Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 108

"Illasta tulee aina hieman jännempi, kun hankkii itselleen ruokamyrkytyksen!"
Sekalaisia, osa 108

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Kyyläävä kyylä 8.9.2012 2:03
      Tulos: +1566 (1592 ääntä)
      Aleksin kommentille suuret kompit, on kyllä hemmetin ärsyttävää kun tuollaisilla "infoavilla" statuksilla kerjätään huomiota eikä voida kertoa yksityiskohtia.

      Lainaa

    2. jokuvaan;) 8.9.2012 2:44
      Tulos: +615 (631 ääntä)
      Aleksi puhuu asiaa!

      Lainaa

    3. Tulos: +668 (682 ääntä)
      "Voi että, ihan kamalaa mut en voi kertoa enempää!"

      Lainaa

    4. Tulos: +423 (435 ääntä)
      Vuokraemäntä tulee varmasti tosi iloiseksi, että joku laittaa sille alusvaatteisiin rahaa!

      Lainaa

    5. Tulos: +248 (256 ääntä)
      Mikä muuten on vastaus S:n kysymykseen?

      Lainaa

    6. meisselipoju 8.9.2012 7:54
      Tulos: +535 (547 ääntä)
      Tai mitä jos naimisiin mennessä toteaisi, "I accept terms and conditions".

      Lainaa

    7. Tulos: +199 (203 ääntä)
      Miau: Mikä muuten on vastaus S:n kysymykseen?
      Sanan ei ole pakko olla tahdon. Vastauksen on oltava sellainen, että vihkijä tietää vastaajan haluavan kysymyksessä esitettyä asiaa. Eli luulisin että S:n esittämät vaihtoehdot käyvät, mutta en ole niin varma, kävisikö esim. "kai mä ny sitte". Jotain tällaista vihkipappimme ainakin vastasi, kun asiaa kysyimme :)

      Lainaa

    8. jukkapalmu 8.9.2012 8:59
      Tulos: -256 (340 ääntä)
      6,5 €:n tilisiirrot? Jotenkin ihan hirveen vaikea ymmärtää...Jos on rahat noin vähissä että tarvii 6 egee niin sillon pitäis käyttää ne johonkin muuhun kun kalsareihin.

      Lainaa

    9. Tulos: -56 (88 ääntä)
      S:n kysymykseen vastaus: Pitää sanoa tahdon, muu ei riitä. Ainakin näin pappi sanoi ennen omaa vihkimistä.

      Lainaa

    10. Tulos: -67 (99 ääntä)
      ja kuudella ja puolella ei eurolla ei kyllä oikein alusvaatteita ostella. Ja vähän kummastuttaa, että joku lainaa alusvaaterahaa.. no kukin tyyylillään, mikäs siinä.

      Lainaa

    11. Tulos: -28 (52 ääntä)
      Tulikin tosta S:n tilapäivityksestä mieleen, että jos joskus alttarille astelen niin vois repästä ja sanoa jotakin muuta kuin "tahdon". Pääsisinköhän vihille? :D

      Lainaa

    12. Tulos: +178 (194 ääntä)
      Koiranruastako se on muka jonkun ruokamyrkytyksen saanu, vai imeskelikö Sanna kauriin sääriluuta jossa oli mätäneviä lihan rippeitä?

      Lainaa

    13. Tulos: +150 (156 ääntä)
      Aleksi on mun sankari.

      Lainaa

    14. Tulos: +177 (183 ääntä)
      Aleksille iso käsi, ehdottomasti. Niin täynnä näitä päivityksiä "Uudet kuviot elämässä..." jne. Sitten kun kysyt, niin "noooo, en mä ny viitti kertoo :))))" JUMALAUTA! Älä sitten kerro mitään!!!

      Lainaa

    15. Tulos: +90 (94 ääntä)
      Tuttavapariskunnalle pappi sanoi, että ei ole pakko sanoa "tahdon". Myös muu hyväksymistä tarkoittava sana riittää, myös nyökkäys käy. Ainoa ehto on, että kukaan ei saa pakottaa :)

      Lainaa

    16. Tulos: -67 (81 ääntä)
      nnoo ihan semiseksit :--D ei silti mitkää parhaimmat. ihan ok.

      Lainaa

    17. Tulos: +163 (185 ääntä)
      jukkapalmu: 6,5 €:n tilisiirrot? Jotenkin ihan hirveen vaikea ymmärtää…Jos on rahat noin vähissä että tarvii 6 egee niin sillon pitäis käyttää ne johonkin muuhun kun kalsareihin.
      Tämä on taas näitä hopealusikka suussa syntyneiden kommentteja. Tuommoiset 6,5€ tilisiirtolainat voivat olla joillekkin merkittäviäkin. Itsekkin aikanaan ottanut moisia, jotta saisi esim.20/40€ tililtä nostettua. Ja muutoinkin moinen summa voi olla merkittäväkin, juuri esim opiskeluiden alussa, jolloin pätkätöiden tms. saaminen ei ole pelkästä omasta halusta kiinni. Kaikilla ei vanhemmat sponssaa ja tuommoinen edes takaisin lainaaminen on hyvinkin perusteltua opiskelijoilla/vähätuloisilla. Ja jos alusvaatteet on vähissä, niin ainakin omasta mielestäni on astetta mukavami pitää puhtaita aluvaatteita...

      Lainaa

    18. Tulos: +21 (37 ääntä)
      murmeli: S:n kysymykseen vastaus: Pitää sanoa tahdon, muu ei riitä. Ainakin näin pappi sanoi ennen omaa vihkimistä.
      Näin on. Asiasta ei tule muuten mitään, varsinkin kun kukaan ei saa sanoa "Sun pitää sanoa ´tahdon´". Kysymys esitetään niin monta kertaa kunnes oikea vastaus saadaan. Kuulostaa oudolta ja ehkä tyhmältäkin. Mutta näin se on.

      Lainaa

    19. Tulos: +146 (156 ääntä)
      Niin siis en tosiaan lainannut rahaa alusvaatteisiin vaan kirjoitin ihan läpällä siihen tuon "rahaa alusvaatteisiin" :D

      Lainaa

    20. Tulos: +16 (28 ääntä)
      Amy: Näin on. Asiasta ei tule muuten mitään, varsinkin kun kukaan ei saa sanoa “Sun pitää sanoa ´tahdon´”. Kysymys esitetään niin monta kertaa kunnes oikea vastaus saadaan. Kuulostaa oudolta ja ehkä tyhmältäkin. Mutta näin se on.
      Entä jos on mykkä? Riittääkö pelkkä nyökkäys? Miksei sitten kaikilla voi riittää pelkkä nyökkäys? Kysymyksen esittänyt "S" on muuten naispuolinen henkilö, ei mies, toisin kuin Feissarimokat antaa ymmärtää.

      Lainaa

    21. Tulos: -8 (80 ääntä)
      Nokun kaikki muutkin täällä on tästä sanonu niin minäki tökkään risuni kasaan, ei riitä mikkää nyökkäys vaan se pittää sanoa "tahdon". Minen ymmärrä, ku niin pitkälle ko minä muistan niin kirkossa on sanottu "tahdon", MIKSI nykyään ihmiset haluaa olla niin vitun erilaisia ja räväyttää ja sanoa jotain niinvitunhienonraivostuttavantyperää kuten "NO MIKÄS SIINÄ (ÖHHÖHÖHHÖ!)"???? MIKSI ei vaan voi tyytyä siihen että kirkossa sanotaan "TAHDON" eikä lähetä sooloileen? Mennee yli.

      Lainaa

    22. Tulos: +27 (41 ääntä)
      Noni, sivistetäämpäs ihmisiä. Esim. ortodoksisessa vihkimisessä ei sanota tahdon. Ei siellä kysytäkkään "Tahdotko sinä N.N...." vai miten se menee? Suomen lain takia siihen viittaava kysymys on esitettävä. Olen antanut itseni ymmärtää, ja on opetettu, että onhan se kysymyksen esittäminen vähän tyhmää. Ehkä ihmiset ovat kuitenkin ajatusta vihkimisestä jonkun aikaa yleensä miettineet, että onko siinä nyt vielä tivattava ennen lopun elämän alkua "Notta ootko nyt ihan varma asiasta" :) Ort vihkimisessä pappi kysyy tämän lain vaatiman kysymyksen, "Onko sinulla, NN, hyvä ja vapaa tahto ja vakava mieli ottaa aviopuolisoksesi tämä NN, jonka näet tässä vierelläsi?" Kysymykseen vastataan: "On, arvoisa isä!" Käsittääkseni myös tahdon hyväksytään, onhan se monelle jännittävä paikka, eikä välttämättä oikeita sanoja löydä :) Kysymyksen merkitys ehkä toimituksessa näkyy siitä, että se esitetään ensimmäisenä, jonka jälkeen toimitus viedään loppuun. Olisihan se tyhmää meisninkien jälkeen todeta että ei nää tosissaan olleetkaan. Jos kieltävä vastaus tulee alkuun ni ei muuta kun leuka rintaan ja kotia kohti. ;) Ort. kirkossahan avioliitto on sakramentti eikä vain kahden ihmisen keskinäinen rakkaudentunnustus, vaan liitolle haetaan Jumalan siunausta ja vahvistusta. Lähteenä käytetty www.ort.fi sivua.

      Lainaa

    23. Tulos: +50 (52 ääntä)
      helic: Aleksille iso käsi, ehdottomasti. Niin täynnä näitä päivityksiä “Uudet kuviot elämässä…” jne. Sitten kun kysyt, niin “noooo, en mä ny viitti kertoo )))” JUMALAUTA! Älä sitten kerro mitään!!!
      Näinpä. Sitten on niitäkin jotka kirjoittaa statukseen pelkästään ":)", ";)", "<3" tms. On niin mahottoman salaperäistä mutta pakko on saada jotain kirjoittaa, vain että kanssabookkailijat tulis oikeen mahottoman uteliaisiksi tai ärsyyntyisivät kun eivät saa tietää, mistä on kyse. Mulla on yks tällainen fb-kaveri, jonka päivitykset on tosi usein nuita, ja ne aina liittyy kirjoittajaan itseensä. Tai sitten se päivittää jotain johonkin toiseen henkilöön liittyvää, mutta silloin juoruaa kaikille tarkkaan mistä on kyse, semmoisiakin juttuja joita ei todellakaan ole kaikille tarkoitettu. Pahimman luokan huomiohuora.

      Lainaa

    24. Tulos: +31 (39 ääntä)
      Jeppis jepulis, hyvä Aleksi !

      Lainaa

    25. Tulos: +45 (49 ääntä)
      Itse kävimme ohimennen maistraatissa naimassa toisemme (heh hee), muistaakseni minä sanoin "kyllä" ja puoliso ehkä jopa "joo". Ei ole niin tarkkaa.

      Lainaa

    26. Tulos: -4 (14 ääntä)
      S on käynyt lukemassa Päivän Peiliä...

      Lainaa

    27. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Tuo S on selvästi Lemmikkipalstalainen, PP:ssä on aiheesta parin sivun keskustelu :D

      Lainaa

    28. Tulos: -9 (21 ääntä)
      LOLZ! S muka "tässä vain miettii" vaikka koko ajatelma on pöllitty tästä viestiketjusta suoraan: http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/392887.html LOLZ! Vähänkö noloa!

      Lainaa

    29. Tulos: -7 (15 ääntä)
      eikö tuo S:n juttu ole herra Leikolan jostain stoorista otettu...

      Lainaa

    30. Tulos: +32 (44 ääntä)
      Voisiko olla niin, että joku muukin on ajatellut samaa asiaa, kuin Leikola tai joku lemmikkipalstan foorumilta?

      Lainaa

    31. saatelinsaateli 9.9.2012 20:04
      Tulos: +22 (26 ääntä)
      Oon aleksin kanssa ihan samaa mieltä. Noi FB cliffhangerit on ihan saatanan ärsyttäviä.

      Lainaa

    32. Tulos: -2 (12 ääntä)
      Sheena: Voisiko olla niin, että joku muukin on ajatellut samaa asiaa, kuin Leikola tai joku lemmikkipalstan foorumilta?
      Niin juuri vähän sen jälkeen kun PPssä on ollut tuo keskustelu, ja ihan samoilla sanoilla. Noloa se on eikä mikään hyvä sattuma... :D

      Lainaa

    33. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Nauran aika harvoin. Nyt nauroin Aleksin kommentille, kiitos!

      Lainaa

    34. Pitihän sekin sitten testata 10.9.2012 17:32
      Tulos: +9 (13 ääntä)
      bethos: Koiranruastako se on muka jonkun ruokamyrkytyksen saanu, vai imeskelikö Sanna kauriin sääriluuta jossa oli mätäneviä lihan rippeitä?
      Useimmat koiranruuat joita suomessa myydään on sen verran hyvin etukäteen testattu, että harvemmin niistä mitään tulee (näin ainakin miulle on kerrottu..tiedä sitten). Paitsi jos on esim. vehnälle allerginen tai jos ovat jo valmiiksi vanhentuneita yms.. Tosin empä mie lapsena mitään ruokamyrkystystä koskaan saanut, kun menin koiranruokaa maistamaa. Muutamaakin eri sorttia. Olihan se ihan syötävää. (;

      Lainaa

    35. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Hitlerille vissiin tosiaan naurettiin ja siks se keräs vihaa sitä yhtä uskontokuntaa vastaan. Kait sen taideharrastus meni munille kun nuorena yritti maalata ja taidekoulun pomo oli lytännyt sen. Ja joo, pomo oli juutalainen. Alkeellinen teoria vaan voi olla perääkin.

      Lainaa

    36. Tulos: -18 (26 ääntä)
      helic: Aleksille iso käsi, ehdottomasti. Niin täynnä näitä päivityksiä “Uudet kuviot elämässä…” jne. Sitten kun kysyt, niin “noooo, en mä ny viitti kertoo )))” JUMALAUTA! Älä sitten kerro mitään!!!
      kröhöm, asianomaisena, olen kyllä ihan ilmottanu kommenttina tossa tilassa jälkeenpäin mistä oli kyse :D:D:D:D:D ja ennen Aleksiaki oli kommentoitu, mut se oli otettu vaan pois. Ottakaa asioista selvää ennenku alatte täällä mikittämään väsyneet oikeesti.

      Lainaa

    37. kukkahattutäti 11.9.2012 21:41
      Tulos: +33 (33 ääntä)
      jukkapalmu: 6,5 €:n tilisiirrot? Jotenkin ihan hirveen vaikea ymmärtää…Jos on rahat noin vähissä että tarvii 6 egee niin sillon pitäis käyttää ne johonkin muuhun kun kalsareihin.
      Eihän siltä ihmiseltä välttämättä rahat vähissä oo? Onhan se nyt vaikka voinut ostaa kaveriltaan jotain 6, 50 € maksavaa ja nyt maksaa sen? Ja veikkaan että toi alusvaaterahajuttu oli vitsi, jos kaverille meni... :D

      Lainaa

    38. Tulos: +27 (35 ääntä)
      fLiba: kröhöm, asianomaisena, olen kyllä ihan ilmottanu kommenttina tossa tilassa jälkeenpäin mistä oli kyse :D:D:D:D ja ennen Aleksiaki oli kommentoitu, mut se oli otettu vaan pois. Ottakaa asioista selvää ennenku alatte täällä mikittämään väsyneet oikeesti.
      Mikset voinut kertoa asiaa suoraan ekassa kommentissa/päivityksessäsi? Siis sitä, että miksi siellä sairaalassa hengailit. Siitä tässä nyt ehkä suurin osa ihmisiä on vittuuntuneet, kun pitää udella että "Mikänytvoikauheetootsäkunnossaaaah"

      Lainaa

    39. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Komppikitaroin Aleksia täysin.

      Lainaa

    40. Tulos: +8 (8 ääntä)
      "Vaikka koirat syökin, ei sun tarvi kokeilla kanssa" naurahin

      Lainaa

    41. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Tahdonpahan vaan olla häissä, jossa sulhanen sanoo " khyl maar " :D

      Lainaa

    42. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Mummerus: Tahdonpahan vaan olla häissä, jossa sulhanen sanoo ” khyl maar ”
      Entäs kelpaisiko "No mitäs luulisit?"

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ruokamyrkytys, koiranruoka, häät, tahdon, tilisiirto, psykologia, pseudopsykologia, Hitler, sairaala