Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suuri vääryys

"En päässyt juttelee suoraan lähetykseen!"
Suuri vääryys

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 26 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +617 (649 ääntä)
      Voisitteko pikku hiljaa uskoa että: A) Noista hiton ohjelmista_EI_saa rahaa. B) Lakata soittelemasta niihin, niin, että ne nyt vihdoinkin lopetettaisiin? Ja sama juttu chattien kanssa - tosin niistä nyt ihmiset vielä vapaaehtoisesti maksaa, tietäen ettei ole mitään toivoakaan rahasta. Sairasta.

      Lainaa

    2. Tulos: +379 (401 ääntä)
      Olen lotonnut monta vuotta, eikä vieläkään päävoittoa?!?

      Lainaa

    3. ...ääliö 16.8.2012 0:50
      Tulos: +186 (206 ääntä)
      Axu: Olen lotonnut monta vuotta, eikä vieläkään päävoittoa?!?
      Eiköhän se pian jo tuu... 8)

      Lainaa

    4. Tulos: +196 (212 ääntä)
      Miten saadaan Tuomaksen kaltaiset kaverit soittamaan voittopottiin? "Lortto" sanoo : Linjat ei pöris

      Lainaa

    5. Tulos: -43 (67 ääntä)
      Tuo on kyl silkkaa huijausta tuo ohjelma. Tehtävät tehty epämääräisesti ettei voi millään tietää mitä haetaan. Ja jos sattuukin saamaan oikean vastauksen niin ehdoissa lukee että ohjelma pyrkii siihen että heillä on oikea vastaus. Eli jos he haluavat ei kukaan ikinä saa rahaa.

      Lainaa

    6. donitsimestari 16.8.2012 6:28
      Tulos: -26 (56 ääntä)
      Uskomattoman urpo veijari. Arto osui naulan kantaan ja kuva viimeisteli nöyryytyksen. Harmi että Tumppi itse taitaa olla kyvytön ymmärtämään kuinka naurettavaksi itsensä teki.

      Lainaa

    7. Tulos: +39 (65 ääntä)
      donitsimestari: Uskomattoman urpo veijari. Arto osui naulan kantaan ja kuva viimeisteli nöyryytyksen. Harmi että Tumppi itse taitaa olla kyvytön ymmärtämään kuinka naurettavaksi itsensä teki.
      Ai teki itsensä uskomattoman naurettavaksi soittamalla voittopottiiin?

      Lainaa

    8. Tulos: +70 (82 ääntä)
      Ööh, ainakin ne mitä mä oon nähny on ollu sellasia et kaikkien luulis tietävän siihen vastauksen ja sit se juontaja viel antaa usein jotain ylihelppoja vihjeitä. Se voittaa joka näppäilee vastauksen nopeimmin. Mut siis noloa mainostaa "olisin tienny vastauksen, epistä ku en saanu sitä tonnia", ku ne kysymykset on sellasia ylihelppoja ja idea on just siinä et moni soittaa sinne koska kaikki aattelee, et "ton mä tiedän, täytyypä soittaa". Siks se kannattaa ku ne saa niistä soitoista enemmän rahaa, ku mitä niitten tarvii maksaa sille voittajalle. Mut ne mitä mä oon nähny on kyl saattanu olla eri kanavalla, et voi olla et maikkarilla on erilainen? Siis vaikeampia kysymyksiä.

      Lainaa

    9. Tulos: +40 (62 ääntä)
      Kaveri sai 5000e voittopotista tai jostain vastaavasta tv pelistä. Että kyllä sieltä voi fyffeäkin tulla.

      Lainaa

    10. Tulos: +81 (85 ääntä)
      Joo kyllä miunkin kaveri voitti joskus muutamia vuosia sitten jostain typerästä tv-pelistä tonnin. Että kyllä ne sitä rahaa siellä jakaa, mutta en menis vannomaan että ne aina ihan totuudenmukasesti huutelee, että "nyt ei ole yhtään soittajaa, soita niin sinulla on mahdollisuus olla se onnekas kuka kerää koko potin!!!"

      Lainaa

    11. Tulos: -7 (15 ääntä)
      'taiteilijan vapaudella' huijaa immeisiä:P

      Lainaa

    12. Tulos: +58 (62 ääntä)
      Itseasiassa, noista ohjelmista kyllä voi voittaa rahaa.. v. 2007 voitin 5000€ puhtaana käteen, piti olla nopea niiden vastausten kanssa, tosin soitin sinne parikymmentä kertaa mut silti jäin voitolle.

      Lainaa

    13. Tulos: +33 (35 ääntä)
      En tiedä kuinka sieltä saa rahaa, kun ei ole omakohtaista kokemusta, mutta kannattaa sen lähetyksen aikana kattoa se pienellä präntätty teksti mikä siellä jossain alanurkassa näkyy. Yhden kerran katoin niin oli, että palkinnonjako tulee vasta yli kuukauden päästä :D

      Lainaa

    14. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Vastaus on puuhöylä ;)

      Lainaa

    15. Tulos: +51 (53 ääntä)
      Joskus vuonna miekka ja nakki otti kalloon, kun telkkarissa pyöri Hugo-peli, se missä sai ohjata sitä Hugoa puhelimen näppäimillä... Ja meillä oli tietenkin sellainen kierrettävä malli.... Tästä on aikaa ehkä kuukausi tai kaksi. Valvoin myöhään ja katselin töllöä ja tietenkin sieltä tuli joku voittopotin tyylinen huuhaapeliohjelma. Ja minäpä mietin, että ei kukaan muu valvo tähän aikaan yöstä, helppoa rahaa. Myönnän, osallistuin. Mutta kun piti alkaa vastata niihin kysymyksiin puhelimella, joka sattui olemaan kosketusnäyttö, niin v**tu, eihän kosketusnäytössä ole niitä näppäimisä mistä painaa, joka kerta hemmetti etsit ne näppäimet valikosta ja klikkaat ja etsit ja klikkaat ja etsit ja... Että ei voittoa.

      Lainaa

    16. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Kyl noista yleensä voi voittaa rahaa, mut Voittopotti on suuremman luokan kusetus. :D (Googlettamalla löytää esim Suomi24- keskustelun jossa aiheesta) Tulee joskus katottua tota sen takia että voi nauraa surkeaakin surkeammille juontajille.

      Lainaa

    17. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Jos noihin oikean vastauksen tietämällä saisi sen tonnin, niin tuo ohjelma olisi aika lyhyt ikäinen. Joskus siellä joku kahvi yliannostuksissa pyörivä nainen haki sanaa Kotka...Se mainitsi kyseisen sanan varmaan 7 kertaa, ennenkuin "ensimmäinen" soittaja oli linjoilla. Ne kysymyksetkin mitä joskus kuuntelin oli samaa tasoa...:D

      Lainaa

    18. Vierestä tilannetta seurannut 17.8.2012 14:19
      Tulos: -19 (25 ääntä)
      Koko juttuhan oli pelkkä vitsi se että päätti soittaa sinne ja tuo kuva oli vitsistä jatkettu vitsi. Kaikki vaan eivät näytä ymmärtävän huumoria, ikävää!

      Lainaa

    19. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Ite oon kuullu että tollaisten Voittopotin kaltaisten ohjelmien ideana on se, että telkassa haettava sana on helppoakin helpompi, jonka kuka vain yli neljävuotias hoksaa, ja kun sinne soittaa niin tulee monta helkkarin vaikeaa kysymystä jotka pitää osata kaikki ja vieläpä nopeasti. Varma en kyllä oo kun en ite oo soitellut mutta näin kuulin.

      Lainaa

    20. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Vääryyttä, perkele!!!

      Lainaa

    21. Tulos: +9 (11 ääntä)
      kerran kans tuollaseen vittuuttani osallistunu, eikä siinä kyllähän se oma numero sit siellä listalla toisena heilukin. :D ja ei nuo jatkokysymykset oo todellakaan yht helppoi ku se mikä siinä telkkarissa on hollilla, et kusetusta yhtä kaikki.

      Lainaa

    22. Tulos: 0 (6 ääntä)
      LOL: Ööh, ainakin ne mitä mä oon nähny on ollu sellasia et kaikkien luulis tietävän siihen vastauksen ja sit se juontaja viel antaa usein jotain ylihelppoja vihjeitä. Se voittaa joka näppäilee vastauksen nopeimmin. Mut siis noloa mainostaa “olisin tienny vastauksen, epistä ku en saanu sitä tonnia”, ku ne kysymykset on sellasia ylihelppoja ja idea on just siinä et moni soittaa sinne koska kaikki aattelee, et “ton mä tiedän, täytyypä soittaa”. Siks se kannattaa ku ne saa niistä soitoista enemmän rahaa, ku mitä niitten tarvii maksaa sille voittajalle.
      Niin paitsi ettei ne nykyään edes anna mitään vihjeitä ja noi tehtävät on paljon vaikeampia, ainakin ne kolmiotehtävät. Ennenhän oli jotain kuvatehtäviä ja piti laittaa biisien nimen sanat oikein, mitkä oli ihan superhelppoja ja niiden lisäksi annettiin neuvoja. Nyt on sikavaikeita tehtäviä (ainakin tuntuu monelle olevan) eikä sanota muuta kuin että onko tehtävä oikein vai väärin. Ei siis neuvoja tuu.

      Lainaa

    23. Pallosalama 18.8.2012 14:40
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      Katon oikeestaan vain voittosoittoa vaan siksi että on kivaa katsoa juontajien vitutustu kun kukaan ei soita sinne. Ei ne leikkirahat auta, ei ei ei

      Lainaa

    24. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Vierestä tilannetta seurannut: Koko juttuhan oli pelkkä vitsi se että päätti soittaa sinne ja tuo kuva oli vitsistä jatkettu vitsi. Kaikki vaan eivät näytä ymmärtävän huumoria, ikävää!
      Tumppi perhana, moro!

      Lainaa

    25. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Olenkin aina ihmetellyt, millaisille ihmisille nämä voittopotit yms. ovat oikein tarkoitettu. Selvisi sekin.

      Lainaa

    26. Tulos: 0 (4 ääntä)
      ssss: Tuo on kyl silkkaa huijausta tuo ohjelma. Tehtävät tehty epämääräisesti ettei voi millään tietää mitä haetaan. Ja jos sattuukin saamaan oikean vastauksen niin ehdoissa lukee että ohjelma pyrkii siihen että heillä on oikea vastaus. Eli jos he haluavat ei kukaan ikinä saa rahaa.
      Päinvastoin tehtävät ovat niin helppoja, että ne osaa jokainen joka osaa itse hengittää.
      Vain tyhmimmät sitten kuvittelevat olevansa neroja vastauksen tietäessään ja soittavat sinne.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Voittopotti, tv-visa, kilpailu, kuva