Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Apua uusavuttomalle, osa 4

Tällä kertaa lavuaari on tukossa.
Taustatietoja: Lähettäjä oli sensuroinut jutusta kaikkien keskustelijoiden nimet ja kuvat, joten päähenkilöä lukuun ottamatta emme tiedä keskustelijoiden sukupuolia. Kuvakkeet olemme laittaneet sensuroidun kuvan värien perusteella. Jos esiinnyt keskustelussa etkä ole tyytyväinen sukupuoleesi, keskustele asiasta lääkärisi kanssa. Apua uusavuttomalle, osa 4

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 18 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -94 (196 ääntä)
   Aaaahahahhahhaaaaha nauran täällä vedet silmissä!

   Lainaa

  2. Sombrero89 13.8.2013 7:40
   Tulos: +995 (1043 ääntä)
   Ainoa hauska kohta jutussa oli taustatietoja osuus...

   Lainaa

  3. Tulos: +216 (236 ääntä)
   ^ niinpä! Mut tää oli tätä perus blondi entajuamillään-sarjaan kuuluvaa :P

   Lainaa

  4. Tulos: +59 (93 ääntä)
   Tyyppi luultavasti halusi tietää, kuinka tukoksen saa putkista pois (kuinka ne "korjataan"). Tietysti tuo hidas sytytys tuon tukoksen tajuamisen suhteen oli kai moka, mutta ei kyllä edes hymyilyttänyt.

   Lainaa

  5. Tulos: -21 (87 ääntä)
   Haha, siis olin tiskaamassa ja täytin astianpesukonetta, ja sit kun ois pitäny saada vedet pois, niin ne ei valunukkaan sinne viemäriin :D ekaks oletin, että ne valuu hitaasti, mutta ei ne sit ollenkaan lähteneet. Lopulta tietysti kunnon blondin elkein (täytyyhän mun pitää maineestani kiinni;)) ), pyysin apua facebookista kavereiltani, jotka ovat onneksi aina niin auttavaisia :) Ja oon 17, eli älkää nyt kaikkee toivoonne menettäkö ;)

   Lainaa

  6. Tulos: +191 (205 ääntä)
   Kerrankin taustatiedot olivat hauskemmat kuin itse moka...

   Lainaa

  7. Tulos: -27 (41 ääntä)
   ::'D no okay ei naureta en kuule itekkää osais !

   Lainaa

  8. Tulos: +54 (68 ääntä)
   Kylläpä te siellä fm-teamissä ootte vitsikkäitä :)

   Lainaa

  9. Tulos: -65 (77 ääntä)
   Naiset

   Lainaa

  10. brandoniina 13.8.2013 14:07
   Tulos: +23 (45 ääntä)
   sukat tuolla pyykkinarullaki naurattaa enemmä ku tää.

   Lainaa

  11. Kultamitali 13.8.2013 14:38
   Tulos: +63 (63 ääntä)
   Boss93: Kerrankin taustatiedot olivat hauskemmat kuin itse moka…
   Jep, vähän veivät tehoa itse mokalta, kun piti taustatiedoille nauraa vedet silmissä. :D

   Lainaa

  12. Duck of doom 13.8.2013 15:52
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   KARHUPUMPPU

   Lainaa

  13. totuuden_torvi 13.8.2013 17:42
   Tulos: 0 (26 ääntä)
   Semmonen villi veikkaus, että röörit täynnä Ainon omia hiuksiaan.... -_-

   Lainaa

  14. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Noi taustatiedot pilas mokan. =/ Repesin tekstille niin helvetisti.

   Lainaa

  15. Tulos: -4 (24 ääntä)
   Suurin syy naisten viemäritukoksiin on valtava määrä hiuksia. Sekä pojalla että itsellä sama homma: Hajulukon putsaus auttaa, eli poistetaan se kahteen peruukkiin riittävä määrä pitkiä hiuksia. Ne (pitkät) hiukset eivät mene alas eikä hajoa, joten niitä ei tyttöset kannattaisi yrittää sinne lavuaariin putsata. Heittäkää ne roskiin.

   Lainaa

  16. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Minulla oli eilen pienempi tiskiallas tukossa. Nykäisin karhupumpulla muutaman kerran riuskasti, jolloin altaaseen ilmestyi kaikkea tummaa, jännää ja mielenkiintoista, jotka nostelin roskikseen pitkin sormin. Kuumaa vettä perään ja allas imee kuin uuden batmanit.

   Lainaa

  17. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Minä: Suurin syy naisten viemäritukoksiin on valtava määrä hiuksia. Sekä pojalla että itsellä sama homma: Hajulukon putsaus auttaa, eli poistetaan se kahteen peruukkiin riittävä määrä pitkiä hiuksia. Ne (pitkät) hiukset eivät mene alas eikä hajoa,joten niitä ei tyttöset kannattaisi yrittää sinne lavuaariin putsata. Heittäkää ne roskiin.
   tiskikoneessako se niitä hiuksiaan uittaa? lue kommentit.
   Aino: Haha, siis olin tiskaamassa ja täytin astianpesukonetta, ja sit kun ois pitäny saada vedet pois, niin ne ei valunukkaan sinne viemäriin ekaks oletin, että ne valuu hitaasti, mutta ei ne sit ollenkaan lähteneet. Lopulta tietysti kunnon blondin elkein (täytyyhän mun pitää maineestani kiinni;)) ), pyysin apua facebookista kavereiltani, jotka ovat onneksi aina niin auttavaisia Ja oon 17, eli älkää nyt kaikkee toivoonne menettäkö

   Lainaa

  18. Syötävä kesyhanhi 8.7.2020 3:50
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Kokeile laksatiiveja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: lavuaari, tukossa, tukos, putket