Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

iPhone

"Vaihdoin kännykän omenaan"
omena

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 22 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +151 (207 ääntä)
      Aloin itse miettiä, että kertoohan se paljon Nokian alamäestä, jos ollaan valmiita vaihtamaan puhelin omenaan. Toisaalta alan kyllästyä näihin, jotka pitävät tosi hauskana ajatella iPhoneja, -Padeja ja -Podeja omenoina.

      Lainaa

    2. Mr. Ällö 3.12.2011 3:25
      Tulos: +689 (835 ääntä)
      Omenasta tuli mieleen vitsi: Omena, suolakurkku ja penis valittivat elämästä. Omena sanoi: "Elämäni on perseestä. Aina kun kasvan isoksi, joku kuorii nahkani irti ja puraisee minusta palan." Suolakurkku katsoi omenaa ja sanoi: "Ei tuo ole vielä mitään! Aina kun minä kasvan isoksi, joku hukuttaa minut etikkaan ja lukitsee lasipurkkiin." Penis katsoi molempia sanoen: "Tehän pääsette helpolla. Aina kun minä kasvan isoksi, joku laittaa päähäni muovipussin, heittää minut pimeään huoneeseen ja hakkaa päätäni seinään, kunnes oksennan." Nam nam.

      Lainaa

    3. Tulos: +78 (88 ääntä)
      Omenat ovat terveellisiä, joten vaihto on hyväksyttävä. Myös päärynät ovat hyviä, mikäli eivät ole loppu ;)

      Lainaa

    4. Tulos: -107 (173 ääntä)
      Nainen tottakai viimeisenä pääsee jutun tynkään kiinni, pihalla kuin tamppoonin naru.

      Lainaa

    5. Tulos: +86 (148 ääntä)
      ällö vitsis oli mahtava!!

      Lainaa

    6. Tulos: +170 (218 ääntä)
      ??: ällö vitsis oli mahtava!!
      Totta. Johtuu varmaan siitä, että se ei ollut Ällön itse keksimä.

      Lainaa

    7. EpäkohteliasÄrsyttäjä 3.12.2011 20:55
      Tulos: -17 (31 ääntä)
      Taas noita applejuttuja. Sais olla aika nälkänen, jos kännykän vaihtaisi omenaan. Piis.

      Lainaa

    8. Tulos: +7 (43 ääntä)
      Ainoa ero Applen tuotteilla ja omenalla ulkonäön lisäksi onkin ettei applen tuotteita voi syödä. Jos ei Nokia jostain syystä kelpaa niin ennemmin vaikka joku samsunki ku joku mätä omena.

      Lainaa

    9. Tulos: -23 (41 ääntä)
      iPhonet on kalliita, mutta silti ihan parhaita

      Lainaa

    10. Tulos: -8 (48 ääntä)
      Saatan toistaa itseäni, mutta edelleen ärsyttää kun ihmiset tulevat, huutavat että apple on iha tyhmä ja lähtevät pois. Edelleen, perustelkaa väitteenne. Nyt on omena nelonen ollut kohta vuoden eikä mitään vikaa ole ollut. Sen sijaan kavereilla olen nähnyt saman hintaisia puhelimia ja ne silloin tällöin lagaavat, eivät tottele eivätkä ole muutenkaan mielestäni niin kovin hienoja. Esimerkiksi joku android-käyttöjärjestelmällä pyörivä puhelin, sille nyt tulee varmaan kymmeniä uusia puhelimia vuosittain. Ostat uuden kännyjän, ja jo vuoden parin päästä sitä pitäisi mennä päivittämään uuteen luuriin koska uusimmat pelit ja ohjelmat eivät enää toimi kännykässäsi, tai ne ovat rumia ja lagaavat. Sama ongelma on huomattu windows-tietokoneillakin. Sen sijaan applella keskitytään ehkä yhteen puhelimeen per vuosi, kehitetään se tappiin ja pistetään markkinoille. Ohjelmat toimivat yleensä monta vuotta vanhoillakin omenaluureilla, ja sovelluksia on massiivinen määrä app storessa (niin taitaa olla android-marketillakin? en ole tästä ihan varma). Ainoat kaksi miinusta mitä olen omenan puhelimissa nähnyt on se, että itunes haliitsee puhelinta ihan liikaa ja se, että se menee rikki jos muutamasta metristä nakkaa betoniin. Mutta itunesinkin kanssa oppii elämään ja puhelimesta oppii pitämään hyvää huolta.

      Lainaa

    11. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Ainoat kaksi miinusta mitä olen omenan puhelimissa nähnyt on se, että itunes haliitsee puhelinta ihan liikaa ja se, että se menee rikki jos muutamasta metristä nakkaa betoniin. Mutta itunesinkin kanssa oppii elämään ja puhelimesta oppii pitämään hyvää huolta.
      Minulle se on viimeinen naula arkun kanteen että puhelin on heikko, sillä puhelimeni on pakko kestää iskuja (vanha meni vanhuuttaan mutta ehti uida avannoissa, järvissa ja soissa sun muissa, myös autosta tippui (okei, sillon piti kasata uusiksi) aj tippuili parvisängystä monesti. Lageilla ei väliä niinkään ole, kunhan se kestää.

      Lainaa

    12. Pettynyt teihin 4.12.2011 23:28
      Tulos: -10 (30 ääntä)
      Kaikkien suomalaisten tulee taistella Applea ja Googlen Linuxia vastaan Nokian ja Microsoftin puolesta!

      Lainaa

    13. Tulos: +7 (33 ääntä)
      qwasd: on oikein hyvä esimerkki siitä kenelle Applen tuotteet on suunnattu: Tyhmille ihmisille.

      Lainaa

    14. Tulos: +10 (28 ääntä)
      En ole kuullut kenenkään Appleen siirtyneen haukkuvan tuotteita. Haukkujat on niitä, joilla ei todellisuudessa ole käryäkään niistä laitteista.

      Lainaa

    15. Turnipsitonttu 6.12.2011 1:55
      Tulos: +4 (8 ääntä)
      Minä muistelin, että tuossa Ällön vitsissä oli kumisaapas ja penis. Kumpparikin kun joutuu märkään ympäristöön ja sisälläkin haisee pahalle. Vanha vitsi kuin kivi ja kirves. siksipä en muista. En tiedä Applen nykyistä käytäntöä, mutta jos tuotteilla on on vielä noin huonot takuut, niin ei kiitos. Mp3 hajoaa, eikä siihen saa akkua vaan käsketään ostamaan uusi, tai näyttö leviää ja netistä voit katsoa miten se vaihdetaan (osat voit ostaa erikseen). Merkkihuolto kun maksaa mansikoita.

      Lainaa

    16. SeilaavaSelleri 6.12.2011 10:49
      Tulos: +14 (14 ääntä)
      Miksi mulla tulee Brandonista mieleen aina Sami Hedbergin vitsit..

      Lainaa

    17. Tulos: -2 (10 ääntä)
      En vaihtais omenaa... ite ostin kesäl iphonen ja nykyää lagaa iha huolel.. Vaik puhutaa, et ne hajois pienestki tiputuksest nii ei oo kyl käyny kuinkaa vaik se on tipahdellu aika paljo. T. Tuleva ex-applen käyttäjä

      Lainaa

    18. Tulos: +4 (14 ääntä)
      apple on pask**

      Lainaa

    19. puutteessa 19.7.2013 0:15
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Penis katsoi molempia sanoen: “Tehän pääsette helpolla. Aina kun minä kasvan isoksi, joku laittaa päähäni muovipussin, heittää minut pimeään huoneeseen ja hakkaa päätäni seinään, kunnes oksennan.”
      Ei aina.

      Lainaa

    20. Aiettäkuonperseestä 18.7.2014 20:09
      Tulos: -3 (9 ääntä)
      Itellä oli applen luuri kaks päivää ja lähti myyntiin... Kaikki on nii kii pultattua, koneelta musiikinsiirto siihen on aivan fakin vaikiaa verrattuna muihin... Mitää iTunesia en suostus käyttää... Duunin puolesta aikanaan jouduin myös käyttämään iMaccia ja inhosin joka hetkeä sen kanssa... Äärimmäisen urpoja kun ei mitään voi ite säätää mieleisekseen... Oha se toki mukava niille jotka haluu helpon, paketista käyttöön ratkasun ja voi sitte kavereille leijua että kato ku isi osti mulle hienon ja kalliin vekottimen....

      Lainaa

    21. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Kössi: En ole kuullut kenenkään Appleen siirtyneen haukkuvan tuotteita. Haukkujat on niitä, joilla ei todellisuudessa ole käryäkään niistä laitteista.
      Naikkosellani on applen puhelin ja joudun kuuntelemaan jatkuvasti kuinka paska puhelin se on...

      Lainaa

    22. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Mr. Ällö: Omenasta tuli mieleen vitsi: Omena, suolakurkku ja penis valittivat elämästä. Omena sanoi: “Elämäni on perseestä. Aina kun kasvan isoksi, joku kuorii nahkani irti ja puraisee minusta palan.” Suolakurkku katsoi omenaa ja sanoi: “Ei tuo ole vielä mitään! Aina kun minä kasvan isoksi, joku hukuttaa minut etikkaan ja lukitsee lasipurkkiin.” Penis katsoi molempia sanoen: “Tehän pääsette helpolla. Aina kun minä kasvan isoksi, joku laittaa päähäni muovipussin, heittää minut pimeään huoneeseen ja hakkaa päätäni seinään, kunnes oksennan.” Nam nam.
      En ois saanu nauraa niin paljon kuin nauroin :D paras ikinä

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Apple, iPhone, omena, puhelin, kännykkä

  • Uusimmat

  • Kategoriat