Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kosto on suloinen

"Meillä on vain yksi elämä, pidä se yksinkertaisena."
Kosto on suloinen

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1603 (1671 ääntä)
      Ihan asiallinen kommentti Valtterilta :D

      Lainaa

    2. Tulos: -360 (486 ääntä)
      valtteri itte lähettänyt? ota keksi.

      Lainaa

    3. ...ääliö 16.8.2012 0:57
      Tulos: +621 (677 ääntä)
      Aika kypsää käytöstä Emmalta...

      Lainaa

    4. Tulos: +248 (262 ääntä)
      "Esteri tykkää tästä" +1

      Lainaa

    5. Tulos: +644 (670 ääntä)
      Valtteri 1 - Emma 0

      Lainaa

    6. Tulos: +226 (256 ääntä)
      Hyvä Valtsu!

      Lainaa

    7. Tulos: +114 (170 ääntä)
      ja nii se eksä on tietenki edelleen siellä kaverilistalla vaikka ei selvästikkään suhde oo loppunu kovin miellyttävis merkeis. Vai onko tää Emma niitä, jokka ei oo vaivautunu yksityisyysasetuksii vilkasemaankaa?

      Lainaa

    8. Tulos: +404 (430 ääntä)
      Nonnih: ja nii se eksä on tietenki edelleen siellä kaverilistalla vaikka ei selvästikkään suhde oo loppunu kovin miellyttävis merkeis. Vai onko tää Emma niitä, jokka ei oo vaivautunu yksityisyysasetuksii vilkasemaankaa?
      Tietysti ne pidetään kaverilistalla, muutenhan kaverien määrä vois pudota huolestuttavalle tasolle.

      Lainaa

    9. Tulos: +72 (204 ääntä)
      hmm Emman täytyy olla nyky-yhteiskunnan normien mukaan Huora

      Lainaa

    10. Tulos: +203 (209 ääntä)
      On valtterilla hyviä ystäviä.

      Lainaa

    11. Tulos: +337 (369 ääntä)
      Osaako joku valaista mulle, MIKSI oman kumppanin parhaan ystävän kanssa pitää pettää? Tai siis, MIKSI se paras ystävä siihen suostuu?? Mulla aina raivostuttaa tällaiset ihmiset. Jos minun parhaan ystäväni poikaystävä olisi vaikka Johnny Depp, en koskisi häneen pitkällä tikullakaan. En vaikka hän ehdottelisi. Paras ystävä on aina paras ystävä. Mutta taidan olla yksi harvoista, jotka ajattelevat näin.

      Lainaa

    12. Tulos: +112 (116 ääntä)
      eekoo: Osaako joku valaista mulle, MIKSI oman kumppanin parhaan ystävän kanssa pitää pettää? Tai siis, MIKSI se paras ystävä siihen suostuu?? Mulla aina raivostuttaa tällaiset ihmiset. Jos minun parhaan ystäväni poikaystävä olisi vaikka Johnny Depp, en koskisi häneen pitkällä tikullakaan. En vaikka hän ehdottelisi. Paras ystävä on aina paras ystävä. Mutta taidan olla yksi harvoista, jotka ajattelevat näin.
      Ei taida olla tunne molemmin puolinen. Ei parhaan kaverin kumppanin kanssa oikeasti petetä, vaikka kuinka tekisi mieli.

      Lainaa

    13. Tulos: +169 (171 ääntä)
      Olisipa elämä yhtä yksinkertaista kuin tuo kuva kertoo.

      Lainaa

    14. Tulos: +67 (75 ääntä)
      Aika tehokas hiljentäjä :D

      Lainaa

    15. Tulos: -94 (184 ääntä)
      minä taas en ymmärrä minkä takia sinne exän seinälle pitää mennä huutelemaan tällaisista asioista. Okei, pettäminen on väärin mutta ei silti ole kovin kypsää mennä huutelemaan sitä julkisesti kaikkien nähden. Varsinkin kun suhde nyt oli jo päättynyt.. Tai olishan Valtterikin voinu poistaa Emman kaverilistaltaan. Tosin syy miksei ole poistanut on varmaan se että pääsee helposti vittuilemaan menneistä asioista sen seinälle. No mikäpä siinä, kukin tavallaan. Move on, people!

      Lainaa

    16. Tulos: +73 (97 ääntä)
      eekoo: Tai siis, MIKSI se paras ystävä siihen suostuu??
      Niin tai miksi se paras ystävä itse vonkaa? Miehet on varmaankin vielä enemmän lojaaleja kavereilleen kuin naiset, mut molemmissa sukupuolissa on näitä tapauksia jotka ei kunnioita omia parisuhteitaan, kavereiden parisuhteista puhumattakaan. Mun mielestä vielä mahd. eron jälkeenkin se on sopimatonta. Oman eroni jälkeen exän 3 kaveria rupes soittelemaan. Hienoja miehiä! Sanoi biologia sukupuolivietistä mitä tahansa niin se on huono puolustus. Ihminen ei ole eläin. Jos ei osaa ajatella yläpäällä, on parasta olla sinkkuna vaan.

      Lainaa

    17. Tulos: +82 (82 ääntä)
      Twiggy: Niin tai miksi se paras ystävä itse vonkaa?Miehet on varmaankin vielä enemmän lojaaleja kavereilleen kuin naiset, mut molemmissa sukupuolissa on näitä tapauksia jotka ei kunnioita omia parisuhteitaan, kavereiden parisuhteista puhumattakaan.
      Jeps, sikoja on molemmissa sukupuolissa, ja toki ihmisillä on tunteita, mutta on myös järki. Itse olin ihastunut parhaan ystäväni poikaystävään, mutta sen sijaan että olisin ryhtynyt kilpasillem annoin asian olla ja käänsin katseeni muualle. Se ei ollut mitenkään mahdotonta, vaikkei kovin helppoa ollutkaan. En olisi voinut tehdä ystävälleni niin halpamaista temppua. Siksi kai oma suhtautumiseni näihin pettureihin on niin ankara.

      Lainaa

    18. hölmölandia 16.8.2012 16:53
      Tulos: +66 (66 ääntä)
      Nonnih: ja nii se eksä on tietenki edelleen siellä kaverilistalla vaikka ei selvästikkään suhde oo loppunu kovin miellyttävis merkeis. Vai onko tää Emma niitä, jokka ei oo vaivautunu yksityisyysasetuksii vilkasemaankaa?
      Ja onko Valtterin 'best friend' vielä Valtterin kaverilistalla?

      Lainaa

    19. Tulos: +99 (101 ääntä)
      Don't like something? ... Say it.

      Lainaa

    20. Tulos: +51 (55 ääntä)
      eekoo: Jeps, sikoja on molemmissa sukupuolissa, ja toki ihmisillä on tunteita, mutta on myös järki. Itse olin ihastunut parhaan ystäväni poikaystävään, mutta sen sijaan että olisin ryhtynyt kilpasillem annoin asian olla ja käänsin katseeni muualle. Se ei ollut mitenkään mahdotonta, vaikkei kovin helppoa ollutkaan. En olisi voinut tehdä ystävälleni niin halpamaista temppua. Siksi kai oma suhtautumiseni näihin pettureihin on niin ankara.
      Minkäs sitä tunteilleen mahtaa? Olin itsekin aikoinaan ihastunut yhteen silloiseen työkaveriin vaikka seurustelin. Se meni ohi ajallaan. Ei se mitään haittaa jos kaverin kumppani kiinnostaa jos se ei johda mihinkään. Sama vika mulla, pettäjiä kohtaan en tunne sympatioita. Vaikka Johnny Depp tulis vonkailemaan niin pakit tulis jos olis vielä naimisissa. Tosin niin tulis muutenkin, koska naimisissa oon itsekin.

      Lainaa

    21. Tulos: +106 (118 ääntä)
      Jaaha, että pettäjän paljastaminen on epäkypsempää kuin pettäminen?

      Lainaa

    22. Tulos: +87 (99 ääntä)
      Ihan jäätävän loistava! Näin se kuuluisikin kuitata.

      Lainaa

    23. PettynytMies 17.8.2012 0:06
      Tulos: +71 (75 ääntä)
      eekoo: Osaako joku valaista mulle, MIKSI oman kumppanin parhaan ystävän kanssa pitää pettää? Tai siis, MIKSI se paras ystävä siihen suostuu?? Mulla aina raivostuttaa tällaiset ihmiset. Jos minun parhaan ystäväni poikaystävä olisi vaikka Johnny Depp, en koskisi häneen pitkällä tikullakaan. En vaikka hän ehdottelisi. Paras ystävä on aina paras ystävä. Mutta taidan olla yksi harvoista, jotka ajattelevat näin.
      Itselläni kävi niin, että sain verekseltään kiinni parhaan kaverini, jonka tuntenut yli 25v suutelemassa kiihkeästi avovaimoni (yli 10v yhdessä) kanssa yhteisessä kodissamme. Ja tämä nyt entinen paras kaverini oli vielä ehdotellut silloiselle avovaimolleni seksiä suoraan. Ei ollut vaimoke suostunut (ainakaan sillä kertaa - mistä minä tiedän onko muulloin...) No, molemmat ovat nyt entisiä minulle. Näin sitä huomaa ettei voi läheisiin ihmisiin aina luottaa. Pahimmat viholliset tulevat usein lähimpää.

      Lainaa

    24. Tulos: +34 (48 ääntä)
      karu: minä taas en ymmärrä minkä takia sinne exän seinälle pitää mennä huutelemaan tällaisista asioista. Okei, pettäminen on väärin mutta ei silti ole kovin kypsää mennä huutelemaan sitä julkisesti kaikkien nähden. Varsinkin kun suhde nyt oli jo päättynyt.. Tai olishan Valtterikin voinu poistaa Emman kaverilistaltaan. Tosin syy miksei ole poistanut on varmaan se että pääsee helposti vittuilemaan menneistä asioista sen seinälle. No mikäpä siinä, kukin tavallaan. Move on, people!
      Hyvähän se on että asia tuodaan julkisesti ilmi. Ite ainaki haluaisin tietää jos vaikkapa mun ihastus ois joskus pettänyt kumppaniaan. Tietäispähän jättää ihastuksen sitten siihen.

      Lainaa

    25. Tulos: -37 (55 ääntä)
      Miksi ei voisi olla ex-tyttöystävän facebook kaveri? Vaikka ero tulisi mistä syystä ja oltaisi katkeriakin, niin miksei exää vois pitää kaverilistalla? Kaverilistalla on usein myös vihamiehet ja ihmiset samoista ympyröistä, vaikka niiden kanssa ei ikinä olisi keskustellut kunnolla. Sosiaalisen verkostoitumisen kannalta se on lähes välttämätöntä. Toisaalta ymmärrän myös että parhailla kavereilla saattaa hyvinkin olla erittäin samanlainen naismaku. Miehet nyt muutenkin ovat niin munistaan vietävissä, että tuskin tilanteesta voi syyttää ketään muuta kuin naista! Me naiset nyt ollaan muutenkin ihan kamalia ämmiä...

      Lainaa

    26. Paskipyllerö 17.8.2012 12:59
      Tulos: +64 (70 ääntä)
      Mikseihei?: Kaverilistalla on usein myös vihamiehet ja ihmiset samoista ympyröistä, vaikka niiden kanssa ei ikinä olisi keskustellut kunnolla. Sosiaalisen verkostoitumisen kannalta se on lähes välttämätöntä.
      No johan oli kauheaa aivopierua tämä.

      Lainaa

    27. Tulos: -74 (96 ääntä)
      Voi jessus miten kypsää käytöstä mokassa ja kommenteissa. "Vaikka johnny depp vonkais ni ei herus koska naimisissa" EI SE JÄRVI SIITÄ SOUTAMALLA KULU! Seksi on seksiä, antaa mennä jos siltä tuntuu. Aina oon ollu sitä mieltä että kaverille kans! Olis Valtsuki ollu vain tyytyväinen ku akka on kerranki saanu muualta munaa ni ei tarvi ite lähtee nakkiaan siihen ahvenenkatkuseen lootaan liottaan.

      Lainaa

    28. Tulos: +40 (54 ääntä)
      Twiggy: Niin tai miksi se paras ystävä itse vonkaa?Miehet on varmaankin vielä enemmän lojaaleja kavereilleen kuin naiset, mut molemmissa sukupuolissa on näitä tapauksia jotka ei kunnioita omia parisuhteitaan, kavereiden parisuhteista puhumattakaan. Mun mielestä vielä mahd. eron jälkeenkin se on sopimatonta.Oman eroni jälkeen exän 3 kaveria rupes soittelemaan. Hienoja miehiä!Sanoi biologia sukupuolivietistä mitä tahansa niin se on huono puolustus. Ihminen ei ole eläin. Jos ei osaa ajatella yläpäällä, on parasta olla sinkkuna vaan.
      Mikä logiikka tässäkin oli sanoa, että "miehet on varmaan enemmän lojaaleja" kun lopussa toteat, että exän 3 kaveria (miestä!) alkoi soitella. Ei vaikuttaisia, että lojaalius-väitteelläsi olisi minkäälaista omakohtaista empiiristä pohjaa! Ärsyttäviä nämä "nainen on naiselle susi"-ihmiset. Susi on sudelle susi ja nainen naiselle nainen. Ei kukaan nainen hyödy tästä naisten mollaamisesta, vaikka olisi kuinka kiva selitellä miehille, kunka "juuri minä olen erilainen, minä pelaan katsos tietokonepelejä".

      Lainaa

    29. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Pupunen: Ei vaikuttaisia, että lojaalius-väitteelläsi olisi minkäälaista omakohtaista empiiristä pohjaa!
      My bad! Olis pitänyt painottaa sanaa "varmaankin". Jätin mainitsematta, että mulla oli naispuolinen kaveri, joka suunnilleen heittäytyi jokaisen päälle (tai alle) jonka suuntaan edes pieraisin. Myös mun entinen paras ystävä yritti tehdä aina kännipäissään lähempää tuttavuutta kavereiden poikaystävien kanssa. Mutta mulla on muita naispuolisia kavereita joihin luotan. Nykyään mun läheisin kaveri on miespuolinen, ja vaikka tyyppi onkin aikamoinen pelimies onkin niin kavereiden puolisot jätetään rauhaan. Samoin mun nykyisen miehen kaverit on asiallista porukkaa, exälle vaan sattui olemaan kavereina noita vähemmän lojaaleja tyyppejä. Mun pointti oli, et molemmissa sukupuolissa on epäluotettavia tapauksia. Tarkoitus ei ollut vihjaista että toinen sukupuoli on toista pahempi. Ikävää jos otit jotenkin henkilökohtaisesti. P.S. En pelaa tietokonepelejä enkä ole erilainen, vaan ihan tyypillinen nainen.

      Lainaa

    30. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Evo: Voi jessus miten kypsää käytöstä mokassa ja kommenteissa. “Vaikka johnny depp vonkais ni ei herus koska naimisissa”
      Voisin vaikka lainata "mitä yrität todistella"- mokan Hennaa. Minua ei kiinnosta, minä en kattele muita, minä omaa miestä vaan jne. :D Totuus on, että totta helvetissä katselen muidenkin perseitä. Sitäpaitsi, se tuskin on vaarallista jos jollain (minulla ei tietenkään) sattuu pikkarit kastumaan kun jotain julkkista tai vaikka hyvännäköistä vastaantulijaa ihailee. Mutta pettäminen on eri juttu, ja siinä ei oo merkitystä sillä et kuka se houkuttelija on. Eli ei, ei heruis. Tosin tuosta sun jutusta tuli vähän trollin maku suuhun. :)

      Lainaa

    31. Tulos: +24 (34 ääntä)
      Twiggy: Sanoi biologia sukupuolivietistä mitä tahansa niin se on huono puolustus. Ihminen ei ole eläin. Jos ei osaa ajatella yläpäällä, on parasta olla sinkkuna vaan.
      Ihminen on eläin, ja vielä pahinta mahdollista lajia.

      Lainaa

    32. Tulos: +6 (14 ääntä)
      eekoo: Osaako joku valaista mulle, MIKSI oman kumppanin parhaan ystävän kanssa pitää pettää? Tai siis, MIKSI se paras ystävä siihen suostuu?? Mulla aina raivostuttaa tällaiset ihmiset. Jos minun parhaan ystäväni poikaystävä olisi vaikka Johnny Depp, en koskisi häneen pitkällä tikullakaan. En vaikka hän ehdottelisi. Paras ystävä on aina paras ystävä. Mutta taidan olla yksi harvoista, jotka ajattelevat näin.
      Ihmiset = Seksinnälkäisiä ja petollisia...

      Lainaa

    33. Tulos: +7 (9 ääntä)
      hölmölandia: Ja onko Valtterin ‘best friend’ vielä Valtterin kaverilistalla?
      on

      Lainaa

    34. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Twiggy: Niin tai miksi se paras ystävä itse vonkaa?Miehet on varmaankin vielä enemmän lojaaleja kavereilleen kuin naiset, mut molemmissa sukupuolissa on näitä tapauksia jotka ei kunnioita omia parisuhteitaan, kavereiden parisuhteista puhumattakaan. Mun mielestä vielä mahd. eron jälkeenkin se on sopimatonta. Oman eroni jälkeen exän 3 kaveria rupes soittelemaan. Hienoja miehiä! Sanoi biologia sukupuolivietistä mitä tahansa niin se on huono puolustus. Ihminen ei ole eläin. Jos ei osaa ajatella yläpäällä, on parasta olla sinkkuna vaan.
      Mistä ihmeestä oot saanut päähäs, ettei ihminen olis eläin?

      Lainaa

    35. Tulos: +20 (34 ääntä)
      helou: Mistä ihmeestä oot saanut päähäs, ettei ihminen olis eläin?
      Ok, tuotakin ois pitänyt siis täsmentää hieman. Siis biologisesti kyllä, niin kuin mainitsinkin. Mut ihminen ei voi tehdä kaikkea mitä luonto "käskee". Jos tekee, siitä voi seurata vaikkapa linnatuomio, koska väkivaltaiset teotkin voi olla ihan luonnollisia. Mun mielestä ihminen on sen verran kehittynyt laji että ei vaan yksinkertaisesti voi vedota siihen et "mä oon vaan eläin". Harvoilla eläinlajeilla on moraali. Ehkäpä jonakin päivänä täydellisessä maailmassa evoluutio tekee parannuksia meidän ihmisten... anteeksi, siis eläinten seksuaaliseen käyttäytymiseen. Jengiä on maailmassa liikaa jo muutenkin, tarviiko miehen todella "levittää siementä" jos kotona on jo 5 kersaa odottamassa iskää kotiin työmatkalta? Ja tiedoksi, että tuo oli pelkkä esimerkki, ei yleistystä. :)

      Lainaa

    36. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Mikseihei?: Kaverilistalla on usein myös vihamiehet ja ihmiset samoista ympyröistä, vaikka niiden kanssa ei ikinä olisi keskustellut kunnolla. Sosiaalisen verkostoitumisen kannalta se on lähes välttämätöntä.
      .... ja minusta kun se on outoa että pidetään fb kaverilistalla ihmisiä jotka on kaverin kaverin kavereita ja joille on maximissaan sanottu "hei" mutta jonka kanssa ei edes fb:ssä puhuta mitään .... fb tekee ihmisistä outoja :D

      Lainaa

    37. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Hehe, 1 jako.

      Lainaa

    38. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Evo: Voi jessus miten kypsää käytöstä mokassa ja kommenteissa. “Vaikka johnny depp vonkais ni ei herus koska naimisissa” EI SE JÄRVI SIITÄ SOUTAMALLA KULU! Seksi on seksiä, antaa mennä jos siltä tuntuu. Aina oon ollu sitä mieltä että kaverille kans! Olis Valtsuki ollu vain tyytyväinen ku akka on kerranki saanu muualta munaa ni ei tarvi ite lähtee nakkiaan siihen ahvenenkatkuseen lootaan liottaan.
      Eli oot tota mieltä, koska sulla ei oo omaa muijaa ja haluisit saada edes kaverin muijaa. Kyllä säki vielä pääset pukille vaikka jonku epätoivosen kanssa. Jos eläisit parisuhteessa, et ois todellakaan valmis jakaa sun muijaas jokaselle sitä kysyvälle.

      Lainaa

    39. Tulos: +13 (23 ääntä)
      Twiggy:  
      No eihän sillä pitäisi olla enää eron jälkeen mitään väliä mitä tehdään. Jos tunteet on jotenkin jäähtyneet ja ei ole mitään hirveää draamaa enää meneillään, kai sitä nyt saa koittaa kepillä jäätä. En ole ikinä käsittänyt "kavereiden eksiin ei kosketa" -sääntöjä. No miksi vitussa ei, ette te niitä eksiänne enää omista siinä vaiheessa.

      Lainaa

    40. Tulos: +11 (19 ääntä)
      En mä ainakaan kaverin exään sekaantuis, enkä exän kavereihin. Plenty of fish in the sea. Luulis et siinä ois pikkuisen vaivautunut olo kaikilla osapuolilla. Mut no jaa, voi toimia jollain..? Ehkä oon sit vanhanaikainen, mut selllainen on jotenkin epäkunnioittavaa. Taidan kuulostaa vähän kukkahattutädiltä, mut en mä mikään pyhimys ole. Itse asiassa sinkkuna ollessa aika pirun kaukana siitä. ;) Mut parisuhteet, varsinkin vakavat sellaiset, on asia jota mä arvostan.

      Lainaa

    41. Tulos: -14 (14 ääntä)
      Totuus on, että kaikki Suomalaiset miehet on SIKOJA... Toisaalta kaikki suomalaiset naiset on ???

      Lainaa

    42. Tulos: +6 (8 ääntä)
      emilia: On valtterilla hyviä ystäviä.
      Sillä on vain parhaita ystäviä...

      Lainaa

    43. Tulos: +1 (1 ääni)
      Miten se voi olla Valtterin paras kaveri jos se panee sen naista?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: poikaystävä, ex, pettää, pettäjä