Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vahingossa vahingoniloinen

Kissa pelasti itsensä karmealta kohtalolta karkaamalla.
Vahingossa vahingoniloinen

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pinkkihinkki 30.4.2013 6:28
   Tulos: +670 (690 ääntä)
   Voisi tehdä hyvää jos ne lasit pitäisi päässä useamminkin, höhö.

   Lainaa

  2. Ministeri Nieminen 30.4.2013 6:30
   Tulos: +691 (717 ääntä)
   Kyllä Katan kissalla silti voi olla suolitukos.

   Lainaa

  3. Tulos: -380 (504 ääntä)
   Kissa on loiseläin. Toki vapaana ollessa vielä haitallisempi.

   Lainaa

  4. Tulos: +422 (436 ääntä)
   Äärettömän hienoa että kissa onnistuu kakkaamaan! En kyllä ihmettelis jos joku laittas "noni kissa käyny kakalla, nyt aamupalalle."

   Lainaa

  5. Tulos: +291 (295 ääntä)
   Pääasia ettei suolitukosta

   Lainaa

  6. Tulos: +189 (209 ääntä)
   Viimeinen kommentti on vähän epätoivoinen pelastusyritys :D

   Lainaa

  7. Homo-Petteri 30.4.2013 7:20
   Tulos: +52 (68 ääntä)
   No eihän sekään hyvä asia ole jos kärsii virtsankarkailusta...

   Lainaa

  8. Tulos: +363 (365 ääntä)
   "kohta laitan kuvan siitä" mahtoi hämmentää Marjaanaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +293 (297 ääntä)
   Jee kissa onnistui kakkaamaan, lasten hätä on vielä suuri...

   Lainaa

  10. Tulos: -12 (66 ääntä)
   "kohta laitan kuvan siitä" ai kakasta?

   Lainaa

  11. Tulos: +77 (97 ääntä)
   jebukebu: Kissa on loiseläin. Toki vapaana ollessa vielä haitallisempi.
   Ihan yhtä hyödyllinen/haitallinen se on kuin mikä tahansa muukin eläin tai ihminen... Vai miten perustelisit esim gerbiilin tai kultakalan suuren hyödyn planeetallemme?

   Lainaa

  12. Tulos: +210 (248 ääntä)
   jebukebu: Kissa on loiseläin. Toki vapaana ollessa vielä haitallisempi.
   Sinä olet idiootti, ja vapaana vielä haitallisempi kuin yksi kissa.

   Lainaa

  13. Tulos: +77 (103 ääntä)
   eekoo: Sinä olet idiootti, ja vapaana vielä haitallisempi kuin yksi kissa.
   +1, ei mulla muuta, jatkakaa

   Lainaa

  14. Tulos: +84 (96 ääntä)
   jebukebu: Kissa on loiseläin. Toki vapaana ollessa vielä haitallisempi.
   Taitaapa tätä nykyään pahin loiseläin olla ihminen. Pistää kaiken paskoen johon vaan koskeekin. Millään ei tunnu olevan väliä, joten aika pieni murhe on joku kissa.

   Lainaa

  15. Tulos: +59 (63 ääntä)
   Mua alko vaan huvittaa ja mietityttää tuo "lasten hätä on suuri ! kohta laitan kuvan siitä", ei sitten siinäkään vaiheessa käyny mielessä että saatto lukea väärin x)

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (27 ääntä)
   mehevä: Äärettömän hienoa että kissa onnistuu kakkaamaan! En kyllä ihmettelis jos joku laittas “noni kissa käyny kakalla, nyt aamupalalle.”
   En minäkää ihmettelis pätkääkään, mikä on jo sinänsä aika surullista :D kaikki se vaa ilmeisesti on pakko kertoo facebookissa

   Lainaa

  17. Tulos: +8 (18 ääntä)
   suoli_tukos

   Lainaa

  18. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Jebukebu, ei pahalla mutta sun kommenttisi tänää on ollu täyttä paskaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +39 (51 ääntä)
   jebukebu: Kissa on loiseläin. Toki vapaana ollessa vielä haitallisempi.
   Alko jostain syystä naurattamaan tää kommentti ihan helvetisti :D Meillä on monta (sisä)kissaa ja sitä ne kyllä on, loiseläjiä! Makaavat ja syövät vaan ja huutavat sitten lisää ruokaa. Vaikka eipä niitä voi loisiksi kutsua kun itse niitä on ottanut eli lupautunut myös pitämään huolta. Enkä vaihtais noita mihinkään :3 Ja eihän kissat haitallisia ole luonnossa, nehän ovat varsin tehokkaita tuhoeläinten pyydystäjiä.

   Lainaa

  20. Tulos: +13 (43 ääntä)
   tipu: Alko jostain syystä naurattamaan tää kommentti ihan helvetisti Meillä on monta (sisä)kissaa ja sitä ne kyllä on, loiseläjiä! Makaavat ja syövät vaan ja huutavat sitten lisää ruokaa. Vaikka eipä niitä voi loisiksi kutsua kun itse niitä on ottanut eli lupautunut myös pitämään huolta. Enkä vaihtais noita mihinkään :3 Ja eihän kissat haitallisia ole luonnossa, nehän ovat varsin tehokkaita tuhoeläinten pyydystäjiä.
   Kyllä kissat valitettavasti ovat haitallisia vapaana luonnossa. "Ruotsalaistutkimuksen mukaan kissojen kynsiin jää Suomessa vuosittain yli kuusi miljoonaa lintua, mikä näkyy jo varpus- ja fasaanikannoissa." http://www.incat.fi/Tiedotteet/Eläinsuojelu/Kissojenvapaaulkoiluvälinpitämättömyyttä.aspx Omantunnon kysymyksiähän nämä kullekin on, mutta ainakin kisun vapaana liikkumista kannattaa harkita, myös kissan oman turvallisuuden kannalta. Asiaa nyt mitenkään kohtuuttomasti demonisoimatta, moni kissanomistaja ei vain ehkä tule ajatelleeksi.

   Lainaa

  21. Tulos: +3 (5 ääntä)
   "onneksi ei suolitukosta!"

   Lainaa

  22. Tulos: -15 (41 ääntä)
   Lillee: Kyllä kissat valitettavasti ovat haitallisia vapaana luonnossa. “Ruotsalaistutkimuksen mukaan kissojen kynsiin jää Suomessa vuosittain yli kuusi miljoonaa lintua, mikä näkyy jo varpus- ja fasaanikannoissa.” http://www.incat.fi/Tiedotteet/Eläinsuojelu/Kissojenvapaaulkoiluvälinpitämättömyyttä.aspx Omantunnon kysymyksiähän nämä kullekin on, mutta ainakin kisun vapaana liikkumista kannattaa harkita, myös kissan oman turvallisuuden kannalta. Asiaa nyt mitenkään kohtuuttomasti demonisoimatta, moni kissanomistaja ei vain ehkä tule ajatelleeksi.
   No niin, ei jotain hyvää ellei jotain pahaakin. Kissat pyydystää lintujakin saaliikseen, mutta jos niitä ei olis niin aika äkkiä vois huomata rotta, hiiri yms. jyrsijäkannan räjähdysmäisen kasvun. Eipä kuule kenenkään ikinä valittavan että "taas on se hiton katti syöny kaikki rotat meidän pihasta!" Ja mikä ihmeen sivusto toi on, "vapaus on vaarallista kissalle"? Sama kun sanois että juokseminen on vaarallista hevoselle. Ja "paras keino ulkoiluttaa kissaa on valjaissa", ja ei muuten ole :D Kissa kun ei kulje nätisti hihnan perässä niinkuin koira. No ehkä jos pennusta asti pakottaa ja jaksaa jatkuvasti kouluttaa...

   Lainaa

  23. Timppa Haitista 30.4.2013 19:06
   Tulos: -19 (35 ääntä)
   Kissa kuuluu kreoliraflan ruokalistalle, ei Suomen luontoon.

   Lainaa

  24. Johannes Kostaja 30.4.2013 20:55
   Tulos: -21 (31 ääntä)
   Timppa Haitista: Kissa kuuluu kreoliraflan ruokalistalle, ei Suomen luontoon.
   Irtokissa päätyy mullan alle.

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (18 ääntä)
   Voishan niiden eläinten perään kattoakin...

   Lainaa

  26. Tulos: 0 (8 ääntä)
   mäki luin kakkaamaan :D

   Lainaa

  27. Tulos: -6 (28 ääntä)
   kissafani: Ihan yhtä hyödyllinen/haitallinen se on kuin mikä tahansa muukin eläin tai ihminen… Vai miten perustelisit esim gerbiilin tai kultakalan suuren hyödyn planeetallemme?
   Se kultakala tai gerbiili ei sentään kulje ulkona ulostamassa lasten leikkipaikoille.

   Lainaa

  28. Tulos: +13 (23 ääntä)
   jebukebu: Kissa on loiseläin. Toki vapaana ollessa vielä haitallisempi.
   Hienosti oot onnistunut trollaamaan näihin kommenttipalstoihin. Onneksi olkoon, taputteleppa itseäsi olalle. Onko nyt hyvä fillis? Kiva. Onhan se mukavaa kun saa toisia härnätä ja kiusata.

   Lainaa

  29. Ministeri Nieminen 1.5.2013 6:27
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   minävaan: suoli_tukos
   Naamapalmu.

   Lainaa

  30. Tulos: +26 (28 ääntä)
   tipu: No niin, ei jotain hyvää ellei jotain pahaakin. Kissat pyydystää lintujakin saaliikseen, mutta jos niitä ei olis niin aika äkkiä vois huomata rotta, hiiri yms. jyrsijäkannan räjähdysmäisen kasvun. Eipä kuule kenenkään ikinä valittavan että “taas on se hiton katti syöny kaikki rotat meidän pihasta!” Ja mikä ihmeen sivusto toi on, “vapaus on vaarallista kissalle”?Sama kun sanois että juokseminen on vaarallista hevoselle.Ja “paras keino ulkoiluttaa kissaa on valjaissa”, ja ei muuten ole Kissa kun ei kulje nätisti hihnan perässä niinkuin koira. No ehkä jos pennusta asti pakottaa ja jaksaa jatkuvasti kouluttaa…
   Ei se koira kulje sen paremmin hihnas jos sitä ei kouluta ollenkaan.

   Lainaa

  31. Tulos: -3 (29 ääntä)
   j-k: Ei se koira kulje sen paremmin hihnas jos sitä ei kouluta ollenkaan.
   Niinpä. Kissat on perseestä siksi ettei niiiden omistajat kouluta niitä. Antaavat vaan kissan olla päällikkönä siellä. Onneksi kissa on sentään niin pieni ja tyhmä eläin että harvoin onnistuu päivittäisissä tappoyrityksissään. Viimeisen kymmenen vuoden aikana kissat on tappaneet enemmän ihmisiä suomessa kuin villit karhut ja sudet yhteensä. Toisaalta ne karhut ja sudet ovat tappaneet viimeisien kymmenen vuoden aikana yhden ihmisen suomessa, ja kissa kaksi mutta silti. PS. Susipelko on idiooteille, viimeksi villisusi on tappanut ihmisen Suomessa 1880-luvulla.

   Lainaa

  32. Tulos: +19 (19 ääntä)
   PS. Susipelko on idiooteille, viimeksi villisusi on tappanut ihmisen Suomessa 1880-luvulla.
   Ja senkin todenperäisyys on kyseenalaistettava, mikäli tuntee vähääkään tuon ajan elintapoja... Annan sudelle kuitenkin 50% mahdollisuuden.

   Lainaa

  33. Piikkisika 1.5.2013 14:37
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   jebukebu: Kissa on loiseläin. Toki vapaana ollessa vielä haitallisempi.
   Taidat itse olla loinen.

   Lainaa

  34. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Totta tuo hiiri ja rotta asia. Meillä on aina omakotitalossa ollut kissa. Suurinosa kyllä aina joku kaunispäivä hävinneet mutta toivo on aina siitä, että ne asusteleat jossain toisessa kodissa tyytyväisenä (kissoillahan luonnollisesti saattaa olla jopa 4 eri kotia.) No meidän yksi kissa sitten talvella hävisi ja keväällä tuli kotiin ja laitettiin sille sitten kaulapanta ja numero. Joku vanha pariskunta soitti ja väitti, että meidän kisuli on ollut heidän koko elämänsä ajan (as if). No suru oli suuri mutta meidän kissa oli jo tottunut niin paljon uuteen perheeseen, että päätettiin, että jos se on onnellisempi siellä niin se on tärkeintä meille. Sen jälkeen päätettiin, ettei enään yhtään kissaa tähän talouteen. No kesti ehkä vain parikuukautta kunnes huomattiin hiiriongelma. Koira siis onnistuin repimään lattian auki ja kaikki villat ulos niin, että tää ongelma tajuttiin. Ja en nyt tiiä oisko ne hiiret ollut niin iso ongelma jos ei koiran villojenrepimistä lasketa.Anyway sitten oli pakko hankkia kissa. Ja vahingossa pienten yhteensattumian kautta niitä tulikin kaksi. Toinen villikissan pentu ja toinen tavallinen kotikissan pentu (tyttö ja poika)... Ei mennyt kun viikko niin hiiret oli jo kadonnu. Nyt ei enään koskaan eletä ilman yhtäkään kissaa. Hiiret nimittäin iskee heti.

   Lainaa

  35. Tulos: +15 (15 ääntä)
   joke: Mua alko vaan huvittaa ja mietityttää tuo “lasten hätä on suuri ! kohta laitan kuvan siitä”, ei sitten siinäkään vaiheessa käyny mielessä että saatto lukea väärin x)
   Ehkä Marjaana luuli että tämä lastenkin "hätä" liittyi kakkaamiseen... tosin en kyllä ymmärrä miksi tämä kuvan laittaminen ei aiheuttanut hämmennystä Marjaanassa.

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (1 ääni)
   Voi kiesus..itekki luin että kakkaamaan..mutta kyllä mulle se heti sitten selvis että ah karkaamaan :D

   Lainaa

  37. Minäminäminä 2.5.2013 10:08
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   jebukebu: Kissa on loiseläin. Toki vapaana ollessa vielä haitallisempi.
   Sinä olet loiseläin!

   Lainaa

  38. Minäminäminä 2.5.2013 10:10
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   "Ihan yhtä hyödyllinen/haitallinen se on kuin mikä tahansa muukin eläin tai ihminen… Vai miten perustelisit esim gerbiilin tai kultakalan suuren hyödyn planeetallemme?" No itse asiassa kissahan on hyötyeläin, etkö muista minkä takia sitä ruvettiin kesyttämään lemmikiksi? Kissahan on tosiaan luontokappale toisin kuin koira joka on ihmisen "luomus".

   Lainaa

  39. Minäminäminä 2.5.2013 10:12
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   "Se kultakala tai gerbiili ei sentään kulje ulkona ulostamassa lasten leikkipaikoille" Ai kuten koirat vai? En ole koskaan nähnyt kissanpaskaa muualla kuin kissan hiekkalaatikossa, kävelytiet on kyllä täynnänsä koiranpaskaa.

   Lainaa

  40. Tulos: -2 (12 ääntä)
   tipu: tipu
   Niin, muuten vain kotikissa on päässyt "100 pahinta vieraslajia luonnon kannalta"-listalle (http://www.issg.org/database/species/ecology.asp?si=24&fr=1&sts=&lang=EN) (http://blogs.scientificamerican.com/culturing-science/2013/01/29/killer-cats/) http://www.salon.com/2013/01/30/death_to_the_house_cat_partner/ Kissat tappavat pelkästään USA:ssa kymmeniä miljardeja lintuja ja nisäkkäitä. Ekologisesti ajatellen kissojen tappaminen sukupuuttoon olisi sankariteko.

   Lainaa

  41. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Atuin: Niin, muuten vain kotikissa on päässyt “100 pahinta vieraslajia luonnon kannalta”-listalle (http://www.issg.org/database/species/ecology.asp?si=24&fr=1&sts=&lang=EN) (http://blogs.scientificamerican.com/culturing-science/2013/01/29/killer-cats/) http://www.salon.com/2013/01/30/death_to_the_house_cat_partner/ Kissat tappavat pelkästään USA:ssa kymmeniä miljardeja lintuja ja nisäkkäitä. Ekologisesti ajatellen kissojen tappaminen sukupuuttoon olisi sankariteko.
   Paljonkos luulet USA:n kokoisessa maassa olevan lintuja ja nisäkkäitä? PALJON. Arvaa, mikä on kissan tarkoitus, ainakin ollut? Tappaa hiiriä, rottia, myyriä, eli pieniä nisäkkäitä. Harmi lintujen puolesta, mutta nekin levittävät tauteja. Aijjoo, pieni seikka muuten. Me. Elämme. SUOMESSA. Minua ei kiinnosta, montako eläintä villi kissa tappaa Amerikoissa, kun tiedän, ettei oma kissani tapa yhtään mitään eläintä täällä. Jos haluttaisiin olla ihan kunnon Pentti Linkoloita, niin suurin sankaritekohan ekologisesti ajatellen olisi tappaa ihmislaji. Haikannat elpyisivät, kalakannat elpyisivät, ei tehotuotantoa, ei hyönteismyrkkyjä. Luonnonvalinta ja evoluutio toteutuisivat itsestään. En silti kannata tämän toteuttamista, ainakin minä tykkään nimittäin elää. Vaikka sinä itse näyttäisit vihaavan kissoja, niin ainakin minun ja monen monen monen muun elämä olisi tuhat kertaa tyhjempää ilman pieniä, pörröisiä petojamme. Sinä et koskaan tule ymmärtämään, miltä tuntuu kun kissa nukkuu sylissä ja kehrää tyytyväisenä. . Etkä edes varmaankaan halua. Oma on mokasi.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Minäminäminä: “Ihan yhtä hyödyllinen/haitallinen se on kuin mikä tahansa muukin eläin tai ihminen… Vai miten perustelisit esim gerbiilin tai kultakalan suuren hyödyn planeetallemme?” No itse asiassa kissahan on hyötyeläin, etkö muista minkä takia sitä ruvettiin kesyttämään lemmikiksi? Kissahan on tosiaan luontokappale toisin kuin koira joka on ihmisen “luomus”.
   Koirahan jalostettiin alunperin metsästykseen, eli ovat myös "hyötyeläimiä". Vai kuinka monta kissaa olet nähnyt jahtaamassa hirveä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kissa, karata, tukos, lukihäiriö, lasit, silmälasit