Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Juttuja joukkoliikenteestä, osa 16

  Suurenna näkymä

  36 kommenttia

  1. huoh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -102 (514 ääntä)

   Ihmiset on nykyään idiootteja.. oikeen v***ttaa tommoset idiootit! Miksi nykyään on muotia olla tyhmä bimbo ja kuvitella että se on s***anan söpöä?!??! Raivostuttavaa!

     Lainaa

  2. lolo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +813 (919 ääntä)

   huoh:
   Ihmiset on nykyään idiootteja.. oikeen v***ttaa tommoset idiootit! Miksi nykyään on muotia olla tyhmä bimbo ja kuvitella että se on s***anan söpöä?!??! Raivostuttavaa!

   Tekstisi perusteella et ehkä hirveästi poikkea tuosta kuvaamastasi.

     Lainaa

  3. Mauno kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +380 (390 ääntä)

   Reilu bussikuski.

     Lainaa

  4. Tautou kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +306 (316 ääntä)

   Oulussa syyskaudella ihan normaalia että bussit ajaa ohi (varsinkin ne 8:00 tai 16:00 aikaan kulkevat), kun ovat niin täynnä että matkustajia ei mahdu enää kyytiin. Silloin saattaa tulla lisävuoroa tekevä bussi samalla numerolla 5-10 minuutin päästä paikalle, mutta yleensä joudut odottamaan ainakin sen 30 minuuttia seuraavaa -.- Ah tätä Oulun joukkoliikennettä!

     Lainaa

  5. Lisse kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +210 (224 ääntä)

   huoh:
   Ihmiset on nykyään idiootteja.. oikeen v***ttaa tommoset idiootit! Miksi nykyään on muotia olla tyhmä bimbo ja kuvitella että se on s***anan söpöä?!??! Raivostuttavaa!

   Nuoret on aina ollut sellaisia, isosta osasta kasvaa kuitenkin ihan fiksuja tyyppejä. Sitä paitsi oikeasti, jokainen mokaa joskus, eipä nämä feissarimokat paljoa kerro näistä ihmisistä todellisuudessa. Jututkin on hyvin värittyneitä ja leikeltyjä, mullakin pari tuttua ollut täällä ja todellisuudessa nää “mokat” ei edes olleet mitään mokia, kunhan oli leikelty hyvin.

   Niin että äläpä stressaa, ihan ihmisiä näistäkin kasvaa.

     Lainaa

  6. Höh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +76 (134 ääntä)

   lolo: Tekstisi perusteella et ehkä hirveästi poikkea tuosta kuvaamastasi.

   Sitä paitsi mitä ihmeellistä tai tyhmää on siinä, jos teinit eivät tunne enää puhelinluetteloja? Itse en ainakaan ole nähnyt sellaisia viimeiseen kuuteen vuoteen. Minusta “mokassa” ei naureskeltu teineille vaan jollekin ihan muulle.

     Lainaa

  7. bethos kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (125 ääntä)

   Höh: Sitä paitsi mitä ihmeellistä tai tyhmää on siinä, jos teinit eivät tunne enää puhelinluetteloja? Itse en ainakaan ole nähnyt sellaisia viimeiseen kuuteen vuoteen. Minusta “mokassa” ei naureskeltu teineille vaan jollekin ihan muulle.

   Ja v***t, kyllä nykyteinin pitäisi vielä tietää mikä on puhelinluettelo, varmasti on useemman kuin kerran elämässä tullut vastaan. Tulevat sukupolvet on sitten eri asia jos puheliluettelot jää oikeesti unholaan.

     Lainaa

  8. >20v kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +280 (300 ääntä)

   huoh:
   Ihmiset on nykyään idiootteja.. oikeen v***ttaa tommoset idiootit! Miksi nykyään on muotia olla tyhmä bimbo ja kuvitella että se on s***anan söpöä?!??! Raivostuttavaa!

   Mua on jo pidemmän aikaa ärsyttänyt se, että jos mokaan liittyy <20v ihminen, täällä on heti joukko teitä oman elämänne sankareita huutelemassa miten nykynuoriso on auttamattoman tyhmää porukkaa kun ei edes osata kertoa nimeä esineelle, jota ei ole välttämättä koskaan nähnyt saati tarvinnut. Kyllä varmasti silloin hurjat 10-15 vuotta sitten kun olette itse olleet nuoria niin on ekaluokalla korjattu kilpaa Einsteinin yleistä suhteellisuusteoriaa ja osattu tuosta vaan lonkalta heittää 1500-lukulaisen anustapin nimi, käyttötarkoitus, valmistusohje ja materiaalina käytettävän puun optimitiheys sekä ennustettu 9/11 Kekkosen napanöyhdästä.
   Vaan toista on nykyään kun ei edes tiedetä mikä on puhelinluettelo. Siis hyi helvetti miten kuvottavan ala-arvoisen vähä-älyistä porukkaa! Onneksi ei tarvitse kuitenkaan menettää toivoaan ihmiskunnan osalta kun täällä käytte myös te huippuälykkäät yksilöt muistuttamassa meitä kaikkia että tekin olette olemassa, kiitokset siitä.
   Tähän loppuun esittäisin vielä yhden kysymyksen, johon ei sitten tarvitse vastata, mutta yritäpä vaikka nyt sinä nimimerkki huoh muistella, onko esimerkiksi mummosi joskus näyttänyt sinulle nuoruutensa aikaista esinettä ja kysynyt että tiedätkös Huoh mikä tämä on, mutta oletkin joutunut vastaamaan että et nyt kyllä tiedä?

     Lainaa

  9. Luumu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +76 (84 ääntä)

   bethos: Ja v***t, kyllä nykyteinin pitäisi vielä tietää mikä on puhelinluettelo, varmasti on useemman kuin kerran elämässä tullut vastaan. Tulevat sukupolvet on sitten eri asia jos puheliluettelot jää oikeesti unholaan.

   Itse (25 v) en ole törmännyt puhelinluetteloon ainakaan kolmeen vuoteen. Edellisestä käyttökerrasta on varmaan kymmenen vuotta enemmän. Tuskinpa teinejä on paljoa kiinnostanut tarpeettomana kaapin pohjalla lojuva puhelinluettelo, jollaista ei ole välttämättä talouteen tullut sen jälkeen kun he ovat täyttäneet 10 vuotta.

     Lainaa

  10. oscar kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +154 (156 ääntä)

   Isänihän vaihtoi bussikuskin ammattiin sen jälkeen, ku oli parikymmentä vuotta ajanut rekkaa. Ekoilla kerroilla oli ajamassa bussia ja joku nosti kättä, että pysähtyisi sinne. Oli tottunut siihen, että tutuille morjenstetaan niin oli morjenstanut sille takasin ja ajanut ohi. Kyllä se sitte parin sadan metrin päässä huomas, että perkele, nyt meni väärin ja ajo takas :D

     Lainaa

  11. mulle ainakin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +52 (60 ääntä)

   Mulle ainakin on tullut joka vuosi puhelinluettelo, ku oon 3 vuotta asunu yksin…

     Lainaa

  12. panda kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +66 (68 ääntä)

   Luumu: Itse (25 v) en ole törmännyt puhelinluetteloon ainakaan kolmeen vuoteen. Edellisestä käyttökerrasta on varmaan kymmenen vuotta enemmän. Tuskinpa teinejä on paljoa kiinnostanut tarpeettomana kaapin pohjalla lojuva puhelinluettelo, jollaista ei ole välttämättä talouteen tullut sen jälkeen kun he ovat täyttäneet 10 vuotta.

   Itse olen törmännyt puhelinluetteloon viimeksi tänä vuonna, kun se paukahti postiluukusta sisään. Käyttökerrasta tosin on varmaan se 10 vuotta.

     Lainaa

  13. Juumie kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -59 (65 ääntä)

   Siis mikä tuo: kalle matkusti pyörällä – juttu nyt oli? Meni vähän ohi ja lujaa.

     Lainaa

  14. juhlarusakko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +87 (101 ääntä)

   &gt;20v: Mua on jo pidemmän aikaa ärsyttänyt se, että jos mokaan liittyy <20v ihminen, täällä on heti joukko teitä oman elämänne sankareita huutelemassa miten nykynuoriso on auttamattoman tyhmää porukkaa kun ei edes osata kertoa nimeä esineelle, jota ei ole välttämättä koskaan nähnyt saati tarvinnut. Kyllä varmasti silloin hurjat 10-15 vuotta sitten kun olette itse olleet nuoria niin on ekaluokalla korjattu kilpaa Einsteinin yleistä suhteellisuusteoriaa ja osattu tuosta vaan lonkalta heittää 1500-lukulaisen anustapin nimi, käyttötarkoitus, valmistusohje ja materiaalina käytettävän puun optimitiheys sekä ennustettu 9/11 Kekkosen napanöyhdästä.
   Vaan toista on nykyään kun ei edes tiedetä mikä on puhelinluettelo. Siis hyi helvetti miten kuvottavan ala-arvoisen vähä-älyistä porukkaa! Onneksi ei tarvitse kuitenkaan menettää toivoaan ihmiskunnan osalta kun täällä käytte myös te huippuälykkäät yksilöt muistuttamassa meitä kaikkia että tekin olette olemassa, kiitokset siitä.
   Tähän loppuun esittäisin vielä yhden kysymyksen, johon ei sitten tarvitse vastata, mutta yritäpä vaikka nyt sinä nimimerkki huoh muistella, onko esimerkiksi mummosi joskus näyttänyt sinulle nuoruutensa aikaista esinettä ja kysynyt että tiedätkös Huoh mikä tämä on, mutta oletkin joutunut vastaamaan että et nyt kyllä tiedä?

   asiallisin kommentti feissarimokien historiassa.

     Lainaa

  15. Moon kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +81 (111 ääntä)

   Juumie:
   Siis mikä tuo: kalle matkusti pyörällä – juttu nyt oli? Meni vähän ohi ja lujaa.

   Kallella meni bussi ohi. Kallella oli kiire kouluun, siispä kalle pyöräili kouluun.
   Polkupyörä on lihasvoimalla toimiva ajoneuvo, jonka rakenne perustuu yleensä kahteen peräkkäiseen pyörään, jotka yhdistää runko. Polkupyörää liikutetaan pyörittämällä polkimia jaloilla. Polkimista voima siirtyy ketjun välityksellä takapyörään. Voimansiirrossa on käytetty myös nivelakselia ja polkimet voidaan asentaa suoraan pyörän akselille. Kuljettaja joko istuu polkupyörän satulalla, istuimella tai seisoo polkimilla. Polkupyörää ohjataan kääntämällä ohjaustankoa sekä kallistamalla koko pyörää. On olemassa myös yksi- ja kolmipyöräisiä, sekä käsikammista liikevoimansa saavia polkupyöriä.

   Idiootti.

     Lainaa

  16. Piupau kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +69 (71 ääntä)

   “Numerolehdestä” tuli ekana mieleen et se olis joku binäärikoodijuttuhässäkkä, uusi lehti nörteille tai alan sankareille tms.. Puhelinluettelo olikin iha tylsä vastaus..

     Lainaa

  17. MJ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +35 (37 ääntä)

   Tautou:
   Oulussa syyskaudella ihan normaalia että bussit ajaa ohi (varsinkin ne 8:00 tai 16:00 aikaan kulkevat), kun ovat niin täynnä että matkustajia ei mahdu enää kyytiin. Silloin saattaa tulla lisävuoroa tekevä bussi samalla numerolla 5-10 minuutin päästä paikalle, mutta yleensä joudut odottamaan ainakin sen 30 minuuttia seuraavaa -.- Ah tätä Oulun joukkoliikennettä!

   Koskilinjat on peestä, ei kuskit vaan ne pomot. Vetävät kuskinsa ihan ketun tiukoille – liian tiukat aikataulut, jotka kaikenlisäksi on samat kesät talvet. Vähän väliä porukkaa saikulla burnoutin takia, ja herrat tuoleissaan vaan röhöttää. Onneksi se kilpailutetaan vihdoin. Hinnatkin kun on niiiiiiin

     Lainaa

  18. Neppiina kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -4 (14 ääntä)

   Meillä ei ole näkynyt puhelinluetteloita sitten kolmannen luokan. Kolmasluokkalaiset ei varmaan ole kauheasti ymmärtänyt kysellä tai tutkia sitä, kun monet luokkatoverini eivät olleet ikinä käyttäneet tietosanakirjaakaan ennen kuudetta luokkaa…

     Lainaa

  19. Duck of doom kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +43 (49 ääntä)

   Piupau:
   “Numerolehdestä” tuli ekana mieleen et se olis joku binäärikoodijuttuhässäkkä, uusi lehti nörteille tai alan sankareille tms.. Puhelinluettelo olikin iha tylsä vastaus..

   Mä luulin eka että ne tarkotti seiskaa :DD

     Lainaa

  20. jokutyyppi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +47 (57 ääntä)

   huoh:
   Ihmiset on nykyään idiootteja.. oikeen v***ttaa tommoset idiootit! Miksi nykyään on muotia olla tyhmä bimbo ja kuvitella että se on s***anan söpöä?!??! Raivostuttavaa!

   Mua ei v*tuta edes tää sun kommentti mut paha mieli siitä tuli. Miksi pitää aina aina aina olla niin järkyttävän ilkeä? Mitä sillä saavuttaa? Onko se pahakin synti olla tietämätön ja vielä paljastaa se? Pikku ripaus anteeksiantoa kanssaihmisiä kohtaan voisi tehdä ihan hyvää…. Ja anteeksi tämä saarnaaminen, tuli vaan tosi paha mieli tämmösen lukemisesta

     Lainaa

  21. Dikki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (30 ääntä)

   Heidi siis haluaa työntyä sedän vaginaan? :<

     Lainaa

  22. heihei kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -13 (45 ääntä)

   Vertaako joku tosissaan puhelinluetteloa mummojemme nuoruusaikaisiin esineisiin? Puhelinluettelon kulta-aika on toki ohi, mutta niitä edelleen jaetaan koteihin eikä tarvitse mennä kuin noin 10 vuotta taaksepäin, kun ne olivat vielä aktiivisessakin käytössä. Kyllä saa olla todella nuori mummo, jotta ovat verrattivassa keskenään.

     Lainaa

  23. kakara kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -17 (39 ääntä)

   Tiedän kyllä mikä puhelinluettelo on (kuka nyt ei tietäisi?) mutta silti hassu ajatus, että joskus on tosissaan yritetty kerätä kaikkien tyyppien numerot yhteen isoon kirjaan :D

   T: 15-v.

     Lainaa

  24. mittari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +50 (52 ääntä)

   Parasta oli se, kun juuri kun puhelinluettelon suosio romahti, alkoi tämä surullisenkuuluisa luettelosota, jonka seurauksena ne ilmestyivät kaksin kappalein koteihin, vaikkei niitä kukaan enää halunnut. Muistatteko tämän?

   Rakas puhelinluettelo, olet aikasi elänyt. Mene pois.

     Lainaa

  25. Teippi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -33 (41 ääntä)

   Vain köyhät kaupunkilaiset käyttää joukkoliikennettä.

     Lainaa

  26. Jonna kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +33 (35 ääntä)

   Teippi:
   Vain köyhät kaupunkilaiset käyttää joukkoliikennettä.

   Minusta joukkoliikenteen käyttäminen on ekologisuutensa takia kannattavaa. Olet kyllä oikeassa, että se on myös halpaa. Käyttääkseen halpaa palvelua tai tuotetta ei tosin tarvitse olla köyhä. Kulkisin mieluusti itsekin linja-autolla (tai jollakin muulla joukkoliikenteen tarjoamalla kyydillä), jos sellainen toimisi tässä pienessä kaupungissa. :) Terveisin köyhä.

     Lainaa

  27. joku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (14 ääntä)

   Mauno:
   Reilu bussikuski.

   Sama tilanne on käynyt kerran. Ainut vaan että bussikuski ei vilkuttanut takaisin. Toisella kertaa taas hän päätti sulkea bussin ovet juuri ennenkuin ehdin sisään ja lähti ajamaan.

     Lainaa

  28. Jessica kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (10 ääntä)

   Juumie:
   Siis mikä tuo: kalle matkusti pyörällä – juttu nyt oli? Meni vähän ohi ja lujaa.

   :DDDD wth

     Lainaa

  29. Tautou kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (21 ääntä)

   MJ: Koskilinjat on peestä, ei kuskit vaan ne pomot. Vetävät kuskinsa ihan ketun tiukoille – liian tiukat aikataulut, jotka kaikenlisäksi on samat kesät talvet. Vähän väliä porukkaa saikulla burnoutin takia, ja herrat tuoleissaan vaan röhöttää. Onneksi se kilpailutetaan vihdoin. Hinnatkin kun on niiiiiiin ♥

   Muuten olen kanssasi samaa mieltä, mutta aikataulut ei kyllä ole samat. Kesällä vähemmän vuoroja pidemmällä väliajalla (asun 8km päässä ydinkeskustasta ja tänne pääsee yhdellä bussilla, kerran tunnissa, muistaakseni klo. 7-23 välisenä aikana) ja vuosi vuodelta harvennetaan. Ja toki hinnat Onko se nykyään jo 3,50 suuntaansa – omalla autolla ei maksa 7 egee käydä keskustassa, joten täällä ei ole joukkoliikenne köyhien laji :/

     Lainaa

  30. Mila kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -6 (16 ääntä)

   No itse olen 17. Pugelin luetteloa en ole koskaan käyttänyt paitsi piirtämiseen ja tuhertamiseen. Viimeksi taisin nähdä puhelinluottelon viimeksi 6 vuotiaana. Joten ei mikään ihme jos nykyajan nuoret ei puhelinluotteloa tunnista.

     Lainaa

  31. rawr kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (6 ääntä)

   ihana tuo kalle :D jotenki sai hymyilemään. kallea tosin saattaa vituttaa :)

     Lainaa

  32. Bussikuskit kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (4 ääntä)

   On meinaa mulle käyny useemminki nii et kun ns “vilkutan” siihen bussiin niin kuski joko nostaa hattuaan tai vilkuttaa takasin. Mitäs helsvettiä se semmoinen on? Mitä se bussikuski oikeen kuvittelee siinä tilanteessa? Haluaisisin tietää vain. Onneksi on niin reilu opettaja, ja lähden yleensä niin aikaisin kouluun että myöhästyn vain sen 5-10 minuuttia vaikka seuraavaa bussia odottaisinkin, eikä opettaja pistä pahakseen.

     Lainaa

  33. jane kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (4 ääntä)

   MJ: Koskilinjat on peestä, ei kuskit vaan ne pomot. Vetävät kuskinsa ihan ketun tiukoille – liian tiukat aikataulut, jotka kaikenlisäksi on samat kesät talvet. Vähän väliä porukkaa saikulla burnoutin takia, ja herrat tuoleissaan vaan röhöttää. Onneksi se kilpailutetaan vihdoin. Hinnatkin kun on niiiiiiin ♥

   …ei ne kyllä oo samoja vuoroja kesät talvet. Kesällä puolet vuoroista lakkaa ja siinä sit kiva yrittää kulkee entistä huonommilla reiteillä ja aikatauluilla (jotka jo alun perin huonot). Mutta mutta, nehän meinaa korvata Koskilinjan jollai toisel yhtiöl.

     Lainaa

  34. Kaipaan menneisyyttä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (5 ääntä)

   AI niitä aikoja kun otettiin puhelinluettelo esille ja etittiin sieltä kaverin kotipuhelimen numero

     Lainaa

  35. D-N/ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (5 ääntä)

   Tautou:
   Oulussa syyskaudella ihan normaalia että bussit ajaa ohi (varsinkin ne 8:00 tai 16:00 aikaan kulkevat), kun ovat niin täynnä että matkustajia ei mahdu enää kyytiin. Silloin saattaa tulla lisävuoroa tekevä bussi samalla numerolla 5-10 minuutin päästä paikalle, mutta yleensä joudut odottamaan ainakin sen 30 minuuttia seuraavaa -.- Ah tätä Oulun joukkoliikennettä!

   Onko oulussa tosiaan niin paljon ihmisiä?

     Lainaa

  36. Tinka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (3 ääntä)

   Kalle, älä vilkuta. Tassu vaan nostetaan ylös ja pidetään siinä, kunnes kuski laittaa vilkun päälle ilmoittaen näin aikeensa kääntyä pysäkille.

     Lainaa

  37. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , ,