Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ja puheenaiheena tänään...

"Vennin pallinlämmitin."
Ja puheenaiheena tänään...

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 49 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -141 (371 ääntä)
      puhuuks noi ihmisten vai eläinten palleista ?

      Lainaa

    2. Tulos: +506 (584 ääntä)
      Siis puhuuko naa koirista?

      Lainaa

    3. Tulos: +500 (574 ääntä)
      Siis toihan on viime vuoden malli! Tässä on mun oma: http://i50.tinypic.com/t0m5it.jpg Nam nam.

      Lainaa

    4. alakerran emäntä 20.12.2012 3:26
      Tulos: -57 (91 ääntä)
      villellä on isoimmat ;)

      Lainaa

    5. Tulos: -125 (323 ääntä)
      hansi: Siis puhuuko naa koirista?
      Kyllä.. Koirat siellä kattelee "Mäkkaiverii" pallit jäässä

      Lainaa

    6. Tulos: +188 (198 ääntä)
      You know, the USUAL STUFF!

      Lainaa

    7. Tulos: +262 (344 ääntä)
      Jos joku ei tajua että tässä koirista puhutaan, niin sillä on todellakin pallit jäässä.

      Lainaa

    8. Tulos: +388 (408 ääntä)
      Kivekset roikkuu sen takia kehosta omissa säkeissään, koska niillä ei saa olla liian kuuma. Se "hissi" on just sitä varten, ettei tule liian kylmä. Sitten joku köyttää koiralleen kalukukkaron. Kuinka nöyryyttävää. :D

      Lainaa

    9. Tulos: -80 (136 ääntä)
      Eikös Venni ole tytyön nimi? (Jos nyt on nimi ollenkaan)

      Lainaa

    10. Tulos: +110 (130 ääntä)
      Eiköhän tossa koirista puhuta. Hennahan just valittelee ku ei oo muita uroita ku ihmismies talossa.

      Lainaa

    11. Tulos: +175 (227 ääntä)
      Siis MITÄH!? Kyllä kai koirat nyt pärjäävät ihan ilman tuollaisiakin! Ovat aina pärjänneet. Voi luoja, pahempaa kuin koirien "asut". Varmasti todella kiva tunne eläimellä pukeutua noihin. :( Sitäpaitsi tuosta viritelmästä voisi kuvitella sen kuuluvan hevoselle.....

      Lainaa

    12. Tulos: +116 (146 ääntä)
      Idea ja koko keskustelu on semmoinen turhuuksien rovio, että näytönkin läpi polttelee. Kyllä ne lapsuuteni kultainen- ja labradorinnoutajakin hyvin pärjäsivät ilman mitään pallinlämmittimiä ja muita kotkotuksia. Luulisi tuommoisen tuntuvan epämukavalta kaiken lisäksi. Eiköhän Venni ja muut karvakuonot pistä langat kierrätykseen hyvin nopeasti.

      Lainaa

    13. Tulos: +112 (126 ääntä)
      Saa kai ihminen virkata vaikka munasarjanlämmittimen, jos haluaa. Ihmettelen kyllä koiraa tai miestä, joka tuollaista pussukkaa suostuu kantamaan. Senhän kuuluu olla viileässä, siksi ne pallukat ovat aikoinaan vaeltaneet vatsaontelosta ulos.

      Lainaa

    14. Tulos: -87 (115 ääntä)
      nors: Eiköhän tossa koirista puhuta. Hennahan just valittelee ku ei oo muita uroita ku ihmismies talossa.
      Oot nolo -.- koirat kattoo telkkaria????

      Lainaa

    15. Tulos: +44 (64 ääntä)
      Jessica: Oot nolo -.- koirat kattoo telkkaria????
      Tais jäädä pari edellistä kommenttia lukematta? kyseessä oleva Risto, joka katsoo mäkkaiveria on siis mies, mutta Venni kyllä taitaa olla koira(tai miksei vaikka hevonen), eläin kuitenkin...lueppa Jessica uudestaan ajatuksen kera :)

      Lainaa

    16. Tulos: +111 (125 ääntä)
      Jessica: Oot nolo -.- koirat kattoo telkkaria????
      Meiän koira ainakin. Se on kyllä viisaampi kuin teidän koira. Tai sinä.

      Lainaa

    17. Tulos: -3 (33 ääntä)
      Ei jumalauta, eikö ihmisillä oo huumorintajua :D Ja kyllä! Koirista tässä puhutaan :D
      sailas: Siis MITÄH!? Kyllä kai koirat nyt pärjäävät ihan ilman tuollaisiakin! Ovat aina pärjänneet. Voi luoja, pahempaa kuin koirien “asut”. Varmasti todella kiva tunne eläimellä pukeutua noihin. Sitäpaitsi tuosta viritelmästä voisi kuvitella sen kuuluvan hevoselle…..

      Lainaa

    18. Tulos: +129 (155 ääntä)
      Missä teidän huumorintaju on? Pilke silmäkulmassa noi on kudottu, ja keskustelu käyty :D Ja vakavasti puhuen, tolla on sen verran suuret ja roikkuvat (+ karvattomat) noi pallit, että kovilla pakkasilla ne on oikeesti ihan umpijäässä. Tossa kun hiukan enempi oli pakkasta, niin tuli oikeen paleltumia, jotka oli sen verran kivuliaita, että koira vinkuen niitä nuoleskeli... Et en mä sit tiedä, et kumpi on parempi vaihtoehto, olla "nolaamatta" koiraa pallinlämmittimillä ja aiheuttaa paleltumavammoja kasseihin, vai pukea ne lämmittimet, ja säästyä kivuliailta paleltumilta?! :) Niin, siis olen tuon kyseisen Vennin omistaja. P.S. Venni on virallisesti pojan nimi, lempinimenä kyllä monella Venlalla.

      Lainaa

    19. Tulos: +54 (68 ääntä)
      Sailas, kyseinen viritelmä ei kuulu hevoselle, vaan tanskandogille.

      Lainaa

    20. Tulos: +47 (61 ääntä)
      Ei voi toiset ymmärtää, et joillain koirilla ei o karvaa lämmittämässä kasseja.. koittakoot ite mennä pakkaseen ja tuuleen seisomaan pallisiltee, ni ehkä neki haluis pallienlämmittimet.. joillain miehillä saattaa olla jopa enemmn karvaa kasseissaan, ku Vennillä.. :D

      Lainaa

    21. I hate everything except for raisins 20.12.2012 13:34
      Tulos: +4 (24 ääntä)
      Mitäs helvettiä taas?

      Lainaa

    22. Tulos: +24 (32 ääntä)
      Katri: Niin, siis olen tuon kyseisen Vennin omistaja. P.S. Venni on virallisesti pojan nimi, lempinimenä kyllä monella Venlalla.
      tiedän kyllä Venni-nimisen tytön (ihan virallinen nimi, ei lempinimi)

      Lainaa

    23. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Paleltumisvaara vaihtelee eläimen ja rodun mukaan. Kissoilla korvien päät, tassut sekä hännänpää ovat suurimmassa paleltumisvaarassa. Koirien hännänpää, anturat, nisät ja kivekset ovat arimmat kohdat. Lyhytkarvaiset rodut ovat herkempiä paleltumaan kuin pitkäkarvaiset. On koirille omia takkeja ja tossuja, ni miksei myös kivesten lämmittimiä? Jos joku tahtoo suojella koiransa kivekset, ettei palellu pitkälläkään lenkillä, ni miksei. Onhan se paljon mukavampaa koirallekkin, eikä tarvii sitte kiveksiä sen takia menettää, että typerä omistaja on ne palelluttanut.. NIH :) Ja joku sanoi, että kivesten kuuluu olla viileässä, joo ihan oikein ajateltu, mutta ootko huomannu, et ulkona on vähän kylmempi, ku viileää?

      Lainaa

    24. Tulos: +46 (50 ääntä)
      Niksu: Tais jäädä pari edellistä kommenttia lukematta? kyseessä oleva Risto, joka katsoo mäkkaiveria on siis mies, mutta Venni kyllä taitaa olla koira(tai miksei vaikka hevonen), eläin kuitenkin…lueppa Jessica uudestaan ajatuksen kera
      Vaikka sun palleja varmasti kutkuttaakin päästä isällisesti neuvomaan hupsua tytönhupakkoa, niin Jessica on kyllä valitettavasti trolli. En voi ymmärtää miten ihmiset ei vieläkään tajua tätä.

      Lainaa

    25. Tulos: +14 (18 ääntä)
      enelyn: tiedän kyllä Venni-nimisen tytön (ihan virallinen nimi, ei lempinimi)
      Minä tunnen kaksi Venni-nimistä poikaa ja yhden Venny-nimisen tytön.

      Lainaa

    26. Tulos: -46 (74 ääntä)
      No HYI S-TANA!!! Siis yök, juuri tuollaisia on koiraihmiset. YYYÖÖÖÖKKKKK.

      Lainaa

    27. Tulos: +31 (51 ääntä)
      "Pääsääntöisesti Venni on ollut pojannimi, mutta historiallisesti sen saajista 10–20 prosenttia on ollut tyttöjä. Tytönnimenä yleisempi muoto on Venny, joskin erittäin harvinainen sekin." Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Venni Arli, joo, tällasia me koiraihmiset ollaan. Pidetään huolta rakkaista lemmikeistämme, hyi helvetti......

      Lainaa

    28. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Tiedän että tää tuli jo aiemmissa kommenteissa esille...mutta kuinka joku ei oikeesti voi käsittää, että tuossa ei keskusteltu ihmispalleista? En vain ymmärrä, aika selkeästi sen pysty päätteleen.

      Lainaa

    29. Tulos: -17 (23 ääntä)
      yhen tutun koiran nimi oli pepi ja se oli tyttö! ja onhan niitä pirkka- nimisiä miehiä, vaikka se kuulostaa naisen nimeltä. että lopettakaa se valitus.

      Lainaa

    30. Tulos: +9 (35 ääntä)
      Ottamatta sinänsä mitenkään kantaa pallinlämmittimen järkevyyteen ylipäänsä, mielestäni kenenkään ei pitäisi keskustella noin pitkään jonkun toisen palleista (oli kyseessä sitten ihminen tai eläin).

      Lainaa

    31. Mr. Poliisipäällikkö 20.12.2012 18:25
      Tulos: -16 (20 ääntä)
      Yhen naapurin tyttökoiran nimi oli Musti... Se ei eoikeen mennyt omaan jakeluun. Tosiaan toivon, että vitsinä on neulottut ja käyty tää keskujstelu, koska muuten...

      Lainaa

    32. Tulos: -3 (17 ääntä)
      Vain YKSI palli??!

      Lainaa

    33. Tulos: +53 (61 ääntä)
      Juomari. Mua ihmetyttää, et miks tosta on pätkästy loppukeskustelu pois... Kirjotin siihen, että hitusen mietityttää, miks me keskustellaan koirien palleista :D Mutta ehkä me koiraihmiset ollaan tällasia.. Mr. poliisipäällikkö. Tanskandoggien pallit on karvattomat. Käyppä ite lumihangessa munasilteen, -15 - -20 asteen pakkasessa, pari tuntia päivässä juoksemassa, toki pallit siellä hangessa, ja kerro sitte tuliko paleltumia, vai oliko silleen ihan ok? ;)

      Lainaa

    34. Tulos: +43 (47 ääntä)
      sailas: Siis MITÄH!? Kyllä kai koirat nyt pärjäävät ihan ilman tuollaisiakin! Ovat aina pärjänneet. Voi luoja, pahempaa kuin koirien “asut”. Varmasti todella kiva tunne eläimellä pukeutua noihin. Sitäpaitsi tuosta viritelmästä voisi kuvitella sen kuuluvan hevoselle…..
      Tähän muuten vielä, että ovat aina pärjänneet. Ensinäkin, tanskandoggi on kautta historian ollut yhtä vähäkarvainen, ei niiden pallit sen paremmin oo pärjänneet. Toiseksikin, vaikka ennen on toimittu jollain tavalla, ei se tarkota, että se ois paremmin. Elihän koirat ennen pelkillä tähteillä, pihanperällä...

      Lainaa

    35. Tulos: +56 (56 ääntä)
      murjantu: yhen tutun koiran nimi oli pepi ja se oli tyttö! ja onhan niitä pirkka- nimisiä miehiä, vaikka se kuulostaa naisen nimeltä. että lopettakaa se valitus.
      Tuttavaperheen kissan nimi on Matti. Matti pyöräytti tosi söpön pentueen.

      Lainaa

    36. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Onneksi meidän koirat (Bernhardilaisia) on pitkäkarvasia niin ei tartte tollasiin ryhtyä.

      Lainaa

    37. Tulos: -20 (26 ääntä)
      Kyllä Venni on tytön nimi, SUATANA!

      Lainaa

    38. Ratiritiralla 20.12.2012 20:42
      Tulos: -10 (14 ääntä)
      Mitä mä just luin...

      Lainaa

    39. Tulos: +18 (18 ääntä)
      höh luulin että tässä puhuttiin kissoista ;o vähän kyllä ihmettelin kiivin kokosia palleja

      Lainaa

    40. Tulos: +13 (13 ääntä)
      i: Tuttavaperheen kissan nimi on Matti. Matti pyöräytti tosi söpön pentueen.
      sama serkun hiirillä.

      Lainaa

    41. Tulos: +48 (50 ääntä)
      Meidän koiralta paleltui pallit parivuotiaana. Ei siihen tarvittu kuin parinkymmenen minuutin lenkki pakkasella. Karvat lähtivät, turvotus oli hirveä. Ja eläinlääkäri vain hihitti. Koira ei suostunut sen jälkeen enää lähtemään ollenkaan ulos, kun ulkona oli pakasta ja pallit täysin karvattomat ja turpeessa. Sitten äitini keksi sitoa kassien ympärille vanhan kaulaliinan. Niin. Naurettavaltahan se näytti, mutta koira oli tyytyväinen, eikä enää tehnyt tarpeitaan sisälle. Se haukkuu ja hihkuu samannäköisille kaulaliinoille vielä tänäkin päivänä (kahdeksan vuotta myöhemmin). Tämä siis ihan tavallisella, melko pitkäkarvaisella sekarotuisella koiralla. :)

      Lainaa

    42. Pallosalama 21.12.2012 13:01
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Ja mukavasti tossa alhaalla "lemmikkien tarvikkeet" mainos

      Lainaa

    43. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Kyllä Venni on tytön nimi, SUATANA!
      http://verkkopalvelu.vrk.fi/Nimipalvelu/default.asp?L=1 Jokainen voi mennä tuonne vrk:n nimipalveluun tarkistamaan. Venni nimi miehellä 479 kpl ja naisella 94 kpl.

      Lainaa

    44. Tulos: +13 (13 ääntä)
      i: Tuttavaperheen kissan nimi on Matti. Matti pyöräytti tosi söpön pentueen.
      Serkulla otti kissanpennun ja nimesi sen Emmaksi. Myöhemmällä iällä Emmalla oli pienen viinirypäleen kokoiset pallit. Joita ei puettu talvella.

      Lainaa

    45. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Torttu: Kivekset roikkuu sen takia kehosta omissa säkeissään, koska niillä ei saa olla liian kuuma. Se “hissi” on just sitä varten, ettei tule liian kylmä. Sitten joku köyttää koiralleen kalukukkaron. Kuinka nöyryyttävää.
      Siskon koiralla paleltu kivekset ja oli muuten ihan helvetin kipeä ja helvetin pitkään. Hyvä että pystyi kävelemään, kun kipeät kepekset heilui jalkojen välissä. Olisi varmaan sekin sessu ollut onnellinen pallinlämmittimistä.

      Lainaa

    46. asiaanperehtymätön 28.12.2012 13:04
      Tulos: -5 (11 ääntä)
      Saksa: Meidän koiralta paleltui pallit parivuotiaana. Ei siihen tarvittu kuin parinkymmenen minuutin lenkki pakkasella. Karvat lähtivät, turvotus oli hirveä. Ja eläinlääkäri vain hihitti. Koira ei suostunut sen jälkeen enää lähtemään ollenkaan ulos, kun ulkona oli pakasta ja pallit täysin karvattomat ja turpeessa. Sitten äitini keksi sitoa kassien ympärille vanhan kaulaliinan. Niin. Naurettavaltahan se näytti, mutta koira oli tyytyväinen, eikä enää tehnyt tarpeitaan sisälle. Se haukkuu ja hihkuu samannäköisille kaulaliinoille vielä tänäkin päivänä (kahdeksan vuotta myöhemmin). Tämä siis ihan tavallisella, melko pitkäkarvaisella sekarotuisella koiralla.
      Leikauttakaa pallit nii ei tuu ongelmaa.

      Lainaa

    47. KepappiKeijo 22.1.2013 19:05
      Tulos: -6 (8 ääntä)
      Sheida: Jos joku ei tajua että tässä koirista puhutaan, niin sillä on todellakin pallit jäässä.
      Kuinka moni koira katsoo Mac Gyveriä tv:stä? :D :v

      Lainaa

    48. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Mites siinä tapauksessa, kun koiraa on tarkoitus käyttää tulevaisuudessa jalostukseen, koska se on niin lupaava yksilö, että sillä ihan yleisesti katsotaan olevan rodulle jotain annettavaa? Sillon ei voi niitä palleja oikeen leikkautaakaan...:)

      Lainaa

    49. Tulos: 0 (0 ääntä)
      KepappiKeijo: Kuinka moni koira katsoo Mac Gyveriä tv:stä? :v
      Ei koira katsokaan. Mutta jutussa mainittu Risto joka katsoi, onkin ihmismies. Apua kuin huonosti jotkut näköjään ymmärtää lukemaansa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koira, pallit, lämmitin, kuva, neule, pallinlämmitin, kivekset