Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Paita

"Olepas tyttö nyt hiljaa täällä mun seinillä!"
Paita

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 96 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -164 (182 ääntä)
   Julkaistu maanantaina?

   Lainaa

  2. Tulos: +294 (308 ääntä)
   Ari sanoi, että tuo kesti neljä päivää, mutta itse laskin, että paidasta räyhättiin jopa kuusi päivää (kuutena eri päivänä).
   Chigurh: Julkaistu maanantaina?
   Joskus nämä tulevat ulos muutama minuutti ennen keskiyötä.

   Lainaa

  3. Tulos: +231 (261 ääntä)
   Ei helvetti, eikös nää voi hoitaa chatissa?

   Lainaa

  4. Tulos: +251 (271 ääntä)
   Pekka: Ei helvetti, eikös nää voi hoitaa chatissa?
   Noo, näyttäisi sellaiselta keskustelulta jota on koitettu kaikilla mahdollisilla vähemmän julkisilla tavoilla jo hoitaa.

   Lainaa

  5. Tulos: +123 (147 ääntä)
   Voihan paita..... Pitääki tehä asioista noin hankalia ! :D

   Lainaa

  6. Syntax Terrorist 25.9.2012 0:31
   Tulos: -125 (447 ääntä)
   Voi jumalauta noita Sinin tyyppisiä ihmisiä! Ja tuosta postihommasta nii KENENKÄÄ talous ei voi kaatua muutaman euron postareihin! :D

   Lainaa

  7. Tulos: +340 (346 ääntä)
   Pekka: Ei helvetti, eikös nää voi hoitaa chatissa?
   Itse ainakin toivon että ihmiset eivät oppisi hoitamaan henkilökohtaisia asioitaan chatissa. Mikäs sen mukavampi tapa viettää iltaa kuin lukea idioottien teinidraamoja Facebookista tai Feissarimokista popcornipussin kera ja nauraa muiden tyhmyydelle? ;)

   Lainaa

  8. Tulos: +30 (46 ääntä)
   Jumalautsi.

   Lainaa

  9. Ällön Fani -95 25.9.2012 1:02
   Tulos: -26 (104 ääntä)
   Ei kukaan voi tehä paidasta nui isoo juttuu? :D

   Lainaa

  10. jokuvaan;) 25.9.2012 1:03
   Tulos: +108 (172 ääntä)
   Vissiin tärkeeki paita...

   Lainaa

  11. Tulos: +174 (186 ääntä)
   Olen itsekin joutunut joskus vaatimaan omaisuuttani takaisin, mutta ei se nyt ihan sentään noin vaikeaa (onneksi) ollut...

   Lainaa

  12. Tulos: +81 (219 ääntä)
   Laskeeko joku oikeesti että kuinka monta tupakkaa tutulleen vippaa ? Tai siis jos on noin tarkkaa niin miks heitellä ja lainailla ? Taitaa maiju jäynätä ihan periaatteesta.

   Lainaa

  13. Tulos: -38 (322 ääntä)
   ei härregyyd mikä idiootti tuo maiju :DDD

   Lainaa

  14. Tulos: +294 (336 ääntä)
   Lapsellista vänkkäystä molemmin puolin, mutta kieltämättä tyypit jotka eivät palauta lainaamiaan rahoja/tavaroita vituttavat välillä rankemman päälle - varsinkin olettaessaan että oikea omistaja olisi jotenkin velvollinen järjestelemään palautusta tai takaisinmaksua.

   Lainaa

  15. Tulos: +158 (168 ääntä)
   Facebook saisi poistaa chat- ja yksityisviestiominaisuudet kokonaan! Saisimme feissarimokia joka päivä!

   Lainaa

  16. Tulos: +132 (150 ääntä)
   Tämän takia kannattaa olla varovainen, kenelle lainaa ja mitä.

   Lainaa

  17. donitsimestari 25.9.2012 7:09
   Tulos: -91 (135 ääntä)
   naiset, naiset...

   Lainaa

  18. Tulos: +106 (200 ääntä)
   lollll: ei härregyyd mikä idiootti tuo maiju DD
   Mun mielestä Se on iha hyvällä asialla. Kyllä mäki periaatteesta pomputtaisin ihmistä joka lainaa tavaroita eikä saa niitä palautettua ja varsinkin jos ite pitäs juosta pitkin Suomee niiden perässä

   Lainaa

  19. Tulos: -7 (135 ääntä)
   donitsimestari: naiset, naiset…
   -.-'' sanoo joku donitsi ..

   Lainaa

  20. Tulos: +143 (187 ääntä)
   Just niin tyypillistä, että tavara on ollut pitkään lainassa ja sit ku se yhtäkkiä muistetaan niin se on pakko saada takasin heti. Tuli etäisesti mieleen ystävättäreni, jonka kanssa meni välit poikki jokin aika sitten. Hän halusi sen jälkeen saada antamansa lahjat takaisin, mutta lainaamani leffat jäivät kyllä sille tielleen. Eikä oo kuulunu vieläkään.

   Lainaa

  21. Tulos: +83 (99 ääntä)
   hävettää myöntää, mut tunnen kummatki näistä leideistä, ja aika hyvin.. en ois uskonu..

   Lainaa

  22. Tulos: -20 (138 ääntä)
   Billie: Laskeeko joku oikeesti että kuinka monta tupakkaa tutulleen vippaa ? Tai siis jos on noin tarkkaa niin miks heitellä ja lainailla ? Taitaa maiju jäynätä ihan periaatteesta.
   Katsos, kun jotkut ihmiset omaavat semmoisen asian, kuin muisti. Se on aika kätevä juttu elämän aikana, sitä on mahdollista muistaa tiettyjä asioita elämässään. Esimerkiksi kuinka paljon rahaa on lainannu tietyille henkilöille ja kuinka paljon tupakkia on antanut toiselle. Joskus se tulee ihan itsestään jopa, että sen vain muistaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +155 (201 ääntä)
   Syntax Terrorist: Voi jumalauta noita Sinin tyyppisiä ihmisiä! Ja tuosta postihommasta nii KENENKÄÄ talous ei voi kaatua muutaman euron postareihin!
   Joskus se viisikin euroa on iso raha (myös työssäkäyvälle). Oikeesti. Btw, itse en löytänyt tuosta alusta mistään kohtaa mainintaa Maijulta, ettei ole koululla perjantaina. Vasta Emmin kommenttien jälkeen tulee tuo asia ilmi. Ehkä tästäkin syystä Sini jankkaa koulusta.

   Lainaa

  24. Tulos: +74 (192 ääntä)
   Mää en nyt ymmärtänyt, mikä Maijulla oli ongelmana. En osannut lainkaan samaistua hänen tunnetiloihinsa. Ja miksi dissata Samia? En oo huomannut sen olevan tossun alla olemista, jos puolustaa tyttöystäväänsä. Voi luoja.

   Lainaa

  25. hei oikeesti! 25.9.2012 10:05
   Tulos: +28 (132 ääntä)
   Mun mielestä toi Maiju on sit lapsellinen! Jos ei oo paita tarvinnu viimiseen puoleen vuoteen ja nyt sit yhtäkkiä tartteeki sen "heti ens viikolla" niin on se ny helvetti kumma ! On se joo niinkin et kaikki lainattu olis hyvä palauttaa mahdollisimman pian. Ja miks edes menee lainaan vaatteitaan jollekin "ei-kaverille"? :DD NAURETTAVAA! kyllä ihmiset vaan osaa välillä olla niin vitun tyhmiä..

   Lainaa

  26. Tulos: -13 (19 ääntä)
   :""D ei hitto^

   Lainaa

  27. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Kyllä se monesti ärsyttää, tai ärsytti sillon ku poltti ja oli koulussa, että aina joutu jollekki antaa tupakkia tai jättää jämiä, ja sitte ite joskus harvoin pyysi ku ei sattunu olemaan, nii vastaus oli niin jyrkkä "EIeeiei en ikinä anna!"

   Lainaa

  28. Tulos: +44 (56 ääntä)
   Tämän keskustelun fiksuin osapuoli on mielestäni Emmi.

   Lainaa

  29. Tulos: -21 (187 ääntä)
   Voi elämä toi Sini poikaystävineen on nolojaaa. En kestä. Jos jotain lainaa niin sun tehtävähän se on myös palauttaa. Saatana ku vituttaa tollaset idiootit jotka ei ymmärrä mistään mitään. Tosin Maijun vika kommentti oli myös tyhmä.

   Lainaa

  30. Tulos: +34 (46 ääntä)
   Jälleen kerran itkettää ihmiset....sekä maiju että sini. Ei voi tehdä asioista noin vaikeita!!!

   Lainaa

  31. Tulos: +81 (113 ääntä)
   Kävikö muuten jostain ilmi, että Sini oli lainannut Maijun paidan, eikä Maiju ollut esim. unohtanut sitä Sinin luokse?

   Lainaa

  32. Tulos: -11 (49 ääntä)
   Ainakin ohutkankaisen paidan isossa kirjekuoressa lähettäminenhän ois tosiaan maksanu sen vajaa 2e....................................

   Lainaa

  33. Tulos: +90 (104 ääntä)
   Billie: Laskeeko joku oikeesti että kuinka monta tupakkaa tutulleen vippaa ?
   Mun oli nyt pakko tehdä debyytti tänne sivulle.. kukaan ei ollut vielä huomannut tossa kommentissa pientä tahatonta hauskuutta. Ootko mahdollisesti Sorvan Kylästä kotoisin?

   Lainaa

  34. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Haha toi vika kommentti :D

   Lainaa

  35. Tulos: +77 (121 ääntä)
   Pfs: Ainakin ohutkankaisen paidan isossa kirjekuoressa lähettäminenhän ois tosiaan maksanu sen vajaa 2e………………………………
   Siinähän puhutaan hupparista, ja ne on yleensä aika tilaa vieviä. Tässähän on vähän molemmilla nyt mokailua, mutta enemmänkin tuo Maiju tässä ärsyttää. Onpas vaikeaa ilmaista monelta pääsee koulusta? Ja vieläkin vituttaa ja sovintoa ei voi tehdä vaikka jutun ulkopuolinen henkilö tarjoutunut tuomaan paidan? Taitaa Maijulla olla nyt vähän muitakin ongelmia tämän Sinin kanssa..

   Lainaa

  36. Tulos: +49 (129 ääntä)
   Sini on juurikin semmonen henkilö, jonka puolesta pitää aina olla tekemässä asioita, hänelle pitää lainata rahaa, hänelle pitää antaa tupakkaa, ja lainaa toisten tavaroita lähinnä ilman lupaa. Mutta kyn pyytää vastapalvelusta, perii velkoja yms, niin sitten alkaa juurikin tommonen käytös. Terveisin Sinin entinen kaveri

   Lainaa

  37. Tulos: -8 (38 ääntä)
   angst: Kyllä se monesti ärsyttää, tai ärsytti sillon ku poltti ja oli koulussa, että aina joutu jollekki antaa tupakkia tai jättää jämiä, ja sitte ite joskus harvoin pyysi ku ei sattunu olemaan, nii vastaus oli niin jyrkkä “EIeeiei en ikinä anna!”
   Kuka pakotti?

   Lainaa

  38. Tulos: +22 (62 ääntä)
   Syntax Terrorist: Voi jumalauta noita Sinin tyyppisiä ihmisiä! Ja tuosta postihommasta nii KENENKÄÄ talous ei voi kaatua muutaman euron postareihin!
   no mä en ainakaan tuhlaisi euroakaan tollaseen idioottiin! :D

   Lainaa

  39. Tulos: -20 (60 ääntä)
   Mä oisin polttanu sen paidan tossa vaiheessa...

   Lainaa

  40. Tulos: +14 (32 ääntä)
   Kun olin töissä "slummissa" pidin aina tyhjää röökiaskia taskussa jota voi sitten pummeille näyttää että voi voi kun on loppu. Loputtomille rahan ruinaajille heittää sen kympin niin eivät tule ikinä uudestaan lainaamaan mitään kun on entisetkin maksamatta, halpaa.

   Lainaa

  41. padappadappa 25.9.2012 13:11
   Tulos: +30 (40 ääntä)
   olipas dramaattinen tuo vika kommentti. :DDD voi huhhuh ja yksi huppari kyseessä. onneksi on edes tuollaisia ihmisiä kuin anu, joka ulkopuolisena halusi kuitenkin ratkaista tilanteen.

   Lainaa

  42. Tulos: +23 (75 ääntä)
   oscar: Katsos, kun jotkut ihmiset omaavat semmoisen asian, kuin muisti. Se on aika kätevä juttu elämän aikana, sitä on mahdollista muistaa tiettyjä asioita elämässään. Esimerkiksi kuinka paljon rahaa on lainannu tietyille henkilöille ja kuinka paljon tupakkia on antanut toiselle. Joskus se tulee ihan itsestään jopa, että sen vain muistaa.
   Mutta oikeasti, kuka helvetti laskee kuinka monta tupakkia on heittänyt toiselle?

   Lainaa

  43. Tulos: +81 (93 ääntä)
   Minusta on outoa, että lainaa vaatteitaan lähes tuntemattomille, siis sellaisille, joiden puhelinnumeroa ei edes omista. Mitenköhän tuo lainaaminen on tapahtunut..? Koulun käytävällä: hei, hieno paita, saanko lainaa?

   Lainaa

  44. Tulos: -19 (43 ääntä)
   Reaper: Mun oli nyt pakko tehdä debyytti tänne sivulle.. kukaan ei ollut vielä huomannut tossa kommentissa pientä tahatonta hauskuutta. Ootko mahdollisesti Sorvan Kylästä kotoisin?
   En ole nyt ihan varma että mitä tuolla meinasit, mutta en ole Sorvinkylästä :) en taida edes tietää että missä semmonen on ?

   Lainaa

  45. Tulos: +61 (79 ääntä)
   daa: Kävikö muuten jostain ilmi, että Sini oli lainannut Maijun paidan, eikä Maiju ollut esim. unohtanut sitä Sinin luokse?
   Tätä minäkin mietin. Jos Maiju on lainannut paidan Sinille, mielestäni silloin Sinin kuuluisi olla se, jonka toimesta paita saadaan takaisin Maijulle. Jos Maiju on unohtanut paidan esim. Sinin luokse, niin tällöin Maiju voisi nähdä enemmän vaivaa paidan takaisinsaamiseksi, hänen oma mokansahan se silloin on. Olipa kummin vain, niin mielestäni tässä mokassa Maiju vaikuttaa aika hankalalta ihmiseltä - jos itsekin siellä koululla on (jokin muukin päivä kuin perjantai), niin miksei sitä paitaa voisi sinne jättää jonnekin luotettavaan paikkaan/luotettavalle taholle, josta paita saadaan toimitettua Maijulle? Tai kuten Anu tässä on ystävällisesti tarjoutunut auttamaan paidan perillesaamiseksi, niin mitä se Maiju vielä hannaa vastaan? Ellei Anu sitten ole epäluotettava ihminen, joka esim. lainailee vaatteita sieltä täältä niitä koskaan palauttamatta.

   Lainaa

  46. Tulos: +54 (56 ääntä)
   "ei oo sun numeroo, yhyy" "ei mullakaan oo sun numeroo!" Kuinka vaikea niitä numeroita on vaihtaa? Tietysti jos ei tahdo numeroaan jakaa kelle tahansa, mutta tuntuu tuo paita olevan niin iso juttu, että helpommalla varmasti päästäisiin, jos niitä numeroita vaihdettaisiin vaikka FB:ssä yksityisviestillä.

   Lainaa

  47. Tulos: +11 (51 ääntä)
   Siis, Maiju halu paitansa takasi, Sini on tulos koululle tuomaan sitä paitaa. Maiju jankkaa ja valittaa eikä esim. ehdota Anun ehdotusta.Anu ehdottaa. Maiju valittaa vieläkin, dafuck? Ja siis, paoita on ollu Sinil puol vuotta et ompas tärkee paita...

   Lainaa

  48. Tulos: +32 (46 ääntä)
   Tässä on kyllä vähän idiotismia molemmin puolin. Jäi kiinnostamaan että miltä näyttää kuuluisa paita.

   Lainaa

  49. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Miksi tästä tehtiin niin vaikeaa? Jos toinen lupaa tuoda sen jonain tiettynä päivänä koululle ja kysyy millon toinen on paikalla, niin miksi (A) ei vastaa (B) muuttaa koko ajan kertomustaan miksi ei voi olla paikalla vastaanottamassa paitaa sinä tiettynä päivänä., Tosin Sinin toiminta on kerrassaan omituista, olis se sen paidan voinut postittaa. Vaikka sinänsä, en minäkään olis postittanut jos paikkakunnalle olisin menossa. Mutta jos kyseinen henkilö asuis jossain siinä lähellä, niin olisin vienyt vaikka postilaatikkoon, mutta olkoot vaikeita jos haluavat :D

   Lainaa

  50. nyt vittu oikeesti 25.9.2012 15:52
   Tulos: +71 (81 ääntä)
   Joo, kyllähän lainattu paita kuuluu palauttaa. Mutta tulee vähänsellainen fiilis, että Maiju haluaa tahallaan tehdä paidan palautuksesta mahdollisimman vaikeaa. Ei ota kuuleviin korviinkaan, että Sini on tulossa koululle perjantaina, ennen kuin sitä on jankattu niin monta kertaa, että Maijun täytyy jotenkin kuitata asia, jolloin hän keksii ettei ehdikään tulla kouluun perjantaina, ei ole edes paikkakunnalla silloin! Joopa joo.

   Lainaa

  51. Tulos: +60 (64 ääntä)
   itteeni on kans ärsyttäny ihan älyttömästi ku lainasin parhaalle kaverille 20e ja sain joka päivä vuoden ajan sitä ruinata. joo tiedän ettei oo paljon, mut olin sillon opiskelija ja se todellakin oli mulle paljon. joskus jopa jäi kiinni siitä 20 eurosesta et sainko ruokaa vai en. ja joka päivä se kaveri sano et huomenna saat sen rahan. ite oon siitä asti päättäny etten lainaa MITÄÄN KELLEKKÄÄN, koska vaikka kyse ois parhaasta kaverista, ei voi tietää saako sitä koskaan takas. (ainii, ja sillä kaverilla oli kyllä varaa hankkii koira ja muutama lävistys, mut ei ollu varaa maksaa mulle velkoja (Y))

   Lainaa

  52. Tulos: -2 (50 ääntä)
   Ihana kaveri tuo Sini. Eipä tainnu tulla mieleen, että sen paidan ois voinu palauttaa ennen muuttoa.

   Lainaa

  53. Tulos: -3 (39 ääntä)
   vittu toll Maijulla on ongelma :-D

   Lainaa

  54. Tulos: +14 (26 ääntä)
   En kyllä myöskään tajua miksei Maiju voi sitä paitaa hakea koululta jos itsekin on siellä kuitenkin? Ja jos mie alkaisin kavereille nakkaamiani tupakkeja perimään takasin niin en usko että vuoteen tarvis itse ostaa..... Tuommosista jaksa pitää mitään velkakirjaa kun meillä ainakin on ollut niin, että kun mulla ei oo niin poltan kaverin/poikaystävän tupakkeja/jämiä ja kun niillä ei ole niin minä tarjoan.. :D kuinka helppoa se on.

   Lainaa

  55. Tulos: +71 (77 ääntä)
   Asiahan kaiken kaikkiaan oli alkanut sillein, että Maiju ja Sini olivat samassa asuntolassa ja Maiju lainasi hupparin Sinille. Maiju muutti asuntolasta aikaisemmin kuin Sini ja Sini oli tarjoutunut antamaan hupparin Maijulle takaisin, mutta Maiju ei ilmeisesti tarvinnut hupparia vielä ja sanoi että ottaa sen myöhemmin. Maiju oli sit viikkoja myöhemmin facebookissa kysyny Siniltä että voiko se tuoda sen kouluun ja Sini vei paikkaan minne oli sovittu, mutta Maijua ei näkynyt missään, edes seuraavana päivänä! Ja siitäkin on jo puoli vuotta kun Sini on viimeksi kuullut Maijusta mitään! :D Selventikö yhtään? :D

   Lainaa

  56. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Norsuttaja: Mutta oikeasti, kuka helvetti laskee kuinka monta tupakkia on heittänyt toiselle?
   Teinit. Teinit laskee. Samoin kuin saidat ihmiset.

   Lainaa

  57. Tulos: -3 (21 ääntä)
   Sini aika lapsellisesti käyttäytyi tuossa, mutta ei Maijukaan niin fiksu ollut, kun ei tyytynyt kompromisseihin. Eikä joustanut mielipiteistään edes sovinnon tultua. Ja muutenkaan Maiju ei tominut kaverin tavoin, kun alkoi muutamasta tupakasta muistuttamaan. Jos edes ovat kavereita.

   Lainaa

  58. Tulos: -11 (59 ääntä)
   Olen kyllä Maijun puolella tässä asiassa. Jos Sini kerran on lainannut jotain, niin kyllä hän myös itse saa hoitaa palautuksen/postimaksun eikä vaatia lainaajaa esimerkiksi hakemaan sitä.

   Lainaa

  59. Tulos: -9 (25 ääntä)
   Olen Joensuusta ja nyt hävettää...

   Lainaa

  60. Tulos: +16 (34 ääntä)
   Lapsellisesti käyttäytyi molemmat. Maiju jankkasi eikä voinut hyväksyä pienintäkään kompromissia (mikä ongelma esim. jättää paita jonnekin kaappiin/vaksille josta sen voisi myöhemmin hakea), mutta toisaalta Sininkin luulisi ymmärtävän että lainatut tavarat palautetaan, ja jos se perjantai ei käy niin sitten täytyy sumplia joku muu keino. Poikaystävän puuttuminen kahakkaan oli turhaa.

   Lainaa

  61. Tulos: -4 (38 ääntä)
   blaablaablaa. Se kuka paitaa lainaa, on sen velvollinen myös palauttamaan lainaajalle silloin kun tämä on maisemissa. Piste. Luulisi tyhmempienkin ihmisten tajuavan.

   Lainaa

  62. Tulos: +41 (55 ääntä)
   Pelkästään tähän keskusteluun perustuen, henkilöitä sen enempää tuntematta, mielestäni Maiju tässä on se idiotti. Sinihän kertoo tuoneensa sen paidan jo kerran koululle, mutta ei tavannut Maijua, vaikka ilmeisesti tuonnista oli sovittu. Sen lisäksi Maijulle tuntuu olevan ylivoimaisen vaikea kertoa milloin hän ylipäänsä olisi koululla (sanoo vain ettei voi jäädä koulun jälkeen, vaikka Sini puhuu välitunnilla näkemisestä), jolloin paita voitaisiin palauttaa, inttää vain että se pitää tuoda tai postittaa kotiovelle. Tietty tajuan Maijun asenteen jos Sini kuuluu niihin lainaajiin, jotka lainaa ja pummii, mutta vastapalveluksia tai tavaroitaan ei takaisin saa (muuta kuin ehkä pitkällisellä kinuamisella). Se taas ei tästä kunnolla ilmene, siitä huolimatta että Maiju puhuu tupakan pummimisesta ja että vastapalveluksia ei saa. (Tulkintaan vaikuttaa myös se että Maiju tuntuu olevan paljon enemmän hiilenä, kuin asiallisen tuntuisena vastaava Sini) Ja totta kai Sinin täytyy palauttaa paita. Mutta ei Maijun sitä tarvi noin vaikeaksikaan tehdä (en tiedä onko ylivoimaisen vaikeaa tuoda Maijun ovelle jos samalla paikkakunnalla pyörivät?). Mitä tästä opimme? Älä lainaa mitään (ainakaan jos haluat sen takaisinkin) sellaiselle jota et tunne hyvin, ja jota et näe tarpeeksi usein. :)

   Lainaa

  63. Tulos: +23 (31 ääntä)
   nuo osaa sentään riidellä ilman sen suurempia vittuja ja vattuja, joita useasti viljellään joka toiseks sanaks ja het vedetään iso pussi pakastevihanneksia nenään, ja huoraakaan ei näy kertaakaan noiden vänkäämisessä. ne on nii letkeitä tuola itä-suomen suunnalla nuo immeiset. toisin on täällä länsi-suomessa asiat.

   Lainaa

  64. Tulos: +7 (25 ääntä)
   Ei juma miten vaikeaksi Maiju oman paitansa palauttamisen tekee. :D

   Lainaa

  65. Tulos: -8 (42 ääntä)
   Ihan oikeasti, kyllä toi Sini aika ääliönä tässä tilassa näyttäytyy. Aivan sama kuinka lapsellisesti Maiju tivaa takaisin lainaamaansa paitaa, niin kyllä Sinin pitäisi olla ennemmin kiitollinen siitä että paita on ollut ilmeisesti yli puoli vuotta hänellä kätytössä, ja palauttaa se ihan itse mukisematta, vaikka raahautua erikseen johonkin paikkaan sen takia. Useampikin 20 € paita on mennyt minulla puolessa vuodessa hajalle tai muuten käyttökelvottomaksi...

   Lainaa

  66. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Ite oon sitä mieltä, että se joka lainaa se myös palauttaa. Tietenkin lainaajankin on vähän tultava vastaan, mutta ei niin että lainaajan pitää olla hirveästi järjestelemässä ja organisoimassa asioitaan, että saa lainan takaisin. Silti Maiju kuulostaa tässä sodassa siltä enemmän urpolta, jos se paita on ollut jo noin pitkään lainassa, niin mikä vittu siinä on että se yhtäkkiä just-nyt-heti pitää saada takaisin.

   Lainaa

  67. Tulos: +37 (47 ääntä)
   No tuo se joka lainaa, myös palauttaakin on vähän sellainen kaksisuuntainen juttu. Lähtökohtaisesti tietty niin, mutta jos toinen tekee koko ajan ohareita, niin voiko syyttää toista ettei ole saanut omaisuuttaan takaisin? En itse ainakaan alkaisi maksaa toimittamisesta, jos aikaisemmin olen yrittänyt sovitusti palauttaa, mutta toinen ei vain ole viitsinyt olla ottamassa vastaan.

   Lainaa

  68. Tulos: -5 (25 ääntä)
   ei vitttuuu.. kun luki tota niin teki mieli lyödä tota maijua

   Lainaa

  69. Tulos: +17 (27 ääntä)
   Asian puolesta olen Maijun puolella, mutta kumpikin neidoista käyttäytyi tässä yhteydessä kuin A-luokan pissiskakara. Heikko ulosanti ei myöskään mairitellut kumpaakaan. Itse olen ottanut sen käytännön tupakan, kolikoiden, karkin sun muun pienen kanssa, että en ikinä lainaile mitään. Jos joku pyytää tupakan, ym, ja minulla sattuu olemaan, annan sen. Vaihtoehtoisesti jos itselläni ei ole, saataan pyytää siltä samalta henkilöltä itselleni. Mutta en pahastu tai velvoita ketään lainaamaan/maksamaan minulle mitään takaisin. Kaikki osapuolet ovat säästyneet tällä toimintatavalla pahalta mieleltä. Jos jollekin on niin sydämen asia saada takaisin ne kaverille lainatut kaksi tupakkaa, että tästä pitää oikein päiväkirjamerkinnät tehdä, niin jättäisi alunperinkin lainaamatta. Ei minulle ole kukaan koskaan vetänyt hernettä nenään, kun olen joskus joutunut sanomaan, että en voi heittää tupakkaa, koska itselläni ei ole varaa ostaa niitä lisää. Ja niille, jotka ihmettelivät, miksei Sini olisi voinut postittaa hupparia. Pari euroa voi opiskelijalle olla oikeasti ylitsepääsemätön summa. Nimimerkillä, makaroni on hyvää. Olisi kiva käydä ostamassa kaupasta maitoa, but alas, ei ole varaa tällä hetkellä. Siis yhteen maitopurkkiin.

   Lainaa

  70. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Kumpikaan osapuoli ei kuulu penaalin terävimpiin kyniin...

   Lainaa

  71. Tulos: -6 (14 ääntä)
   Nyt hävettää kauheesti. Toinen henkilöistä on kuulemma tuttu... ja vielä sukulainen -''- Ei vois taas enempää olla tyhmempi? Ilmeisesti...

   Lainaa

  72. Tulos: -15 (39 ääntä)
   Maijun "murre" on aivan helvetin ärsyttävää lukea. Tekee mieli lyödä koko ämmää naamaan pesäpallomailalla.

   Lainaa

  73. Tulos: -18 (30 ääntä)
   Sinille ei ne postarit ois ollu iso homma, kun poikaystävä (lue: sossu) ja äiti maksaa kaiken ja kakara ei töitä tee vaikka saiskin niitä.. kermaperse

   Lainaa

  74. Tulos: +24 (34 ääntä)
   niin siis alussahan luki et sini on yrittänyt puol vuotta sitä palauttaa jo... ja maiju puhu ittes pussiin kun sano olevas koulus eikä ehdi sen jälkeen jäämään, ja hupsista kun seuraavaks sano ettei oo ees paikkakunnalla :D inhoon mäki sellasia jotka ei palauta,mut ainakin sini yritti ja se ei kelvannu maijulle, mä ainaki jättäisin maijun omaan arvoonsa ja pitäisin paidan ihan kostoks :D ei voi yhtäkkii kaivata "ens viikolla" jotain paitaa mitä ei oo ollu puoleen vuoteen!huhhuh....ei voi ku nauraa :'D

   Lainaa

  75. Tulos: -16 (26 ääntä)
   Sini ja Sami. Ei ole vaikea arvata mikä taho tämän pariskunnan tulevaisuudessa elättää.. (sossu) Huh huh.

   Lainaa

  76. seppo sukuataiei 27.9.2012 10:10
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Kyllähän se on niin, etten itsekään lähtisi postin kautta toimittamaan muilta lainaamiani tavaroita, erityisesti tuollaisen episodin jälkeen. Jos kerran useamman kerran on yrittänyt palauttaa tavaraa ja omistaja on ollut ties missä, niin ei ole mitään syytä olla vihainen ja velvoittaa lainaajaa palauttamaan tavaraa tietyin ehdoin. Se, ettei itse ole "päässyt" paikalle sovittuna palautusaikana on sama asia kuin se, ettei toinen halua maksaa palautuksesta pieniäkään postikuluja, kun homma olisi voinut mennä paljon helpomminkin. Itse en voisi syyttää toista omista ohareistani, enkä missään nimessä niiden takia velvoittaisi toista tekemään asioita tietyllä tavalla. Homman saa kyllä toimimaan kun hetken sopii aikataulut tai muut yhteen. Tuossa jutussa taas näyttää olevan jo jotain muutakin vihaa tyyppien välillä, joten tuskin on enää vain paidasta kyse.

   Lainaa

  77. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Ouh: Maijun “murre” on aivan helvetin ärsyttävää lukea. Tekee mieli lyödä koko ämmää naamaan pesäpallomailalla.
   Se on ihan ymmärrettävää, kyseessä on kuitenkin joensuulainen sankari :D

   Lainaa

  78. minämäjameitsi 27.9.2012 13:51
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   joo tota, jos toi sinin kertomus pitää paikkaansa että on yrittäny tuoda hupparin/paidan sinne ja silloin mutta maiju ei ole ollut paikalla vaikka näin on sanonut, ja tämänkin jälkeen sini yrittää hyvil mielil palauttaa paitaa/hupparia tuomalla ystävällisesti koululle ( jossa näkee maijun(?), mutta maijulle ei käy ja puhuu ittesä pussii ja samal kusee vastatuuleen, niin vittu tulukoot ite hakemaa sen paitasa sitte.. ja muutenki toi maijun murre, MIe sie tuot sie mie asfagsdgsfdh.bs.fgsdg. kissat kaloja

   Lainaa

  79. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Samin jo pitkään tunteneena ja siniin samin kautta tutustuneena,voin sanoa että sini osaa olla kova suustaan :D mutta tässä tuo maiju on aika lapsellinen,haukkuu samia joka vaan yritti sanoa että paita tulossa:D Jos sami olisi maijulle uhonnut,niin teksti ei olisi ollut tuollaista:) ja käsittääkseni sinikin opiskelee?? eikä ole mikään kermaperse. ja asia olis ollu maijulle selvä,niin olisi hyväksynyt sen että sini tuo paidan eikä sitä erikseen postittele,kun on kerta tulossa käymään paikkakunnalla missä maiju on vklopun.

   Lainaa

  80. Tulos: 0 (20 ääntä)
   Toi Maijun käytös on sen verran v-mäistä ja lapsellista et mä oisin itte polttanu jo sen paidan tossa vaiheessa ja laittanu kuvan siitä tohon keskusteluun. Jos ei oo moneen helkkarin kuukauteen ollu mitään kiirettä saada paitaansa takasin ja tulee vaan paniikki nyt sen takia kun huomaa et toinen on muuttanu toiselle paikkakunnalle nii on aika kohtuutonta vaatia laittamaan sitä paitaa postissa. Varsinkaan kun toinen on ihan kohtapuoliin samalle paikkakunnalle tulossa käymään. Sillon ei haluu paitaansa tarpeeks kovasti takasin jos ei voi menojaan sen vertaa järjestellä et saa sen rakkaan paitansa takasin nii ei sitä sillon myöskään kovin kovasti tarvii. ei p**kele mitä kitinää, palaa niin pinna tämmösiin.

   Lainaa

  81. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Kyllä se on Sinin velvollisuus toimittaa Maijun paita. Ja itse olin Maijun kanssa odottamassa Siniä, eikä neiti ihmistä näkymyt mailla eikä halmeilla. En ymmärrä miksi puolustaa Siniä, joka lupasi palauttaa Maijun paidan. Olen itse kuullut kyseisestä Sinistä hänen "kavereiltaan" millainen ihminen hän oikeasti on. En itse olisi hänen kanssaan mitään kaveria. Pysyisin aika kaukana... Mutta eipähän tarvitse olla jatkossakaan hänen kanssaan tekemisissä. Sini tässä on ollut hölmö, ei Maiju.

   Lainaa

  82. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Haluaisin nähdä tuon paidan..

   Lainaa

  83. Tulos: +2 (8 ääntä)
   kannattaa sanoa kavereille ku rahaa lainaatte tai jotai et jos kestää maksaa takas yli viikon nii alkaa tulee korkoa joka päivä

   Lainaa

  84. Tulos: 0 (14 ääntä)
   sinistä sai aika ääliö kuvan, en tajua miten osa porukasta täällä ei vaan nää sitä. ja sami.. ei yhtään selvemmin tossun alla? ja jos ei niin pillun perässä kuitenkin kun pitää tollai esittään kaiken pelastavaa sankaria. maijuun tutustuisin mielelläni ja "puolustukseksi" vielä niin tottakai ihminen alkaa kaipaamaan tavaroitaan takaisin kun huomaa toisen muuttaneen muualle, eikö ihmiset näin yksinkertaista tajua.. O___o

   Lainaa

  85. ...................... 24.10.2012 19:34
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   : Sini on juurikin semmonen henkilö, jonka puolesta pitää aina olla tekemässä asioita, hänelle pitää lainata rahaa, hänelle pitää antaa tupakkaa, ja lainaa toisten tavaroita lähinnä ilman lupaa. Mutta kyn pyytää vastapalvelusta, perii velkoja yms, niin sitten alkaa juurikin tommonen käytös. Terveisin Sinin entinen kaveri
   jep, taitaa olla kyseisellä henkillä vieläkin myös mun vaatteita sun muuta lainassa jo 3matta vuotta... sama homma rahan kanssa. ja pakko sanoo tosta maijustakin että tuskin kenenkään talous pariin takaisinheittämättömään tupakkaankaan kaatuu. ps ei harmita ettei siniä näy enää täällä hoodeilla. myös sinin entinen kaveri

   Lainaa

  86. Tulos: +4 (8 ääntä)
   selvittäkää perkele välinne jossain muualla kuin feissarimokien kommenttikentissä. hitto mitä kakaroita. hyödyttää hirveesti et yks kaveri täällä puolustaa yhtä ja toinen toista ja sit auotaan sitä naamaa toisille ja puhutaan paskaa ympäri kyliä. helvetti, kukaan ei pakota ketään oleen tekemisissä ihmisten kanssa, joista ei tykkää, eikä niiden ihmisten tykkäämättömyydestä tartte väkisin repiä teiniangstidraamaa. unohtakaa toisenne! maiju vois mennä vastaan kun sitä paitaa tuodaan sinne kylille asti, eikä yrittää samaan aikaan vaatia ja estää palauttamasta sitä. idiootti.

   Lainaa

  87. lololooololol 11.11.2012 22:46
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   vittu mähän laittasin sen postiin niin että vastaanottaja maksaa postikulut prkl ! :DD

   Lainaa

  88. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Siis se joka lainaa palauttaa lainaamansa vaikka siihen menis viimenen 5euroa. Muutenki lainaamista kannattaa välttää puolin ja toisin.

   Lainaa

  89. Tulos: 0 (2 ääntä)
   miä: :”"D ei hitto↑
   Olen jo olemassa

   Lainaa

  90. Irvin "Kostaja" Kissa 8.2.2013 11:41
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Maijun poitti snaijattu mut JUMALAUTA mikä ämmä! Vituttaa oikeen lukea tätä, kiesus. Mut propsit Anulle että sai ratkasun asiaan (:

   Lainaa

  91. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Pörje: Mun mielestä Se on iha hyvällä asialla. Kyllä mäki periaatteesta pomputtaisin ihmistä joka lainaa tavaroita eikä saa niitä palautettua ja varsinkin jos ite pitäs juosta pitkin Suomee niiden perässä
   Kyllä senkin voisi hoitaa vähän vähemmän lapsellisesti. Kuulosti hiukan siltä ettei M. ole itsekään ihan viaton siihen että palautus on venynyt... Tosin itsekin olen ihmetelly useaan otteeseen kuinka joillekin ihmisille on niin vaikeaa pitää huolta toisten omaisuudesta. Ei se silti ihan näin suurta draamaa vaadi :P

   Lainaa

  92. Tulos: -4 (8 ääntä)
   rupesi ärsyttämään maijun "sie, miun, mie, siunka.." joo oon itekki puhunu noin, mutta ärsytti vain c:

   Lainaa

  93. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Mutta Sini asuu KUOPIOSSA, ei se voi sieltä noon vaan lähteä paitaa tuomaan. Postittaminenkin on tosi kallista KUOPIOSTA.

   Lainaa

  94. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Musta lainaaja on aina ihan 100 - 0 velvollinen nöyrtymään ja palauttamaan omistajan ehdoilla tuotteen, kunhan pysytään kohtuudessa (mitä posti olisi tässä tapauksessa ollut) Pummi on aina pummi.

   Lainaa

  95. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Miks olisin postittanu jos menin kyseiselle paikkakunnalle. Oltiin aikasemmin kavereita eikä ollu koskaan mitään riitoja tai mitään ongelmia muutakaan. Tuo oli ensimmäinen riita ja vähän yllätyinki tuosta showsta :D

   Lainaa

  96. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Yle x:n Maiju?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: paita, riita, posti, palautus, laina