Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Paholaisen sihteeri

"Työnantaja ilmoitti tänään, että menetän oikeuteni ---"
Taustatietoja: "Tämä ei varsinaisesti ole moka, eikä välttämättä helmikään, mutta mielenkiintoinen tapaus kuitenkin, jonka ajattelin kiinnostavan tämän sivuston lukijoita." Paholaisen sihteeri

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 84 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1626 (1660 ääntä)
      Selvä kiusaamistapaus, ilmoitus liittoon/viranomaisille!

      Lainaa

    2. Tulos: +1121 (1139 ääntä)
      Hannalla on kieltämättä harvinaisen kusipäinen pomo. Kaikenlaiset ihmiset pääsevätkin noihin johtovirkoihin.:( Enkä itse olisi ollenkaan noin urhea, mitä Hanna olisi, vaan ottaisin ja lähtisin siitä työpaikasta. Tsemppiä Hanna!

      Lainaa

    3. Tulos: +712 (718 ääntä)
      Ei tuo kyllä ainakaan moraalisesti ole oikein. Aikamoinen kusipää pomo

      Lainaa

    4. Tulos: +811 (831 ääntä)
      Pomo ei siis yksinkertaisesti maksa tarpeeksi palkkaa, kun ei ole Hannalla varaa (tai halua) hommata ökyautoa. Seuraavaksi toimintamalliksi ehdottaisin hienovaraista mutta sopivan sarkastista vihjailua pomolle tämän faktan tiimoilta.

      Lainaa

    5. sivusta katsoja 26.5.2012 1:19
      Tulos: +568 (580 ääntä)
      Voin kertoa että tunnen tämän tapauksen hyvin ja siitä ei hyvää kyllä ole seurannut. Tämä on ollut ikävä tapaus koko työyhteysössä. Tämä kyseinen pomo on ollut todella ikävä tapaus monille muillekin kyseisessä firmassa olleille ollut. Ollut mm. työvuorojen siirtämistä myöhemmiksi tai vaihtamista, ruokien syömistä taukohuoneessa, sitten näitä ehdotteluita,, mm. pitänyt antaa autokyytiä kun ei ole ollut omaa autoa eikä ole voinut taksia.. Toivon että todellakin asiaan tehdään muutos. voiko firman nimen antaa julkisuutene? en ole kyseissä firmassa töissä enään..

      Lainaa

    6. Tulos: +214 (246 ääntä)
      Tekisipä mieli näpäyttää tuota pomoa naamaan... kapulalla... teräksisellä sellaisella, unohtamatta 10kg massa-arvoa.

      Lainaa

    7. Tulos: +358 (386 ääntä)
      sivusta katsoja: voiko firman nimen antaa julkisuutene?
      Meillä ei ole tapana julkaista yksityiskohtaisia tietoja, etenkään, jos emme pysty vahvistamaan, että kyseessä on sama yritys. Parempi paikka paljastuksille voisi olla vaikka MTV3:n 45 minuuttia.

      Lainaa

    8. Tulos: -37 (95 ääntä)
      Just, aika reiluu hei ! );

      Lainaa

    9. sivusta katsoja 26.5.2012 1:33
      Tulos: +172 (188 ääntä)
      FMteam: Meillä ei ole tapana julkaista yksityiskohtaisia tietoja, etenkään, jos emme pysty vahvistamaan, että kyseessä on sama yritys. Parempi paikka paljastuksille voisi olla vaikka MTV3:n 45 minuuttia.
      no sitten voin vain antaa vihjailua että kyseessä on firma jolla on hieno toimisto ja että aika moni ihminen varmaankin tietää tämän kyseisen firman.. kannattaisi varmaan katsoa itse kaikkien että mihinkä firmojen toimintaan sitä rahojaan laittaa. Kyseissä firmassa on ollut jupakoita joita on ollut monissa yhteyksisssä esim. iltalehdissä, tv-ohjelmissa,, esim. A-studio, että monikin tietää varmasti tästäkin yhteydessä. Kannattaisi varmaan olla hereillään mitä yhteisössä tapahtuu...

      Lainaa

    10. Tulos: +152 (156 ääntä)
      Ei hele on kyllä kusipäinen pomo, ite en jaksais tollasta katella. Tosin joissain tilanteissa on pakko jäädä työpaikalle vaikkei haluaisikaan..

      Lainaa

    11. Tulos: -79 (205 ääntä)
      Kyllä tuossa jo työpaikkakiusaamisen selvät merkit tulee esille. Hanna todennäköisesti entinen koulukiusattu, kun on tottunut tuohon rooliin, jossa häntä tallotaan yhä uudelleen ja uudelleen. Missä selkäranka? Missä rohkeus nousta kapinaan ja sanoa ei? Silti lähetän voimia Hannalle, toivottavasti löytäisi itsensä ja tekisi tuosta kusipääpomon meiningeistä lopun.

      Lainaa

    12. Tulos: +124 (144 ääntä)
      Höh, mikä firma? Nyt jäi häiritseen, "sivusta katsoja" kerro. :(

      Lainaa

    13. Tulos: +101 (105 ääntä)
      No on kyllä aika törkeetä. En kyllä tuollaiselle työnantajalle tahtoisi työskennellä.

      Lainaa

    14. Tulos: +144 (186 ääntä)
      Siis Mitä Vittua isoilla kirjaimilla (no omat nimikirjaimenihan ne siinä!) - jos pomoa häiritsee wanha auto, niin ostaa itse Hannalle uuden tai antaa tuntuvan palkankorotuksen. Mutta ihan sama, kunhan joutuu vastuuseen kusipäisyydestään. En mee ikinä töihin kun pomot on tollasia.

      Lainaa

    15. Tulos: +193 (195 ääntä)
      Olen samaa mieltä siitä, ettei mulkun pidä antaa kaataa maailmaa. Valitusta toimintamallista sen sijaan olen hyvin eri mieltä. Soitto liiton lakimiehelle olisi hyvä ensimmäinen askel. Turha on luottaa karman lain toteutumiseen.

      Lainaa

    16. Tulos: +11 (63 ääntä)
      hirvee pomo! ;((( DISLIKE!!!

      Lainaa

    17. Tulos: +38 (48 ääntä)
      Eikö tämä ole jonkin radiokanavan toimisto?

      Lainaa

    18. Kikkaykkönen 26.5.2012 8:14
      Tulos: +131 (137 ääntä)
      Oli muuten moka! Firman moka! Voiko tommosta olla?!

      Lainaa

    19. Tulos: +73 (93 ääntä)
      Tekis mieli kyllä lyödä ihan reilusti turpaan.

      Lainaa

    20. Tulos: +73 (79 ääntä)
      Vetipäs kyllä hiljaiseksi, huh.

      Lainaa

    21. Tulos: +122 (136 ääntä)
      Ymmärrän ehkä vähän Hannan asennetta. Jos työpaikkansa mielii pitää, niin ei ole pahemmin vastaan sanomista, varsinkaan noin ilkeälle ja vähän arvaamattomallekin pomolle. Saattaa vaikka potkaista pellolle jollain tekaistulla syyllä :S Mutta en tietenkään mitenkään hyväksy tuollaista menettelyä. Ilmoitushan tuosta pitää tehdä.

      Lainaa

    22. Tulos: +132 (138 ääntä)
      Siis MITÄ?!?!!? o_O Voi hyvä Luoja sentään... Pomolla ei ole enää edes ruuvit löysällä, ne ovat kilisseet katuojaan jo aikapäiviä sitten!

      Lainaa

    23. Tulos: -185 (245 ääntä)
      Sympatiat oli Hannan puolella vikaan kommenttiin asti. Taivaan porteilla ei herranjestas

      Lainaa

    24. Tulos: +195 (259 ääntä)
      Terppa: Sympatiat oli Hannan puolella vikaan kommenttiin asti. Taivaan porteilla ei herranjestas
      Ja jatkuu siitä: "Tai jos Jumalaa ei ole olemassa..." Eli mikä oli ongelma? Huoh... -.-' Mikä hiton pakko siitä taivaasta/Jumalasta/jne. on aina pakko saada kohtaus?

      Lainaa

    25. Tulos: -21 (75 ääntä)
      No niin, näköjään en edes osaa kirjoittaa enää... Tarkoituksena oli kirjoittaa: "Mikä hiton pakko siitä taivaasta/Jumalasta/jne. on aina saada kohtaus?"

      Lainaa

    26. Tulos: +121 (123 ääntä)
      No huh huh. Ensimmäinen tämänlaatuinen tapaus josta olen koskaan kuullut. Kohta työnantaja varmaan sanelee jo auton värinkin. Liittoon.

      Lainaa

    27. musta_lammas 26.5.2012 11:56
      Tulos: +125 (131 ääntä)
      Huh, miten paskamainen työnantaja. Kyllä tuo työpaikkakiusaamista jo on. Mitähän Hannan pomo sitten keksis, jos Hanna kävis ostamassa jonkun upouuden auton vuosimallia 2012, sillä huomiolla vaan, että ostaa jonkun ns. pikkuauton.. Esim Fiat Punton tai vaikka Suzuki Alton, tuskinpa nekään sopis firman imagoon vaikka tuliteriä oiskin. . ;D

      Lainaa

    28. Tulos: +24 (30 ääntä)
      aaaa voi kamala mitä touhua :(

      Lainaa

    29. Tulos: +71 (89 ääntä)
      En tiedä, jotenkin tuli mieleen että olisikohan ehkä joku Kiinteistökuningatar Kaisan hommaa, jos kerta TV-sarjassakin ollut? Ja nainenhan ei aina niin järkevältä mielestäni ole vaikuttanut toimissaan..

      Lainaa

    30. Tulos: +164 (166 ääntä)
      Pomo pilaa kyllä ihan itse firman imagon, eikä Hannan auto. Kaikenlaisia psykopaatteja sitä johtoon palkataan.

      Lainaa

    31. fuckin' idiot 26.5.2012 12:47
      Tulos: +67 (69 ääntä)
      Mitä helvettiä, ihan kauhee pomo. Irtisanois ittesä ja haastais oikeutee tollasen..

      Lainaa

    32. Tulos: -231 (251 ääntä)
      Luultavasti tuo hannakin asuu parin kilometrin päässä työpaikastaan ja kulkee sinne autolla. Voi apua jos ei saa autoa parkkiruutuun? Mitä jos kulkisi töissä vaikka pyörällä? Mut kiusaamistahan tuo joka tapauksessa on.

      Lainaa

    33. Tulos: +115 (123 ääntä)
      sivusta katsoja: voiko firman nimen antaa julkisuutene? en ole kyseissä firmassa töissä enään..
      Mutta Hanna ilmeisesti on edelleen, joten mitähän hän tykkäisi, jos firman nimi mainittaisiin täällä? Meinaan vaan, että jos pelkkä liian vanha auto saa pomossa aikaan tuollaista käytöstä, niin miten sitten pomon kutsuminen kusipääksi ja mulkuksi? Tosta alkupäisestä jutustahan ei ulkopuoliselle käy ilmi mikä firma on kyseessä ja kuka se tarkalleen on se mulkku pomo, mutta jos se firman nimi kerrotaan täällä julkisesti kaikkien tietoon, niin miten mahtaa Hannalle käydä?

      Lainaa

    34. Tulos: +86 (92 ääntä)
      pomon käytös on todella väärin ja siitä pitäisi ilmoittaa liittoon, mutta älkää hyvät ihmiset täällä ainakaan kertoko mikä firma on kyseessä älkääkä varsinkaan sen jälkeen kirotko koko lafkaa alimpaan helvettiin. jos tämä juttu tosiaan menee näin niin kuin Hanna on kertonut, niin tämä ei varmasti jää tähän ja tästä saattaa nousta vielä isokin julkinen jupakka. jos täällä tulee jotain polemiikkia asiasta ja firmasta/pomosta puhutaan oikealla nimellä, niin muistakaa että jokainen on vastuussa omista sanomisistaan, netissäkin. isolla firmalla on helppo haastaa yksityinenkin henkilö oikeuteen - ja voi vain arvata kumpi jutussa häviää. joten malttia, vaikka varmasti ottaakin ihan helvetisti päähän Hannan puolesta.

      Lainaa

    35. Tulos: +98 (100 ääntä)
      Markku S: Luultavasti tuo hannakin asuu parin kilometrin päässä työpaikastaan ja kulkee sinne autolla. Voi apua jos ei saa autoa parkkiruutuun? Mitä jos kulkisi töissä vaikka pyörällä? Mut kiusaamistahan tuo joka tapauksessa on.
      no kuule polkupyörä se vasta imagovahinko olisikin, vaikka olisi Nopsa Tunturi 2012. Tuo kyseinen työyhteisö voisi protestiksi alkaa kulkemaan pyörällä töihin viikon ajan, vaikka niin että pyörä auton perään kiinni, auto kauemmas parkkiin ja pyörällä loppumatka. Olisi parkkipaikka hienon näköinen kun kaikilla olisi polkupyörä omassa ruudussa:D

      Lainaa

    36. Tulos: +171 (175 ääntä)
      Mä ainaki oisin menny ihan pokal seuraavana päivänä ruohonleikkuril töihi. :DD

      Lainaa

    37. Tulos: -154 (174 ääntä)
      Onpa kyllä erikoinen tapaus:-D Tiiän että saan tästä lokaa niskaan mutta jollain tasolla ymmärrän kyllä ton mulkun pomonkin kannan. Tai että jos tahtoo pitää elitististä imagoa yllä niin tahtoo tietenki että työntekijät ja työpaikka on mahdollisimman edustavaa ja fiiniä, ja että parkkipaikallaki komeilee vaan uusimmat autot, ja sitte jos jollaki on vähänkään Varsinkin jos lain mukaan työnantajalla ei ole velvollisuutta parkkipaikkaa edes järjestää. (?) En kuitenkaan ite ikinä kehtaisi noin tehdä, ja onhan toi todella kusipäistä, mutta sitä tahdoin vaan sanoa että en usko että pelkkää vittumaisuuttaan simputtaa alaisiaan, vaan typerää turhamaisuuttaan koettaa ylläpitää firman kiillotettua imagoa. Mut joo, inhottavaa kyllä.

      Lainaa

    38. Tulos: +27 (35 ääntä)
      AKT?

      Lainaa

    39. Tulos: +57 (59 ääntä)
      tassu: Siis MITÄ?!?!!? o_OVoi hyvä Luoja sentään… Pomolla ei ole enää edes ruuvit löysällä, ne ovat kilisseet katuojaan jo aikapäiviä sitten!
      No ite sanoisin, että ruuvit kiristää liikaa, kun noin vittumainen on jostakin autosta.

      Lainaa

    40. sivusta katsoja 26.5.2012 17:26
      Tulos: +7 (25 ääntä)
      hihi: Höh, mikä firma? Nyt jäi häiritseen, “sivusta katsoja” kerro.
      viesti poistetaan vain! no voin varmaan sanoa että firman nimi voidaan sanoa kirjan lyhennelmänä! Ja on aikaisokin firma! Aika monikin varmaan oon kuullut tästä firmasta. ja pomo on mies ja joidenkin mielestä voisi sanoa että ei ole ehkä kaikista se viehättävin mies. hänellä on aika helposti tunnettu ulkonäkö. Ehkä se olikin varmaan arvattuna monien mielestä että hän on mies... Tässä asiassa on ollut muitakin kohtiaj otka ovat olleet esillä julkisessa mediassa, irtisanomissita, politikan yhteydessä, ym ym. tästä on mahdollisuusia oppiakin, että voitaisiin tulevaisuudessa saada parempia oloja kaikille, kokonaisuudessaan aika moinen soppa keitto

      Lainaa

    41. Tulos: -72 (84 ääntä)
      tassu: Ja jatkuu siitä: “Tai jos Jumalaa ei ole olemassa…” Eli mikä oli ongelma? Huoh… -.-’Mikä hiton pakko siitä taivaasta/Jumalasta/jne. on aina pakko saada kohtaus?
      No juuri se taivaan porteilla. Ja toi ei mun mielestä kuitenkaan niin suuri synti ole, että vois joutua helvettiin (vaikka sellasta paikkaa ei olekaan) tms.

      Lainaa

    42. Tulos: +43 (53 ääntä)
      Naula (pomon) renkaassa auttaa aina...

      Lainaa

    43. Tulos: +37 (49 ääntä)
      narsisti?

      Lainaa

    44. Tulos: +68 (70 ääntä)
      Pomo voisi ratkaista ongelman maksamalla korkeampaa palkkaa. ;)

      Lainaa

    45. ällöfani 27.5.2012 0:06
      Tulos: +48 (58 ääntä)
      Garza: Mä ainaki oisin menny ihan pokal seuraavana päivänä ruohonleikkuril töihi. D
      Hahhahah nauroin!! :DD

      Lainaa

    46. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Toihan on selvää vähä osasen syrjintää :D Oikeuteen pitäisi haastaa! Ja sen jälkeen pitäisi köliä toi pomo, joka on selvästikin narsisti.

      Lainaa

    47. Tulos: +85 (87 ääntä)
      Lisään vielä, että selvää simputustahan toi vaan on kun asiaa hoidetaan jollain betoniporsaiden siirtelyllä. Kun tulee uudella autolla, ei ole tarpeeksi uusi. Jos kävisi ostamassa tämän vuoden mallin, olisikin imagoon sopimatonta väriä tai merkkiä. En usko että tämä autopelleily on ainoa asia, joka Hannan työpaikassa/pomossa mättää.

      Lainaa

    48. Tulos: -30 (42 ääntä)
      sivusta katsoja: viesti poistetaan vain! no voin varmaan sanoa että firman nimi voidaan sanoa kirjan lyhennelmänä!
      Mulle tulee tästä mieleen vain RAY. :D En kyllä tiiä onko niillä hienoa toimistoa tai sen puoleen mitään varjeltavaa "imagoa". Kaikenlaista suhmurointiahan siellä(kin) on kyllä ollut!

      Lainaa

    49. Tulos: +57 (57 ääntä)
      Hannan pitäisi pyytää pomoltaan kirjallisena noi töissäkäyntiauton kriteerijutut ja käydä sitten kysymässä pomon pomolta, että mitä mieltä on tällaisesta "ohjeistuksesta". Mikäli pomo ei sellaista suostu (=kehtaa) antaa, niin ei tarvitse Hannankaan asiasta välittää ja antaa betoniporsaan pysyä ruudussaan, sehän on itse asiassa hieno muistomerkki jälkipolville tämän pomon johtajantaidoista! :D Saisiko siihen vaikka jonkin muistokirjoituksen "(Tähän pomon nimi):n betoniporsas".

      Lainaa

    50. just joo... 27.5.2012 7:24
      Tulos: +71 (77 ääntä)
      Markku S: Luultavasti tuo hannakin asuu parin kilometrin päässä työpaikastaan ja kulkee sinne autolla. Voi apua jos ei saa autoa parkkiruutuun? Mitä jos kulkisi töissä vaikka pyörällä? Mut kiusaamistahan tuo joka tapauksessa on.
      Totta helvetissä. Parin kilsan työmatka onkin todella yleistä rakkaassa maassamme joten luultavasti myös Hannan kohdalla.

      Lainaa

    51. Tulos: +11 (81 ääntä)
      Terppa: Sympatiat oli Hannan puolella vikaan kommenttiin asti. Taivaan porteilla ei herranjestas
      "Minä uskon Jumalaan, Isään Kaikkivaltiaaseen, Taivaan ja Maan Luojaan ja Jeesukseen Kristukseen..." U Mad? :B

      Lainaa

    52. Tulos: +23 (33 ääntä)
      Entäpä jos karmaakaan ei ole olemassa? Ei muuta kuin pomon päätä pölkylle!

      Lainaa

    53. Tulos: +70 (70 ääntä)
      itte vetäisin kotteron siihen pomon auton taakse poikittain ja antaisin olla siinä pari viikkoa ihan vain vittuillakseni

      Lainaa

    54. Tulos: +31 (63 ääntä)
      tassu: Ja jatkuu siitä: “Tai jos Jumalaa ei ole olemassa…” Eli mikä oli ongelma? Huoh… -.-’Mikä hiton pakko siitä taivaasta/Jumalasta/jne. on aina pakko saada kohtaus?
      Yhtä lailla nostattaisi kulmakarvoja jos sanoisi "No tuopahan Joulupukki sitten risuja"

      Lainaa

    55. Yli öpistö hörhö 27.5.2012 15:38
      Tulos: +9 (17 ääntä)
      Taitaa olla aika hieno ihminen toi pomo

      Lainaa

    56. Yli öpistö hörhö 27.5.2012 15:39
      Tulos: -9 (65 ääntä)
      Hairysteed: Yhtä lailla nostattaisi kulmakarvoja jos sanoisi “No tuopahan Joulupukki sitten risuja”
      Etköhän ota vähän turhan vakavasti? Käpy pois pyllystä.

      Lainaa

    57. Tulos: +93 (99 ääntä)
      Jos mulle sanois pomo noin, hankkisin jonku homeenraiskaaman romun, ostaisin siihen siirtokilvet ja ajaisin sillä töihin. Käskisin pomon kattomaan ja kysyisin että ajanko tuolla vai vanhalla autollani. Työpaikan nimi julkisuuteen kiitos, vien vanhan peltoautoni sinne parkkiin.

      Lainaa

    58. Tulos: -16 (20 ääntä)
      Mikki unohti tuossa viimeisessä vain pilkun... "Kaunis perä, kärry." ^_^

      Lainaa

    59. Ventriloquist 28.5.2012 2:26
      Tulos: -9 (29 ääntä)
      Päät pois tai hirteen, Päät pois tai hirteen, Päät pois tai hirteen, Sitä mieltä minä oon!

      Lainaa

    60. Tulos: -155 (161 ääntä)
      :))) Asennepomo. Ei taida vaan akka ymmärtää sarkasmia ja tainnut mennä joku läppä pahasti ohi.

      Lainaa

    61. Tulos: +17 (21 ääntä)
      mieleeni tuli heti ketjun alussa AKT. Ja noita firman kuvauksia lukiessa mielipiteeni vain vahvistui. Sopii kuin nenä päähän. Ei huhhuh mitä toimintaa...

      Lainaa

    62. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Ei jumalauta mikä kusipää pomo. Ei oo sallittua eikä laillista. Sama itsellä kun joku tuolla aiemmin sanoi, että itsekään en olisi ollut noinkaan urhea kuin Hanna tuossa tilanteessa..Todellakin tsemppiä Hannalle ja paljon!

      Lainaa

    63. Tulos: +48 (52 ääntä)
      Markku S: Luultavasti tuo hannakin asuu parin kilometrin päässä työpaikastaan
      Ja milleköhän tämä oletus perustuu?

      Lainaa

    64. Tulos: +15 (23 ääntä)
      sivusta katsoja: Lainaa
      Eli juuri tällainen perinteinen narsisti työpaikalla :|. Narsismi pitäs luokitella sairaudeksi ja lukita nämä henkilöt pakkohoitoon siihen asti, että osaavat käyttäytyä.

      Lainaa

    65. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Aika uskomaton tapaus. Tulee mieleen kun itse parkkeerasin ruosteisen v.-94 Polon kaikkien hienojen tuliterien työsuhdeautojen viereen. Näytti mun kottero aika ankeelta siinä, mutta onneksi kukaan ei tullut vaatimaan mua päivittämään sitä edes oikealle vuosikymmenelle. :) Tsemppiä Hannalle taisteluun!

      Lainaa

    66. Tuli vaan mieleen 29.5.2012 14:20
      Tulos: +24 (30 ääntä)
      Ettei vaan olis kys.pomo Audikuski?

      Lainaa

    67. Tulos: +28 (32 ääntä)
      LOL! On noussu pomolla noussu keltanen korvien väliin! Nukkuukohan se Wahlroosin ja Sarasvuon kuvat tyynyn alla?

      Lainaa

    68. Tulos: -10 (14 ääntä)
      Ronkeli, veikkaan, että ei tartte nukkua jälkimmäisen kuva tyynyn alla.

      Lainaa

    69. Tulos: -37 (45 ääntä)
      No hohhoijja sen betoniporsaan voi siirtää ei se paina mitään

      Lainaa

    70. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Olikohan tämä kyseinen pomo mahdollisesti saamassa ensi viikolla potkut?

      Lainaa

    71. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Syrjintä on laitonta. Myös työpaikkakiusaaminen. Täyttää molempien kriteerit. Kyllä tuosta jutun saa.

      Lainaa

    72. Tulos: -7 (13 ääntä)
      Kundi: Mikki unohti tuossa viimeisessä vain pilkun… “Kaunis perä, kärry.” ^_^
      Niiiii?

      Lainaa

    73. Matti Meikäläinen 8.6.2012 1:30
      Tulos: -22 (36 ääntä)
      Itse lutkutin kyseisen pomon munaa edellisissä pikkujouluissa palkankorotuksen toivossa (jota ei tietenkään tullut) mutta kyseisen kaverin suuntaukset on tiedossa kun vuohetkin on jo käyty läpi. Pomo hei nähdään ens kerran iltalehdessä. Terkuin Matti.

      Lainaa

    74. Tulos: -19 (31 ääntä)
      taas hyvä syy miks en tee töitä säästän paljon rahaa ja aikaa kun en joudu tappamaan tuommoisia pomoja.

      Lainaa

    75. Tulos: +5 (7 ääntä)
      sivusta katsoja: no sitten voin vain antaa vihjailua että kyseessä on firma jolla on hieno toimisto ja että aika moni ihminen varmaankin tietää tämän kyseisen firman.. kannattaisi varmaan katsoa itse kaikkien että mihinkä firmojen toimintaan sitä rahojaan laittaa. Kyseissä firmassa on ollut jupakoita joita on ollut monissa yhteyksisssä esim. iltalehdissä, tv-ohjelmissa,, esim. A-studio, että monikin tietää varmasti tästäkin yhteydessä. Kannattaisi varmaan olla hereillään mitä yhteisössä tapahtuu…
      VR?

      Lainaa

    76. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Onko tämä niitä ns. maitobaarihommeleita? En muista uudempaa/virallista nimeä. Yhteen aikaan näistä oli kohua.

      Lainaa

    77. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Surullisin asiahan tässä on, että nainen jättää vaan asian sikseen ja toivoo että taivaan porteilla tehdään tiliä...

      Lainaa

    78. Tulos: +4 (8 ääntä)
      öö..pomon auton merkki, malli ja vuosimalli ?

      Lainaa

    79. PirkkolaPirkko 22.12.2013 19:05
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Itselläni on kanssa narsistikusipääkahjo kiusantekijä työkaverina. Esimiestäkin ylemmälle taholle olen kertonut, eivät usko. Kaikki mitä minä teen on väärin, ei kelpaa. Naaman edessä hymyilee ja esittää hyvääkin toveria, mutta selän kun kääntää niin johan muuttu ääni kellossa.. ja parastahan tässä on se että meitä on samassa työpaikassa vain neljä työntekijää..

      Lainaa

    80. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Jännä olisi tietää vieläkö Hanna työskentelee samassa työpaikassa.ja eiköhän se ole POMO se joka imagon pilaa tässä tapauksessa

      Lainaa

    81. Turhautunut 5.9.2016 11:55
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      Raito: Ymmärrän ehkä vähän Hannan asennetta. Jos työpaikkansa mielii pitää, niin ei ole pahemmin vastaan sanomista, varsinkaan noin ilkeälle ja vähän arvaamattomallekin pomolle. Saattaa vaikka potkaista pellolle jollain tekaistulla syyllä :S Mutta en tietenkään mitenkään hyväksy tuollaista menettelyä. Ilmoitushan tuosta pitää tehdä.
      Työntekijöiden epätasa-arvoinen kohtelu, esim. tässä tapauksessa autopaikan epääminen yhdeltä, on rikos. Uskon että jos tuosta valittaa liiton tai oman lakimiehen kautta ja saa kenkää niin saa kyllä myös reilun korvauksen viimeistään käräjien kautta.

      Lainaa

    82. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Hellman: No huh huh. Ensimmäinen tämänlaatuinen tapaus josta olen koskaan kuullut. Kohta työnantaja varmaan sanelee jo auton värinkin. Liittoon.
      Eikös ainakin Huoneistokeskuksessa auton värin pidä olla oranssi? =)

      Lainaa

    83. jukkapalmu 22.3.2020 8:52
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Mkä firma se sitten oli?

      Lainaa

    84. Gabriel DJ 4.4.2022 8:57
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      sivusta katsoja: ...enään.
      Enään🤦‍♂️

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pomo, työnantaja, parkkipaikka, auto, parkkiruutu, betoniporsas