Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rahapuu

"Tämä on Suomi, eikä täällä tarvitse käpylehmiä myydä!"
Suurenna näkymä
Rahapuu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +607 (627 ääntä)
   Voi... Vittu. hox hox

   Lainaa

  2. Tulos: +502 (552 ääntä)
   Mä itse asiassa olen kade Annille. Mäkin haluan rahaa tekemättä mitään sen eteen. Ottaiskohan ne kerjäävät kuulovaurioiset mutkin mukaan niitten leikkeihin?

   Lainaa

  3. Tulos: -100 (162 ääntä)
   Ettei vaan ois Make, Joni tai Viljami tms käyny ES rahoja huijaamassa. Ku nuor ihminen kerta ollu asialla.

   Lainaa

  4. Tulos: +311 (355 ääntä)
   Ai että rahaa saadaan puista, eikä sitä tavallisen tallaajan tarvitse itse edes painattaa? Nyt on tyttö pikkasen hukassa! Itse olen ns. "hemmoteltu kakara" ja silti ymmärrän rahan arvon paremmin, kuin Anni!

   Lainaa

  5. Tulos: +423 (433 ääntä)
   Rahahan on paperia Ja paperia saahaan puusta Ja puuhan kasvaa mettässä...
   Taidankin mennä tästä kaatamaan rahaa itselleni.

   Lainaa

  6. Tulos: -41 (87 ääntä)
   Onko eurot paperia? Dollarit taitaa olla kangasta.

   Lainaa

  7. Tulos: +170 (186 ääntä)
   Eurot tehdään puuvillasta, että se siitä teoriasta.

   Lainaa

  8. Tulos: +97 (139 ääntä)
   Meillä kävi kerra joku papparaine mikä oli muka kuuro ja mykkä ja yritti myyä jotai hökötystä, sanoin sille et sori vaa en oo mikää young money cash money äijä.

   Lainaa

  9. Tulos: +110 (142 ääntä)
   Young money, cash money

   Lainaa

  10. Tulos: -15 (41 ääntä)
   Hyi Asko, kateus on synti!

   Lainaa

  11. Tulos: -152 (222 ääntä)
   kateuskortti hahaha voi voi. itellekin tuli joku mukamas kuuromykkä joskus hakkaamaan ovea, huusin ennen avausta että joojoo saatana, niin loppu koputus saman tien. sitten näytti jotain lappua että olis kuuromykkä, ei oikeen menny läpi :D otin taulut sen käsistä (sellasta rojua myi) ja löin nyrkin niistä läpi. sen jälkee näytin tuplahaukat edestä ja takaa. lähti äijä aika nopeesti juoksee.

   Lainaa

  12. Tulos: -8 (44 ääntä)
   no on se Arttu nyt kyllä kade...

   Lainaa

  13. Tulos: +210 (216 ääntä)
   Anni yrittää epätoivoisesti ajaa oikeaa asiaa, mutta ei ihan hoksaa tuota jujua tuossa rahan kinuamisessa / sen hankkimisessa luvallisesti. Aina voi auttaa, jos tarve vaatii, mutta eri asia on kun lähdetään ihmisiä kusettamaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +155 (157 ääntä)
   Meilläkin on joskus käynyt tällainen kuuro, puhumaton kaveri. Yllättäen se kuuli mut ku huhuilin sen perään pihassa.. Huoh. Lisää Annin kaltaisia vaan, niin on ovien takana oikein jonollinen porukkaa koittamassa onneaan.

   Lainaa

  15. Tulos: +165 (169 ääntä)
   Kerran joku varmaa ensikertalainen tuli ja ku näytin sit käsillä että menepäs pois nii vastas vaan että "vitun homo".

   Lainaa

  16. Tulos: +134 (136 ääntä)
   nää on niin parhaita. :D kävi kans tos keväämmällä tollanen kuuro/mykkä/sokee/mikälie raasu lappus kanssa myymässä polttopuita, totesin et joo sori emmä täällä kerrostalossa oikeen voi tehä nuotioo... sit tää jannu vaan vastaa jtn "ok, have a nice day." et sain vissii ihan ilmaseks ihmeparantumisen aikaan. :D

   Lainaa

  17. Tulos: +176 (180 ääntä)
   Pittääpä tuossa yliopistolle mennessä matkan varrelta taittaa koivusta pari oksaa taskurahaa niin saapi käydä opiston ravintolassa syömässä.

   Lainaa

  18. Tulos: +18 (62 ääntä)
   eva mendes: kateuskortti hahaha voi voi. itellekin tuli joku mukamas kuuromykkä joskus hakkaamaan ovea, huusin ennen avausta että joojoo saatana, niin loppu koputus saman tien. sitten näytti jotain lappua että olis kuuromykkä, ei oikeen menny läpi otin taulut sen käsistä (sellasta rojua myi) ja löin nyrkin niistä läpi. sen jälkee näytin tuplahaukat edestä ja takaa. lähti äijä aika nopeesti juoksee.
   Mikä ihmeen tuplahaukka? Lol.

   Lainaa

  19. Tulos: +110 (114 ääntä)
   Eli Annin oven taakse kannattaa nyt mennä pummimaan kuurona rahaa :D

   Lainaa

  20. Tulos: +96 (100 ääntä)
   Näin kerran pari juuri tällaista "kuuromykkää", ilmeisesti kierroksen jälkeen, supisemassa keskenään erään kioskin nurkalla.

   Lainaa

  21. Tulos: +145 (149 ääntä)
   Mulla on kanssa käynyt aika useasti oven takana näitä samanlaisia kerjäläisiä, joilla on tuo lappu ettei voi puhua. Kerran sitten kun aamulla aukaisin oven ja taas oven takana oli tälläinen henkilö, niin hymyilin vain, katsoin silmiin ja suljin oven. Sit jäin katsomaan oven reiästä, että mitä se tekee, niin se käväs naapurin ovella kanssa samanlailla ja naapurikin laittoi oven kiinni heti. No sitten tämä henkilö kaivoi taskustaan iPadin ja leikki sillä n. 1min ja kaivoi toisesta taskusta iPhonen jolla soitti jollekkin ja sitten hän jatkoi matkaansa seuraavaan naapuriin. Sen jälkeen en oo ikinä enään edes vaivautunut hymyilemään näille.

   Lainaa

  22. Tulos: +128 (132 ääntä)
   Anteeks, mut kuka on kateellinen opiskelijalle?? Varsinkaan kun rahasta puhutaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Voi kun rahaa saiski vaan kaatamalla puun, tekemällä siitä paperia ja painamalla siitä rahaa. No joo, niinhän se menee teoriassa, käytäntö onkin sitten aivan eri.

   Lainaa

  24. Hammaspeikko 16.10.2012 11:05
   Tulos: +45 (65 ääntä)
   Mikä ihmeen tuplahaukka? Lol.
   Muuan kansainvälinen käsimerkki molemmilla käsilä esitettynä. Tämän opin muuten lastenkirjasta eli eikun sivistystä hankkimaan! Täälläkin käy noita yrittäjiä. Ekalla kerralla sanoin ei ja lähti lätkimään, siitä tiesin huijaukseksi ja sittemmin olen kaikki lähettänyt matkoihinsa.

   Lainaa

  25. Tulos: +111 (113 ääntä)
   Hoi kaikki Anninn tuntevat! Osoitetta kehiin, minullakin olisi rahantarvetta, siispä linkkaan Annin oven taakse ruinaamaan rahaa varvasleikkaukseen.

   Lainaa

  26. Tulos: +23 (35 ääntä)
   tantta: Voi kun rahaa saiski vaan kaatamalla puun, tekemällä siitä paperia ja painamalla siitä rahaa. No joo, niinhän se menee teoriassa, käytäntö onkin sitten aivan eri.
   Onnistuu se noinkin. Sitä kutsutaan rahan väärentämiseksi.

   Lainaa

  27. Tulos: +143 (143 ääntä)
   Mullekin kelpais Annin yhteystiedot. Mitään kuuromykkäsirkusta en ajatellu performoida, vaan ihan asiallisesti ja suoraan ilmoittaa olevani persaukinen ja kaljantarpeessa. Annin kaltainen ihminen varmasti arvostaa rehellisyyttäni.

   Lainaa

  28. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Olisi muuten kiva tietää noiden keskustelijoiden iät?

   Lainaa

  29. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Meilläkin kävi joskus joku jolla oli lappu mis luki et se on kuuro ja mykkä. Äippä sitte sano sille et ei anneta mitää ja hyvin se silti sai puhetta suustaan kun sano Aha. Ja kuulokin näytti olevan tallella.

   Lainaa

  30. Tulos: +45 (49 ääntä)
   anni, jos satut lukemaan tämän, voisitko auttaa minua :)? olen köyhä ja tarvitsen rahaa. sokeus vaivaa täälläkin...

   Lainaa

  31. Tulos: -51 (65 ääntä)
   Mutta ne jotka tuolla kerjää niin tekee sitä varmaan ihan syystä, jos saisivat päättää niin ois varmaan iha oikeissaki töissä. Tuskinpa ne teitä kiusatakseen siellä oven takana kolkuttaa..

   Lainaa

  32. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Tokihan ihmisiä pitää auttaa. Mutta rehellisyys kunniaan. Minä olen monesti antanut jollekkin puistokemistille euron tai kaksi, jos hän on sanonut rehellisesti että aikoo ostaa viinaa. Mikäs siinä.. se juo sitä kuitenki, parempi auttaa häntä saamaan päivän käyntiin nopeammin. Mutta miksi joku kuuromykkäsokea lähtis kerjuulle, kun valtio maksaa jo valmiiksi kovempaa palkkaa heille kuin siivoojille..?

   Lainaa

  33. Hiekkakissa 17.10.2012 8:07
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Kieltämättä olis ihan kiva kun vois itsekin suhtautua rahaan niinkuin Anni, mutta realiteetit pakottaa olemaan "itsekäs kusipää". Ottaisin yhden naiiviuspillerin, kiitos!

   Lainaa

  34. Tulos: +26 (30 ääntä)
   mulla kävi joskus samalla tavalla... lappu käteen että kuuro ja mykkä, sanoin että ei tuossa minun ovessa vielä eilen lukenu että sosiaalitoimisto... jo rupes puhetta tulemaan ja minusta tuntuu että tais se kuullakin sen mitä sanoin :D

   Lainaa

  35. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Meil Turus niin ku Heikkilä Markku o kertonu oli kans yks tämmöne tapaus et simmone miäs kiärteli ovelt toisel ja näytti simmos lapu et antaka raha, kum mä ole kuuromykkä ja sen takia kauhia köyhä ja puuttees. No yks frouva siin sit helty ovellas ja anto vähä raha sil miähel, ni sit se miäs sanos iha selväl suamel et "Kiitos." No frouva siihe ihmettelemä et kui te ny tommotti puhutte, ku eiks teiä pitäny iha kuuromykkä ol. Nim miäs vastas siihe et "Joo mutta emmä sit paljo mittä muuta ossakka sano."

   Lainaa

  36. tuplahaukka 17.10.2012 14:55
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Hammaspeikko: Muuan kansainvälinen käsimerkki molemmilla käsilä esitettynä. Tämän opin muuten lastenkirjasta eli eikun sivistystä hankkimaan! Täälläkin käy noita yrittäjiä. Ekalla kerralla sanoin ei ja lähti lätkimään, siitä tiesin huijaukseksi ja sittemmin olen kaikki lähettänyt matkoihinsa.
   Eiks "tuplahaukka" oo tuplahaukkarit eli: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhbQKdZKnZD4dnemZ9oeLkJ36kfmTJUEYYKjfkLiyL0HnyKIycUQ

   Lainaa

  37. tuplahaukka 17.10.2012 14:56
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Ja haukkari = hauislihas

   Lainaa

  38. Tulos: +48 (56 ääntä)
   Jepa, näitä on ollu nyt liikkeellä, ei kannata uskoa, ei ne mitään kuuroja oikeasti ole. Faktapläjäys: 1.Suomalaiset kuurot ei ikinä lähtis mihinkään kerjuulle ovelta ovelle! =D He tosiaan saa vammaisavustusta, ja muutenkin opiskelee ja käy töissä ihan normaalisti (tai saa työttömyysavustusta varmaan jos on työttömänä), eli ei tarvi kerjuulle lähteä. 2.Kuurot ei koskaan sanois itteään kuuromykäks, koska se koetaan loukkaavana sanana, se on vanhentunu termi. Eikä tod.näk. myöskään käyttäis sanaa kuulovamma. 3.Mun äidin ovelle kun tuli tämmönen feikki, niin lapussa luki että tarvii rahaa implanttileikkaukseen, jolla siis saadaan kuuloa palautettua. Todella harva syntymäkuuro (jos kukaan) edes haluaa kyseistä implanttia, ja ne jotka haluu (esim. myöhemmällä iällä kuuroutuneet), niin sen kyllä käsittääkseni yhteiskunta maksaa tai ainakin avustaa, eli ei oo kenelläkään rahasta kiinni. 4.Käsittääkseni maahanmuuttajakuurotkin saadaan aika hyvin kartoitettua ja he saa koulutusta suomalaisessa viittomakielessä, suomalaisessa yhteiskunnassa elämisessä jne., eli ei heidänkään tarvi kerjuulle lähteä. 5. Tutun viittomakielen tulkin ovelle oli myös tällanen feikkisankari tullu. Tulkki sitten alkoi viittomaan, meni siinä "kuurolla" kerjäläisellä sormi suuhun ja lähti aika liukkaasti livohkaan. =D

   Lainaa

  39. Tulos: +10 (14 ääntä)
   juu on sitä itsekkin törmännyt näihin feikkeihin. kerran törmäsin yhteen joka myi rojujaan. no minäpä kiitin kohteliaasti ja ilmotin etten osta. no tämä kuuro.... tyyppi sit kiitti kohteliaasti ja lähti pois...

   Lainaa

  40. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Toi anni on just niitä jotka kirjottaa ensimmäisten kunnon palkkojen jälkeen, että ku oli niin paljon rahaa tilillä ja se Mufasad Dahfar lähetti kuvat ja kaikki sairaasta mummostaa sähköpostiin, niin tottakai hän koki velvollisuudeks auttaa näitä Afrikan romanialaisia ja lainas vähän tonneja että he saivat sairaalahoitoa, kun kuitenki Mufasad lupasi lähettää postitse kultaharkon jonka löysi isoisoisoisän rakastajattaren isän kaivoksesta vuosien kaivaustöiden jälkeen. Ja sekin oli ihan oikeaa kultaa suoraan luonnosta, koska tumma Mufasad poseerasi harkon kanssa luolan suulla. Saattaa kuitenki olla, että kultaharkko eksyi postissa kun sitä ei koskaan tullut, mutta nyt Annilla on hyvä mieli kun pelasti vanhan ihmisen hengen.

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Meille tuli joku ulkomaalanen myymään tauluja (50-100e kpl) joka "ei osaa suomea". Oltiin just äiskän kaa pinoomassa puita varastoon (tosi iso kuorma) ja sit se näyttää sitä sen lappua jossa se kertoo myyvänsä tauluja. No äiskä vaan sano että "en osta mutta jos pinoot kaikki nää halot niin voin antaa palkan" sit se kysyy niiku "how much" ja äiskä vastaa et satasen. Tyyppi sit kieltäyty enkuks ja lähti mut edelleen mietin et miten se ymmärs mitä äiskä sano jos ei kerta suomee ymmärrä XD

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Voi Anni, Anni. Ei opiskelijalla (etenkään sellaisella, jolla on vielä koiria = toisia ruokittavia suita), jää rahaa säästöön. Siis opintotuesta. Harvemmin lainastakaan, jos sellaista on, mutta lainarahaa nyt ei voi edes säästöksi kutsua. Kyllä se opiskelijankin raha tulee työstä. Tai sitten jonkun toisen työstä, niin kuin Annin tapauksessa on varmaankin käynyt. Anni on saanut rahansa äidiltä ja isiltä tai sukulaisilta. Hyvä toki, jos haluaa antaa omastaan muillekin, mutta huijauksiin ei sentään kannata sortua.

   Lainaa

  43. Tulos: +21 (25 ääntä)
   eipä kukaan näitä kommentteja varmaa enää lue, mutta pakko jakaa tämä tänne kuitenkin; meillä kävi kans semmonen kuuro-mykkä kerran, oli jo lähdös pois ku avasin oven, ja se käänty takasin :-D millähän pyhällä hengellä se sen aisti että ovi aukes

   Lainaa

  44. Tulos: -6 (10 ääntä)
   pinnn: Näin kerran pari juuri tällaista “kuuromykkää”, ilmeisesti kierroksen jälkeen, supisemassa keskenään erään kioskin nurkalla.
   Jospa ne puhui viittomakieltä... ;)

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Kertokaa ihmeessä missä Anni asuu, niin esittäisin mykkää ja saisin itsekkin joskus helpolla rahaa :)

   Lainaa

  46. Tulos: -27 (31 ääntä)
   Vielä enemmän vituttaa nää suomen strippilubit ku maksat huoralle eka 50 euroo 10 minuutin privasta nii sen privan jälkee se saatanan huora rupee pummimaan lisää viel............ kyl helvetti luulis et se SAATANAN 50 EUROA vittu riittäis siihe 10min ettei enempää tarvis pummia... voi vittujen syksy

   Lainaa

  47. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Joskus kävi ovella "kuuro myyjä", jolta sitten ostin jonkun halvan tilpehöörin hetken mielijohteesta ja sen jälkeen kyllä aloin miettimään, että mitäs helvettiä tuli juuri tehtyä. Seuraavana vuonna sama tyyppi kävi taas, mutta tällä kertaa olikin mykkä eikä kuuro.

   Lainaa

  48. Voi helvetti 30.10.2012 8:36
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   Ja tällaset saatanan idiootit täällä äänestää ja tulee äänestämään. Ei ihme että joidenki virheiden kannatus kasvaa nuorten keskuudessa. "Pitäähän sitä auttaa jos se ihan oikeesti tarttee" Your post gave me a cancer

   Lainaa

  49. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Mila: Meille tuli joku ulkomaalanen myymään tauluja (50-100e kpl) joka “ei osaa suomea”.
   ahaa, mielenkiintoista - mitähän kieltä ne taulut sitten osas?

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (8 ääntä)
   En oo luottanu noihin ihmisiin, jotka tulee kerjää rahaa ovelle lapun kanssa jossa lukee että on kuuro/mykkä ja tarvii rahaa, sen jälkeen kun näin omalla ovellani käyneen "kerjääjän" kaupassa PUHUMASSA miehelleen!!

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Meilläkin kävi tässä vähän aikaa sitten samanlainen tapaus. Lapussa luki kaikki tarvittava ja siinä sitten oli levittänyt "oma tekemänsä" sälän, joka sisälsi mm. muumi aiheisia kylttejä yms. Kämppikseni sitten hyvä sydämisenä ihmisenä osti muumimamma kyltin jonka ajatteli antaa lahjaksi. Itse nyt en edes luottanut koko hyyppään enkä opiskelijana nyt ostanutkaan mitään. Ja oli maahanmuuttaja taustainen. Luulisi saavan ihan tarpeeksi avustusta muutenkin? Ensi kerralla jos samanlainen tapahtuu testaan ihan kettuillakseni myyjän kuuloa! On jollakin oudot käsitykset opiskelija elämästä.... Itselläni kyllästyttää tämä kädestä suuhun touhu jo! Opintolainaakin olen joutunut nostamaan eikä sekään meinaa riittää.

   Lainaa

  52. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Festareilla nähnyt kun kiertävät kylttiensä kanssa että kenellä on sairas lapsi tmv. Satuin myös näkemään kun metsänreunassa vaihtelivat aina välillä keskenään näitä pahvejansa. Kusetushan tuo kaikki on.

   Lainaa

  53. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Pakko kommentoida jos joku näitä vielä lukee. EU:n sisältä tulevat maahanmuuttajat esim. Romaniasta (ei siis pakolaiset/turvapaikanhakijat) saavat pysyä maassa vapaan liikkuvuuden johdosta, mutta heillä ei ole oikeuksia Suomen sosiaaliturvaan millään tasolla. Pääasiassa nämä ihmiset kerjäävät Suomessa, mutta harvoin saadut rahat menevät muualle kuin järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: raha, puu, rahapuu, työ, kerjääminen

 • Uusimmat

 • Kategoriat