Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suhde vanhempaan

"Se, joka tekee mun suhteesta ilmoituksen, saa tavalla tai toisella!"
Taustatietoja: 15-vuotias Melina on löytänyt itselleen kahdeksan vuotta vanhemman miehen. suhde vanhempaan

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 78 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +770 (840 ääntä)
   are you fucking kidding with me?... okei joo, rakkaus ei katso ikää, ja varsinkin vanhempana minusta ei ole mitään ihmeellistä, jos esimerkiksi muija on 21 ja äijä 29. mut jos on 15v ja "seurustelee" 24v äijän kans, nii ei toi oo oikeasti normaalia. ja en kyllä myöskään kävisi ekana syyllistämään ja piikittelemään tuota tyttöä niinkuin moni tekisi, vaan tuota miestä.

   Lainaa

  2. Tulos: +290 (618 ääntä)
   Kannattaa oikeasti Melina olla varovainen. Käytä kondomia. Nam nam.

   Lainaa

  3. Tulos: +375 (399 ääntä)
   jabba: are you fucking kidding with me?… okei joo, rakkaus ei katso ikää, ja varsinkin vanhempana minusta ei ole mitään ihmeellistä, jos esimerkiksi muija on 21 ja äijä 29. mut jos on 15v ja “seurustelee” 24v äijän kans, nii ei toi oo oikeasti normaalia. ja en kyllä myöskään kävisi ekana syyllistämään ja piikittelemään tuota tyttöä niinkuin moni tekisi, vaan tuota miestä.
   Mua puolestaan ei jälkimmäisessäkään tapauksessa huolettaisi se ikäero vaan sen miehen motiivit. Mokasta päätellen ne on täysin väärät....

   Lainaa

  4. Tulos: +190 (224 ääntä)
   Nyt kyllä oli niin vittumaiset kommentit, eikä Melinalla ollu hajuukaan :D Paras juttu piiitkäään aikaan

   Lainaa

  5. Tulos: +179 (253 ääntä)
   Ymmärtäisin (no en oikein sillonkaan) jos joku 24-vuotias olis jonku 15-vuotiaan kanssa suhteessa jos se muija ei millään tavoin muistuttais 15-vuotiasta vaan olis tosi kypsä ikäisekseen jne. Mutta se että toi muija on vitun tyhmä ja tuntuu alle 12-vuotiaalta on saletisti kyseessä joku pedari. Sori :D ps. vika lause oli huippu! -b

   Lainaa

  6. Tulos: +329 (341 ääntä)
   Suhteesta ilmoittaja saa tavalla tai toisella... Selvä :D

   Lainaa

  7. Tulos: +196 (222 ääntä)
   Ohikulkijan kanssa samaa mieltä. Tiedän erään onnettoman miehenvätyksen, jolla on tapana hairahtua jostain syystä aina itseään reilusti puolta nuorempiin tyttölapsiin. Viimeisin pyydys tällä 26-vuotiaalla aikuisella miehellä oli 15-vuotias tyttönen. Tervettä.... Helposti on motiivit pääteltävissä ikäerosta. Niin nuori ja vielä ajattelematon lapsi on helppo uhri seksinhimoiselle aikuiselle joka ei kykene olemaan yksin.

   Lainaa

  8. Tulos: -121 (193 ääntä)
   Älkää tuomitko.

   Lainaa

  9. Tulos: +83 (93 ääntä)
   Hellurei ja hellät tunteet...

   Lainaa

  10. Tulos: +56 (94 ääntä)
   Amis bongattu, osa 2. :D

   Lainaa

  11. Tulos: +109 (141 ääntä)
   "saa tavalla tai toisella !!!!!!!" - saa mitä? Miksei Ällö tarttunut tähän? :D Hmm, Melinaa itseäänkin ehkä huolettaa vähän, kun avautuu aiheesta, eikä piilottele "suhdetta"..

   Lainaa

  12. Tulos: +252 (272 ääntä)
   Kuvake.netistä pikkutyttöjä bongaileva, nettiseurustelua harrastava 24 v. mies on ihan normaali. Ei mitään nähtävää, siirtykää eteenpäin...

   Lainaa

  13. Tulos: +132 (168 ääntä)
   Pikkulikka hakee huomiota itseään vanhemmalta mieheltä. Hmm, mene isin kanssa pelaamaan vaikka Afrikan tähteä.

   Lainaa

  14. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Kävin lukemassa tuon Melinan postaaman linkin takaa löytyvän keskustelun. Paska keskustelu, mutta jotenkin ei toi Melinan luetunymmärtäminenkään oo ihan kohallaan.

   Lainaa

  15. Tulos: +120 (126 ääntä)
   Jestas näitä ihmisiä... Ja tuokin tyttö luulee sen miehen välittävän siitä. Ja seuraavaks tietysti kannattaa sopia näkeminen kahden kesken ei-julkisella paikalla... -.-

   Lainaa

  16. Tulos: +71 (107 ääntä)
   Joo, se 24 vuotiashan varmasti haluaa vaan pidellä kädestä ja keskustella henkeviä tän neitosen kanssa :D Olisi mielenkiintoista kuulla miten tämä tarina jatkuu...Tyhmä likka, saa varmasti nenilleen tästä eikä voi syyttää kuin itseään. Mut jätkäkin jää kyllä varmasti kiinni kun joku tekee ilmoituksen.

   Lainaa

  17. Tulos: +60 (80 ääntä)
   Tämä "mies" on joku ressukka joka ei saa muuta kuin jotain facebookista hankittua teiniä. Säälittävää. Ja tottakai teiniä voi viedä kuin pässiä narussa..

   Lainaa

  18. Tulos: +39 (71 ääntä)
   Voi Melina ku ei tajuu...... varmaa sellane perus heruttelija kuvakkeesta :D Mut joo.. itse saman ikäisenä (vajaa 7-8v sitten) touhu oli sitä että pyörittiin ainoastaan yli 20v jätkien kanssa.. oman ikäiset oli ärsyttäviä pentuja :) Netissä chattailtii ja laitettiin "deitti/seksi-ilmoituksia" ja niitä miehiä sit tavattiin joskus.. Toki aina piti sanoa, että on 16-17v. Huh! Nyt ku miettiny asioita ja lukenu lehistä juttuja ni hyvä tuuri ollu kun ei koskaan käyny mitään, mut olis todella voinu käydä huonosti! Suosittelisin Melinaa pysymään poissa näistä siihen asti kunnes kasvanut henkisesti ja saanut älykkyyttä lisää ;)

   Lainaa

  19. Tulos: +94 (100 ääntä)
   Mahtaa olla tytön äiti iloinen. Mikäli edes tietää koko asiasta.... Pelkäämpä, että ei.

   Lainaa

  20. Tulos: -32 (116 ääntä)
   Kaiken lisäks tää mies on ulkomaalainen, että ei varmaa paranna näkökulmaa?

   Lainaa

  21. Tulos: -21 (67 ääntä)
   Ja jos ihmettelette mistä tiiän, nii on tuttu tuo tyttö nii sitä kautta.

   Lainaa

  22. Yli öpistö hörhö 13.12.2011 13:54
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Tulee mieleen parikin tuttavaa, kun itse olin 15 ja 1-3v vanhempi muita kavereita, niin porukassa yritti pyöriä parikin +18v jannua, ja aina kun oltiin juomassa niin yksi +20v äijä herutteli niiltä 13-14v pissiksiltä... Ei siinä, sillä tyypillä taisi henkinen ikä olla n. 12 vuotta ainakin juttujen perusteella ja muutenkin, ei minua ainakaan huvittaisi nykyään ryypätä lasten kanssa. Mutta anyway, jotta tämän tekstin saisi sopimaan jotenkin tähän, niin kokemus on osoittanut että jos +20v mies haluaa seurustella 15v kanssa niin ei siinä kyllä rakkaudesta ole kyse.

   Lainaa

  23. Tulos: +45 (83 ääntä)
   swarmen: Älkää tuomitko
   ettei teitä tuomittaisi (Matt. 7:1).

   Lainaa

  24. Tulos: +66 (86 ääntä)
   empä täs sitä miehen ulkomaalaistaustaa ihmettelis, vaan sitä kuinka saat sillä asian heti pahemmaksi. :D

   Lainaa

  25. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Henrikin viimeinen kommentti. Perseeni repesi ku nauroin.

   Lainaa

  26. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Niin, rakkaushan ei katso ikää, mut jos ei ole kertaakaan tavannu ja on joku Kuvake tuttavuus, ni taitaa olla ihan muusta kuin rakkaudesta kyse. Ainakin vanhemman henkilön kohdalla

   Lainaa

  27. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Henrikin viimeinen kommentti.... OWNED!!!

   Lainaa

  28. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Ainoa tosiasia on, että jos ne eivät ole oikeasti seksuaalisessa kanssakäymisessä (sanotaan se näin hienosti) ne eivät tee mitään laitonta. Mutta se minkä laki määrittelee laittomaksi, menee justiinsa ehkä siinä suutelussa. Mutta jollain tasolla en jaksa edes uskoa tuon suhteen kestävyyteen millään tavalla, joten turha siihen mitään rikosilmotusta on tehdä, ellei oikeasti tässä miehessä ole jotain väärää. Tuokin 16v suojaikäraja-laki ei ole niin selkeä, mitä nuo kommentoijat sanovat.

   Lainaa

  29. Nuottiavain 13.12.2011 18:10
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Ei hyvänen aika.. Tiedän tän Melinan. Sen nää suhteet on semmosia kaukosuhteita jotka kestää päivästä ehkä kuukauteen. Ja ne on semmosii nettisuhteita, että ei hän koskaan näe niitä kumppaneitaan.

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (52 ääntä)
   Mulla on 8v nuorempi vaimo. Olen tosin 33v eikä olla oltu kun reilu 7 vuotta yhdessä.

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (40 ääntä)
   Ulkomaalainen tai ei, sama tuo; yhtä väärin tuo moraalisesti on - oli siitä kirjoitettu laissa tahi ei. Mä välittäisin lapsestani yhtä paljon, vaikka olisikin ollut tyttö, mutta jollain tavalla helpottaa, että kyseessä on poika, ei tarvitse pelätä tämän kaltaisia tapauksia. Poika, joka tosin saa kasvatuksen, jonka avulla itsekin ymmärtää että tuo on väärin.

   Lainaa

  32. Tulos: -20 (40 ääntä)
   EI VITTU XDD päätyks tää tänne xD Terrve.

   Lainaa

  33. tunnistettu 13.12.2011 20:36
   Tulos: -42 (62 ääntä)
   Tunnen ton Melinan xD En sitte tiiä onko se jätkä oikeesti noi vanha, näin tämän parin joku päivä keskustassa ja jätkä oli melkosen nuoren näkönen. XD Ne pussaski, voiku söpöä ♥

   Lainaa

  34. Sillä ei ole väliä mikä nimeni on! 13.12.2011 20:44
   Tulos: +27 (63 ääntä)
   Hävettää vielä ku toi on mun exä... -,-

   Lainaa

  35. Tulos: +41 (59 ääntä)
   Olenko minä ainut, jota häiritsee se, että Suomen nuoriso ei osaa kirjoittaa äidinkieltään? Kirjoitusvirheet ymmärrän ja slangisanatkin, mutta nämä tekstit on jo niin kamalaa katsottavaa, että menee huomio tekstin sisällöltä... Jos sitä nyt edes on.

   Lainaa

  36. Tulos: +50 (58 ääntä)
   Tekee ilmotuksen "suhteesta"? - "Aloin sen kans tänään", "En oo tavannu"...? :D Jjjoo... No anyway, ei tietenkään ole semmonen netissä pikkutyttöjä bongaileva mies ihan terve. Mutta eipä tuo hirveän vakavalta "suhteelta" (onneksi) vaikuta ;)

   Lainaa

  37. mellu on nolo :D 13.12.2011 23:09
   Tulos: +18 (38 ääntä)
   on se kyllä kiva kun alkaa seurustella jonku kenet näkee kuvake:essa ensimmäisenä päivänä kun alkaa juttelemaan. noh ja tämä ikäero, todistaa vain että kuinka tyhmä laitilalainen teini voi olla :D

   Lainaa

  38. Tulos: +25 (47 ääntä)
   Tuo 'seurustelu' jonkun kanssa, jota ei ole koskaan tavannut on kyllä aivan käsittämätöntä, mutta tunnustan itse seurustelleeni 16-vuotiaana 26-vuotiaan kanssa oikeinkin onnellisesti noin vuoden verran. Vasta yhteenmuuttosuunnitelmat saivat sitten sitoutumispelkoni heräämään. Nyt olen 29 ja kyseinen mies on edelleen läheinen ystäväni, enkä todellakaan kadu tuota suhdettamme millään tasolla. Mutta en nyt missään nimessä tarkoita tällä, että suosittelisin pikkutyttöjä juoksemaan vanhempien miesten perässä - poikkeuksiakin vain löytyy joka sääntöön.

   Lainaa

  39. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Se saatana paskiaine joka tekee mun ja ****** suhteest ilmotuksen saa tavalla tai toisella !!!!!!! Taidampa tehdä ilmoituksen. Olen näet puutteessa.

   Lainaa

  40. Tulos: +48 (58 ääntä)
   Normaalit ihmiset ilmoittaa olevansa parisuhteessa joko parisuhdestatusta muuttamalla, tai hienovaraisesti muuten asiasta ilmoittamalla. Jotkut näkevät asian jopa niin, että ei se kenellekään kuulu eivätkä tee mitään numeroa. Umpirakastuneet hattara-aivot tekee molemmat, lisää halipusu-kuvia kansiot täyteen ja saa kaverit oksentamaan vaaleanpunaista siirappia... Sitten on nämä, jotka alkavat heti uhkailla ihmisiä kun ryhtyvät seurustelemaan ihmisen kanssa jota ei ole vielä tavannut.

   Lainaa

  41. Tulos: -32 (52 ääntä)
   nojoo, siis oon mäki koht 19 ja mun mies täyttää 30, mut mä oon täysikänen niin se on vähän eri asia, ja sitäpaitsi ollaan kihloissa ja tosissaa eikä tavattu missää kuvakkeessa vaan iha kasvotuste nähty ekasta kerrasta lähtien :) mut tommone on mun mielest aika teiniä ruveta skitsoo jostain ikäerosta ja siit et tekeekö joku ilmotuksen siit vai ei. ja jos tosiaan on sen vartin seurustellu, siit ei varmaa kovin moni tiedä, ja sit pitää heti laittaa tommone huomioita herättävä päivitys, niin se niinku hakee huomioo sillä et "hei tajuaako kukaa, tehkää ilmianto- mä haluun jotain jännitystä elämään, ongelmia kaikkee paskaa....." tyyliin :D

   Lainaa

  42. Tulos: +38 (38 ääntä)
   No eikö se ole parempi vain ettei tytöt tapaa näitä miekkosiaan muualla kuin netissä? Tai ainakin typeryydet tapahtuu netissä eikä sängyssä

   Lainaa

  43. Tulos: +14 (24 ääntä)
   tän tytön tietäen voin sanoa että nää sen aikaisemmatkin "poikaystävät" ovat olleet varsin mullistavia :D

   Lainaa

  44. Tulos: -45 (57 ääntä)
   mun kaveri on 15 ja seurustelee 30vuotiaan jätkän kaa! :D mut juuh, aika vakava suhde.. et ei siin mitään vikaa :)

   Lainaa

  45. Tulos: +6 (20 ääntä)
   tiiän ton mellun ja vähä sellane fiilis et se kerää huomioo näil jutuillaa! Ite ainaki nauroin iha sairaast ko luin noi se jutut!

   Lainaa

  46. Tulos: +25 (35 ääntä)
   "minusta ei ole mitään ihmeellistä, jos esimerkiksi muija on 21 ja äijä 29."
   Entä jos äijä on 21 ja muija 29. Omg.

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (12 ääntä)
   on se kyllä kiva kun alkaa seurustella jonku kenet näkee kuvake:essa ensimmäisenä päivänä kun alkaa juttelemaan. noh ja tämä ikäero, todistaa vain että kuinka tyhmä laitilalainen teini voi olla
   ne ei ruvennu seurustelema ensimmäisenä päivänä kun tutustuivat, vaan olivat tunteneet (melinan sanojen mukaan) huimat viikon tai enemmän.

   Lainaa

  48. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Suojaikähän on juuri siksi, ettei tuon ikäinen vielä ymmärrä mitä tekee. Melinalle ei nyt pitäisi nauraa vaan kertoa hänen vanhemmillee joiden velvollisuus on auttaa häntä.

   Lainaa

  49. Tulos: +13 (15 ääntä)
   en tiedä välittääkö Melinan mies siitä mitä muut tästä "suhteesta" ajattelee mut en kyllä ymmärrä sitä kun aikuiset miehet seurustelee nuorten tyttöjen kanssa(varsinkin kun tyttö on ton suojaikärajan alapuolella). no okei onhan se tässäkin Melinan tapauksessa melko selvää että tuskin niitä henkeviä keskusteluja haetaan vaan ollaan ehkä ihan jonkun muun perässä mut mulla tulee ainakin vaan heti ekana mieleen et kun aletaan ettiin koulun pihalta sitä seurustelukumppania niin eipä oo vaan naisia tainnu kyseinen mies kiinnostaa joten täytyy ettiä joku nuori tyttö joka aattelee et "se on niin hienoo olla vanhemman miehen kanssa". et mun mielestä se on useimmiten vaan noloo miehelle ja varsinkin jos tyttö samalla henkisellä tasolla kuin Melina.

   Lainaa

  50. Tulos: +3 (27 ääntä)
   Oon itse nyt 18 vuotias tyttö, ja seurustelen itseäni 10 vuotta vanhemman miehen kanssa, ollaan seurusteltu jo siitä asti kun olin vielä 15 ja hän siis 25 vaikka täytinkin pian 16. Aluksi hän tosin luuli mua täysi-ikäiseksi enkä vaivautunut korjaamaan asiaa ennen kun parin kuukauden päästä.. Tosiaankaan en kyllä näyttänyt 15 vuotiaalta tai useimpien mielestä edes vaikuttanut. Me rakastuttiin oikeesti ja asutaan nyt yhdessä, eikä enää kellään tunnu olevan asiaan nokan koputtamista, eikä ole syytäkään. Ei siis kannata heti yleistää ja tuomita vaikka kyllähän se niin on että usein se vanhempi mies haluaa vaan teinipiparia ja tyttö ajattelee olevansa cool kun seurustelee niin paljon vanhemman kanssa.. Piti tää nyt kirjottaa tähän ihan vaan siksi että voin todistaa ettei kaikki kuitenkaan ole samanlaisia, ja rakkaus ei katso ikää.. helppoa ei välttämättä tule olemaan muiden ennakkoluulojen takia.. (:

   Lainaa

  51. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Onhan se nyt ihan selvä juttu että sopiva ikä muijalle on enintään puolet miehen iästä. Ei sitä vanhempaa viitsi laittaa.

   Lainaa

  52. Tulos: +14 (22 ääntä)
   tytsy: Oon itse nyt 18 vuotias tyttö, ja seurustelen itseäni 10 vuotta vanhemman miehen kanssa, ollaan seurusteltu jo siitä asti kun olin vielä 15 ja hän siis 25 vaikka täytinkin pian 16. Aluksi hän tosin luuli mua täysi-ikäiseksi enkä vaivautunut korjaamaan asiaa ennen kun parin kuukauden päästä.. Tosiaankaan en kyllä näyttänyt 15 vuotiaalta tai useimpien mielestä edes vaikuttanut. Me rakastuttiin oikeesti ja asutaan nyt yhdessä, eikä enää kellään tunnu olevan asiaan nokan koputtamista, eikä ole syytäkään. Ei siis kannata heti yleistää ja tuomita vaikka kyllähän se niin on että usein se vanhempi mies haluaa vaan teinipiparia ja tyttö ajattelee olevansa cool kun seurustelee niin paljon vanhemman kanssa.. Piti tää nyt kirjottaa tähän ihan vaan siksi että voin todistaa ettei kaikki kuitenkaan ole samanlaisia, ja rakkaus ei katso ikää.. helppoa ei välttämättä tule olemaan muiden ennakkoluulojen takia.. (:
   Muuten hyvä, mutta ota nainen huomioon että kyseessä on Mellu......

   Lainaa

  53. Tulos: -7 (15 ääntä)
   se tunne kun melina on kaverin kaverin eksä

   Lainaa

  54. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Ei vittu määäki haluu ettii jonku pedopaapan x'D

   Lainaa

  55. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Efebofiili eikä pedofiili

   Lainaa

  56. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Vai että Mellu on päässy tännekin ^^ Sai kyl yön naurut, ainaki tosta Henrikin kommentista :D:D:D Plus toi moka "Se joka tekee mun ja ******* suhteesta ilmotuksen saa tavalla tai toisella" ei vittu... Nyt pientä rajaa jo toho jakelemiseen... Btw. Havaitsen epätoivoa ilmassa :P

   Lainaa

  57. Tulos: -2 (18 ääntä)
   A: Mahtaa olla tytön äiti iloinen. Mikäli edes tietää koko asiasta…. Pelkäämpä, että ei.
   Ja sit kun tää "poikaystävä" raiskaa ton tytön jossain hevonperseessä, on turha tytön mennä itkee et sen "poikaystävä" joka muuten on jtn 23v raiskas sen?

   Lainaa

  58. Tulos: -17 (23 ääntä)
   mun on nyt pakko täs ruveta päteemään, et ku tosa luki toi
   Jos et ole vielä 16, on kanssasi seksiä harrastanut 18 vuotta täyttänyt tehnyt rikoksen
   ku ei se mee niin!! alle 16-vuotiaatkin saa harrastaa seksiä keskenään TAI korkeintaan neljä vuotta vanhemman kanssa, jos mä nyt oikeen muistan. Kyse on siitä et jos iät on lähekkäin, ja henkinen ja ruumiillinen kyspyys ei eroa paljoakaan.

   Lainaa

  59. randomname 4.1.2012 22:06
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   ku ei se mee niin!! alle 16-vuotiaatkin saa harrastaa seksiä keskenään TAI korkeintaan neljä vuotta vanhemman kanssa, jos mä nyt oikeen muistan. Kyse on siitä et jos iät on lähekkäin, ja henkinen ja ruumiillinen kyspyys ei eroa paljoakaan.
   ? Miten se, että alle 16-vuotiaat saa harrastaa seksiä keskenään, liittyy siihen että täysi-ikäinen ei saa harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa? Mä oon aina ymmärtänyt sen niin, että jos kahdeksantoista vuotta täyttänyt henkilö harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa, se on lain silmissä rikos, vaikka täysi-ikäsellä olisi alle 16-vuotiaan "suostumus". Sen sijaan lain silmissä ei ole rikos, jos kaksi alle 16-vuotiasta harrastavat seksiä, tai jos alle 16-vuotias ja alle 18-vuotias... Näin oon ymmärtänyt. Lakihan kun ei katso sitä kuinka kypsiä ihmiset ovat henkiseltä tasoltaan, muutenhan ikärajat olisivat turhia, jos jokainen 7-vuotias voisi katsoa K18 tapporaiskausmurhaleffoja sanoen että ei saa niistä painajaisia ja todella tulis kauheet traumat... Oho, eksyin taas aiheesta. :D Mutta tosiaan oikaiskaa joku jos olin väärässä...

   Lainaa

  60. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Noniin kaverit hei, nuorta lempee. ettekö ite muista miten siistii se sillon joskus oli. eiköhän melinan vanhemmat nyt saa kuulla tästä ja kato ettei tyttö mee nettiseikkailuissaan pitemmälle :)

   Lainaa

  61. problem, officer? 7.1.2012 17:37
   Tulos: +7 (21 ääntä)
   Tämä 23-vuotias virolais-syntyinen on n. 155-160cm Melinaakin lyhyempi, joten taidan ymmärtää miksei oman ikäisen tyttöystävän saaminen ole ollut kovinkaan helppoa..

   Lainaa

  62. Tulos: -5 (9 ääntä)
   problem, officer?: Tämä 23-vuotias virolais-syntyinen on n. 155-160cm Melinaakin lyhyempi, joten taidan ymmärtää miksei oman ikäisen tyttöystävän saaminen ole ollut kovinkaan helppoa..
   Aivan... :D

   Lainaa

  63. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Mä kanssa tuon kostin tunnen, sattuu olemaan sellanen perässä vedettävä avuton mies.. Ei siis ole todellakaan mikään hyväksikäyttäjä, mutta seurustelee aina ensimmäisen (netissä) vastaan tulevan kanssa jos siihen on mahdollisuus. Ihan herttanen luonteeltaan kuitenkin. Mun mielestä sais kyllä pidättäytyä vähän vanhemmissa naisissa, eikä seurustella pikkuteinien kanssa.

   Lainaa

  64. Tulos: +7 (13 ääntä)
   nauroin vitusti tolle 'oot seurustellu sen kanssa jo vartin!' :D:d

   Lainaa

  65. Tulos: +8 (18 ääntä)
   problem, officer?: Tämä 23-vuotias virolais-syntyinen on n. 155-160cm Melinaakin lyhyempi, joten taidan ymmärtää miksei oman ikäisen tyttöystävän saaminen ole ollut kovinkaan helppoa..
   Nyt ainakin tiedän mikä on hobitti. ^^

   Lainaa

  66. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Mä oon aina yrittänyt ajatella nää ikäero jutut sillä, että vanhempi osapuoli tuntee itsensä nuoreksi jälleen. Oli sitten mikä ikähaitari tahansa (vaikka toinen 30-40 v ja toinen 50-60 v) Teinijutuissa kuitenkin uskon, että ne päälle parikymppiset miehet vain eivät ole kasvaneet vielä itsekkään. Pienemmillä paikkakunnilla nuorilta miehiltä loppuu naiset, joten heidän on odoteltava ylä-asteelta pääseviä tyttösiä, joka on minusta kyllä todella ällöttävää. Toki aina löytyy niitäkin, joita vain kiinnostaa juuri ja juuri kypsyneet teinitytöt. Teinitytöt myös osoittavat kiinnostustaan herkemmin kuin vaikkapa parikymppiset nuoret naiset, jotka osaavat sanoa suoraan heti, ettei heitä kiinnosta.

   Lainaa

  67. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Ite olin 15 vuotias ja seurustelin muutaman kuukauden itseeni 4 vuotta vanhemman naisen kanssa ja toi sakkoliha ikä tms tuli hyvin esille koska me molemmat kuuluttuu nuoriso järjestöön ja sitten asia eteni niin kuulema oma äitini oli nostanut jutun siitä asiasta joka ei pitänyt paikkaansa vaan joku puhui paskaa korkeammalla taholla tässä järjestössä.. Mut tuli selvitettyä että kait tiettyyn rajaan asti ainoat jotka voi siitä sen jutun nostaa on alaikäisen (alle 16 vuotiaan vanhemmat) näin oma kokemuksesta.. Asia selvittyi ja kellään ei ollutkaa mitää ongelmaa. Tapahtumasta on nyt 4 ja puol vuotta. Mut silti yhdyn kaikkii kommentteihin et toi jätkä on jonku muun ku suhteen perässä

   Lainaa

  68. Tulos: -2 (12 ääntä)
   minusta toi laki on hyvä että alle 16 vuotias ei saa olla yhessä yli 16 vuotiaan kanssa.minusta on sairasta jos täysi-ikäinen on niin nuoren kanssa yhessä

   Lainaa

  69. Tulos: -4 (6 ääntä)
   ei jumalauta mellu.. :DD:D:D:D unohin kokonaa et tää on täälläki :DDDDDDDDd voi että mellun seinä oli täynnä tästä :D

   Lainaa

  70. Tulos: +1 (7 ääntä)
   "Se saatanan paskiainen, joka tekee mun ja XXXX:n suhteesta ilmotuksen saa tavalla tai toisella" Hmm olenkin aina halunnut saada! Pitäisköhän ilmoittaa =D

   Lainaa

  71. poliisiasia 4.4.2014 18:46
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   ssssssss: mun kaveri on 15 ja seurustelee 30vuotiaan jätkän kaa! mut juuh, aika vakava suhde.. et ei siin mitään vikaa
   Ilmota nyt ihmeessä jollekkin aikuiselle, mielellään suoraa poliisille. Tuo ukko vaihtaa heti uuteen lapselliseen teiniin, kunhan on saanut käyttää kaverias panopuuna. Vakava suhde, just joo...

   Lainaa

  72. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Suomi24 on tietopankeista parhain :)

   Lainaa

  73. En nyt tiedä 16.8.2017 19:17
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   poliisiasia: Ilmota nyt ihmeessä jollekkin aikuiselle, mielellään suoraa poliisille. Tuo ukko vaihtaa heti uuteen lapselliseen teiniin, kunhan on saanut käyttää kaverias panopuuna. Vakava suhde, just joo…
   15-vuotias on jo rikosoikeudellisessa vastuussa, joten nuorelta voidaan odottaa jotain vastuuta itseltäänkin. Ainahan hän voi tehdä ilmoituksen miehestä myöhemmin itse, jos kokee myöhemmin tulleensa hyväksikäytetyksi, aina siihen asti kunnes täyttää 28. Kieltämättä tällainen suhde ei kuulosta tasapainoiselta, mies ehkä omanikäistensä silmissä reppana, joka saattaa olla liikkeellä ihan vilpittömän mielin, kun ei oman ikäisilleen kelpaa ja tyttö taas hakee suhteelta viinaa, tupakkaa ja statusta kavereidensa silmissä vanhemmasta. Toisaalta saattaa olla juuri teinejä kierrättävä hyväksikäyttäjä, jolle kelpaa kaikki 12v ylöspäin. Voi myös olla vaan persoonat osuneet niin hyvin kohdalleen, ettei ikäero haittaa. Vaikea näistä on suoraan sanoa, onko mies hyväksikäyttäjä, hyväksikäytetty vai vilpittömästi ihastunut. Ja seurusteluhan ei ole kiellettyä, joten jos ei ole tietoa seksin harrastamisesta, niin eihän tuossa ole mitään, mistä ilmoittaa.

   Lainaa

  74. Ei niin suoraviivaista 16.8.2017 19:47
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   poliisiasia: Ilmota nyt ihmeessä jollekkin aikuiselle, mielellään suoraa poliisille. Tuo ukko vaihtaa heti uuteen lapselliseen teiniin, kunhan on saanut käyttää kaverias panopuuna. Vakava suhde, just joo…
   Vaikka tuo 30 ja 15-vuotiaan suhde kuulostaakin aika oudolta suhteelta, niin esim. Ruotsissa tuon ikäisten seksi ei olisi edes rikos, joten tuskin se ihan kamalan vahingollista hyväksikäyttöä voi olla, jos ketään ei pakoteta. Toisaalta vanhemman osapuolen vastuulla on kunnioittaa lakia ja on myös hänen vastuullaan, jos tytölle koituu jotain henkisiä ongelmia tuosta, sillä onhan 15-vuotias kuitenkin hyvin nuori ja herkässä iässä.

   Lainaa

  75. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Jos nää yli parikymppiset raasut ei saa oman ikäsiltä seuraa ja melkein 16v tytöt taas haluaa väkisin vanhemman jätkän nii itteeni ei ulkopuolisena vittuukaan kiinnosta mitä puuhaavat jos molemmista hyvältä tuntuu. Ei näit vanhempia jätkiä/miehiä haluavia tyttöjä mikään poliisi voi pelastaa kun vahinko on jo sattunut ja tekevät kuitenkin samaa sit vuoden päästä kun ovat laillisessa iässä niin mitä väliä? Kertokoon ite sitten jälkikäteen poliisille jos tuntuu että hyväkskäytettiin. Poliisia ja tuomareitakin varmaan vituttaa kun joutuvat tekemään hommia selvitellessään ulkopuolisten ilmotuksia näistä pissiksistä ja ikijonneista "aikuisista" jotka ei voi odottaa sitä muutamaa vitun kuukautta että nuorempi on 16v. Oma moka se näille reppanoillekin on jos kuseen joutuvat, kun kaikki tietää mitä laki sanoo, mutta vituttaa teinien ja ikijonnejen tyhmyys kun verorahoja tuhlaantuu näiden turhien keissien takia saatana. Eri asia sit nää teinien sarjasaalistajat jotka kusettaa ja hyväkskäyttää tuotakin nuorempia ilman mitään haluja oikeasti seurustella

   Lainaa

  76. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Itse aloin seurustelemaan naapurin tytön kanssa joka oli 15 ja juuri täyttämässä 16, itse olin 21 täyttänyt ja 22 tulossa vauhdilla. tästä on nyt noin 11v aikaa, ollaan oltu se aika yhdessä ja ei, einolla vedetty niitä perus "teini breikkejä" yms asuttu ajasta n.10v yhdessä. muutama vuosi oltiin kihloissa, noin vuosi oltu nyt naimisissa ja muksu tuli 2kk sitten. ja meillä menee paremmin kuin koskaan, ei se ikä aina kaikkea todellakaan merkitse.. tosin toi moka - selvästi ei ole tulevaisuutta heillä xD

   Lainaa

  77. Tulos: +6 (6 ääntä)
   luulisin että tämä 15-vuotias tyttö ajattelee että on ”siistiä” seurustella vanhemman miehen kanssa. ja tottakai mieheltä saisi alkoholia tai nikotiinia. mutta alaikäistä ei saisi ikinä syyttää, vaan aikuista. ja olen itsekin 15-vuotias. ja kyllä. kommentoin 8 vuoden jälkeen

   Lainaa

  78. Rautapaimen 31.10.2021 1:07
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   hiphei: Pikkulikka hakee huomiota itseään vanhemmalta mieheltä. Hmm, mene isin kanssa pelaamaan vaikka Afrikan tähteä.
   Ei, koska kolonialismi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: seurustelu, ikäero, suhde, vanhempi, alaikäinen