Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Maailman vaarallisin skeittipuisto

...ihmiset kuolevat nauruun!
...ihmiset kuolevat nauruun! Maailman vaarallisin skeittipuisto

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 70 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +720 (786 ääntä)
   Tos on aika jees heittää Frontside Ollie!

   Lainaa

  2. Tulos: +838 (846 ääntä)
   Oikein penkitkin reunoilla.

   Lainaa

  3. Tulos: -88 (252 ääntä)
   I don't wanna live in this planet anymore, tulee mieleen trollikuvista se " Genius " jätkä kuva ..

   Lainaa

  4. Tulos: +690 (708 ääntä)
   Järvenpää tilas skeittiparkin, tulikin uima-allas

   Lainaa

  5. Tulos: +257 (279 ääntä)
   Just. No onhan tästä skeittarialoittelijan hyvä lähtee harjoittelee! Mutta yhtä hyvin tuota voisi käyttää vaikka keilaratana tai jopa uima-altaana. Ei ole turhia rakennelmia ja härpäkkeitä rajoittamassa mielikuvitusta

   Lainaa

  6. Tulos: +457 (463 ääntä)
   Skeittipuisto on siis kaksi penkkiä (huom. punaista) pari betoniporsasta ja ööhh... uima-allas?

   Lainaa

  7. Tulos: +143 (157 ääntä)
   Säälittävää

   Lainaa

  8. Ex-Järvenpääläine 30.6.2012 0:59
   Tulos: +64 (78 ääntä)
   ahahahaa. ainaki tuol ois iha jees aloittelijoiden skeitata.

   Lainaa

  9. iillek emi 30.6.2012 1:02
   Tulos: +227 (237 ääntä)
   Tohtori: Järvenpää tilas skeittiparkin, tulikin uima-allas
   juu kannattaa vaa varoo ettei huku ku on niin syvää

   Lainaa

  10. Tulos: +321 (323 ääntä)
   Aika pelkistetty, ellei jopa ihan laihialaistyyppinen sommitelma kyseessä. :D

   Lainaa

  11. Juupaseipäs 30.6.2012 1:25
   Tulos: +66 (126 ääntä)
   Tohtori: Järvenpää tilas skeittiparkin, tulikin uima-allas
   Uima-allas? Eihän kuvassa ainakaan ole kun reunakivillä rajattu pläntti märkää asvalttia. Eikun siis sori, Järvenpääläinen skeittipuisto.

   Lainaa

  12. Tulos: -36 (94 ääntä)
   Ei tossa kyllä mitään uima-allasta ole, vai uitteko useinkin märällä asvaltilla?

   Lainaa

  13. Tulos: +157 (165 ääntä)
   Lisäsimme juttuun jatkoa.

   Lainaa

  14. Tulos: +318 (324 ääntä)
   Naurettavinta tässä on, miten nuo projektinvetäjät vielä kehtaavat puolustaa projektia ja ottaa nokkiinsa arvostelusta! "Nimettömät kommentit eivät näytä vievän asiaa yhtään eteenpäin." Öö... tietääkseni kaikki Facebookissa kommentoineet ovat omilla nimillään ja kuvillaan. Ainoa nimetön kommentoija tässä taitaa olla Hyvä Kasvaa Järvenpäässä itse! "Tule paikalle Kyrölään, niin jatketaan keskustelua!" Just joo. Pitää tulla paikalle katsomaan tuota paskakasaa, että voi arvostella? Se on varmaan niin hulppea livenä.

   Lainaa

  15. Tulos: +61 (61 ääntä)
   http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/115684-skeittipaikasta-tuli-kyrolan-uusi-ongelma

   Lainaa

  16. Tulos: +119 (123 ääntä)
   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=383550061699013&set=a.383549598365726.91869.156091451111543&type=3&theater "Monestako suunnasta tätä kannattaa kuvata :D" - "Monesta, voi jäädä muuten joku ramppi huomaamatta. :D" :DDDDDDDDDdddddd

   Lainaa

  17. marsujaaaaa 30.6.2012 2:59
   Tulos: +62 (74 ääntä)
   eeeiih asun järvenpäässä ja käytii nauraa tälle yks päivä hahahahhhaaaaaa idiots

   Lainaa

  18. Tulos: +153 (155 ääntä)
   Lampinen: http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/115684-skeittipaikasta-tuli-kyrolan-uusi-ongelma
   "Kyröläläinen Ilkka Rönn ja muut paikalliset skeittarit ottivat ilolla vastaan Kyrölän uuden asvaltoidun alueen. Järvenpään kaupunki rakensi Loimun nuorisotilan pihalle 10 kertaa 10 metrin alueen, jossa nuoret pääsevät temppuilemaan skeittilaudoillaan. – Vielä en ole ehtinyt kokeilemaan asvalttia, mutta tässä pystyy varmaan tekemään sellaisia temppuja, joihin ei tarvitse ramppia, Rönn miettii." :'D Nyt oikeasti... Pitäiskö tehä tohon kaveriksi jokin 10 m x 10 m kävelyalue kävelijöille, punaisilla penkeillä varustettuna. Ja pyöräilyalue kans siihen joukon jatkoksi!

   Lainaa

  19. Tulos: +288 (298 ääntä)
   "Aikamoista. Miikka, tule paikalle Kyrölään, niin jatketaan keskustelua." Onko toi uhkaus? :D

   Lainaa

  20. Tulos: +171 (171 ääntä)
   Tehkääpä juoksijoille samankokoinen rata siihen viereen. Jos joku tuon on oikeasti rakentanut tosissaan tuohon tarkoitukseen, sietäisi viedä työpaikka alta ja unohtaa se eläke. Eihän tuo toimi kuin aprillipilana. Kenties sen asiasta vastanneen henkilön voisi laittaa tuonne keskelle rampiksi?

   Lainaa

  21. Tulos: +41 (55 ääntä)
   meijän oma järvenpää <3 mitäsvittua tääki nyt taas ihan oikeesti on olevinaa.......

   Lainaa

  22. Tulos: -115 (173 ääntä)
   En väitä että tuo skeittipuistoa muistuttaisi, mutta hyvää hyvyyttään rakennettu niin pitääkö pilkata? Rakentava palaute olisi monin kerroin hyödyllisempää. Ei voi olettaa että ~50v rouvat tietää miltä skeittiparkin tulee näyttää, vaikka heidän olisi ehkä pitänyt kysyä joltain neuvoa. Monet muut joutuvat itse vuokraamaan harrastuspaikkoja kun skeittarit saavat niitä käyttää ilmaiseksi ja jos joku projekti menee pieleen siitä laitetaan kuvia pitkin internetiä kunnes tällaiset järjestöt eivät halua enää mitään tehdä.

   Lainaa

  23. Tulos: +115 (119 ääntä)
   Mä katoin kans eka, että tuossa olisi vaan uima-allas :D Mutta tuo asfaltti vaan kiiltelee niin, että näytti vedeltä. Mutta on kyllä suunnittelija ollut ihan hukassa. Olisiko kannattanut niiltä skeittareilta kysyä etukäteen mitä sinne toivovat...

   Lainaa

  24. Tulos: -13 (43 ääntä)
   mitvit ?XD

   Lainaa

  25. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Kuvan yläpuolella esitetty lausahdus on käymässä toteen omalla kohdallani, rest in peace minä :(

   Lainaa

  26. Tulos: +41 (43 ääntä)
   On kyllä jäätävä tuo HKJ:n loppulaini :D

   Lainaa

  27. Yli öpistö hörhö 30.6.2012 13:03
   Tulos: +109 (111 ääntä)
   En tiedä kumpi on säälittävämpää, toi "skeittipuisto" vai se että jotkut ihan tosissaan kuvittelevat että se on todella hieno ja riittävä... En skeittaa mutta oon silti ihan onnellinen etten asu järvenpäässä, ties mitä muita "hienouksia" siellä rakennetaan

   Lainaa

  28. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Ensin hajosin mokalle, sitten näille kommenteille, ja nyt menin vielä tuon lehden sivuilta lukemaan kommentteja, ja hyvä ettei pissit tule housuun kun naurattaa! :'D huhhuh..

   Lainaa

  29. Tulos: +33 (35 ääntä)
   mikä hiton viritelmä tuo on?? jopa omasta kotopaikasta löyty "skeittipuisto" vaik about puolet pienempi paikka, ja siel oli sentää ollu varaa pariinki ramppiin. :D tuokin oikeen suunnittelun riemuvoitto :'D

   Lainaa

  30. JuinttuMonkey 30.6.2012 15:54
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Kai tää löytyy kohta 9GAGista Genius-memejen seurassa...?

   Lainaa

  31. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Voiko säälittävämpää "skeittipuistoa" olla? On häpeällistä edes kutsua tuota skeittipuistoksi.

   Lainaa

  32. Tulos: +72 (74 ääntä)
   tuo näyttää hiekkalaatikolta missä on hiekan sijaan asfaltti.

   Lainaa

  33. Tulos: +59 (65 ääntä)
   EEEIH :D Voidaanko tässä puhua ikäpolvien välisestä kuilusta? Päättäjien, eli +50-vuotiaiden mammojen ja pappojen mielikuva skeittauksesta on tämä :D Rullaus 10X10m alueella :D

   Lainaa

  34. Tulos: +63 (63 ääntä)
   näyttää kyllä vaaralliselta, jos mulla olis lapsia niin en niitä kyllä tuonne päästäis skeittaamaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +55 (55 ääntä)
   http://i2.aijaa.com/b/00560/10453977.jpg

   Lainaa

  36. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Toad: En väitä että tuo skeittipuistoa muistuttaisi, mutta hyvää hyvyyttään rakennettu niin pitääkö pilkata? Rakentava palaute olisi monin kerroin hyödyllisempää. Ei voi olettaa että ~50v rouvat tietää miltä skeittiparkin tulee näyttää, vaikka heidän olisi ehkä pitänyt kysyä joltain neuvoa. Monet muut joutuvat itse vuokraamaan harrastuspaikkoja kun skeittarit saavat niitä käyttää ilmaiseksi ja jos joku projekti menee pieleen siitä laitetaan kuvia pitkin internetiä kunnes tällaiset järjestöt eivät halua enää mitään tehdä.
   No jos siellä päässä liikkuu muutakin kuin silmät, niin voi ehkä ymmärtää ilman kyseistä harrastustakin, että ei tuon kokoinen alue riitä yhtään mihinkään. Ja mikäli ei tiedä, niin sittehän kysytään alan harrastajilta mielipidettä, eikä lykätä rahaa johonkin vittuiluun näyttävään skeittiparkkiin.

   Lainaa

  37. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Järvenpäässä on osattu rakentaminen ennekin. Siellä on mm. kenties Suomen rumin kirkko, semmonen betonikuutio, jota ei ole edes maalattu. Ja Järvenpään näkyvin monumentti rantapuistossa, nimeltä 'Kolmisointu', on hirveydessään omaa luokkaansa. :D

   Lainaa

  38. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Nyt on oltu vissiin aika rajallisella budjetilla liikkeellä.. :D

   Lainaa

  39. Tulos: +152 (152 ääntä)
   Jospa skeittiparkki tarkottaakin päättäjien mielestä sitä, että siihen voi jättää skeittilaudan parkkiin..

   Lainaa

  40. Tulos: -2 (10 ääntä)
   http://www.adressit.com/allekirjoitukset/jarvenpaahanskeittihalli/start/70

   Lainaa

  41. Tulos: +81 (85 ääntä)
   Toad: En väitä että tuo skeittipuistoa muistuttaisi, mutta hyvää hyvyyttään rakennettu niin pitääkö pilkata? Rakentava palaute olisi monin kerroin hyödyllisempää. Ei voi olettaa että ~50v rouvat tietää miltä skeittiparkin tulee näyttää, vaikka heidän olisi ehkä pitänyt kysyä joltain neuvoa. Monet muut joutuvat itse vuokraamaan harrastuspaikkoja kun skeittarit saavat niitä käyttää ilmaiseksi ja jos joku projekti menee pieleen siitä laitetaan kuvia pitkin internetiä kunnes tällaiset järjestöt eivät halua enää mitään tehdä.
   Ammattitaitoa ei ole se että tietää kaiken, vaan se että osaa, viitsii ja ymmärtää ottaa selvää. Jos minä tekisin omassa työssäni (joka ei sattumoisin ole kunnan tai valtion suojatyöpaikka, vaan yksityisellä sektorilla) samanlaisen virheen ihan omasta typeryydestäni tai saamattomuudestani johtuen, minulla ei olisi enää työpaikkaa. Kukaan ei voi tietää kaikkea, ja itsekin joudun joka ainoa päivä selvittelemään asioita, jotka eivät oman asiantuntemukseni piiriin satu kuulumaan. Ei joku 50v. täti varmastikaan tiedä miltä skeittipuiston tulisi näyttää, mutta jos se samainen täti on päättämässä sellaisen rakentamisesta ja toteutuksesta, se on silloin otettava selvää ennen kuin tekee eikä itkettävä jälkeenpäin että enhän minä tiennyt. Ja nuo Hyvä kasvaa Järvenpäässä -profiilin kommentit tosiaan olivat kummeksuttavia. Luulisi että osaisivat ottaa kritiikin vastaan edes silloin kun ovat aivan selvästi itse mokanneet, eivätkä kiukuttelisi kuin lapset.

   Lainaa

  42. Tulos: -39 (51 ääntä)
   kyllä toi neliö tossa on ihan asvalttia eikä mikään uima allas kuka tossa uima altaan näkee?

   Lainaa

  43. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Siis M I S S Ä se skeittiparkki on, onks tää joku vitsi? mie en tajua :(

   Lainaa

  44. Tulos: -32 (48 ääntä)
   siiiiiiis. kuinka syvä toi on?? eihän tosta nyt voi yhtään mitään lähtee arvioimaan, ku ei nää koko "puistoa". monet skeittipuistot tehään syvennyksiin, että saa hyvät vauhdit lähtemällä reunalta alaspäin. eihä tosta nää mitä hienouksia pohjalla on...... musta se fail-osuus tässä on vaa se ettei oo keksitty laittaa pakopaikkaa sadevedelle.. toisaalta nyt toi on monitoimipuisto (sateen jälkeen toimii myös uima-altaana)!

   Lainaa

  45. Tulos: +17 (23 ääntä)
   katoin aluks, että siinä on hiekkalaatikko :)

   Lainaa

  46. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Jos harrastaisin vielä skeittausta, en kyllä tuonne alueelle menis skeittaan...mielummin sitten jonnekki v*tun kyntöpellolle tai jonnekkin...

   Lainaa

  47. jokuvaan;) 1.7.2012 23:33
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Mie ite asun pienellä paikkakunnalla, ja meillä on skeittiparkki. siel on sentäs ramppeja...

   Lainaa

  48. surkkukuola 2.7.2012 0:00
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   No nyt on kyllä niin ihanat punaiset penkit! ♥ Ja sääliksi käy skeittaajia.

   Lainaa

  49. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Hyvä Kasvaa Järvenpäässä on poistanut kommenteja näistä skeittiparkki ketjuista ja vissiin koko riimujakin, miksköhän? Sinne meni omakin huolella laadittu kommentti. No ei se mtn, odotan tässä vielä 3v., jolloin 50v. tulee täyteen, jolloin olen pätevöitynyt suunnitteluhommiin. Laadin sit uuden standardin vaiks jalkapallokentille, sen saa mahtumaan Helsingin rautatieaseman odotustilaan. Suunnittelen myös hyvän katsomon tai kaks penkkii. Lähden tästä hommaamaan kukkakuosista suunnitteluhattua!

   Lainaa

  50. JackNicholson 2.7.2012 7:11
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   järvenpää on se paikka missä ajetaan ympyrää autoilla, eiks skeittilaudat aja vähän saman asian?

   Lainaa

  51. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Axu: Just. No onhan tästä skeittarialoittelijan hyvä lähtee harjoittelee!...
   Muuten kyllä, mutta tuommone 10x10m pläntti ei montaa alottelijaa auta, myydäänkö tuonne vuoronumeroita vai luotetaanko siihen että sopu sijaa antaa kun siihen tunkee 5 lautailijaa kerralla pomppimaan? Jos ei pysty liikkumaan laudan kans ni sama se on sit pomppia siin oman autokatoksen edessä pihatiellä ja kaupungin kaduilla...

   Lainaa

  52. Tulos: +22 (24 ääntä)
   kurli: siiiiiiis. kuinka syvä toi on?? eihän tosta nyt voi yhtään mitään lähtee arvioimaan, ku ei nää koko “puistoa”. monet skeittipuistot tehään syvennyksiin, että saa hyvät vauhdit lähtemällä reunalta alaspäin. eihä tosta nää mitä hienouksia pohjalla on…… musta se fail-osuus tässä on vaa se ettei oo keksitty laittaa pakopaikkaa sadevedelle.. toisaalta nyt toi on monitoimipuisto (sateen jälkeen toimii myös uima-altaana)!
   Tuo on maantasalla. Siinä ei siis ole yhtään minkäänlaista syvennystä. Se on vain ja ainoastaan asvalttineliö, johon on laitettu reunukset. Jos silmät eivät tuosta feissarimokien kuvasta erota tarkemmin, niin tarkastahan tuo Keski-Uudenmaan artikkeli aiheesta. Siinä poika on tuon asvaltin päällä, kuva otettu maantasalta. Märkä asvaltti on nyt näemmä joillekin aiheuttanut vaikeuksia hahmottaa mitä tuossa kuvassa näkyy.

   Lainaa

  53. Tulos: +6 (24 ääntä)
   kurli: siiiiiiis. kuinka syvä toi on?? eihän tosta nyt voi yhtään mitään lähtee arvioimaan, ku ei nää koko “puistoa”. monet skeittipuistot tehään syvennyksiin, että saa hyvät vauhdit lähtemällä reunalta alaspäin. eihä tosta nää mitä hienouksia pohjalla on…… musta se fail-osuus tässä on vaa se ettei oo keksitty laittaa pakopaikkaa sadevedelle.. toisaalta nyt toi on monitoimipuisto (sateen jälkeen toimii myös uima-altaana)!
   Vittuku oot hauska

   Lainaa

  54. Just just 3.7.2012 0:12
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Tämä skedeparkki oli kyllä aika nolo viritys jo :D Ois kiva tietää kuka suunnitellu. Hävettäis muakin.

   Lainaa

  55. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Toad: Ei voi olettaa että ~50v rouvat tietää miltä skeittiparkin tulee näyttää
   Jos ei tiedä niin pitäisi edes sen verran olla järkeä päässä että ottaa selvää ennen kuin tekee minkäänlaisia toimenpiteitä.

   Lainaa

  56. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Tattadaddadaa! :'D

   Lainaa

  57. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Uskon, että kaupungissa on herätty näkemään harrastajien tarpeet niin viranhaltijoiden kuin luottamushenkilöiden taholta. Toivon, että yhteisellä tahdolla saamme Järvenpäähän skeittialueen, jossa yhdistyy esteettisyys, laatu ja kestävyys. Hyvin suunniteltu ja toteutettu skeittipuisto palvelee kaikenikäisiä ja -tasoisia harrastajia ja on tyylikäs osa kaupunkikuvaa. Katri Kakko (vihr.) Järvenpää 15.6.2011 ööö...joo...hmm...nii-i. Eipä muuta voi sanoo.

   Lainaa

  58. tapiolalainen 5.7.2012 18:41
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Sobu: Järvenpäässä on osattu rakentaminen ennekin. Siellä on mm. kenties Suomen rumin kirkko, semmonen betonikuutio, jota ei ole edes maalattu. Ja Järvenpään näkyvin monumentti rantapuistossa, nimeltä ‘Kolmisointu’, on hirveydessään omaa luokkaansa.
   Näyttää samanlaiselta kuin Tapiolan kirkkokin.

   Lainaa

  59. Tulos: +14 (16 ääntä)
   sss: Aika pelkistetty, ellei jopa ihan laihialaistyyppinen sommitelma kyseessä.
   ei täälläkään noin syvälle vajota :DD

   Lainaa

  60. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Siis nyt kyllä häirittee, että eikö kyseisellä paikkakunnalla oo keskustassa asfalttia kaduilla vai mikä on ongelma? Eli miksi tuommoinen ylipäätään rakennettiin, onko tuo kaupungin ainoa asfaltoitu alue?

   Lainaa

  61. Tulos: -36 (50 ääntä)
   Mikä skeittaamisessa vaikeinta? Kertoa kotona olevansa homo.

   Lainaa

  62. Tulos: +36 (42 ääntä)
   d: Mikä skeittaamisessa vaikeinta? Kertoa kotona olevansa homo.
   Ehkä huonoin vitsi sitten muinaisen Egyptin.

   Lainaa

  63. Tulos: -6 (46 ääntä)
   Muistan kun omalle kylälle rakennettiin "skeittipuisto" Samanlainen asfalttitekele mitä kuvassa. Ainut ero oli valituksen ja itkun sijaan se, että tehtiin itse rampit hitsaamalla ja kaikki mitä oikeaan skeittipuistoon olisi tarvinnut. Skeittareille annettiin tilat, tehkää itse loput vai pitääkö kaikki saada nykyään kultalusikalla suuhun?

   Lainaa

  64. Tulos: +5 (11 ääntä)
   What the devil? Mitä järkee rakentaa joku asfalttineliö, kun yhtä hyvin voi tehdä tossa vieressä kadulla temppuja. Itekki osaisin tehä pahvista paremman skeittiparkin.

   Lainaa

  65. Möhköfantti 23.11.2012 9:46
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Wau! Se on ihan 10 kertaa 10 metrin kokoinen läntti! Tulee varmaan aika ahdasta!

   Lainaa

  66. Tulos: -2 (8 ääntä)
   d: Mikä skeittaamisessa vaikeinta? Kertoa kotona olevansa homo.
   Terveisin keppihevostelija :)

   Lainaa

  67. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Asun tuossa vieressä, ja sen verran pitänee sanoa, että tuo skeitti-alue on rakennettu (ainakin minun käsityksen mukaan) siksi, että nuo nuoret skeittarit skeittasivat ennen koulun edessä olevalla kävelytiellä, ja skeittilaudat ja nuoriso valuivat aina sinne autotienkin puolelle, mikä ei ole taas kovinkaan turvallista. Toki itseänikin vähän huvitti kun tajusin tuon olevan skeittaamiseen tarkoitettu, luulin sitä jonkinlaiseksi keskeneräiseksi koripallokentäksi etc nuorisopajalle, joka toimii tuossa loimun rakennuksessa : D.

   Lainaa

  68. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Jos olisin skeittari järvenpäässä niin nyt en tietäis pitäiskö itkee vai nauraa

   Lainaa

  69. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Miten tosta viimisestä tulee vähän semmonen "tuu tähän sanoo"-fiilis? :D

   Lainaa

  70. Tulos: +1 (1 ääni)
   Tässä vielä linkki uutiseen aiheesta 2012: https://www.ksml.fi/paikalliset/2677575

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, Järvenpää, Kyrölä, skeittipuisto, skeittaus