Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Iik, lihoon!

"Söin just ranskiksii, lihoin varmaan 100 kiloo"
Iik, lihoon!

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 56 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +662 (776 ääntä)
      Mua inhottaa kaikki ne naiset jotka luulee että light-kokiksella voi jotenkin kompensoida sitä, että syö muuten jonkun Big Mac -aterian. "Pitää pitää näistä linjoista huolta" -klassikko

      Lainaa

    2. Tulos: -48 (144 ääntä)
      ai säkin pienet?

      Lainaa

    3. Tulos: +127 (167 ääntä)
      Suomen tulevaisuus.

      Lainaa

    4. Mr. Ällö 3.12.2011 3:24
      Tulos: -265 (831 ääntä)
      Mäkin pienet on just parhaita. Ne ei koskaan huomaa, jos mä pallomeressä vähän imen niiden ranskista. Nam nam.

      Lainaa

    5. Tulos: +128 (422 ääntä)
      Ällö, nuo sun "tosihauskat" pedofiilijutut vois poistua täältä. Mulle on ihan sama mitä muuta sää kommentoit koska lyön kumminkin aina automaattisesti vaan miinusta, mutta noissa sullakin pitäs olla jo joku raja oman pään sisällä. Sää oot ihan oikeesti vaan perseestä.

      Lainaa

    6. Satunnainen 3.12.2011 9:11
      Tulos: +188 (202 ääntä)
      Just joo. Pienen annoksen ranskalaisia kun syöt, niin seuraavana aamuna heräät sairaalloisen ylipainoisena. Eri asia sitten, jos ranskiksia nautitaan aamupalaksi, välipalaksi, lounaaksi, toiseksi välipalaksi, päivälliseksi, iltapalaksi ja ehkä hieman vielä yölliseksi hiukopalaksi.

      Lainaa

    7. Tulos: +37 (167 ääntä)
      Syömishäiriöstä itsekin kärsineenä tämä ei naurattanut. :(

      Lainaa

    8. Tulos: +97 (137 ääntä)
      Kiva pissis.

      Lainaa

    9. Tulos: -4 (64 ääntä)
      Sokeri sitoo rasvaa, siksi ihmiset ottaa sen light juoman rasvaisen ruuan kanssa....

      Lainaa

    10. Tulos: +63 (89 ääntä)
      Eikös light-juomissa ole niitä lisäaineita, jotka ei välttämättä ole yhtään sen terveellisempiä kuin sokerikaan :D Mutta joo, fiksua, fiksua. Että lähes lissu lenkille.

      Lainaa

    11. どどーん! 3.12.2011 11:04
      Tulos: +46 (94 ääntä)
      Okei, jos syö ranskiksia, niin voi lihoa, kun ne oikeasti on epäterveellisiä. Mutta jos postaa siitä facebookkiin että yhyy lihon, niin silloin oikeasti vaan hakee huomiota. -.-

      Lainaa

    12. Välikommentti 3.12.2011 12:12
      Tulos: +99 (115 ääntä)
      Okei, jos syö ranskiksia, niin voi lihoa, kun ne oikeasti on epäterveellisiä.
      Ei siitä epäterveellisyydestä liho. Jos syö enemmän kun kuluttaa, lihoaa. Pelkkien ranskalaisten syömisellä voi laihtua ja toisaalta pelkkien vihannesten syömisellä lihota (tosin niitä saiskin vetää kellon ympäri). Muut terveysvaikutukset onkin sit ihan eri juttu.

      Lainaa

    13. Tulos: +17 (31 ääntä)
      Melko heikkoa "ehe ehe" meininkiä... not funny

      Lainaa

    14. Tulos: -45 (59 ääntä)
      Välikommentti: Ei siitä epäterveellisyydestä liho. Jos syö enemmän kun kuluttaa, lihoaa. Pelkkien ranskalaisten syömisellä voi laihtua ja toisaalta pelkkien vihannesten syömisellä lihota (tosin niitä saiskin vetää kellon ympäri). Muut terveysvaikutukset onkin sit ihan eri juttu.
      Jos keität kasvikset niin kolmekin annosta päivässä lihottaa melko helposti.

      Lainaa

    15. Tulos: +47 (55 ääntä)
      Voi kiesus, tälläset tyypit on rasittavia.

      Lainaa

    16. Tulos: +39 (45 ääntä)
      "Onneks ees se cokis oli zeroo" - Voi elämä...

      Lainaa

    17. Tulos: +125 (147 ääntä)
      Minäpä sanon tähän sen minkä Aleksandra halusi kuulla: Siis sähän 00t oikeesti ihan sika laiha! Sä voisit rupee vaik niiku mallix! Voi ku mäki voisin olla niiQ sä!

      Lainaa

    18. Tulos: +4 (74 ääntä)
      Mun mielestä taas on ihan ymmärrettävää ottaa sitä light-limsaa, kun se kuitenkin hieman vähentää sitä energiamäärää, jonka siitä pikaruuasta saa. Se sitten on tyhmää, jos kuvittelee, että pelkkä light-limsa tekisi ateriasta terveellisen. Kyllä se silti vähän kohtuullistaa sitä kalorimäärää, joten miksi siitä pitäisi ihmisille ivaillakaan? Puhumattakaan siitä, että aspartaami vaan maistuu paremmalle kuin sokeri:)

      Lainaa

    19. Minkä_värinen_hammasharja_sulla_on_?_:) 3.12.2011 19:04
      Tulos: +18 (28 ääntä)
      Säälittävää.

      Lainaa

    20. Tulos: +20 (60 ääntä)
      Ällö: Olet hyvä ja annan yleensä plussaa, mutta jätä nuo pedari jutut pois. Ne ei ole kivoja.

      Lainaa

    21. Tulos: +12 (22 ääntä)
      Ps. Vihreä hammasharja. Pps. Mikä vitun "Jätät kommentteja liian nopeasti. Hidasta"?? Hemmetti FMteam, ite ette oo laittanu sitä muokkaa-nappia, niin kuin olen monen monituista kertaa ehdottanut.

      Lainaa

    22. EpäkohteliasÄrsyttäjä 3.12.2011 19:55
      Tulos: -21 (39 ääntä)
      Ja Pepper, mä lyön automaattisesti tuommoisille sun kaltaisille kommentoijille miinusta. Piis.

      Lainaa

    23. EpäkohteliasÄrsyttäjä 3.12.2011 20:59
      Tulos: -29 (49 ääntä)
      Taas noita perkeleen "iik, lihon kun söin roskaruokaa, ei se mitään, ostankin zero-kokista! Sitten menen oksentamaan, mässäämään herkkuja ja taas oksentamaan, ja sen jälkeen olen vuoden syömättä! Eikö ookkin ihQQ!" Piis.

      Lainaa

    24. Tulos: +1 (19 ääntä)
      No huh huh, kyllä nyt Aleksandran pitäisi tajuta, että ei se ateria paljoa terveellisemmäksi muutu sillä Zero Cokella. Ja tuskinpa jotkut mäkin pienet ranskalaiset paljoa vaikuttaa, ellei sitä jatkuvasti syö. Lenkillä käymistä kyllä suosittelisin, ei se pahaa tee kenellekkään :)

      Lainaa

    25. Tulos: +9 (15 ääntä)
      McDonaldsin ranskiksissahan on yleensä 10-15, joskus harvoin jopa 20 ranskalaista. Kyllä lihottaa. Hirveesti.

      Lainaa

    26. Tulos: -13 (39 ääntä)
      Pepper: Ällö, nuo sun “tosihauskat” pedofiilijutut vois poistua täältä. Mulle on ihan sama mitä muuta sää kommentoit koska lyön kumminkin aina automaattisesti vaan miinusta, mutta noissa sullakin pitäs olla jo joku raja oman pään sisällä. Sää oot ihan oikeesti vaan perseestä.
      kehoitan tähänkin sinua vain totuttelemaan kuulemaan (lukemaan) mitä tahansa. tai sitten vaihtoehtoisesti kehotan vain poistumaan internetistä ^^ ällön juttu oli aika huono nytten, mutta annan plussaa vaan sen takia kun näen millaisen p*skamyrsyn se saa aikaseksi :D

      Lainaa

    27. Tulos: -8 (18 ääntä)
      plussana vielä kysyn että olenko tosiaan ainoa joka huomaa sarkasmia kyseisessä mokassa?

      Lainaa

    28. Tulos: -5 (37 ääntä)
      Hauska lukea miten herkästi ihmiset provosoituu noista Ällön kommenteista. Tyyppi on varmasti ihan tosissaan, eikä missään nimessä provosoi tahallaan, ja saa sitten kiksejä siitä kun ihmiset on niin kaaaaaaaauheen järkyttyneitä, kuinka joku voi harkitakaan tollasten pedofiilijuttujen heittämistä! Varokaa vaan, tulee vielä ja syö teidänkin lapset. Nam nam!

      Lainaa

    29. Tulos: -17 (37 ääntä)
      Pepper: Ällö, nuo sun “tosihauskat” pedofiilijutut vois poistua täältä. Mulle on ihan sama mitä muuta sää kommentoit koska lyön kumminkin aina automaattisesti vaan miinusta, mutta noissa sullakin pitäs olla jo joku raja oman pään sisällä. Sää oot ihan oikeesti vaan perseestä.
      Huumorintajuton?

      Lainaa

    30. Tulos: -1 (29 ääntä)
      Aijai. Itse olen liian kyyninen hahmo loukkaantuakseni Ällön pedojutuista. Mustan huumorin ja olevien sanaleikkien ystävänä pidinkin kyseisestä läpästä erittäin paljon. Kiitos.

      Lainaa

    31. Tulos: +3 (21 ääntä)
      Tiedoksi Aleksandralle: kurvikas nainen on paljon paremman näköinen kuin laiha hammastikku.

      Lainaa

    32. Tulos: +23 (27 ääntä)
      aamen: kehoitan tähänkin sinua vain totuttelemaan kuulemaan (lukemaan) mitä tahansa. tai sitten vaihtoehtoisesti kehotan vain poistumaan internetistä ^^ ällön juttu oli aika huono nytten, mutta annan plussaa vaan sen takia kun näen millaisen p*skamyrsyn se saa aikaseksi
      nää es-jannujen ikiaikaset "tää on internet!11" -kommentit on ehkä idioottimaisimpia koskaan. entäs sitten? oikeuttaako se kirjoittamaan ja käyttäytymään iha mitä ja miten vaan? säälittävää, että nykypennuilla näyttää menneen todellisuudentaju täysin internetin myötä. ja muuten, netissä kirjoitetustakin voi joutua vastuuseen. ihan oikeasti. joku raja!

      Lainaa

    33. Tulos: -6 (18 ääntä)
      eekoo: Eikös light-juomissa ole niitä lisäaineita, jotka ei välttämättä ole yhtään sen terveellisempiä kuin sokerikaan Mutta joo, fiksua, fiksua. Että lähes lissu lenkille.
      Sokerittomat limsat lihottavat enemmän kuin normaalit, koska lisäaineiden määrä lähes tuplattu. Vähäsokerisissa taitaa mennä samoin, mutta pienemmässä määrin.

      Lainaa

    34. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Voi helvetti kun kuulostaa tutulta. Tarkoitan siis niitä henkilöitä, joiden kanssa olen tekemisissä päivittäin. Hermot lähti poks

      Lainaa

    35. Tulos: +22 (26 ääntä)
      Ivory: Mua inhottaa kaikki ne naiset jotka luulee että light-kokiksella voi jotenkin kompensoida sitä, että syö muuten jonkun Big Mac -aterian. “Pitää pitää näistä linjoista huolta” -klassikko
      Itse olen yksi näistä naisista, jotka hampurilaisateriansa kanssa juovat light-limua. Itse olen myös ollut (1. tyypin) diabeetikko 13 vuotta ja jos vedän sokerilimua sen puol litraa, niin verensokerit menevät ihan päin persettä. Älä tuomitse meitä kaikkia, joillain meistä on siihen ihan kunnon syy.

      Lainaa

    36. Tulos: -20 (22 ääntä)
      jenes: nää es-jannujen ikiaikaset “tää on internet!11″ -kommentit on ehkä idioottimaisimpia koskaan. entäs sitten? oikeuttaako se kirjoittamaan ja käyttäytymään iha mitä ja miten vaan? säälittävää, että nykypennuilla näyttää menneen todellisuudentaju täysin internetin myötä. ja muuten, netissä kirjoitetustakin voi joutua vastuuseen. ihan oikeasti. joku raja!
      mitenniin idioottimaisimpia? kyllä mulla on oikeus täällä sanoa mitä vaan kunhan se pysyy laillisuuden rajalla. jos sulla sattuu olemaan ongelma minun huumorini kanssa, niin et siltikään voi käskeä minun lopettaa sitä. eihän toisen kotibileissäkään voi toista käskeä olemaan tanssimatta vain siksi koska hän tanssii mielestäsi huonosti? tottakai voi joutua vastuuseen nettikirjotteluista, mutta se onkin sitten aivan toinen juttu. saat kirjoittaa jotain ihan muunlaista jos poliisit edes viitsii tulla ovella käymään. laittomuudet onkin sitten ihan eri asia kuin joku huumori. niin ja btw tähän loppuun että tuo sinun "es-jannuksi" haukkuminen on hitusen lähempänä laittomuutta kuin tuon ällön vitsi :D että ei siinä.

      Lainaa

    37. Tulos: +9 (13 ääntä)
      aamen: mitenniin idioottimaisimpia? kyllä mulla on oikeus täällä sanoa mitä vaan kunhan se pysyy laillisuuden rajalla. jos sulla sattuu olemaan ongelma minun huumorini kanssa, niin et siltikään voi käskeä minun lopettaa sitä. eihän toisen kotibileissäkään voi toista käskeä olemaan tanssimatta vain siksi koska hän tanssii mielestäsi huonosti? tottakai voi joutua vastuuseen nettikirjotteluista, mutta se onkin sitten aivan toinen juttu. saat kirjoittaa jotain ihan muunlaista jos poliisit edes viitsii tulla ovella käymään. laittomuudet onkin sitten ihan eri asia kuin joku huumori. niin ja btw tähän loppuun että tuo sinun “es-jannuksi” haukkuminen on hitusen lähempänä laittomuutta kuin tuon ällön vitsi että ei siinä.
      Opettelisit edes oikeinkirjoituksen, niin sinua ei jonneteltaisi. Wysiwyg.

      Lainaa

    38. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Joo muakin ällöttää niin paljon ne tyypit jotka vetää light-juomia ja luulee, että kalorit säästyy sillai. Vielä enemmän mua oksettaa tyypit jotka tilaa ruokansa kanssa veden. Siis luuleeko että ateriasta tulee yhtään terveellisempi jos ottaa veden? Ja kaikkein vastenmielisimpiä on ne tekopyhät persreiät, jotka kehtaa taapertaa Heseen tms. ottaa sen kokiksen ja SALAATIN! VOITTEKS OIKEESTI USKOO! Sit ne saattaa vielä hokee siihen perään jotain, että pitää muka huolehtii linjoistaan. Mutta ne on jotain sikalaihoi muutenkin, joten tiiän että se on tekopyhää lässytystä. Tai jos ne on jotain hirveit lylleröitä, niin kaikkihan sen tietää ettei ne oikeesti yritä keventää, vaa menee heti kotiin päästessä ottaa pakastimesta pitsaa. Sit on vielä se siat jotka tulee hampurilaisravintolaan ja ottaa KAHVIA! Menisivät kahvilaan jos kahvii haluu. SOKERIKOLAA KAIKILLE!

      Lainaa

    39. Tulos: -1 (7 ääntä)
      light: Sokeri sitoo rasvaa, siksi ihmiset ottaa sen light juoman rasvaisen ruuan kanssa….
      Veikkaan kuitenki, ettei tää pissis ole siitä millään tavalla tietoinen.. :D

      Lainaa

    40. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Jonnet ketkä ulvoo et "tää on internet lo!!" on just kuukaus sitte löytäny kuvalaudat ja /b/:n, ja nyt ollaa nii channeria ja intternet-eksperttiä

      Lainaa

    41. Tulos: +6 (20 ääntä)
      Rankeli: Tiedoksi Aleksandralle: kurvikas nainen on paljon paremman näköinen kuin laiha hammastikku.
      Tästähän ei voi olla sellasta välimuotoa kuten "normaalipainoinen", niinkö? Miksi aina kuvitellaan ettei voi olla ihan normaalia kroppaa, vaan täytyy olla joko keskustelupalstojen ylistämä isotissinen ja -perseinen kurvikas ihmisjumala, tai sitten pojalta näyttävä luuranko? Kurvit ovat kaunis asia, mutta kun yleensä tuppaa käymään niin että suurimmalle osalle ne "kurvit" menevät jonnekin vatsamakkaroiden, kaksoisleukojen ja hyllyvien allien paikkeille. Kyllä taidan mieluummin sen sijasta ottaa ihan suosiolla sen "hammastikkuvartalon", jos se on synonyymi ihan normaalille ja terveelle itsestään ja vartalostaan huolehtimiselle.

      Lainaa

    42. Tulos: -10 (18 ääntä)
      iipset: Opettelisit edes oikeinkirjoituksen, niin sinua ei jonneteltaisi. Wysiwyg.
      ja sitten kun ei osaa enää mitään sanoa takaisin niin alkaa ulkoasun haukkuminen :DD. jotenkin arvasin tämän.
      khkhkhkh: Jonnet ketkä ulvoo et “tää on internet lo!!” on just kuukaus sitte löytäny kuvalaudat ja /b/:n, ja nyt ollaa nii channeria ja intternet-eksperttiä
      en tiedä miten kuvalaudat ja /b/:t liittyy asiaan mitenkään? totuus vaan on että netissä lukee ihan kaikenlaista. joten kannattaa vaan totutella. jos ei pysty ni ei ainakaan kannata provosoitua. kyllä, minäkin nautin tästä teidän ärsyyntymisestä oikein paljon :D siksi pädenkin näillä idioottimaisilla argumenteillani paskalla kirjoitustaidolla maustettuna.

      Lainaa

    43. Tulos: -2 (6 ääntä)
      aamen: plussana vielä kysyn että olenko tosiaan ainoa joka huomaa sarkasmia kyseisessä mokassa?
      Mäkin ymmärsin asian niin, että tää oli sarkasmilla kirjotettu. Olisiko ollut neito mäkissä syömässä ja siellä joku sitten kälättänyt mainitulla tavalla, tms. Ei käynytkään mielessä että olis tosissaan..

      Lainaa

    44. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Mr.Ällön kommentit aiheuttaa enemmän myötähäpeää ku nää ite feissarimokat.

      Lainaa

    45. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Pantsu: Tästähän ei voi olla sellasta välimuotoa kuten “normaalipainoinen”, niinkö? Miksi aina kuvitellaan ettei voi olla ihan normaalia kroppaa, vaan täytyy olla joko keskustelupalstojen ylistämä isotissinen ja -perseinen kurvikas ihmisjumala, tai sitten pojalta näyttävä luuranko? Kurvit ovat kaunis asia, mutta kun yleensä tuppaa käymään niin että suurimmalle osalle ne “kurvit” menevät jonnekin vatsamakkaroiden, kaksoisleukojen ja hyllyvien allien paikkeille.Kyllä taidan mieluummin sen sijasta ottaa ihan suosiolla sen “hammastikkuvartalon”, jos se on synonyymi ihan normaalille ja terveelle itsestään ja vartalostaan huolehtimiselle.
      Kurvikkaalla tarkoitin naista, jolla on rasvaa ylipäänsä jossain, ei että se on vain siellä etu-ja takavarustuksessa. Ja hammastikkuvartalo ei ole normaalipainoinen tai terveellinen, vaan terveellistä elopainoa pienempi paino.

      Lainaa

    46. Turnipsitonttu 6.12.2011 1:40
      Tulos: -7 (9 ääntä)
      Iiksistä! mä söin hei viime vikolla ranskalaisii ja sitte vielä vähän poppareita...Ai, mä en ookaa lihonu...mutta mä oon vaan niin hirveeee possu! Noista virvoitusjuomistahan näytettiin, Joo, ylellä, ei pissisten alueella dokkari jossa (minkä lie) urheilulajin pelaajille oltiin annettu osalle sokerilimua ja osalle sokeritonta. Sokruttomat veti buffetista noin 140 kaloria ruokana enemmän kuin sokerilitkun juojat. Aivoja ei noin vaan huijata. Mietin siis mitä muuta neiti mussutti päivän aikana. :) Uunissa kotona voi tehdä lohkoperunoita, Kyllä ilman rasvaa!!

      Lainaa

    47. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Ihmiset hyvät, tämä light juoma vitsi on hyvin vanha. Tosin en sitä koskaan ole ymmärtänyt, koska esimerkiksi: Hesburgerin pienet ranskalaiset = 264,7kcal Puoli litraa Coca-Colaa = 210 kcal Joten, mikä vitsi on jättää melkein puolet kaloreista pois?

      Lainaa

    48. Tulos: -4 (12 ääntä)
      xXx: Minäpä sanon tähän sen minkä Aleksandra halusi kuulla: Siis sähän 00t oikeesti ihan sika laiha! Sä voisit rupee vaik niiku mallix! Voi ku mäki voisin olla niiQ sä!
      Niin oikeessa! :D eihän toi pissis ois tota muuten pistäny facee ellei just ois halunne et joku tulee kehuu kuinka se on nii laiha ja kaunis yms Ps. Ällö on paras, tosikot syökää päänne :D

      Lainaa

    49. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Onko kellään ikinä käynyt mielessä, että ne jotka valitsee sen megasuperhyperplusburger-ateriansa kanssa sokeroimattoman limun, saattaisivat tykätä lightin mausta enemmän. Ta-daa yllätys! Ne on eri makuisia.

      Lainaa

    50. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Tää oli huono moka, mut repesin kyllä tuolle Ällön kommentille. Älkää ihmiset olko liian tosikkoja koko ajan.

      Lainaa

    51. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Tämä menee samaan sarjaan esim. hesburgerilla "iso mega-ateria ja valkosipulidippi. juomaksi cola zero, koska yritän huolehtia linjoistani"

      Lainaa

    52. Tulos: -16 (16 ääntä)
      hiphei: Syömishäiriöstä itsekin kärsineenä tämä ei naurattanut.
      Minua nauratti teidän syömishäiriönne. :D

      Lainaa

    53. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Ivory: Mua inhottaa kaikki ne naiset jotka luulee että light-kokiksella voi jotenkin kompensoida sitä, että syö muuten jonkun Big Mac -aterian. “Pitää pitää näistä linjoista huolta” -klassikko
      Voi kuule! Kyllä muutaman vuoden hampurilaisravintolassa työskennelleenä voin kertoa, että yleensä ne on miehet kun tulevat tilaamaan "Mega-ateria isona, kutosen nugetit ja kaks kurkkumajoa. Laittikolalla"
      Ivory: Mua inhottaa kaikki ne naiset jotka luulee että light-kokiksella voi jotenkin kompensoida sitä, että syö muuten jonkun Big Mac -aterian. “Pitää pitää näistä linjoista huolta” -klassikko

      Lainaa

    54. Tulos: -5 (13 ääntä)
      Tässä mokassa ilmeisesti joka ainut kommentoija ohitti jutun pointin... Vitsi ei ollut tytön "yhyyy lihoan parista ranskiksesta" itku vaan hulvaton typo "söin 100KG (kilogrammaa) ranskalaisia." 100 kg olisi aika paljon ruokaa.

      Lainaa

    55. Tulos: +1 (1 ääni)
      talker: Tässä mokassa ilmeisesti joka ainut kommentoija ohitti jutun pointin… Vitsi ei ollut tytön “yhyyy lihoan parista ranskiksesta” itku vaan hulvaton typo “söin 100KG (kilogrammaa) ranskalaisia.” 100 kg olisi aika paljon ruokaa.
      Jos Mäkin pienet ranskikset painavat 100 kg niin haluaisinpa nähdä ne isot.

      Lainaa

    56. Lässy puuma 22.4.2022 13:20
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Olin aikanaan grillillä töissä ja kaksi lihavaa naista tilasivat jättiannokset kebabia ja kun kysyin salaatinkastiketta, niin sanoivat, että ilman sitä. Mä laihdutan. Mä sanoin, että ei se enää auta. Nauroivat ja olivat samaa mieltä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ranskalaiset, McDonald's, mäkki, ranskikset, lihota