Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Syntymäpäivänä seonnut

Miikka menetti viimeisenkin mutterinsa täytettyään 21.
Syntymäpäivänä seonnut

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1017 (1229 ääntä)
   muka-hauska pätijä, ei jatkoon.

   Lainaa

  2. Tulos: +307 (377 ääntä)
   Mitä vittua miikka

   Lainaa

  3. Tulos: +562 (596 ääntä)
   Kauhea selitys ja silti oli unohtanut noin yksinkertaisen asian mitä Joni sanoi.

   Lainaa

  4. synttäreitään viettävä 8.8.2013 9:07
   Tulos: +588 (614 ääntä)
   Samaa mieltä Jonin kanssa siitä, ettei isän kivesten päivää voi juhlia lapsen syntymäpäivänä. Äidin ponnisteluiden päivä ennemminkin. Yksilön iän laskemistahan nuo synttärit enemmän on kuin hengissä selviämisen ihmettelyä. Vai kuinka moni teistä on näyttänyt ravintolan portsarille kuvaa isänsä kiveksistä päästäkseen sisään?

   Lainaa

  5. Tulos: -37 (57 ääntä)
   Tavallaanhan Miikka juhlii nyt syntymää. Eli ympyrän alkupisteeseen...

   Lainaa

  6. tätä taas 8.8.2013 9:34
   Tulos: +468 (496 ääntä)
   Hei mitä ihmettä. Sen isä on päässy pukille ni jätkä skorettaa sitä? Äiti sen koko raskausajan ja synnytyksen ja muun riemun lusi! Jee äidille?

   Lainaa

  7. Tulos: +179 (205 ääntä)
   Näyttää että on väkisin pitänyt keksiä joku hauska tilapäivitys. (odotettu) Lopputulos melko mauton ja järjetön.

   Lainaa

  8. Tulos: +103 (111 ääntä)
   Miikka on huolissaan väestän ikääntymisestä, joten hänen mukaansa asia ratkaistaan sillä, että vanhemmille luvataan vielä yksi juhlapäivä äitien- ja isänpäivien lisäksi? Kyllä se lahjojen saanti on niin kivaa, että tekisi mieli pistää saman tien lapsi aluille.

   Lainaa

  9. Tulos: +186 (198 ääntä)
   Hedelmöittäminen käy helposti ja vaikka vahingossa, synnyttäminen se kovaa puuhaa on, ja sen vuosipäivähän se syntymäpäiväkin on. Onhan sitä paitsi epäloogista ensin kirjoitella naisten hedelmättömyydestä ym. ja sitten ylistää kiveksiä. Vai onko kiveksissä jotain hauskaa, mutta kohdussa tai muissa synnytysvehkeissä ei? Onko Facebookissa hauskuuspakko?

   Lainaa

  10. Tulos: +26 (54 ääntä)
   Vuodessa on 365,25 päivää

   Lainaa

  11. Tulos: +191 (197 ääntä)
   tätä taas: Hei mitä ihmettä. Sen isä on päässy pukille ni jätkä skorettaa sitä? Äiti sen koko raskausajan ja synnytyksen ja muun riemun lusi! Jee äidille?
   Itekki just ihmettelin sitä, että jätkä juhlistaa vaan isänsä kiveksiä, eikä millään tavalla äitiään, joka kantoi häntä yhdeksän kuukautta sisällään ja lopulta synnytti tähän maailmaan...

   Lainaa

  12. Tulos: +179 (185 ääntä)
   MDM: Itekki just ihmettelin sitä, että jätkä juhlistaa vaan isänsä kiveksiä, eikä millään tavalla äitiään, joka kantoi häntä yhdeksän kuukautta sisällään ja lopulta synnytti tähän maailmaan…
   Ja mainitsi kyllä tuolla äitinsä munasolun, mutta siltikin päätti että vain isin kassit ansaitsee juhlat.

   Lainaa

  13. cornflakes 8.8.2013 12:58
   Tulos: +79 (87 ääntä)
   Mukahauskaa ekskrementtiä, oli pakko laittaa peukku alaspäin.

   Lainaa

  14. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Ei jatkoon.

   Lainaa

  15. TurkkaHuttusuo 8.8.2013 15:04
   Tulos: -69 (93 ääntä)
   Mä olen kriittinen näitä facebookin "hauskoja juttuja" kohtaan, mut kyl tää oli musta viihdyttävä. Vitullista mindfuckia koko teksti.

   Lainaa

  16. Tulos: +119 (133 ääntä)
   Jep, ei tainnut kyllä olla isin pippeli (tai siis kivekset) se joka sen suurimman työn Miikan eteen teki. Hassu ajatus. Siittiöhän tosiaan muutenkin on vain puoli ihmistä. Usein tunnutaan ajateltavan, että siitä siittiöstähän minä olen saanut alkuni. Väärin, siittiöstä JA munasolusta. Se kun on yhtä tärkeä.

   Lainaa

  17. Tulos: -4 (26 ääntä)
   onnee wa :--Dd

   Lainaa

  18. Tulos: -59 (81 ääntä)
   Hei c'moon! Olihan tuo nyt ihan hauska juttu :D Aina pitää vaan olla noi negatiivinen.. :/ "Näyttää että on väkisin pitänyt keksiä joku hauska tilapäivitys."-.- Justjoooo :s

   Lainaa

  19. Tulos: -44 (46 ääntä)
   oon lähettäny teille jo 2 mokaa toisen ainakin kuukausi sitten ja toisen pariviikkoa sitten eikä kumpaakaan ole julkaistu edes takasivulle...

   Lainaa

  20. Tulos: +65 (71 ääntä)
   päivytys alkoi melkein-hauskasti, mutta meni sitten pahempaan suuntaan. Äiti ja vauvahan siinä synnyksessä kärsii eniten, eli voi sitä ihan itseäänkin onnitella, ja äitiä. Itse ei ehkä muista koko tapahtumaa, mutta on se aika traumaattinen tapahtuma vauvallekin, usein on monta mustelmaa kun ulos pääsee, kun eihän se mikään moottoritieväylää pitkin tulee vaan sitä puristetaan ulos... ja äidille sitt saattaa tulla vielä enemmän kun muutama mustelma jos paikat repeää... kyllähän sitä niitä miehen kiveksiäkin tartetaan, mutta niiden "laittaminen paikalle" harvemmin on traumaattinen kokemus...

   Lainaa

  21. Tulos: -51 (75 ääntä)
   Entäs jos hän jätti äitinsä mainitsematta tarkoituksella? Kaikilla ei ole yhtä lämpimät välit äiteihinsä, eikä kaikista naisista ole äideiksi. Esimerkiksi minun äitiäni ei kiinnostanut minun kasvattamiseni ollenkaan. Hän kantoi minua sisällään sen noin 9 kk, synnytti ja lähes unohti. Ei ollut kiinnostunut kasvattamisestani ollenkaan. Nosti kaikki lapsilisät omaan käyttöön ja vielä vei isältäni elatusmaksuja, vaikka oli yhteishuoltajuus ja asuin lähes kaiken ajan isäni luona. Isäni ei jaksanut mennä oikeuteen tappelemaan yksinhuoltajuudesta, koska eihän miehet noita juttuja yleensä voita naisia vastaan. Tai jos Miikan äiti on huora tai rikollinen?

   Lainaa

  22. Tulos: +85 (89 ääntä)
   Osalla naisista on lapsettomuusongelmia?!?!? Eiköhän se oli parin yhteinen ongelma sitä paitsi miehetkin voivat olla kykenemättömiä lapsen tekoon... Jos miikan mielestä vaan naiset voi olla hedelmättömiä niin miksei hän hurraa äidilleen joka kuitenkin ei ollut ongelmainen?

   Lainaa

  23. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Meilläkin on 1,83 lasta :)

   Lainaa

  24. Tulos: +33 (43 ääntä)
   synttäreitään viettävä: Samaa mieltä Jonin kanssa siitä, ettei isän kivesten päivää voi juhlia lapsen syntymäpäivänä. Äidin ponnisteluiden päivä ennemminkin. Yksilön iän laskemistahan nuo synttärit enemmän on kuin hengissä selviämisen ihmettelyä. Vai kuinka moni teistä on näyttänyt ravintolan portsarille kuvaa isänsä kiveksistä päästäkseen sisään?
   Joo, luulen että äiteen kuvalla vois helpommin päästä, kun poket on pääasiassa heteromiehiä, tai ainakin kuvittelevat olevansa. Miesten siittiötuotanto on tusinatouhua, huithapelin sarjatyötä, mutta naiset tuottavat yhden valikoidun ja vaalitun munasolun kuussa.

   Lainaa

  25. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Laura: Osalla naisista on lapsettomuusongelmia?!?!? Eiköhän se oli parin yhteinen ongelma sitä paitsi miehetkin voivat olla kykenemättömiä lapsen tekoon… Jos miikan mielestä vaan naiset voi olla hedelmättömiä niin miksei hän hurraa äidilleen joka kuitenkin ei ollut ongelmainen?
   Muutenkin outoa sanoa, että "naisen hedelmällisyys on 1,83 lasta naista kohden", eihän siinä ole mitään järkeä. "Keskimääräinen lapsiluku on 1,83 lasta naista kohden" on luultavasti se ajatus, mitä on haettu takaa, mutta miksi se on pitänyt ilmoittaa niin oudolla sanavalinnalla? Muutenkin lasten määrä kertoo aika vähän pariskunnan hedelmällisyydestä ja todellakin vielä tuo mainitsemasi pointti, että saattaa se lasten "vähäisyys" johtua siitä miehestäkin. Harvoin edes äänestän mitään "jatkoon"/"ei jatkoon", mutta tämä oli kyllä niin hakemalla haettu, epälooginen ja huonosti ajateltu juttu, että pakko se on tämän kerran äänestää. Tämä 21-vuotias (tai miten hän sen nyt laskeekaan) voisi ensi kerralla miettiä argumenttinsa loppuun asti, siistiä kieliasun ja ehkä myös miettiä, että se äiti on tosissaan se, joka sen suuren työn on tehnyt. Isällä varmasti on ollut lähinnä hauskaa niiden kivestensä kanssa.

   Lainaa

  26. feministikö 11.8.2013 13:24
   Tulos: +73 (79 ääntä)
   Lapsettomuus on yksin naisten ongelma, mutta raskaus ja syntyminen on isän (kivesten) ansiota? Miikka haiskahtaa sovinistilta.

   Lainaa

  27. Tulos: +50 (60 ääntä)
   Vai on se Miikka kiveksistä syntynyt, eikä kohdusta. Ennen kunnollisten mikroskooppien keksimistä jotkut (miehet) tosiaan kuvitteli, että siittiö on minikokoinen ihminen... Miksi miehet ylpeilee palleillaan, mutta naiset ei koskaan elimillään, jotka kuitenkin venyvät aivan uskomattomaan suoritukseen synnyttäessään lapsen?!

   Lainaa

  28. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Tai jos Miikan äiti on huora tai rikollinen?
   No siinä tapauksessa Miikan isän on oltava henkilö joka juoksee huorissa. Tekeekö se hänestä siis parempaa ihmistä?

   Lainaa

  29. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Live Miesten siittiötuotanto on tusinatouhua, huithapelin sarjatyötä, mutta naiset tuottavat yhden valikoidun ja vaalitun munasolun kuussa.
   Itseasiassa naisilla on syntyessään munasolut olemassa, mutta murrosiästä alkaen niistä yksi kerrallaan kypsyy ja lähtee liikkeelle. Tai siis tavallisesti yksi, mutta voihan niitä kypsyä kerrallaan myös kaksi. Naisilla munasoluja ei kehity siis lisää missään vaiheessa, niillä mennään mitä on annettu.

   Lainaa

  30. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Lisäksi niistä sadoista tuhansista munasoluista vaan joku 400 kappaletta koskaan saavuttaa hedelmöitykselle otollisen tilan ennen vaihdevuosia. Hormonikierron aikana yhtä "valmistunutta" munasolua kohden tuhoutuu pari tuhatta follikkelivaiheessa olevaa, eli teknisesti ottaen tässä on kuitenkin yhdistävä tekijä siittiöntuotantoon: monien on kuoltava, jotta yksi saa mahdollisuuden. (siittiöiden kohdalla tietenkin toi joukkomurha tapahtuu vasta hedelmöityksessä) Jos lisää pilkkua nuuskitaan.

   Lainaa

  31. päden koska päden 25.11.2013 23:04
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   bethos: Vuodessa on 365,25 päivää
   365d 5h 48min 46sec. Ja onhan meillä karkaussekunti, aina toisinaan laitetaan se yksi sekunti lisää. Ja vielä, eihän se syntymäpäivä siirry päivällä neljän vuoden välein millään vitun logiikalla.

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (0 ääntä)
   tässä suomen tulevaisuus.... (Y) (Y) (Y)

   Lainaa

  33. Syötävä kesyhanhi 8.7.2020 2:24
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Miikka aivan varmasti luulee olevansa sekä hauska että älykäs. Valitettavasti hän ei ole kumpaakaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: syntymä, syntymäpäivä, synttärit, lapsettomuus, kivekset, isä, hedelmöitys, hedelmöityshoito