Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huippukokki haussa, osa 15

Maailman rumin makkara.
Huippukokki haussa, osa 15

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +555 (571 ääntä)
   Vilman ja Lindan pitäis mennä Rakkaudella Katettu tai Viiden tähden illallinen ohjelmaan, ois vierailijat ihmeissään. Mutta noi uunimakkarat, millä järjellä??

   Lainaa

  2. Tulos: +658 (676 ääntä)
   Noi uunimakkarat näyttää aivan porsaansikiöiltä jotka on kietoutunut toisiinsa O_o

   Lainaa

  3. Tulos: +159 (179 ääntä)
   Haluaisin maistaa tuota ekaa varmasti makuelämys

   Lainaa

  4. Tulos: +282 (304 ääntä)
   Ei helvetti, ja minä kun luulin olevani surkea kokki.

   Lainaa

  5. Tulos: +278 (290 ääntä)
   Pakastevihannesmuusi ja mansikkahillo kuulostaa mielenkiintoiselta

   Lainaa

  6. Tulos: -27 (81 ääntä)
   Nomparelli!!!!

   Lainaa

  7. Tulos: +176 (184 ääntä)
   Joskus loppukuusta voi opiskelijabudjetilla tosiaan olla tarvetta mielikuvitukselle, mutta itse en ainakaan ole vielä näin luoviin ratkaisuihin päätyny - vaikka mansikkahilloa jääkaapissa onkin. :D

   Lainaa

  8. Tulos: +154 (162 ääntä)
   Herranjestas noi makkarat, onko ne laitettu kuorettomina uuniin vai miten tuollaista jälkeä on saatu aikaan?! Ja mun kun piti alkaa tässä syömään aamupalaa... :D

   Lainaa

  9. Tulos: +218 (258 ääntä)
   Siis mimmit on tunkenu maksamakkaraa uunii? Vaimomatskua!

   Lainaa

  10. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Pakastevihannesmuusi vois oikein maustettuna ja kypsennettynä olla varmasti hyvääkii. Ja maustamiseen se mansikkahillo tuskin on se paras vaihtoehto. :D

   Lainaa

  11. Tulos: +76 (80 ääntä)
   moi: Haluaisin maistaa tuota ekaa varmasti makuelämys
   En kiellä etteikö olisi elämys, mutta henkilökohtaisesti en kyllä haluaisi maistaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +116 (118 ääntä)
   Nyt joku salapoliisi tänne kertomaan lisää noista makkaroista!

   Lainaa

  13. musta_lammas 8.8.2013 10:44
   Tulos: -220 (252 ääntä)
   Mulle tuli noista Vilman kuvista mieleen, että hänellä taitaa olla syömishäiriö. Anoreksia varmaan. Eihän kukaan normaalisti muussais pakastevihanneksia ruuakseen tai söis pelkkää pitsapohjaa, mut syömishäiriöidet varmaan vois tehdäkin niin. (ei oo paljoo kaloreita jne.)

   Lainaa

  14. Tulos: +177 (187 ääntä)
   musta_lammas: Mulle tuli noista Vilman kuvista mieleen, että hänellä taitaa olla syömishäiriö. Anoreksia varmaan. Eihän kukaan normaalisti muussais pakastevihanneksia ruuakseen tai söis pelkkää pitsapohjaa, mut syömishäiriöidet varmaan vois tehdäkin niin. (ei oo paljoo kaloreita jne.)
   Ei kukaan anorektikko söisi tuollaista ja varsinkaan julkaisisi siitä kuvia. Ahmimishäiriöiselle tai bulimikolle saattaisi maistua mutta tuskin tässä nyt oikeasti on siitä kysymys. Ja onhan pitsapohjassa ja mansikkahillossa kaloreita, ja vielä tyhjiä sellaisia. Nyt järki käteen ennenkuin postailet tuollaista.

   Lainaa

  15. Tulos: +156 (158 ääntä)
   musta_lammas: Mulle tuli noista Vilman kuvista mieleen, että hänellä taitaa olla syömishäiriö. Anoreksia varmaan. Eihän kukaan normaalisti muussais pakastevihanneksia ruuakseen tai söis pelkkää pitsapohjaa, mut syömishäiriöidet varmaan vois tehdäkin niin. (ei oo paljoo kaloreita jne.)
   Eih... Se on näitä, jotka ei saa aikaseks mennä kauppaan (kuten tuolla vähän niin kuin lukeekin) ja sit illalla kolutaan kaappeja etsien epätoivoisena jotain syötävää. Ja (kuten itse totesi) mansikkahilloa löytyy aina ja sen avulla saa ällöttävät sapuskansa alas.

   Lainaa

  16. Tulos: +47 (63 ääntä)
   Tulevaisuuden toivot hakenu kaupasta 4 maksamakkara pötkilöä ja nakannu uuniin, tottakai juustolla kuorrutettuna. Omnom!

   Lainaa

  17. Tulos: -75 (99 ääntä)
   Siis uunimakkarahan tehdään lenkkimakkarasta (HK:n Sininen yms.) Ei sitä mistään grillimakkarasta voi tehdä! Niinkuin näkyy.

   Lainaa

  18. Tulos: +87 (87 ääntä)
   Ei toi mun mielestä maksamakkaralta näytä. Maksamakkara menee velliksi lämmittäessä. En tiedä mitä on mut näyttää marsipaanilta. Niitähän myydään makkarapötkön näköisessä kuoressa. Tosin marsipaanikin taitaa käyttäytyy hiukan oudosti uunissa :D

   Lainaa

  19. Tulos: +3 (57 ääntä)
   Makkarat on ihan normaalin näköisiä. Itsellekin tullut tuollaisia ja ties mitä muita venkuloita aina silloin jos olen unohtanut tehdä tarpeeksi viiltoja makkaraan. Yksi suora viilto pitkin makkaraa ei riitä, sillon tulee useimmiten just tollasia. Pitää olla poikittaisia viiltoja useampi ja niihin ne juustot yms niin pysyy makkara makkaran näköisenä :D Näin ainakin itse olen kokemuksen kautta oppinut.

   Lainaa

  20. cornflakes 8.8.2013 12:55
   Tulos: +107 (117 ääntä)
   Tytöt on tainnu väsätä uunimakkaransa muovailuvahasta.

   Lainaa

  21. Paistopaisti 8.8.2013 13:36
   Tulos: +79 (117 ääntä)
   koikoi: Siis uunimakkarahan tehdään lenkkimakkarasta (HK:n Sininen yms.) Ei sitä mistään grillimakkarasta voi tehdä! Niinkuin näkyy.
   Siinä kans yks ammattikokki... Ei voi grillimakkaraa tehdä uunissa? Voi hyvää päivää. Kuvassa on maksamakkaraa, joka ei tosiaankaan ole paras vaihtoehto uunimakkaraksi.

   Lainaa

  22. Ruskeemustaruskee 8.8.2013 14:21
   Tulos: +47 (57 ääntä)
   Hei kyllä toi makkara on ihan jotain peruslenkkimakkaraa, grillimakkaraa tai jotain. Ne on vaan kuorittu ja sitten "räjähtäny" lämmön vaikutuksesta, vähän ku prinssinakit tekee u know. :D

   Lainaa

  23. Tulos: +49 (53 ääntä)
   En usko, että on maksista - ei kai KUKAAN voi tosissaan ostaa neljää maksamakkaraa ja laittaa niitä uuniin?! Luulisi tajuavan niiden pehmeydestä, ettei ole normi makkaraa...

   Lainaa

  24. Tulos: +38 (46 ääntä)
   tuskinpa kyseessä on maksamakkara kuitenkaan.. kyllä ihan normi lenkkikin tuollaiseksi levähtää, jos tarpeeksi kauan on uunissa.

   Lainaa

  25. Eero Tikka 8.8.2013 15:31
   Tulos: -22 (30 ääntä)
   ammi: tuskinpa kyseessä on maksamakkara kuitenkaan..kyllä ihan normi lenkkikin tuollaiseksi levähtää, jos tarpeeksi kauan on uunissa.
   Kyllä sen väristä, koosta ja koostumuksesta näkee mitä se on.

   Lainaa

  26. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Mitä noille makkaroille on käyny? en oo koskaan tykänny uunimakkarasta erityisemmin, mut nyt kauhistuttaa vielä enemmän noi nähtyäni :O

   Lainaa

  27. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Siskonuunimakkaraa..

   Lainaa

  28. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Kuvassa muuten ei ole maksamakkaraa, vaan selkeästi siskonmakkaraa.

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Ahh no mut toi pizza olis ainakin mennyt Japanissa kaupaksi - siellä tuli syötyä pizzaa, jossa oli mansikkahilloa ja juustoa täytteenä. Ei muuta. Nam.

   Lainaa

  30. Tulos: +19 (31 ääntä)
   Jep, varmaankin ihan normi teurasjätemakkaroita nuo ovat. Niille tuppaa juuri tuollainen räjähdys käymään, kuten joku jo mainitsikin, jos niihin ei älyä tehdä riittävästi/riittävän kokoisia viiltoja ennen kuumennusta :) Mutta hienot creampiet sai tytyt aikaan!

   Lainaa

  31. Tulos: -9 (13 ääntä)
   jotai muovailuvahaa toi vika, eww

   Lainaa

  32. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Mie olisin syönyt sen pitsapohjan vaikka pelkilteen ennemmin, kuin laittanut hilloa ja sokeria. Hillossa on muutenkin tarpeeksi sokeria...

   Lainaa

  33. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Todella kaksimieliseltä näyttäviä nuo uunimakkarat...

   Lainaa

  34. Tulos: +35 (39 ääntä)
   ninni: Ei kukaan anorektikko söisi tuollaista ja varsinkaan julkaisisi siitä kuvia. Ahmimishäiriöiselle tai bulimikolle saattaisi maistua mutta tuskin tässä nyt oikeasti on siitä kysymys. Ja onhan pitsapohjassa ja mansikkahillossa kaloreita, ja vielä tyhjiä sellaisia. Nyt järki käteen ennenkuin postailet tuollaista.
   Itse ahmimishäiriöstä kärsivänä en todellakaan koskisi noihin kokkauksiin, vaikka kuin nälkä olis. Ei ahmimishäiriöiset ja bulimikot sentään kaikkea eteensä tulevaa syö..

   Lainaa

  35. Tulos: +52 (52 ääntä)
   okei makkaroiden räjähdyksen vielä ymmärrän mutta kuin helvetissä niistä on saatu jotai PASTELLIN PINKKEJÄ??

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Aksur: Noi uunimakkarat näyttää aivan porsaansikiöiltä jotka on kietoutunut toisiinsa O_o
   Ei se ulkonäkö, vaan maku!! :D

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (16 ääntä)
   Pöö: Todella kaksimieliseltä näyttäviä nuo uunimakkarat…
   Samaa mietin itsekin - ei tullut kokkaaminen ensimmäisenä mieleen, eipä muut ole huomanneet :D

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (11 ääntä)
   koikoi: Siis uunimakkarahan tehdään lenkkimakkarasta (HK:n Sininen yms.) Ei sitä mistään grillimakkarasta voi tehdä! Niinkuin näkyy.
   Itse olen usein tehnyt grillimakkarasta. Parempaa siitä mielestäni tulee, kuin jostain lenkkimössöstä. Tuon kuvan kaltaisia pinkkejä kasoja en tunnista minkään soritin makkaroiksi, edes räjähtäneiksi sellaisiksi. Tosin tuota kommenteissa toistettua maksamakkaraa en ole uunissa kokeillut.

   Lainaa

  39. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Jostain pakastevihannesmössöstä voisi tulla ihan hyvää; lisäisi korppujauhoa ja munaa (öljyä vegaanille) ja laittaisi uunissa röstintapaiseksi, dippaisi chillikastikkeeseen vaikka? Ja pizzapohjahan nyt ei maistu miltään, kai sen voisi julistaa kurjaksi vohveliksi ja maustaa sen mukaan... Joo, olen opiskelija.

   Lainaa

  40. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Makkarat voi olla mitä makkaraa vaan (vaihtoehdot esitetty aika kattavasti ylempänä), mutta kuinka helvetissä niistä on noin PINKKEJÄ saatu??! Ei oo sitten hetkeen ton väristä makkaraa vastaan tullut!

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Mikäs helvetti tota makkaraa vaivaa? Ja miks ne pakastevihannekset piti muussata? Eiks sillä ois ollu vaikka ketsuppia edes jääkaapissa ton pizzapohjan paremmaksi kumppaniksi?

   Lainaa

  42. Tulos: -6 (12 ääntä)
   VILMA ON MUN TYTTÖYSTÄVÄ!

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (0 ääntä)
   nuo makkarat näyttää ihan muovailuvahalta :D

   Lainaa

  44. Tulos: -3 (7 ääntä)
   noi makkarat näyttää aivan kuin joku mies ois kännispäissään muovaillut fleslightia...namnam :D

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Noi uunimakkarathan on selkeästi kloonautumassa. Olis vaan paistanu vielä jonkun aikaa nii olis tullu tieteellinen läpimurto. :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: makkara, pitsa, pizza, kuva, hillo, mansikkahillo