Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ja puheenaiheena tänään...

"Vennin pallinlämmitin."
Suurenna näkymä
Ja puheenaiheena tänään...

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -131 (359 ääntä)
   puhuuks noi ihmisten vai eläinten palleista ?

   Lainaa

  2. Tulos: +485 (563 ääntä)
   Siis puhuuko naa koirista?

   Lainaa

  3. Tulos: +495 (565 ääntä)
   Siis toihan on viime vuoden malli! Tässä on mun oma: http://i50.tinypic.com/t0m5it.jpg Nam nam.

   Lainaa

  4. alakerran emäntä 20.12.2012 3:26
   Tulos: -52 (86 ääntä)
   villellä on isoimmat ;)

   Lainaa

  5. Tulos: -114 (312 ääntä)
   hansi: Siis puhuuko naa koirista?
   Kyllä.. Koirat siellä kattelee "Mäkkaiverii" pallit jäässä

   Lainaa

  6. Tulos: +181 (191 ääntä)
   You know, the USUAL STUFF!

   Lainaa

  7. Tulos: +252 (332 ääntä)
   Jos joku ei tajua että tässä koirista puhutaan, niin sillä on todellakin pallit jäässä.

   Lainaa

  8. Tulos: +372 (392 ääntä)
   Kivekset roikkuu sen takia kehosta omissa säkeissään, koska niillä ei saa olla liian kuuma. Se "hissi" on just sitä varten, ettei tule liian kylmä. Sitten joku köyttää koiralleen kalukukkaron. Kuinka nöyryyttävää. :D

   Lainaa

  9. Tulos: -74 (128 ääntä)
   Eikös Venni ole tytyön nimi? (Jos nyt on nimi ollenkaan)

   Lainaa

  10. Tulos: +103 (123 ääntä)
   Eiköhän tossa koirista puhuta. Hennahan just valittelee ku ei oo muita uroita ku ihmismies talossa.

   Lainaa

  11. Tulos: +168 (220 ääntä)
   Siis MITÄH!? Kyllä kai koirat nyt pärjäävät ihan ilman tuollaisiakin! Ovat aina pärjänneet. Voi luoja, pahempaa kuin koirien "asut". Varmasti todella kiva tunne eläimellä pukeutua noihin. :( Sitäpaitsi tuosta viritelmästä voisi kuvitella sen kuuluvan hevoselle.....

   Lainaa

  12. Tulos: +109 (139 ääntä)
   Idea ja koko keskustelu on semmoinen turhuuksien rovio, että näytönkin läpi polttelee. Kyllä ne lapsuuteni kultainen- ja labradorinnoutajakin hyvin pärjäsivät ilman mitään pallinlämmittimiä ja muita kotkotuksia. Luulisi tuommoisen tuntuvan epämukavalta kaiken lisäksi. Eiköhän Venni ja muut karvakuonot pistä langat kierrätykseen hyvin nopeasti.

   Lainaa

  13. Tulos: +104 (118 ääntä)
   Saa kai ihminen virkata vaikka munasarjanlämmittimen, jos haluaa. Ihmettelen kyllä koiraa tai miestä, joka tuollaista pussukkaa suostuu kantamaan. Senhän kuuluu olla viileässä, siksi ne pallukat ovat aikoinaan vaeltaneet vatsaontelosta ulos.

   Lainaa

  14. Tulos: -83 (111 ääntä)
   nors: Eiköhän tossa koirista puhuta. Hennahan just valittelee ku ei oo muita uroita ku ihmismies talossa.
   Oot nolo -.- koirat kattoo telkkaria????

   Lainaa

  15. Tulos: +41 (61 ääntä)
   Jessica: Oot nolo -.- koirat kattoo telkkaria????
   Tais jäädä pari edellistä kommenttia lukematta? kyseessä oleva Risto, joka katsoo mäkkaiveria on siis mies, mutta Venni kyllä taitaa olla koira(tai miksei vaikka hevonen), eläin kuitenkin...lueppa Jessica uudestaan ajatuksen kera :)

   Lainaa

  16. Tulos: +107 (121 ääntä)
   Jessica: Oot nolo -.- koirat kattoo telkkaria????
   Meiän koira ainakin. Se on kyllä viisaampi kuin teidän koira. Tai sinä.

   Lainaa

  17. Tulos: -2 (32 ääntä)
   Ei jumalauta, eikö ihmisillä oo huumorintajua :D Ja kyllä! Koirista tässä puhutaan :D
   sailas: Siis MITÄH!? Kyllä kai koirat nyt pärjäävät ihan ilman tuollaisiakin! Ovat aina pärjänneet. Voi luoja, pahempaa kuin koirien “asut”. Varmasti todella kiva tunne eläimellä pukeutua noihin. Sitäpaitsi tuosta viritelmästä voisi kuvitella sen kuuluvan hevoselle…..

   Lainaa

  18. Tulos: +124 (150 ääntä)
   Missä teidän huumorintaju on? Pilke silmäkulmassa noi on kudottu, ja keskustelu käyty :D Ja vakavasti puhuen, tolla on sen verran suuret ja roikkuvat (+ karvattomat) noi pallit, että kovilla pakkasilla ne on oikeesti ihan umpijäässä. Tossa kun hiukan enempi oli pakkasta, niin tuli oikeen paleltumia, jotka oli sen verran kivuliaita, että koira vinkuen niitä nuoleskeli... Et en mä sit tiedä, et kumpi on parempi vaihtoehto, olla "nolaamatta" koiraa pallinlämmittimillä ja aiheuttaa paleltumavammoja kasseihin, vai pukea ne lämmittimet, ja säästyä kivuliailta paleltumilta?! :) Niin, siis olen tuon kyseisen Vennin omistaja. P.S. Venni on virallisesti pojan nimi, lempinimenä kyllä monella Venlalla.

   Lainaa

  19. Tulos: +52 (66 ääntä)
   Sailas, kyseinen viritelmä ei kuulu hevoselle, vaan tanskandogille.

   Lainaa

  20. Tulos: +43 (57 ääntä)
   Ei voi toiset ymmärtää, et joillain koirilla ei o karvaa lämmittämässä kasseja.. koittakoot ite mennä pakkaseen ja tuuleen seisomaan pallisiltee, ni ehkä neki haluis pallienlämmittimet.. joillain miehillä saattaa olla jopa enemmn karvaa kasseissaan, ku Vennillä.. :D

   Lainaa

  21. I hate everything except for raisins 20.12.2012 13:34
   Tulos: +3 (23 ääntä)
   Mitäs helvettiä taas?

   Lainaa

  22. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Katri: Niin, siis olen tuon kyseisen Vennin omistaja. P.S. Venni on virallisesti pojan nimi, lempinimenä kyllä monella Venlalla.
   tiedän kyllä Venni-nimisen tytön (ihan virallinen nimi, ei lempinimi)

   Lainaa

  23. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Paleltumisvaara vaihtelee eläimen ja rodun mukaan. Kissoilla korvien päät, tassut sekä hännänpää ovat suurimmassa paleltumisvaarassa. Koirien hännänpää, anturat, nisät ja kivekset ovat arimmat kohdat. Lyhytkarvaiset rodut ovat herkempiä paleltumaan kuin pitkäkarvaiset. On koirille omia takkeja ja tossuja, ni miksei myös kivesten lämmittimiä? Jos joku tahtoo suojella koiransa kivekset, ettei palellu pitkälläkään lenkillä, ni miksei. Onhan se paljon mukavampaa koirallekkin, eikä tarvii sitte kiveksiä sen takia menettää, että typerä omistaja on ne palelluttanut.. NIH :) Ja joku sanoi, että kivesten kuuluu olla viileässä, joo ihan oikein ajateltu, mutta ootko huomannu, et ulkona on vähän kylmempi, ku viileää?

   Lainaa

  24. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Niksu: Tais jäädä pari edellistä kommenttia lukematta? kyseessä oleva Risto, joka katsoo mäkkaiveria on siis mies, mutta Venni kyllä taitaa olla koira(tai miksei vaikka hevonen), eläin kuitenkin…lueppa Jessica uudestaan ajatuksen kera
   Vaikka sun palleja varmasti kutkuttaakin päästä isällisesti neuvomaan hupsua tytönhupakkoa, niin Jessica on kyllä valitettavasti trolli. En voi ymmärtää miten ihmiset ei vieläkään tajua tätä.

   Lainaa

  25. Tulos: +14 (18 ääntä)
   enelyn: tiedän kyllä Venni-nimisen tytön (ihan virallinen nimi, ei lempinimi)
   Minä tunnen kaksi Venni-nimistä poikaa ja yhden Venny-nimisen tytön.

   Lainaa

  26. Tulos: -45 (73 ääntä)
   No HYI S-TANA!!! Siis yök, juuri tuollaisia on koiraihmiset. YYYÖÖÖÖKKKKK.

   Lainaa

  27. Tulos: +30 (50 ääntä)
   "Pääsääntöisesti Venni on ollut pojannimi, mutta historiallisesti sen saajista 10–20 prosenttia on ollut tyttöjä. Tytönnimenä yleisempi muoto on Venny, joskin erittäin harvinainen sekin." Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Venni Arli, joo, tällasia me koiraihmiset ollaan. Pidetään huolta rakkaista lemmikeistämme, hyi helvetti......

   Lainaa

  28. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Tiedän että tää tuli jo aiemmissa kommenteissa esille...mutta kuinka joku ei oikeesti voi käsittää, että tuossa ei keskusteltu ihmispalleista? En vain ymmärrä, aika selkeästi sen pysty päätteleen.

   Lainaa

  29. Tulos: -17 (23 ääntä)
   yhen tutun koiran nimi oli pepi ja se oli tyttö! ja onhan niitä pirkka- nimisiä miehiä, vaikka se kuulostaa naisen nimeltä. että lopettakaa se valitus.

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (35 ääntä)
   Ottamatta sinänsä mitenkään kantaa pallinlämmittimen järkevyyteen ylipäänsä, mielestäni kenenkään ei pitäisi keskustella noin pitkään jonkun toisen palleista (oli kyseessä sitten ihminen tai eläin).

   Lainaa

  31. Mr. Poliisipäällikkö 20.12.2012 18:25
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Yhen naapurin tyttökoiran nimi oli Musti... Se ei eoikeen mennyt omaan jakeluun. Tosiaan toivon, että vitsinä on neulottut ja käyty tää keskujstelu, koska muuten...

   Lainaa

  32. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Vain YKSI palli??!

   Lainaa

  33. Tulos: +51 (59 ääntä)
   Juomari. Mua ihmetyttää, et miks tosta on pätkästy loppukeskustelu pois... Kirjotin siihen, että hitusen mietityttää, miks me keskustellaan koirien palleista :D Mutta ehkä me koiraihmiset ollaan tällasia.. Mr. poliisipäällikkö. Tanskandoggien pallit on karvattomat. Käyppä ite lumihangessa munasilteen, -15 - -20 asteen pakkasessa, pari tuntia päivässä juoksemassa, toki pallit siellä hangessa, ja kerro sitte tuliko paleltumia, vai oliko silleen ihan ok? ;)

   Lainaa

  34. Tulos: +41 (45 ääntä)
   sailas: Siis MITÄH!? Kyllä kai koirat nyt pärjäävät ihan ilman tuollaisiakin! Ovat aina pärjänneet. Voi luoja, pahempaa kuin koirien “asut”. Varmasti todella kiva tunne eläimellä pukeutua noihin. Sitäpaitsi tuosta viritelmästä voisi kuvitella sen kuuluvan hevoselle…..
   Tähän muuten vielä, että ovat aina pärjänneet. Ensinäkin, tanskandoggi on kautta historian ollut yhtä vähäkarvainen, ei niiden pallit sen paremmin oo pärjänneet. Toiseksikin, vaikka ennen on toimittu jollain tavalla, ei se tarkota, että se ois paremmin. Elihän koirat ennen pelkillä tähteillä, pihanperällä...

   Lainaa

  35. Tulos: +55 (55 ääntä)
   murjantu: yhen tutun koiran nimi oli pepi ja se oli tyttö! ja onhan niitä pirkka- nimisiä miehiä, vaikka se kuulostaa naisen nimeltä. että lopettakaa se valitus.
   Tuttavaperheen kissan nimi on Matti. Matti pyöräytti tosi söpön pentueen.

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Onneksi meidän koirat (Bernhardilaisia) on pitkäkarvasia niin ei tartte tollasiin ryhtyä.

   Lainaa

  37. Tulos: -19 (25 ääntä)
   Kyllä Venni on tytön nimi, SUATANA!

   Lainaa

  38. Ratiritiralla 20.12.2012 20:42
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Mitä mä just luin...

   Lainaa

  39. Tulos: +18 (18 ääntä)
   höh luulin että tässä puhuttiin kissoista ;o vähän kyllä ihmettelin kiivin kokosia palleja

   Lainaa

  40. Tulos: +13 (13 ääntä)
   i: Tuttavaperheen kissan nimi on Matti. Matti pyöräytti tosi söpön pentueen.
   sama serkun hiirillä.

   Lainaa

  41. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Meidän koiralta paleltui pallit parivuotiaana. Ei siihen tarvittu kuin parinkymmenen minuutin lenkki pakkasella. Karvat lähtivät, turvotus oli hirveä. Ja eläinlääkäri vain hihitti. Koira ei suostunut sen jälkeen enää lähtemään ollenkaan ulos, kun ulkona oli pakasta ja pallit täysin karvattomat ja turpeessa. Sitten äitini keksi sitoa kassien ympärille vanhan kaulaliinan. Niin. Naurettavaltahan se näytti, mutta koira oli tyytyväinen, eikä enää tehnyt tarpeitaan sisälle. Se haukkuu ja hihkuu samannäköisille kaulaliinoille vielä tänäkin päivänä (kahdeksan vuotta myöhemmin). Tämä siis ihan tavallisella, melko pitkäkarvaisella sekarotuisella koiralla. :)

   Lainaa

  42. Pallosalama 21.12.2012 13:01
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ja mukavasti tossa alhaalla "lemmikkien tarvikkeet" mainos

   Lainaa

  43. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Kyllä Venni on tytön nimi, SUATANA!
   http://verkkopalvelu.vrk.fi/Nimipalvelu/default.asp?L=1 Jokainen voi mennä tuonne vrk:n nimipalveluun tarkistamaan. Venni nimi miehellä 479 kpl ja naisella 94 kpl.

   Lainaa

  44. Tulos: +13 (13 ääntä)
   i: Tuttavaperheen kissan nimi on Matti. Matti pyöräytti tosi söpön pentueen.
   Serkulla otti kissanpennun ja nimesi sen Emmaksi. Myöhemmällä iällä Emmalla oli pienen viinirypäleen kokoiset pallit. Joita ei puettu talvella.

   Lainaa

  45. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Torttu: Kivekset roikkuu sen takia kehosta omissa säkeissään, koska niillä ei saa olla liian kuuma. Se “hissi” on just sitä varten, ettei tule liian kylmä. Sitten joku köyttää koiralleen kalukukkaron. Kuinka nöyryyttävää.
   Siskon koiralla paleltu kivekset ja oli muuten ihan helvetin kipeä ja helvetin pitkään. Hyvä että pystyi kävelemään, kun kipeät kepekset heilui jalkojen välissä. Olisi varmaan sekin sessu ollut onnellinen pallinlämmittimistä.

   Lainaa

  46. asiaanperehtymätön 28.12.2012 13:04
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Saksa: Meidän koiralta paleltui pallit parivuotiaana. Ei siihen tarvittu kuin parinkymmenen minuutin lenkki pakkasella. Karvat lähtivät, turvotus oli hirveä. Ja eläinlääkäri vain hihitti. Koira ei suostunut sen jälkeen enää lähtemään ollenkaan ulos, kun ulkona oli pakasta ja pallit täysin karvattomat ja turpeessa. Sitten äitini keksi sitoa kassien ympärille vanhan kaulaliinan. Niin. Naurettavaltahan se näytti, mutta koira oli tyytyväinen, eikä enää tehnyt tarpeitaan sisälle. Se haukkuu ja hihkuu samannäköisille kaulaliinoille vielä tänäkin päivänä (kahdeksan vuotta myöhemmin). Tämä siis ihan tavallisella, melko pitkäkarvaisella sekarotuisella koiralla.
   Leikauttakaa pallit nii ei tuu ongelmaa.

   Lainaa

  47. KepappiKeijo 22.1.2013 19:05
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Sheida: Jos joku ei tajua että tässä koirista puhutaan, niin sillä on todellakin pallit jäässä.
   Kuinka moni koira katsoo Mac Gyveriä tv:stä? :D :v

   Lainaa

  48. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Mites siinä tapauksessa, kun koiraa on tarkoitus käyttää tulevaisuudessa jalostukseen, koska se on niin lupaava yksilö, että sillä ihan yleisesti katsotaan olevan rodulle jotain annettavaa? Sillon ei voi niitä palleja oikeen leikkautaakaan...:)

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (0 ääntä)
   KepappiKeijo: Kuinka moni koira katsoo Mac Gyveriä tv:stä? :v
   Ei koira katsokaan. Mutta jutussa mainittu Risto joka katsoi, onkin ihmismies. Apua kuin huonosti jotkut näköjään ymmärtää lukemaansa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koira, pallit, lämmitin, kuva, neule, pallinlämmitin, kivekset