Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vuoden paras päivä

"Huomenna on äitienpäivä. Jos sinulla on maailman parhain äiti ---"
Taustatietoja: Mervin ikä ei ole tiedossa, joten jäämme odottamaan lisätietoja. Vuoden paras päivä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 79 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -510 (670 ääntä)
      Molemmat osapuolet vähän ylireagoivat.

      Lainaa

    2. Tulos: +852 (894 ääntä)
      "No laittakaa sitten joku vitun lista että MITÄ täällä SAA kirjoittaa ettei AINA loukkaisi jotakin" Vähänkö musta tuntuu, että Mervi sahasi juuri oksaa jolla istuu?

      Lainaa

    3. Tulos: +1094 (1124 ääntä)
      Mervi : "En ole katkera enkä kateellinen" Niin noh..:D

      Lainaa

    4. Mr. Ällö 15.5.2012 0:21
      Tulos: +879 (1031 ääntä)
      Tämä koko juttu oli selvästi vain salaviesti Merviltä. Lukekaa ISOLLA kirjoitetut sanat: "MITÄ SAA AINA VÄHÄN? MITEN?" No toosaa saa aina vähän, kun menee vaikka bordelliin. Nam nam.

      Lainaa

    5. Tulos: +348 (416 ääntä)
      Huhhuh, kerrankin nauroin Mr. Ällölle.. :D Terävä huomio !

      Lainaa

    6. Yli öpistö hörhö 15.5.2012 0:39
      Tulos: +131 (141 ääntä)
      Voi hyvä luoja

      Lainaa

    7. Tulos: +15 (65 ääntä)
      Ihanan ironista!

      Lainaa

    8. Tulos: +354 (370 ääntä)
      Mervi onnistuu lahjakkaasti vesittämään kaiken, mitä muka sanoo. Joo, hän ei to-del-la-kaan ole katkera, tai mitään. Luulisi löytyvän myös ns. sosiaalista älyä siihen, mitä sanoo/kommentoi ja missä, mutta ei. No, kurjaltahan Mervin elämä kyllä kuulosti, ja oli oikeassa, ei kaikille äitienpäivä ole ihana päivä. Harmi vain, että tuollainen käytös oikeastaan pilasi hänen sanomansa. Täysin.

      Lainaa

    9. Satunnainen 15.5.2012 0:50
      Tulos: +207 (223 ääntä)
      "En ole katkera enkä kateellinen." Päivänselvästi et, toisten puolesta onnelliset ihmisethän avautuvat heidän kirjoituksiinsa, ihan normaalia.

      Lainaa

    10. Tulos: +335 (349 ääntä)
      sympatiat merviä kohtaan muuten, mutta vittukun vihaan noita ihmisiä, joilla ei ole mitään tilannetajua välillä. ihan kauheaa jos on joutunut omalta äidiltään kokemaan tuollaista käytöstä, mutta se ei ole silti tämän tilapäivityksen kirjoittajan vika? toinen haluaa tuoda esiin kuinka hän rakastaa omaa äitiään ja sitten joku tulee ja vetää huomion itseensä tuolla tavoin.

      Lainaa

    11. Tulos: +112 (128 ääntä)
      Ei hyvä tavaton sentään! :D "En ole katkera enkä kateellinen", mitäs sitten, muuten vain ketuttaa kun kaikilla muilla on "ihana äiti"?

      Lainaa

    12. Tulos: +298 (328 ääntä)
      Yksinkertainen lista siitä, mitä Mervin EI tulisi missään nimessä kirjoittaa Facebookiin: - Yhtään mitään

      Lainaa

    13. Tulos: +172 (172 ääntä)
      Ilmiö, johon olen törmännyt, on toisten päivityksissä välien selvittely / aiheen muuttaminen ja siitä sitten riitely. Omalla seinälläni käy aika ajoin tietty pariskunta juttelemassa / väittelemässä keskenään - vaikka asuvat samassa asunnossa. Rasittavaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +134 (150 ääntä)
      "Herätkää pahvit!" ...mihin? "Takerrutaan tähän mikä mun äiti on"... ei hyvä hele. Kai nyt äitejä saa, ja PITÄÄKIN hehkuttaa äitienpäivänä! Vois jättää ihan vaan huomiotta muiden päivitykset jos noin kirpaisee.. Paha paikka mut silti. Raivoaakohan se kaikille jotka mainitsi äidistään jotaki.. Ö_ö Kamalan ihmisen sai tuommonen kamala äiti aikaan. Tai no, ainakin tätä asiaa kannattas varmaan vähän puida vaikka ammattiauttajan kanssa. Voi siellä jossain tällasenki käytöksen alla olla jemmassa ihan hyväkin tyyppi.

      Lainaa

    15. Tulos: +78 (86 ääntä)
      eekoo: Mervi onnistuu lahjakkaasti vesittämään kaiken, mitä muka sanoo. Joo, hän ei to-del-la-kaan ole katkera, tai mitään. Luulisi löytyvän myös ns. sosiaalista älyä siihen, mitä sanoo/kommentoi ja missä, mutta ei. No, kurjaltahan Mervin elämä kyllä kuulosti, ja oli oikeassa, ei kaikille äitienpäivä ole ihana päivä. Harmi vain, että tuollainen käytös oikeastaan pilasi hänen sanomansa. Täysin.
      Juuri näin. Mitä nyt näitä Feissarimokia lähes alusta asti seuranneena on tullut huomattua, niin ainakin se, että kyllä riittää näitä ihmisiä, jotka ei millään tajua sitä mitä voi kirjoittaa nettiin ilman että tulee nolatuksi. Eikä ne ymmärrä lopettaa ajoissa ja jossain kohtaa tulee siihen pisteeseen, että alkaa puhua itseään pussiin.

      Lainaa

    16. Tulos: +93 (113 ääntä)
      Itse käsitin asian alusta alkaen niin, että Mervillä ja Rikulla olisi sama äiti. Hämmästyin lopulta luettuani rivien välistä, ettei niin ehkä olekaan. Todella ääliömäistä käytöstä huomion- ja säälinhakuiselta Merviltä.

      Lainaa

    17. Kikkaykkönen 15.5.2012 2:04
      Tulos: +48 (100 ääntä)
      mun äiti kuoli jo kauan ennen mun syntymää

      Lainaa

    18. Tulos: +49 (49 ääntä)
      .... o____o veti hiljaseks.

      Lainaa

    19. Tulos: -66 (190 ääntä)
      Ymmärrän Mervin äitiä. Tuskin oli kovinkaan viehättävää seuraa vastasyntyneenäkään.

      Lainaa

    20. just joo... 15.5.2012 5:15
      Tulos: +155 (175 ääntä)
      Jehna. Valtaosa ihmisistä juhlii äitienpäivää ihan hyvässä hengessä ja fiilliksissä rakkaitaan muistaen, mutta Mervin mukaan valtaosaa ei tässä tapauksessa määritellä sanalla "normaali" vaan he elävät suorastaan pumpulissa ja katse tulisi äitienpäivänä kohdistaa kaltoinkohdeltuun vähemmistöön ja miettiä ennemminkin sitä kuin omaa hyvää äitisuhdetta ja perhettä. "Voisitteko joskus huomioida myös ne joilla asiat eivät ole niin hyvin?" Huomio koko valtakunta, bileet seis! Merville tulee paha mieli! "Laittakaa joku lista mitä täällä saa kirjoittaa ettei aina loukkaisi jotain!" No äitienpäivätoivotuksia ei näköjään ainakaan kannattaisi kirjoitella....

      Lainaa

    21. Tulos: +86 (108 ääntä)
      En ymmärtänyt, miksi äitienpäivä on Merville niin kamala juhla. Jos oma äiti ei ollut ihannetapaus, niin jättää sitten vain juhlimatta. Riehuminen ei ainakaan auta.

      Lainaa

    22. Tulos: +84 (96 ääntä)
      Tulee jokseenki mieleen Huomiogigolon Tuomas.. "Kun minulla ei ole asiat hyvin niin minua on pakko ajatella, sama se mitä muille, ymmärrän kyllä, muttakun minä ja minun asiat!" Vittumainen lapsuus juu, mutta ei se poista sitä asiaa että monella muulla on hyvä äiti, moni muu haluaa juhlia äitienpäivää, ja jos ei itse kestä sitä äitienpäivää, niin fb kiinni ja peiton alle nukkumaan koko kirottu päivä pois.

      Lainaa

    23. Tulos: +42 (64 ääntä)
      Joo mervi kyllä järkyttävällä ylireagoinnilla pilasi koko jutun, mutta mervillä on pieni pointti kaiken tuon riehumisen keskellä. Mites me jotka ei ihan onnesta hypi vanhempien kohdalla, miten me vietetään äitien ja isienpäivät? Mulla tulee itku silmään useastikkin, kun olen ja voinkin myöntää että olen kateellinen niille jotka ovat edes väleissään vanhempiensa kanssa :(

      Lainaa

    24. Tulos: +69 (83 ääntä)
      Kyllä veti nyt harvinaisen hiljaiseksi. Mervin asenteella ne juhlapäivät pitäisi kaikki viettää ihan hiiren hiljaa naama mutrussa. "Nyt ollaan ihan hysss! Feissarin Mervillä on huono äiti, naapurin mamma sai sydänkohtauksen musikaalisesta joulukortista ja meidän luokan Justiina on niin yksinäinen ja laiminlyöty, että täytyy varoa, ettei se vaan näe kun muut halailee ja saa ystävänpäiväkortteja." Ja ei, en tiedä miltä Mervistä tuntuu, mutta sen verran tunteita herättävä elämänkerta, että en menis noin vain fb:ssä asiasta huutelemaan...

      Lainaa

    25. Tulos: +182 (190 ääntä)
      Mun "äiti" hylkäs mut heti ku synnyin ja lisäks se on ryypänny mun pään vähä pöpiksi,mut ei se mua haittaa pärjään mä näinki! :D äitienpäivänä annan kortit sijaisperheen äidille ja sille joka oli lastenkodissa mun omahoitaja, nii! :DD

      Lainaa

    26. Tulos: +45 (91 ääntä)
      Jaa-a. Kauankohan sitä Merviä yritettiin hukuttaa? Taisi aiheuttaa pikkuisen aivovaurion nimittäin.

      Lainaa

    27. Tulos: +54 (70 ääntä)
      Noh olen itsekin ehkä hieman katkera lapsuudestani, mutta en nyt prkl soikoon ala siitä muille avautuu tuohon tyyliin, hävettäis melkeen olla Mervi... >:( aika käsittämätöntä toimintaa...

      Lainaa

    28. Tulos: +57 (77 ääntä)
      Panukka: Molemmat osapuolet vähän ylireagoivat.
      Molemmat? En nyt sanoisi.. Mervillä selvästi huomionhakuisuutta ilmassa.

      Lainaa

    29. Tulos: +93 (103 ääntä)
      Toi Rikun juttu ei edes ollut mikään "äidit ovat ihkuja", vaan "jos sinulla on äiti, jota rakastat, laita seinällesi". Mervillä ei selvästikään ole, olisi voinut vaan sivuuttaa koko jutun. Tuntuu siltä, että halusikin provosoitua, jotta pääsee itkemään kohtaloaan muille.

      Lainaa

    30. Tulos: +23 (43 ääntä)
      Minkä vuoksi sitä huomiota ei koskaan haeta positiivisilla tavoilla.... :D en ymmärrä näitä vauhkoilijoita jotka kuluttaa kaiken energiansa itsesäälissä ja vihassa rypemällä, sitte ihmetellään kun kukaan ei pidä sinusta?

      Lainaa

    31. Tulos: +67 (81 ääntä)
      Kyllähän se oma elämä aina näyttääkin kurjalta, jos kuvittelee kaikkien muiden elävän ruusuista pumpulielämää. Jokasella on omat tuskansa ja traumansa, typerää alkaa marttyyriks ja ajatella olevansa ainoa, jolle on tapahtunut väärin.

      Lainaa

    32. Tulos: +83 (95 ääntä)
      "Ymmärrystä niille, joilla ei ole rakastettavia vanhempia" Eli: Jos et vietä äitienpäivää, koska paska mutsi, niin MINUN, jolla on ihan kiva äiti, pitää ottaa sinun epäonnesi huomioon ja tuhlata omaa energiaani sinun surusi ajattelemiseen. No en taida. Saisinko minä hieman ymmärrystä, kun haluaisin yhtenä päivänä vuodessa julkisesti kertoa arvostavani ja rakastavani äitiäni ilman että joku pilaa juhlat?

      Lainaa

    33. Tulos: +16 (26 ääntä)
      Mervi kaipaa sääntöjä

      Lainaa

    34. Tulos: +45 (53 ääntä)
      Ei mullakaan koskaan mitkään kauheen hyvät välit äitiini oo ollu, eikä se mikään hyvä äiti olekaan. Mutta äitienpäivänä soitan mummille, ja toivotan hyvät äitienpäivät ja muuten elän ihan normaalisti, en nosta siitä haloota, enkä jaksa mieltäni pahottaa jos jollain asiat on paremmin, naurettavaahan se olisi.

      Lainaa

    35. Tulos: +71 (79 ääntä)
      Ei mullakaan ole äitiä, mutten silti koe mitään kateutta tai katkeruutta niitä kohtaan joilla on. Onhan totta kai ikävää käydä äitienpäivänä haudalla sen sijaan että voisin antaa kukkia ihan kasvokkain, mutta tällaista tää elämä on. En mä koskaan äitienpäivänä pyri pilaamaan muiden äitienpäivän viettoa, eikä tulis mieleenkään ottaa itseeni kun näen jotain äitejä ylistäviä facebook-statuksia. Ja jos äitienpäivä on Merville noin kova paikka, miksei hän jätä kokonaan esimerkiksi facebookia avaamatta kyseisenä päivänä? Kyllä se nyt pitäisi pystyä arvaamaan että siellä tulee äitienpäivä-hehkutusta vastaan.

      Lainaa

    36. Tulos: +43 (53 ääntä)
      Mulle tuli mieleen, että tätähän voisi verrata vaikka niin, että oiskohan Mervistä kiva jos se saisi vaikka kerran vuodessa syödä aivan ihanan, taivaallisen aterian jotain mahtavaa ruokaa mitä oottaa joka vuosi, ja yhtäkkiä joku tulee ja kaataa ämpärillisen paskaa päälle. Vähän outo vertaus, mutta tosiaan, aika epäkypsää Merviltä. Eikö itse osaa ottaa huomioon niitä, joilla on hyvä mieli tms? :/

      Lainaa

    37. Tulos: +27 (43 ääntä)
      Mikä huomionhakuinen mulla-menee-HUONOSTI-ettekö-te-nää-olen-erilainen-antakaa-mulle-sympatiaa-idiootti! Juuri tollasia en kestä. Ne, joilla menee ihan oikeasti huonosti, ei avaudu elämästään joka nurkalla jokaiselle puolitutulle. Voi huoh.

      Lainaa

    38. Tulos: -23 (69 ääntä)
      Mervin äiti on ollut kamala, ja itekkin vihaan kaikkia samanlaisia loosereita jotka kajoavat lapsiinsa, sen kaltaisilla "ihmisillä" ei ole oikeutta elää, ymmärrän hyvin jos Mervillä on etenkin äitienpäivänä ollut tunteet pinnassa kun oma "äiti" ollut täysi hirviö, miettikää nyt tarkemmin mitä on tapahtunut hänelle.. Joo joo, ei ole kivaa kun tulee avautumaan toisen statukseen ja olisi voinut kirjoittaa omaansa,mutta tuossa tapauksessa ymmärrän jos tunteet ottaa vallan..

      Lainaa

    39. Tulos: +66 (68 ääntä)
      Sikäli sympatiat Merville, että omaa äitiänikään en ole vuosiin nähnyt omasta tahdostani. Tämä johtuen siitä, että äidilläni oli ilmeisesti tapana esittää äitimäisen hellyytensä turpiin vetoina. Lapsilisät todennäköisesti menivät kaljaan, sitä kotona oli aina enemmän kuin ruokaa. Kannattaisi ehkä jokaisen samansuuntaisen taustan omaavan jättää se Facebook avaamatta äitienpäivänä. Tekeehän se kieltämättä joka vuosi itsellänikin vähän pahaa, kun hehkutellaan äitienpäivästä. Itse tosin en lähtisi avautumaan, ellei joku päsmäri tulisi kitisemään, miksi en lähetä äidilleni edes yhtä korttia.

      Lainaa

    40. Tulos: +8 (18 ääntä)
      Mervin juttu tuli kyl jo selväks ekassa kommentissa. ei tarvi ragee heittää tollasesta.

      Lainaa

    41. Tulos: +25 (41 ääntä)
      Mervi hyvä viestissä luki että "JOS sinulla on maailman paras äiti ja rakastat häntä". Sinulla ei näemmä ole, sen sai kaikki Rikun kaverit tietää... Joskus voi vaan jättää kommentoimatta...

      Lainaa

    42. Tulos: -21 (39 ääntä)
      Oih, Panukka miinuksella ♥ ;)

      Lainaa

    43. Tulos: +10 (22 ääntä)
      Eikös äitienpäivän idea ole yksinään joko juhlistaa tai olla juhlistamatta sitä OMAA mammaa, eikä se senpuoleen kenellekään kuulu miten sitä omaa äitikultaa juhlii vai juhliiko ollenkaan. Voisi Mervi miettiä sitä ihan keskenään kun kerta äiti ei toiminut ihan oikein, mutta ei hällä ole silti oikeutta pilata Rikun äitienpäivää, koska kyllä - joillakin meistä on olemassa ihana ja rakastava äiti, jota haluaa juhlia. Eikös se ole äitienpäivän juju, että on onnellinen ja arvostaa sitä, että on äiti, eikä pidä sitä itsestäänselvyytenä?

      Lainaa

    44. Tulos: +84 (96 ääntä)
      "ulkona on kaunis sää" "MEKSIKOSSA IHMISIÄ KUOLEE PYÖRREMYRSKYIHI!!" "kävin uimassa" "IHMISIÄ HUKKUU!" "sain hyvää ruokaa tänää" "AFRIKASSA LAPSET KUOLEE NÄLKÄÄN!" tuli vähä tuommone olo mervistä :D

      Lainaa

    45. Tulos: +5 (15 ääntä)
      se ymmärrettävää että on paha olla kun oma äiti on ollu kauhea mutta oon samaa mieltä Ton annikan kanssa. Tosin itsellä ei kokemusta äitin kauheudesta minua tai muita kohtaan mutta kuitenkin.. :/

      Lainaa

    46. Tulos: +3 (45 ääntä)
      Ihmisiltä on tullut tähän mokaan ihan jäätävän asiattomia kommentteja. Vaikka Mervi ylireagoi ja käyttäytyi töykeästi, se ei todellakaan tarkoita sitä että olisi mitenkään reilua tai oikein vitsailla jostain hukuttamisyrityksen aiheuttamista aivovammoista.

      Lainaa

    47. Tulos: -3 (39 ääntä)
      No oli meilläkin taas aikamoinen äitienpäivä (mutsi veti kaatokännit xD) mutta kiltisti mä vaan kaikkien äitienpäivään liittyvistä statuksista tykkäilin... niin se vaan menee :P :D

      Lainaa

    48. Tulos: +14 (24 ääntä)
      Tuollainen menneisyys, mikä Mervillä on, vaikuttaa hyvin paljon myös myöhempään elämään ja sosiaalisiin taitoihin, minkä vuoksi tilannetajua ei juurikaan tunnu löytyvän... :/

      Lainaa

    49. Lakka-light 15.5.2012 23:04
      Tulos: +28 (34 ääntä)
      Tämäkin on asiaton kommentti, mutta yksi asia on tullut näitä mokia lukiessa selväksi: Ei meinaan lopu työt suomessa mielenterveystyön tekijöiltä. Tai missään muussakaan maassa. Koska ihminen ei opi kohtelemaan toisia ihmisiä hyvin.

      Lainaa

    50. Tulos: +27 (41 ääntä)
      Äitienpäivä on juuri se päivä, kun muistetaan heitä, joilla ei ole äitiä tai äiti on ollut paskamainen. Kyllä. Joulunakin hiljennymme miettimään heitä, joilla ei ole kunnon joulua. Ihan ystävällisesti ja hieman huolissani haluaisin neuvoa Mervia menemään psykologille puhumaan näistä asioista. Tuollainen äiti-suhde on selkeästi jättänyt korjaamattomat arvet ja jotta voisi jatkaa elämässään edes jollakin tasolla eteenpäin, niin pitäisi käydä asiat läpi ja hyväksyä tosiasiat (sitähän se Mervi taisi itsekkin sanoa). Vaikka se olisi vaikeaa, niin anteeksi antamalla pystyy jatkamaan elämäänsä paljon kevyemmin. En nyt vertaa itseäni Mervin rankkaan lapsuuteen, mutta olen itse antanut koulukiusaajille anteeksi ja siten olen vapautunut traumoista :)

      Lainaa

    51. Tulos: +33 (43 ääntä)
      Kielletään siis äitienpäivän lisäksi myös isänpäivä, sillä isän kanssahan voi olla vaikka huonot välit. Ehkä lienisi parasta kieltää myös ystävänpäivä, sillä osa ihmisistähän on syrjäytyneitä tai jopa sinkkuja! Lisäksi ehdotan myöskin uudenvuoden juhlinnan kieltämistä kokonaan, vuosi kun ei vaihdu kaikkien kulttuurien kalenterien mukaan samana päivänä. Vappu (juhla, ei julkkis) puolestaan syrjii työttömiä ja ylikorostaa ylioppilaslakin ostaneita (siihenkään ei kaikilla ole varaa!).

      Lainaa

    52. Tulos: +19 (31 ääntä)
      Hieman ahdistaa ihmiset, jotka syyllistää muita ihmisiä siitä, että heillä menee hyvin..

      Lainaa

    53. Tulos: +14 (26 ääntä)
      Mervistä huomaa ettei Mervillä ole ollut äitiä (tai ketään muutakaan), joka olis opettanut ihan perushyvää käytöstä.

      Lainaa

    54. Tulos: +8 (20 ääntä)
      Seitti: Mervistä huomaa ettei Mervillä ole ollut äitiä (tai ketään muutakaan), joka olis opettanut ihan perushyvää käytöstä.
      NIMENOMAAN TÄMÄ. Näitä lapsia näkee liikaa joita ei ihan oikeasti ole kasvatettu yhtään. Onnea vaan sitten tän lapselle, tulee varmaan samanlaisia vittumaisia kakaroita.

      Lainaa

    55. Tulos: +20 (44 ääntä)
      Mari: Tuollainen äiti-suhde on selkeästi jättänyt korjaamattomat arvet ja jotta voisi jatkaa elämässään edes jollakin tasolla eteenpäin, niin pitäisi käydä asiat läpi ja hyväksyä tosiasiat (sitähän se Mervi taisi itsekkin sanoa). Vaikka se olisi vaikeaa, niin anteeksi antamalla pystyy jatkamaan elämäänsä paljon kevyemmin.
      Täysin samaa mieltä. Tavallaan ymmärrän tuota Merviäkin, varmaan ottais pannuun lukea joka paikasta 'maailmanparasihkuäiti'-läpäläpää, jos oma äiti on ollu tuommonen. Mutta Mervinä minä jäisin äitienpäiväksi sänkyyn makaamaan, enkä avais mitään mediaa, jotta välttyisin paskaryöpyltä. Miksi kiusata itteään lukemalla facebookista äitienpäivä-statuksia, kyllähän se nyt varmasti ties että niitä tursuaa joka paikasta. Mutta tiiättekö mikä on oikeasti mennyt ihan naurettavaksi äitienpäivässä. Pikkusiskon ala-asteella ei tehdä äitienpäiväkortteja, koska yhdellä niiden luokkalaisella on äiti kuollut. Siis mitä jeesusta, ihan niinku se olis siltä yheltä muksulta pois että muilla on äidit? Ihan niinku se asia jotenkin paranis siitä, että vältellään sitä tosiasiaa että yhellä ei oo äitiä. Eikö se vois tehdä sinä samana päivänä kortin elämäsä tärkeimmälle naiselle, oli se naapurin ämmä, perhekodin työntekijä, täti, mummu, mikälie. Siinähän se lapsi oppis että hei mää en oo yksin vaikka mulla nyt ei äitiä olekkaan. Ja vielä se, että mitenköhän muut lapset suhtautuu siihen, että yhden takia ei tehä äitienpäiväkortteja? "Sun takia me ei saaha tehä kortteja, kun sulla ei oo äitiä! Mullapa sentään on äiti lällällää." Aivan ihme hyssyttelyä. On joo helvetin surullista, mutta miksi kaikilla pitää olla paskaa jos yhellä on? Afrikkalaiset näkee nälkää, heittäkää nyt äkkiä helvettiin ne pitsat ja ruvetaan mekin kitumaan nälässä. Sehän toki on niiltä afrikkalaisilta pois jos me syödään? Aamen, menen ottamaan lämpimiä tonnikalavoileipiä uunista, mmmm!

      Lainaa

    56. Tulos: +13 (27 ääntä)
      "haistakoon se h***a paskan".... ja vielä jälkeenpäin valittaa siitä ku ei saa ymmärrystä ja väittää ettei ole katkera ja väittää olevansa onnellinen niiden puolesta joilla on äiti... kunnon pässi

      Lainaa

    57. Tulos: +7 (17 ääntä)
      Jos Rikulla ja Mervillä on sama äiti niin ymmärrän hyvin Mervin tuohtumuksen. Itseänikin harmittaa joskus kun iltatähti kehuu vanhemmat sisarukset hylännyttä äitiään Facebookissa "maailman parhaaksi äidiksi".

      Lainaa

    58. Tulos: +15 (31 ääntä)
      Mervin äiti on ollut kamala, ja itekkin vihaan kaikkia samanlaisia loosereita jotka kajoavat lapsiinsa, sen kaltaisilla “ihmisillä” ei ole oikeutta elää, ymmärrän hyvin jos Mervillä on etenkin äitienpäivänä ollut tunteet pinnassa kun oma “äiti” ollut täysi hirviö, miettikää nyt tarkemmin mitä on tapahtunut hänelle.. Joo joo, ei ole kivaa kun tulee avautumaan toisen statukseen ja olisi voinut kirjoittaa omaansa,mutta tuossa tapauksessa ymmärrän jos tunteet ottaa vallan..
      Valitettavasti elämässä ei pitkälle pärjää, jos aina antaa tunteiden ottaa vallan.
      Kielletään siis äitienpäivän lisäksi myös isänpäivä, sillä isän kanssahan voi olla vaikka huonot välit. Ehkä lienisi parasta kieltää myös ystävänpäivä, sillä osa ihmisistähän on syrjäytyneitä tai jopa sinkkuja! Lisäksi ehdotan myöskin uudenvuoden juhlinnan kieltämistä kokonaan, vuosi kun ei vaihdu kaikkien kulttuurien kalenterien mukaan samana päivänä. Vappu (juhla, ei julkkis) puolestaan syrjii työttömiä ja ylikorostaa ylioppilaslakin ostaneita (siihenkään ei kaikilla ole varaa!).
      Niimpä, ja pääsiäinen pitää kieltää, koska joku voi olla suklaalle allerginen ja loukkaantua kun muut mussuttaa suklaata; syntymäpäiviä ei saa juhlia, jos jonkun vanhemmat eivät antaneet koskaan lahjoja; itseasiassa koskaan ei saa olla iloinen ja hymyä olisi parasta varoa henkensä edestä, sillä joku saattaa olla surullinen ja suuttua jos joku muu on ilonen :o

      Lainaa

    59. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Wääk: Mutta tiiättekö mikä on oikeasti mennyt ihan naurettavaksi äitienpäivässä. Pikkusiskon ala-asteella ei tehdä äitienpäiväkortteja, koska yhdellä niiden luokkalaisella on äiti kuollut. Siis mitä jeesusta, ihan niinku se olis siltä yheltä muksulta pois että muilla on äidit? Ihan niinku se asia jotenkin paranis siitä, että vältellään sitä tosiasiaa että yhellä ei oo äitiä. Eikö se vois tehdä sinä samana päivänä kortin elämäsä tärkeimmälle naiselle, oli se naapurin ämmä, perhekodin työntekijä, täti, mummu, mikälie. Siinähän se lapsi oppis että hei mää en oo yksin vaikka mulla nyt ei äitiä olekkaan. Ja vielä se, että mitenköhän muut lapset suhtautuu siihen, että yhden takia ei tehä äitienpäiväkortteja? “Sun takia me ei saaha tehä kortteja, kun sulla ei oo äitiä! Mullapa sentään on äiti lällällää.” Aivan ihme hyssyttelyä. On joo helvetin surullista, mutta miksi kaikilla pitää olla paskaa jos yhellä on? Afrikkalaiset näkee nälkää, heittäkää nyt äkkiä helvettiin ne pitsat ja ruvetaan mekin kitumaan nälässä. Sehän toki on niiltä afrikkalaisilta pois jos me syödään? Aamen, menen ottamaan lämpimiä tonnikalavoileipiä uunista, mmmm!
      Tähän on pakko todeta ite ilman äitiä kasvaneena, että ei se mitään kun muut tekee kortteja, mutta vittu on muuten rasittavaa kun pakotetaan tekemään korttia äitipuolelle, siskolle tai vaikka sitten haudalle ryvettymään. Typerää että muilta kielletään kortin tekemisen ilo, mutta on se kyllä typerää pakottaa äiditön tekemään korttia, kun ei ole äitiä jolle tehdä se kortti. Itelle kakarana äitienpäivän suurin ahdistus oli nimenomaan se, että oli pakko tehdä kortti, vaikka ilmoitti opettajalle ettei haluais. Ja uskoisin, että siellä ala-asteellakin sille äidittömälle on ahdistavaa että sen takia kielletään korttien teko. Ihan järkevänä ideana vois olla se että muut saa tehdä niitä äitienpäivä kortteja, ja se jolla ei ole mahdollisuutta siihen, voi askarrella jotain muuta kuin kortteja.

      Lainaa

    60. Tulos: +16 (24 ääntä)
      Niin, jos joku laittaa tollasen "JOS sinulla on maailman paras äiti ja rakastat häntä" jutun, niin JOS ei ole, niin ei tarttee laittaa mitään. Mä voisin antaa yhden "Fb-säännön": jos joku laittaa jonkun positiivisen tilapäivityksen, niin siihen ei kannata laittaa mitään negatiivista. Koska sillä pilataan toisen iloa. Annetaan ihmisten olla iloisia. Mun on todella vaikea uskoa, ettei toi nainen oo katkera ja kateellinen, muuten sillä ei ois ollu tarvetta purkautua tohon tolla tavalla. Ja onhan se ymmärrettävää ollakkin katkera tollasesta, mutta ei sitä silti muihin tartte purkaa...

      Lainaa

    61. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Ja toi ärsyttää, toi sen "voisitteko joskus huomioida ne joilla ei ole asiat yhtä hyvin?" Kun toi sano sen tollasessa yhteydessä, niinku kukaan ei sais kertoa rakastavansa omaa äitiään, koska joillain ei oo omaa äitiä. Tai kukaan ei sais kertoa olevansa raskaana, koska jotkut kärsii lapsettomuudesta jne. jne. Tai pitäisikö aina laittaa vaik et "Oon niin onnellinen kun meille syntyi vauva! <3 Parasta elämässä! Mut ymmärrän et kaikki ei voi saada lapsia ja jotkut sairastuu synnytyksen jälkeiseen masennukseen ja blaa blaa blaa..." Ja samoin jos joku kertoo olevansa sairaana niin pitäis sit lisätä et "ja joo tiedän, et kaikki ei oo sairaita ja jotkut taas on vieläkin sairaampia kuin minä tai jopa kuolleita...." Hohhoijaa, menis vähän överiks.

      Lainaa

    62. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Mietin että kun mervistä tulee joskus äiti ja se sitten päättäis olla parempi kun omansa, niin meinaako se vetää oman mukulansa sit hirteen jos se tahtoo muistaa äitiänsä?

      Lainaa

    63. Tulos: +15 (17 ääntä)
      didymus: Mietin että kun mervistä tulee joskus äiti ja se sitten päättäis olla parempi kun omansa, niin meinaako se vetää oman mukulansa sit hirteen jos se tahtoo muistaa äitiänsä?
      En nyt oikein tajunnut pointtiasi.

      Lainaa

    64. KaappiMorso 20.5.2012 20:12
      Tulos: 0 (8 ääntä)
      Musta on ihan älytöntä laittaa tuommosiin mukaviin facebook tila päivityksiin tuollasia agressio purkuja..

      Lainaa

    65. Tulos: -7 (13 ääntä)
      Minusta on ihan asianmukaista laittaa raivokas tilitys aina kun joku vatipää pistää jonkun "jos läpätilää, lisää tämä seinällesi"-päivityksen. Tosin voihan ne myös vähin äänin poistaa kaverilistalta.

      Lainaa

    66. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Mervin ja Rikun äidit eivät todellakaan ole sama henkilö. Tunnen Rikun äidin ja hän on varsin mukava ja sydämellinen ihminen. Merviä enkä hänen äitiään tunne, luojan kiitos...

      Lainaa

    67. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Voi kun välillä nuo tuollaiset ihmiset surettavat niin paljon, kuinka voikaan ihmisellä olla niin paha olla. :(

      Lainaa

    68. Tulos: -5 (5 ääntä)
      Olipas siinä purkaus. Toivottavasti Mervi oli edes kaatokännissä.

      Lainaa

    69. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Ei oo agressiivisuudesta päätellen omena kauas puusta pudonnu.. :D

      Lainaa

    70. Tulos: -6 (20 ääntä)
      Sympatiat tämän raivoajan puolella. Ei se nyt niin vakavaa ole kun purkaa tuntojaan välillä. Aika ja paikka ei tietenkään olleet sopivat, mutta ymmärrettäväähän tuo on kun muut juhlii äitienpäivää ja itsellä on tuollainen historia. Vähän ymmärrystä peliin myös vastapuolelta. Virheitä saa tulla.

      Lainaa

    71. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Virheitä saa ja tulee aina, mutta se että ei kestä tässä tapahtunutta asiallista (?) kommentointia. Olisi voinut odottaa vähän erilaista reagointia huomautuksen eikä moista paskaraivaria ja huutelua että miten tässä "syyllistetään minua kun ollut paska elämä enkä osaa sääntöjä". Totta homossa kerrotaan jos käyttäydyt kuin idiootti, miten muuten ikinä opit olematta kuin idiootti? Ja se miten Mervi kertoo ajatuksia äitienpäivästä ja äidistään eivät ole vaan soveliaita tilanteeseen. Ehkä auttaisi Merviä suhteuttamaan asiat kun hän miettisi että pystyisikö kertomaan samat ajatuksensa ääneen kasvotusten Rikun äidin kanssa heti kun Riku on äitiänsä onnitellut. Mihin on kadonnut kyky kuulla muiden ihmisten huomautukset huonosta käytöksestä ilman että ne otetaan vastaan loukkauksina? Olet mokannut, kestä myös ohjeet miten et jatkossa mokaisi.

      Lainaa

    72. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Oma äitini on tehnyt itsemurhan, mutten silti mennyt aukomaan päätäni kenenkään "hyvää äitienpäivää" -facebook-päivityksiin, vaikka ne minua ahdistivatkin. Pitää olla aika urpo, jos tuolla tavalla menettää hermonsa.

      Lainaa

    73. Tulos: -9 (15 ääntä)
      No harmi ettei onnistunut hukuttamaan niin oltas säästytty yhdeltä sekopäältä!!!!!!!!!!!!!!!!!11

      Lainaa

    74. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Niina: Mervi : “En ole katkera enkä kateellinen” Niin noh..:D
      Hahha, näinpä juu.

      Lainaa

    75. takavasemmalta 27.8.2017 0:01
      Tulos: +3 (13 ääntä)
      höhhöö: Ymmärrän Mervin äitiä. Tuskin oli kovinkaan viehättävää seuraa vastasyntyneenäkään.
      Minä en ymmärrä Mervin äitiä. Teki kaksi lasta hulttio-puliukkomiesten kanssa, on itsekin hulttio ja puliakka, joka hylkäsi molemmat lapsensa jo vauvoina 1970-luvulla. Hän oli kova kehumaan omilla juomisillaan ja mm. sillä, miten hän asui miesystävänsä kanssa ulkona teltassa suurimman osan vuotta 7 vuoden ajan. Olivat olleet siellä teltassa likaisina ja kännissä kuin siat. Hienokin saavutus? Tämän hän kertoi ylpeänä lapselleen, kun tämä erehtyi kyselemään äidiltään, mistä voisi hakea asuntoa. Tunnen Mervin pikkuveljen lastenkodista ja eipä hänkään arvosta tuollaista äitiä. Meidän lastenkotilasten pitää aina muistaa sulkea silmät ja korvat äitienpäivänä, isänpäivänä ja jouluna, ettei katkeruutemme pilaa tavallisten, hyväkäytöksisten ihmisten juhlapäiviä.

      Lainaa

    76. takavasemmalta 27.8.2017 0:06
      Tulos: +3 (11 ääntä)
      didymus: Mietin että kun mervistä tulee joskus äiti ja se sitten päättäis olla parempi kun omansa, niin meinaako se vetää oman mukulansa sit hirteen jos se tahtoo muistaa äitiänsä?
      Että mitä? Mervi on äiti. Erilainen kuin oma äitinsä, hän hoitaa itse lapsensa, asuu kotona eikä pultsariasuntolassa, siivoaa joskus, tekee ruokaa, välittää lapsestaan ja meni naimisiin lapsen isän kanssa. Mukavaa se on hyväosaisten sieltä perheidylleistään huudella.

      Lainaa

    77. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Rasittavia tommoset "mun elämä ollu paskaa ni hittoako tehään juhlitte mitään". Äitienpäivänä ei sais muistaa omaa äitiään vaan pitäis aatella tommosia epäkohteliaita elämämkolu eukkoja koska nekin aina aattelee ensin kaikkia muita.

      Lainaa

    78. Haikaileva hanhi 9.11.2021 17:44
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Sama homma, oma "äiti" ei välittänyt kuin kaljasta. Onneksi on kuollut niin ei tarvitse sitä kusipäätä edes ajatella

      Lainaa

    79. Tulos: -1 (1 ääni)
      Juumie: Joo mervi kyllä järkyttävällä ylireagoinnilla pilasi koko jutun, mutta mervillä on pieni pointti kaiken tuon riehumisen keskellä. Mites me jotka ei ihan onnesta hypi vanhempien kohdalla, miten me vietetään äitien ja isienpäivät? Mulla tulee itku silmään useastikkin, kun olen ja voinkin myöntää että olen kateellinen niille jotka ovat edes väleissään vanhempiensa kanssa 😒
      Niin mitä teistä?
      Ette juhli, end of story.
      Miten ja miksi teitä pitäisi huomioida noina päivinä?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: äitienpäivä