Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vessareissu

"Kävin sit p*skalla... vaatekaapissa."
vessareissu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +629 (653 ääntä)
   itselle jos vastaavaa olisi käynyt, niin olisin kyllä jättänyt julkaisematta. toi rasmus kuulee tosta NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN kauan :D

   Lainaa

  2. Tulos: -84 (452 ääntä)
   Tulee vähän oma kaappi mieleen. Pyyhin aina hihaan, enkä pese vaatteitani. Nam nam.

   Lainaa

  3. Tulos: +464 (480 ääntä)
   Vittu mikä sika jätkä :D:D:D

   Lainaa

  4. Tulos: +450 (456 ääntä)
   Jäi jokseenkin kiinnostamaan että kaappiin, lattialle ja kolmelle eri matolle?

   Lainaa

  5. puddingwaffles 13.12.2011 7:56
   Tulos: +273 (281 ääntä)
   ^ onhan seki taito :D

   Lainaa

  6. Tulos: +138 (146 ääntä)
   Railakkaat pikkujoulut siis.

   Lainaa

  7. jkjkjkfdfgddddddd 13.12.2011 8:33
   Tulos: +329 (335 ääntä)
   Ei muuta mut mikä ihme saa jonkun päivittämään sillä facebookin että paskoo ympäri taloa? :D

   Lainaa

  8. Tulos: +17 (61 ääntä)
   Tyttöystävälle haiseva vastalause. Yäk.

   Lainaa

  9. Tulos: +23 (45 ääntä)
   Daiju.

   Lainaa

  10. Tulos: +435 (447 ääntä)
   Ihme nainen, ku jaksaa tuommosta paskalaitosta katella.

   Lainaa

  11. Tulos: -40 (120 ääntä)
   Ei muuta kun että oot hyvän muija löytäny. Pidä siitä kiinni, oikein mukava orja. Ps. Mr.Ällö tuu ulos sieltä kaapista!

   Lainaa

  12. Punainen Maito 13.12.2011 11:15
   Tulos: +108 (118 ääntä)
   Ai ei ollukkaa omat vaatteet pilalla, okei takas nukkumaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +266 (272 ääntä)
   Tuohan on paskonu ku joku ruikkutautinen elukka, hyi helvetti. Tuo riittäis mulle syyksi laittaa ukko vaihtoon. Varsinkin kun ei siivoa edes omia paskojaan. Y-Ö-K!

   Lainaa

  14. Tulos: +112 (114 ääntä)
   Virva kuinka voi olla ton ällön kaa?

   Lainaa

  15. Tulos: +201 (207 ääntä)
   Ite oisin lähteny kämpästä, enkä palannu ennenku mies olis ite siivonnu paskansa. Se on varma, että minä niitä EN ois siivonnu.

   Lainaa

  16. Tulos: +144 (160 ääntä)
   Ite olisin jättäny kyllä tuon miehen HETI. En jäisi kattelemaan tuollaista. Olisi edes itse siivonnut paskansa. Hyi helvetti. Yäk.

   Lainaa

  17. Tulos: +1 (185 ääntä)
   Haha, naiset täällä taas huutelee, millanen sika tuo on tuo mies. Mullapa on vastaavia kokemuksia siitä, että sen aikanen emäntäni heräs keskellä yötä (toki kunnon tuhtien kännien vetämisen jälkeen), totes, että nyt on vessahätä ja paineli mun vaatekaapille. Hienosti osas vetää sukkien ja kalsarien vetolaatikon auki, tehä keskelle vähän tilaa, ja ruikkia känniripulipaskat sinne kaiken sekaan. Herätin neidin kyseisen istunnon aikana, ja hää vaan suuttu ja totes, notta kännissä sattuu. Vittuako häntä ripitän. Femiinipoweri feissarimokissa vois vaieta tajuamaan, että ei se ole sukupuolesta kiinni se käytös ja ne morkkiksen aiheet. Syytä yksilöä, älä kromosomeja. Vinkvink. ;)

   Lainaa

  18. Tulos: +102 (104 ääntä)
   Luuleeks toi äijä olleensa joku koira, jota ei oo käytetty pitkää aikaa ulkona ku sisälle tarvii paskoo?

   Lainaa

  19. Tulos: -109 (139 ääntä)
   Nainen löytänyt oman paikkansa :peukku:

   Lainaa

  20. Tulos: +16 (36 ääntä)
   Haha! Monille käy kyllä niin että humalassa yöllä vessareissulla eksyykin vahingossa johonkin ihan muualle kuin vessaan, mutta en ole kyllä ikinä kuullut että joku paskantaa vahingossa! :D Yleensä vaan kustaan. Nimimerkillä itsekin mennyt pissille humalla aivan muualle kuin vessaan!

   Lainaa

  21. Tulos: +94 (102 ääntä)
   Virvana olisin vaan kipannu ne paskat nukkuvan ukon päälle. ;)

   Lainaa

  22. Tulos: -116 (160 ääntä)
   ei ole akoilla (?) kokemusta, kuinka hyvään kuntoon kunnon dokaamisella pääsee, kun pitää heti miestä solvata, ja olla heittämässä ulos? noissa tiloissa kun ei todellakaan tiedosta ympäristöään, pää sanoo paskalle, mutta kartta sovellus ja tunnistusjärjestelmä on hiukan sekasin. saahan tuolle nauraa, mutta ei vittuilla, tai muutenkaan ämmämäisesti puukottaa asialla

   Lainaa

  23. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Vittu mikä haaska. Paskantaa likkakaverin vaatteille.

   Lainaa

  24. Tulos: +99 (111 ääntä)
   kyllä jos tolleen käyttäytyy, olkoon miten humalassa tahansa, niin se olisi saman tien entinen poikaystävä. Käytöstavaton pikkupaskiainen.

   Lainaa

  25. Tulos: -73 (99 ääntä)
   helvetin rekkalesbot.

   Lainaa

  26. Tulos: +87 (101 ääntä)
   Mä kyllä jättäisin ko. miehen. Mun mielestäni se ei oo liikaa vaadittu, että partneri olis edes sisäsiisti. Hyi helvetti!

   Lainaa

  27. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Tämän takia minulla ei ole vaatekomeroa.

   Lainaa

  28. Tulos: +85 (107 ääntä)
   DDD: ammattiloukkaantujana ei huomannut, ettei kommenttiosion "feministit" huutele kaikkien miesten paskantelevan kasuaalisti tyttöystäviensä vaatteille. Miksi kaikesta pitää tehdä sukupuolikysymys?

   Lainaa

  29. Tulos: +116 (118 ääntä)
   Tällä ei kyllä oo mitään tekemistä sukupuolen kanssa, ihan sama paskoisko mies vai nainen mun kämppää, en siivois! hyi...

   Lainaa

  30. Tulos: +103 (105 ääntä)
   Ite olisin kyllä nostanu miehen niska-perse-otteella sängystä siivoomaan ja lähteny ite ulos. Aivan sama kuinka kännissä on, jos on pakko juoda ittensä tohon kuntoon, voi myös vastata omista teoistaan. Ja jep, DDD, oli kyllä ensimmäinen, joka laajensi mokan kaikkien miesten syyksi.

   Lainaa

  31. Tulos: +76 (82 ääntä)
   DDD, eiköhän tässä yksilöä syytettykin. Eiköhän itseäsi nuo sukupuoliroolit taida enemmän kahlita, kun näet feminismiä siellä, missä sitä ei ole. Tai sitten yrität ehkä vaan trollata?

   Lainaa

  32. nomoinainen 14.12.2011 2:58
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   dorkaa lähinnä se et tää häiskä meni rehenteleen facebookiin. ite en menis jos omalle kohalle osuis

   Lainaa

  33. Tulos: +54 (56 ääntä)
   peku: ei ole akoilla (?) kokemusta, kuinka hyvään kuntoon kunnon dokaamisella pääsee, kun pitääheti miestä solvata, ja olla heittämässä ulos? noissa tiloissa kun ei todellakaan tiedosta ympäristöään, pää sanoo paskalle, mutta kartta sovellus ja tunnistusjärjestelmä on hiukan sekasin. saahan tuolle nauraa, mutta ei vittuilla, tai muutenkaan ämmämäisesti puukottaa asialla
   Ei se tee siitä mitenkään sen hyväksyttävämpää kaappeihin paskoa vetoaminen tuollasee johonki älyttömään tietämättömyyteen. :D Jos ei tykkää ja halua tulla solvatuksi tai heitetyksi ulos tuollasen älyttömän idiotismin takia niin kannattaako hankkiutua sitten sellaseen kuntoon ettei suunnistusvaisto tai muukaan järjen toiminta enää pelitä kun seuraukset on tiedettävissä. Omaa tyhmyyttä se on. Vielä tyhmempää on avautua akkojen valittamisesta ja siitä että eivät varmaa tiedä millaseen kuntoon voi tulla ku kunnolla juo mutta hei aika tyhmää on juoda ittensä sellaseen kuntoon jos tietää miten paskasti siinä voipi käydä ja mitä seurauksia tulla. Että ei parane valittaa akkojen valittamisesta. :D

   Lainaa

  34. Tulos: -45 (57 ääntä)
   naiset huoria

   Lainaa

  35. Tulos: +68 (68 ääntä)
   DDD:: Haha, naiset täällä taas huutelee, millanen sika tuo on tuo mies. [...] Femiinipoweri feissarimokissa vois vaieta tajuamaan, että ei se ole sukupuolesta kiinni se käytös ja ne morkkiksen aiheet. Syytä yksilöä, älä kromosomeja.
   Mitä hittoa? Sehän oli sika se mies. Tyyppi paskansi vaatekaappiin ja pitkin kämppää. Kuvottavaa. Ja sitten se vielä avautui siitä facebookissa ja ilmeisesti piti sitä hilpeänäkin mokana. Jos se olis sattunut olemaan nainen, niin sitten sanoisin että se oli kuvottava sika se nainen, nyt se vaan sattui olemaan mies. Ei ole mitään syytä tehdä kaikesta ihan väkisin ja keinotekoisesti sukupuolikysymystä, silloinkin kun siihen ei ole mitään aihetta. Yhdessäkään kommentissa ei ole sanottu tuollaisen käytöksen olevan jotenkin yleisesti miesten tapa, saati väitetty että kukaan nainen ei voisi olla yhtä ällöttävä, pelkästään tähän yhteen yksilöön on viitattu. Vaatekaappiin kännissä paskantaminen on oikeasti elukkamaista ja kuvottavaa käytöstä sukupuolesta riippumatta. Onneksi ihan noin räikeä sikailu ei kuitenkaan ole tapana suurimmalla osalla miehistä eikä naisista.

   Lainaa

  36. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Kai noita sattuu.. tosin mun kämpässä sattuis myös paskoja siivoomaan omat jälkensä.

   Lainaa

  37. seppo sillikasa 15.12.2011 9:44
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   En voi ymmärtää miten tuollaiseen kuntoon voi päästä. Jotkut täällä selittävät että navigaatio ja pää ei toimi kun on päissään ja silti paskoa/kusta täytyisi. En silti ymmärrä. Itse olen ollut kännissä sekä vähän, normisti, että paljon sekä tosi paljon, eikä siinä pahimmassa kunnossa ole edes vessaan olisi päässyt kun on oksennellut sängystä ämpäriin tai ollut jo vessassa pönttöä halaamassa. Niin, ämpärin olen suurimmalta osin myös ehtinyt saada ennen oksennusta jostain. Ihminen kyllä tajuaa jos on niin päissään että voi lerva lentää ja pystyy ennakoimaan. Ainakin itsellä tajua säilyy siellä sumuverhon takana sen verran. Koskaan en ole paskonut päissäni housuun, sängyyn tai muuallekaan epäsopivaan paikkaan, kuten vaikkapa komeroon. Jotenkin tulee mieleen että tällaisissa tapauksissa vain joku alitajuinen pervessio pakottaa tekemään ne paskat jännään paikkaan vessan sijasta. Ymmärtäisin ehkä jos wc olisi varattu mutta silloin se ei enää olisi vahinko ja ehkä löytyisi roskis (tms) komeron sijasta? Joka tapauksessa: ei ole normaalia, mutta silti tapauksen jäljiltä varmaan toteaisin että "näitä sattuu" ja olisin ymmärtäväinen tyttöystävän tapaan. Toista kun rakastaa, niin ei siinä paskat komerossa ja päälle nauramiset haittaa. Täytyypä ottaa tuosta slogan itselle. Tapausta en tosin odottaisi uusiutuvan, sillä täytyy tällaisista jotain suatana oppia!

   Lainaa

  38. Cory Andersson 15.12.2011 14:50
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Liekkö Rasmus ollut ahneena pikkujouluissa kun loppu oli näinkin paskainen...

   Lainaa

  39. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Turha selitellä, että kun on polla tarpeeksi sekaisin, niin ei sille vaan voi mitään. Ite oon valitettavasti sen verran armoton, että vaan korkeintaan vakava aivoamma kelpaa selitykseksi sille, että paskotaan kaappiin. Ette te oo mitään syyntakeettomia rassukoita.

   Lainaa

  40. Tulos: +4 (4 ääntä)
   siinä on ollu pojalla pari muuttujaa

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Haluaisin tykätä Jemmyn kommentista

   Lainaa

  42. hermannihiiri 16.12.2011 3:19
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   hahaah like a boss

   Lainaa

  43. Tulos: -21 (35 ääntä)
   Tää paskoja olis päässy Göteborgin lääkikseen, muttei Virvan takia lähteny. Jos vaakakupissa mm. tollaisia tekoja ja sit toisella puolella yks kaappiin paskominen, niin eipä oo mitään ihmeteltävää jos jatkavat yhdessä. Muutenkin väitän, että aika paska parisuhde saa muutenkin olla jos tommosen takia erotaan.

   Lainaa

  44. Tulos: +33 (33 ääntä)
   peku: ei ole akoilla (?) kokemusta, kuinka hyvään kuntoon kunnon dokaamisella pääsee, kun pitääheti miestä solvata, ja olla heittämässä ulos? noissa tiloissa kun ei todellakaan tiedosta ympäristöään, pää sanoo paskalle, mutta kartta sovellus ja tunnistusjärjestelmä on hiukan sekasin. saahan tuolle nauraa, mutta ei vittuilla, tai muutenkaan ämmämäisesti puukottaa asialla
   Peku, onko kenenkään pakko juoda niin paljon, ettei tiedä, minne paskoo?

   Lainaa

  45. Tulos: +21 (23 ääntä)
   peku: ei ole akoilla (?) kokemusta, kuinka hyvään kuntoon kunnon dokaamisella pääsee, kun pitääheti miestä solvata, ja olla heittämässä ulos? noissa tiloissa kun ei todellakaan tiedosta ympäristöään, pää sanoo paskalle, mutta kartta sovellus ja tunnistusjärjestelmä on hiukan sekasin. saahan tuolle nauraa, mutta ei vittuilla, tai muutenkaan ämmämäisesti puukottaa asialla
   Jos on tarve vetää pää niin täyteen viinaa, ettei mistään mitään ymmärrä, sen voi aivan hyvin tehdä sinkkuna.

   Lainaa

  46. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Täällä päässä on kokemusta siitä, kun joku paskantaa ihan muualle kuin vessaan. Tai no, osa meni vessaan, osa pyyhittiin sohvalle, tietokonetuolille, matolle ja loput sitten pyyhkiytyivät sänkyyn lakanoille. Voin kertoa, että minä en niitä siivonnut. Olen itsekin ollut jos jonkinlaisessa soosissa, mutta koskaan en ole tehnyt tarpeitani muualle kuin vessaan (lukuunottamatta ulkotiloja), joten kyllä vikaa saa olla muuallakin kuin viinapäässä jos paskoo vaatekaappiin.

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Mä NIIN dumppaisin tollasen ällötyksen, joka ei ole tuohon ikään mennessä sisäsiistiksi oppinut. Hyi helevata!

   Lainaa

  48. Tulos: +26 (40 ääntä)
   En oikeen ymmärrä ihmisten vouhotusta jättämisestä, itselle ei tullut mieleenkään. Jos herää yöllä siihen että toinen tekee jotain noin epätavallista ja ei ole yhtään oma itsensä (huomatkaa siis että rakas poikaystäväni ei pasko kaappiin/ tee muita vastaavia tempauksia jokapäiväisesti toisin kun täällä tunnutaan ajattelevan) pitäisi minusta olla lähinnä huolissaan. Sillon yöllä olin vaan tyytyväinen kun sain siivottua ja täysin epänormaalisti käyttäytyvä kumppanini meni takaisin nukkumaan. Ei tullut mieleenkään alkaa siinäkohtaa kiukutella mistään sisäsiisteydestä. Tottakai mekin kävimme seuraavana päivänä keskustelun aiheesta ja Rasmus sai kuulla kunniansa ja pyysi anteeksi. Olin kuitenkin lähinnä onnellinen että hän oli taas normaali, eihän sitä voi tietää minkä myrkytyksen ihminen on saanut kun normaalisti fiksu ja huomaavainen mies käyttäytyy tuolla tavoin. Ja Frendille vaikka tuokin on tietysti totta, käyttäytymiseni ei ko. tilanteessa olisi yhtään muuttunut vaikka mitään Göteborgin juttua ei olisi koskaan ollutkaan. Kyse on siitä että rakastaa toista myös tämän heikkoina hetkinä. Minun henkeni tai ylpeyteni tai mikään muukaan ei tahriinnu siitä jos joudun siivoamaan omassa kodissamme. Ei kokemus tietenkään kovin miellyttävä ollut mutta ei se parisuhde aina ole. Ja niille jotka ajattelevat että ompa siinä nainen tossun alla, voin vaan todeta että jos tilanne olisi ollut päinvastainen, minä olisin paskonut kaappiin, olisi Rasmus tehnyt saman minulle. Kaiken kaikkiaan Rasmus on mahtava mies joka ei todellakaan normaalisti toimi tuolla tavoin. En hyväksy kaappiin paskomista mutta hyväksyn sen että jokaiselle meille sattuu joskus asioita jotka kaduttavat yms. Ja mielummin minä siivoan paskaa lattialta kun tulen julkisesti nolatuksi tai kuuntelen tunnustusta pettämisestä. Koska kukaan meistä ei ole täydellinen.

   Lainaa

  49. Tulos: +9 (11 ääntä)
   miks pitää juoda se päänsä niin täyteen, ettei tajua edes paskantavansa jonkun kaappiin..?

   Lainaa

  50. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Rasmus tuli kaapista ulos... :D

   Lainaa

  51. Tulos: -15 (15 ääntä)
   Kyl ihminen saa paskoo minne haluu :D

   Lainaa

  52. Tulos: -15 (17 ääntä)
   Tässä selviää syy siihen miksi en käytä alkoholia, enkä muitakaan päihteitä. Silti en kelpaa naisille. Tämmösiä örveltäjiäkö te mielummin katotte? Voi luoja paratkoon.

   Lainaa

  53. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Ei kannata koskaan seurustella perhekotilaisen kanssa

   Lainaa

  54. Irvin "Kostaja" Kissa 3.2.2013 1:03
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   No mut heeei, eipäs unoheta että eihän me naiset käydä edes paskalla! :D

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Törkeetä! Ite sentään siivoan omat kännioksennukseni vaikka olisi kuinka hirveä olo.

   Lainaa

  56. Lymfoidi hai 21.12.2020 7:00
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Virva: En oikeen ymmärrä ihmisten vouhotusta jättämisestä, itselle ei tullut mieleenkään. Jos herää yöllä siihen että toinen tekee jotain noin epätavallista ja ei ole yhtään oma itsensä (huomatkaa siis että rakas poikaystäväni ei pasko kaappiin/ tee muita vastaavia tempauksia jokapäiväisesti toisin kun [...]
   Ainoa mikä tässä muuten ihan kivassa viestissä nyt haisee ja pahasti on, että SINUN mielestäsi Rasmukselle oli ihan ok, ettei SINUN takiasi lähtenyt lääkikseen Ruotsiin. Olen lähes 100% varma siitä, että hän ei ole uskaltanut kaltaisellesi sanoa, että se EI ollut ok. Vaikka sinä kuinka väität rakastavasi, olet myös mahdollisesti pilannut yhden ihmisen tulevaisuuden. Oletko ylpeä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaappi, vaatekaappi, kakka, uloste, vessa