Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Postia prinssiltä

"Muhun otti yhteyttä joku nigerialainen prinssi!"
Postia prinssiltä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 64 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +840 (868 ääntä)
   Voi miten ihanaa, rakkautta ensi silmäyksellä!

   Lainaa

  2. Tulos: +1127 (1147 ääntä)
   Tiesin että vanhukset menee näihin... mutta että neiti 19v, mitätäh, oikeasti? o.O

   Lainaa

  3. Tulos: +490 (510 ääntä)
   Aina vain pahenee nämä... enkä vieläkään haluaisi uskoa että facebookissa trollataan tänne pääsemisen toivossa... joko on pakko? "Varo ne huijaa!" oli kyllä ihana =D

   Lainaa

  4. Tulos: +387 (393 ääntä)
   Luulis että prinssillä on varaa maksaa ammattilaisille jotka järjestää.. Voi Johanna. Moni kakku päältä kaunis :D

   Lainaa

  5. Tulos: -41 (89 ääntä)
   Ps. Koska tänne aina päivitetään näitä uusia mokia vai ilmestyykö ne millon sattuu?

   Lainaa

  6. Tulos: +257 (265 ääntä)
   Billie: Ps. Koska tänne aina päivitetään näitä uusia mokia vai ilmestyykö ne millon sattuu?
   Tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo milloinsattuu, kuitenkin ennen klo 11 aamulla.

   Lainaa

  7. Tulos: -47 (71 ääntä)
   Billie: Luepa etusivu. Tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Eli maanantai-, keskiviikko- ja perjantai-iltoina kannattaa kytätä koneella ja heti puolenyön jälkeen alkaa päivittää sivua muutaman kerran minuutissa. Se ei tosin vielä ole selvinnyt, miksi uusia ei joskus näy ennen kuin moni muu on ehtinyt kommentoida, vaikka kuinka päivittelisi ja klikkailisi viimeksi kommentoituja tms. Joskus olen ehtinyt lukea uudet, ja kurkatessani uudestaan niitä ei näykään.

   Lainaa

  8. Tulos: +868 (872 ääntä)
   Hello, it's me, the Prince of Nigeria. I've heard about your great country, and frankly decided that I, the Heir to the Throne of Nigeria, a very wealthy person, shall move over there to be heavily taxed. Now, if a prince wants to move to another country, how does it work? Obviously the best way is to contact a random person living in that country, someone I've never met and can't trust to handle some paperwork. First you need to send me some money, don't ask me why. But don't worry, I'll pay you a billion dollars as a compensation. If you have any doubts, please just google ”pictures of a palace” and you'll see my home. My lawyer will soon send you something too ridiculous to believe, so you'll indeed have no reason to doubt my honesty. Thank you for your help. The Prince of Nigeria P.S. Don't let the fact that Nigeria is actually a republic and has a president fool you. It's a long story.

   Lainaa

  9. donitsimestari 6.9.2012 5:36
   Tulos: +191 (199 ääntä)
   ei jumalauta. paljonkohan pelkästään suomalaisilta urpoilta on lähteny tonne rahaa...

   Lainaa

  10. Tulos: +88 (94 ääntä)
   Auts.... auts.... päätä särkee kun yritänkin ajatella sitä pientä mahdollisuutta, ettei olisi trolli...Se prinssikin taitaisi siinä tapauksessa olla joku Johannan kaveri, joka tietää, miten Johannaa vedätetään täysillä.

   Lainaa

  11. Tulos: +110 (148 ääntä)
   Jihau: If you have any doubts, please just google ”pictures of a palace” and you’ll see my home.
   AAHHAHAHA Googlettakaa "koti", niin näette missä asun! Oikeesti, miks pitää olla niin sinisimmu!

   Lainaa

  12. Tulos: +156 (158 ääntä)
   " Hyvä Surffaaja, Sinut on valittu tänään 06.09.2012 juuri nyt klo 07:05 ja voit voittaa kaksi 1000 euron lahjakorttia..." OMG!

   Lainaa

  13. Sombrero89 6.9.2012 7:23
   Tulos: +103 (105 ääntä)
   Ois kyl mielenkiintoista kuulla, et miten tarina päättyy... o.O

   Lainaa

  14. meisselipoju 6.9.2012 7:27
   Tulos: +315 (315 ääntä)
   Tuo nigerialainen prinssi ei kyllä löydä ikinä rakkautta kun se oli meidän äitiäkin lähestynyt jo liki kymmenen vuotta sitten

   Lainaa

  15. Tulos: +198 (204 ääntä)
   haha mulle tuli pari päivää takaperin: "Hei rakas, Olen ilmoittaa sinulle keskinдisen liiketoimen merkitsee siirto dollaria 21,5 miljoonaa (Twenty-One Million Five Hundred Thousand Yhdysvaltain dollaria) minun pankki Kiina sinulle edunsaaja. Tдmд kauppa tehdддn 100% riskitцntд on Financial Officer kuolleen asiakkaan. Ota yhteyttд minun yksityinen email alla kysyttдvдд ja lisдselvityksiд. Ystдvдllisin terveisin, Sang Chin" Otin tietty heti yhteyttä ;D

   Lainaa

  16. Tulos: +74 (74 ääntä)
   Tässä muutama viikko sitten Yle uutisoi, miten joltain naiselta huijattiin 10 000 € (!) ja seurauksena nainen ajautui taloudelliseen ahdinkoon velkaannuttuaan. http://yle.fi/uutiset/nettituttava_huijasi_naiselta_10_000_euroa/6271017

   Lainaa

  17. Tulos: -7 (23 ääntä)
   eli en ole ainoa vaikka kuinka klikkaan ja päivittelen, ei mitään tapahdu ja sitten yht äkkiä nään uudet jutut mutta niihin on tullut jo aijemmin kommenttia milloin minä en niitä viellä nähnyt!
   Miau: Billie: Luepa etusivu. Tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Eli maanantai-, keskiviikko- ja perjantai-iltoina kannattaa kytätä koneella ja heti puolenyön jälkeen alkaa päivittää sivua muutaman kerran minuutissa. Se ei tosin vielä ole selvinnyt, miksi uusia ei joskus näy ennen kuin moni muu on ehtinyt kommentoida, vaikka kuinka päivittelisi ja klikkailisi viimeksi kommentoituja tms. Joskus olen ehtinyt lukea uudet, ja kurkatessani uudestaan niitä ei näykään.

   Lainaa

  18. Tulos: +49 (61 ääntä)
   Tuollaisten urpojen takia....... en pysty edes kirjoittamaan kun naama sulaa myötähäpeästä.

   Lainaa

  19. Tulos: +39 (57 ääntä)
   Surullista, että tämmösiin nettihuijauksiin menee aina ne optimistiset, luottavaiset ja empaattiset kaverit..

   Lainaa

  20. Tulos: -26 (50 ääntä)
   Joo tottakai se on? Miks se valehtelis..

   Lainaa

  21. Tulos: +72 (72 ääntä)
   Billie: Luulis että prinssillä on varaa maksaa ammattilaisille jotka järjestää.. Voi Johanna. Moni kakku päältä kaunis
   Ei, katsos kun niitä rahoja ei saa itse nostettua siltä tililtä vaan se pitää hoitaa jonkin kaukana sijaitsevan maan kautta jonkun onnekkaan ihmisen välityksellä.

   Lainaa

  22. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Johanna sanoi jutun jujun iotse viimeisllä kommentillaa, toivottavasti lukee uudesrtaan ja älyää. Luultavasti ei, tyhmältä vaikuttaa.

   Lainaa

  23. Pinkkihinkki 6.9.2012 10:48
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Ei herranen aika.. Olen sanaton.

   Lainaa

  24. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Johanna hei, ei kannata vastata, tuo prinssi on melkoinen pelimies, lähettelee viestejä muillekin!

   Lainaa

  25. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Ehkä se tällä kertaa onkin ihan oikea prinssi?

   Lainaa

  26. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Laittas prinssi viestiä Tuksulle, niin saattas saada vastakaikua...

   Lainaa

  27. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Mullekin tarjottiin joskus Nigeriasta rahaa ja ihan suomenkielisellä viestillä lähestyttiin. Otin sinne yhteyttä ja kutsuin kahville keskustelemaan lisää asiasta, mutta ei sieltä ikinä vastattu takaisin. Sinne meni isot rahat.

   Lainaa

  28. Tulos: +51 (57 ääntä)
   Olen vakaasti sitä mieltä että jos joku (vielä) menee näihin, niin sitä saa mitä tilaa.

   Lainaa

  29. Yli öpistö hörhö 6.9.2012 14:30
   Tulos: +77 (77 ääntä)
   En oikein ymmärrä mikä sähköpostista tekee niin luotettavaa joidenkin silmissä. On sitten 10, 19 tai 69 vuotias, tuskin tyhjentäisit tilisi jollekin joka tulee ovesi taakse ja kertoo olevansa Nigerian (tai Kiinan tai minkä tahansa valtion) rikkain mies MUTTA tarvitsee sinulta nyt 10 000 euroa että saa varansa siirrettyä Suomeen. Sitähän nauraisi päin naamaa. Mutta sitten kun tulee tuollainen viesti sähköpostiin niin tottahan se on.

   Lainaa

  30. Tulos: +89 (91 ääntä)
   Jihau: Hello, it’s me, the Prince of Nigeria. I’ve heard about your great country, and frankly decided that I, the Heir to the Throne of Nigeria, a very wealthy person, shall move over there to be heavily taxed. Now, if a prince wants to move to another country, how does it work? Obviously the best way is to contact a random person living in that country, someone I’ve never met and can’t trust to handle some paperwork. First you need to send me some money, don’t ask me why. But don’t worry, I’ll pay you a billion dollars as a compensation. If you have any doubts, please just google ”pictures of a palace” and you’ll see my home. My lawyer will soon send you something too ridiculous to believe, so you’ll indeed have no reason to doubt my honesty. Thank you for your help. The Prince of Nigeria P.S. Don’t let the fact that Nigeria is actually a republic and has a president fool you. It’s a long story.
   Haaaahhahhaaaa, päivän paras. Tai kuukauden paras, ehkä jopa kuluneen vuoden.

   Lainaa

  31. Olli Hästy 6.9.2012 14:51
   Tulos: +129 (131 ääntä)
   Nigerian prinssi höpöhöpö, mutta näkisittepä kaikki ne kuumat sinkut jotka hakee seuraa mun kotipaikkakunnalta!

   Lainaa

  32. Vanha Kissa 6.9.2012 15:00
   Tulos: +3 (29 ääntä)
   Jihau: Hello, it’s me, the Prince of Nigeria. I’ve heard about your great country, and frankly decided that I, the Heir to the Throne of Nigeria, a very wealthy person, shall move over there to be heavily taxed. Now, if a prince wants to move to another country, how does it work? Obviously the best way is to contact a random person living in that country, someone I’ve never met and can’t trust to handle some paperwork. First you need to send me some money, don’t ask me why. But don’t worry, I’ll pay you a billion dollars as a compensation. If you have any doubts, please just google ”pictures of a palace” and you’ll see my home. My lawyer will soon send you something too ridiculous to believe, so you’ll indeed have no reason to doubt my honesty. Thank you for your help. The Prince of Nigeria P.S. Don’t let the fact that Nigeria is actually a republic and has a president fool you. It’s a long story.
   Ei näin. Liian hyvää englantia. Spämmiviestien kieliasu nimittäin kuuluu liikekonseptiin. Tarpeeksi typeriä kirjoitusvirheitä ja/tai google-käännöksiä, niin viestiä eivät edes yritä lukea loppuun asti muut kuin tämmöiset johannat ja tarjat, eikä tule hankaluuksia fiksujen potentiaalisten asiakkaiden kanssa, jotka kenties yrittäisivät tehdä kiusaa. Mutta että tämmöisiä nigeriankirjeiden toiveasiakkaita on ihan oikeasti olemassa... ja vielä samassa fb-kaveripiirissä...

   Lainaa

  33. Tulos: -26 (30 ääntä)
   xXx: ” Hyvä Surffaaja, Sinut on valittu tänään 06.09.2012 juuri nyt klo 07:05 ja voit voittaa kaksi 1000 euron lahjakorttia…” OMG!
   mulki tuli tollane mut klo 15:15!! en uskalla vastaa noihi mitää ku kuitekaa ei voita mitää ja kaikki on vaa huijausta.. :/

   Lainaa

  34. Tulos: +60 (60 ääntä)
   Mäki olin kerran 999 999. kävijä yhellä sivulla!

   Lainaa

  35. en ymmärrä 6.9.2012 17:00
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   mistä näitä urpoja oikein tulee ? just luin eilen illal samantyyppisen jutun iltalehden sivuilta (liian hidas netti ettiäkseni linkin) ja mietin et kuin isolla paistinpannulla tollasia ihmisiä pitäis kopauttaa päähän että niiden päässä alkais liikkua edes jonkinlaista järkevää ajatusta...........

   Lainaa

  36. Tulos: +74 (76 ääntä)
   Terppa: Mäki olin kerran 999 999. kävijä yhellä sivulla!
   Mie oon ollu 5 kertaa...samalla sivulla ja samana päivänä. Sattumaa?

   Lainaa

  37. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Ei vittu pliis.

   Lainaa

  38. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Mutta mullepa oli tulossa perintöä - muistaakseni Nigeriasta - joltakin mieheltä, joka oli lakimiehensä mukaan minun sukulainen. Ainakin sama sukunimi sillä oli. Tosin minun sukunimeni on mieheltäni peräisin, mutta silti tuo ei ollut mieheni sukulainen, ainakaan häntä ei lakimies lähestynyt. No, mitäs pienistä. En ollut pikkurahan puutteessa niin jätin vastaamatta... Ihan tosissaan - miten joku yli 40-vuotias on oikeasti lähettänyt 500 euroa jonnekin!! Taitaa Tarjan nimessä olla kuitenkin jossain c.

   Lainaa

  39. Tulos: +54 (62 ääntä)
   Jessica: Joo tottakai se on? Miks se valehtelis..
   Neiti, olet selvästi edistynyt, isot kirjaimet ja lauseenlopetusmerkit paikoillaan. Ihanaa!

   Lainaa

  40. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Juomari: Olen vakaasti sitä mieltä että jos joku (vielä) menee näihin, niin sitä saa mitä tilaa.
   Tai pin-koodien ja pankin salasanojen kyselyihin.

   Lainaa

  41. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Se tunne kun sain samanlaisen sähköpostin viimeviikolla.. Olisihan se mainiota olla Nigerian prinsessa..

   Lainaa

  42. Tervetulleita 6.9.2012 20:44
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Mulle soitteli kerran joku dude ja kertoi, että olen netissä seikkaillessani voittanut itselleni ja perheelleni matkan viikoksi Hilton-hotelliin, Disneylandiin (vai -worldiin, en nyt osaa vannoa ihan varmaksi) ja Bahamaristelilylle. Saa lähteä koska huvittaa seuraavan 18 kuukauden kuluessa. Välillä hän jopa yhdisti matkanjärjestäjälle ja takasin arvontamiehelle. Hän myös kertoi, että Visa vahvistaa hänelle tiedon, että electronini neljä ensimmäistä numeroa on 4920. Visa myös vahvisti hänelle oikeaksi hänelle kertomani kortin voimassaoloajan. (jonka valehtelin) Sitten piti vain ryhtyä luettelemaan kortin seuraavia numeroita. Harmittaa vieläkin että katkes yhteys siinä kohtaa, mutta olen lohduttautunut ajatuksella, että tuollainen luksusloma olisi kuormittanut maapalloa liikaa =) Olisi pitänyt jatkaa vielä hetki ja luetella jannuille jotain random-numeroita. Harmi kun ei silloin tullut mieleen. Juu tiedän, että taisi tulla maksettua ulkomaisen puhelun vastaanottajana puhelumaksua, mutta oli niin hauska pitää kaverit siinä uskossa että olen koukussa. Ne nimittäin mainostivat lomaansa suht kauan.

   Lainaa

  43. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Terppa: Mäki olin kerran 999 999. kävijä yhellä sivulla!
   Minä olin kerran päivän ensimmäinen kävijä eräällä sivulla joskus kaheksan aikaan, ja samaan aikaan kirjautuneena oli ~30000 kävijää. -_- Applen mainos oli.

   Lainaa

  44. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Idioottien luonnollinen puolustuskeino tuolllaisia ulkomaalaisia huijareita vastaan on se, että ne idiootit ei osaa englantia. Tuokin pelastui(kai se pelastui) vain ja ainoastaan kielitaidottomuutensa vuoksi! Amerikkalaiset idiootit ovat sen sijaan puolustuskyvyttömiä :(

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Huoh, hävettää oikein kuulua samaan rotuun, pitäisikö näille ''ali-ihmisille'' keksiä ihan jokin muu nimike?

   Lainaa

  46. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Luepa Johanna tää... http://fi.wikipedia.org/wiki/Nigerialaiskirjeet

   Lainaa

  47. Muurahainen 7.9.2012 15:39
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Haha :D Toi viiminen kommentti :DD

   Lainaa

  48. Mr. Perfect 8.9.2012 0:12
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Minäkin taisin viimeviikolla periä Etelä-afrikkalaisen naisen...

   Lainaa

  49. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Jihau: Hello, it’s me, the Prince of Nigeria. I’ve heard about your great country, and frankly decided that I, the Heir to the Throne of Nigeria, a very wealthy person, shall move over there to be heavily taxed. Now, if a prince wants to move to another country, how does it work? Obviously the best way is to contact a random person living in that country, someone I’ve never met and can’t trust to handle some paperwork. First you need to send me some money, don’t ask me why. But don’t worry, I’ll pay you a billion dollars as a compensation. If you have any doubts, please just google ”pictures of a palace” and you’ll see my home. My lawyer will soon send you something too ridiculous to believe, so you’ll indeed have no reason to doubt my honesty. Thank you for your help. The Prince of Nigeria P.S. Don’t let the fact that Nigeria is actually a republic and has a president fool you. It’s a long story.
   Thank you for your valued comment, honored and wealthy prince. That really made my day!

   Lainaa

  50. Tulos: -23 (35 ääntä)
   suomalaiset on kyllä tyhmintä ja sinisilmäsintä kansaa ikinä tulis sota ja tappais meiät kaikki pois ni ei tarttis enää hävetä.

   Lainaa

  51. Tulos: +5 (7 ääntä)
   ABCDEFG: Neiti, olet selvästi edistynyt, isot kirjaimet ja lauseenlopetusmerkit paikoillaan. Ihanaa!
   Vielä on parantamisen varaa, sillä hän kirjoitti sanan ''totta kai'' yhteen.

   Lainaa

  52. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Jihau: P.S. Don’t let the fact that Nigeria is actually a republic and has a president fool you. It’s a long story.
   Aivan mahdollista. Esim. Italian kuningassuku on olemassa erinäisine titteleineen, vaikka maa 2. maailmansodan jälkeen monarkiasta luopuikin.

   Lainaa

  53. Tulos: -6 (6 ääntä)
   On kyllä saavutus noinkin tyhmältä naiselta täyttää 40 vuotta

   Lainaa

  54. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Muistathan noutaa ilmaiset alushoususi

   Lainaa

  55. Tulos: 0 (2 ääntä)
   http://static.naamapalmu.com/files/f3/big/n4pQIZmLlu7yysqlBszd.jpg

   Lainaa

  56. Rikas perillinen 20.9.2012 13:44
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Tässä Mr. David Hiscon vuodatus, tuli meiliin viitenä kappaleena (osoittaa varmaan asian tärkeyden ja todenmukaisuuden): Lähettäjä: David Hisco. Hyväksy vilpittömät pahoitteluni, jos posti ei täytä henkilökohtaista etiikkaa. Aion esitellä itseni David Hisco, olen kansalainen Neitsytsaaret Brittiläinen kotipaikka Lontoo. Johtaja kirjanpitoon varainhoito Jakso, seuranta taloudellinen verkosto täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämä on yksityiskohta, mitä haluan sinun auttaa minua tekemään, Yksi tilien pitämiseen tasapainossa kaksikymmentä miljoonaa viisisataatuhatta kiloa. On ollut lepotilassa ja ei ole käytetty viimeisten kahdentoista (12) vuotta. Minun tutkimuksia ja vahvistukset, tilin omistajaksi, ulkomaalaisen nimen (Ost Bob) kuoli 31. tammikuuta 2000. http://aviation.crosswindlanding.com/accidents/alaska_261.htm Ja sen jälkeen kukaan ei ole tehnyt mitään mitä väittäen tämän rahaa, koska hänellä ei ole perheenjäseniä, jotka ovat tietoisia olemassaolosta Kumpikaan tilin eikä varoja. Etsin suostumustasi esitellä teille kuin lähiomaiset / Will edunsaajaa kuolleen jotta etenee tämän tilin arvo on £ 20,5 miljoonaa puntaa voidaan maksaa (siirto) tiliin maasi. Tämä maksetaan tai jakaa näitä prosenttimääriä, 60% minulle ja 40% sinulle. Kaikki tarvittavat oikeudelliset asiakirjat, joita voidaan käyttää varmuuskopiointiin tämä väite turvataan meille. Antakaa minulle seuraavat, koska meillä on 7 päivää ajaa se läpi. Tämä on hyvin hyvin kiireellinen PLEASE. 1. Koko nimi. 2. Direct Mobile Number. 3. Yhteystietosi osoitteeseen. 4. Ikäsi. 5. Sinun Ammatti. Suostumustasi tähän sähköpostiin ja liiketoiminnan ehdotus on erittäin arvostettu. Terveisin, David Hisco.

   Lainaa

  57. Graduntekijä 28.9.2012 15:44
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Hei kommentoijat! Teen Turun yliopistolle opinnäytetyötä Feissarimokat -sivustolle lähetettyjen mokien syntymekanismeista ja mokien käsittelystä kommenttien avulla. Analysoin siis feissarimokia ja niiden kommentteja. Käytän työssäni sivustolla esiintyviä nimimerkkejä sellaisinaan etsiessäni kommenteista vihjeitä siihen mistä moka rakentuu. Jos haluat lisätietoa työstäni tai jos et halua että käytän kommenttiasi tai mokaasi tutkimuksessani, pyydän että otat minuun sähköpostitse yhteyttä. Lisäksi voit ottaa minuun yhteyttä jos haluat kertoa tarkemmin mokan syntyyn johtaneista tapahtumista ja kommentoinnin motiiveista. Terveisin, Sanni Pennanen skpenn(a)utu.fi

   Lainaa

  58. jorgeranger 31.10.2012 15:37
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   xXx: ” Hyvä Surffaaja, Sinut on valittu tänään 06.09.2012 juuri nyt klo 07:05 ja voit voittaa kaksi 1000 euron lahjakorttia…” OMG!
   daym meitähän on kaks mennäänkö yhessä kaljalle sitte voittorahoilla ? :D

   Lainaa

  59. jorgeranger 31.10.2012 15:38
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   eiku vittu tää on niin tätä kusetusta eihän sieltä mitään rahaa tule .... paskasia kortteja vaan

   Lainaa

  60. J.Moriarty 2.7.2013 16:04
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Tavallaan toivon, että meni lankaan. Oppiipa olemaan vähemmän sinisilmäinen

   Lainaa

  61. Tulos: 0 (0 ääntä)
   :D multa yritti joku nainen saaa 200 euroo, sano että tulee tänne jos annan. Kerroin, etten olen niin tyhmä ja sain vastaukseksi "fuck you"

   Lainaa

  62. Vapaamaalari 8.7.2014 10:51
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   dem: Huoh, hävettää oikein kuulua samaan rotuun, pitäisikö näille ”ali-ihmisille” keksiä ihan jokin muu nimike?
   Miten olis Dem?

   Lainaa

  63. Nulkun Pissijä 15.8.2021 23:47
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Näihin kaikkiin, jotka tollasia kyselee, vastaan, että sinne vaan rahat ja henkilötiedot, saatpahan pian perustettua orpokoteja Suomeen ja vitusti massia tililles!

   Lainaa

  64. Mäntylahti-Piiras 8.12.2022 10:16
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   muistan vieläkin elävästi oman ensimmäisen Nigerialaiskirjeeni, oli vuosi 2006 ja olin kai ohjelmoinnin tunnilla kun edesmenneen miljonäärin asianajaja kertoi koko perheen kuolleen lento-onnettomuudessa Keniassa, viikon sisällä koko luokka oli saanut vastaavia viestejä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Nigeria, nigerialaiskirje, nigerialaishuijaus, sähköposti, huijaus, prinssi