Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huomattava yhdennäköisyys

"Ei yhtään hieno piirustus tai mitään!"
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Säde on suuri Taru sormusten herrasta -fani ja jakaa usein Facebookissa aiheeseen liittyviä kuvia ja linkkejä. Birgit on Säteen sukulainen, luultavasti täti. Huomattava yhdennäköisyys

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +485 (537 ääntä)
   No kyllähän tuo vähän mielikuvitusta käyttämällä näyttää vähän naiselta.

   Lainaa

  2. Tulos: +322 (330 ääntä)
   Hehe :D Säteelle pieni takaisku?

   Lainaa

  3. Tulos: +267 (277 ääntä)
   Kaunis suku

   Lainaa

  4. Tulos: +152 (222 ääntä)
   Taas nämä yli nelikymppiset facebookissa... btw, kohta täällä keskustellaan taas siitä miten nimi Säde taipuu.

   Lainaa

  5. Nelikymppinen 5.5.2012 8:21
   Tulos: +104 (208 ääntä)
   Minna: Taas nämä yli nelikymppiset facebookissa… btw, kohta täällä keskustellaan taas siitä miten nimi Säde taipuu.
   Mitä iällä on asia kanssa tekemistä? Meinaatko, etteivä nelikymppiset katso elokuvia? Kirja on suomennettu joskus 70-luvulla, jolloin nainen on ollut alle 10-vuotias, joten hän olisi voinut lukea opuksen hyvinkin nuorena. Elokuvatkin ilmestyivät 2000-luvun alkupuolella, jolloin ko. henkilö on ollut hieman yli kolmekymppinen. Kaikki eivät pidä fantasiakirjallisuudesta ja -elokuvista, joten ei iällä ole mitään tekemistä sen kanssa, tunnistaako joku kuvan esittävän Legolasia vaiko ei.

   Lainaa

  6. Tulos: +190 (200 ääntä)
   they're taking the hobbits to isengard...

   Lainaa

  7. Tulos: +219 (227 ääntä)
   Onko tää nyt kehu eveliinalle vai loukataanko tässä orlando bloomia ?

   Lainaa

  8. Tulos: -45 (95 ääntä)
   Nelikymppinen: Mitä iällä on asia kanssa tekemistä? Meinaatko, etteivä nelikymppiset katso elokuvia? Kirja on suomennettu joskus 70-luvulla, jolloin nainen on ollut alle 10-vuotias, joten hän olisi voinut lukea opuksen hyvinkin nuorena. Elokuvatkin ilmestyivät 2000-luvun alkupuolella, jolloin ko. henkilö on ollut hieman yli kolmekymppinen. Kaikki eivät pidä fantasiakirjallisuudesta ja -elokuvista, joten ei iällä ole mitään tekemistä sen kanssa, tunnistaako joku kuvan esittävän Legolasia vaiko ei.
   kyl luulis nyt tunnistavan ellei oo täysin teknologiasta erakoitunut juntti.. sama ku porukka ei tunnistais Venäjän presidenttiä vaikka ei politiikka kiinnosta vittuakaan, se nyt vaan pitää tietää koska se pyörii mediassa niin paljon..

   Lainaa

  9. Tulos: +128 (150 ääntä)
   Nelikymppinen: Mitä iällä on asia kanssa tekemistä? Meinaatko, etteivä nelikymppiset katso elokuvia? Kirja on suomennettu joskus 70-luvulla, jolloin nainen on ollut alle 10-vuotias, joten hän olisi voinut lukea opuksen hyvinkin nuorena. Elokuvatkin ilmestyivät 2000-luvun alkupuolella, jolloin ko. henkilö on ollut hieman yli kolmekymppinen. Kaikki eivät pidä fantasiakirjallisuudesta ja -elokuvista, joten ei iällä ole mitään tekemistä sen kanssa, tunnistaako joku kuvan esittävän Legolasia vaiko ei.
   Ja se että kirjan on lukenut tarkoittaisi automaattisesti sitä että tunnistaisi kuvan hahmon? Ai, en tiennytkään että LOTR on kuvakirja.

   Lainaa

  10. Tulos: +67 (141 ääntä)
   hehe idiotti kukanyt ei tunnistaisi froodoa???.

   Lainaa

  11. Nelikymppinen 5.5.2012 13:51
   Tulos: +40 (66 ääntä)
   Haloo…: Ja se että kirjan on lukenut tarkoittaisi automaattisesti sitä että tunnistaisi kuvan hahmon? Ai, en tiennytkään että LOTR on kuvakirja.
   Minulle tuli tuosta "yli nelikymppiset taas" -kommentista sellainen mielikuva, että yli nelikymppinen olisi niin vanhus, ettei hän voi tunnistaa "uusia" juttuja. Kirja on kuitenkin julkaistu suomeksi nelisenkymmentä vuotta sitten, joten jos hän olisi lukenut kirjan ja pitänyt siitä, hän olisi luultavasti katsonut elokuvankin. Minä ainakin katson usein sellaiset elokuvat, joiden perustana olevasta kirjasta olen pitänyt. Useimmiten elokuva on huonompi, mutta ei aina. Itse pidin Taru sormusten herrasta -trilogiasta jopa enemmän kuin kirjasta. En myöskään rinnastaisi esimerkiksi sitä, että tunnistaa Venäjän presidentin siihen, tunnistaako noin kymmenkunta vuotta vanhasta elokuvasta roolihenkilön. En pidä sivistyksen mittana sitä, onko katsonut esimerkiksi Taru sormusten herrasta -elokuvia.

   Lainaa

  12. Tulos: +25 (59 ääntä)
   Nelikymppinen: Mitä iällä on asia kanssa tekemistä? Meinaatko, etteivä nelikymppiset katso elokuvia? Kirja on suomennettu joskus 70-luvulla, jolloin nainen on ollut alle 10-vuotias, joten hän olisi voinut lukea opuksen hyvinkin nuorena. Elokuvatkin ilmestyivät 2000-luvun alkupuolella, jolloin ko. henkilö on ollut hieman yli kolmekymppinen. Kaikki eivät pidä fantasiakirjallisuudesta ja -elokuvista, joten ei iällä ole mitään tekemistä sen kanssa, tunnistaako joku kuvan esittävän Legolasia vaiko ei.
   ...ja siitä lähti rätätätätätätätä

   Lainaa

  13. Tulos: +1 (17 ääntä)
   ei luoja :D:D:D:

   Lainaa

  14. Tulos: +65 (73 ääntä)
   One does not simply recognise Legolas from a drawing.

   Lainaa

  15. Tulos: +80 (84 ääntä)
   Joskus muinoin olin laittanut meseen kuvaksi jonkun "maalaaman" kuvan Draco Malfoysta. Äiti käveli ohi ja kysy olan yli, että olenko se minä siinä kuvassa... En tienny kehottaako äitiä hankkimaan uudet lasit vai ollako loukkaantunut, ettei oma äiti erota tyttöään fiktiivisestä pojasta. Vai ollako kenties huolestunut mahdollisesta narsismista, jos tykkääkin hahmosta/kuvasta vaan siksi, että se muistuttaa omaa kuvaa.

   Lainaa

  16. juhlarusakko 5.5.2012 20:58
   Tulos: +4 (26 ääntä)
   Miks kaikkien mokien ekat kommentit on aina parhaita? :D

   Lainaa

  17. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Aihekkin ajantasalla :)

   Lainaa

  18. Tulos: -59 (79 ääntä)
   DR0ID: hehe idiotti kukanyt ei tunnistaisi froodoa???.
   Niimpä, mutta tuo onki legolas :)

   Lainaa

  19. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Tuo muuten oikeasti on aika upea kuva! :D Eveliinasta, tietenkin.

   Lainaa

  20. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Juho: Niimpä, mutta tuo onki legolas
   kiitos kapteeni

   Lainaa

  21. Juhon Veli 6.5.2012 14:33
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Juho: Niimpä, mutta tuo onki legolas
   Ootko joku töhö? -.-'

   Lainaa

  22. Tulos: +72 (72 ääntä)
   sama ku porukka ei tunnistais Venäjän presidenttiä vaikka ei politiikka kiinnosta vittuakaan, se nyt vaan pitää tietää koska se pyörii mediassa niin paljon..
   Legolas pyörii eittämättä mediassa jatkuvasti, hyvä kun huomautit.

   Lainaa

  23. Tulos: +121 (125 ääntä)
   Jännä: Legolas pyörii eittämättä mediassa jatkuvasti, hyvä kun huomautit.
   "Ja sitten siirrytään säätiedotteeseen... Legolas, mitä haltiasilmäsi näkevät?"

   Lainaa

  24. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Legolas rules! Harmi ettei se oo päässy kuvaan, vaan joku Eveliina :(.

   Lainaa

  25. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Massiivinen facepalm.

   Lainaa

  26. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Onko se nyt kumma ettei kaikki tunnista jotain Legolandia.

   Lainaa

  27. Tulos: -3 (35 ääntä)
   No itse katsoin osan aikaa tätä ensimmäisen kerran kun nyt tuli äskettäin. Minusta TSH on vaan hiton tylsä. En todellakaan tunnista noista kuin Elijah Woodsin, jos tuo nimikään meni oikein - ja ei, en katso sen kuuluvan yleissivistykseen. Kuinkahan moni teistä tunnistaa kärpän, lumikon, saukon...minä tunnistan nuo kaikki, samoin melkoisen määrän lintuja, mites itse? Erotatteko sorsan telkästä tai telkän koskelosta? En tunnista mm. ainuttakaan salkkarin hahmoa tai näyttelijää, jos en muista yhteyksistä tiedä, sillä en ole ensimmäistäkään jaksoa katsonut. Jokainen, jonka mielestä on juntti jos ei tunnista tuota, on sitten itse sivistymätön jos ei tunnista kaikkia suomen puita, eläimiä, kasveja...epäilen, että moni teini ei tunnista muita kukkiakaan kuin voikukan, jos sitäkään. No tosta hahmosta tiesin, että on se yksi äijä TSH:stä, kun sitä erehdyin puoleen väliin katsomaan. Mutta kertokaapa nyt millä perusteella pitää juuri tiettyjen elokuvien hahmot tunnistaa? Tuohan on ensisijaisesti näyttelijä. Enkä ole lukenut ko. kirjaa ikinä, vaikka olen lukenut varmaan tuhansia kirjoja, se on tylsä (enkä lue rakkausromaaneitakaan, nekin ovat tylsiä).

   Lainaa

  28. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Vielä äskeiseen kommenttiini lisäys: tiedän kyllä teinejä, joita ei ko. elokuva kiinnosta ja mummeleita, joita kiinnostaa. Se on kuitenkin monen nuoruuden suosikkiromaani, joka vaan elokuvien myötä nousi uudestaan suosioon. Itse luin sitä sen verran, että koin sen pitkäveteiseksi. En ole fantasiafani, eikä kaikkien tarvitse olla. En tunnista muuten juurikaan mm. seiskan kansikuvahahmojakaan, ehkä Matti Nykäsen korkeintaan, koska en niitäkään seuraa kuten en ip-lehtiäkään erikoisemmin.

   Lainaa

  29. Tulos: +40 (40 ääntä)
   ^Taena: Mielestäni tuossa on huvittavaa lähinnä se, että Birgit luulee kuvaa miehestä siskontytökseen. Ja tietysti juttu on hauskempi, jos tunnistaa Legolaksen. Jos kuvaa taas ei tunnista mieheksi tai Legolakseksi, niin juttu ei sitten ole hauska. Se siitä. Ei sitä yleissivistystä tarvitse nyt sotkea tähän ollenkaan. Mieti asiaa tältä kannalta: Itse sanot tunnistavasi lumikon. Eikö sinua yhtään huvittaisi seurata sivusta keskustelua, missä ihmiset pohtivat, että "onkohan tuo nyt se sama kettu, mikä täällä pyöri viime vuonna?" Kaikki jutut eivät vain avaudu kaikille. Tähtitieteilijöiden vitsit eivät avaudu sinulle tai minulle, mutta ei se tee meistä mitenkään tyhmiä tai heistä viisaita. Antaa heidän nauraa.

   Lainaa

  30. Tulos: +6 (12 ääntä)
   kolme: ^Taena: Mielestäni tuossa on huvittavaa lähinnä se, että Birgit luulee kuvaa miehestä siskontytökseen. Ja tietysti juttu on hauskempi, jos tunnistaa Legolaksen. Jos kuvaa taas ei tunnista mieheksi tai Legolakseksi, niin juttu ei sitten ole hauska. Se siitä. Ei sitä yleissivistystä tarvitse nyt sotkea tähän ollenkaan. Mieti asiaa tältä kannalta: Itse sanot tunnistavasi lumikon. Eikö sinua yhtään huvittaisi seurata sivusta keskustelua, missä ihmiset pohtivat, että “onkohan tuo nyt se sama kettu, mikä täällä pyöri viime vuonna?” Kaikki jutut eivät vain avaudu kaikille. Tähtitieteilijöiden vitsit eivät avaudu sinulle tai minulle, mutta ei se tee meistä mitenkään tyhmiä tai heistä viisaita. Antaa heidän nauraa.
   Olet ihan oikeassa, mutta välillä tekee mieli näpäyttää teinejä. Ymmärsin tarinan hauskuuden, mutta näitä kommentteja lukiessa..sattumoisin tunnistin tuon hahmon, kun sain poikani hermostumaan kyselemällä, että onkos tuo pahis, kun ko. näyttelijä oli pahis jossain toisessa elokuvassa, enkä muista edes mikä elokuva se oli. Täytyy sanoa, että kun joku hätisteli majavaa tieltä, niin kommenteissa oli mm. että onko Suomessa majavia..huvittihan se. Samat ihmiset kauhistelevat jenkkien jääkarhutarinoita. Alunperin tajusin mokan, mutta nää kommentit että "eikös sitä tunnista kalkkikset" saivat jotenkin järjen valon himmenemään - kun tuo kirja oli suosiossa silloin kun kalkkikset olivat teinejä.

   Lainaa

  31. Tulos: +17 (19 ääntä)
   ^ Ymmärrän. Mukavaa muuten lukea vaihteeksi ihan ajatuksella kirjoitettuja kommentteja.

   Lainaa

  32. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Farkas: Onko tää nyt kehu eveliinalle vai loukataanko tässä orlando bloomia ?
   sitä minäkin mietin..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Taru sormusten herrasta, Legolas, kuva, piirustus