Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 4

"Tissini eivät kuule sinua."
Kuvakooste, osa 4

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +865 (895 ääntä)
   Haha nyt kyl repes Tuomakselle :D

   Lainaa

  2. Tulos: -544 (732 ääntä)
   Tuomas ei tule ikinä saamaan naista

   Lainaa

  3. Syntax Terrorist 25.9.2012 0:43
   Tulos: +255 (313 ääntä)
   Juho, oot nolo! Tuomas sen sijaan tokaasi vaan totuuden :D

   Lainaa

  4. Tulos: +336 (364 ääntä)
   Tuomas, well played brother.

   Lainaa

  5. Tulos: +265 (277 ääntä)
   Tuomas osuu naulan kantaan.

   Lainaa

  6. Ällön Fani -95 25.9.2012 1:02
   Tulos: +129 (165 ääntä)
   Hyvä pointti tuomas :)

   Lainaa

  7. Tulos: +118 (142 ääntä)
   Tuomas on mun idoli

   Lainaa

  8. Tulos: +136 (162 ääntä)
   :D Kännykkäni (jolla mokia yleensä luen) on hieman vanhempaa mallia, ja tässä täytyy zoomata kuvaa ennen kuin pystyy lukemaan mokat, mutta heti kun näin nuo pyllyt (kuvat näkyvät hyvin ennen näytön zoomausta, tekstit/nimet eivät), tiesin että pissis-Jenni taas asialla! Tuomas, peukku sulle!

   Lainaa

  9. Tulos: +118 (130 ääntä)
   Tuo käännös Tuomaksen kommentista olisi ollut mielenkiintoista nähdä...

   Lainaa

  10. Tulos: +206 (216 ääntä)
   Käyn täst lähin tuijottaa ihmisten korvia, kun puhun niille - ne sentäs kuulee!

   Lainaa

  11. Tulos: +49 (71 ääntä)
   Onneks joku osaa sanoa asiat niinku ne on:) go tuomas

   Lainaa

  12. Tulos: -51 (93 ääntä)
   elkku: Käyn täst lähin tuijottaa ihmisten korvia, kun puhun niille – ne sentäs kuulee!
   xDDDD ei reps

   Lainaa

  13. Tulos: +153 (163 ääntä)
   Haha, Tuomaksen kommentti on saanut enemmän tykkäyksiä kuin kuva.

   Lainaa

  14. Tulos: -50 (190 ääntä)
   Aika tekopyhää naisilta pukeutua ensin hyvin paljastaviin vaatteisiin ja sitten valittaa, että miehet tuijottaa. Jos ei pukeutuis tyylillä "katso minua", ei varmaan niin moni katsoiskaan. Sitä vaan saa mitä tilaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +81 (123 ääntä)
   eräs: Sitä vaan saa mitä tilaa.
   Maailman vanhin tekosyy.

   Lainaa

  16. padappadappa 25.9.2012 13:01
   Tulos: +16 (28 ääntä)
   go tuomas!!! :DD

   Lainaa

  17. Tulos: +105 (133 ääntä)
   eräs: Aika tekopyhää naisilta pukeutua ensin hyvin paljastaviin vaatteisiin ja sitten valittaa, että miehet tuijottaa. Jos ei pukeutuis tyylillä “katso minua”, ei varmaan niin moni katsoiskaan. Sitä vaan saa mitä tilaa.
   Ja jos naiset käyttää minihameita, niin ne vihjailee meille miehille, että ne haluaa meitä ? Ihanaa ajattelua..

   Lainaa

  18. Tulos: +40 (108 ääntä)
   Norsuttaja: Ja jos naiset käyttää minihameita, niin ne vihjailee meille miehille, että ne haluaa meitä ? Ihanaa ajattelua..
   No ei nyt noinkaan. Tarkotin vaan, että jos me naiset kuljetaan rinnat paljaina niin selvää huomion hakemistahan se on. Miksi siis valittaa siitä kun saa sitä mitä hakeekin? Jokainen saa paljastella niin paljon kuin huvitttaa, mutta en jaksa sitten kuunnella valitusta siitä.

   Lainaa

  19. Tulos: +32 (54 ääntä)
   helic: Maailman vanhin tekosyy.
   onhan se myös turhaa puolustella miks niitä tissejä kattelee, tissejä kattelee siks kun ne kiinnostaa ja jotku naiset pitävät tissejään sen verta esillä... mutta mitä pahaa siinä on?

   Lainaa

  20. ripulikalle 25.9.2012 13:46
   Tulos: +77 (125 ääntä)
   eräs: No ei nyt noinkaan. Tarkotin vaan, että jos me naiset kuljetaan rinnat paljaina niin selvää huomion hakemistahan se on. Miksi siis valittaa siitä kun saa sitä mitä hakeekin? Jokainen saa paljastella niin paljon kuin huvitttaa, mutta en jaksa sitten kuunnella valitusta siitä.
   Nii nii burkhat vaan päälle kaikille muijille ettei vaan poikia ala itkettämää. Yleensähän se ongelma on siinä että miehet osoittaa sellaista ikävää huomiota että heti jos mukamas "heruttaa" (ai saakeli näkyy solisluut paidasta apua uuh liikaa paljasta pintaa) tartutaan ku sika limppuun ja ähistään kaikenmoisia satatuhattakertaa kuulleita "kohteliaisuuksia", kunnon kuolaaviksi mutanteiksi osaavat muuttua. Niin joo ja osoittaa sinulta aikamoista egoistisuutta ajatella että naiset pukeutuu ku pukeutuu MIÄHIÄ JA HUAMIOTA varten, ehkäpä ne pukeutuu ku pukeutuu koska ne tykkää sellasista vaatteista. Tai ehkä ne pukeutuuki muita tyttöjä varten. Tai ehkä niillä on kuuma. Niin joo ja jos nainen ei pukeudu paljastaviin vaatteisiin sittenhän se haukutaan rumaksi lepakoksi ja nunnaksi sun muuksi. Ikinä ei voi voittaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +19 (53 ääntä)
   eräs: No ei nyt noinkaan. Tarkotin vaan, että jos me naiset kuljetaan rinnat paljaina niin selvää huomion hakemistahan se on. Miksi siis valittaa siitä kun saa sitä mitä hakeekin? Jokainen saa paljastella niin paljon kuin huvitttaa, mutta en jaksa sitten kuunnella valitusta siitä.
   No nyt mennään siihen, että jos nainen pitää vaatetta joka näyttää vähän rintoja, niin se on että kulkee tissit paljaana ? Toki on niitä joilla on v-aukko napaan asti ja tissit oikeasti hyppivät sieltä esille paljaina, mutta onhan niitäkin jotka näyttävät vähän ja ovat sen takia seksikkäitä. Ja eikö naiset halua välillä näyttää seksikkäiltä ja saada miehiltä vähän katseita? Ja kyllä...välillä tulee katsottua naista tisseihin vaikka hän puhuu, mutta ei kai siinä mitään väärää ole ?

   Lainaa

  22. Tulos: +25 (41 ääntä)
   ripulikalle: Nii nii burkhat vaan päälle kaikille muijille ettei vaan poikia ala itkettämää. Yleensähän se ongelma on siinä että miehet osoittaa sellaista ikävää huomiota että heti jos mukamas “heruttaa” (ai saakeli näkyy solisluut paidasta apua uuh liikaa paljasta pintaa) tartutaan ku sika limppuun ja ähistään kaikenmoisia satatuhattakertaa kuulleita “kohteliaisuuksia”, kunnon kuolaaviksi mutanteiksi osaavat muuttua. Niin joo ja osoittaa sinulta aikamoista egoistisuutta ajatella että naiset pukeutuu ku pukeutuu MIÄHIÄ JA HUAMIOTA varten, ehkäpä ne pukeutuu ku pukeutuu koska ne tykkää sellasista vaatteista. Tai ehkä ne pukeutuuki muita tyttöjä varten. Tai ehkä niillä on kuuma. Niin joo ja jos nainen ei pukeudu paljastaviin vaatteisiin sittenhän se haukutaanrumaksi lepakoksi ja nunnaksi sun muuksi. Ikinä ei voi voittaa.
   Naisen osa ei ole helppo. Pisteet sille joka joskus löytää kultaisen keskitien.

   Lainaa

  23. Tulos: +25 (51 ääntä)
   Norsuttaja: No nyt mennään siihen, että jos nainen pitää vaatetta joka näyttää vähän rintoja, niin se on että kulkee tissit paljaana ? Toki on niitä joilla on v-aukko napaan asti ja tissit oikeasti hyppivät sieltä esille paljaina, mutta onhan niitäkin jotka näyttävät vähän ja ovat sen takia seksikkäitä. Ja eikö naiset halua välillä näyttää seksikkäiltä ja saada miehiltä vähän katseita? Ja kyllä…välillä tulee katsottua naista tisseihin vaikka hän puhuu, mutta ei kai siinä mitään väärää ole ?
   Siinä ei mielestäni ole mitään vikaa jos haluaa pukeutua seksikkäästi ja saada katseita. Tyylinsä kullakin. Pointtini alun alkaenkin oli, että jos on tällaisella asenteella liikenteessä, niin miksi valittaa niistä katseista. Ja taas jos ei halua tällaista huomiota, niin miksi pukeutua siten. Arka aihe, ilmeisesti. No, tämä lopettaa tähän. Hyvät päivänjatkot kaikille.

   Lainaa

  24. Tulos: +49 (69 ääntä)
   eräs: No ei nyt noinkaan. Tarkotin vaan, että jos me naiset kuljetaan rinnat paljaina niin selvää huomion hakemistahan se on. Miksi siis valittaa siitä kun saa sitä mitä hakeekin? Jokainen saa paljastella niin paljon kuin huvitttaa, mutta en jaksa sitten kuunnella valitusta siitä.
   Jaa. Ja jos nyt sitten ajatellaan hetki niitä mieshenkilöitä, jotka kesäkuumalla kulkevat ilman paitaa, niin huomiotako hekin aina ja pelkästään hakevat? Entä jos he nauttivat viilentävästä tuulestä ja lämpimästä auringosta ihollaan? Jos saisin valita, kulkisin lämpiminä kesäpäivinä ulkona täysin alasti. Ja ei, minua ei haittaisi riippuvarintaiset naiset tai kaljamahaiset miehet, jotka myös ulkoilisivat alasti. Minua häiritsisi se sairaalloinen huomio "enpä olekaan koskaan nähnyt alastonta naista, täytyypä nyt kommentoida, haukkua ja käydä käsiksi". Ja tuollaiset naiset, jotka haukkuvat ja huorittelevat muita naisia nostaen näin itsensä jonkinlaiselle jalustalle muiden naisten yläpuolelle, ovat kuvottavia. Säälittävää tuollainen "naiset sitä ja tätä, mutta minäpä olen erilainen, minun kaikki kaverini ovat miehiä". Onneksi olkoon sitten vaan. Taidat vain olla todella epävarma itsestäsi.

   Lainaa

  25. Tulos: +54 (68 ääntä)
   Tuosta "sitä saa mitä hakee"-ajatusmaailmasta on häviävän pieni matka siihen, että syyllistetään idoleitaan pukeutumisessa matkivia pikkutyttöjä heihin kohdistuvasta ahdostelusta ja raiskauksista.

   Lainaa

  26. Tulos: -2 (56 ääntä)
   eräs: Aika tekopyhää naisilta pukeutua ensin hyvin paljastaviin vaatteisiin ja sitten valittaa, että miehet tuijottaa. Jos ei pukeutuis tyylillä “katso minua”, ei varmaan niin moni katsoiskaan. Sitä vaan saa mitä tilaa.
   Näinpä, ja nämäkin tytöt varmasti, jos ja kun saavat miehiltä kaupungilla huomiota paljastavasta pukeutumisestaan johtuen, niin reaktio heillä todennäköisesti tuijottaa miestä vihaisesti "hämmästyneenä" monttu auki ja todeta jotain tyyliin "Sika!!" ja supista jälkeenpäin keskenään "Hyi hitto mikä pervo!!11" "No älä, melkein raiskas meijät!?!?"

   Lainaa

  27. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Pupunen: Jaa. Ja jos nyt sitten ajatellaan hetki niitä mieshenkilöitä, jotka kesäkuumalla kulkevat ilman paitaa, niin huomiotako hekin aina ja pelkästään hakevat? Entä jos he nauttivat viilentävästä tuulestä ja lämpimästä auringosta ihollaan? Jos saisin valita, kulkisin lämpiminä kesäpäivinä ulkona täysin alasti. Ja ei, minua ei haittaisi riippuvarintaiset naiset tai kaljamahaiset miehet, jotka myös ulkoilisivat alasti. Minua häiritsisi se sairaalloinen huomio “enpä olekaan koskaan nähnyt alastonta naista, täytyypä nyt kommentoida, haukkua ja käydä käsiksi”. Ja tuollaiset naiset, jotka haukkuvat ja huorittelevat muita naisia nostaen näin itsensä jonkinlaiselle jalustalle muiden naisten yläpuolelle, ovat kuvottavia. Säälittävää tuollainen “naiset sitä ja tätä, mutta minäpä olen erilainen, minun kaikki kaverini ovat miehiä”. Onneksi olkoon sitten vaan. Taidat vain olla todella epävarma itsestäsi.
   Eh? kirjoittajahan jo perusteli että jos nainen (tai vaikka mies mutta en ole kuullut miehen käyttäytyvän näin) pukeutuu erittäin paljastavasti ja sen jälkeen valittaa miesten kuolaavan, käyttäytyy tyhmästi :D ei pointti ollut se että he jotka pukeutuvat seksikkäämmin ovat ala-arvoisempia :)

   Lainaa

  28. Tulos: +13 (35 ääntä)
   Juho taisi vaan tarkoittaa että onko muokattu, vai keikkuuko siellä joku pahvikuva. Vähän hölmöä silti tosin. Ja miksei tissejä saisi muka tuijottaa, iltalehden mukaan se on terveellistä! lol

   Lainaa

  29. Tulos: +27 (41 ääntä)
   Itse joudun pitämään välillä hieman avonaisempia paitoja, koska omistan pari luomea kohdissa, joissa muut paidat hiertävät. Eikä minulla ole työttömänä varaa niitä käydä poiskaan leikkauttamassa. En valita, jos miehet VÄLILLÄ katsovat tissejäni, se on täysin luonnollista ja ymmärrettävää, mutta pitkäaikainen tuijotus käy jo häiritseväksi. Huomiohan on aina naisen mielestä mukavaa, mutta rajansa kaikella.

   Lainaa

  30. Olli Hästy 25.9.2012 16:46
   Tulos: +9 (27 ääntä)
   Jos jokin tarkoituksellisesti asetetaan näytille, on sen katsominen sallittua. Ja kyllä, tässä on lupa olettaa vaatteiden ostajan itse tietävän, kuinka paljon ne jättävät mielikuvituksen varaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Vittu mitä paskaa toi liibalaaba on. Facebook on ihan täynnä tommosta turhaa paskaa!!!

   Lainaa

  32. Tulos: +14 (24 ääntä)
   Hei, ei tuo oo mikää moka tuo minun citymarket juttu!!!

   Lainaa

  33. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Jos kulkee kauhean paljastavissa vaatteissa, niin siinä on se vaara, että joku saattaa katsoa. :D Mutta ei silti asiatonta käytöstä tarvi hyväksyä. Oma valinta millaisissa kamppeissa haluaa kulkea, oli syy mikä hyvänsä.

   Lainaa

  34. Tulos: -7 (27 ääntä)
   ripulikalle: Niin joo ja osoittaa sinulta aikamoista egoistisuutta ajatella että naiset pukeutuu ku pukeutuu MIÄHIÄ JA HUAMIOTA varten, ehkäpä ne pukeutuu ku pukeutuu koska ne tykkää sellasista vaatteista.
   Jos yhteiskunta romahtaisi kivikautiselle tasolle, naiset jatkaisivat meikkaamista ja korkokenkien käyttöä, koska niiden käyttö on mukavaa. PS. Miten hän osoitti egoistisuutta kommenteillaan? Ettet vaan olisi käyttänyt ensimmäistä mieleen juolahtanutta sivistyssanaa.

   Lainaa

  35. applessiini 25.9.2012 21:44
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Melkein tukehduin kahviin Tuomaksen kommentista :D

   Lainaa

  36. Tulos: +16 (22 ääntä)
   memmi: Itse joudun pitämään välillä hieman avonaisempia paitoja, koska omistan pari luomea kohdissa, joissa muut paidat hiertävät. Eikä minulla ole työttömänä varaa niitä käydä poiskaan leikkauttamassa. En valita, jos miehet VÄLILLÄ katsovat tissejäni, se on täysin luonnollista ja ymmärrettävää, mutta pitkäaikainen tuijotus käy jo häiritseväksi. Huomiohan on aina naisen mielestä mukavaa, mutta rajansa kaikella.
   Jospa ne tuijottaakin sun luomia?

   Lainaa

  37. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Voi pahus: Jospa ne tuijottaakin sun luomia?
   No ei vaiska, tuli vaan mieleen, elä ota pahalla. (Netissähän täs pyöritään.) Jos niistä on sulle haittaa niin ihan julkisen terveydenhuollon puolella voi käydä poistattamassa. Käy sanoon hoitajalle, kerro millä tavalla ne haittaa sun elämääs. Itse operaatio ei oo iso homma, paikallispuudutuksella ja kotia kohti, arpiakaan tuskin jää. Ihan rutiinilla menee, lisäksi, työtön jos olet ja sossussa saatat asioida(?), saat sieltä terveydenhuollon kulut laskua vastaan takaisin. (T.hoitsu)

   Lainaa

  38. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Ikävä kyllä ihan pelkkä jo tissien olemassa olo, varsinkin jos sattuvat yhtään isomman puoleiset olemaan saattavat aiheuttaa tätä tuijottelua. Ja tosiaan, eivät kaikki 'heruttelijat' muutenkaan tahallaan paljastele. Jos on isot tissit ja käyttää vaikkapa toppia niin helpostipa ne sieltä vähän näkyy. Naisten vaatteilla kun on tapana jäädä kovin avonaiseksi kaula-aukosta. Usein kauluspaidoissakin ylin nappi on oikein mukavasti dekolteen alaosassa eikä ylempää kiinni saa. Ja niin, ei välttämättä ole vain sellaisen takia halua vaihtaa toppeja villapaitoihin. Niissä tulee kuuma. Muutenkin mitä sitten loppujen lopuksi jos joskus jotain vähän vilahtaakin. Mitä sitten jos joku vähän katsookin. Mitä sitten onko pakko tuijottaa. Mistä lie edes muuten lähti kun mokassapa ei tainnut mitään paljastelu juttua olla. Tietysti vaan kun tällainen tulee esille heti pitää alkaa marista siitä että OMAA SYYTÄS vaan herunainen.

   Lainaa

  39. Tulos: +4 (6 ääntä)
   memmi: Itse joudun pitämään välillä hieman avonaisempia paitoja, koska omistan pari luomea kohdissa, joissa muut paidat hiertävät. Eikä minulla ole työttömänä varaa niitä käydä poiskaan leikkauttamassa. En valita, jos miehet VÄLILLÄ katsovat tissejäni, se on täysin luonnollista ja ymmärrettävää, mutta pitkäaikainen tuijotus käy jo häiritseväksi. Huomiohan on aina naisen mielestä mukavaa, mutta rajansa kaikella.
   Aiheesta täysin poiketen... Tahtoisin muistuttaa että luomenpoisto tavallisille (lue: ei rikkaille) ihmisille tehdään TK:ssa lähes luomen sijainnista yms. tekijöistä riippumatta. Käynnistä peritään kuntakohtainen poliklinikkamaksu, joka yleensä on n.15€. Tähän sisältyvät mahdolliset patologin näytteet. Itselläni toinen rinta runneltu terveyskeskuksessa sijaistaneen(! ymmärtääkseni pitäisi tavoitettavissa olla kokenut vastaava lääkäri) kandin toimesta. Ruma arpi on pieni paha siihen verrattuna että joutuu vuosia säästämään ja kärsimään yhden luomen takia.

   Lainaa

  40. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Häiritseekö ketään muuta se, että Tipi on poika eikä siis sovi tohon kuvan tekstiin? 8I

   Lainaa

  41. Tulos: -18 (30 ääntä)
   memmi: Itse joudun pitämään välillä hieman avonaisempia paitoja, koska omistan pari luomea kohdissa, joissa muut paidat hiertävät. Eikä minulla ole työttömänä varaa niitä käydä poiskaan leikkauttamassa.En valita, jos miehet VÄLILLÄ katsovat tissejäni, se on täysin luonnollista ja ymmärrettävää, mutta pitkäaikainen tuijotus käy jo häiritseväksi.Huomiohan on aina naisen mielestä mukavaa, mutta rajansa kaikella.
   Kyllä elämä on vaikeeta. On luomia, työtön ja äijätkin häiritsee tuijotuksellaan. Voivoi.

   Lainaa

  42. Tulos: -18 (26 ääntä)
   Axu: Näinpä, ja nämäkin tytöt varmasti, jos ja kun saavat miehiltä kaupungilla huomiota paljastavasta pukeutumisestaan johtuen, niin reaktio heillä todennäköisesti tuijottaa miestä vihaisesti “hämmästyneenä” monttu auki ja todeta jotain tyyliin “Sika!!” ja supista jälkeenpäin keskenään “Hyi hitto mikä pervo!!11″ “No älä, melkein raiskas meijät!?!?”
   Luulenpa, että juuri tuo on sitä mitä naiset nimen omaan haluavat. Naiset haluavat saada miesten huomiota, mutta kun ovat sitä saaneet, reagoivat kyseisiin miehiin tuomitsemalla heidät täysin jo pelkästä kiinnostuksesta naisiin. Naiset siis nimen omaan haluavat päästä loukkaantumaan miesten osoittamasta huomiosta. Se jos mikä lisää heidän itsetuntoaan.

   Lainaa

  43. nyt vittu oikeesti 26.9.2012 23:41
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   nodes: Jos yhteiskunta romahtaisi kivikautiselle tasolle, naiset jatkaisivat meikkaamista ja korkokenkien käyttöä, koska niiden käyttö on mukavaa. PS. Miten hän osoitti egoistisuutta kommenteillaan? Ettet vaan olisi käyttänyt ensimmäistä mieleen juolahtanutta sivistyssanaa.
   Jos yhteiskunta romahtaa, käytetään olemassaolevat meikit loppuun mutta uusia tuskin voi ostaa, kun kauppoja ei oletettavasti siinä vaiheessa ole. Varmaan korkokengistä tykkäävät myös käyttävät kenkiään kunnes ne hajoavat. Mieheltä on egoistista olettaa, että hänen näkemänsä nainen pukeutuu juuri miehiä miellyttääkseen. Varmasti osa naisista pukeutuu ihan vain miehiä miellyttääkseen ja monella se vaikuttaa pukeutumiseen ja meikkiin, vaikkei tärkein asia olisikaan, mutta kyllä naiset laittautuvat myös sellaisiin tilaisuuksiin, missä ihan varmuudella ei ole yhtään miestä näkemässä. On kiva näyttää hyvältä ihan vaan oman mielialan takia. Bileissä on hauskempaa kun hiukset, vaatteet ja meikki on kohdallaan, vaikka kyseessä olis vain muutaman naisen yhteinen illanvietto jonkun kotona.

   Lainaa

  44. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Voi tätä uhriutumisen määrää. Rintojakin katsotaan, vaikka sinne ei pitäisi kenenkään silmillä olla mitään asiaa. On se kumma, jos ei nainen saa päättää, mihin mies katsoo.

   Lainaa

  45. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Tipi on lauta..

   Lainaa

  46. Tulos: -7 (25 ääntä)
   Mun mielestä toi Tuomaksen kommentti on todella typerä. Ajatteleeko se aina katsoessaan seksikästä takapuolta, että "tuolta tulee muuteen kakkaakin joskus" Aika Turn off... Voi suustakin tulla oksennusta ja pimperosta verta jne. mutta ei sitä erikseen tarvii kuulutella ja aina olla ajattelemassa kun jonkun niistä ruumiin osista näkee. Huhhuh... En mäkään suihin ottaessa ajattele, et tuolta tulee muuteen pissaakin joskus.

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (22 ääntä)
   Ja mitä tulee tohon pukeutumiskeskusteluun, niin olen siis itse nainen ja ennen tykkäsin aina pukeutua paljastavasti ja nautin myös miesten katseista. Ärsytti vaan kun jotkut kaverit kans pukeutu esim. minihameeseen ja sit valitti, et "hyi mikä pervo ku tuijottaa mun sääriä!". Että jos OIKEESTI häiritsee, et miehet ihailee rintoja, sääriä tms. niin miks ihmeessä pukeutua vaatteisiin, jotka korostaa niitä??? Sori vaan, mut en tuu koskaan tajuamaan sitä. Nykyään ku oon naimisissa niin pukeudun nilkkaan asti pitkiin hameisiin ja muutenkin peittävästi koska en halua lähettää vääriä signaaleja muille miehille. Mieheni ei sii sellaista vaadi (enkä ole uskonnollinen), vaan en vaan itse halua provosoida miehiä pukeutumisellani. Mielestäni jos pukeutuu seksikkäästi, pitää myös hyväksyä se, että se kerää katseita. Mutta koskea ei tietenkään keneenkään saa ilman lupaa.

   Lainaa

  48. Tulos: +13 (13 ääntä)
   niih..: Tipi on lauta..
   Tipi on poika.

   Lainaa

  49. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Mau: Tipi on poika.
   manboobs..

   Lainaa

  50. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Eipä toi Tuomaksen kommentti nyt mikään järin hauska ollu. Lähinnä lapsellinen.

   Lainaa

  51. Tulos: +6 (14 ääntä)
   LOL: Ja mitä tulee tohon pukeutumiskeskusteluun, niin olen siis itse nainen ja ennen tykkäsin aina pukeutua paljastavasti ja nautin myös miesten katseista. Ärsytti vaan kun jotkut kaverit kans pukeutu esim. minihameeseen ja sit valitti, et “hyi mikä pervo ku tuijottaa mun sääriä!”. Että jos OIKEESTI häiritsee, et miehet ihailee rintoja, sääriä tms. niin miks ihmeessä pukeutua vaatteisiin, jotka korostaa niitä??? Sori vaan, mut en tuu koskaan tajuamaan sitä. Nykyään ku oon naimisissa niin pukeudun nilkkaan asti pitkiin hameisiin ja muutenkin peittävästi koska en halua lähettää vääriä signaaleja muille miehille. Mieheni ei sii sellaista vaadi (enkä ole uskonnollinen), vaan en vaan itse halua provosoida miehiä pukeutumisellani. Mielestäni jos pukeutuu seksikkäästi, pitää myös hyväksyä se, että se kerää katseita. Mutta koskea ei tietenkään keneenkään saa ilman lupaa.
   Voin jo kuvitella jonkun vähän yli kaksikymppisen naisen, joka on pukeutunut varsin paljastaviin vaatteisiin, ja menee varta vasten seisomaan jonkun miehen eteen varmistaakseen olevansa miehen suorassa näköpiirissä. Ja heti kun nainen havaitsee miehen silmien vähänkään liikkuneen hänen kasvoistaan alaspäin nainen huutaa saman tien päin miehen naamaa: "Senkin perverssi sika!"

   Lainaa

  52. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Ton saatanan liibalaaba keski-ikäisten duunari-elämän_kova_koulu -huumorin sais survoo perseseen.

   Lainaa

  53. I AM DEATH I SPEAK IN CAPS 28.3.2014 23:27
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   eräs: No ei nyt noinkaan. Tarkotin vaan, että jos me naiset kuljetaan rinnat paljaina niin selvää huomion hakemistahan se on. Miksi siis valittaa siitä kun saa sitä mitä hakeekin? Jokainen saa paljastella niin paljon kuin huvitttaa, mutta en jaksa sitten kuunnella valitusta siitä.
   Tai sitten se meinaa sitä, että on kesä ja kuuma eikä ihan ilkosillaankaan viittis toisaalta kulkea? Mutta eihän järjenkäyttö lämpötilojen ja pukeutumisen suhteen ole sallittua, burkha päälle vaan joka säällä.

   Lainaa

  54. irokeesiankka 17.9.2014 18:43
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Jenni ja Hanna eivät ainakan koskaan saa seurustelusuhdetta. Niistähän saa kaiken ulkoisen irti ilmankin, eikä noilla riitä aivokapasiteetti sen henkisen puolen tajuamiseen.

   Lainaa

  55. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Norsuttaja: No nyt mennään siihen, että jos nainen pitää vaatetta joka näyttää vähän rintoja, niin se on että kulkee tissit paljaana ? Toki on niitä joilla on v-aukko napaan asti ja tissit oikeasti hyppivät sieltä esille paljaina, mutta onhan niitäkin jotka näyttävät vähän ja ovat sen takia seksikkäitä. Ja eikö naiset halua välillä näyttää seksikkäiltä ja saada miehiltä vähän katseita? Ja kyllä…välillä tulee katsottua naista tisseihin vaikka hän puhuu, mutta ei kai siinä mitään väärää ole ?
   No mutta kun naiset ei välttämättä halua että sä tuijotat niitä tissejä, saatanan ääliö

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (1 ääni)
   niih..: Tipi on lauta..
   Eikä linnuilla itse asiassa muutenkaan ole nisiä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, Jenni, Citymarket

 • Uusimmat

 • Kategoriat