Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mistä on hyvät koneet tehty?

"Miksi et hommaa miniläppäriä?"
Suurenna näkymä
Mistä on hyvät koneet tehty?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 104 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -840 (1496 ääntä)
   Alkaa vituttaa, kun näitä aivottomia kommentteja suoltaa aina tytöt. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että naiset huor... siis tyhmiä. PS. Hieno MLP -teema.

   Lainaa

  2. Tulos: +733 (763 ääntä)
   näyttö ja ne kirjaimet.. ei vit :D

   Lainaa

  3. NeegerKeegel 20.12.2012 3:43
   Tulos: +245 (321 ääntä)
   Brohoof. velikavio?

   Lainaa

  4. Tulos: -47 (163 ääntä)
   Veikkaisin, että kyseessä on ns. "bronie".

   Lainaa

  5. Tulos: +766 (900 ääntä)
   huoh: Alkaa vituttaa, kun näitä aivottomia kommentteja suoltaa aina tytöt. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että naiset huor… siis tyhmiä. PS. Hieno MLP -teema.
   Naiset ketkä ei ymmärrä tietokoneita/nettiä/elekttroniikkaa ylipäätänsä on mielestäsi automaattisesti huoria? Älä jaksa. Edes sinä et ole noin tyhmä.

   Lainaa

  6. Tulos: +648 (710 ääntä)
   huoh: Alkaa vituttaa, kun näitä aivottomia kommentteja suoltaa aina tytöt. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että naiset huor… siis tyhmiä. PS. Hieno MLP -teema.
   Älä yleistä. Jotkut meistä on töissä it-alalla ja kokoaa itse omat koneensa. Me ei vaan pidetä melua itsestämme.

   Lainaa

  7. Tulos: +346 (358 ääntä)
   Haluaisin kysyä Janikalta vinkkejä excelin käyttöön. Luotan siihen, että saan häneltä asiantuntevaa ja kärsivällistä opastusta.

   Lainaa

  8. Tulos: +477 (487 ääntä)
   Yhtäkkiä minusta tuntui siltä, kuin tietäisin jotain tietokoneista.

   Lainaa

  9. Tulos: +391 (451 ääntä)
   huoh: Alkaa vituttaa, kun näitä aivottomia kommentteja suoltaa aina tytöt. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että naiset huor… siis tyhmiä. PS. Hieno MLP -teema.
   No niinpä toki, jos nainen ei ymmärrä tietokoneista mitään hän on mitä todennäköisimmin prostituoitu. Loogista. Katsos pieni ystäväiseni, kun ihmisillä on erilaisia kiinnostuksen kohteita, toiset eivät ole lainkaan kiinnostuneet tietokoneista, eivätkä tiedä mikä on näytönohjain ja toiset eivät välitä lainkaan ompelemisesta, eivätkä tiedä mikä on alavara. Ei se sen kummallisempaa ole. Lapsellista on sitten se että nimitellään toisia ihmisiä alatyyliin siksi ettei tiedä jotakin mikä sinusta on itsestäänselvää. Minäkään en muuten tiedä mikä se on, mutta autojen korjaamisesta tiedän kaiken. Olenko minäkin nyt sinun mielestäsi prostotuoitu?

   Lainaa

  10. Tulos: +52 (84 ääntä)
   Brohoof. Reps :DDD

   Lainaa

  11. Tulos: +41 (67 ääntä)
   Itselläni on sovellus joka yrittää murtaa salakirjoitusta jossa monta miljardia mahdollisuutta. Siitä vaan tehokkaalla netin nopeudella ja miniläppärillä ratkomaan (ja ohelmoimaan)

   Lainaa

  12. Tulos: -93 (265 ääntä)
   mammamia: No niinpä toki, jos nainen ei ymmärrä tietokoneista mitään hän on mitä todennäköisimmin prostituoitu. Loogista. Katsos pieni ystäväiseni, kun ihmisillä on erilaisia kiinnostuksen kohteita, toiset eivät ole lainkaan kiinnostuneet tietokoneista, eivätkä tiedä mikä on näytönohjain ja toiset eivät välitä lainkaan ompelemisesta, eivätkä tiedä mikä on alavara. Ei se sen kummallisempaa ole. Lapsellista on sitten se että nimitellään toisia ihmisiä alatyyliin siksi ettei tiedä jotakin mikä sinusta on itsestäänselvää. Minäkään en muuten tiedä mikä se on, mutta autojen korjaamisesta tiedän kaiken. Olenko minäkin nyt sinun mielestäsi prostotuoitu?
   Erona on se, että miehet eivät ala väittämään naisille tietävänsä jotain ompelukoneista ja vielä vittuilemaan päälle. Pikemminkin asioista joista ei tiedetä mitään ollaan hiljaa.

   Lainaa

  13. Tohtoriauto 20.12.2012 8:37
   Tulos: +370 (436 ääntä)
   Vituttaa kun miehet ei osaa tehdä autoilleen mitään. Sitten tuodaan korjaamolle ja ällistellään, kun auton ottaa vastaan nainen. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että miehet on huor… siis tyhmiä.

   Lainaa

  14. Tulos: +89 (101 ääntä)
   Mahtaa olla aikamoinen supertietokone jos ei näytönohjainta löydy mutta silti toimii :D Oli sinänsä aika symppis tyyppi toi Janika, kunnes ei vieläkään ymmärtänyt tarkistaa asiaa kun joku yritti selittää yksinkertaisesti näytönohjaimen tarkoituksen.......

   Lainaa

  15. Tulos: +78 (112 ääntä)
   Elealar: Veikkaisin, että kyseessä on ns. “bronie”.
   "Brony". Ja "brohoof" on brony-versio "brofististä". Bro.

   Lainaa

  16. Lähettäjä 20.12.2012 9:10
   Tulos: -35 (109 ääntä)
   huoh: Alkaa vituttaa, kun näitä aivottomia kommentteja suoltaa aina tytöt. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että naiset huor… siis tyhmiä. PS. Hieno MLP -teema.
   Saanen huomauttaa että minäkin olen naispuolinen..

   Lainaa

  17. Tulos: +17 (95 ääntä)
   mammamia: No niinpä toki, jos nainen ei ymmärrä tietokoneista mitään hän on mitä todennäköisimmin prostituoitu. Loogista. Katsos pieni ystäväiseni, kun ihmisillä on erilaisia kiinnostuksen kohteita, toiset eivät ole lainkaan kiinnostuneet tietokoneista, eivätkä tiedä mikä on näytönohjain ja toiset eivät välitä lainkaan ompelemisesta, eivätkä tiedä mikä on alavara. Ei se sen kummallisempaa ole. Lapsellista on sitten se että nimitellään toisia ihmisiä alatyyliin siksi ettei tiedä jotakin mikä sinusta on itsestäänselvää. Minäkään en muuten tiedä mikä se on, mutta autojen korjaamisesta tiedän kaiken. Olenko minäkin nyt sinun mielestäsi prostotuoitu?
   Mutta jos kyseinen nainen ei sitten tiedä tietokoneiden yksityiskohtia koska ei ole kiinnostunut sellaisista asioista, miksi hän yrittää esittää tietävänsä, ja vielä väittää toisten olevan väärässä?

   Lainaa

  18. Tulos: +97 (125 ääntä)
   Puhuu suorittimien ja näytönohjaimien nopeuksista ja "kovemmasta käytöstä" -> Ostaa paketti koneen.

   Lainaa

  19. Tulos: +60 (94 ääntä)
   Tämä olisi hauskempi jos alkuperäinen postaaja ei olisi ostamassa Acerin superpaskaa pakettikonetta. Ei ole riittävästi natsoja hyväjumalatella kenenkään tietokonetietämystä. :P YT, Nörtti

   Lainaa

  20. Tulos: +72 (138 ääntä)
   huoh: Alkaa vituttaa, kun näitä aivottomia kommentteja suoltaa aina tytöt. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että naiset huor… siis tyhmiä. PS. Hieno MLP -teema.
   Naiset eivät ole tyhmiä sen kummemmin kuin kaikki miehet perheensä tappajia tai kouluammuskelijoita. Naisista on ilmeisen hauska tyhmäilyllä ärsyttää teitä tosikkomiehiä. Joistakin naisista. Pojista sen sijaan 40% ei opi lukemaan peruskoulussa. Eivät kuulemma ikinä tule kyseistä taitoa tarvitsemaankaan. Mistäpä moinen asenne? Onko pään käyttäminen liian vaikeaa maskuliineille? Oletko muuten kuullut, mikä oli Groucho Marxin mielestä seksikkäintä naisessa: "Se, kun nainen vilauttaa aivojaan." Sama pätee miehiin.

   Lainaa

  21. Tulos: +78 (108 ääntä)
   Pojista sen sijaan 40% ei opi lukemaan peruskoulussa. Eivät kuulemma ikinä tule kyseistä taitoa tarvitsemaankaan. Mistäpä moinen asenne? Onko pään käyttäminen liian vaikeaa maskuliineille? Rea:
   Haluaisinpa nähdä lähteen tuolle. On totta että lukeminen kiinnostaa poikia vähemmän kuin tyttöjä, mutta jos 40% pojista ei peruskoulun käytyään ole oppinut lukemaan, on Suomen maan tilanne hälyttävästi pielessä.

   Lainaa

  22. Tulos: -3 (31 ääntä)
   Hahahaha ei toi nyt oo paljoo miniläppäriä parempi:D

   Lainaa

  23. Tulos: +50 (60 ääntä)
   Voiko joku oikeeasti luulla että tietokoneessa on "vaan näyttö ja ne kirjaimet ja hiiri!"

   Lainaa

  24. Tulos: -41 (71 ääntä)
   Colour: “Brony”. Ja “brohoof” on brony-versio “brofististä”. Bro.
   Se on my little pony

   Lainaa

  25. Keski-ikäinen mies 20.12.2012 10:35
   Tulos: +25 (47 ääntä)
   ilmo: Erona on se, että miehet eivät ala väittämään naisille tietävänsä jotain ompelukoneista ja vielä vittuilemaan päälle. Pikemminkin asioista joista ei tiedetä mitään ollaan hiljaa.
   Väitän tietäväni ompelukoneista enemmän kuin vaimoni (tai naiset keskimäärin). Kun meille tarvittiin uusi ompelukone, vaimo kertoi toiveensa koneen ominaisuuksista, mutta minä käytin aikaa ja vaivaa selvittääkseni, mikä kone on hyvä ja mistä se kannattaa ostaa. Pfaffin päädyimme ostamaan, sillä vakuutuin siitä, että tehtaan tulipalon jälkiseuraukset oli ohitettu ja laadussa oltiin päästy lähelle vanhoja hyvämaineisia aikoja. Myös ompelukonekauppias kiitti, sillä valitsin monipuolisemman (= kalliimman) koneen kuin oikeastaan olisi ollut tarpeen.

   Lainaa

  26. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Tuosta mokan Janikasta tulee ihan mieleen eräs Jessica...

   Lainaa

  27. Tulos: +52 (76 ääntä)
   Oppivat ehkä lukemaan niin, että osaavat muodostaa kirjaimista sanoja päässään, mutta eivät sisäistä lukemaansa tai luetun ymmärtäminen jää muuten puutteelliseksi.
   foo: Haluaisinpa nähdä lähteen tuolle. On totta että lukeminen kiinnostaa poikia vähemmän kuin tyttöjä, mutta jos 40% pojista ei peruskoulun käytyään ole oppinut lukemaan, on Suomen maan tilanne hälyttävästi pielessä.

   Lainaa

  28. Tulos: -40 (72 ääntä)
   Rea: Naiset eivät ole tyhmiä sen kummemmin kuin kaikki miehet perheensä tappajia tai kouluammuskelijoita. Naisista on ilmeisen hauska tyhmäilyllä ärsyttää teitä tosikkomiehiä. Joistakin naisista. Pojista sen sijaan 40% ei opi lukemaan peruskoulussa. Eivät kuulemma ikinä tule kyseistä taitoa tarvitsemaankaan. Mistäpä moinen asenne? Onko pään käyttäminen liian vaikeaa maskuliineille? Oletko muuten kuullut, mikä oli Groucho Marxin mielestä seksikkäintä naisessa: “Se, kun nainen vilauttaa aivojaan.”Sama pätee miehiin.
   Vittu mitä paskaa :D 40% pojista ei opilukemaan ala- asteella... Suomen lukutaitotoisuusprosenttti on kuule ihan 100%. Itse väittäisin osasyyksi siihen, että yleensä se on nainen joka feissarimokiin päätyy, sitä että miehet yksinkertaisesti yleensä osaa pitää turpansa kiinni enne kuin saavat itsensä näyttämään idiootilta. Ja käyttäytyä muutenkin hieman järkevämmin.

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Älkää ikinä hommatko Acerin pakettikoneita! http://www.jimms.fi hommaatte osat ja kasaatte

   Lainaa

  30. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Siisjuu: Puhuu suorittimien ja näytönohjaimien nopeuksista ja “kovemmasta käytöstä” -> Ostaa paketti koneen.
   Ei se Niko, joka oli sitä ostamassa, siitä puhunu, vaan Mika ! : )

   Lainaa

  31. Tahdenlento 20.12.2012 11:21
   Tulos: +2 (34 ääntä)
   Joskus sitä on niin ilonen, että mies on IT-alalla, ja ei tule nolattua itseään.

   Lainaa

  32. Tulos: +3 (41 ääntä)
   Rea: Pojista sen sijaan 40% ei opi lukemaan peruskoulussa.
   Johtuu varmaan siitä, että ovat oppineet lukemaan jo ennen peruskoulun aloittamista, joten eivät enää voi oppia sitä peruskoulussa... :P Tosin sama tilanne on tytöilläkin, moni oppii siinä 4-5 vuoden kieppeillä.

   Lainaa

  33. Tulos: +10 (22 ääntä)
   monet muikit just esittää olevansa tyhmempiä mitä on, että sais huomioo osakseen... :D olis mielummin si fiksuja, niin sais edes sitä positiivista huomioo :D

   Lainaa

  34. Tulos: +28 (64 ääntä)
   Keski-ikäinen mies: Väitän tietäväni ompelukoneista enemmän kuin vaimoni (tai naiset keskimäärin). Kun meille tarvittiin uusi ompelukone, vaimo kertoi toiveensa koneen ominaisuuksista, mutta minä käytin aikaa ja vaivaa selvittääkseni, mikä kone on hyvä ja mistä se kannattaa ostaa. Pfaffin päädyimme ostamaan, sillä vakuutuin siitä, että tehtaan tulipalon jälkiseuraukset oli ohitettu ja laadussa oltiin päästy lähelle vanhoja hyvämaineisia aikoja. Myös ompelukonekauppias kiitti, sillä valitsin monipuolisemman (= kalliimman) koneen kuin oikeastaan olisi ollut tarpeen.
   Minulla on 20 vuoden käyttökokemus useammasta eri ompelukoneesta. En olisi koskaan saanut "aikaa ja vaivaa" kulumaan ompelukoneen ostoon, koska minun piti myös ehtiä tekemään ne itse ompelutyöt. Ja kodin siivous. Ruuat. Kaikki päivätyön jälkeen. Samalla kun mies sohvalla on käyttänyt "aikaa ja vaivaa" valitakseen autoillemme monipuolisemman (=kalliimman) kompuran kuin oikeastaan olisi ollut tarpeen. Mutta. Me naiset annamme veljiemme ja aviomiehiemme tuhlata aikaa kaikkiin selvitystöihin, jotta voisimme tehdä rauhassa työpaikalla tai kotona töitä (ei jaloissa pyörivää miestä jaksa) ja miehet saavat luulla olevansa merkityksellisiä.

   Lainaa

  35. Mr. Perfect 20.12.2012 13:00
   Tulos: -6 (28 ääntä)
   Fauntleroy: Tuosta mokan Janikasta tulee ihan mieleen eräs Jessica…
   Älkää kiusatko Jessicaa!

   Lainaa

  36. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Pertulla ja Janikalla kiehu pannu jo vähä liikaa. Eivät kaikki tietokonetta pysty kokoomaan ja netin nopeus johtuu netistä, ei koneesta.

   Lainaa

  37. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Ilmeisesti siihen nimeen ei aina tarvita c-kirjainta.

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (13 ääntä)
   mcvm: Itselläni on sovellus joka yrittää murtaa salakirjoitusta jossa monta miljardia mahdollisuutta. Siitä vaan tehokkaalla netin nopeudella ja miniläppärillä ratkomaan (ja ohelmoimaan)
   Pilvessä ton ratkaiseminen onnistuu nopeemmin, oli sun kone kuinka nopea tahansa. Vinkki: Googlaa Azure tai Amazon EC2

   Lainaa

  39. I hate everything except for raisins 20.12.2012 13:39
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   Myönnän että en itsekään ole mikään nero koneiden kanssa mutta eiiiiiiiiiiiiiiih shaaaaaaaathanaaaaaaaaah...

   Lainaa

  40. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Taitaa Niko olla brony, on meinaa komeet MLPteemat facessa. :D

   Lainaa

  41. Tulos: -64 (84 ääntä)
   mammamia: No niinpä toki, jos nainen ei ymmärrä tietokoneista mitään hän on mitä todennäköisimmin prostituoitu. Loogista. Katsos pieni ystäväiseni, kun ihmisillä on erilaisia kiinnostuksen kohteita, toiset eivät ole lainkaan kiinnostuneet tietokoneista, eivätkä tiedä mikä on näytönohjain ja toiset eivät välitä lainkaan ompelemisesta, eivätkä tiedä mikä on alavara. Ei se sen kummallisempaa ole. Lapsellista on sitten se että nimitellään toisia ihmisiä alatyyliin siksi ettei tiedä jotakin mikä sinusta on itsestäänselvää. Minäkään en muuten tiedä mikä se on, mutta autojen korjaamisesta tiedän kaiken. Olenko minäkin nyt sinun mielestäsi prostotuoitu?
   Ei hän sanonut naisia huoriksi vaan tyhmiksi. Oli sanomassa huoriksi mutta selkeästi huomasi virheensä ja korjasi sen tyhmäksi. Nyt vähän harjoittelemaan sitä luetun ymmärtämistä.

   Lainaa

  42. Tulos: +59 (75 ääntä)
   oscar: Ei hän sanonut naisia huoriksi vaan tyhmiksi. Oli sanomassa huoriksi mutta selkeästi huomasi virheensä ja korjasi sen tyhmäksi. Nyt vähän harjoittelemaan sitä luetun ymmärtämistä.
   Jos tarkkoja ollaan, viestissä lukee "huor... siis tyhmä". Backspace on keksitty. Jos hän olisi oikeasti halunnut korjata virheen hän ei olisi jättänyt sitä "huor"-kohtaa näkyviin.

   Lainaa

  43. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Aika helvetin fiksua mennä hakemaan huomiota ton Janikan johonkin tietokonekeskusteluun ja mainostamaan omaa tietämättömyyttään asiasta. En mäkään saatana mene kommentoimaa toisten hevostenhoito- tai retkivaelluskeskusteluihin jos en asioista mitään tiedä. Ärsyttää hyvin paljon tommonen "iik oon niiku tyhmä oisko se teistä söpöö".

   Lainaa

  44. Tulos: +32 (36 ääntä)
   jee: Pilvessä ton ratkaiseminen onnistuu nopeemmin, oli sun kone kuinka nopea tahansa. Vinkki: Googlaa Azure tai Amazon EC2
   Mietin eka, että pitääkö sitä kannabiskeskustelua taas täälläkin aloittaa. Sitten tajusin.

   Lainaa

  45. Ajatteleva ihminen. 20.12.2012 15:04
   Tulos: -1 (15 ääntä)
   Siisjuu: Puhuu suorittimien ja näytönohjaimien nopeuksista ja “kovemmasta käytöstä” -> Ostaa paketti koneen.
   Ironia iski.

   Lainaa

  46. Tulos: +31 (35 ääntä)
   merii: Aika helvetin fiksua mennä hakemaan huomiota ton Janikan johonkin tietokonekeskusteluun ja mainostamaan omaa tietämättömyyttään asiasta. En mäkään saatana mene kommentoimaa toisten hevostenhoito- tai retkivaelluskeskusteluihin jos en asioista mitään tiedä. Ärsyttää hyvin paljon tommonen “iik oon niiku tyhmä oisko se teistä söpöö”.
   Kai mä nyt tiedän mitä mun hevosessa on ja mitä ei? Ei siinä oo kun toi pää ja vatsa ja selkä ja häntä ja kaviot!

   Lainaa

  47. Tulos: -39 (65 ääntä)
   foo: Jos tarkkoja ollaan, viestissä lukee “huor… siis tyhmä”. Backspace on keksitty. Jos hän olisi oikeasti halunnut korjata virheen hän ei olisi jättänyt sitä “huor”-kohtaa näkyviin.
   Koska "naiset huoria" on meemi. En usko naisten huoruuteen, mutta tyhmyyteen alan pikkuhiljaa uskoa.

   Lainaa

  48. Tulos: -41 (73 ääntä)
   huoh: Koska “naiset huoria” on meemi. En usko naisten huoruuteen, mutta tyhmyyteen alan pikkuhiljaa uskoa.
   Harvat tissieläimet ymmärtävät meemien päälle :s

   Lainaa

  49. Tulos: -6 (20 ääntä)
   Miksi nuo peukun kuvat on myös sensuroitu?

   Lainaa

  50. Tulos: +29 (35 ääntä)
   huoh: Alkaa vituttaa, kun näitä aivottomia kommentteja suoltaa aina tytöt. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että naiset huor… siis tyhmiä. PS. Hieno MLP -teema.
   Hmm, kiinnostaisi tietää, miten käsität sanan huora. Sillä, että joku ei tajua mitään tietokoneista, ei ole mitään tekemistä huorana olemisen kanssa. Ja tässä toinen asia, jota et varmaanakaan tiedä: älykkyyttä on monenlaista. Jos joku ei tiedä/ymmärrä jotakin asiaa tai johonkin liittyvää asiaa, josta ei ole yhtään kiinnostunut, niin se ei tee hänestä tyhmää. Mutta tässä tapauksessa on aika häkellyttävää se, että Janika kutsuu näppäimistöä "niiksi kirjaimiksi", koska vaikka hän ei selvästikään tiedä mitään tietokoneista, niin pitäisi hänen kyllä sana näppäimistö tietää. Ja on tässä tapauksessa myös sekin aika häkellyttävää ja ärsyttävää, että Janika kuvittelee olevansa oikeassa väittäessään koneessaan olevan vain "näyttö ja ne kirjaimet ja hiiri"... Itse kone näköjään puuttuu...

   Lainaa

  51. Tulos: +39 (55 ääntä)
   huoh: Koska “naiset huoria” on meemi. En usko naisten huoruuteen, mutta tyhmyyteen alan pikkuhiljaa uskoa.
   Ja minä alan uskoa sinun tyhmyyteesi. Olkootkin meemi, mutta mitä järkeä sinun oli käyttää sitä tälläisen asian yhteydessä? Jos yritit olla hauska käyttämällä meemiä virkkeessäsi, niin epäonnistuit surkeasti. No, ei sitä kovinkaan paljon älliä muutenkaan odota sinun kaltaisiltasi. Vain täysääliöt yleistävät yksilön sanomat ja tekemät asiat koko joukkoon. Tuollainen tapa kertoo myös kapeakatseisuudesta.

   Lainaa

  52. Tulos: -16 (42 ääntä)
   Rea: Naiset eivät ole tyhmiä sen kummemmin kuin kaikki miehet perheensä tappajia tai kouluammuskelijoita. Naisista on ilmeisen hauska tyhmäilyllä ärsyttää teitä tosikkomiehiä. Joistakin naisista. Pojista sen sijaan 40% ei opi lukemaan peruskoulussa. Eivät kuulemma ikinä tule kyseistä taitoa tarvitsemaankaan. Mistäpä moinen asenne? Onko pään käyttäminen liian vaikeaa maskuliineille? Oletko muuten kuullut, mikä oli Groucho Marxin mielestä seksikkäintä naisessa: “Se, kun nainen vilauttaa aivojaan.”Sama pätee miehiin.
   Ei näin. Väitätkö tosissasi että 40% suomalaisista miehistä, eli siis karkeasti 20% suomalaisista peruskoulun käyneistä ei osaa lukea? Wikipedian mukaan suomessa lähes 100% ihmisistä osasi lukea 1800-luvun loppuun mennessä. En usko että tällaista takapakkia olisi otettu vuoteen 2012. Nyt lähteet tiskiin tai syöt sanasi. Tätä et voi voittaa edes sanomalla trollaavasi. ps. huoh:n kommentissa pitää tietää, että naiset huoria on hassu nettimeemi, eikä liity asiaan varsinaisella merkityksellään.

   Lainaa

  53. Mr. Poliisipäällikkö 20.12.2012 18:20
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Joo, luulis kyllä, että tampioinkin tajuaisi, että koneessa on mahdollisesti jotain muuta kuin näyttö, hiiri ja kirjaimet. Ei kai kukaan oikeasti voi kuvitella, että tietokone on pelkkä kuori ja toimii taikavoimalla?

   Lainaa

  54. Lähettäjä 20.12.2012 18:24
   Tulos: +9 (19 ääntä)
   Geek: Tämä olisi hauskempi jos alkuperäinen postaaja ei olisi ostamassa Acerin superpaskaa pakettikonetta. Ei ole riittävästi natsoja hyväjumalatella kenenkään tietokonetietämystä. YT, Nörtti
   Kaikilla ei ole varaa kasata omaa konettaan, ja tämä on muutenkin jo varmaan vuoden vanha keskustelu.
   Notice c:: Taitaa Niko olla brony, on meinaa komeet MLPteemat facessa.
   Pikku vinkki, Niko ei tätä lähettänyt..
   foo-bar: Miksi nuo peukun kuvat on myös sensuroitu?
   Ne on kavioita.

   Lainaa

  55. Tulos: -16 (40 ääntä)
   Mikä vittu siinä on, kun naisten pitää aina pätee, vaikkei olisi mitään hajua mistään...

   Lainaa

  56. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Siisjuu: Puhuu suorittimien ja näytönohjaimien nopeuksista ja “kovemmasta käytöstä” -> Ostaa paketti koneen.
   Ja kaiken kukkuraksi vielä Acer

   Lainaa

  57. Rainbow Crash 20.12.2012 23:44
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Brohoof lähettäjälle! :D /)

   Lainaa

  58. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Tohtoriauto: Vituttaa kun miehet ei osaa tehdä autoilleen mitään. Sitten tuodaan korjaamolle ja ällistellään, kun auton ottaa vastaan nainen. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että miehet on huor… siis tyhmiä.
   :DDDD Aamen. Sama rautakaupassa työskennellessä, jotkut "tekijä"-äijät ei tiiä mistään mittään ja on ihan ulapalla kun joutuvat ottamaan neidiltä neuvoja vastaan.

   Lainaa

  59. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Miehethan eivat ikina esita tietavansa asioista, mista ei oikeasti ole hajuakaan. Ei tietenkaan. Nama tyhmat naaraat ilmaisevat enemman tyhmyyttaan Facebookissa, tyhmat urokset taas poljailevat Facebookin ulkopuolella. Kuten esim. Feissarimokien kommenteissa.

   Lainaa

  60. Tulos: +24 (28 ääntä)
   ilmo: Erona on se, että miehet eivät ala väittämään naisille tietävänsä jotain ompelukoneista ja vielä vittuilemaan päälle. Pikemminkin asioista joista ei tiedetä mitään ollaan hiljaa.
   No tästä voidaan kyllä olla montaa mieltä :D

   Lainaa

  61. Tulos: +17 (27 ääntä)
   Ei näin.: Ei näin. Väitätkö tosissasi että 40% suomalaisista miehistä, eli siis karkeasti 20% suomalaisista peruskoulun käyneistä ei osaa lukea? Wikipedian mukaan suomessa lähes 100% ihmisistä osasi lukea 1800-luvun loppuun mennessä. En usko että tällaista takapakkia olisi otettu vuoteen 2012. Nyt lähteet tiskiin tai syöt sanasi. Tätä et voi voittaa edes sanomalla trollaavasi. ps. huoh:n kommentissa pitää tietää, että naiset huoria on hassu nettimeemi, eikä liity asiaan varsinaisella merkityksellään.
   Onpa hassua juu, naiset huoria. Onko se mutsisikin mielestä hassua? Ja kyllä se muuten on valitettavasti totta että suuri osa pojista kahlaa peruskoulun läpi välttävällä lukutaidolla. Kirjoitustaidosta puhumattakaan...

   Lainaa

  62. Tulos: +21 (23 ääntä)
   foo: Mutta jos kyseinen nainen ei sitten tiedä tietokoneiden yksityiskohtia koska ei ole kiinnostunut sellaisista asioista, miksi hän yrittää esittää tietävänsä, ja vielä väittää toisten olevan väärässä?
   En minä tiedä miksi hän esittää tietävänsä. Pointtini oli se, että on lapsellista nimitellä ihmistä huoraksi siksi että hän ei tiedä jotakin mitä sinä tiedät. Vaikka hän esittäisi tietävänsä ja väittäisi toisten olevan väärässä, on silti lapsellista kutsua häntä huoraksi.

   Lainaa

  63. Tulos: +27 (27 ääntä)
   oscar: Ei hän sanonut naisia huoriksi vaan tyhmiksi. Oli sanomassa huoriksi mutta selkeästi huomasi virheensä ja korjasi sen tyhmäksi. Nyt vähän harjoittelemaan sitä luetun ymmärtämistä.
   Ai että huomasi kirjoittaneensa väärin, muttei osannut poistaa sitä sieltä? Että piti jättää se virhe sinne tekstin sekaan? Älä nyt ihan tyhmäksi viitsi heittäytyä senkin idi... tarkoitan pieni ystäväiseni :D

   Lainaa

  64. Pentti Metsästäjä 21.12.2012 7:53
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Ajatteleva ihminen.: Ironia iski.
   Varmaan hämäs häntä nuo "isot" lukemat, kuten 500GB, GT520 1GB ym.. :)
   Datanomi: Älkää ikinä hommatko Acerin pakettikoneita! http://www.jimms.fi hommaatte osat ja kasaatte
   Ei kaikki osaa tietokonetta kasata, vaikka koneista nippelitietoa osaisikin.. Itsepä kyllä tilasin suurimman osan palikoista systemastoresta..

   Lainaa

  65. Tulos: +4 (8 ääntä)
   foo: Mutta jos kyseinen nainen ei sitten tiedä tietokoneiden yksityiskohtia koska ei ole kiinnostunut sellaisista asioista, miksi hän yrittää esittää tietävänsä, ja vielä väittää toisten olevan väärässä?
   Nimenomaan.. älytöntä touhua ettei voi kuunnella jos joku tietää asiasta enemmän.. voisihan siitä itsekkin oppia, mutta väittää vaan vastaan eikä ota tosissaan :D

   Lainaa

  66. Tulos: -2 (20 ääntä)
   Typerä nainen.

   Lainaa

  67. jee jee jorma 21.12.2012 10:54
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   No liikkuu auto pyörillä ettex muka niing tiiä? sit sillä ratilla niinku käännytään

   Lainaa

  68. Pallosalama 21.12.2012 12:59
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Jopa jo tyttönä tuntuu jo viisaalta janikaan suhteen kun tiedän edes jotain tietokoneista viisas fiilis *brohoof*

   Lainaa

  69. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Joku ois voinnu alkaa uskottelee sille että siel on pieni hamsteri juoksemassa pyörässä että kone toimii.

   Lainaa

  70. Tulos: -3 (17 ääntä)
   vitun ruma teema

   Lainaa

  71. Tulos: +13 (15 ääntä)
   mammamia: En minä tiedä miksi hän esittää tietävänsä. Pointtini oli se, että on lapsellista nimitellä ihmistä huoraksi siksi että hän ei tiedä jotakin mitä sinä tiedät. Vaikka hän esittäisi tietävänsä ja väittäisi toisten olevan väärässä, on silti lapsellista kutsua häntä huoraksi.
   Ymmärrän tuon, ei minunkaan mielestäni pidä sanoa naisia huoriksi jos he vain ovat tyhmiä. Pointtini oli, että jos Janika olisi vain sanonut "Mikä ihmeen näytönohjain?" kaikki olisi ollut OK. Minäkin koodaan tietokoneilla työkseni ymmärtämättä miten itse asiassa ne elektronit mikroprosessorissa ympäriinsä juoksevat. Mutta osaan oman hommani. Sen sijaan Janika meni vielä sanomaan "Ei minun koneessani mitään v*tun näytönohjaimia ole! Kai minä nyt tietokoneet tunnen!" Se antaa hänestä tavallista tyhmemmän kuvan.

   Lainaa

  72. Lähettäjä 21.12.2012 17:38
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Rainbow Crash: Brohoof lähettäjälle! /)
   (\

   Lainaa

  73. Tulos: -4 (8 ääntä)
   foo: Ymmärrän tuon, ei minunkaan mielestäni pidä sanoa naisia huoriksi jos he vain ovat tyhmiä. Pointtini oli, että jos Janika olisi vain sanonut “Mikä ihmeen näytönohjain?” kaikki olisi ollut OK. Minäkin koodaan tietokoneilla työkseni ymmärtämättä miten itse asiassa ne elektronit mikroprosessorissa ympäriinsä juoksevat. Mutta osaan oman hommani. Sen sijaan Janika meni vielä sanomaan “Ei minun koneessani mitään v*tun näytönohjaimia ole! Kai minä nyt tietokoneet tunnen!” Se antaa hänestä tavallista tyhmemmän kuvan.
   Mitenkäs on, jos koneessa ei ole erillistä näytönohjainta vaan integroidut grafiikat? Kutsutaanko sitä silti näytönohjaimeksi? Jos ei, niin mitä jos Janika tiesi, että hänellä on integroidut grafiikat ja onkin kuviteltua fiksumpi... :o

   Lainaa

  74. Tulos: +1 (3 ääntä)
   mitä jos: Mitenkäs on, jos koneessa ei ole erillistä näytönohjainta vaan integroidut grafiikat? Kutsutaanko sitä silti näytönohjaimeksi? Jos ei, niin mitä jos Janika tiesi, että hänellä on integroidut grafiikat ja onkin kuviteltua fiksumpi…
   Siinä tapauksessa hän ei olisi ensin kysynyt "mikä ihmeen näytönohjain?" vaan sanonut suoraan että minun koneeni ohjaa näyttöä ihan itse, tarvitsematta erillistä näytönohjainta.

   Lainaa

  75. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Siisjuu: Puhuu suorittimien ja näytönohjaimien nopeuksista ja “kovemmasta käytöstä” -> Ostaa paketti koneen.
   hyvä, mä jo pelkäsinkin että olisin ainut joka osas arvata todellisen syyn siihen miksi tämäkin fb keskustelu oli päässyt tänne. eihän nyt kukaan voi ostaa acerin pakettikonetta ja kehua sitä.

   Lainaa

  76. Tulos: +10 (10 ääntä)
   mitä jos: Mitenkäs on, jos koneessa ei ole erillistä näytönohjainta vaan integroidut grafiikat? Kutsutaanko sitä silti näytönohjaimeksi? Jos ei, niin mitä jos Janika tiesi, että hänellä on integroidut grafiikat ja onkin kuviteltua fiksumpi…
   on siinä kumminkin näytöohjain. on se integroitu tai ei.

   Lainaa

  77. Tulos: +3 (7 ääntä)
   hmm: hyvä, mä jo pelkäsinkin että olisin ainut joka osas arvata todellisen syyn siihen miksi tämäkin fb keskustelu oli päässyt tänne. eihän nyt kukaan voi ostaa acerin pakettikonetta ja kehua sitä.
   Puhumattakaan paikasta, josta aikoo ostaa. Firma, joka uhkailee muita firmoja, ei palvele, kiristää Helsingin kaupunkia ja tavaraa saa ehkä joskus. Ai niin, oltiin mokissa. Sori, ei nähtävää, jatkakaa.

   Lainaa

  78. Tulos: +11 (21 ääntä)
   asdasd: Harvat tissieläimet ymmärtävät meemien päälle :s
   Ei v***u mitä porukkaa. Olen aina tiennyt, että miehet ovat tunneälyltään (ja oikeastaan muutenkin) luolamiestasolla, ja kuvittelevat tietävänsä asioista enemmän kuin vieressä istuva jamppa, ja varsinkin enemmän kuin naispuolinen henkilö. Mutta että näin kuplassa eläviä idiootteja, enpä olisi halunnut uskoa. Ja joo, miespuoliset henkilöt ei yleensä halua antaa itsestään tyhmää kuvaa facebookissa, koska heitä nolottaisi suuresti joutua naurunaiheeksi tyhmyydestään, eikä oman tyhmyyden näyttäminen käy päinsä. Livenä tai keskustelupalstoilla sitten voidaan kyllä sekoilla ihan huolella ja esittää idioottimaisia näkemyksiään anonyymisti. En ymmärrä miten vielä nykymaailmassa voidaan pohtia sitä kumpi sukupuoli on viisaampi. Miettikää nyt vähän, tytöt oppivat lukemaan, kirjoittamaan ja piirtämään paljon paremmin ja aiemmin kuin pojat. Naiset osaavat lukea ihmisten tunteita paremmin, ymmärtää lasten tarpeita ja ajatella muutakin kuin itseään. Miehet röhnöttävät sohvalla tärkeinä ja tuhlaavat koko päivän jonkun helv..... auton osan (tms) etsimiseen ja vertailuun, vaikka saman jutun tekisi viiden minuutin pikaisella searchilla että tietää mitkä vaihtoehdot ovat olemassa ja mitkä niiden ominaisuudet ovat, ja lopun voisi KYSYÄ LIIKKEESTÄ AMMATTILAISELTA. Oma aika säästyisi. Mut ei, pitää aina tehdä kaikki ITE kun on noloa kysyä apua. Ja joo, on inhottavaa tehdä iso ero kahden sukupuolen välille, koska sukupuoli ei ole mustavalkoista, ja kaikki eivät koe olevansa selkeästi miehiä tai naisia (eikä pidäkään). Puhun nyt inhottavan stereotyyppisesti, ja oman kokemukseni pohjalta, provosoituneena. Kuitenkin henkilökohtaisesti omassa elämässä olen huomannut miesten ja naisten eron esimerkiksi siinä, että miespuoliset ystäväni eivät välttämättä ymmärrä toisen tuskaa, tai osaa samaistua toisen ihmisen tilanteeseen. Raiskausvitsit ja pahoinpitelyjutuille nauraminen on juuri sellaista mitä en naisten puolelta ole samalla tavalla havainnut.

   Lainaa

  79. Tulos: +4 (6 ääntä)
   sirii: Ei v***u mitä porukkaa. Olen aina tiennyt, että miehet ovat tunneälyltään (ja oikeastaan muutenkin) luolamiestasolla, ja kuvittelevat tietävänsä asioista enemmän kuin vieressä istuva jamppa, ja varsinkin enemmän kuin naispuolinen henkilö. Mutta että näin kuplassa eläviä idiootteja, enpä olisi halunnut uskoa. Ja joo, miespuoliset henkilöt ei yleensä halua antaa itsestään tyhmää kuvaa facebookissa, koska heitä nolottaisi suuresti joutua naurunaiheeksi tyhmyydestään, eikä oman tyhmyyden näyttäminen käy päinsä. Livenä tai keskustelupalstoilla sitten voidaan kyllä sekoilla ihan huolella ja esittää idioottimaisia näkemyksiään anonyymisti. En ymmärrä miten vielä nykymaailmassa voidaan pohtia sitä kumpi sukupuoli on viisaampi. Miettikää nyt vähän, tytöt oppivat lukemaan, kirjoittamaan ja piirtämään paljon paremmin ja aiemmin kuin pojat. Naiset osaavat lukea ihmisten tunteita paremmin, ymmärtää lasten tarpeita ja ajatella muutakin kuin itseään. Miehet röhnöttävät sohvalla tärkeinä ja tuhlaavat koko päivän jonkun helv….. auton osan (tms) etsimiseen ja vertailuun, vaikka saman jutun tekisi viiden minuutin pikaisella searchilla että tietää mitkä vaihtoehdot ovat olemassa ja mitkä niiden ominaisuudet ovat, ja lopun voisi KYSYÄ LIIKKEESTÄ AMMATTILAISELTA. Oma aika säästyisi. Mut ei, pitää aina tehdä kaikki ITE kun on noloa kysyä apua. Ja joo, on inhottavaa tehdä iso ero kahden sukupuolen välille, koska sukupuoli ei ole mustavalkoista, ja kaikki eivät koe olevansa selkeästi miehiä tai naisia (eikä pidäkään). Puhun nyt inhottavan stereotyyppisesti, ja oman kokemukseni pohjalta, provosoituneena. Kuitenkin henkilökohtaisesti omassa elämässä olen huomannut miesten ja naisten eron esimerkiksi siinä, että miespuoliset ystäväni eivät välttämättä ymmärrä toisen tuskaa, tai osaa samaistua toisen ihmisen tilanteeseen. Raiskausvitsit ja pahoinpitelyjutuille nauraminen on juuri sellaista mitä en naisten puolelta ole samalla tavalla havainnut.
   Naiset ovat tasaisia menestyjiä elämässä, kun miehistä löytyy suuremmalla haarukalla syrjääntyneitä ja menestyneitä

   Lainaa

  80. Tulos: +4 (10 ääntä)
   sirii: Ei v***u mitä porukkaa. Olen aina tiennyt, että miehet ovat tunneälyltään (ja oikeastaan muutenkin) luolamiestasolla, ja kuvittelevat tietävänsä asioista enemmän kuin vieressä istuva jamppa, ja varsinkin enemmän kuin naispuolinen henkilö. Mutta että näin kuplassa eläviä idiootteja, enpä olisi halunnut uskoa. Ja joo, miespuoliset henkilöt ei yleensä halua antaa itsestään tyhmää kuvaa facebookissa, koska heitä nolottaisi suuresti joutua naurunaiheeksi tyhmyydestään, eikä oman tyhmyyden näyttäminen käy päinsä. Livenä tai keskustelupalstoilla sitten voidaan kyllä sekoilla ihan huolella ja esittää idioottimaisia näkemyksiään anonyymisti. En ymmärrä miten vielä nykymaailmassa voidaan pohtia sitä kumpi sukupuoli on viisaampi. Miettikää nyt vähän, tytöt oppivat lukemaan, kirjoittamaan ja piirtämään paljon paremmin ja aiemmin kuin pojat. Naiset osaavat lukea ihmisten tunteita paremmin, ymmärtää lasten tarpeita ja ajatella muutakin kuin itseään. Miehet röhnöttävät sohvalla tärkeinä ja tuhlaavat koko päivän jonkun helv….. auton osan (tms) etsimiseen ja vertailuun, vaikka saman jutun tekisi viiden minuutin pikaisella searchilla että tietää mitkä vaihtoehdot ovat olemassa ja mitkä niiden ominaisuudet ovat, ja lopun voisi KYSYÄ LIIKKEESTÄ AMMATTILAISELTA. Oma aika säästyisi. Mut ei, pitää aina tehdä kaikki ITE kun on noloa kysyä apua. Ja joo, on inhottavaa tehdä iso ero kahden sukupuolen välille, koska sukupuoli ei ole mustavalkoista, ja kaikki eivät koe olevansa selkeästi miehiä tai naisia (eikä pidäkään). Puhun nyt inhottavan stereotyyppisesti, ja oman kokemukseni pohjalta, provosoituneena. Kuitenkin henkilökohtaisesti omassa elämässä olen huomannut miesten ja naisten eron esimerkiksi siinä, että miespuoliset ystäväni eivät välttämättä ymmärrä toisen tuskaa, tai osaa samaistua toisen ihmisen tilanteeseen. Raiskausvitsit ja pahoinpitelyjutuille nauraminen on juuri sellaista mitä en naisten puolelta ole samalla tavalla havainnut.
   Siis pidät miehiä typerimpinä kuin naisia, omien kokemustesi perusteella? Tietääkseni mitään tieteellisiä todisteita ei ole siitä, että kumpi sukupuoli on viisaampi. Se on täysin yksilökohtaista. Miehet oppivat lukemaan naisia hitaammin, koska miehet kehittyvät hitaammin kuin naiset (biologinen fakta). Kuitenkin murrosiässä miehet ja naiset ovat yleensä yhtä kehittyneitä, eli miehet ovat "saanneet naiset kiinni". Se siitä "naiset ovat viisaampia" -argumentistasi. On olemassa viisaita miehiä ja viisaita naisia, sekä tyhmiä miehiä ja tyhmiä naisia. Sukupuolella ei ole mitään merkitystä tässä asiassa. Suosittelisin tutustamaan asiohin, ennen kuin alat latomaan omia viisauksiasi.

   Lainaa

  81. Tulos: +7 (13 ääntä)
   siiswut: Siis pidät miehiä typerimpinä kuin naisia, omien kokemustesi perusteella? Tietääkseni mitään tieteellisiä todisteita ei ole siitä, että kumpi sukupuoli on viisaampi. Se on täysin yksilökohtaista. Miehet oppivat lukemaan naisia hitaammin, koska miehet kehittyvät hitaammin kuin naiset (biologinen fakta). Kuitenkin murrosiässä miehet ja naiset ovat yleensä yhtä kehittyneitä, eli miehet ovat “saanneet naiset kiinni”. Se siitä “naiset ovat viisaampia” -argumentistasi. On olemassa viisaita miehiä ja viisaita naisia, sekä tyhmiä miehiä ja tyhmiä naisia. Sukupuolella ei ole mitään merkitystä tässä asiassa. Suosittelisin tutustamaan asiohin, ennen kuin alat latomaan omia viisauksiasi.
   Kuten sanoin, puhuin oman kokemukseni perusteella ja provosoituneena. Tarkoituksella myös provosoin jauhamalla "kumpi on viisaampi" -p*skaa. Naiset toki ovat esim. tunneälyltään usein stereotyyppisesti parempia kuin miehet, ja pidän sitä tärkeänä ominaisuutena elämässä (ja sehän on tärkeää, siksi naisilla tämä ominaisuus vahvempi onkin). Tarkoitus oli myös tahallaan näpäyttää niitä idioottimiehiä jotka ovat kirjoitelleet tämän keskustelupalstan täyteen kommentteja siitä kuinka tyhmiä naiset ovat. Oikeasti en yleensä pidä siitä, että miehet ja naiset erotellaan yleensäkään kahdeksi tiukasti erilliseksi ryhmäksi missään tilanteessa, koska näin ei ole ja on typerää ja ällöttävän heteronormatiivista ääripääajattelua kuvitella koko kansakunta kahdeksi toisiaan jatkuvasti keskustelupalstoilla vastaan sotivaksi ihmisryhmäksi. Nyt alennuin itse tahallaan ääripääajatteluun, p*skanpuhujille ei yleensä mene perille kuin p*skanpuhuminen ja on aina hauska nähdä kun tämänkaltainen jauhaja menettää hermonsa.

   Lainaa

  82. sellaista vaan että 23.12.2012 21:34
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Koskakohan perustetaan "feissarimokien kommenttiosioiden mokat"-palsta, mihin kootaan näiden kommenttiosioiden pahimpia mokia.

   Lainaa

  83. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Rea: Pojista sen sijaan 40% ei opi lukemaan peruskoulussa.
   Kaveri puhuu järjen käytöstä ja samaan syssyyn väittää silmät kirkkaina tämmöstä. Ei oo suakaan liialla järjellä pilattu (tai ainakaan et sitä käytä), alappa miettimään tuota heittämääsi lukemaa ja itke häpeääsi.

   Lainaa

  84. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Datanomi: Älkää ikinä hommatko Acerin pakettikoneita! http://www.jimms.fi hommaatte osat ja kasaatte
   Ja tähänkin voisi vielä lisätä, että älä ihmeessä tilaa mistään jimms:istä, vaan jos haluat oikeasti hyvät osat halvemmalla, niin Saksasta suoraan vaan. Itse en maksaisi itseäni kipeäksi Suomen hinnoilla.

   Lainaa

  85. Tulos: -2 (6 ääntä)
   GAAAAAAY

   Lainaa

  86. pessevisser 25.12.2012 17:38
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Jaa, että miehetkö ei väitä tietävänsä asioista, joista eivät tiedä mitään? HAH!

   Lainaa

  87. Tulos: -17 (17 ääntä)
   mammamia: No niinpä toki, jos nainen ei ymmärrä tietokoneista mitään hän on mitä todennäköisimmin prostituoitu. Loogista. Katsos pieni ystäväiseni, kun ihmisillä on erilaisia kiinnostuksen kohteita, toiset eivät ole lainkaan kiinnostuneet tietokoneista, eivätkä tiedä mikä on näytönohjain ja toiset eivät välitä lainkaan ompelemisesta, eivätkä tiedä mikä on alavara. Ei se sen kummallisempaa ole. Lapsellista on sitten se että nimitellään toisia ihmisiä alatyyliin siksi ettei tiedä jotakin mikä sinusta on itsestäänselvää. Minäkään en muuten tiedä mikä se on, mutta autojen korjaamisesta tiedän kaiken. Olenko minäkin nyt sinun mielestäsi prostotuoitu?
   Jos nainen tietää kaiken tai ylipäänsä mitään autoista ja niiden korjaamisesta, niin jotain outoa hänessä silloin kyllä on. Yleensä lepakkoluolan väkeä tai sitten muuten vaan vähemmän viehättävä äijämäisyyksineen.

   Lainaa

  88. pessevisser 25.12.2012 22:12
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Bönde: Jos nainen tietää kaiken tai ylipäänsä mitään autoista ja niiden korjaamisesta, niin jotain outoa hänessä silloin kyllä on. Yleensä lepakkoluolan väkeä tai sitten muuten vaan vähemmän viehättävä äijämäisyyksineen.
   Tai sitten vaan, että isä opetti, ettei ihan tien päälle jää. Tunnen yhden autonasentajanaisen, aika naisellinen nainen ja perheenäiti+näin naisen silmistä ihan ok näköinenkin.

   Lainaa

  89. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Bönde: Jos nainen tietää kaiken tai ylipäänsä mitään autoista ja niiden korjaamisesta, niin jotain outoa hänessä silloin kyllä on. Yleensä lepakkoluolan väkeä tai sitten muuten vaan vähemmän viehättävä äijämäisyyksineen.
   Oletko luonnostasi näin stereotyyppinen vai pitikö käydä kurssi?

   Lainaa

  90. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Kuka hankkii koneen jossa on i5 mutta vain 4gb RAMia, ja siis vain 4gb RAMia...?

   Lainaa

  91. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Pussukka: Kuka hankkii koneen jossa on i5 mutta vain 4gb RAMia, ja siis vain 4gb RAMia…?
   Isälläni on käytössä kone, jossa ei ole edes yhtä gigatavua, siis edelleenkään edes yhtä gigatavua, muistia, ja hän saa sillä ihan hyvin hoidettua yhteydenpidon sukulaisiinsa ja normaalin työpäivän jälkeiset työasiat. Varsinaiseen työntekoon hänellä on kyllä käytössä tehokkaampi työkone. Minulla itselläni on käytössä kone jossa on juurikin tämä neljä gigatavua muistia, ja se riittää aivan kaikkeen mahdolliseen vapaa-ajan käyttöön aivan hyvin.

   Lainaa

  92. Tulos: +5 (7 ääntä)
   niikauhee paskamyrsky tääl taas niin pakko kysyä. Ootteko te itekki nii vitun tyhmiä, et jos ette tiedä asiasta mitään. Pädette silti? Vittu 20 sekunnin googlauksella löytää aika pitkälti kaiken mitä tossakin keskustelussa käytiin. Lisäksi kun on luetun ymmärtäminen pikkusen paremmalla tasolla, että ymmärtää muutakin kuin "levitä kosteutusvoide suihkunraikkaalle iholle". Niin elämässä pärjää aivan saatanan hyvin

   Lainaa

  93. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Miksi minua alko vituttaa lukea tota? ...

   Lainaa

  94. nyeitullumitäämielee 28.12.2012 1:22
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=107162&c=12 kaikille broneille

   Lainaa

  95. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Pussukka: Kuka hankkii koneen jossa on i5 mutta vain 4gb RAMia, ja siis vain 4gb RAMia…?
   Koskaan kuullut ramin vaihtamisesta parempaa? jos siinä on kaks paikkaa jossa molemmissa on 2 kammat niin ostaa parillakympillä toisen tilalle vaikka 4 kamman - tadaa 6 ramia. Jos on parempi tuuri niin toinen paikka on valmiiksi tyhjänä jolloin ostaa toisen 4 kamman ja 8gb ramia. Ei mee montaakaan kymppiä eikä montaakaan hetkeä. Ehkä 5min niin on hoidettu, kunhan vaan tarpeks pieni ruuvari. Mutta silti, en kyllä tolla koneella fb leijuis....

   Lainaa

  96. Tulos: -3 (5 ääntä)
   sirii: Kuten sanoin, puhuin oman kokemukseni perusteella ja provosoituneena. Tarkoituksella myös provosoin jauhamalla “kumpi on viisaampi” -p*skaa. Naiset toki ovat esim. tunneälyltään usein stereotyyppisesti parempia kuin miehet, ja pidän sitä tärkeänä ominaisuutena elämässä (ja sehän on tärkeää, siksi naisilla tämä ominaisuus vahvempi onkin). Tarkoitus oli myös tahallaan näpäyttää niitä idioottimiehiä jotka ovat kirjoitelleet tämän keskustelupalstan täyteen kommentteja siitä kuinka tyhmiä naiset ovat. Oikeasti en yleensä pidä siitä, että miehet ja naiset erotellaan yleensäkään kahdeksi tiukasti erilliseksi ryhmäksi missään tilanteessa, koska näin ei ole ja on typerää ja ällöttävän heteronormatiivista ääripääajattelua kuvitella koko kansakunta kahdeksi toisiaan jatkuvasti keskustelupalstoilla vastaan sotivaksi ihmisryhmäksi. Nyt alennuin itse tahallaan ääripääajatteluun, p*skanpuhujille ei yleensä mene perille kuin p*skanpuhuminen ja on aina hauska nähdä kun tämänkaltainen jauhaja menettää hermonsa.
   Käytännössähän miehet ja naiset ovat aivan erilaisia. Jokainen joka on opiskellut vähänkin ihmisen biologiaa ymmärtää varmasti tämän seikan ja tällaisesta asiasta on turha väitellä. Kun muitakin lajeja tarkkailee niin naaraiden ja urosten toimintamallit ovat aivan erilaisia. Tämän takia on hölmöä tuomita toinen sukupuoli, sillä miehiä ja naisia ei vaan tulisi vertailla, sehän on sama kuin vertaisi haarukkaa ja lusikkaa (älkää nyt hyvät ihmiset ottako tätä liian kirjaimellisesti).

   Lainaa

  97. Kummajainen 15.1.2013 15:33
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Mua naurattaa eniten ainakin alkupuolen kamala yleistäminen. Kai ihmisten pitäisi jo nyt tajuta, että sekä naisia että miehiä löytyy joka lähtöön. Jokaisella on myös omat mielenkiinnonkohteensa. Mutta enemmän nyt puhuisin nopeasti tuosta sukupuoleen liittyvästä yleistämisestä - se on naurettavaa. VAIKKA kumpaankin sukupuoleen liittyy joitain ominaisuuksia, jotka vain ja ainoastaan löytyvät tästä tietystä sukupuolesta (toki voi olla poikkeuksiakin mutta aika harvassa), ihmiset ovat sen verran yksilöllisiä, ettei pitäisi yleistää sanomalla, että kaikki naiset ovat tietynlaisia tai etteivät miehet voi olla tietynlaisia. Jos jollakin on tarve tehdä selväksi, että on oikeassa, vaikkei välttämättä olekaan, ei se tarkoita että kaikki, jotka ovat samaa sukupuolta/ikäluokkaa/asuvat samalla asuinalueella tms. olisivat samanlaisia. Tuosta "etteivät miehet voi olla tietynlaisia"-aiheesta saadaankin hyvä esimerkki - My Little Pony: Friendship Is Magic -sarjan fanit, joita myös bronyiksi kutsutaan. Enemmistö heistä on miehiä, yllätys yllätys. Kuka oikeasti olisi uskonut? Mielestäni tässä ei ole mitään pahaa ja se on vain yhdistänyt (ja ikävä kyllä erottanut) vahvasti monia. Ikävä totuus tietenkin on, että myös tässäkin joukossa on niitä "mätiä omppuja", jotka onnistuvat maalaamaan ihmisille tietyn mielikuvan tästä fanikansasta. (Itsekin muuten olen brony, tai pegasister, kuten jotkut naispuolisista ponifaneista usein sanovat... hämmennykseni oli suuri, kun Rarityn cutie mark oli feissarimokan taustalla. :D) Meitä on kuule moneen junaan ja osa jää asemalle. Mut kuitenkin. Älkää jooko yleistäkö, itsekin olen kristitty transgender lesbo/pan/vaikea selittää, joka tykkää poneista ja kaasumaskeista. Että repikää nyt siitä sitten jotain yleistettävää. :'D

   Lainaa

  98. Kyseinen henkilö joka osti koneen 12.2.2013 14:12
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Geek: Tämä olisi hauskempi jos alkuperäinen postaaja ei olisi ostamassa Acerin superpaskaa pakettikonetta. Ei ole riittävästi natsoja hyväjumalatella kenenkään tietokonetietämystä. YT, Nörtti
   Ihan tiedoksi vaan kyseisestä päivityksestä puuttuu alkukohta kun sanoin että isän budjetti enkä saanut koota sitä konetta. Ja vielä tosin tuosta janikasta että ei se oo koskaan kovin viisaasta päästä koskaan ollut :D.

   Lainaa

  99. Kyseinen henkilö joka osti koneen 12.2.2013 14:19
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Ja vielä lisäystä kun luki näitä kommentteja että älkää nyt herranjumala huoraksi haukkuko sitä janikaa vaikka nyt vähän hömelö ja tietämätön on, niin käy jokaselle mutta tämä asia vaan nauratti sen verran sillon kun asiasta oli puhetta :D. Omasta puolestani oli pakko ottaa kyseinen kone koska vaikka rahaa löyty se 900 € silloin niin eipä isälle käynyt se kokoaminen koska ideana oli datanomiopentoihin RIITTÄVÄ kone eikä pelikone. Tosin tällä hetkellä säästämässä ja kokoamassa omaa konetta, tietoa ja taitoa sen verran kuitenkin on.

   Lainaa

  100. Tulos: +15 (15 ääntä)
   huoh: Alkaa vituttaa, kun näitä aivottomia kommentteja suoltaa aina tytöt. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että naiset huor… siis tyhmiä. PS. Hieno MLP -teema.
   Joo, täällähän ei koskaan miehet nolaa itteään mitä typerimmillä jutuilla. Ehkä se on niin että miehet on kaikki siis hom... siis avuttomia.

   Lainaa

  101. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Elealar: Veikkaisin, että kyseessä on ns. “bronie”.
   Ymmärätkö edes mikä on bronie? Bronie on aikuinen mies joka katsoo MyLittlePony:a...

   Lainaa

  102. Tulos: +1 (1 ääni)
   Välillä haluaisin vain itkeä silmät päästäni...

   Lainaa

  103. Noinkintietty 3.1.2014 14:24
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   huoh: Alkaa vituttaa, kun näitä aivottomia kommentteja suoltaa aina tytöt. Oliskohan siinä jotakin perää sittenkin, että naiset huor… siis tyhmiä. PS. Hieno MLP -teema.
   Ja koska oletuksena naiset osaa aina laittaa ruokaa ja miehet ei, niin siinä on jotain perää, että miehet on homoj... tai siis uusavuttomia. Logiikkasi hämmästyttää minua.

   Lainaa

  104. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Ensimmäinen kommentti Pertulta oli kyl järkevin kommentti koko hommas. Itsekään en ole mikään tietokonenero, joten annoin kaverille tehtäväks koota mulle kunnollinen pelikone =D Ja tuo Janikan tietämys tuo lähinnä mieleen jonkun vanhemman ihmisen, joka tuskin tietää edes 'kirjaimiston' oikeaa nimeä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: miniläppäri, tietokone, näytönohjain, läppäri, kone, prosessori