Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Totuus tulee lasten suusta

Äiti saa kuulla kunniansa pojaltaan.
Suurenna näkymä
Totuus tulee lasten suusta

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 71 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -332 (1054 ääntä)
   ilkeä poika, ei omaa äitiä saa haukkua minkään tyyliseksi huoraksi, edes läpällä.. onnekas, että selvis pelkällä arestilla

   Lainaa

  2. I Don't Want To Live On This Planet Anymore. 16.7.2013 5:46
   Tulos: +1262 (1502 ääntä)
   James: ilkeä poika, ei omaa äitiä saa haukkua minkään tyyliseksi huoraksi, edes läpällä.. onnekas, että selvis pelkällä arestilla
   No tässä tilanteessa "huomiohuora"-sana on ihan oikein käytetty.

   Lainaa

  3. Ammattihuora 16.7.2013 6:16
   Tulos: +791 (987 ääntä)
   Kuka saa 17-vuotiaana arestia 3 viikkoa? :D

   Lainaa

  4. Tulos: +834 (886 ääntä)
   Ammattihuora: Kuka saa 17-vuotiaana arestia 3 viikkoa?
   Voi kuule, sun pitäis tavata mun äiti! Kontrolli piti tunnilleen siihen asti, kun täytin 18. :D

   Lainaa

  5. Tulos: +912 (1014 ääntä)
   Täytyy myöntää että vaikka en pidä äitien huorittelusta yhtään, niin tekstistä saattoi bongata ironian ja homman pointin luultavasti ilman että marttakerhon edustajien tarvitsee tästä nostaa äläkkää kielenkäytöstä. Huomatkaa äidin viestin dramaattisuus vaikka oli hakemaan passia menossa. Spot on!

   Lainaa

  6. JesseJames 16.7.2013 7:45
   Tulos: +186 (306 ääntä)
   Oma äitini saisi hyvin samantyylisen vastauksen jos huomiohuoraisi tuolla tavalla Facebookissa. Onneksi olen äitini hyvin opettanut ja hän vain stalkkaa muiden tekemisiä, päivittelemättä itse statuksiinsa turhuuksia!

   Lainaa

  7. Tulos: -42 (470 ääntä)
   ilkeä pikku kusipussi tuo jätkä. ei noin äidille tehdä vaikka postaiskin huomiopaskaa.

   Lainaa

  8. Dubbeldore 16.7.2013 9:28
   Tulos: +192 (406 ääntä)
   karhu: ilkeä pikku kusipussi tuo jätkä. ei noin äidille tehdä vaikka postaiskin huomiopaskaa.
   Ilkeä pikku kusipussi! Pelastit päiväni, karhu :D Olen kyllä aivan samaa mieltä kanssasi, omalle äidille ei tuollaista tehdä. Kaverille ehkä. Aika huonosti oli vielä kirjoittanut juttunsa, kova yritys kyllä, mutta vaivaannuttava lopputulos. Ei jatkoon.

   Lainaa

  9. Tulos: -25 (259 ääntä)
   Kamala lapsi.

   Lainaa

  10. Tulos: -105 (291 ääntä)
   Karmea mukula.... En sinällään kannata väkivaltaa, mutta kyllä tuo ansaitsisi jo vanhan kunnon perinteisen selkäsaunan sen kotiarestinsa lisäksi.

   Lainaa

  11. Tulos: +177 (209 ääntä)
   Luulis pojan tietävän mitä läppää voi heittää äitinsä kanssa. Ite pystyn iskän kanssa heittämään aika roisiakin läppää, vaikka yleensä kasvokkain. Ollaan iskän kanssa sen verta läheisiä ja huumorintaju on niin samanlainen et hyvin voitaisiin tuolleenki vitsailla. Yleensä se menee vaan niin et muut ei tajuu sitä vitsiä mille me nauretaan. :’DD

   Lainaa

  12. Tulos: +90 (106 ääntä)
   kirnu: Voi kuule, sun pitäis tavata mun äiti! Kontrolli piti tunnilleen siihen asti, kun täytin 18.
   Minun äiti yritti pitää tiukkaa kontrollia vielä sen jälkeenkin.

   Lainaa

  13. Tulos: -35 (89 ääntä)
   Prostituutio ei ole laitonta, niin kauan kuin sitä ei tehdä julkisella paikalla eikä siihen liity paritusta tai ihmiskauppaa. Eli ei poliisit olisi paljoa voinut sen itsensä ilmiannon suhteen tehdä, muuta kuin varoittaa vaaroista.

   Lainaa

  14. Tulos: -41 (135 ääntä)
   I Don’t Want To Live On This Planet Anymore.: No tässä tilanteessa “huomiohuora”-sana on ihan oikein käytetty.
   ... niin pojasta puhuttaessa

   Lainaa

  15. Tulos: +138 (202 ääntä)
   Ammattihuora: Kuka saa 17-vuotiaana arestia 3 viikkoa?
   Huoranpenikka.

   Lainaa

  16. Tulos: +124 (200 ääntä)
   Joonaksella oli hyvä pointti, mut oli silti typerään muotoon kirjotettu. Oon aina inhonnu sanaa huomiohuora.

   Lainaa

  17. Arvostelija 16.7.2013 12:16
   Tulos: -66 (142 ääntä)
   Ihan kelvoton lapsi, ite lähettäisin sen afrikkaan...

   Lainaa

  18. Tulos: -31 (105 ääntä)
   Onneksi Raili voi laittaa tuon räkäpään viimeistään vuoden sisällä pihalle kun tulee täysi-ikäiseksi.

   Lainaa

  19. Tulos: +56 (132 ääntä)
   Älykäs poika, mutta tilannetajuton. :/

   Lainaa

  20. Tulos: +135 (159 ääntä)
   Jooh, ehkä vähän överiksi mennyt tuo Joonaksen ensimmäinen viesti. Näyttää että tässä on haettu samankaltaista fiilistä kuin niissä konsoleille suunnatuissa rakkaudentunnustuksissa ja muissa mutta vähän mennyt ohi maalista. Läpäksihän tuo pitäisi tunnistaa jos vähänkään on ajattelukykyä, mutta olisihan tuon voinut tyylikkäämminkin hoitaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +108 (192 ääntä)
   Kaikki, jotka kirjoittavat täällä Joonaksen olevan törkeä omaa äitiään kohtaan (huorittelu ei ilmeisesti enää ole törkeää???) saa miinuksia... Just just. Mun mielestä Joonas ei ollut hauska. Otan miinukseni ylpeydellä vastaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +48 (74 ääntä)
   kirnu: Voi kuule, sun pitäis tavata mun äiti! Kontrolli piti tunnilleen siihen asti, kun täytin 18.
   Se on kyllä mielenkiintoinen se viimeinen tunti ennen täysi-ikäisyyttä. Sen aikana tapahtuu paljon: kasvaa ottamaan vastuuta niin paljon, että sen jälkeen voi ruveta käyttämään alkoholia tai ajamaan autoa, ymmärtää maailmaa niin paljon että voi ottaa osaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon, ja joissain tapauksissa ilmeisesti siinä vieläpä tapahtuu viimeinen henkinen kasvuspurtti perheen sisällä, joka mahdollistaa oman harkinnan käyttämisen arjessa ilman uhkaa kotiarestista! Ymmärrän kyllä, että laissa nuo kehitykseen liittyvät ikärajat pitää määritellä noin teennäisiksi, mutta eivätkö nyt vanhemmat sentään voisi käyttää järkeä ja antaa pitemmän ajan oppia omaa harkintaa? Ei nyt tietenkään mitään kasvatusta ilman rajoja. Mutta tuo kolmen viikon kotiaresti 17-vuotiaalle tuollaisesta syystä on sellainen pohjanoteeraus ettei paremmasta väliä.

   Lainaa

  23. Homo petteri suominen-allan-koskinen 16.7.2013 13:52
   Tulos: -19 (109 ääntä)
   Tuohan oli täysin oikein tehty. Pinnat Joonakselle

   Lainaa

  24. Tulos: -35 (71 ääntä)
   JESS! hyvä 17-v.poika! oon ite suunnilleen samanikäinen ja ikuisesti onnellinen siitä että vanhempani eivät huomiohuoraa kovin pahasti.

   Lainaa

  25. Tulos: +22 (72 ääntä)
   Ammattihuora: Kuka saa 17-vuotiaana arestia 3 viikkoa?
   Ennemminkin kuka tottelee aitiään jos äiti sanoo: "oo sitte arestissa(yms.)" enää 17-vuotiaana?

   Lainaa

  26. Tulos: +111 (135 ääntä)
   Saan näppylöitä huora-sanasta, vaikka kuinka olisi läppää tai ironiaa.

   Lainaa

  27. Tulos: +102 (122 ääntä)
   Aika perseestä, eipä tulis kysymykseenkään sanoa omalle mutsille koskaan mitään vastaavaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +99 (113 ääntä)
   Huonosti toteutettu vitsi. Ihan hyvin kirjoitettu ja varmaan monella tapaa fiksu poika, mutta liian tylyä tekstiä.Onhan toi äidin status toki tosi rassaava, mutta paljon parempiakin tapoja siitä kuittailla olisi varmasti helposti keksinyt ja pitäis muistaa, että ton lukee äidin kaverit. No toisaalta poika on 17 v joten saahan se arvostelukyky vielää tossa iässä joskus pettää. Toivottavasti saavat sovittua ja poika oppii vähän tilannetajua.

   Lainaa

  29. Tulos: +38 (60 ääntä)
   Aika typerästi tuo pointti kirjoitettu, kun se hyppää raiteiltaan pahasti. Mielummin olisi pysynyt huomiohuoraus sanassa, niin ei olisi mitään ongelmaa. Itse kyllä äitilleni, jos facebookkia hän käyttäisi voisin hyvinkin kertoa pari faktaa, jos oikeasti homma menee siihen että kalastelee ihmisiltä sitä huomiota. Silti osoittaa todella paskaa sisälukutaitoa äidiltä, sekä luetun ymmärtämistä ihmisiltä jotka eivät käsitä, että jutun pääpiste ei ole prostituutiossa ja eiköhän vanhemmat poikaansa itse rangaitse. Turha huudella selkäsaunoja 17 vuotiaalle, jos ei ole munaa itse käydä sitä antamassa. Tai kykyä.

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Voi kuule, sun pitäis tavata mun äiti! Kontrolli piti tunnilleen siihen asti, kun täytin 18. :D
   meillä kontrolli pitää edelleen täytettyäni 18...

   Lainaa

  31. Tulos: +53 (69 ääntä)
   Onhan tuo äidiltä ihan selkeää huomionkerjäämistä ja vielä todella ärsyttävää semmosta. Mutta ei se silti oikeuta (edes huomio)huorittelemaan omaa äitiä. Olisi Joonas ollut fiksu ja ilmaissut asiansa lyhyemmin, ytimekkäämmin ja kypsemmin. Tietenkin kaikkein järkevintä olisi sanoa se äidille suoraan kasvokkain, kun varmasti saman katon alla asuvat.

   Lainaa

  32. Tulos: +26 (54 ääntä)
   Se mikä mua tossa mietityttää, on se, että kuvitteleeko esmes äidin etäisemmät kaverit tai perhetutut, että sinne poliisille joutuu esim. siksi, että juniori täytyy hakea juoppoputkasta. Mulla ainakin se vois tulla mieleen. Ja onko se(kään) reilua. Paha tietää, paljonko vastaavaa some-pelleilyä poika on saanut äidiltään seurata. Vaikka reaktio ei ole kovin kypsä tai hyväksyttävä, niin se saattaa silti olla ymmärrettävä. Itse kyllä ottaisin äidikseni mieluummin työstään pitävän ja siinä taitavan seksialan ammattilaisen kuin huomiohuoran, mutta kukin tyylillään.

   Lainaa

  33. Tulos: +31 (51 ääntä)
   Mikähän tässäkin huomiontavoittelussa oli niin vahingollista. Varmaan ihan vitsillä yritti heittää mamma juttunsa. Eniten tässä ärsyttää tuo korvia ja silmiä rääkkäävä anglismi. Suurin osa ihmisistä nauttii huomiosta, mutta harva kehtaa myöntää. Valitus ja tuomitseminen kun joku jää kiinni sen tavoittelusta. Nähtiin tilaisuus huoritella huumorin varjolla. Eikä tietenkään saisi suuttua koska nenäkkään 17-vuotiaan huumorin kuuluu saada ajaa 40+ naisen yli.

   Lainaa

  34. MiRoWaLTTeRi 16.7.2013 18:32
   Tulos: +44 (58 ääntä)
   James: onnekas, että selvis pelkällä arestilla
   Tappaakko se sitten olis pitäny?

   Lainaa

  35. yötiäinen 16.7.2013 18:46
   Tulos: +16 (66 ääntä)
   Tylyä tekstiä pojalta, mutta mulla menee silti sympatiat hänen puolelleen. 17 vuotta on kauhea ikä elää äitinsä (3 viikon arestista päätellen) mielivallan alaisuudessa, vaikka omaa jo kaikki aikuisen kyvyt ja tarpeet. Huomaamatta pojalta vain jäi, että huorittelu saa naisen ja etenkin vähän konservatiivisemman sukupolven kasvatin näkemään punaista eikä huumori enää sen jälkeen toimi, diplomaatin taidoissa on siis vielä kehittymisen varaa.

   Lainaa

  36. yötiäinen 16.7.2013 18:56
   Tulos: -5 (15 ääntä)
   diudau: Eniten tässä ärsyttää tuo korvia ja silmiä rääkkäävä anglismi.
   Missä on anglismi?

   Lainaa

  37. Lady Gargoyle 16.7.2013 19:52
   Tulos: +59 (75 ääntä)
   Poika on tullut äitiinsä. Tuo pojan eka kommentti jos mikä on huomiohuorausta. Eikö muka kestään muusta? Just saying.

   Lainaa

  38. Tulos: +57 (77 ääntä)
   Mun piti lukea tuo kolmesti ennen kuin tajusin "hauskuuden". Ja sittenkään se ei naurattanut. Omaa äitiä ei huoritella, ei missään olosuhteissa eikä tilanteissa, lisäksi tuo kommentti on varmasti saanut monen äidin kaverin ihmettelemään että mistä oikein on kyse. Ei kiva. Kuinka moni äidin ikäluokasta edes tietää mikä "huomiohuora" on? Tuli varmasti vääriä käsityksiä ihan turhanpäiten.

   Lainaa

  39. Tulos: -18 (22 ääntä)
   dummy: Se on kyllä mielenkiintoinen se viimeinen tunti ennen täysi-ikäisyyttä. Sen aikana tapahtuu paljon: kasvaa ottamaan vastuuta niin paljon, että sen jälkeen voi ruveta käyttämään alkoholia tai ajamaan autoa, ymmärtää maailmaa niin paljon että voi ottaa osaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon, ja joissain tapauksissa ilmeisesti siinä vieläpä tapahtuu viimeinen henkinen kasvuspurtti perheen sisällä, joka mahdollistaa oman harkinnan käyttämisen arjessa ilman uhkaa kotiarestista! Ymmärrän kyllä, että laissa nuo kehitykseen liittyvät ikärajat pitää määritellä noin teennäisiksi, mutta eivätkö nyt vanhemmat sentään voisi käyttää järkeä ja antaa pitemmän ajan oppia omaa harkintaa? Ei nyt tietenkään mitään kasvatusta ilman rajoja. Mutta tuo kolmen viikon kotiaresti 17-vuotiaalle tuollaisesta syystä on sellainen pohjanoteeraus ettei paremmasta väliä.
   ite aloin ajamaan autoo joskus 10-v ehkä :P

   Lainaa

  40. Pallosalama 16.7.2013 22:15
   Tulos: -4 (22 ääntä)
   MiRoWaLTTeRi: Tappaakko se sitten olis pitäny?
   Ei vaan lähettää venäjälle harrastamaan huorien kanssa anaaliseksiä. No mitä kuvittelit?

   Lainaa

  41. Koska huorittelusta tullut suotavaa? 16.7.2013 23:34
   Tulos: +30 (58 ääntä)
   Eniten vituttaa se, että ylipäätään nainen joka ärsyttää, leimataan huoraksi, siis prostituoiduksi? Mitä järkeä? Ja vielä se, että kyseessä on oma äiti, voiko joku kertoa mulle mikä tekee tästä arvostamisen arvoista? Kyllä surettaa ja paljon, jos oman äidin julkinen mollaaminen ja huoraksi haukkuminen on nykyään ihan ok. Vielä: miten niin äidin tilanpäivitys on rassaava/ ärsyttävä, tai miten niin olisi edes aihetta millekään meuhoamiselle huomionhausta? Mistä me tiedetään, kuinka pienissä palasissa se informaationsa passinhakukeikastaan on facebookiin ripotellut? Entä jos kyseessä oli läppä, ja äiti on lainkuuliaisuuden ylistys, ja halusi vähän shokeerata tantta-kavereitaan poliisiasemapäivityksellä facebookissa? Hitto että ihmiset olette vajukkeja.

   Lainaa

  42. Riippuu tilanteesta 17.7.2013 0:00
   Tulos: 0 (24 ääntä)
   Jos yhden tuntemani sekopää-ämmän lapsista jonain päivänä kasvaa niin vahvoja, että pystyisivät samalla lailla äidillensä sanomaan, niin lähinnä onnittelisin. Tulee vähän sellanen vaikutelma, ettei oo äidin ainoa tempaus... En nyt siis tarkota, että huorittelu ois aina hyvä, mutta eipä me tiedetä, millanen yliampuja tää äiti ite on aina kaikessa... tai no... 3vk aresti... Yoki voihan poikakin olla varsinainen nulikka... ei voi tietää :)

   Lainaa

  43. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Kyllä kontrolli saakin säilyä, vaikka täyttää 18 vuotta. Jos asuu toisen nurkissa, on ihan fiksua kunnioittaa hänen päätäntävaltaansa. Asia erikseen, jos asuu omillaan. :) Vaikka kyllä itse pidän äidin huolta ja sääntöjenjakelua ihan positiivisena asiana, vaikka olen jo muutaman vuoden asunut eri kaupungissakin. Tämä nyt ihan muuten vain, ei suorana viittauksena kyseiseen mokaan. :D

   Lainaa

  44. Tulos: -14 (24 ääntä)
   ...suuttu tommosest. eh. :''D

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Joo o, huomaa et on sukua

   Lainaa

  46. Napanöyhtä 17.7.2013 12:52
   Tulos: -13 (37 ääntä)
   Mielestäni aivan oikein Railille. Huomiohuoraustahan tuo nimenomaan on, ja ihan hyvä että jälkikasvu vähän näpäyttää, jos tuon ikäinen ihminen ei itse tajua lopettaa.

   Lainaa

  47. Tulos: -2 (28 ääntä)
   MITÄ VIKAA ON SIINÄ ETTÄ TYKKÄÄ HUOMIOSTA TURVAT TUKKOON NYT Ja pojalle postimerkki perseeseen ja ulos maasta.

   Lainaa

  48. Tulos: -3 (7 ääntä)
   kirnu: Voi kuule, sun pitäis tavata mun äiti! Kontrolli piti tunnilleen siihen asti, kun täytin 18.
   mulla mutsi pitäää suhteellisen kovaa vahtia lokakuuhun asti :D

   Lainaa

  49. melkeinaikuinen 17.7.2013 17:35
   Tulos: -3 (17 ääntä)
   Onpas rivoa kielenkäyttöä palstoilla paljon, miellyttävämpää olisi lukea siivoa tekstiä. Pojalla on pointti asiassa, jyrkät esimerkit kylläkin. Omasta äidistä en sanois nuuin, mutta joskus täytyy vähän näpäyttää ja sanoa asioita suoraan.

   Lainaa

  50. Tulos: +11 (33 ääntä)
   Napanöyhtä: Mielestäni aivan oikein Railille. Huomiohuoraustahan tuo nimenomaan on, ja ihan hyvä että jälkikasvu vähän näpäyttää, jos tuon ikäinen ihminen ei itse tajua lopettaa.
   No voi hirveätä mitä kauheaa huorausta on kyllä nyt harrastettu, helvetin synnillistä touhua kyllä mainita tuollainen asia statuksessaan. Siitähän voi saada jopa pikkaisen huomiota. Mikä helvetti tämä huomiohuoraus juttu nykyään oikein on?! Mitään ei saa sanoa tai tehdä ilman että on horo. Todella kuvottava sana todellakin, antaa vain hyvän syyn piilohuoritella toisia.

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Mitä vittua?

   Lainaa

  52. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Valitsen ystäväni usein huumorintajun perusteella. Ne joiden mielestä ihmisten huorittelu on huvittavaa, tippuvat kutsulistoilta armottomasti.

   Lainaa

  53. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Oma äitini ei facebookissa edes ole hyvä, ja ihan tahattomasti laittaa päivityksiä mitä me muut pidämme huomiohuorauksena. Eräänkin kerran kun syttyi pieni tulipalo kun kynttilä kaatui, niin hän päivitti facebookkiin että "meinas koko omaisuus kyllä kadota kuin tuhka tuuleen". Sitten tuli juuri tuommosii kommenttei, esimerkiksi työkaverin tytär oli laittanut että "Voi *piip* akka mee sinne omaan p***uus ja käyttäydy miten ikäises käyttäytyy huomiohuora!!!". Tietenki asia selviteltiin, kommentti poistettiin ja asiat ovat nyt sujut, mutta ihmetyttää tuo että pitää mennä heti kommentoimaan muka hauskasti, tai ihan oikeasti vain ilkeästi toisen päivitykseen, jos sieltä tulee sellainen omasta mielestä "huomiohuorattu" teksti. Itsekin olen joutunut monesti poistamaan päivitykseni koska heti kun olen valinnut jonkun sanani väärin, on tullut tuommoinen muka hauska kommentti, jolle muut ovat nauraneet ehkä hyvällä, ja painaneet "tykkää". Itse olen pahimmillaan itkenyt ja poistanut koko päivityksen, ja estänyt tuon ihmisen enää näkemästä päivityksiäni. En ymmärrä miksi heti pitää käyttäytyä kuin villi-ihminen, kaikilla meillä on tunteet ja jotkut eivät ymmärrä sarkasmia. Tiedän että jos itse tuommosen oisin äitilleni menny sanomaan niin olis äiti parahtanut itkuun ja itkenyt monta päivää. Isällekkin jos olisin sanonut ois hän suuttunut. Ei tommosta mun mielestä voi sanoo oikeen kellekkään. Ehkä oon vaan liika herkkä. On tosi ahdistavaa et tommosta pidetää ihan hyväksyttävänä. Mä en pitäis missää nimessä. Tuskin on mamma mitään pahaa tarkottanut, tai edes tajunnut mitä huomiohuoraus on. Kunhan on vaan päivittänyt asian mikä mielessä liikkuu. Nykyään noita facebook päivityksii arvostellaan liian rankalla kädellä. Tommonen on heti tietenki huomiohuorausta, eihän muuta mahdollisuutta ole. Joo, niihän se menee.

   Lainaa

  54. Tulos: +28 (34 ääntä)
   ^ Niinpä. Eniten just ihmetyttää se, että minkä takia pitää alkaa aivan todella ilkeäksi ihan pienistä asioista, mitä toinen ei välttämättä ole edes osannut ajatella. Mitä sillä on väliä, jos joku sattuu sanomaan jotain pientä, mikä on hassua/hölmöä/jännää/outoa/paisuteltua. Ehkä oikeasti tekisikin vaan mieli kysyä mitä ihmettä, ja harmittaa niin kovasti kun ei heti tiedä, että pitääkin alkaa haukkumaan... Sitten tietysti tulee lässytystä kukkahattuilusta ja huumorintajuttomuudesta. Jooo, tiedetään kyllä mitä huumori on, mutta mitä HAUSKAA on toisten mielen pahoittamisessa?

   Lainaa

  55. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Naa: No voi hirveätä mitä kauheaa huorausta on kyllä nyt harrastettu, helvetin synnillistä touhua kyllä mainita tuollainen asia statuksessaan. Siitähän voi saada jopa pikkaisen huomiota. Mikä helvetti tämä huomiohuoraus juttu nykyään oikein on?! Mitään ei saa sanoa tai tehdä ilman että on horo. Todella kuvottava sana todellakin, antaa vain hyvän syyn piilohuoritella toisia.
   huomion hakuinen henkilö

   Lainaa

  56. Tulos: -22 (38 ääntä)
   Itse seison täysin pojan sanomisten takana vaikka ei kenties ihan parhaalla tavalla toteuttanutkaan. Mielestäni aivan jokaisen kuuluu saada näpäytys omasta typeryydestään ja Joonaksen tapa oli mielestäni kelvollinen. Teille jotka nyt niin tunnutte pahoittavan mielenne huora-sanasta osana sanaa humioHUORA niin mielestni aivan turhasta suututte, poikahan käytti sanaa niin kuin kuuluukin. Ymmärrän toki että sanan muunlainen ylikäyttö ja huomautukset "taas se vitun huomiohuoraa taas tekee turhia päivityksiään" ovat aiheuttaneet pahemmanlaatuista inflaatiota sanaa kohtaan muutta nyt kuitenkin kyseessä oli mietitty teksti joka on mielestäni niitä harvoja tapoja kuinka kyseinen huomautus voidaan tehdä. Myöskään en sano että kyse olisi pelkästään huumorilla otettavasta jutusta vaan kelpo "rangaistuksesta" äidille. Toki omaa äitiään saa huoritella jos siihen on syy hyvät ihmiset. En sano etteikö vanhempiaan pitäisi kunnioittaa mutta muistakaa myös että kunnioitus täytyy ansaita. Lopputulemana sanoisin että mikäli kommentti oli äidiltä ensimmäinen laatuaan huomioHUORAUKSENA niin sitten yli mutta jos jo useampi päivitys vierähtänyt niin aivan oikein, good job Joonas you did the right thing.

   Lainaa

  57. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Eikö enään edes omia vanhempia arvosteta? Onhan tuollainen jatkuva huomion hakeminen naurettavaa, mutta voisiko tähän suhtautua kuitenkin eritavalla? "Hei, kävit hakemassa passin poliisilaitokselta. No big deal!" - voisi riittää vallan mainiosti. Sympatiat menevät tässä tapauksessa huomiohuoran puolelle.. KUKA KUTSUU OMAA ÄITIÄÄN HUORAKSI!? Minun sydän särkyi tuommoisesta. Vaikka toinen käyttäytyy lapselliseti hakiessaan huomiota facebookista niin onko pakko laittaa paremmaksi ja kayttäytyä kuin idiootti? Missä on kunnioitus, auktoriteetti ja käytöstavat? Opetetaanko kotona tai koulussa enään mitään? Välillä meinaa usko loppua tähän ihmiskuntaan..

   Lainaa

  58. Tulos: +13 (15 ääntä)
   MIes: Itse seison täysin pojan sanomisten takana vaikka ei kenties ihan parhaalla tavalla toteuttanutkaan. Mielestäni aivan jokaisen kuuluu saada näpäytys omasta typeryydestään ja Joonaksen tapa oli mielestäni kelvollinen. Teille jotka nyt niin tunnutte pahoittavan mielenne huora-sanasta osana sanaa humioHUORA niin mielestni aivan turhasta suututte, poikahan käytti sanaa niin kuin kuuluukin. Ymmärrän toki että sanan muunlainen ylikäyttö ja huomautukset “taas sevitun huomiohuoraa taas tekee turhia päivityksiään” ovat aiheuttaneet pahemmanlaatuista inflaatiota sanaa kohtaan muutta nyt kuitenkin kyseessä oli mietitty teksti joka on mielestäni niitä harvoja tapoja kuinka kyseinen huomautus voidaan tehdä. Myöskään en sano että kyse olisi pelkästään huumorilla otettavasta jutusta vaan kelpo “rangaistuksesta” äidille. Toki omaa äitiään saa huoritella jos siihen on syy hyvät ihmiset. En sano etteikö vanhempiaan pitäisi kunnioittaa mutta muistakaa myös että kunnioitus täytyy ansaita. Lopputulemana sanoisin että mikäli kommentti oli äidiltä ensimmäinen laatuaan huomioHUORAUKSENA niin sitten yli mutta jos jo useampi päivitys vierähtänyt niin aivan oikein, good job Joonas you did the right thing.
   Joonas: "...mutta olet huora." Käsittääkseni tämä menee vähän yli.

   Lainaa

  59. Pohdiskelija 20.7.2013 16:29
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Herää kysymys, kumpi tässä on pahempi huomiohuora, Joonas vai äiti, äiti vai Joonas?

   Lainaa

  60. jäkäjäkäblaablaa 21.7.2013 2:03
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Itse kunnioitan kyl omaa äitiäni sen verran etten menis ikinä sanoon häntä (edes huomio)huoraks,varsinkaan julkisesti. Ihan mielenkiintoista olisi tietää,miten Joonas ajatteli äitinsä tuohon kommenttiin suhtautuvan..?Itseä ei ainakaan naurattaisi,vaikka mielestäni ihan hyvän ja välillä jopa kieron huumorintajun omaankin..

   Lainaa

  61. Ninni Näätä 22.7.2013 13:32
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Näin.: Ennemminkin kuka tottelee aitiään jos äiti sanoo: “oo sitte arestissa(yms.)” enää 17-vuotiaana?
   Se joka äitinsä nurkissa asustaa ja sen safkoja syö?

   Lainaa

  62. Vapaapudotus 23.7.2013 14:26
   Tulos: -9 (19 ääntä)
   Näytin 50-vuotiaalle isälleni tuota tekstiä. Sanoi että jos olisi oma mukula hän antaisi pitkin korvia. Äidin huorittelu edes huumorimielessä ei ole ikinä hyväksyttävää. Ja se että tuo on kirjoitettu facebookiin ei lievennä asiaa yhtään. Äidin viestin perusteella tuntuu olevan yh-kasvatti mikä selittää pojan asenteen. Yh-äitien pojathan ei tunnetusti koskaan kurinpalautusta saa.

   Lainaa

  63. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Voi, jos tuo äiti tulee yhtään omaani, niin en ihmettele railakasta tunteiden purkausta. Ei minun neljäkymmentä jo täyttänyt äitini tiedä, mitä tarkoittaa "huomiohuora". Ei luultavasti olisi ymmärtänyt yhtään, olisi vaan kuvitellut että häntä haukutaan kirjaimellisesti maksulliseksi naiseksi. Ja tuollaiset statukset oman äitini kohdalla selittyvät sillä, että mamma on nähnyt asioita esitettävän tuolla tavalla facebookissa ja luulee että se kuuluu asiaan. Eihän pojalla mitään oikeasti pahaa ollut mielessään, hiukan huumoria vain, mutta kyllä omien vanhempien ymmärryskyvyn rajallisuus on otettava huomioon :) Ei ne ole niin selvillä tällaisista jutuista kuin nuoret itse. No, mistäs minä tiedän, ehkä tää äiti onkin hyvin selvillä tällaisista sanoista ja nuorten kulttuurista. Arestiin joutuminen kielii kyllä vähän muuta :D

   Lainaa

  64. Äiti on se ainoa joka ei hylkää. 31.7.2013 12:51
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Vai yh-äitien lapset ei todennäköisesti kurinpalautusta saa :D Toivottavasti olet trolli. Naisviha on kyllä paisunut lähivuosina sosiaalisessa mediassa mielettömiin sfääreihin, ja ilman trollejakin on häkellyttävää miten kaikki, jopa miesten huono käyttäytyminen, pistetään naisten syyksi. Jos poika on veemäinen -> täytyy olla yh-äidin lapsi :D Kertoo ihmisten älystä aika paljon jotain, että ei jakseta ajatella edes niin pitkälle että kysyttäisi, miksi Suomessakin on ihan mieletön määrä yksinhuoltajaäitejä. t. Erittäin hyvin kasvatettu yh-äidin lapsi.

   Lainaa

  65. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Näin äitinä en epäröisi antaa ihan vanhanaikaisesti selkään. Onhan tuo FB-huomiovinkuminen vähän kenkkua, mutta tämä pikkuperkele voisi yrittää mieltää, että sitä keski-ikäiset tekevät Facebookissa, pissisten ohella.

   Lainaa

  66. Tulos: +9 (15 ääntä)
   En sano etteikö vanhempiaan pitäisi kunnioittaa mutta muistakaa myös että kunnioitus täytyy ansaita.
   Jos äitisi (ja tietysti isäkin) on sinut ruokkinut ja vaatettanut ja muutenkin kasvattanut ja pitänyt huolta sekä lisäksi hankkinut sellaista rompetta sinulle mitä et hengissä säilyäksesi tarvitse mutta ovat "niin must" koska kaikilla muillakin on.. Sinun kuuluisi suudella maata jolla hän seisoo. Omaa äitiä ei KOSKAAN saa huoritella, oli sitten se huomiohuorausta tai ei. Jos niin pitkälle menet, et ole itse kunnioitusta vanhemmiltasi ansainnut. Yleensäkin vanhempien ihmisten kunnioitus ylös, kiitos.

   Lainaa

  67. Kunnioitus pitää aina ansaita 13.11.2013 23:35
   Tulos: -6 (14 ääntä)
   Perkule: Jos äitisi (ja tietysti isäkin) on sinut ruokkinut ja vaatettanut ja muutenkin kasvattanut ja pitänyt huolta sekä lisäksi hankkinut sellaista rompetta sinulle mitä et hengissä säilyäksesi tarvitse mutta ovat “niin must” koska kaikilla muillakin on.. Sinun kuuluisi suudella maata jolla hän seisoo. Omaa äitiä ei KOSKAAN saa huoritella, oli sitten se huomiohuorausta tai ei. Jos niin pitkälle menet, et ole itse kunnioitusta vanhemmiltasi ansainnut. Yleensäkin vanhempien ihmisten kunnioitus ylös, kiitos.
   Miksi vanhemmat ovat ainoa ryhmä jolle pitäisi antaa jotain erityistä huomiota siitä että ovat suorittaneet velvollisuutensa? Eihän armeijan käyneitäkään sen erityisemmin arvosteta vuotta-kahta pidempään palveluksen suorittamisesta. Tai koululaisia oppivelvollisuutensa suorittamisesta. Ja ennen kuin väännät minusta mitään oletuksia: kunnioitan omia vanhempiani, mutta en siksi että he ovat pyöräyttäneet minut ja potkineet aikuiseksi, vaan siksi että he ovat hoitaneet sen esimerkillisen hyvin. Ja vielä vapaakasvatuksena. Ehkä sen takia en ole sokeasti auktoriteettiuskoinen laumamentaliteettiin sortuva tylsämielinen lammas, vaan osaan myös ajatella hieman itse.

   Lainaa

  68. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Olipa törkeästi tehty Joonakselta. Taisi Joonasta harmittaa, kun ei pystynyt laittamaan itse noin mukavaa tekstiä facebookkiin ja alkoi vihan murtamana kirjoittamaan äidin faceen. Tätä se on, kun äidillä on enemmän facebook-kavereita kuin lapsilla.

   Lainaa

  69. Tulos: -11 (11 ääntä)
   Mä olen pahoillani mutta mun mielestä Joonas teki ihan oikein. Tietty äidin vertaaminen prostituoituun on aika, sopimatonta, mutta ärsyttäväähän se huomiohuoraaminen on enkä varmasti kestäis jos oma äitini harrastaisi sitä :)

   Lainaa

  70. ei helvetti, ei jumalauta 21.6.2014 2:32
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Hah, joonaksen perhetuttuna voin sanoa, että vaikka joonas olisi asiallisesti kommenttinsa kirjoittanut, olisi äiti silti antanut arestia. Koska hän tykkää siitä, kun ihmiset kyselevät mitä tapahtui tms...muutenkin, joonaksen äiti on aina huomiohuora. Keskustelukin hänen kanssa alkaa aina tyyliin "Voih, kävimpäs lääkärkssä, aijaijai, en voi hyvin" "ai, mitä sä siellä?" "äh, en sais kertoo, unoha..." "kerro nyt, pliis" "no okei......annoin pisunäytten" ".......mitä helvt"

   Lainaa

  71. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Poika taitaa itse olla huomiohuora. Lisäksi myy persettä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: poliisi, poliisiasema, prostituutio, huomiohuora