Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Piristystä arkeen, osa 3

Teini-ikäinen poika kohtaa kovia kokeneen mummon.
Piristystä arkeen, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 84 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +654 (818 ääntä)
   Melkeenpä en usko... Mutta hyvällä asialla.

   Lainaa

  2. Tulos: -203 (417 ääntä)
   Missäs tämmösiä teinejä sikiää??

   Lainaa

  3. diibadaaba 11.6.2013 6:13
   Tulos: +1075 (1179 ääntä)
   16-vuotias, joka maksaa toisen bensan, eikä ota vastaan 500 euroa? Ehkä vielä on toivoa.

   Lainaa

  4. Tulos: +349 (525 ääntä)
   kylläpä joku puhui ihan kuraa ja itse veikkaan eemeliä.

   Lainaa

  5. Tulos: +174 (242 ääntä)
   Eemeli, mikä sankari!

   Lainaa

  6. Tulos: +747 (775 ääntä)
   Eiköhän se Eemeli käynny maksamassa tankillisen bensaa ihan sen mummelin rahoilla. Tällaisia avuliaita ihmisiä saisi olla enemmänkin.

   Lainaa

  7. Tulos: +505 (567 ääntä)
   Minkä takia mikään nykynuorien tekemä kohteliaisuus vanhempaa kohtaa ei muka ole totta? Mistä sitä tietää vaikka oliski joku miljonääri mummeli?

   Lainaa

  8. Tulos: +36 (154 ääntä)
   Melkein varmaan totta

   Lainaa

  9. Tulos: +412 (428 ääntä)
   Hohhoo, ihanaa, että jotkut vielä ottavat ystävällisyyttä vastaan. Ja esimerkillistä toimintaa Eemeliltä. Viimeksi kun tarjosin paikkaani täydessä junassa mummolle, että pääsisi istumaan, niin vastauksena oli tympeä tuhahdus ja "KYLLÄ MINÄ JAKSAN SEISTÄ". Ehkä se ei ollutkaan se pointti... No, totesin, että toki seistäkin saa ja istuin takaisin. Ja usein jostain muusta kauppakassin kanssa auttamisen tarjoamisesta saa aivan järkyttävää tekstiä takaisin, kun ensin katsoo että onpas herttaisen näköinen mummo. Ulkonäkö pettää... Ja sitten ihmetellään, kun nykynuoriso ei osaa käytöstapoja. Ystävällisessä avun tarjonnassa ei luulisi olevan mitään pahaa, vaikka totta ja harmillista sekin, että nykyään "avulias" muukalainen bussissa voi sen lompakon viedä mukanaan. Surullista, että maailma on menossa siihen, että kaikkia ja kaikkea on epäiltävä.

   Lainaa

  10. Tulos: -6 (170 ääntä)
   En ymmärrä miten se on huono tapa, et ottaa rahoja vastaan kun niitä tarjotaan. Onko se jotenki arvokkaampaa kieltäytyä? Vai miksen nyt ymmärrä pointtia?

   Lainaa

  11. Tulos: -23 (83 ääntä)
   Paskapuhetta mutta uskon. http://koti.mbnet.fi/avail/Pics/paskapuhetta-mutta-uskon-p38r7v.jpg

   Lainaa

  12. Tulos: +197 (229 ääntä)
   Taitaapa olla huuhaata koko juttu, tai ainakin mummelin menneisyys. Eikös tollanen kolari vanhene rikosoikeudessa nopeammin kuin 15 vuodessa. Aika heikkoo vois olla näyttö syyttäjällä.

   Lainaa

  13. Tulos: +192 (200 ääntä)
   Nyt vasta oikeudenkäynti?

   Lainaa

  14. Tulos: -35 (107 ääntä)
   Ei ottanu 500€ vastaan? Jälkeenpäin vituttaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +271 (285 ääntä)
   Meinasin kirjoittaa kommentin, jossa olisin ihmetellyt, miten 15v vanhassa kolarissa voi menehtyä 12-vuotias. Jospa aivotkin heräisi vielä tähän päivään jossain välissä.

   Lainaa

  16. Tulos: +139 (165 ääntä)
   Hatun nosto Eemelille! Ja tuosta arvokkuudesta mistä Fleimi puhui, itse en kehtaisi ottaa 500 euroa tuntemattomalta vanhalta rouvalta, vain siitä että autan rouvaa tankkaamaan auton! Se olis jopa kohtuutonta..

   Lainaa

  17. Tulos: -205 (221 ääntä)
   miten lapsi oli kun kuoli 12 v ja kolari ajettiin 15 v sitten?

   Lainaa

  18. Tulos: -50 (66 ääntä)
   hahahahahah.ai ne oli silloin :DDD

   Lainaa

  19. Dubbeldore 11.6.2013 9:58
   Tulos: +43 (109 ääntä)
   SarQueL: miten lapsi oli kun kuoli 12 v ja kolari ajettiin 15 v sitten?
   No siten että se lapsi syntyi 27v sitten ja kuoli 15v sitten, ollessaan 12v. Eikö? Tosin tuo juttu on kyllä ihan Eemelin omaa keksintöä.

   Lainaa

  20. Tulos: +141 (181 ääntä)
   Jos lapset olivat 12- ja 15-vuotiaita 15 vuotta sitten, niin ei se nyt mikään ikäloppu mummokaan ole ollut. Työikäinen vielä! Vähän haiskahtaa koko homma.

   Lainaa

  21. Tulos: -89 (127 ääntä)
   öö miks toi autto tota jos toi mummo on murhaaja ?? wth

   Lainaa

  22. Tulos: +98 (112 ääntä)
   sdg: Jos lapset olivat 12- ja 15-vuotiaita 15 vuotta sitten, niin ei se nyt mikään ikäloppu mummokaan ole ollut. Työikäinen vielä! Vähän haiskahtaa koko homma.
   Eipä sitä voi tietää miten vanhana ne lapset on saanut ;)

   Lainaa

  23. Tulos: +151 (163 ääntä)
   En tiedä olenko kyyninen tai jotain, mutta tuo selitys kolarista ja oikeudenkäynnistä ja miehen kuolemasta jne. kuulostaa kyllä niin keksityltä kun olla voi. Voihan se ehkä tottakin olla, mutta aika paljon on sattumia... ja millä perusteella 15 vuotta vanhasta kolarista haastetaan nyt oikeuteen? Ajo-oikeuskaan ei ilmeisesti ollut mennyt..

   Lainaa

  24. Tulos: +81 (93 ääntä)
   Onpa harmi että tämä vaikuttaa niin keksityltä! On ilahduttavaa lukea miten joku piristää toisen päivää.

   Lainaa

  25. TurkkaHuttusuo 11.6.2013 12:22
   Tulos: -41 (47 ääntä)
   Kellään tääl vitu fmokiss ei oo huumorintajuu relax

   Lainaa

  26. Tulos: +10 (32 ääntä)
   diibadaaba: 16-vuotias, joka maksaa toisen bensan, eikä ota vastaan 500 euroa? Ehkä vielä on toivoa.
   Otti kumminkin :D pisti facebookkiin vaan kaunistellun version :D

   Lainaa

  27. Tulos: +135 (143 ääntä)
   Eihän juttu välttämättä ole keksitty, vaan mummo saattoi olla vanhuudenhöperö ja jutella ihan omiaan. Minunkin isoisoäitini kertoili vanhainkodissa, kuinka hän oli edellisenä iltana käynyt salaa tansseissa tien toisella puolella asuvan miehen kanssa ja sillä aikaa hänen kissansa oli tapettu, vaikka isomummolla ei ollut ollut kissaa kolmeenkymmeneen vuoteen eikä vanhainkotia vastapäätä ollut ainuttakaan asuintaloa.

   Lainaa

  28. Tulos: +82 (114 ääntä)
   Jos tämä ei ole keksitty juttu, niin sitten ei mikään. Ensinnäkin, 15 vuoden takaisen kolarin käsittely on jo itsessään aika vitsi. Toiseksi, melkoinen sattuma, että "mummon" mies olisi juuri edellisenä yönä kuollut ja siinä nainen vain tyynesti kertoilee kuulumisiaan. Kolmanneksi, vanha mummohan on sellainen 65-70-vuotias, vähintään. Nykyään ihmiset ovat niin hyvässä kunnossa, että moni 80-vuotiaskin vielä ajaa. Aika vanhana siis saanut ne oletetut lapsensa. Näin monta outoutta yhdessä tarinassa saa aikaan, että koko juttu haiskahtaa ja pahasti.

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (46 ääntä)
   huhhu: Minkä takia mikään nykynuorien tekemä kohteliaisuus vanhempaa kohtaa ei muka ole totta? Mistä sitä tietää vaikka oliski joku miljonääri mummeli?
   no esim vaikka 15 vuotta kolarin jälkeen syytteet? murha ei vanhene. Epäilläänkö tässä mummoa tyttäriensä murhasta? ja näin vanha murha syyte luultavasti ois saanu huomiota muuallakin kuin eemelin statuksessa

   Lainaa

  30. Tulos: -29 (41 ääntä)
   hieno mies mutta eipä nyt tämä moka minun mielestäni ollut vai oliko jotenkin?

   Lainaa

  31. Tulos: -3 (47 ääntä)
   Auskinen: no esim vaikka 15 vuotta kolarin jälkeen syytteet? murha ei vanhene. Epäilläänkö tässä mummoa tyttäriensä murhasta? ja näin vanha murha syyte luultavasti ois saanu huomiota muuallakin kuin eemelin statuksessa
   No eihän sitä mistään murhasta syytetä, pässi.

   Lainaa

  32. Tulos: +101 (107 ääntä)
   Miksi kaikki väitätte että vain tuo poika keksi jutuja? Yhtä hyvin mummo saattoi höpöttää omiaan seuran ja sympatian toivossa. Jos muka tarjosi vielä 500 euroa, tämä viittaisi siihen että aika höpsähtänyt mummeli.

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (25 ääntä)
   KTP-Basket: No eihän sitä mistään murhasta syytetä, pässi.
   Kukahan se pässi nyt onkaan?

   Lainaa

  34. Tulos: -34 (44 ääntä)
   Idiootti, kun ei ottanu rahaa vastaan.....

   Lainaa

  35. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Ehkäpä joku mummeli halunnut vain päästä juttelemaan jonkun kanssa niitä näitä. Lööperiä tainnut puhua, mutta väliäkös sillä. Mukavaahan tuo on jos Eemeli on menny maksamaan mummelin puolesta bensaa

   Lainaa

  36. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Timon: Hohhoo, ihanaa, että jotkut vielä ottavat ystävällisyyttä vastaan. Ja esimerkillistä toimintaa Eemeliltä. Viimeksi kun tarjosin paikkaani täydessä junassa mummolle, että pääsisi istumaan, niin vastauksena oli tympeä tuhahdus ja “KYLLÄ MINÄ JAKSAN SEISTÄ”. Ehkä se ei ollutkaan se pointti… No, totesin, että toki seistäkin saa ja istuin takaisin. Ja usein jostain muusta kauppakassin kanssa auttamisen tarjoamisesta saa aivan järkyttävää tekstiä takaisin, kun ensin katsoo että onpas herttaisen näköinen mummo. Ulkonäkö pettää… Ja sitten ihmetellään, kun nykynuoriso ei osaa käytöstapoja. Ystävällisessä avun tarjonnassa ei luulisi olevan mitään pahaa, vaikka totta ja harmillista sekin, että nykyään “avulias” muukalainen bussissa voi sen lompakon viedä mukanaan. Surullista, että maailma on menossa siihen, että kaikkia ja kaikkea on epäiltävä.
   ittellä samantyyppinen tilanne kaupan kassalla ko oli kiire ja mummo laski niitä kolikoitansa siinä mun eellä.. lykkäsin myyjälle 50e setelin että ottaa sen ja antaa ne mummelin hilut mulle ni ei passannu tälle mummolle... haistatti vielä vitut ko avasin oven hänelle kaupasta ulos mennessä. sanoin hänelle kiitos ja hymyilin :)

   Lainaa

  37. Tulos: +98 (116 ääntä)
   Arvioni: Mummo on nuorempana ajanut kolarin jossa kaksi lastansa kuollut ja tästä on sitten käräjöity. Mies on kuollut syöpään jo jonkin aikaa sitten. Dementikolla nämä asiat ovat tuoreena muistissa joten eikun nokka Helsinkiä kohden. Hienoa että nuori mies tankkasi muistisairaan ihmisen auton kun tämä ei itse siihen kyennyt. Eikun nokka kohti Helsinkiä vaikka vastaantulijoiden kaistaa pitkin. WROOM WROOM!

   Lainaa

  38. Tulos: +38 (54 ääntä)
   Ihmisten kyynisyys on uskomatonta. Ensin valitetaan turpa vaahdossa sitä, kun teinit eivät osaa käyttäytyä ja sitten kun tälläinen tarina tulee vastaan, urputetaan sitä mitä paskaa. Olen itsekin sitä mieltä, että 500€ kuulostaa aika uskomattomalta mutta tarina ja ajatus, sekä mahdolliset teot sen takana saivat hymyn huulille.

   Lainaa

  39. Helmiä sioille 11.6.2013 16:35
   Tulos: -14 (22 ääntä)
   Eikö kukaan tajua selvää ja ihan hyvää parodiaa siitä Ricky Ghansah bussirasistijutusta?

   Lainaa

  40. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Niin siis sehän oli heti selvää, että joko mummeli tai eemeli keksii omiaan. Itse haluan uskoa eemelin rehellisyyteen ja veikkaan mummelia. Sitä mietin myös, ettei varmaan ole ihan turvallista hänen antaa pitää korttiaan.

   Lainaa

  41. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Aikasin saatiin siitä oikeusjuttu aikaseks... mutta eikös tää rouva oo kärsiny jo ihan tarpeeks ku lapset kerran kuoli.

   Lainaa

  42. Tulos: +32 (38 ääntä)
   No eemelin homma on varmaan tosi, mutta luultavasti kyseinen mummo on dementoitunut ja selittää puuta heinää. Ja hei! Siinä ei oo mitään outoa. Mummulle tilanne on todellinen.

   Lainaa

  43. Tulos: +67 (71 ääntä)
   Oon itse vanhusten kanssa töissä, tietäisittepä vain miten usein tarjotaan rahaa ja valtavan suuria summia. Joku kysyi, että minkä takia ei sovi ottaa vastaan? Useimmiten syy on se, että osa vanhuksista ei enää ymmärrä rahan arvoa, eikä ole siten oikein ottaa rahaa vastaan, mikä saattaa olla aimo lohkaisu toisen eläkkeistä.

   Lainaa

  44. Tulos: -15 (25 ääntä)
   On kuulkaas niin että tämä on varmaan sellainen "kiertoviesti"tyyppinen jutska. Eli keksittyä paskaa jonka lopussa on kliseinen tarinan opetus. Ja tämän kun kopioit facebookiin niin johan olet hyvä ihminen!

   Lainaa

  45. Tulos: -13 (25 ääntä)
   Ihailtavaa, mutta for real, millä 16-vuotiaalla on varaa maksaa omat kuin toisenkin bensat? :D Itellä kun hyvä jos on varaa makaroonipussiin.

   Lainaa

  46. Haloo gerontologia täällä 11.6.2013 21:20
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Tai ehkä mummo oli dementoitunut. Onhan noitakin ajellut autolla.

   Lainaa

  47. Tulos: -30 (36 ääntä)
   Olisin tehnyt samanlailla kuin Eemeli, tosin 500eurosta kieltäytymisen jälkeen olisin tokaissut et kyllähän tää nyt ainakin tonnin arvonen apu oli ja pistäs mummeli massit tähän tassuun.

   Lainaa

  48. Tulos: +8 (24 ääntä)
   Jessica: öö miks toi autto tota jos toi mummo on murhaaja ?? wth
   Nyt Jessica suu tukkoo...

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (16 ääntä)
   Ei kukaa voi sanoo mistä sitä syytetään jos ette tiedä asiaa tarkemmin... Ei varmaa murhasta syytetty jos vaikka ajanu kolarin rattijuopon kanssa.. Ja murha on harkittu ja suunniteltu tappo.. Tappo on hetken mielijohteesta tullut tahallinen ihmisen hengen riistäminen ja kuolemantuottamus vahingossa tehnyt jotain joka on johtanut ihmisen kuolemaan.. Ihan vaa sanon.. Ei tartte kiusaa.. :)

   Lainaa

  50. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Kipsu__: Idiootti, kun ei ottanu rahaa vastaan…..
   Idioottia olisi ottaa 500 euroa jostain auton tankkaamisesta. En todellakaan kehtaisi ottaa. Varsinkaan vanhuksilta, jotka eivät välttämättä edes tajua kuinka paljon ovat antamassa.

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (18 ääntä)
   Mikä näitä ihmisiä vaivaa, kun huutelevat heti että "joo ei ole totta tämä"? Miksei olisi? Kyllä tässa maassa vielä mukaviakin teinejä on.

   Lainaa

  52. Tulos: 0 (32 ääntä)
   Itselleni oli suuri yllätys, että kommenttiketjusta löytyy hölmöläisiä, jotka uskovat näinkin hataraan ja räikeään sepitelmään. Olette varmasti samaa porukkaa, joka jokunen kuukausi sitten puolusteli enkeli-elisan tarinan ilmiselvää todenperäisyyttä.

   Lainaa

  53. keksi-ikäinen ukko 12.6.2013 1:03
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Eemeli oli sitten auttamassa seuraavassa kuolemantuottamuksessa kun ei se mummo ole 15 vuoteen ajanut sitä autoaan ja siksi ei osannut tankata.

   Lainaa

  54. Tulos: +2 (10 ääntä)
   KTP-Basket: No eihän sitä mistään murhasta syytetä, pässi.
   vaan mistä?

   Lainaa

  55. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Nakita: Ei kukaa voi sanoo mistä sitä syytetään jos ette tiedä asiaa tarkemmin… Ei varmaa murhasta syytetty jos vaikka ajanu kolarin rattijuopon kanssa.. Ja murha on harkittu ja suunniteltu tappo.. Tappo on hetken mielijohteesta tullut tahallinen ihmisen hengen riistäminen ja kuolemantuottamus vahingossa tehnyt jotain joka on johtanut ihmisen kuolemaan.. Ihan vaa sanon.. Ei tartte kiusaa..
   Pointti olikin että murha taitaa olla ainoa rikos josta voidaan vielä 15 vuoden takaa syyttää... jotain.

   Lainaa

  56. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Timon: Surullista, että maailma on menossa siihen, että kaikkia ja kaikkea on epäiltävä.
   Netissä se on sitä trollausta.

   Lainaa

  57. Kömäätti 12.6.2013 7:16
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Timon: Ja sitten ihmetellään, kun nykynuoriso ei osaa käytöstapoja.
   Tutkimukset sanovat, että meidän aikamme nuoret ovat paljon paremmin käyttäytyviä kuin isiemme aikaiset nuoret.

   Lainaa

  58. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Ei täällä taida pahemmin Suomen oikeusjärjestelmää tuntevia olla paikalla? Käräjäoikeudessa joo tuskin asiaa enää 15 vuoden päästä käsitellään, mutta valituskierrosten, lisätutkintonjen, palautesten ym. Takia juttu saattaa hyvinkin olla korkeimmassa oikeudessa käsittelyssä 15 vuoden jälkeen! (vrt. Esim. 6 vuotta sitten tapahtunut auerin juttu, jossa loppua ei näy lähimaillakaan)

   Lainaa

  59. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Sherlock: Arvioni: Mummo on nuorempana ajanut kolarin jossa kaksi lastansa kuollut ja tästä on sitten käräjöity. Mies on kuollut syöpään jo jonkin aikaa sitten. Dementikolla nämä asiat ovat tuoreena muistissa joten eikun nokka Helsinkiä kohden. Hienoa että nuori mies tankkasi muistisairaan ihmisen auton kun tämä ei itse siihen kyennyt. Eikun nokka kohti Helsinkiävaikka vastaantulijoiden kaistaa pitkin. WROOM WROOM!
   Dementoitunut tuli itsellekin ensimmäisenä tuosta mieleen. Pelottavan paljon on nykyisin autoliikenteessäkin ihmisiä, jotka eivät tiedä mihin ovat menossa tai miksi. Jos tällaisia henkilöitä kohtaa, niin kannattaisi kysellä muutama kysymys (vaikka päivämäärää tai vuotta) ja varmuudeksi soittaa vaikka poliisille, jos vastaukset ovat "vääriä".

   Lainaa

  60. Tulos: -3 (13 ääntä)
   sdg: Jos lapset olivat 12- ja 15-vuotiaita 15 vuotta sitten, niin ei se nyt mikään ikäloppu mummokaan ole ollut. Työikäinen vielä! Vähän haiskahtaa koko homma.
   Jos vaikka about 35v:nä tehny ne lapset, niin se nyt on yli 60v ja kyllähän se jo vanha on vaikka kuolema ei vielä ovella kolkutakaan.

   Lainaa

  61. Tulos: +17 (21 ääntä)
   sdg: Jos lapset olivat 12- ja 15-vuotiaita 15 vuotta sitten, niin ei se nyt mikään ikäloppu mummokaan ole ollut. Työikäinen vielä! Vähän haiskahtaa koko homma.
   Jos saat 40-vuotiaana lapsen, olet 52-vuotias lapsesi ollessa 12-vuotias. Jos tämä "kolari" on tapahtunut 15-vuotta sitten, olet silloin 67-vuotias. Kyllä aika monella alalla ollaan jo tuolla iällä eläkkeellä. Valoja päälle tai sitten takasin matikkaa lukemaan.

   Lainaa

  62. Tulos: +7 (9 ääntä)
   : Jos saat 40-vuotiaana lapsen, olet 52-vuotias lapsesi ollessa 12-vuotias. Jos tämä “kolari” on tapahtunut 15-vuotta sitten, olet silloin 67-vuotias. Kyllä aika monella alalla ollaan jo tuolla iällä eläkkeellä. Valoja päälle tai sitten takasin matikkaa lukemaan.
   Esimerkkinä siis tämä 40-vuotiaana lapsen saaminen, joka on nykyään hyvinkin yleistä saada noinkin "myöhään" lapsia.

   Lainaa

  63. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Tais mummo elää vielä markka-aikaa.

   Lainaa

  64. Hämäläinen blondi 12.6.2013 20:57
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Kallistuisin minäkin muistisairaan mummon puolelle. Eikä sitä vilkulla käännytä eikä kortilla ajeta. Viimeksi tänään oma alzheimerin tautia sairastava isoisäni kärähti ratista kortitta ajamisesta. Tankkaaminen oli yksi vaikeimpia asioita loppuajasta, ennen kuin kortti lähti, hänellekin. Ja jos nyt hieman mummon aikajanat heittää... Hyvin on voinu olla vaikka lapsenlapset, jotka ovat kuolleet kolarissa, jos ovat kuolleet ollenkaan. Ym. mainittu isoisä muistaa kyllä minun lapset ja äitini mutta minua ei välttämättä ole joka päivä edes olemassa. Että pointsit vaan kotiin Eemelille tästä jutusta!!! Ja jos venäläinen unohtaa lompakkonsa Siilinjärven shellille, niin kyllä, otan sieltä rahat omaan taskuuni mutta en kuuna päivänä kehtaisi ottaa ventovieraalta mummolta tuollaista summaa.

   Lainaa

  65. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Piitu: Kukahan se pässi nyt onkaan?
   Eli mielestäsi häntä syytetään murhasta? Et taida tietää murhan määritelmää.

   Lainaa

  66. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Auskinen: vaan mistä?
   Onko mielestäsi murha, jos oman auton kyydissä olleet lapset kuoli onnettomuudessa? Korkeintaan kuolemantuottamus...

   Lainaa

  67. "ongelma teini" 12.6.2013 21:54
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Minun mielestäni on törkeää se, että kaikki keskikäiset ihmiset valittavat teinien yksittäisten nuorten huonosta käytöksestä. Heti pitää leimata kaikki nuoret "huonosti käyttäytyviksi teineiksi" vaikka JOKA päivä saa lukea lehdistä aikuisten törttöilyistä... Ja jos tulee joku tälläisen kaltainen tilanne niin väitetään paska puheeksi -.-

   Lainaa

  68. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Helmiä sioille: Eikö kukaan tajua selvää ja ihan hyvää parodiaa siitä Ricky Ghansah bussirasistijutusta?
   Sama minullekin tuli mieleen

   Lainaa

  69. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Parhaiten tuossa tilanteessa olisi parantanut päivää vaikka soittamalla viranomaiset paikalle hoitamaan tuollaiset höperöt mummot pois liikenteestä ja laittamalla vaikka bussin kyytiin.

   Lainaa

  70. Tulos: +7 (11 ääntä)
   petteri: Ihailtavaa, mutta for real, millä 16-vuotiaalla on varaa maksaa omat kuin toisenkin bensat? Itellä kun hyvä jos on varaa makaroonipussiin.
   Jos Eemeli kävisi vaikka töissä? Jos et ole huomannut jo, niin sieltä suurin osa ihmisistä rahat saa.

   Lainaa

  71. Tulos: -18 (18 ääntä)
   helvetisti auttaakin tankata auto henkilön puolesta jolta läheiset kuolleet

   Lainaa

  72. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Nyt on pakko sanoa, että itse olen 27 ja äitini 66, kun joku tuolla puhui että vanha mummo on 65+. Eli olin 15 vuotta sitten 12-vuotias. Ensimmäiseksi tuosta kyllä tuli mieleen, että Eemelin olisi pitänyt varmistaa että mummeli elää tässä päivässä, kun mieskin vielä eilen kuoli ja oikeudenkäynti jne... mutta miten? Itse olisin varmaan soittanut äidille tai isälle ja kysynyt.

   Lainaa

  73. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Jos ei osaa enää autoa tankata, voi muukin liikennekäyttäytyminen olla niin ja näin. Dementikko kun vetää motarilla väärään suuntaan, niin sankaritankkaajan teko ei niin jalo olekaan. Ei täyspäinen 500 euroa nuon vain törki, ja unohda miten auto tankataan.

   Lainaa

  74. nymfokitiara 17.6.2013 23:48
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Totta tai ei, mutta minä ainakin olisin soittanut poliisille tommosesta mummosta. Oli mummon jutut sen verran sekavia, että itse en olisi uskaltanut naista liikenteeseen enää päästää :O

   Lainaa

  75. Tulos: 0 (4 ääntä)
   loppujen lopuks ihan sama mutta haiskahtaa todella paljon... Joko mummon tai eemelin puolelta. Ei ketään mummelia raahata oikeuteen 15 vuotta jonkun kolarin jälkeen... ei ikinä.

   Lainaa

  76. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Tämä on ikivanha tarina, tosin yleensä levinnyt englanniksi.

   Lainaa

  77. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Fake and gay. Meilläpäin ei yksityishenkilöt tuosta vaan haastele oikeuteen, varsinkaan 15 vuotta vanhoista jutuista.

   Lainaa

  78. Tulos: -1 (5 ääntä)
   KTP-Basket: Eli mielestäsi häntä syytetään murhasta? Et taida tietää murhan määritelmää.
   Sinä et selkeästi tiedä. 15 vuotta vanha juttu joten murha on ainoa vaihtoehto, muuten oikeudenkänytimahista ei simppelisti ole. Rikokset vanhentuu.

   Lainaa

  79. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Ei pidä paikkansa, koska tuo kyseinen rikos olisi jo vanhentunut 15 vuoden aikana, eikä sitä voitaisi käsitellä.

   Lainaa

  80. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Olen Eemeli joka mummoa jeesasi.. Näin saman mummon samalla huoltsikalla viime viikolla ja selvisi että mummo on päästään vammautunut kyseisessä kolarissa joka on tapahtunut paljon kauemmin kuin 15 vuotta sitten. Muisti on alkanut pätkiä ja mummo on hoidossa.:) Kaikille jotka epäilevät tarinaa bullshitiksi, voitte suksia kuuseen, tarina on tosi

   Lainaa

  81. Tulos: +12 (12 ääntä)
   JA MUMMOLLA OLI AJOKORTTI, IHMETTELEN KYLLÄ SUURESTI MIKSI..

   Lainaa

  82. No Daahh.... 21.1.2014 7:30
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Miau: Nyt on pakko sanoa, että itse olen 27 ja äitini 66, kun joku tuolla puhui että vanha mummo on 65+. Eli olin 15 vuotta sitten 12-vuotias. Ensimmäiseksi tuosta kyllä tuli mieleen, että Eemelin olisi pitänyt varmistaa että mummeli elää tässä päivässä, kun mieskin vielä eilen kuoli ja oikeudenkäynti jne… mutta miten? Itse olisin varmaan soittanut äidille tai isälle ja kysynyt.
   Tähän väliin sanon kanssa: Äitini on muistisairas ja vain vähän höppänä silleen että kassalla minä vahdin ettei vaan rakkaani läheiseni rahoja kaikkia kassa-henkilölle anna. Kerrankin ruoka-ostoksilla oli vilkultava hänen puuhiaan kun ojentaa tyyliin lompakon kassalle ja käskee siitä ottamaan kun hän ei noita kolikoitakaan aina ymmärrä. Samallain hän myöskin palautusrahojen kanssa toimii ettei vaan vahingossakaan voi nähdä antaako kassa-henkilö oikein takasin esim. setelistä. Äitini tykkää ajaa ja hän on käynyt lääkärin toimesta aivan poliisin kuulustelussa hiljattain pyytämässä lupaa ajoon sekä inssin ajoon. Jännitin miten hän pärjää inssissä mutta kaikki meni mahtavasti. Äitini ei ole vaaraksi liikenteessä ja muistaa kaikki liikenne-opit vanhasta muistista koska on ennen lääkärin epäilyä ajanut säännöllisesti. Isäni taas on vieläkin vanhempi ja hänellä on kaihin silmään syntymässä, sellainen vaihe ettei pysty kaihinta vielä leikkaamaan. Koska isäni taas on normaalisti höperö niin ei hän ottanut vastaan ajokorttiaan vaikka olisi saanut. Pihalla tapahtuneesta onnettomuudesta johtuen myös jalka hieman murtunut. Entä itse? Mulla on isosisaria joilla on omat perheensä hoidettavaan niin olen ainut perheessä kuka vanhemmistani huolehtii. Nykyyän asun mieheni kanssa omassa kodissani mutta meillä ei ole lapsia kun on niin köyhä tilanne taloudessa vielä. Maksetaan ensiasunnon lainaa vielä parikymmentä vuotta mutta asutaan sentään samassa kaupungissa kuin vanhempani niin olen heitä auttamassa vielä nykyäänkin kun ehdin kiireiltäni.

   Lainaa

  83. Tulos: +4 (6 ääntä)
   “ongelma teini”: Minun mielestäni on törkeää se, että kaikki keskikäiset ihmiset valittavat teinien yksittäisten nuorten huonosta käytöksestä. Heti pitää leimata kaikki nuoret “huonosti käyttäytyviksi teineiksi” vaikka JOKA päivä saa lukea lehdistä aikuisten törttöilyistä… Ja jos tulee joku tälläisen kaltainen tilanne niin väitetään paska puheeksi -.-
   Sen lisäks mun mielestä on aika ikävää että kaikki teinit leimataan huonosti käyttäytyviksi vaan sen takia, että ne huonosti käyttäytyvät on ainoita jotka huomataan? Tai siis, meitä hyvinkäyttäytyviä teinejä on paljon, me vaan ei roikuta kauppojen edustoilla ja leikkipuistoissa kännäilemässä... Meitä ei vaan huomata koska ne kännäilevät teinit on ainoita joita aikuiset näkee :D

   Lainaa

  84. jukkapalmu 1.1.2020 16:49
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Miten tollasesta paskanjauhamisesta voi joku piristyä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: mummo, poika, Shell, huoltoasema, tankata, kolari, kuolema