Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pelottava puhelin

"Apua! Mun kalenteriin oli ilmestynyt merkintä: ---"
Pelottava puhelin

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +638 (658 ääntä)
      Joku huumorintajuinen kaveri Hennalla :D

      Lainaa

    2. Tulos: +397 (431 ääntä)
      Hyi, kyllä pelottaisi minuakin! Olen seuraavat pari päivää yksin kotona, pitäisköhän laittaa puhelin kiinni varmuuden vuoksi...

      Lainaa

    3. Tilitantti 31.1.2013 4:36
      Tulos: +504 (530 ääntä)
      Mulla nous kylmät väreet tuosta ekasta! Mistä siinä on kyse?! :o Inasen hyytäis, jos oma puhelin tommosia huutelis!

      Lainaa

    4. varvaskuningas 31.1.2013 6:24
      Tulos: +192 (212 ääntä)
      Tilitantti: Mulla nous kylmät väreet tuosta ekasta! Mistä siinä on kyse?! Inasen hyytäis, jos oma puhelin tommosia huutelis!
      seinän uumenista tullut puhelimen kirous? eivais, mitäköhän helsvattia :D

      Lainaa

    5. Tulos: -37 (101 ääntä)
      Nyt en uskalla sulkea tätä mun puhelinta koska pelkään että kun avaan sen niin... Apua D:D

      Lainaa

    6. Tulos: +307 (313 ääntä)
      Taitaapi ekassa tapauksessa olla ihan kaverin kujeilua flash viestillä, joka ilmestyy suraan puhelimen ruutuun.. Ja ei jätä lähetystietoja. Tokassa sitten joku neropatin asentama tai lähetämä kalenterimerkintä.

      Lainaa

    7. Tulos: +85 (107 ääntä)
      Munkin luuriin oli ilmestynyt kalenteriin hieman kammottava muistutus, ja kukaan ei takuuvarmasti siiheen ollut sitä päässyt laittamaan, Samaa settiä kun ylläolevat. Creepy:/

      Lainaa

    8. Tulos: +533 (549 ääntä)
      Seuraavana päivänä Jeren puhelimessa: VITSI VITSI vitsi vitsi

      Lainaa

    9. Tulos: +90 (116 ääntä)
      Terror: Munkin luuriin oli ilmestynyt kalenteriin hieman kammottava muistutus, ja kukaan ei takuuvarmasti siiheen ollut sitä päässyt laittamaan, Samaa settiä kun ylläolevat. Creepy:/
      Hyvin yksinkertaista. Jos puhelimesi on yhdistetty facebookkiin, sinne merkityt tapahtumat, esim. ryhmistä mihin kuulut, tulevat omaan kalenteriisi.

      Lainaa

    10. Rainbow Crash 31.1.2013 8:32
      Tulos: +110 (120 ääntä)
      Tilitantti: Mulla nous kylmät väreet tuosta ekasta! Mistä siinä on kyse?! Inasen hyytäis, jos oma puhelin tommosia huutelis!
      Tuo taitaa olla sitä, mitä nykyjonnet kutsuvat "eeppiseksi trolliksi"

      Lainaa

    11. Tulos: +36 (50 ääntä)
      Maverick: H Hyvin yksinkertaista. Jos puhelimesi on yhdistetty facebookkiin, sinne merkityt tapahtumat, esim. ryhmistä mihin kuulut, tulevat omaan kalenteriisi.
      Kun ei ole yhdistetty, ei ole dataliittymää. On se ns. älypuhelin mutta käyttö on puhelut ja tekstarit, eikä muuta.Siksi vähän säväytti, enkä mitään sellaista outoa muutenkaan laittaisi mihinkään.

      Lainaa

    12. Satunnainen 31.1.2013 8:51
      Tulos: +98 (110 ääntä)
      Jos Jerellä on älypuhelin, voi olla että joku käytännön pilailija kaveripiirissä on vaihtanut vaihtuvan taustakuvan / lukitusruudun puhelimeen, joka sitten pyöräyttää uuden tekstikuvan ruutuun tietyin välein. Paras arvaukseni.

      Lainaa

    13. Juu ei ehkä 31.1.2013 8:53
      Tulos: -65 (85 ääntä)
      Ei elämä! Toi eka on varmast huomionkipeetä huijausta! Tosta vaa helppo ottaa kuva ja muokata Paintilla... :D

      Lainaa

    14. Tulos: +157 (169 ääntä)
      Mulla luki puhelimes 31. Tammikuun kohdalla "Saat tänään" MITÄ!?

      Lainaa

    15. Tulos: +124 (132 ääntä)
      Jonne: Mulla luki puhelimes 31. Tammikuun kohdalla “Saat tänään” MITÄ!?
      Kai sitten sait?

      Lainaa

    16. Lentohärveli 31.1.2013 12:56
      Tulos: +32 (52 ääntä)
      THEN WHO WAS PHONE? Pakolliset internetmemevitsit sikseen, voisi itseäkin kieltämämättä käydä karmimaan tuossa tilanteessa. Mikä tosin saattaa lähinnä johtua siitä että oma puhelimeni on 2000-luvun alkupään tuotantoa mutta enivei.

      Lainaa

    17. Tulos: +54 (62 ääntä)
      Okkultistiset älypuhelimet

      Lainaa

    18. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Henna: mitä teet? Poistat merkinnän.

      Lainaa

    19. Tulos: +86 (88 ääntä)
      Itelle oli ilmestyny kännykkään video, otettu 2 päivää joulun jälkeen vuonna 2011, kello 00:00, huonoimmalla kuvanlaadulla mitä tällä kännykällä saa. Video kestää tasan sekunnin ja siittä suurin osa on mustaa, mutta keskellä näkyis olevan puu ja ruohoa. Muistan kyseisen joulun viettäneeni isovanhempieni luona ja siellä oli lunta. Mistä lie sitten puu ja ruoho ilmestyneet. :D

      Lainaa

    20. Tulos: +125 (129 ääntä)
      Kun älypuhelimista tulee liian älykkäitä.

      Lainaa

    21. Tulos: +27 (29 ääntä)
      "noin tunti sitten sovelluksella iOS"iphone sekoilee...

      Lainaa

    22. Tulos: -7 (29 ääntä)
      Mun synttärit on 16.2. :D

      Lainaa

    23. Tulos: +14 (28 ääntä)
      Henna kuolee mun synttäripäivänä:)

      Lainaa

    24. Tulos: -35 (59 ääntä)
      melkeeunohin kommata tähänki mokaa xDD jjoo aik läppä settii (;

      Lainaa

    25. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Mulla kävi samanlailla kuin Jerellä mutta näytölle ilmestyi teksti "Hey sexy ;) ;) ;) ;)"

      Lainaa

    26. Tulos: +42 (42 ääntä)
      Mun puhelin alkaa aina välillä puhuun itsekseen. Ja kato viisauttanu laitoin puhelimeni kieleks Islannin niin se höpöttää jotain islanniksi robottiäänellään enkä tajua pätkääkään mitä se sanoo. :D

      Lainaa

    27. Tulos: +81 (87 ääntä)
      Aika pelottavaa, ite en uskaltais käyttää tuollaisia puhelimia ollenkaan. :o Mutta loistavaa settiä esim. johonkin kauhuleffaan! Sieluni silmin näen erinäisiä kohtauksia, joita leffa voisi sisältää: - Jere saa tarpeekseen puhelimen kuolemaan viittaavista viesteistä, sekoaa ja käy iltahämärässä hautaamassa puhelimen syvälle metsään. Kuitenkin yöllä hänen tullessaan kotiin ja käydessä nukkumaan, hän huomaa samaisen puhelimen yöpöydällä, mutaisena ja märkänä, ja puhelimessa lukee teksti 'Hyvää yötä...vai onko se sittenkään hyvä?'. - Jere yrittää sammuttaa karmivaa puhelintaan ja ottaa puhelimesta akun irti, mutta puhelimeen edelleen ilmestyy uhkaavia viestejä. Kohta puhelimen näppäinten välistä alkaa tihkua verta. - Puhelin soi ja Jere vastaa. Jere ei tunnista soittajaa, joka tietää hänestä hyvin intiimejäkin asioita. Näitä soittoja hän saa useita. Lopulta selviää, ettei Jerelle ole soittanut kukaan, vaan se on ollut itse puhelin. - Jereltä jää puhelin samaan huoneeseen, jossa hänen lemmikkikaninsa majailee. Myöhemmin Jere palaa huoneeseen ja kani löytyy häkistä surmattuna. - Jere ei pääse puhelimesta eroon vaikka kuinka yrittäisi - hän vasaroi sen tuusan nuuskaksi, hukuttaa, polttaa ja lähettää junalla toiseen maahan. Silti puhelin ilmestyy jostain hänelle aina uudelleen. - Puhelimeen ilmestyy lähtölaskenta muutaman päivän päähän. Kun luku on nollassa, niin jotain kauheaa tapahtuu jollekin Jeren läheiselle. Ja kun edellinen lähtölaskenta on saavuttanut nollan, se alkaa taas alusta ja jälkeen joku Jeren läheinen saa kärsiä. Jne. Takuuvarmat painajaiset olisi tiedossa, jos tuollaisen leffan kävisi katsomassa.

      Lainaa

    28. Tulos: +70 (70 ääntä)
      ^ Leffan nimi voisi olla 'Kuoleman Puhelin', jatko-osat 'Kuoleman Puhelimen paluu' ja 'Kuoleman Puhelimen kosto'

      Lainaa

    29. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Näistä viesteistä saisi jo kauhuleffan. Kai salkkareiden käsikirjoittajilla kynä sauhuaa? :)

      Lainaa

    30. Tulos: +49 (51 ääntä)
      jarskih: Taitaapi ekassa tapauksessa olla ihan kaverin kujeilua flash viestillä, joka ilmestyy suraan puhelimen ruutuun.. Ja ei jätä lähetystietoja.
      Tässä puhuu tuon kuvan laittanut. Paljastui että se olikin kuin olikin kaverin mauton pila :D

      Lainaa

    31. Tulos: +28 (28 ääntä)
      tossa ekassahan oli siis tosiaan kyse vanhoista nokian puhelimista lähetetyistä flash-viesteistä, jotka ei jätä lähettäjän tietoja. ''jeren'' tapauksessa useampi kaveri lähetteli noita viestejä, ja vielä useampi oli jutussa mukana. tapaus kuitenkin selvisi ''jerelle'' melko pian.

      Lainaa

    32. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Ekaa kertaa tulee creepy olo täält, jos itelle tulis tollasii nii olisin ihan paniikissa :O

      Lainaa

    33. Ilonpilaaja 2.2.2013 22:53
      Tulos: -9 (15 ääntä)
      Tämä on erään tulossa olevan kauhuleffan viraalimarkkinointia. Samanlaisia on postailtu muillekin sivuille ja lienee osa kommentoijista, jopa feissarimokien ylläpitokin juonessa mukana? :)

      Lainaa

    34. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Ilonpilaaja: Tämä on erään tulossa olevan kauhuleffan viraalimarkkinointia. Samanlaisia on postailtu muillekin sivuille ja lienee osa kommentoijista, jopa feissarimokien ylläpitokin juonessa mukana?
      Emme ole tietoisia mainoskampanjasta.

      Lainaa

    35. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Tilitantti: Mulla nous kylmät väreet tuosta ekasta! Mistä siinä on kyse?! Inasen hyytäis, jos oma puhelin tommosia huutelis!
      Etkö hoksannut? Tervehdysteksti vaihdettu.

      Lainaa

    36. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Axu: Aika pelottavaa, ite en uskaltais käyttää tuollaisia puhelimia ollenkaan. Mutta loistavaa settiä esim. johonkin kauhuleffaan! Sieluni silmin näen erinäisiä kohtauksia, joita leffa voisi sisältää: - Jere saa tarpeekseen puhelimen kuolemaan viittaavista viesteistä, sekoaa ja käy iltahämärässä hautaamassa puhelimen syvälle metsään. Kuitenkin yöllä hänen tullessaan kotiin ja käydessä nukkumaan, hän huomaa samaisen puhelimen yöpöydällä, mutaisena ja märkänä, ja puhelimessa lukee teksti ‘Hyvää yötä…vai onko se sittenkään hyvä?’. - Jere yrittää sammuttaa karmivaa puhelintaan ja ottaa puhelimesta akun irti, mutta puhelimeen edelleen ilmestyy uhkaavia viestejä. Kohta puhelimen näppäinten välistä alkaa tihkua verta. - Puhelin soi ja Jere vastaa. Jere ei tunnista soittajaa, joka tietää hänestä hyvin intiimejäkin asioita. Näitä soittoja hän saa useita. Lopulta selviää, ettei Jerelle ole soittanut kukaan, vaan se on ollut itse puhelin. - Jereltä jää puhelin samaan huoneeseen, jossa hänen lemmikkikaninsa majailee. Myöhemmin Jere palaa huoneeseen ja kani löytyy häkistä surmattuna. - Jere ei pääse puhelimesta eroon vaikka kuinka yrittäisi – hän vasaroi sen tuusan nuuskaksi, hukuttaa, polttaa ja lähettää junalla toiseen maahan. Silti puhelin ilmestyy jostain hänelle aina uudelleen. - Puhelimeen ilmestyy lähtölaskenta muutaman päivän päähän. Kun luku on nollassa, niin jotain kauheaa tapahtuu jollekin Jeren läheiselle. Ja kun edellinen lähtölaskenta on saavuttanut nollan, se alkaa taas alusta ja jälkeen joku Jeren läheinen saa kärsiä. Jne. Takuuvarmat painajaiset olisi tiedossa, jos tuollaisen leffan kävisi katsomassa.
      Axu aivan mahtava idea!

      Lainaa

    37. BENDROWNED 4.6.2013 21:25
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      BEN! Get out of my phone D:<

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Ei hitto vieköö mite toi voi olla mahollista?

      Lainaa

    39. Tulos: +2 (6 ääntä)
      noob: Mun synttärit on 16.2.
      Munki synttärit on 16.2 ! :)

      Lainaa

    40. JUst saying HASHTAG TEEN akagjsönsv 27.8.2013 21:01
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      jarskih: Taitaapi ekassa tapauksessa olla ihan kaverin kujeilua flash viestillä, joka ilmestyy suraan puhelimen ruutuun.. Ja ei jätä lähetystietoja. Tokassa sitten joku neropatin asentama tai lähetämä kalenterimerkintä.
      Ei taida paljon flashit toimia iphonessa..

      Lainaa

    41. 13 perjantai 28.4.2015 18:05
      Tulos: 0 (6 ääntä)
      noob: Mun synttärit on 16.2.
      Haha sama :D.

      Lainaa

    42. TapioRautaWaara 23.7.2015 1:54
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      13 perjantai: Haha sama :D.
      Haha. Mun ei :/

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kalenteri, kännykkä, puhelin, kuolema, syöpä, elämä

  • Uusimmat

  • Kategoriat