Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Se aika vuodesta

"Katotaan Airin kanssa BB:tä."
Se aika vuodesta

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +367 (497 ääntä)
   On se BB sellasta kuraa että alta pois

   Lainaa

  2. Tulos: +690 (704 ääntä)
   Olis kyl jännä ohjelma toi Vessassa haisee paska :D

   Lainaa

  3. Tulos: -42 (84 ääntä)
   http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/707/nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg

   Lainaa

  4. Tulos: +40 (110 ääntä)
   Äiti sano et Jasu on pojan nimi...

   Lainaa

  5. Tulos: +142 (150 ääntä)
   Voi Jannea.. Miten se ei voi nelikymppisenäkään tietää mikä on tv-maksu? :( ps. Pari kertaa kun oon BB:n aikana Subille kääntänyt, niin oon miettyny kanssa, että mihin tuulen suojaan se talo on rakennettu, kun ittellä päällä villapaita ja ne on pihalla ottamassa aurinkoa..

   Lainaa

  6. Tulos: -24 (70 ääntä)
   Onkohan Ben itse BB-Ben?!

   Lainaa

  7. Tulos: -31 (75 ääntä)
   tantta: Onkohan Ben itse BB-Ben?!
   -.-'

   Lainaa

  8. Tulos: +73 (83 ääntä)
   Onkos tämä Iiro ammatiltaan kansanedustaja?

   Lainaa

  9. Tulos: -7 (105 ääntä)
   Jännä, jännä... Kaikki haukkuu BB:tä, eikä muka katso mutta siltikin on suuret katsojaluvut kyseisellä ohjelmalla. Kukaan ei vaan myönnä kattovansa :). Ja hei, ei sitä todellakaan ole sitten pakko katsoa jos ei tykkää :D on nii monta muutakin kanavaa! :)

   Lainaa

  10. Tulos: +30 (58 ääntä)
   PS. Kuinka moni BB-talon asukas on nykyään kansanedustajana? :o give me a name

   Lainaa

  11. Tulos: +16 (38 ääntä)
   tantta: Onkohan Ben itse BB-Ben?!
   Kuka?? Pitäiskö tällaset tietää... Jasun kommentit on kyllä asiaa.

   Lainaa

  12. Kuittirulla69 6.9.2012 16:29
   Tulos: +15 (29 ääntä)
   Vessassa haisee paska :Dd

   Lainaa

  13. kommentoijanne 6.9.2012 18:35
   Tulos: +61 (77 ääntä)
   Yleltä tulee myös hyvin paljon materiaalia mitä esim. käytetään kouluissa. Ilman Yleä kaikki tv-sisältö olisi suomessa tommosta kaupallista bb-tuubaa. 4D-dokkareita ei kovin sivistäviksi voi sanoa...

   Lainaa

  14. Tulos: +53 (53 ääntä)
   kommentoijanne: Yleltä tulee myös hyvin paljon materiaalia mitä esim. käytetään kouluissa. Ilman Yleä kaikki tv-sisältö olisi suomessa tommosta kaupallista bb-tuubaa. 4D-dokkareita ei kovin sivistäviksi voi sanoa…
   Jep. Olipa kerran-sarja tulee Yleltä ja sitä käytettiin vielä lukiossakin opintomateriaalina. Ainaki meillä.

   Lainaa

  15. Tulos: +27 (55 ääntä)
   "Jos ette tykkää, älkää katsoko" on paskin argumentti ikinä.

   Lainaa

  16. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Yleltä tulee Uusi päivä!

   Lainaa

  17. Tulos: -22 (40 ääntä)
   kommentoijanne: Yleltä tulee myös hyvin paljon materiaalia mitä esim. käytetään kouluissa. Ilman Yleä kaikki tv-sisältö olisi suomessa tommosta kaupallista bb-tuubaa. 4D-dokkareita ei kovin sivistäviksi voi sanoa…
   Joo. Taide-elokuvia, joissa homocowboyt syövät vanukasta ja rumat äijät polttavat puoli askia tupakkia yhden lauseen aikana.

   Lainaa

  18. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Iiron oli kyllä paras näistä :D

   Lainaa

  19. Tulos: +12 (24 ääntä)
   onneks yle rahoittaa vaan kaikkea sivistynyttä, esim. Mannerheim elokuvaa :O

   Lainaa

  20. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Missä Iiro on töissä? I really would like to know.

   Lainaa

  21. Tulos: +37 (47 ääntä)
   Millainen maailmankuva on ihmisellä, joka pitää "taide-elokuvaa" negatiivisena asiana, tai jopa suorastaan haukkumanimenä? YLE on hieno laitos. Esimerkiksi Ruotsin vastaava ei yllä lähellekään samalle tasolle!

   Lainaa

  22. Tulos: +11 (31 ääntä)
   momo: “Jos ette tykkää, älkää katsoko” on paskin argumentti ikinä.
   Perustele? Mielestäni typerä argumentti BB:n vastustajilta on että "kyseinen tv-ohjelma tyhmentää ihmisen" tai "idiootit katsoo sitä". Todellisuudessahan fiksu ihminen tietää että viihde ei tyhmennä ketään, ja fiksu ihminen antaa toisille tilaa katsoa haluamaansa viihdettä.

   Lainaa

  23. Tulos: +3 (13 ääntä)
   On ehkä maailman nolointa alkaa haukkumaan jotain sarjaa, jota kukaan ei pakota katsomaan. Tällä nyt tarkotetaan enemmänkin niitä, jotka varta vasten tykkäävät BB:n sivuista ja menevät haukkumaan ja tekevät lukuisia tilapäivityksiäkin aiheesta. Huhhuhh.

   Lainaa

  24. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Mä niin haluaisin tykätä tosta Jasun "Vessassa haisee paska" kommentista :D

   Lainaa

  25. Tulos: 0 (34 ääntä)
   Hähää oon ollu samoissa juhlissa BB-Sebastianin kanssa! Olen siis melkein julkkis! Minun mielestä on kaikista typerintä haukkua BBtä 'se on niin idiootti ohjelma ja ne ihmiset on ihan aivokuolleita'. ÖÖÖÖ se on sen ohjelman idea dude, nytkö oot sen vasta huomannu? Taijat itekkin olla hiukan aivokuollut? Kukaan ei pakota sitä kattomaan, en minäkään tee urheiluruudusta ongelmaa, vaikka se 'ohjelma' minua vituttaakin. JA SAATANA SITÄ TULEE YMPÄRI VUODEN, EI YHTÄÄN HYVÄ TÄMÄ. Nyt alan kyllä laittamaan facebookkiin 'minua ei voisi vittuakaan kiinnostaa mitä urheiluruudussa tapahtuu' -kiertoviestejä. (y)

   Lainaa

  26. Tulos: +4 (6 ääntä)
   moona: Voi Jannea.. Miten se ei voi nelikymppisenäkään tietää mikä on tv-maksu? ps. Pari kertaa kun oon BB:n aikana Subille kääntänyt, niin oon miettyny kanssa, että mihin tuulen suojaan se talo on rakennettu, kun ittellä päällä villapaita ja ne on pihalla ottamassa aurinkoa..
   Oikein hävettää tietää tästä jotain, mutta se paikka on (tai ainakin oli) vanhalla tehdasalueella suuren betonielementtihallin kyljessä/sisällä ja asukkaiden piha-alue on ympäröity korkeilla aidoilla. Ehkä siksi tuuli ei sinne pääse.

   Lainaa

  27. Tulos: +16 (28 ääntä)
   Akko: Perustele? Mielestäni typerä argumentti BB:n vastustajilta on että “kyseinen tv-ohjelma tyhmentää ihmisen” tai “idiootit katsoo sitä”. Todellisuudessahan fiksu ihminen tietää että viihde ei tyhmennä ketään, ja fiksu ihminen antaa toisille tilaa katsoa haluamaansa viihdettä.
   Minä voin perustella. Mun ei tarvitse edes avata tv:tä, niin silti saan tietää kaiken olennaisen ja tärkeän kyseisestä ohjelmasta. Kuulen BB:sta oikeastaan missä tahansa paikassa: bussissa, kaupanjonossa, koulussa, kaupungilla ja myös lähipiirissä. Mitä tapahtuu kun avaan esim. iltalehden tai vastaavan? Arvasit oikein, koko lehti on lähes täynnä BB:ia käsittelevää aihetta (lue paskaa). Menen facebookkiin, sielläkin pelkkää BB:ia. Avaan telkkarin, kun haluan katsoa esimerkiksi uutiset, sielläkin BB:ia. Avaan radion, sielläkin BB:ia. Kun menen aamupaskalle ja otan sattuman varaisesti jonkun sanomalehden, sielläkin on BB:ia. Pointti on, että vaikka en halua edes katsoa koko ohjelmaa (lue paskaa), niin saan silti tietää lähes kaiken siitä tekemällä pelkästään arkirutiineja. Sen takia tuo argumentti "älkää katsoko jos ette tykkää" on paskin argumentti ikinä.

   Lainaa

  28. pesservisser 10.9.2012 19:57
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Onko eduskunnassa joku Iiro?

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Insomnia: Minä voin perustella.Mun ei tarvitse edes avata tv:tä, niin silti saan tietää kaiken olennaisen ja tärkeän kyseisestä ohjelmasta. Kuulen BB:sta oikeastaan missä tahansa paikassa: bussissa, kaupanjonossa, koulussa, kaupungilla ja myös lähipiirissä. Mitä tapahtuu kun avaan esim. iltalehden tai vastaavan? Arvasit oikein, koko lehti on lähes täynnä BB:ia käsittelevää aihetta (lue paskaa). Menen facebookkiin, sielläkin pelkkää BB:ia. Avaan telkkarin, kun haluan katsoa esimerkiksi uutiset, sielläkin BB:ia. Avaan radion, sielläkin BB:ia. Kun menen aamupaskalle ja otan sattuman varaisesti jonkun sanomalehden, sielläkin on BB:ia. Pointti on, että vaikka en halua edes katsoa koko ohjelmaa (lue paskaa), niin saan silti tietää lähes kaiken siitä tekemällä pelkästään arkirutiineja. Sen takia tuo argumentti “älkää katsoko jos ette tykkää” on paskin argumentti ikinä.
   Veit sanat suustani. Vaikka BBn (kyllä, täyttä paskaa) katsominen on vapaaehtoista, sen vältteleminen on täysin mahdotonta.

   Lainaa

  30. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Insomnia: Minä voin perustella.Mun ei tarvitse edes avata tv:tä, niin silti saan tietää kaiken olennaisen ja tärkeän kyseisestä ohjelmasta. Kuulen BB:sta oikeastaan missä tahansa paikassa: bussissa, kaupanjonossa, koulussa, kaupungilla ja myös lähipiirissä. Mitä tapahtuu kun avaan esim. iltalehden tai vastaavan? Arvasit oikein, koko lehti on lähes täynnä BB:ia käsittelevää aihetta (lue paskaa). Menen facebookkiin, sielläkin pelkkää BB:ia. Avaan telkkarin, kun haluan katsoa esimerkiksi uutiset, sielläkin BB:ia. Avaan radion, sielläkin BB:ia. Kun menen aamupaskalle ja otan sattuman varaisesti jonkun sanomalehden, sielläkin on BB:ia. Pointti on, että vaikka en halua edes katsoa koko ohjelmaa (lue paskaa), niin saan silti tietää lähes kaiken siitä tekemällä pelkästään arkirutiineja. Sen takia tuo argumentti “älkää katsoko jos ette tykkää” on paskin argumentti ikinä.
   Olet täysin oikeassa! BB-aikaan ainakin puolet Keltaisen Lehdistön (Seiska, IL, IS...) uutisista koskevat BB:tä (eli yhtä huonoimmista ohjelmista päällä maan, jopa Supermarjo ja tytöt päihittää sen). Joko eilisen tapahtumia tai tämän päivän tapahtumia. Siksi en enää vaivaudu kommenttoimaan aiheesta...

   Lainaa

  31. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Rankeli: Olis kyl jännä ohjelma toi Vessassa haisee paska
   Epäilen, että ohjelma käsittelee vessanpöntön pesua pienillä hammasharjoilla

   Lainaa

  32. Tulos: -2 (2 ääntä)
   tididii: Yleltä tulee Uusi päivä!
   Yleltä ei tule salkkareita!

   Lainaa

  33. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Yle-verolla ei makseta pelkästään Ylen toimintaa vaan ylläpidetään infraa jotta esimerkiksi MTV:n televisiolähetykset näkyisivät ja vaikka Novan radio-ohjelma kuuluu. Yle-verolla kustannetaan myös Internetin infraa, eli kärjistetysti voidaan sanoa että kun maksatte Yle-veroa, mahdollistatte myös Feissarimokien toimintaa.

   Lainaa

  34. Maailmankuulu oppilas 5.8.2021 17:24
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Tapsa: Yle-verolla ei makseta pelkästään Ylen toimintaa vaan ylläpidetään infraa jotta esimerkiksi MTV:n televisiolähetykset näkyisivät ja vaikka Novan radio-ohjelma kuuluu. Yle-verolla kustannetaan myös Internetin infraa, eli kärjistetysti voidaan sanoa että kun maksatte Yle-veroa, mahdollistatte myös Feissarimokien toimintaa.
   Höpö höpö sun internetin infran maksajan kanssa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: BB, Big Brother, tv, ohjelma, televisio