Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rölli vie

"Paina tykkää, en tykkää, tykkää."
Rölli vie

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 30 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +385 (425 ääntä)
   ei vittu terve ;D ikää 14 ?

   Lainaa

  2. Tulos: +429 (481 ääntä)
   successful troll is successful troll.. :)

   Lainaa

  3. Tulos: -79 (431 ääntä)
   teinit päässy vauhtii... "Nörtti" Juho nähnyt netin ihmeellisessä maailmassa tälläsen hienon asian ku komentorivillä sammuttamisen ja nyt ihan tietäjänä "huijjaa" kavereitaan, ei huhhuh

   Lainaa

  4. Tulos: +204 (252 ääntä)
   No en nyt sanoisi mitenkään erityisen onnistuneeksi trollaukseksi kun siinä noin kauan kesti.

   Lainaa

  5. Tulos: +333 (351 ääntä)
   ihan hienoa, että röllättävälle pitää rautalangasta vääntää, eikä tämä pöljä siltikään näe ansaa.jesus..

   Lainaa

  6. Tulos: +197 (233 ääntä)
   Surullisintahan tässä on, että Emilia ylipäänsä rupesi tekemään tuon tilapäivityksen juttuja... Vitosesta vetoa, että kun tuon tytön päätä koputtaa, kuuluu ontto kumina?

   Lainaa

  7. Tulos: +75 (123 ääntä)
   jhatez: teinit päässy vauhtii… “Nörtti” Juho nähnyt netin ihmeellisessä maailmassa tälläsen hienon asian ku komentorivillä sammuttamisen ja nyt ihan tietäjänä “huijjaa” kavereitaan, ei huhhuh
   No kuule ihan oikein tolle tytölle jos oikeesti on noin tyhmä. Tosta trollauksesta on vaan hyötyä. Oppiipa tyttö että kaikkea ei kannata uskoa mitä näkee. Jos oppii...

   Lainaa

  8. Tulos: +54 (64 ääntä)
   mcjape: ei vittu terve ;D ikää 14 ?
   emilia on 15 :DD ja toi juho on 16

   Lainaa

  9. Tulos: +31 (47 ääntä)
   Helppo trollin kohde... =D

   Lainaa

  10. Tulos: +8 (76 ääntä)
   Suomen tulevaisuus

   Lainaa

  11. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Olisihan tuossa ja tuo Shutdown osa tajuta, että mitä se tekee...

   Lainaa

  12. raivostunut 14.1.2012 14:22
   Tulos: +102 (142 ääntä)
   Ärsyttää, kun ihmiset kommentoi ''suomen tulevaisuus''. joo-o, myönnän, että tällä tyttöllä/naisella ei oo kaikki muumit laaksossa, mutta pitääkö alkaa yleistämään, että suomen nuoret on tyhmiä eikä osaa mitään. Ensinäkään tossa ei kerrottu henkilöiden ikää, ja kuka tahansa tietämätön voisi mennä lankaan, riippumatta siitä onko 14v vai 44v. Äly hoi ihmiset! Itelle tulee vaan huono mieli. Koko ajan haukutaan nuorisoa. Eihän tässä enään mitään huvita tehäkkään oikein, kun huomataan vain ne asiat jotka tehdään väärin.

   Lainaa

  13. Tulos: -14 (48 ääntä)
   perus pissis.

   Lainaa

  14. Tulos: -55 (115 ääntä)
   raivostunut: Ärsyttää, kun ihmiset kommentoi ”suomen tulevaisuus”. joo-o, myönnän, että tällä tyttöllä/naisella ei oo kaikki muumit laaksossa ja blaa blaa ei lainata koko juttua.
   Hyvä Nuorison edustaja. Tervetuloa internettiin, ikävä kyllä täällä ei ole kaikki teksti kirjoitettu mielihalujesi mukaam. Jos joku heittää kommenttia joka on yhtä turha kuin tämä minun nyt kirjoittamani ei siitä tarvitse välittää koska internetissä kuka vaan voi olla kuka vaan. Itse en halua että vertaat muumeja älyyn! Valkoiset kaasupallot mielikuvitusmaailmassa eivät ole älyn mitta. Tuo oli yksi esimerkki muille, ja oppitunti sinulle, siitä miten vertauskuvia ei kannata ottaa vakavasti. Suomen tulevaisuudenhan pilasi tosiasiassa vanhemman ikäpolven idiootit arkadianmäellä, joiden älyä voidaan tässä tapauksessa mitata muumeilla per laakso. Suomen liityttyä eu:hun ja kreikan vietyä opiskelijoidemme opintotuet ja tulevaisuuden, ei tulevaisuuden heikkoudesta mitenkään voida siis syyttää nuoria... Toivottavasti eivät pistä meitä vielä isännöimään olympialaisia.

   Lainaa

  15. Tulos: -18 (36 ääntä)
   tollasten tampioiden ei kyllä pitäs saada käyttää konetta ollenkaan.

   Lainaa

  16. Tulos: -49 (73 ääntä)
   raivostunut: A), ja kuka tahansa tietämätön voisi mennä lankaan, riippumatta siitä onko 14v vai 44v. . B) Eihän tässä enään mitään huvita tehäkkään oikein, kun huomataan vain ne asiat jotka tehdään väärin.
   a)ei voi. b)hyvä. lasten kuuluukin liikkua vain vanhempien käskystä.

   Lainaa

  17. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Miks kaikki on nykyään rölläämistä?

   Lainaa

  18. raivostunut 14.1.2012 18:15
   Tulos: +24 (38 ääntä)
   jos olet peku tota mieltä, että b)hyvä. lasten kuuluukin liikkua vain vanhempien käskystä. miten luulet nuorten ja lasten oppivan itsenäisyyttä? Jotta ihminen kasvaa itsenäiseksi ja vastuuntuntoiseksi, täytyy tehdä itse valintoja, pettyä ja onnistua. tässä mielipiteeni.

   Lainaa

  19. Tulos: +2 (22 ääntä)
   ANALyysi: Hyvä Nuorison edustaja. Tervetuloa internettiin, ikävä kyllä täällä ei ole kaikki teksti kirjoitettu mielihalujesi mukaam. Jos joku heittää kommenttia joka on yhtä turha kuin tämä minun nyt kirjoittamani ei siitä tarvitse välittää koska internetissä kuka vaan voi olla kuka vaan. Itse en halua että vertaat muumeja älyyn! Valkoiset kaasupallot mielikuvitusmaailmassa eivät ole älyn mitta. Tuo oli yksi esimerkki muille, ja oppitunti sinulle, siitä miten vertauskuvia ei kannata ottaa vakavasti. Suomen tulevaisuudenhan pilasi tosiasiassa vanhemman ikäpolven idiootit arkadianmäellä, joiden älyä voidaan tässä tapauksessa mitata muumeilla per laakso.Suomen liityttyä eu:hun ja kreikan vietyä opiskelijoidemme opintotuet ja tulevaisuuden, ei tulevaisuuden heikkoudesta mitenkään voida siis syyttää nuoria… Toivottavasti eivät pistä meitä vielä isännöimään olympialaisia.
   Good story bro, make a movie !

   Lainaa

  20. atåortkqoak 16.1.2012 2:41
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   noi kirjotusajat näyttää aika mielekiintosilta...

   Lainaa

  21. Tulos: 0 (10 ääntä)
   en halu elää tällä planeetalla enää.

   Lainaa

  22. Tulos: +23 (25 ääntä)
   atåortkqoak: noi kirjotusajat näyttää aika mielekiintosilta…
   Juttu on koostettu kahdeksasta screenshotista, joiden ottamisen välissä aika oli edennyt.

   Lainaa

  23. Tulos: -10 (16 ääntä)
   "Suomen liityttyä eu:hun ja kreikan vietyä opiskelijoidemme opintotuet ja tulevaisuuden, ei tulevaisuuden heikkoudesta mitenkään voida siis syyttää nuoria… "
   Ton jutun muija on vielä peruskoulussa, eikä muutenkaan sais Kreikan viemiä opintotukia. Lisäks, jos korvien välissä on tyhjää, niin ei sitä pääkoppaa rahalla saa täyteen.

   Lainaa

  24. Tulos: 0 (24 ääntä)
   Musta toi on oikeestaan aika ilkeetä, jos toinen ei oikeasti tiedä mitä noista komennoista tapahtuu niin aika paska olo sille tulee. Tollaset just aiheuttaa traumoja nuorille.

   Lainaa

  25. Tulos: +20 (24 ääntä)
   perustavanlaatuinen kysymys; miksi se feispuukki taytyy saada pinkiksi?

   Lainaa

  26. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Huh huh: Musta toi on oikeestaan aika ilkeetä, jos toinen ei oikeasti tiedä mitä noista komennoista tapahtuu niin aika paska olo sille tulee. Tollaset just aiheuttaa traumoja nuorille.
   Taitaa olla aika rankka elämä jos tommonen aiheuttaa traumoja.

   Lainaa

  27. Tulos: -6 (8 ääntä)
   raivostunut: Ärsyttää, kun ihmiset kommentoi ”suomen tulevaisuus”. joo-o, myönnän, että tällä tyttöllä/naisella ei oo kaikki muumit laaksossa, mutta pitääkö alkaa yleistämään, että suomen nuoret on tyhmiä eikä osaa mitään. Ensinäkään tossa ei kerrottu henkilöiden ikää, ja kuka tahansa tietämätön voisi mennä lankaan, riippumatta siitä onko 14v vai 44v. Äly hoi ihmiset! Itelle tulee vaan huono mieli. Koko ajan haukutaan nuorisoa. Eihän tässä enään mitään huvita tehäkkään oikein, kun huomataan vain ne asiat jotka tehdään väärin.
   Ärsyttää, ku ihmiset käyttää sanontaa "kaikki muumit laaksossa" tai todella huonoja vääntöjä siitä. Ei naurata.

   Lainaa

  28. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Oli kyllä koko trollaus ihan fail. Jos ei olisi ollut muutenkin jo todella vanha läppä (ainakin minulle, en tiedä muista) niin olisin ehkä voinut toista suupieltä jaksaa nostaa, jos olisi ensimmäisellä kerralla onnistunut trollaamaan. Se, että tuota piti jatkaa ja vääntää ja kääntää vielä monen monta kommenttia ja sitten nauraa sille kuinka hirvittävän fiksu ja hauska olevinaan on, teki lähinnä tuosta trollaajasta ääliön. Varmaan vielä lähetti itse tämän tänne.

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (9 ääntä)
   mott: en halu elää tällä planeetalla enää.
   No vittu muuta marssii sit

   Lainaa

  30. Tulos: -6 (6 ääntä)
   peku: ihan hienoa, että röllättävälle pitää rautalangasta vääntää, eikä tämä pöljä siltikään näe ansaa.jesus..
   No kyyyyyyyyyyyllä tossa mun mielestä astuttiin ansaan lukemattomia kertoja... :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Facebook, väri, kiertoviesti, pinkki, Windows