Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kaveri kasvattaa

  Suurenna näkymä

  Lähettänyt: papattaja

  Kelpaako julkaisu etusivulle?
  VN:F [1.9.7_1111]

  21 kommenttia

  1. Hattu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +721 (747 ääntä)

   Tavallaan Miranda puhuu ihan asiaa, mutta jotenkin esim. tuo äidin syömishäiriöstä spekulointi meni vähän yli… tai siis en kyllä kirjoittaisi tuota kaikkien nähtäville, vaikka kasvotusten voisin ehkä huomauttaa. Vai mitä mieltä olette?

     Lainaa

  2. Panukka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +291 (375 ääntä)

   Asiaahan Miranda puhui. Kaverille pitää kertoa asiat niinkuin ne on!

     Lainaa

  3. Rina kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -80 (136 ääntä)

   lol, aloittaja lollattu :D

     Lainaa

  4. Löygelsön kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -69 (165 ääntä)

   Voi vⅰtun vⅰttu, jo toinen raivostuttava ylireagointi feissarimokissa.

     Lainaa

  5. Maya kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +245 (321 ääntä)

   Voi Maria, tuliko parempi mieli kun pääsit facebookkiin mollaamaan äitiäsi? On eri asia haukkua anonyyminä tuntemattomia (kuten minä teen) kuin oikeasti haukkua läheistä ihmistä, joka ihan varmasti antaisi vaikka toisen kätensä, jotta saisi lapsilleen hyvän elämän. Ihana olet Maria.

     Lainaa

  6. Heliu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (107 ääntä)

   Miranda on sitä paitsi juuri näitä kirjoittajia, jotka eivät voi siinä yhdessä postauksessaan sanoa sitä asiaansa sitä paitsi, vaan pitää sitä paitsi laittaa useampi perätysten.

   Se on sitä paitsi ärsyttävää.

     Lainaa

  7. peku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -100 (160 ääntä)

   mirandalla ja marian äidillä on ilmeisesti lesbosuhde.

     Lainaa

  8. Jade kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (67 ääntä)

   Mirandan kannattaisi kertoa säännöt, mitä saa muista kommentoida.
   Paino EI, syömishäiriä JOO.

     Lainaa

  9. iisi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +90 (92 ääntä)

   Olipas tyhjentävä analyysi.

     Lainaa

  10. oscar kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (86 ääntä)

   Aina mukava nähdä jos aikuinen huutaa lapselleen tai haukkuu sitä, se on ihan normaalia mutta jos lapsi sanoo yhtään mitään vanhemmistaan niin heti on epäkunnioittava paska. Tässä olen kyllä ihan Marian puolella joka ei periaatteessa edes loukkaa äitiään, koska sanoo selkeän asian. Minäkin myönnän, että äitini laihduttaa liikaa ja sanon sen ihan suoraankin sille. Hän myös saa sanoa minusta mitä tahtoo, kunhan se on tosi asia.
   Btw, enpä tiedä äidin pituutta niin en osaa sanoa, onko 100kg vielä normaali painoa vaiko tä..

     Lainaa

  11. noko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +59 (77 ääntä)

   oscar:
   Aina mukava nähdä jos aikuinen huutaa lapselleen tai haukkuu sitä, se on ihan normaalia mutta jos lapsi sanoo yhtään mitään vanhemmistaan niin heti on epäkunnioittava paska. Tässä olen kyllä ihan Marian puolella joka ei periaatteessa edes loukkaa äitiään, koska sanoo selkeän asian. Minäkin myönnän, että äitini laihduttaa liikaa ja sanon sen ihan suoraankin sille. Hän myös saa sanoa minusta mitä tahtoo, kunhan se on tosi asia.
   Btw, enpä tiedä äidin pituutta niin en osaa sanoa, onko 100kg vielä normaali painoa vaiko tä..

   Jos se äiti on reilusti yli parimetrinen niin 100kg on normaalipainoa.

     Lainaa

  12. tantta kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -20 (48 ääntä)

   Onko Miranda joku huonon itsetunnon omaava läski? Muidenkin lihavien “mollaaminen” on kuin isku vasten omia kasvoja.

     Lainaa

  13. Jepajee kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +43 (49 ääntä)

   noko: Jos se äiti on reilusti yli parimetrinen niin 100kg on normaalipainoa.

   Niin, painoindeksitaulukon mukaan 186-200cm pitkälle 100kg olis vaan lievää ylipainoa. Huom! Koskee myös miehiä! Mutta joo, Marian sävystä päätellen äiti ei ole pitkä, vaan normaalipituinen/lyhyehkö eli näin ollen lihava. Ei hän äitistään kovin pahasti sanonut. Tarina ei kerro, millä sävyllä äiti huomautti lihomisesta. Mutta taka-ajatuksena voi hyvinkin olla “älä ny helvetissä tyttö saata itseäs samaan jamaan kuin minä”, eli pohjimmiltaan huolissaan tytöstään.

   P.S. Dissaussyytökset voitte unohtaa, koska omakin äitini on reilusti ylipainoinen, mutta ei tulis mieleenikään huudella hänen painoaan tai läskiyttään Facessa. Tosin hän ei minulle painosta huomauttele, koska ei ole tarvetta. Päinvastoin sisko aina väittää että olisin laihtunut vaikka en oliskaan. =D

   /endofstoryhour

     Lainaa

  14. E.S.H.O.H kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -24 (42 ääntä)

   Voi Maya, tuliko parempi mieli kun pääsit feissarimokiin mollaamaan tuntemattomia? On aivan yhtä typerää haukkua anonyyminä tuntemattomia (kuten sinä teet) kuin oikeasti haukkua läheistä ihmistä, joka ihan varmasti antaisi vaikka toisen kätensä, jotta saisi lapsilleen hyvän elämän. Ihana olet Maya.

     Lainaa

  15. Terhi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (29 ääntä)

   E.S.H.O.H. vai mikä lieneekään voi lopettaa noi typeryytensä.

     Lainaa

  16. voivoi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (10 ääntä)

   Onhan tuo tyhmää suuttua jos äiti sanoo painosta. Kaverikin voisi sanoa tuollaiset asiat kasvotusten eikä kirjoittaa niitä faceen! kaikkien ei tarvitse tietää…….

     Lainaa

  17. Tuittu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (13 ääntä)

   No empä nostas kumpaakaan jalustalle idioottimaisuudesta, jos valittavana ei ole jaettua ensimmäistä sijaa. Toisaalta Itseäni ärsyttää aina suunnattomasti kun joku tulee ämpyttämään tilapäivityksiin jotain turhan päivästä ja puhuupa vielä itsensä pussiin enempää itse siinä auttamatta.
   Ja kyllä itse suutun ainakin jos joku tulee huomauttamaan että olen laihtunut, vaikka moni tuskin osaa kuvitella miten kommentin siitä, että on taas entistä tikumpi voi ketään satuttaa. Kyllä se saattaa kirpaista yhtä lailla kuin se että joku huomauttaa lihomisesta, niinkuin mokassa. Etenkin jos on heikko itsetunto.

     Lainaa

  18. Bethos kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (14 ääntä)

   Naisten painon kommentoiminen on ikävää vain siksi, että naiset ottaa sen aina pahasti ja varsinkin mieheltä.

     Lainaa

  19. Dana kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (11 ääntä)

   On mullekkin äiti ja moni muukin huomauttanut lihoamisestani, ja olen ollut vain iloinen, etten ole itse kuvitellut asiaa vaan muutkin huomaavat sen :DD Lisäksi kun olen lihonut eniten mahasta, niin kaikki kuvittelivat minun olevan raskaana. Sillekkin vain nauroin, että eikös näytäkkin juuri siltä :DD

   Tuo Maria on arvioni mukaan loukkaantunut asiasta, koska asia jäi vaivaamaan häntä noinkin paljon. Tuossa sitten fb statuksessa yrittänee heittää asian vitsillä, vaikka asia kalvaa häntä ;)

   Mirandalla oli asiaakin, mutta olisi voinut jättää kommentoinnin tuohon ensimmäiseen kommenttiinsa :)

     Lainaa

  20. Seppo (nimi muutettu) kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -9 (13 ääntä)

   +100kg miranda vauhdissa

     Lainaa

  21. ok kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -4 (12 ääntä)

   Mirandahan puhuu ihan asiaa, oli sitten läski tai ei. ja hän ei sano että marian äidillä ON syömishäiriö, se sanoo että VOI olla…-.-

   mutta itse postaukseen: vaikka marian äiti olisikin kuinka läski, hänelläkin on oikeus sanoa oma mielipiteensä (tai no fakta, jos maria kerta on lihonut). ärsyttää, kun läski ihminen ei saa sanoa toista läskiksi, ruma ei saa sanoa toista rumaksi. KYLLÄ, rumilla ja läskeilläkin voi olla omia mielipiteitä… :D

   ärsyttää erityisesti tuo “jokin ei nyt mee kohilleen”. öö, niin mikä? sen mutsi ei kai sanonu että ‘mä oon alle 100kg ja sä oot lihonu’. asiat menee tasan niin kauan kohilleen kun pistetään faktoja pöytään, eikä __MUN__ mielestä oo asiatonta jos oma äiti huomauttaa tyttärelleen et se on lihonu. enkä usko että on mariankaan mielestä, koska hän noin avoimesti sen koko maailmalle kuuluttaa facebookissa… :)

     Lainaa

  22. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , ,