Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Niksi-Pirkka, osa 2

"Miten käydä suihkussa, jos meikki ja kampaus ovat täydellisiä?"
Niksi-Pirkka, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +340 (376 ääntä)
      Tunsin kivun itsekkin Antin kommentista : D

      Lainaa

    2. Tulos: +915 (927 ääntä)
      Mutta muistakaa ensin tyhjentää se kymmenen litran pullo ennen kuin käännätte tai menee hieno idea pilalle.

      Lainaa

    3. Tulos: +318 (328 ääntä)
      :D pirkkaniksit on kyllä tosi usein tätä tasoa.. kuka niitä oikein keksii?!

      Lainaa

    4. Tulos: +502 (512 ääntä)
      Pirkkaniksit on pirkkalehden epävirallinen vitsipalsta

      Lainaa

    5. Tulos: -26 (76 ääntä)
      Ei jjuma :--D

      Lainaa

    6. Lopputulos 30.6.2012 2:24
      Tulos: +193 (197 ääntä)
      No, löytyipä käyttöä noille ylimääräsille lähdevesipulloille

      Lainaa

    7. marsujaaaaa 30.6.2012 2:56
      Tulos: -16 (76 ääntä)
      yritin painaa tykkää Kirsin kommenttiin :D ehkä se on tää kellonaika tai niin suuri samaistuminen.. mutta joo oon k-kaupassa duunissa ja asiakkaat aina piruillakseen kyselevät pirkka niksejä.. hehheh hohhohohoo näytänkö oikeesti nii retardilta

      Lainaa

    8. Tulos: +235 (243 ääntä)
      Pirkka-niksi parin vuoden takaa (ihan oikeasti): "Pelkäätkö, että hattusi ja silmälasisi tipahtavat päästäsi vuoristoradassa? Vedä sukkahousut päähän!" Seuraavaksi huoltomiehet tulee irrottamaan niitä sukkahousun lahkeita kiskojen välistä.

      Lainaa

    9. Tulos: -32 (44 ääntä)
      Hahhah, BB-Tanjan tämä status. Just eilen näin tämän :P

      Lainaa

    10. Tulos: +177 (183 ääntä)
      100€ voittanut Pirkka-niksi: Laita viinirypäleet pakastimeen ja saat helposti ihanan viilentäviä kesäherkkuja! Siis oikeasti? Joku saa 100€ siitä, että kirjoittaa lehteen sen valaistuksen hetken kun tajuaa että SIIS VIINIRYPÄLEITÄKIN voi laittaa pakastimeen.

      Lainaa

    11. Tulos: +92 (124 ääntä)
      marsujaaaaa: yritin painaa tykkää Kirsin kommenttiin ehkä se on tää kellonaika tai niin suuri samaistuminen.. mutta joo oon k-kaupassa duunissa ja asiakkaat aina piruillakseen kyselevät pirkka niksejä.. hehheh hohhohohoo näytänkö oikeesti nii retardilta
      Ainakin kuulostat.

      Lainaa

    12. Tulos: +112 (130 ääntä)
      Niksipirkka: Jos ostarin vessaan on liikaa jonoa, juo tyhjäksi ostamasi PIrkka cola pullo, ja sitten kuse siihen. Tadaa! Kusihätä veks!

      Lainaa

    13. Tulos: +57 (65 ääntä)
      whaat?: pirkkaniksit on kyllä tosi usein tätä tasoa.. kuka niitä oikein keksii?!
      Se yksi ja sama tyyppi..

      Lainaa

    14. Tulos: -39 (49 ääntä)
      Hei duuds ettekö tajua, että ainakin suurimassa osassa tapauksista nää niksit on ihan huumoripohjasia :D eihän siihen muutakaan selitystä voi olla

      Lainaa

    15. Tulos: -180 (196 ääntä)
      Minkälainen ihminen ei huuhtele hiuksiaan joka päivä? Siis ihan oikeasti?

      Lainaa

    16. pekka puupää 30.6.2012 23:44
      Tulos: +132 (138 ääntä)
      Hei,oikeesti noi niksi pirkan neuvot on tosi hyviä,itse olen niitä käyttäny jo vuosia. on tullu säästettyä useampi penni esim. kun olen käyttäny vanhoja puhelin luetteloita osoite ja puhelin muistioina,sen kun vaan viivaa yli ne keitä ei tunne,kätevää eikö ?

      Lainaa

    17. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Liisa: Hahhah, BB-Tanjan tämä status. Just eilen näin tämän
      Nauroin tälle vielä enemmän, anteeksi. :D

      Lainaa

    18. Seppolaine 1.7.2012 19:28
      Tulos: +11 (21 ääntä)
      Yritin painaa "tykkää" tuohon Antin kommenttiin, mutta ei onnannu..

      Lainaa

    19. Tulos: +110 (116 ääntä)
      : Minkälainen ihminen ei huuhtele hiuksiaan joka päivä? Siis ihan oikeasti?
      No sellanen joka ei halua että hiukset kuivuu ja latvat katkeilee.. Suihkussa voi käydä kastelematta hiuksia.

      Lainaa

    20. Tulos: +62 (70 ääntä)
      : Minkälainen ihminen ei huuhtele hiuksiaan joka päivä? Siis ihan oikeasti?
      Ei hiuksia pitäiskään pestä kuin pari kertaa viikossa, liiasta pesusta on vaan haittaa sekä päänahalle että hiuksille. Pelkkä vesipesu tietääkseni vielä haitallisempaa kuin shampoon käyttö.

      Lainaa

    21. Tulos: +27 (33 ääntä)
      niksipirkka-palstalla se 100e:n niksi vois olla että vaihetaan niksipirkka vitsipirkaksi... (:

      Lainaa

    22. Tulos: +42 (42 ääntä)
      Entäs ne sukkahousut?

      Lainaa

    23. Tulos: -135 (151 ääntä)
      leenu: Ei hiuksia pitäiskään pestä kuin pari kertaa viikossa, liiasta pesusta on vaan haittaa sekä päänahalle että hiuksille. Pelkkä vesipesu tietääkseni vielä haitallisempaa kuin shampoon käyttö.
      Menet siis ehdoin tahdoin nukkumaan hiukset likaisina. Tajuatko edes, kuinka paljon likaa, pölyä, hikeä, siitepölyä ja muuta pikkuroskaa hiuksiin päivän aikana jää puhumattakaan näistä kaiken maailman hiusgeeleistä ja muista? Minä ainakin huuhtelen hiukset joka ilta ja pesen ne shamppoolla kerran viikossa. Enpä haluaisi olla sellaisen henkilön lähellä, joka ei välitä omista hiuksistaan sen vertaa, että pitäisi ne puhtaina.

      Lainaa

    24. Tulos: +72 (80 ääntä)
      : Menet siis ehdoin tahdoin nukkumaan hiukset likaisina. Tajuatko edes, kuinka paljon likaa, pölyä, hikeä, siitepölyä ja muuta pikkuroskaa hiuksiin päivän aikana jää puhumattakaan näistä kaiken maailman hiusgeeleistä ja muista? Minä ainakin huuhtelen hiukset joka ilta ja pesen ne shamppoolla kerran viikossa. Enpä haluaisi olla sellaisen henkilön lähellä, joka ei välitä omista hiuksistaan sen vertaa, että pitäisi ne puhtaina.
      Niitä henkilöitä taitaa olla aika monta saamistasi miinuksista päätellen. ;) Ja kun nyt kerran hiuksistani puhutaan, niin en käytä muotoilutuotteita koska hiukseni pysyvät kuosissa ja nättinä ihan muutenkin.

      Lainaa

    25. Tulos: -78 (96 ääntä)
      leenu: Ei hiuksia pitäiskään pestä kuin pari kertaa viikossa, liiasta pesusta on vaan haittaa sekä päänahalle että hiuksille. Pelkkä vesipesu tietääkseni vielä haitallisempaa kuin shampoon käyttö.
      Nämä jutut menevät samaan sarjaan kuin "vessanpöntön pyörre pyörii toisella puolella maapalloa eri suuntaan" tai "suklaa aiheuttaa finnejä". Ei kannata uskoa kaikkea lukemaansa. Hiuksia saa ja kannattaa pestä vaikka päivittäin. Saa kaikki ne päivän aikana kertyneet liat ja epäpuhtaudet pois. Nainenkin on hehkeimmillään puhtaana ja suihkunraikkaana.

      Lainaa

    26. Tulos: +18 (24 ääntä)
      kaiken kruunas nää kommentit.. :D :D :D

      Lainaa

    27. Tulos: +11 (25 ääntä)
      : Minkälainen ihminen ei huuhtele hiuksiaan joka päivä? Siis ihan oikeasti?
      Esim. rastapäät :)

      Lainaa

    28. Tulos: +60 (66 ääntä)
      leenu: Niitä henkilöitä taitaa olla aika monta saamistasi miinuksista päätellen. Ja kun nyt kerran hiuksistani puhutaan, niin en käytä muotoilutuotteita koska hiukseni pysyvät kuosissa ja nättinä ihan muutenkin.
      Hiukset pysyy kuosissa ja nätteinä ilman muotoilutuotteita, jos niistä muuten pitää hyvää huolta. Hiusten liika peseminen kuivattaa niitä, shampoolla ja hoitoaineilla voi ehkäistä vähän tätä kuivumista, ne kun sisältävät hiuksia vahvistavia ja kosteuttavia aineita. Pelkällä vedellä pestessä hiuksista lähtee normaali luontainen rasva pois, jos joka päivä pesee hiukset pelkällä vedellä, niin varmasti pitää käyttää jumalattomasti geeliä ja lakkaa, jotta sen takkupesän saa pysymään kuosissa. Hiusten muotoilutuotteet taas rasittavat huonovointisia hiuksia entisestään. Ite en pese hiuksiani edes joka toinen päivä. Teininä tuli pestyä hiuksia joka päivä ja vasta nykyään sitä huomaa miten se jatkuva peseminen ja laittaminen kulutti hiuksia. Nyt kun pesen hiuksia harvemmin, minun ei tarvitse käyttää muotoilutuotteitakaan niin usein. Harjaamalla saan hiukset heposti siihen kuntoon, että voi tulla ihmisiä kylään ja kaupassa kehtaa käydä. Jos oon lähössä johonkin muualle (kaupunkiin tai juhliin) käytän hiuslakkaa, mutta sitäkin kohtuudella. Onko olemassa rumempaa, kuin kuivat, katkeilleet ja takkuiset hiukset revitty kammalla suoriksi ja kesytetty puolella purkilla hiuslakkaa? Yh.

      Lainaa

    29. Tulos: -48 (54 ääntä)
      ei moro: No sellanen joka ei halua että hiukset kuivuu ja latvat katkeilee.. Suihkussa voi käydä kastelematta hiuksia.
      hiukset kuivuu yhyy yhyy

      Lainaa

    30. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Kerääntyvätköhän ne siellä Pirkka-lehdessä aina pöydän ympärille yhtenä aamuna, lukevat kaikki typerimmät ideat ääneen ja miettivät, että "nämä painetaan!"? Siltä vähän vaikuttaisi joskus.

      Lainaa

    31. Tulos: -2 (6 ääntä)
      BB-TANJA :DDd

      Lainaa

    32. Tulos: +26 (34 ääntä)
      Wääk: Hiusten liika peseminen kuivattaa niitä, shampoolla ja hoitoaineilla voi ehkäistä vähän tätä kuivumista, ne kun sisältävät hiuksia vahvistavia ja kosteuttavia aineita. Pelkällä vedellä pestessä hiuksista lähtee normaali luontainen rasva pois
      Pelkkä vesi ei riitä irrottamaan hiusten luontaista rasvaa, mutta shampoo irrottaa kyllä, samoin kuin saippua irroittaa ihosta sen luonnollisen rasvan. Tämän takia shampoot ja hoitoaineet sisältävät kostetuttavia ja vahvistavia aineita, pyrkimyksenä kompensoida shampoon muun sisällön hiuksia kuivattavaa ja haperruttavaa vaikutusta. Vedellä voi pestä hiukset vaikka kymmenen kertaa päivässä eikä se haittaa mitään, mutta jos (hoitavaakin) shampoota käyttää useamman kerran vuorokaudessa, on kuontalo hyvinkin äkkiä rapistunut heinäpaali.

      Lainaa

    33. Tulos: -40 (52 ääntä)
      Miko: Pelkkä vesi ei riitä irrottamaan hiusten luontaista rasvaa, mutta shampoo irrottaa kyllä, samoin kuin saippua irroittaa ihosta sen luonnollisen rasvan. Tämän takia shampoot ja hoitoaineet sisältävät kostetuttavia ja vahvistavia aineita, pyrkimyksenä kompensoida shampoon muun sisällön hiuksia kuivattavaa ja haperruttavaa vaikutusta. Vedellä voi pestä hiukset vaikka kymmenen kertaa päivässä eikä se haittaa mitään, mutta jos (hoitavaakin) shampoota käyttää useamman kerran vuorokaudessa, on kuontalo hyvinkin äkkiä rapistunut heinäpaali.
      Tätähän minä olen koko ajan yrittänyt sanoa, mutta kun on kaikenmaailman leenuja, jotka eivät vain tajua. Huuhdelkaa hiukset päivittäin, samoin naama ja intiimialueet. Mikään ei ole niin iljettävää kuin ihminen, joka ei pidä puhtaudestaan huolta.

      Lainaa

    34. Tulos: +55 (57 ääntä)
      : Tätähän minä olen koko ajan yrittänyt sanoa, mutta kun on kaikenmaailman leenuja, jotka eivät vain tajua. Huuhdelkaa hiukset päivittäin, samoin naama ja intiimialueet. Mikään ei ole niin iljettävää kuin ihminen, joka ei pidä puhtaudestaan huolta.
      Usko pois, hiustenpesurutiinini ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi loukkaukseksi sinua tai ketään muutakaan kohtaan. Minä, kuten nimim. Wääk, olen vain havainnut tämän tavan hyväksi, koska hiukset selvästi pysyvät paremmassa kunnossa. Sinun hiuslaadullesi sopii sitten varmaan päivittäinen vesipesu, en tiedä. Ehkä sinun hiustenpesuvetesi myös tulee suoraan jostain omasta luonnonlähteestä, mutta minun asuinalueellani vesijohtovedessä on kemikaaleja, kuparijäämiä yms, jotka kivasti kerääntyvät hiuksiin ja voivat tehdä suht ilkeää jälkeä. Eli vaikka se kuinka aiheuttaisi sinulle painajaisia, niin en edelleenkään aio pesä hiuksiani tämän useammin. Eikä vielä ole kukaan valittanut.

      Lainaa

    35. jokrupokru 19.8.2012 8:25
      Tulos: +58 (62 ääntä)
      : Minkälainen ihminen ei huuhtele hiuksiaan joka päivä? Siis ihan oikeasti?
      Kalju?

      Lainaa

    36. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Repesin niin pahasti tälle hiustenpesu-riidalle xD Ihmiset: Mitä väliä?

      Lainaa

    37. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Silti paras ikinä on se, että pitäis kauppaa mennessä sitoo pitkän kuminauhan toine pää laukkuun ja toine lompakkoo, nii sen voi vaa räpsäyttää takasin kassiin kun on maksanu... Miks ihmeessä? ettei myyjä nappaa sitä? vai ettei tarvii nähdä sitä isoa vaivaa ja laittaa sitä lompakkoo takasi sinne? en kestä

      Lainaa

    38. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Itse pesen hiukset vain 2-3 kertaa viikossa shampoolla ja hoitoaineella, ja tämän tavan aloittamisen jälkeen hiusten kunto on parantanut silmissä, ja tuuheutta on tullut uskomattoman paljon. Se kuka todella välittää hiuksistaan, ei pilaa niitä liialla pesulla ja käsittelyllä. Hiukset myös rasvoittuvat sitä vähemmän mitä vähemmän niitä pesee ja päinvastoin. Vesihuuhtelu vasta järjetön idea onkin, sillä rasva aiheuttaa suurimman osan näkyvästä likaisuudesta, eikä lähde pelkällä vesipesulla. Lisäksi vesi kuivattaa hiusta kaikista eniten.

      Lainaa

    39. Tulos: +12 (12 ääntä)
      : Silti paras ikinä on se, että pitäis kauppaa mennessä sitoo pitkän kuminauhan toine pää laukkuun ja toine lompakkoo, nii sen voi vaa räpsäyttää takasin kassiin kun on maksanu… Miks ihmeessä? ettei myyjä nappaa sitä? vai ettei tarvii nähdä sitä isoa vaivaa ja laittaa sitä lompakkoo takasi sinne? en kestä
      Ei ainakaan unohdu kassalle

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Pirkka, suihku, niksi, meikki, kampaus, ämpäri