Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tiedoksi pössyttelijöille

"Hei pössyttelijät! Kannabiksen katku kulkeutuu ---"
Tiedoksi pössyttelijöille

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 41 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -62 (110 ääntä)
      onkhaa iha nuinkaa;)

      Lainaa

    2. Tulos: +164 (202 ääntä)
      700 jakoa??

      Lainaa

    3. Tulos: +292 (338 ääntä)
      Hei mäki oon nähny ton :DD Hassua ku se pääty tännekkin :) Ihan reiluja naapureita sinänsä, etteivät heti poliisille ilmoita asiasta.

      Lainaa

    4. Tulos: +370 (430 ääntä)
      4D: Naapurini on Jamaikalainen...

      Lainaa

    5. Tulos: +433 (497 ääntä)
      4D: Naapurini haistelee ilmastointikanavia.

      Lainaa

    6. Tulos: -73 (261 ääntä)
      4D: Naapurini tunnistaa kannabiksen tuoksun, joten hänkin kuuluu oletettavasti siihen n. arviolta 40% kansalaisista, jotka ovat sitä kokeilleet eivätkä näinollen sitä pidä kovinkaan pahana asiana. :) Harmitonta, kuten tietänee, eikä siksi ole ilmoittamassa poliisille. Ajat muuttuvat! Asiallista, mutta ei ehkä olisi tarvinnut ihan ilmoitustaululle laittaa.. Tai no joo, nykyään peruspössyttelijä ei enää olekaan rastaheebo. Ei siksi varmaankaan tiennyt mikä asunto kyseessä.

      Lainaa

    7. Tulos: +177 (195 ääntä)
      nono: onkhaa iha nuinkaa;)
      Taas sisäinen kukkahattutätini nostaa päätään. On se kyllä noin. Meidän ilmastointikanavia pitkin ei tosin kulkeudu kuin tupakan savua, mutta tarpeeksi inhottavaa on sekin. Vähän silleen ikävää asustella pienen lapsen kanssa kämpässä missä haisee tupakka. Ja tuohan on ihan hauska tapa ilmoittaa asiasta ennen kuin ottaa yhteyttä isännöitsijään! :D

      Lainaa

    8. Tulos: +32 (72 ääntä)
      Ei sinällään hauskaa itsekkin joudutaan muuttaa varmaan näistä luhtitaloista pois, kun kesällä ihmiset oleskelee niin paljon parvekkeella, et tuntuu tosi inhottavalta helteellä kun ei läpivetoa voi koiran takia pitää tulee kaikki savut sisälle, kun 7asunnusta vaan kolmessa ei tupakoida.. En kyllä tykkäis yhtään sen enempää minkään muunlaisesta savusta tykkää.. Naapurikin joutuu harkitsee muuttoo, kun päivän pihalla muhii tupakanhaju ja se tulee makkarin korvausilmaventtiilistä sisään..

      Lainaa

    9. Jukkapalmu 10.4.2012 7:57
      Tulos: -18 (72 ääntä)
      morso: 700 jakoa??
      Kuva on kiertänny jo kuukauden joka sivustolla, että tuskin oli ton alakerrassa. Tai voi todistaa ottamalla kuvan tosta lapusta niin, että sen päällä on peruna.

      Lainaa

    10. Gorianderi 10.4.2012 8:20
      Tulos: -16 (50 ääntä)
      Jukkapalmu: Kuva on kiertänny jo kuukauden joka sivustolla, että tuskin oli ton alakerrassa. Tai voi todistaa ottamalla kuvan tosta lapusta niin, että sen päällä on peruna.
      Ei vaan ES.

      Lainaa

    11. Tulos: +6 (24 ääntä)
      Gorianderi: Ei vaan ES.
      timestamp t.ylilaudan käyttäjä

      Lainaa

    12. Jukkapalmu 10.4.2012 9:27
      Tulos: +1 (59 ääntä)
      Peruna siksi, että löytyy todennäköisemmin joka taloudesta. Ei pääse sössöttämään että ei ole es:ää. Vessapaperirulla olis kyllä paras vaihtoehto.

      Lainaa

    13. Tulos: +27 (47 ääntä)
      Peruna :D Tää oli hauskin tän päiväsistä.

      Lainaa

    14. Tulos: -12 (30 ääntä)
      Jukkapalmu: Kuva on kiertänny jo kuukauden joka sivustolla, että tuskin oli ton alakerrassa. Tai voi todistaa ottamalla kuvan tosta lapusta niin, että sen päällä on peruna.
      No todistappa.... Satun tunnistaa tost kuvasta, et se on meidän rapun ilmotustaululta, reilu viikko sit ilmesty siihen... Siin on noi 3 paperii vasemmassa kulmassa päällekkäin, mitkä loju lattialla, sit laitettiin nuppineulalla kenoon ilmotustauluun... Mut voihan tämmönen olla joku kopioitu kiertolappunen mitä useammat on rappuunsa pistelleet...

      Lainaa

    15. Tulos: -5 (13 ääntä)
      Huoh.

      Lainaa

    16. Tulos: +29 (43 ääntä)
      Jännä et son ollu mun kaikkien kavereitten rapussa, asuvat kuitenki joka puolella suomee ;O

      Lainaa

    17. Tulos: +49 (61 ääntä)
      Voi pahus: 4D: Naapurini tunnistaa kannabiksen tuoksun, joten hänkin kuuluu oletettavasti siihen n. arviolta 40% kansalaisista, jotka ovat sitä kokeilleet eivätkä näinollen sitä pidä kovinkaan pahana asiana. Harmitonta, kuten tietänee, eikä siksi ole ilmoittamassa poliisille. Ajat muuttuvat! Asiallista, mutta ei ehkä olisi tarvinnut ihan ilmoitustaululle laittaa.. Tai no joo, nykyään peruspössyttelijä ei enää olekaan rastaheebo. Ei siksi varmaankaan tiennyt mikä asunto kyseessä.
      Niin tai sitten naapuri/naapurit ovat sosiaalialalla, ravintola-alalla jne josta syystä tuntevat kyseisen tuoksun.

      Lainaa

    18. Tulos: +3 (33 ääntä)
      Voi pahus: 4D: Naapurini tunnistaa kannabiksen tuoksun, joten hänkin kuuluu oletettavasti siihen n. arviolta 40% kansalaisista, jotka ovat sitä kokeilleet eivätkä näinollen sitä pidä kovinkaan pahana asiana
      Äläpä! Kuinka moni tunnistaa ruohojen tuoksun? Itse kävin jsks jossain reggae illassa siellä KY klubin alakerrassa ja varmaan jotkut pössytteli ulkona, mutta en itse älynnyt hajua.. taksikuski sitten sanoi että tolpalle asti joskus haisee huana ja olin että aha? haluaako joku jakaa, että miltä se sitten tuoksuu niin päästään me muutkin haistelemaan ilmastointikanavia <3

      Lainaa

    19. Tulos: +70 (74 ääntä)
      Jukkapalmu: Peruna siksi, että löytyy todennäköisemmin joka taloudesta. Ei pääse sössöttämään että ei ole es:ää. Vessapaperirulla olis kyllä paras vaihtoehto.
      Mulla ei ole perunaa ollut taloudessani pariin vuoteen. Ei mistään ruokavaliosäädöistä johtuen, vaan koska en pahemmin tykkää perunasta. Eikös kiinnostanutkin?

      Lainaa

    20. Tulos: +28 (34 ääntä)
      mitä v*tun väliä kenen rapussa tuo on ollu mutta hyvä silti. peukku

      Lainaa

    21. Tulos: +20 (28 ääntä)
      toi lainkuulianen imago sai mut repeemään ::D

      Lainaa

    22. Tulos: -30 (38 ääntä)
      Se tiina ite joka siellä pössyttelee, osaa ihan huumesanastooki käytää, "haisen pilvelle"

      Lainaa

    23. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Bethos: Se tiina ite joka siellä pössyttelee, osaa ihan huumesanastooki käytää, “haisen pilvelle”
      sehän se vitsi tässä just onkin, ja kukapa tota sanaa ei osais käyttää

      Lainaa

    24. Jukkapalmu 11.4.2012 8:08
      Tulos: +18 (28 ääntä)
      Luumu: Mulla ei ole perunaa ollut taloudessani pariin vuoteen. Ei mistään ruokavaliosäädöistä johtuen, vaan koska en pahemmin tykkää perunasta. Eikös kiinnostanutkin?
      Kosolti!!! :D

      Lainaa

    25. Tulos: -12 (38 ääntä)
      lemon: Taas sisäinen kukkahattutätini nostaa päätään. On se kyllä noin. Meidän ilmastointikanavia pitkin ei tosin kulkeudu kuin tupakan savua, mutta tarpeeksi inhottavaa on sekin. Vähän silleen ikävää asustella pienen lapsen kanssa kämpässä missä haisee tupakka. Ja tuohan on ihan hauska tapa ilmoittaa asiasta ennen kuin ottaa yhteyttä isännöitsijään!
      Nimenomaan tupakka. Kyllähän se kannabiksen hajukin voi hetkeksi aikaa levitä ilmanvaihdon mukana muuallekin, mutta se kyllä haihtuu nopeasti pois eikä se haju tartu mihinkään pysyvästi, niin kuin tuossa lapussa väitetään. Monet laittaa kannabiksen sekaan tupakkaa poltellessaan ja siitä tupakan osuudesta se pahin ja pysyvin haju lähtee. Ei ole yksinkertaisesti mahdollista, että _PELKKÄ_ kannabiksen haju valtaisi kaikki naapuriasunnot ja näin ollen kaikki naapurit haisisivat jatkuvasti kannabikselta. Haha mikä naurettava ajatus. :D Ja mielestäni siis oikea paikka minkä tahansa päihteen polttelulle on parvekkeella, ei sisätiloissa. Mutta joku raja nyt tuon mustamaalaamisen kanssa. Ei ihme että niin moni on kannabista vastaan, kun jatkuvasti väärää tietoa levitetään faktana.

      Lainaa

    26. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Meillä kans alakerran albiino lökäpöksy polttelee sisätiloissa ja kaikki 7 kerrosta haisee ihan sellaselta imelältä kaninpaskalta.

      Lainaa

    27. Tulos: +14 (46 ääntä)
      Rae: Meillä kans alakerran albiino lökäpöksy polttelee sisätiloissa ja kaikki 7 kerrosta haisee ihan sellaselta imelältä kaninpaskalta.
      No kannabis ei kyllä haise imelältä kananpaskalta. Ootko varma ettei joku spurgu käy paskoon teiän rappuun?

      Lainaa

    28. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Wiltsu: No kannabis ei kyllä haise imelältä kananpaskalta. Ootko varma ettei joku spurgu käy paskoon teiän rappuun?
      ei kananpaskalta ei mutta kaninpaskalta kyllä

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Jokainen Amsterdamissa vierailluit tunnistanee tuoksun...

      Lainaa

    30. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Jokanen Kalliossa käyny tunnistaa tuoksun :DDD

      Lainaa

    31. Tulos: +3 (47 ääntä)
      murjantu: Äläpä! Kuinka moni tunnistaa ruohojen tuoksun? Itse kävin jsks jossain reggae illassa siellä KY klubin alakerrassa ja varmaan jotkut pössytteli ulkona, mutta en itse älynnyt hajua.. taksikuski sitten sanoi että tolpalle asti joskus haisee huana ja olin että aha? haluaako joku jakaa, että miltä se sitten tuoksuu niin päästään me muutkin haistelemaan ilmastointikanavia <3
      Se tuoksuu hyvälle, oikeesti. Ne jotka väittää muuta väittää niin vaan periaatteesta, koska kannabishan on mitä vaarallisin huume. Melkeen yhtä vaarallinen ku tä Suomen kansallishuume alkoholi. Uskallan hyvällä omallatunnolla väittää että jos vaikka jonain viikonloppuna kaikki Suomen baarit tarjois viinan sijasta hamppua niin sinä viikonloppuna ei olis yhtäkään snägäritappelua eikä kukaan sais muutenkaan keneltäkään itsetunto-ongelmista kärsivältä pilottitakkiselta kaljupäältä turpaan

      Lainaa

    32. seppo siviili 12.4.2012 9:31
      Tulos: +20 (52 ääntä)
      BoomDraw: Se tuoksuu hyvälle, oikeesti. Ne jotka väittää muuta väittää niin vaan periaatteesta, koska kannabishan on mitä vaarallisin huume. Melkeen yhtä vaarallinen ku tä Suomen kansallishuume alkoholi. Uskallan hyvällä omallatunnolla väittää että jos vaikka jonain viikonloppuna kaikki Suomen baarit tarjois viinan sijasta hamppua niin sinä viikonloppuna ei olis yhtäkään snägäritappelua eikä kukaan sais muutenkaan keneltäkään itsetunto-ongelmista kärsivältä pilottitakkiselta kaljupäältä turpaan
      Kovat on väitteet. Ensinnäkin hajuaisti on yksilöllinen siinä mielessä, että eri hajut aiheuttavat erilaisia tuntemuksia eri ihmisissä. Bensan haju voi jonkun mielestä olla yököttävä, kun toisen mielestä jopa hyvä. Ilman mitään imppaamistouhujakin siis. Itse ilmeisesti väität absoluuttisena totuutena hajun olevan hyvä samoin perustein kuin oletat vastustajien kritisoivan hajusta, eli pelkän oman mielipiteen/oletuksen kautta. Etkö näe tätä hieman typeränä? Tuo baarijuttu taas on täysin naurettava. Miten pakotat kaikki käyttämään hamppua sinä viikonloppuna, tai edes saat kaikki baariin? Oletat muutenkin että kaikki riehujat käyvät baarissa ennen snägärijonoa ja että riehuminen vaatii alkoholia. Voidaankin siis ehkä kysyä, että kenellähän niitä ennakkoluuloja ja oletuksia olikaan asioiden suhteen? Lisäksi: kannabiksellako korjaat sen pilottitakkisen kaljupään itsetunto-ongelmat? Näet ilmeisesti kannabiksen hieman liian ihmeaineena. Vähän kuin huutelisit kadulla möllerin kalanmaksaöljyn parantavan syövän. Ei aineessa sinänsä vikaa, mutta huutelija on turhan paljon asiansa lumoissa. Sama asia, jota huomaa karppaajissa.

      Lainaa

    33. Tulos: -2 (26 ääntä)
      Rae: Meillä kans alakerran albiino lökäpöksy polttelee sisätiloissa ja kaikki 7 kerrosta haisee ihan sellaselta imelältä kaninpaskalta.
      Jos ei muu auta niin tee nimetön ilmoitus poliisille niin varmasti pössyttely loppuu. Mulle on ihan sama jos joku haluaa tuhota aivonsa pössyttelemällä, mutta tehkööt sen kaukana muista ihmisistä, etteivät muut siitä joudu kärsimään.

      Lainaa

    34. Tulos: +20 (28 ääntä)
      Wiltsu: No kannabis ei kyllä haise imelältä kananpaskalta. Ootko varma ettei joku spurgu käy paskoon teiän rappuun?
      Kaninpaskalta. Ja kyllä haisee, oon omistanut kaneja pikkutytöstä asti ja se samankaltaisuus on suorastaan hämmentävä. Ihmispaskan tunnistaa kyllä sit erikseen. En toki kiellä, etteikö joku intiaani olis tänne tullu vääntään torttua, mutta se ei liity noihin alakerran eurogangstereihin mitenkään.
      Jep: Jos ei muu auta niin tee nimetön ilmoitus poliisille niin varmasti pössyttely loppuu. Mulle on ihan sama jos joku haluaa tuhota aivonsa pössyttelemällä, mutta tehkööt sen kaukana muista ihmisistä, etteivät muut siitä joudu kärsimään.
      Joskus tekis kyllä mieli, varsinkin kun tässä talossa asuu paljon lapsiperheitä jne. Mutta jos etsii sitä aarretta tän sateenkaaren päästä niin ainakaan ne eivät pidä pahemmin meteliä kun luultavasti vaan makaavat päivät. Parempi niin kun että siellä asuis jotain bilehileitä, jotka jumputtais musiikkia ja huutais yötäpäivää. Että ei tää ihan pelkkää kärsimystä ole. Hajuhaitat lähinnä, koska jos haluaisin haistella paskaa niin muuttaisin vessaan.

      Lainaa

    35. Tulos: -1 (1 ääni)
      http://en.fishki.net/comment.php?id=111556

      Lainaa

    36. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Hm, uikuttaako vuosikymmen tolkulla siitä, kun Suomessa ei saa pössytellä rauhassa vai muuttaako paikkaan, jossa saa? Siitä vaan keskieurooppaan savuamaan, pienenä vinkkinä: ne ei dokaa siellä yhtä tolkuttomasti kuin Suomessa, joten pääsette samalla eroon hauskasta tavastanne syyttää kaikkia eri mieltä olevia alkoholisteiksi...

      Lainaa

    37. Tulos: +3 (15 ääntä)
      E.S.H.O.H: Hm, uikuttaako vuosikymmen tolkulla siitä, kun Suomessa ei saa pössytellä rauhassa vai muuttaako paikkaan, jossa saa? Siitä vaan keskieurooppaan savuamaan, pienenä vinkkinä: ne ei dokaa siellä yhtä tolkuttomasti kuin Suomessa, joten pääsette samalla eroon hauskasta tavastanne syyttää kaikkia eri mieltä olevia alkoholisteiksi…
      Niin tämähän se ratkaisu on kaikkiin ongelmiin. Muuta pois. Poissa silmistä, poissa mielestä. Jep jep.

      Lainaa

    38. Tulos: +11 (25 ääntä)
      seppo siviili: Kovat on väitteet. Ensinnäkin hajuaisti on yksilöllinen siinä mielessä, että eri hajut aiheuttavat erilaisia tuntemuksia eri ihmisissä. Bensan haju voi jonkun mielestä olla yököttävä, kun toisen mielestä jopa hyvä. Ilman mitään imppaamistouhujakin siis. Itse ilmeisesti väitätabsoluuttisena totuutena hajun olevan hyvä samoin perustein kuin oletat vastustajien kritisoivan hajusta, eli pelkän oman mielipiteen/oletuksen kautta. Etkö näe tätä hieman typeränä? Tuo baarijuttu taas on täysin naurettava. Miten pakotat kaikki käyttämään hamppua sinä viikonloppuna, tai edes saat kaikki baariin? Oletat muutenkin että kaikki riehujat käyvät baarissa ennen snägärijonoa ja että riehuminen vaatii alkoholia. Voidaankin siis ehkä kysyä, että kenellähän niitä ennakkoluuloja ja oletuksia olikaan asioiden suhteen? Lisäksi: kannabiksellako korjaat sen pilottitakkisen kaljupään itsetunto-ongelmat? Näet ilmeisesti kannabiksen hieman liian ihmeaineena. Vähän kuin huutelisit kadulla möllerin kalanmaksaöljyn parantavan syövän. Ei aineessa sinänsä vikaa, mutta huutelija on turhan paljon asiansa lumoissa. Sama asia, jota huomaa karppaajissa.
      :D Joo, olin ihan täysin tosissani väittämässä että mun hajuaisti on kaikkien hajuaisti. Baarijutusta sen verran että taisit näköjään missata sanan "jos"? Tuo pieni sana tekee lauseesta hypoteesin, olettaman. Se on eri asia kuin jos suunnittelisin tollasta tosissani. En myöskään missään välissä sanonut että tuossa olettamassa _kaikki_ olisivat baarissa tai muutenkaan pakotettuja yhtään mihinkään. Pointti oli tuoda esiin alkoholin aiheuttamien pahoinpitelyjen ym rikosten korkeä määrä. Toisin sanoen, kyllä se tästä kaksikosta on se alkoholi joka aiheuttaa enemmän häiriöitä sivullisille. Lisäksi: pilottitakkisten kaljupäiden itsetunto-ongelmia hoitaisin oikeanlaisella terapialla, mutta en usko että kannabiksesta hoidon yhtenä muotona mitään haittaakaan olis. Ja kun en tiedä tiedätkö millasta on olla kannabiksen vaikutuksen alasena, niin kerronpa että ainakin se auttaa ymmärtämään uudella tavalla sen miten liian suuri ego on henkilökohtaisen kehityksen este. Toisin sanoen se nöyristyttää ihmistä. Toki liika nöyryys voi sekin koitua kohtaloksi. Ja ei, en näe kannabista minään ihmeaineena, tiedän vaan että alkoholia parempi vaihtoehto se ainakin on. Alkuperäisen kommenttini sävy oli tarkotuksella suht ylimielinen, jos vaikka joku alkoholia sen laillisuudella puolustava ois tunnistanu ittensä.

      Lainaa

    39. seppo salkkumies 14.4.2012 21:32
      Tulos: +1 (23 ääntä)
      BoomDraw: :D Joo, olin ihan täysin tosissani väittämässä että mun hajuaisti on kaikkien hajuaisti.
      "Se tuoksuu hyvälle, oikeesti. Ne jotka muuta väittää on - -" Sen kuvan tekstistäsi saa. Vähintäänkin väitit että muut kieltäisivät oman hajuaistinsa tuntemuksen hyvästä hajusta vain "periaatteesta". Suosittelen lukemaan oman tekstisi ennen sen lähettämistä ja tarkistamaan saako siitä sen haluamasi pointin irti.
      BoomDraw: Baarijutusta sen verran että taisit näköjään missata sanan “jos”? Tuo pieni sana tekee lauseesta hypoteesin, olettaman. Se on eri asia kuin jos suunnittelisin tollasta tosissani. En myöskään missään välissä sanonut että tuossa olettamassa _kaikki_ olisivat baarissa tai muutenkaan pakotettuja yhtään mihinkään. Pointti oli tuoda esiin alkoholin aiheuttamien pahoinpitelyjen ym rikosten korkeä määrä. Toisin sanoen, kyllä se tästä kaksikosta on se alkoholi joka aiheuttaa enemmän häiriöitä sivullisille.
      On ihan sama onko väittämä olettamus vai ei jos se sisältää aukkoja tai muita epäloogisuuksia, joiden kautta koko juttu ei toimisi vaikka olettama toteutuisikin. Mikä olettamuksen arvo on enää tuossa tilanteessa? Eikö olisi ollut helpompi käyttää parempia esimerkkejä eikä jotain sellaista, mikä ei ikinä tule tapahtumaan erityisesti niistä syistä jotka sinulle jo olettamuksestasi ensimmäisessä tekstissäni kerroin.
      BoomDraw: Lisäksi: pilottitakkisten kaljupäiden itsetunto-ongelmia hoitaisin oikeanlaisella terapialla, mutta en usko että kannabiksesta hoidon yhtenä muotona mitään haittaakaan olis. Ja kun en tiedä tiedätkö millasta on olla kannabiksen vaikutuksen alasena, niin kerronpa että ainakin se auttaa ymmärtämään uudella tavalla sen miten liian suuri ego on henkilökohtaisen kehityksen este. Toisin sanoen se nöyristyttää ihmistä. Toki liika nöyryys voi sekin koitua kohtaloksi.
      Oletko tutkinut laajastikin kannabiksen vaikutuksia muihin kuin itseesi vai perustatko tuon väittämäsi nöyristymisestä vain itseesi? Uskallan nimittäin epäillä että huumausaineista alkoholista kannabikseen on suuri määrä erilaisia vaikutuksia eri ihmisiin. Kannabis = nöyristymisefekti?
      BoomDraw: Ja ei, en näe kannabista minään ihmeaineena, tiedän vaan että alkoholia parempi vaihtoehto se ainakin on.
      -"jos kaikki baarit tarjoais, ei tappeluja jne.."
      BoomDraw: Alkuperäisen kommenttini sävy oli tarkotuksella suht ylimielinen, jos vaikka joku alkoholia sen laillisuudella puolustava ois tunnistanu ittensä.
      Kannabiksen puolustaminen porsaanreikiä täynnä olevilla olettamuksilla on ok? Pakollinen heitto vielä loppuun: puutuin tekstiisi lähinnä sen typerien väittämien takia. En sen, että puolustaisin kumpaakaan "riitakumppaneista". En vain pidä minkään asian hypettämisestä täysin päättömin perustein.

      Lainaa

    40. Tulos: -2 (2 ääntä)
      * Yea

      Lainaa

    41. Peiteltävä minkki 21.12.2020 1:29
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Moni muu olisi ilmoittanut heti poliisille. Onneksi tänä päivänä 2020-luvulla ollaan suvaitsevaisempia kannabiksen kanssa. Vai miten se menikään..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kannabis, pilvi, viesti, kuva, haju