaa vaikka minkälaista sivuoiretta, mutta se koetaaan (lääketeollisuudelta) hyväksyttäväksi niin kauan kuin oireet ovat vähemmän vakavia kuin raskauden aiheuttamat. Mutta raskaanahan ollaan naisen koko elämästä 9-18 kk yleensä nykyään, pilleireitä sensijaan vedetään hyvinkin koko aikuisikä. Joten ajatus siitä että “mitä noista sivuvaikutuksista naisille koska raskaana on pahempaa, miehille sensijaan pitää olla jotain miellyttävää” on umpikusipäinen. Itse saan hankalia mielialavaihteluja hormonaalisesta ehkäisystä -gynekologini tuputti sitä siitä huolimatta sillä, lainaan “miehen täytyy saada luonnollista seksiä, kyllä sinä voit masennusta kestää, avioero varmaan masentaisi enemmän”. (Mieheni on hyvä tyyppi ja käytti kumia kunnes löysin täysjärkisen lääkärin, onneksi).
   Oliko lääkäri mahdollisesti mies?

   Lainaa

  57. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Kalahevos: Menee nyt ohi aiheen mutta kyllä ne tosiaan tulppia aiheuttaa. Ne on vaan aika vaiettuja riskejä taas. Eikä mulla ole edes foliohattua päässä.
   Raskaus itsessään on suurempi veritulppariski kuin e-pillereiden syönti. Syödä vai ei syödä? Se siitä vouhottamisesta.

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Vain tällä sivustolla voidaan saada näin pitkä ja syvällinen keskustelu aikaiseksi jostain tällaisesta. Enkä sano tätä hyvällä. Kaikki tuputtavat omaa mielipidettään oikeana ja sitten kyökkilääkärit heittelee "faktoja" pöytiin kilpaa, ja kirjoittavat toinen toistaan pidempiä ja puuduttavampia kommentteja, tyyliin "ei, asia menee näin", "no eipäs, vaan näin" ja kaikki ovat kuitenkin yhtä oikeassa (eli väärässä). Ei, me emme löydä tätäKÄÄN tietoa itse googlettamalla, onneksi tulit sen tänne kertomaan. Varmaan se jotain tyydytystä tuo kun täällä yrittää päteä, kun ei internetin ulkopuolella siihen pysty. T. Anti-Lääkäri (tämän tekstin on PAKKO olla totta, kun kerran sanon niin)

   Lainaa

  59. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Tuomiotura: Yasmin on sitä paitsi respetilääke ja reseptilääkkeiden myyminen on rikollista. Aika tyhmä pitää olla jos lähtee myymään netissä. Huumausainerikos 5€ kaupasta. Fiksua.
   Rikollista ja turvallisuudesta piittaamatonta... mutta huumausainerikos? Silloinkin kun myyty aine ei ole huumaavaa? Onko Suomen laki asiassa noin valmis?

   Lainaa

  60. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Aika hazardia kaupata jotain e-pillereitä netissä. Toisaalta, joku saattais tarvitakkin jos tyyliin pitäis ottaa tabletti viikon tauon jälkeen ja on unohtanut hakea lisää apteekista ja apteekit on jo kiinni... Itselle joskus käynyt nimenomaan näin. Mutta tuskin tuo tuote tulee löytämään sitä kaipaavaa henkilöä, vaikka onhan yasmin aika suosittu.

   Lainaa

  61. näin sen näin 12.8.2013 11:18
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   th: No ei kyllä tosiaan ole vaiettuja riskejä, ihan selvästi kaikkien e-pillereiden pakkausselosteissa tuo tukosriski mainitaan.
   Vaiettuja siinä mielessä, että sivuvaikutuksista huolimatta pillerit on se ykköskeino jota lääkärissä naisille ehkäisyksi tarjotaan. Jos ajateltaisiin naisen terveyttä, ehkäisyksi suositeltaisiin kondomia. Onneksi nykyään tietoa saa muualtakin kuin lääkefirmojen lahjomilta lääkäreiltä.

   Lainaa

  62. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Hauska moka, minkä alla oleva keskustelu pilasi.

   Lainaa

  63. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Eero Tikka: Oliko lääkäri mahdollisesti mies?
   Minun kokemukseni mukaan tuollaisten älyvapauksien laukojat ovat yleensä - omituista kyllä - nimenomaan naisia. Miehet kai ovat suurimmaksi osaksi melko pitkälle tyytyväisiä kunhan vain ylipäänsä saavat seksiä, ja naiset ovat niitä jotka uhkailevat toisiaan avioeroilla jos et anna sitä "luonnollista seksiä". Tai mitä milloinkin.

   Lainaa

  64. E-pillerin syöjä 14.8.2013 12:26
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Kalahevos: Menee nyt ohi aiheen mutta kyllä ne tosiaan tulppia aiheuttaa. Ne on vaan aika vaiettuja riskejä taas. Eikä mulla ole edes foliohattua päässä.
   Se on "vaiettu" asia ainoastaan, jos ei lue haittaluetteloa pakkauksesta. Nim. Ei mitään oireita e-pilleristä. Ellei kuukautisten säännöllistymistä lasketa.

   Lainaa

  65. näin sen näin 16.8.2013 15:07
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   E-pillerin syöjä: Se on “vaiettu” asia ainoastaan, jos ei lue haittaluetteloa pakkauksesta. Nim. Ei mitään oireita e-pilleristä. Ellei kuukautisten säännöllistymistä lasketa.
   Kyllä lääkärikin voisi sivuvaikutuksista mainita, ja tarjota muitakin vaihtoehtoja. Terveelle ihmiselle lääkkeiden määräämisen luulisi olevan jo lääkärivalan vastaista. Mutta asiaa ei jostain syystä tulkita näin. Monet e-pillereihin tottuneet eivät millään halua uskoa, että niistä voisi olla jotain haittaa, koska pillerit ovat niin helpot ja mukavat. Vaikkei oireita just nyt näkyisikään, ongelmia voi silti tulla myöhemmin. Lisäksi voisi ajatella vaikka turhaa ympäristön kuormitusta hormonijäämillä. Nimenomaan turhaa, sillä ehkäisyn voi hoitaa ilman hormoneja, ja kuukautisten epäsäännöllisyyttä, PMS-oireita ym. vaivoja voi koettaa hoitaa ihan vaikka elintapoja ja ruokavaliota korjaamalla. Itse pääsin em. mainituista vaivoista eroon akupunktiolla (johon menin eri syystä, mutta nämä tulivat bonuksena kaupan päälle).

   Lainaa

  66. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Turhake: Ei ainakaan tolle paremmalle puoliskolle kuinkaan ole käynyt, vaikka on jo pidemmän aikaa noita napsinut. Perus massahysteriaa taas vaihteeks.
   nii ja kaikki tutkimukset ja kuolonuhrit on vaa jonkun keksimää soopaa... ?

   Lainaa

  67. Tulos: +8 (8 ääntä)
   näin sen näin: Kyllä lääkärikin voisi sivuvaikutuksista mainita, ja tarjota muitakin vaihtoehtoja. Terveelle ihmiselle lääkkeiden määräämisen luulisi olevan jo lääkärivalan vastaista. Mutta asiaa ei jostain syystä tulkita näin. Monet e-pillereihin tottuneet eivät millään halua uskoa, että niistä voisi olla jotain haittaa, koska pillerit ovat niin helpot ja mukavat. Vaikkei oireita just nyt näkyisikään, ongelmia voi silti tulla myöhemmin. Lisäksi voisi ajatella vaikka turhaa ympäristön kuormitusta hormonijäämillä. Nimenomaan turhaa, sillä ehkäisyn voi hoitaa ilman hormoneja, ja kuukautisten epäsäännöllisyyttä, PMS-oireita ym. vaivoja voi koettaa hoitaa ihan vaikka elintapoja ja ruokavaliota korjaamalla. Itse pääsin em. mainituista vaivoista eroon akupunktiolla (johon menin eri syystä, mutta nämä tulivat bonuksena kaupan päälle).
   minulla epäsäännölliset kuukautiset olleet jo vuosia ja ei haittaa. en rupeaisi pillereitä syömään mistään hinnasta ja kun sen aika tulee niin jotain muuta ehkäisykeinoa käytettävä.

   Lainaa

  68. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kunnon kemiläinen idiootti tuo eika

   Lainaa

  69. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Kalahevos: Menee nyt ohi aiheen mutta kyllä ne tosiaan tulppia aiheuttaa. Ne on vaan aika vaiettuja riskejä taas. Eikä mulla ole edes foliohattua päässä.
   Aiheuttaa joo, mutta ei ole _vaiettuja_ riskejä. Oon ite joskus käyttäny noita ja sen pakkauksen mukana tulee oikein sellanen vihkonen jossa kerrotaan kaikki haittavaikutukset veritulppia myöten ja sanotaan että veritulppariskin vuoksi esim. tupakoitsijat ja migreenistä kärsivät ei saa niitä käyttää. Kyse ei siis ole vaikenemisesta, vaan siitä että ihmiset ei vaivaudu lukemaan tuoteselosteita. Ja joku hölmö vetoaa ettei ole haitallista, koska omalla naisystävällä ei haittoja. Todella naurettavaa. Ei niitä veritulppia tietenkään kaikille käyttäjille tule, samoin kuin kaikki tupakoitsijat ei automaattisesti sairastu keuhkosyöpään. Se ei silti tarkoita etteikö ne lisäisi sairastumisen riskiä.

   Lainaa

  70. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Pillereiden käyttäjä: Ja edelleen ohi aiheen, mutta ne joilla on sitä riskiä suvussa, niin testataan ennen pillereiden aloittamista tietyn perinnöllisen riskitekijän varalta.
   No ei todellakaan kaikkialla testata! Multa ei ainakaan oo testattu yhtään mitään, vaikka sekä mun äidillä että isoäidillä ollu laskimoveritulppa eli tromboosi, josta pillereissä varoitellaan. Ei lääkärit kysyny multa yhtään mitään terveyteen liittyviä kysymyksiä kun pillerit määräs. Ne itse asiassa määrättiin mulle ekan kerran, kun olin vielä neitsyt, mutta koska mulla oli poikaystävä niin lääkäri sano että pillerit olla pitää. Ja meni ainakin vuosi ennen kuin lopulta menetin neitsyyteni, eli käytin noita Yasmineja vuoden ihan turhaan. Tyhmä minä, mutta olin vielä teini-ikäinen sillon. Mutta tyhmä se lääkärikin oli. Sit oon välissä ollu ilman pillereitä useemman vuoden, mut sit taas kun halusin alottaa ne, niin soitin vaan terveyskeskukseen ja ne jätti sen reseptin aulan laatikkoon josta sain sen käydä hakemassa. Eli en ees nähny koko lääkäriä. Ja mun siskoillekkin määrätty noi pillerit vaikka molemmat kärsii pahasta migreenistä. Että eipä noi lääkärit todellakaan kaikki noudata niitä juttuja mitä niitten pitäis noudattaa.

   Lainaa

  71. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Toosa: Niin ja raskaushan on ainakin yhtä paha juttu kuin aivoveritulppa
   No siis raskaushan lisää veritulppariskiä kuusi kertaa enemmän kuin noi pillerit ja synnytykseen voi kuolla (itselläkin oli lähellä), voi saada raskausmyrkytyksen sun muuta. Että kyllä raskaudessa on tosi isot terveysriskit, mutta ne ollaan valmiita ottamaan kun halutaan lapsi niin kovasti.

   Lainaa

  72. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Tanja: On vähän kalliita pillereitä.
   Noi ei edes ole. Kolmen liuskan paketti maksaa apteekissa jotain 40€ joten 5€ yhdestä liuskasta ei ole paha.

   Lainaa

  73. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Kyllä lääkärikin voisi sivuvaikutuksista mainita, ja tarjota muitakin vaihtoehtoja. Terveelle ihmiselle lääkkeiden määräämisen luulisi olevan jo lääkärivalan vastaista. Mutta asiaa ei jostain syystä tulkita näin. Monet e-pillereihin tottuneet eivät millään halua uskoa, että niistä voisi olla jotain haittaa, koska pillerit ovat niin helpot ja mukavat. Vaikkei oireita just nyt näkyisikään, ongelmia voi silti tulla myöhemmin. Lisäksi voisi ajatella vaikka turhaa ympäristön kuormitusta hormonijäämillä. Nimenomaan turhaa, sillä ehkäisyn voi hoitaa ilman hormoneja, ja kuukautisten epäsäännöllisyyttä, PMS-oireita ym. vaivoja voi koettaa hoitaa ihan vaikka elintapoja ja ruokavaliota korjaamalla. Itse pääsin em. mainituista vaivoista eroon akupunktiolla (johon menin eri syystä, mutta nämä tulivat bonuksena kaupan päälle).
   Idiootti. Kaikille ei todellakaan oireisiin auta ruokavalio tai "elintapojen korjaus". Itse urheilen 6 krt vko ja syön terveellisesti ja silti oireiden takia 3 päivää vuodepotilaana. Että älä viisastele tai yleistä jos joku keino on itsellesi toiminut. Eiköhän se ehkäisy ole jokaisen oma valinta. Joidenkin seksielämä on sen verran spontaania ja mukavuudenhaluista että kumi ei siihen sovi. Tätä maapalloa ei yhdet e-pillerit tai niiden poistaminen maailmasta pelasta. Sori.

   Lainaa

  74. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Kemiläiset...

   Lainaa

  75. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Kalahevos: Menee nyt ohi aiheen mutta kyllä ne tosiaan tulppia aiheuttaa. Ne on vaan aika vaiettuja riskejä taas. Eikä mulla ole edes foliohattua päässä.
   Ite oon syönyt näitä sun "veritulppa"-pillereitä 7 vuotta eikä mitään tulppia ole tullut. Ja Yasmin-perheen e-pillerit ei ole oleellisesti vaarallisempia kuin muutkaan e-pillerit. Koska yhdistelmäehkäisyn, jossa on sekä keltarauhashormonia että estrogeenia, tiedetään aiheuttavan kohonneen veritulppariskin. Ja usko tai älä, muissakin ehkäsypillereissä, kuin vaan yasmineissa, on keltarauhashormonia ja estrogeeniä.. Jos vähän viitsisit hakea tietoa aiheesta, etkä filiohattuinesi lähtisi jokaiseen iltasanomien hysteriaan mukaan :D sulla menee nyt noi vaietut riskin ja mediahypetys vähän sekasin toisiensa kanssa.. faktat faktoina. "Hormonaalinen ehkäisy on lääkehoitoa siinä missä mikä tahansa muukin. Kuten verenpainelääkkeellä tai käsikaupasta saatavalla kipulääkkeellä, on e-pillereilläkin sivuvaikutuksia. Vaaralliset, saati henkeä uhkaavat sivuvaikutukset ovat erittäin harvinaisia. On huomattavasti todennäköisempää saada vaarallinen haittatapahtuma – jopa kuolla – tulehduskipulääkkeen aiheuttamiin komplikaatioihin. Joidenkin arvioiden mukaan Suomessa kuolee vuosittain 150-300 ihmistä tulehduskipulääkkeiden aiheuttamiin haittoihin." Siinä sulle lisää aihetta hysteriaan..

   Lainaa

  76. Syötävä kesyhanhi 8.7.2020 2:26
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Älkää lisääntykö, jooko

   Lainaa

  77. Sovelias järvisieni 6.1.2023 16:20
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Söin joskus e-pillereitä,mutta migreenin takia jouduttiin lopettamaan, koska aivoveritulpan riski nousi siinä tosi paljon. Minipillerit on paljon mukavammat. Ei ole sivuoireina muuta kuin menkkojen poisjäänti ja sekin on vain positiivista!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, ehkäisy, kuva, postitus, postittaa, Yasmin, ehkäisypillerit

 • Uusimmat

 • Kategoriat