Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kadonneet juomat

"Se joka otti mun viinapullon, niin vois kans palauttaa"
Kadonneet juomat Lähettänyt: Jöpö

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 55 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +437 (743 ääntä)
      Nykynuorilla tuntuu olevan tuo alkoholi elämän pääasia kun tota menoa välillä kattoo :/

      Lainaa

    2. Tulos: -375 (633 ääntä)
      Artulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa

      Lainaa

    3. Yli öpistö hörhö 15.5.2012 0:42
      Tulos: +667 (721 ääntä)
      Niina: Artulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa
      Ei tuossa mun mielestä ollut mtn vikaa. Samahan se loppujen lopuksi on onko se sitten viinapullo vai rahaa mitä kaverit pöllii. Kyllä se itseänikin vituttaisi.

      Lainaa

    4. Tulos: +532 (588 ääntä)
      Niina: Artulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa
      Mun mielestä Arttu oli asian ytimessä. Jos multa pöllittäisiin tavaraa, niinkin vähäpätöistä kuin viinapullo, olisin suuttunut. Ja varsinkin alaikäiselle a) 10e ja b) viinapullo on iso asia.

      Lainaa

    5. Tulos: +57 (87 ääntä)
      Puoliunessa aloin lukea tätä ja nyt tuntuu siltä ku olisin heränny noihin loppupärinöihin :D

      Lainaa

    6. Tulos: -77 (151 ääntä)
      Annika on ehkä vittumainen tässä, ymmärrän Artun pointin, mutta en reaktiota. Oliko Arttu osakkaana tässä pullossa?

      Lainaa

    7. Tulos: -51 (81 ääntä)
      siis mitä tässä tapahtuu?

      Lainaa

    8. Tulos: +245 (259 ääntä)
      Haha, muistan tämän Facebookista! Ja jos muistan oikein, Annika tuli vielä myöhemmin selittämään jotain älytöntä, ettei varastaminen ole niin paha, koska "ihmisiä kuolee koko ajan, eli miten selviytyisitte vaikka jonkun kuolemasta, jos olette ihan shokissa varkaudesta".

      Lainaa

    9. Tulos: +210 (226 ääntä)
      VVV: Epäilen, että pullo lähti Annikan matkaan.

      Lainaa

    10. Tulos: +169 (175 ääntä)
      vulpes: VVV: Epäilen, että pullo lähti Annikan matkaan.
      Ihan sama tuli itselleni mieleen! Sillä selitteleekin ihmeellisiä . . . Ja vaikka Artun reaktio on hiukan ylimitoitettu, niin silti hän on oikeassa. Joku oli joskus vienyt niinkin pikkumaisia asioita, kuin purukumipussin ja sytkän takkini taskusta - ja kyllä nekin otti päähän.

      Lainaa

    11. pellepeloton 15.5.2012 1:09
      Tulos: +54 (132 ääntä)
      jos ei hänellä ole ikää hakea viinaa kaupasta niin ehkä se on iha hyvä että joku pisti ne viinat parempiin suihin :)

      Lainaa

    12. Tulos: -160 (210 ääntä)
      No mitä ihmettä, Annikahan täsä järkevin näistä on:-D Ei sillä että itelläkään ois todellakaan nii hirveesti massia että pystys ottaa sellasen "rahaahan se vaan on"-asenteen mutta voi luoja oikiasti jos elämä on pilalla ku KYMPIN VIINAPULLO katoaa! Enkä hetkeekään usko että sen on joku ihan tieten tahtoen ilkeyksissään VARASTANUT.

      Lainaa

    13. Kikkaykkönen 15.5.2012 2:08
      Tulos: +103 (127 ääntä)
      "Joku ajo mun auton pois pihasta, mutta ei sekään kai haita kun nyt voin hankkii paremman..."

      Lainaa

    14. Tulos: +117 (139 ääntä)
      turre: No mitä ihmettä, Annikahan täsä järkevin näistä on:-D Ei sillä että itelläkään ois todellakaan nii hirveesti massia että pystys ottaa sellasen “rahaahan se vaan on”-asenteen mutta voi luoja oikiasti jos elämä on pilalla ku KYMPIN VIINAPULLO katoaa! Enkä hetkeekään usko että sen on joku ihan tieten tahtoen ilkeyksissään VARASTANUT.
      Entä, jos kyse onkin periaatteesta? Minä en varasta kavereiltani yhtään mitään ja odotan heidän toimivan kohdallani samoin. Ei sillä ole väliä mitä on viety. Kavereita vain ei ole sallittua ryöstää. Jos kyseessä on ollut vahinko ja joku epähuomiossa ottanut pullon niin olisi ainakin kohtuullista kertoa asiasta ja korjata tilanne.

      Lainaa

    15. Tulos: +89 (103 ääntä)
      Kaikki mikä on sun on myös mun. Kaikki mikä on mun on vaan mun.

      Lainaa

    16. Tulos: -50 (126 ääntä)
      Mä varmaan kans kuulun siihen vähemmistöön täällä jonka mielestä Annika oli ainut järkevä tässä keskustelussa. Joku teki vaan Tanjalle palveluksen kun pölli teinin viinat. ;) Olikohan vanhemmat löytäneet ja ottaneet talteen? :D

      Lainaa

    17. Tulos: +44 (72 ääntä)
      Eihän se varmasti kivaa ole, että viinaleka viedään, mutta onhan alkoholin hallussapito alaikäisenäkin rikos. Easy come, easy go :)

      Lainaa

    18. Tulos: -48 (54 ääntä)
      Arttuhan vaan vittuilee Tanjalle. Vika kommentti sen paljastaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +52 (56 ääntä)
      kyl iteki oisin helvetinmoiset kiukut ottanu sillo joskus alaikäsen, jos joku ois juomat pölliny :D ja kyl Artul on pointti, et sama se sit vaik oliski _vaan_ viinapullo, nii et sää ny prkl varasta toiselta, etenkää kaverilta >:(

      Lainaa

    20. Tulos: +49 (51 ääntä)
      mikko: Arttuhan vaan vittuilee Tanjalle. Vika kommentti sen paljastaa.
      korjaus: arttu vittuilee annikalle.

      Lainaa

    21. Tulos: +83 (85 ääntä)
      Esa M: Kavereita vain ei ole sallittua ryöstää.
      Miten olisi: keneltäkään ei ole sallittua ryöstää?

      Lainaa

    22. Tulos: +47 (47 ääntä)
      Meidänkin kimppakämpän jääkaapista katos komiasti juomia kerran kun oltiin viettääs iltaa. Tosin, pienellä äänen korottamisella ja kysymyksillä saatiin rahana takaisin. Kyllä ketutti, että tarvii toisten juomia käydä pöllimässä ku iteltä loppu..

      Lainaa

    23. Tulos: -3 (19 ääntä)
      Esa M: Entä, jos kyse onkin periaatteesta? Minä en varasta kavereiltani yhtään mitään ja odotan heidän toimivan kohdallani samoin. Ei sillä ole väliä mitä on viety. Kavereita vain ei ole sallittua ryöstää. Jos kyseessä on ollut vahinko ja joku epähuomiossa ottanut pullon niin olisi ainakin kohtuullista kertoa asiasta ja korjata tilanne.
      Entäs ne loput maapallon ihmiset jotka ei satu olemaan just sinun kavereita?

      Lainaa

    24. Tulos: +27 (41 ääntä)
      turre: No mitä ihmettä, Annikahan täsä järkevin näistä on:-D Ei sillä että itelläkään ois todellakaan nii hirveesti massia että pystys ottaa sellasen “rahaahan se vaan on”-asenteen mutta voi luoja oikiasti jos elämä on pilalla ku KYMPIN VIINAPULLO katoaa! Enkä hetkeekään usko että sen on joku ihan tieten tahtoen ilkeyksissään VARASTANUT.
      Jaa, mää voinki si pöllii sulta vähän viinaa ja muuta kivaa, kun ei se sua näköjään haittaa.

      Lainaa

    25. Tulos: -8 (52 ääntä)
      Samapa tuo. Alaikäseltä saa viedä kuka vain täysi ikäinen sekä alkoholijuomat, että tupakkatuotteet, koska alaikäiset eivät saa niitä hallussapitää.

      Lainaa

    26. Tulos: -45 (65 ääntä)
      Luulenpa vaan että esim. kännykkä on hieman arvokkaampi kuin viinapullo. Eikä se kai paljoa satu olla selvin päin vähän aikaa, vaikka se varmasti on ärsyttävää kun joku juomat pöllii. P.S. Taitaapi Arttu olla se kenelle uudet aivot tulisi ostaa.

      Lainaa

    27. Tulos: +49 (53 ääntä)
      Panukka: Nykynuorilla tuntuu olevan tuo alkoholi elämän pääasia kun tota menoa välillä kattoo :/
      Haluatko kuulla suuren salaisuuden? Nuorien alkoholin käyttö on ollut aina tuollaista, ennen pahempaa kun ei ollut mitään sidukoita kauppojen hyllyllä. :3

      Lainaa

    28. Tulos: -21 (41 ääntä)
      Ottaahan se toki kalloon, jos joku on varastanut sun juomat, mutta kuka jonkun pullon perään lähtee Facebookissa kuuluttamaan...? Jooh. Varmasti joku palauttaa toki aivan samassa kunnossa kuin ennen olevan pullon takaisin ostajalleen... Ja tämä pöllijä sattuu vielä sopivasti olemaan Tanjan kaverilistalla, of course! Näkisin tämän enemmänkin tällä nuorison tyypillisellä "hei vitsi ku oon kännissä" -leveilyllä. Tanjan oli pakko kuuluttaa Facebookissa käyttävänsä alkoholia.

      Lainaa

    29. Tulos: -15 (31 ääntä)
      Samaa mieltä moiaussin kanssa: vaikka pölliminen ketuttaakin, ja tietyllä tapaa on ihan oikeutettua vaatia sitä takaisin, niin kuka sitä silti lähtisi facebookissa tivaamaan? Mikä on todennäköisyys että joku tunnustaa ja siltä saisi vielä rahat (tai erittäin epätodennäköisessä tapauksessa pullon) takaisin? Siinä mielessä Annikan asenne on parempi tähän kohtaan, vaikka siitä voikin vetää Artun johtopäätöksiä jos oikein haluaa..

      Lainaa

    30. Tulos: +42 (44 ääntä)
      Made: Miten olisi: keneltäkään ei ole sallittua ryöstää?
      Kiitos tarkennuksesta. Tietenkään ketään ei saa ryöstää. Muuten jokaisen maapallon ihmisen olisi parasta olla kaverini :D Pointtini lähinnä oli se, että nimenomaan kavereihin täytyy voida luottaa. Kuka tahansa ohikulkija voi tulla pöllimää rahat syrjäkujalla tms mutta kaverilta sitä ei osaisi odottaa ikinä.

      Lainaa

    31. Tulos: -26 (36 ääntä)
      Artulle ei mennyt ihan pointti perille.

      Lainaa

    32. Tulos: -10 (34 ääntä)
      Ja kun Tanjalla ei näytä ikääkään olevan, niin vielä turhempaa itkeä jonkun viinapullon perään :D Olisi se poliisisetäkin sen voinut maahan kaataa, eikä varmasti olisi maksanut senttiäkään takaisin.

      Lainaa

    33. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Arttu osuu asian ytimeen kärjistyksellään! Ei toisten juomiin kosketa! Ihan sama kun jossain uutisessa kerrottiin, että hotellien aamupalalta pöllitään pöydälle jätettyjä kännyköitä, läppäreitä jne. Puolet kommentoijista kauhisteli, ja puolet syyttivät tyhmiä ihmisiä, kun jättivät arvotavaraa pöytään. MUTTA KUN EI TOISEN OMAISUUTEEN SAA KAJOTA! Stana! :D Tanja ehkä elättelee toivoa että jonkun omatuntoa kolkuttaisi, ja tälle välähtäisi hehkulamppuna "oho, se olikin Tanjan pullo jonka join sillon, hups" ja sitten korvaisi viikkorahoistaan kaverille uuden pullon tai jotain.... Yrittänyttä ei laiteta!

      Lainaa

    34. Tulos: +30 (42 ääntä)
      Mistä te päättelette että Tanja on alaikäinen? Suomessa väkiviinoja saa myydä vasta 20-vuotta täyttäneelle

      Lainaa

    35. Tulos: +25 (37 ääntä)
      Tiitu: Mä varmaan kans kuulun siihen vähemmistöön täällä jonka mielestä Annika oli ainut järkevä tässä keskustelussa. Joku teki vaan Tanjalle palveluksen kun pölli teinin viinat. Olikohan vanhemmat löytäneet ja ottaneet talteen?
      Mitäs jos kyseinen tyttö on jo 18, mutta alle 20? Viinan ostaminen ei silloin edelleenkään onnistu ja opiskelijabudjetilla kympin menetys on jo aika iso.

      Lainaa

    36. Tulos: +9 (23 ääntä)
      moiaussi ja p: Tuskin tässä uskottiin pullon ilmestyvän takasin tällä statuksella. Jos laittaisin statukseksi jotain tyyliin "Justin Bieber vois olla hiljaa", en ehkä odota Bieberin lukevan statusta ja lopettavan uraansa.

      Lainaa

    37. Tulos: -30 (34 ääntä)
      Hahahah ihan oikein Annikalle! Multakin vei poliisisetä kerran viinat ku olin 15, mut en nostanu asiasta sen isompaa äläkkää kun tajusin itsekin miksi alaikäisyys ja alkohooli ei käy yhteen. Oli sitten vaikka 18 on se sittenkin liian nuori viinaa vetämään ja oppiipahan ainakin sen elämästä että vaikkei esmes hiuksia tai puhelinta niin tartte peräänkatsoa kavereiden ollessa käymässä niin se leka laitetaan huolella piiloon. Isosta joukosta aina löytyy joku loppasuu.

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (22 ääntä)
      Siis Tanja (ja muut keskusteluun osallistuneet) on 16-17-vuotiaita, ellen ihan väärin muista. Ja kyse oli siitä että olivat istumassa iltaa vähän isommalla porukalla, jollon musta on ihan outoo et se alko huutelee pullonsa perään ko kaikille tarjos ryyppyjä siitä anyway :D

      Lainaa

    39. Tulos: -12 (14 ääntä)
      huomaa kyllä ettei ole ikä;Dddd ei voi muuta kuin nauraa

      Lainaa

    40. Tulos: -14 (20 ääntä)
      Annika on just kingi. Ihme ettei Artun ja Tanjan muut toljailut oo päätyny tänne :-----D

      Lainaa

    41. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Hyvä Arttu! Mut ärsyttää tollanen et alaikäinen juo viinaa. :( Se on surullisen yleistä. Oikeesti oon huolissani, et millasia alkoholisteja tulee niistä, jotka aloittaa ryypäämisen about 13v ja ryyppää sit siitä lähtien joka viikonloppu. Kasvavalle lapselle/nuorelle alkoholi on erityisen vaarallista.

      Lainaa

    42. Tulos: -8 (18 ääntä)
      ölöl: Mistä te päättelette että Tanja on alaikäinen? Suomessa väkiviinoja saa myydä vasta 20-vuotta täyttäneelle
      Alaikäisellä tarkoitan tässä tapauksessa alaikäistä viinan juontiin.

      Lainaa

    43. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Kenraali: Haluatko kuulla suuren salaisuuden? Nuorien alkoholin käyttö on ollut aina tuollaista, ennen pahempaa kun ei ollut mitään sidukoita kauppojen hyllyllä. :3
      Joo mut 1l lonkkupulloja oli

      Lainaa

    44. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Mun mielestä pointti ei ole siinä, että kyseessä oli "vain" kymppi ja "vain" yksi pullo. Mua varastaminen ketuttaa ihan PERIAATTEESTA. Ihan sama vaikka se pöllitty asia olisi maksanut euron enkä olisi sitäkään maksanut itse, kun se varastaminen itsessään vaan EI OLE OIKEIN. Nih! Ottaa päähän tuo asenne, että "ei haittaa vaikka multa pöllittiin ku ei se paljoo maksanu." Mitä helkuttia?

      Lainaa

    45. Tulos: -10 (18 ääntä)
      Kiva mukanerokas teini tuo Arttu. Ja jos ei ole ikää siihen viinaan, niin eikö sit pitäisikin ottaa ne pullot pois ;)

      Lainaa

    46. Tulos: -8 (10 ääntä)
      mitäpä jos kukaan ei olekkaan tuon Tanjan pulloa pöllinyt, vaan on sen itse juonut/hukannut jonnekkin? :---D

      Lainaa

    47. Tulos: -9 (9 ääntä)
      Yli öpistö hörhö: Ei tuossa mun mielestä ollut mtn vikaa. Samahan se loppujen lopuksi on onko se sitten viinapullo vai rahaa mitä kaverit pöllii. Kyllä se itseänikin vituttaisi.
      tokihan se vituttaa, mutta loppujen lopuks yks viinapullo ei o niin paha ku et sulta ryöstetään sun puhjelimet lompakot ihan kaikki...

      Lainaa

    48. Tulos: -1 (11 ääntä)
      Tästä puuttuu sellanen oleellinen info että Tanja ja Arttu oli pariskunta ja todella ärsyttäviä. Kaikki oli jo 18-vuotiaita ja puolet kommenteista puuttuu, joissa Annika puolustautuu ja joissa Arttu ja Tanja jatkaa lässytystä.

      Lainaa

    49. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Ja pointti oli se, että idiooteilta ja alaikäisiltä viinat pois, eikä suinkaan se että varastaminen on okei. Artun kommenteista huomaa sen, että väkisin on ymmärrettävä väärin :)

      Lainaa

    50. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Kunnolla ryyppää niin siinä muista onko ite juonut vai hukannu vai mitä vittua.

      Lainaa

    51. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Esa M: Entä, jos kyse onkin periaatteesta? Minä en varasta kavereiltani yhtään mitään ja odotan heidän toimivan kohdallani samoin. Ei sillä ole väliä mitä on viety. Kavereita vain ei ole sallittua ryöstää. Jos kyseessä on ollut vahinko ja joku epähuomiossa ottanut pullon niin olisi ainakin kohtuullista kertoa asiasta ja korjata tilanne.
      Eli kaikkia muita on ihan ok ryöstää mutta kavereita ei! FUCK LOGIC!

      Lainaa

    52. Erkki-sedän tarina 25.9.2015 17:16
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Aluks luin että Kadonneet juovat. Ai sinnekös se Erkki-setä...

      Lainaa

    53. Jessican systa 25.9.2016 0:32
      Tulos: -4 (6 ääntä)
      lörskä: Eihän se varmasti kivaa ole, että viinaleka viedään, mutta onhan alkoholin hallussapito alaikäisenäkin rikos. Easy come, easy go
      Siis mikä ihmee leka ? :o silhä hakataa asunto p... skakS jos vituttaa, tai ainaki salkkareis tehtii nii(:

      Lainaa

    54. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Minulta varastettiin kerran yli 500 € arvoinen järjestelmäkamera. En todellakaan ajatellut vain että "aina niitä saa uusia" vaan tein rikosilmoituksen ja korvausvaatimuksen vakuutusyhtiölle. Viinapullo on vähempiarvoinen muttei sekään aivan triviaali, joten ymmärrän Tanjan ja Artun pointin. Mutta jos olisi joku alle euron tikkari varastettu en viitsisi nähdä mitään vaivaa asian suhteen.

      Lainaa

    55. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Niina: Artulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa
      Sehän vaan vastas sarkastisesti tuon idiootti annikan kommenteille.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: viina, alkoholi, viro, varastettu